Hjärnmos

Herre vad trött jag är. Helt slut verkligen. Dels blev det inte så mycket sömn inatt, och sen har hjärnan blivit duktigt ansträngd idag. Värsta hjärngympan. Fick självklart skriva statistikblocket 2ggr, precis som sist jag gjorde högskoleprovet, och precis som förra gången så trodde jag min hjärna skulle sprängas efter det. Hade förträngt att det var så mycket matte involverat i det blocket, var asmycket huvudräkning med stora siffror, många nollor att hålla reda på. Brorsan skrev också, och det var rätt skönt att ha nån att snacka med i pauserna och sådär. Höll humöret uppe. Jag tog ju det hela inte så seriöst heller, eftersom jag egentligen inte behövde skriva det. Tänkte seriöst på att skita i att skriva klart andra blocket med statistik, och det kunde jag lika gärna ha gjort eftersom det var provomgången. Tack för den.

Efter jobbet så drog vi till en grekisk restaurang och hade avskedsmiddag för mamma som ska åka bort en månad. Iförsej är inte det så mycket egentligen, men för henne är det det. Sen tycker jag om min familj, och gratis mat efter en sån där dag med hjärngympa tackar jag inte direkt nej till. Maten var god, men jag lär stinka vitlök som attsingens... Varför ska de trycka i det i allt som har med grekisk mat att göra? Strange.

Höll på att somna på restaurangen, så vi drog därifrån 2 timmar senare. Fick skjuts hem och sen satte jag mig och rättade proven, både mitt och brorsans. Tobbe fick såklart bätte än mig, inget oväntat där inte. Han är en sån där glidare som bara kan allt hipp som happ utan att anstränga sig. Dock var det bara 2 eller 3 poäng mer, så jag är rätt nöjd. Enligt en gammal normeringstabell kommer jag få bättre än sist iallafall... Inga 0.2 scenarion alltså. Känns bra. Är nöjd. Minimal effort och bättre resultat. My cup of tea så att säga. Moahah.

Skulle typ kunna somna nu. Lätt. Men ska försöka låta bli åtminstone några timmar till.

Poliskontroll!

Var ännu snällare och hämtade brorsan från Sthlm nyss. När vi nästan var hemma såg han en massa polisbilar och blev nyfiken på vad det var och bad mig svänga förbi och glo. Självklart var det en kontroll... Jag kunde inte bilen och gjorde verkligen allt fel. Öppnade dörren istället för att rulla ner rutan. Sen bad hon mig stänga av bilen och jag glömde sätta den i P-läge. Sen när hon fråga om körkort så gick jag ur bilen, och hon bad mig sätta mig igen.... Eh, pinsamt. Hon fick mitt körkort och jag fick blåsa och precis innan klämde jag ur mig "jag har astma" och fnissade hysteriskt. Jag blev verkligen asnervös. Fast jag inte gjort nåt. Visste inte hur jag skulle bete mig eller hur jag skulle göra. Hon lät helt besviken när hon sa att mitt alkoholtest var negativt. Haha. Sen kollade hon märket på bilen och frågade vems bil det var, jag svarade brorsans, och hon sa att jag kunde hälsa honom att han måste byta ut skattemärket snarast. Jag lovade att det skulle jag minsann göra! Hahaha. Jag är helt stolt att jag kunde hålla mig, eftersom han satt brevid mig hela tiden. Moahaha.

[Grejen är att bilen inte är hans egentligen, utan firman som han jobbar på. Han är en väldigt laglydig medborgare i övrigt, lovar! Hehe.]

Nervöst I Tell You

Usch. Imorgon imorgon imorgon. Ihh! Jag vill inte. Tänk om jag får typ 0.2 eller nåt? Jag kommer officiellt dö av skam i sådana fall. Känner mig lagom opepp som sagt. Men jag är också såpass snål att jag inte vill slänga pengar åt helvete, vilket är exakt vad jag gör om jag inte går. Mamma var iallafall snäll och köpte blyertspenna, sudd och linjal till mig eftersom jag var tvungen att vara på jobbet hela dagen idag. Så I guess att jag får gå upp kl 7 imorrn bitti och sätta mig och skriva prov i 8 timmar. Sweetah!

Brorsan ringde när jag var på jobbet. Hans tjej fyllde år, och han ville bjuda ut henne. Jag skulle få äran att agera taxichaufför. Eftersom jag är en sån snäll människa så tackade jag ja. Hm. Så nu efter jobbet så har jag först åkt upp till söder i baksätet på brorsans skabbiga bil, och sen kört hem den. Det låter ju inte så farligt, men saken är den att jag aldrig kört hans bil förut, bara kört automat en gång tidigare (denna var automatare) och absolut inte kört på götgatan eller hornsgatan i sthlm innan. Detta i samband med att beskrivningen av hur man körde bilen skreks ut samtidigt som brorsan hoppade ur framför hotell malmen gjorde mig en aning nervös. Mina käkar gör ont nu bara för att jag suttit med dem ihopknipna hela vägen hem i ren nervositet. Men jag krockade inte! Inte ens nära. Wohoo!

Mår helt illa nu. Tror det är en blandning av körnervositet, ångest för morgondagen och det faktum att jag idag ätit en ostmacka, en chokladruta och en tallrik yoghurt. Endast. Not good. Jobbat mellan 8-18 också. Orkade inte laga mat när jag kom hem eftersom det skulle bli stressigt när jag skjutsade dem och sådär, och tänkte köpa pizza när jag kom hem. Men sen orkade jag inte eftersom jag var tvungen att handla nåt att käka tills imorrn på provet och därmed ändå skulle till ICA, så köpte fryspizza istället. Den är snart klar. Förhoppningsvis innan jag svimmar.

Really Smart?

107336-124Jag är trött... Lalala.. Får inte sova än dock. Skulle vara lite väl tidigt I think. Mätt är jag också, tryckt i mig massa mat. Vad ska jag göra nu? Kanske bada och läsa bok. Sweet! Det ska jag nog. När jag smält maten lite och inte löper risk för att få kramp och drunkna i badkaret. Moaha.

Börjar få lagom med ångest inför högskoleprovet också... Ihh! Har ju inte haft tid eller ork att plugga nånting på sista tiden. Börjar fundera på att inte gå eftersom jag ändå ska bli elektriker! Men å andra sidan är det ju bra att ha det gjort. Men å tredje sidan så kommer jag bli skitledsen om jag skriver det och får typ 0.4 i poäng eller liknande. Tänk om jag bara hade tur förra gången och inte alls är smart? Vill jag verkligen ha reda på det? Don't think so.
Usch, jag tvättade ju håret alldeles nyss tycker jag, men det är redan som en enda stor dread. Undrar vad jag gör för fel? Kanske borde bli flitigare med borsten. Heh.

Lönnfeta Klasskompisar Makes My Day

Alltså, jag vet att jag klagar rätt mycket på mitt jobb, men jag måste bara klaga liiiiite till. Imorrn vill nämligen G att jag ska börja klockan ÅTTA på morgonen och sen då jobba till klockan 6. Jaha. Han tycker han är snäll eftersom han själv måste börja klockan 6 på morgonen. Den lilla skillnaden är dock att det är hans firma, hans lilla hjärtebarn, och det är mest bara ett sätt att få in pengar på för mig, plus att jag gillar arbetstiderna. Eller gillade arbetstiderna snarare. Jag undrar hur många steg jag går på en dag. Antagligen väldans många. FÖR många. Känner mig helt stel och mör i kroppen. Åuh, synd om mig.

Jag blir för övrigt bara smalare hela tiden. Jag har ingen våg som kan bekräfta det, men det känns på kläderna... Me don't like. Men jag har som sagt inte tiden till att småäta hela tiden som jag gjorde förut, så antar att det har ett finger med i spelet. Det och så de många stegen. Undrar vad en stegräknare kostar.... Hmm.

Hade på mig converse och uppvikta jeans idag. Kändes bra. Liksom sådär vårigt på riktigt. Synd bara att det var kallare idag än igår... Heh. Men det låtsades jag inte om. Moaha. Var ute med Maja idag igen, det har blivit min uppgift tydligen, och jag klagar icket! Enda friska luften + solsken som jag får per dag.

Det hände en rätt sjuk grej idag på jobbet också, när jag kom tillbaka från hundpromenaden så stod det en tjej med barnvagn och så en äldre dam där. De kollade sådär lite för mycket på mig för att jag skulle tycka att det var okey, men jag tittade bort och låtsades inte om det. Men så tar tanten tag i mig och säger att hon är Annas mamma och att det här är Anna.... Ehh... Okey.... Men då var det Anna som jag gick i klass 1-3 med. Haha. Anna ville kramas. Det ville inte jag, men jag gjorde det ändå. Sen verkade det som att de ville prata och leka bästa kompisar, men det var jag mindre intresserad av. Så H fick hjälpa dem, och jag gick och låtsades vara otroligt upptagen med något annat. Jag förstår nämligen inte varför jag ska vara snäll och hjälpsam mot någon som hjälpte till att förstöra min barndom och sen låtsas som ingenting 20 år senare och ska kramas och skit. Ta bort dina fula labbar från mig. Hon var asful och rödhårig och lönnfet. MOAHAHA! Såg ut som en 35-åring minst. Moaha igen. Rätt åt henne den dumma jäveln.

Nu VET Jag

Det känns så bra när man kommer fram till saker, då vet man liksom att det är rätt det som man tänkt hela tiden. Eller det som man (JAG, sluta skriva man för helsike!) överanalyserat och vägt fram och tillbaka och grunnat på. Nu är jag säker. Vi får väl se hur det hela slutar.

Vad Är Det Om?

Jag har kommit på att jag mer eller mindre slutat äta godis. Jag har inte tid helt enkelt. Jag jobbar, äter mat och sen är jag mätt på den ända tills det är dags att sova. Jag har dock inte slutat köpa godis, vilket resulterat i en byrålåda full med godis. Hm. Can't be good. Särskilt eftersom jag hade planer på att göra mig av med mina synliga revben.

Pappa K ringde nyss när jag duschade. Han har inte ringt mig på cirka 100 år. Eller, sen i mitten av februari då. Nu så sa han att han saknade mig lite och att han ville snacka om nåt tjafs.... Ehh... Okey. Vad då för nåt? Sen ska han väl skicka inbjudan till Sagas kalas också. Jahapp. En till att ha dåligt samvete för att man aldrig ses. Eller två, syrran och så pappa. Och så farmor också förstås. Åh... Giv mig styrka någon? Måste skriva det där brevet till pappa också. Får väl se om han hör av sig något mer efter det. En del av mig önskar att han sa upp kontakten, men det mest troliga är att han kommer ringa och gnälla och tycka synd om sig själv. Inte förstå. Jag vet, jag har gjort det förut med exakt det resultatet. Det dåliga är att jag gick på det. Att det var synd om han. Hans satans övertalnings/ manipuleringsförmåga är helt sjuk.

Nä. Jag orkar fan inte tänka på den skiten nu. För mycket i skallen redan. Ska spela WoW istället där största problemet är vilket quest man ska börja med först.

Jag Är Inte Bitter

Åh, det var så himla fint väder idag. Blir helt glad. Men sen blir jag bitter också för att jag måste jobba och stå inne i en butik och glo. Alla som kommer in är ju helt "Åh vilket vackert väder, nu ska vi ut i solen och cykla" och helt glada, de tänker inte på att JAG måste vara inomhus för DERAS skull. Egocentriska männskor! Jobbade alltså 9-18 idag, och så kommer det bli även imorrn... Wihoo. Det är roligt nästan jämt.

Jag känner mig helt otillräcklig nuförtiden. Känns som att alla bara klagar för att jag inte ringer dem tillräckligt, inte ses eller hör av mig på annat sätt. Jag orkar inte, jag hinner inte. Sorry, men mitt jobb är galet och det finns bara 7 dagar per vecka, varav jag iallafall måste få vara själv minst 2 dagar av dem... Måste ju städa och tvätta och äta och duscha och allt sånt CRAP ibland också. Får helt dåligt samvete mot alla. Sen när jag kan en dag så kan inte den personen och sen har man redan bestämt något med någon annan den dagen som den första personen kan och så försöker man styra om, men då har den andra personen redan bestämt något med någon annan och så vidare och så vidare. Orka? Ibland så funderar jag verkligen på eremitlivet. Slippa alla jäkla intriger och relationer och bara ruttna bort i min ensamhet. Slippa jobba också. Slippa tänka. Det vore nice.

To Early

I die.

Working 9 to 6

Damnit. Nu var det sådär fint väder idag igen, vilket innebär mera jobb för mig. Annoying. Imorrn ska jag således börja jobba klockan NIO på morgonen. Jag kommer seriöst att dö. Jobba i 9 timmar... Jag vill inte! Så orättvist att när det är som finast väder och man bara vill vara ledig så ska man såklart jobba extra mycket istället. Känner mig lätt schizofren av det, vill att det ska bli fint väder men samtidigt vill jag att det ska vara regnit och jävligt så jag kan få vara ledig.... Hm.

Solade idag efter jobbet... Märks att jag inte gör det lika ofta längre, för det känns som jag bränt mig. Inte alls bra. Kanske har de satt in nya rör eller så också. Tycker faktiskt att de borde sätta upp skyltar när de gör det, för det förändrar ju tiden man ska sola rätt drastiskt. Dumjävlar. Varför ska alla vara så idiotiska för?

Tur att jag är perfekt.

Prao

Jippie! Vi har fått en prao som går runt och ser allmänt förvirrad ut. Nu har jag nån jag kan bossa runt med!
Moaha, evil!

Tidsoptimisten

Jag kunde inte somna förens kl03 igår. Det var ju mindre bra. Men jag blev så sugen på att käka rågkusar och pröva mitt nyinköpta gröna te... Tyvärr så tar det alltid längre tid än jag vill att äta en smörgås och dricka te. Detta för att man måste koka te, hälla upp det och sedan vänta i cirka 100 år innan man kan dricka det. Särskilt när det är grönt eftersom mjölk i grönt te är a big no no. Sen kommer jag på massa grejer som jag ska fixa och sen helt plötsligt är klockan 3 och jag måste somna så går det såklart inte. Damnit.

Katterna var snällare inatt iallafall. I fredags ville jag seriöst strypa dem när de rusade runt och jamade och var allmänt jävliga. Fattar inte varför de alltid ska sepa sig när någon sover över. De vill nog ha mig för sig själva... Hm. Konspirationsteorier. Moaha.

Åuh. Jag ska vara på jobbet om 17 minuter. G har fått för sig att jag ska komma en halvtimme tidigare och typ sitta och fika/kolla på när han käkar lunch. Visserligen är det en extra halvtimme betalt för något som knappast kan kallas för arbete, men det känns mest..... onödigt. Mjaja. Kläder och någon slags frisyr vore väl bra om man (jag) införskaffade innan jag går ner till jåbet. Undrar om jag skulle sälja mer cyklar utan kläder? Mansgrisen i mig säger ja, men rationella sidan säger nej. Nakna människor gör nog de flesta rätt obekväma. Iallafall utanför givna situationer. Inte för att jag någonsin skulle jobba naken. Ih, min hjärna analyserar alldeles för mycket SKIT. Nu är det bara 14 minuter tills jag börjar. Hej då.

Give Me Tha Chicken!

Är det inte lite konstigt att jag nästan började grina inne på COOP idag för att de inte hade kycklingfilé? Visserligen var jag rätt trött och hungrig, men jag lever typ på det, det är min main resource of food. När de inte hade det blev jag helt ställd. Vad skulle jag nu äta? Jag panikhandlade lite löviff istället, men såhär i efterhand så inser jag ju att jag borde ha köpt quornbitar. Damnit! Vart sugen på kyckling aslänge också, och igår så hade jag beställt indisk mat med A, kyckling Madras, men när vi kom hem så hade de dumma jäklarna gett mig biff Madras istället. Hawatt!? Vadå besviken. Kött som man får sådär i gryta när man inte ser hur bitarna ser ut gör mig aningen skeptisk. Alltid senor och fett och yäck i dem. Matlusten kan ju förstöras för mindre. Dock käkade jag eftersom man måste äta. Mest sås och ris men iallafall.

Så nu sitter jag här och trånar efter kyckling. What to do?

Blaha

Nu har det gått sådär lång tid igen. Damnit. Jag kan iallafall trösta mig med att det långa uppehållet från bloggande berott på att jag gjort roliga och trevliga saker istället för att jobba ihjäl mig som det var sist. Jag har nämligen rätt svårt för att göra ensamsaker som att till exempelvis skriva blogg och prata i telefon när jag umgås med en annan människa. Indirekt har jag nu sagt att jag umgåtts med en annan människa i nästan 3 dagar i sträck. Känns helt sjukt, inte många som jag skulle stå ut med så länge. Haha. (Ta det som en komplimang).

I fredags tog vi det lugnt, käka tacos och kolla på film. På kvällen så sms:ade Nina mig att hon hade fått kalla fötter och inte ville gå på maskerad-grejen på lördagen längre. Jahapp. Jag blev faktiskt rätt sur, tycker det är rätt pissig stil att först gå och kolla på kläder och peppa upp varann och tycka att det ska bli askul och sen några timmar senare banga. Inte okey så att säga. Funderade på att inte gå för då var liksom hela grejen förstörd helt plötsligt, kändes inte alls kul. Men sen blev det så till slut när A verkade lite halvpepp på att gå ändå. Vi köpte masker (haha) och drog dit. Det var helt galet där. Folk hade verkligen klätt ut sig som attans, och dessutom var det verkligen sjukt mycket folk. Sofy var skitsöt i blått hår, det borde hon alltid ha.

Idag är det lite mixed emotions om man säger så. Rätt jobbigt egentligen. Hatar att man måste bestämma saker och sånt, verkar inte som att det där "ta det som det kommer" funkar i praktiken. För man är ju inte 2 ensamma personer i universum, nej tyvärr finns det massa andra människor som ska komma in och störa. Det är mitt fel. Jag har outredda grejer som jag borde ta tag i. Men tyvärr är min funktion *tänka på nåt annat* lite för självgående och kommer igång av sig självt utan att jag vill.

Jag är lite bitter. Köpt cola, och så satt jag i soffan och skulle skruva på korken, så spratt den till på något konstigt vis och rullade iväg på okänd mark. Hittar den verkligen inte. Hur sjukt är inte det? Och det som gör mig extra bitter är att jag precis pantat alla mina gamla colaflaskor (som hade korkar jag kunnat använda) när jag storhandlade med mamma idag. Damnit. Cola utan kolsyra är asäckligt.

Nu är jag ensam så tänkte sätta mig och överanalysera lite saker. Tjing!

Ooops

Ännu en dag är slut. Den har vart rätt givande faktiskt, alltid trevligt när jag blir positivt överaskad. Eller, när jag tänker på det så började ju dagen egentligen inte så bra... Haha. Först med att gå upp alldeles för sent, och sen fick jag gå ut på promenad direkt när jag kom till jobbet. Var sådär lagom pepp egentligen, men det var iallafall bättre än att snacka med kunder. Moaha. Så gick ut och snackade i telefon samtidigt, först med Ib, och sen med Sofy. Hon sa att det alla var helt pepp på festen och att det skulle komma asmycket folk, så då kände jag lite att jag skulle skita i att gå, för de skulle ändå inte märka om jag var där eller inte. Gick tillbaka till jobbet och på vägen lyckades jag trampa i hundskit. FY FAN. Jag var typ 5 år gammal det sist hände, men tydligen ska man inte prata i telefon, gå och hålla koll på en galen fransk bulldog samtidigt, eftersom det finns risk att man inte kollar neråt på marken. Fick göra rent skorna, det var lagom skoj. Isch. Jobbade hela dan såklart, och sen kom Nina och mötte mig så drog vi ner på indiska restaurangen. Det var banne mig riktigt trevligt. Vi hade en konversation för en gångs skull, det var nice. Sen så påminde hon mig om att jag bjudit med henne på festen och hon var helt pepp på att gå... Haha. Så då kunde jag liksom inte svika henne, hon går ju typ aldrig ut på galej nu för tiden. Vi snackade asmycket om vad vi skulle ha på oss, typ att vi skulle klä ut oss till zigenare (romer, jag vet!) men det skulle vara lagom pinsamt om man träffade actual romer på vägen upp till festen. Heh. Batman och Robin var också en het kandiat. Och så prins och prinsessa, bara för att jag skulle vara en så damn ugly prinsessa, helt lång och med läppstift på tänderna. Moaha. Jag vill bara klä ut mig, därför jag vill gå. Haha. En av mina favoritsysselsättningar tror jag. Kanske borde börja med teater? Eller inte.

Nina skjutsade hem mig och vi bestämde att vi ska ses imorrn kl10 och gå till affären som har en massa kostymer och grejer. Ska nog kunna hitta nåt skoj. Förhoppningsvis är det inte svindyrt..... Vi får se.

Sen ringde A och jag var verkligen asduktig på att prata i telefon. Jag är helt stolt. Min telefonskräck kanske håller på att släppa en aning, vad vet jag? Eller så är det bara det att jag fått för mig att jag har telefonskräck.... Jag gillar dem inte särskilt, men ja. Jag vet inte.

Åuh. Damnit, jag är übertrött. Måste nog sova så jag är någorlunda pigg och alert imorrn. Fullspäckat schema ju. Först med Nina på stan, sen jobba och sen besök. Hmm. Men det löser sig. Roliga grejer, så då brukar det ju gå bra.

Hej Prickiga Monster, Trevligt Att Råkas

Sovmorgon är överskattat. Det betyder bara att jag går och lägger mig (för) sent och går upp (för) sent. Dessutom får jag snygga påsar under ögonen som tack. Åuh. Typiskt. Men jag lyckades iallafall med en till av mina planer igår tack vare mitt nattugglande, spela wow! Eller snarare var spelandet anledningen till att jag var vaken till halv3. Hm. Men det var skoj, så det var det värt! Wihoo.

Jag har börjat drömma väldigt mycket, särskilt på mornarna. Såna drömmar som skulle kunna vara verklighet, alltså inte om prickiga monster som heter Sara. Det är lite weird, för jag kan ha värsta grymma konversationen med någon och sen vaknar man och inser att det inte var på riktigt, och att personen man snackade med i drömmen var nån som man råkade se på tåget 2 veckor tidigare. Sånt gör mig lite rädd. Tänk om den personen och jag var värsta själsfränder egentligen? Lär ju jag aldrig få veta. Särskilt inte eftersom jag är så kass på att känna igen folk. Damnit.

Anywho. Nu ska jag dricka te och käka frukost. Första dagen denna veckan som jag kunnat ägna mig lyxen att göra det hemma och inte på jobbet. Te it is!

Bestäm Åt Mig

Fasikens också. Jag misslyckades fatalt med dagens projekt. Ringde bara till farmor, inte till Erica och jag har inte spelat WoW. Hm. Istället har jag lagat mat, kollat på TV och färgat håret. Mjaja. Det får duga. Får se om jag kan ringa Erica från jobbet imorrn och därmed spara in pengar på mobilen. Bwahaha. Tror inte det är helt omöjligt eftersom det är betydligt lugnare där nu när det blivit kallare ute och sådär. Vadå väderstyrt yrke?

Håret blev väl bra tror jag. Brunt. As usual. Nu är det dock sådär fluffigt och nytvättat och glansigt och FULT. Damnit. Jag gillar när det är halvdreads och lite sådär ihopklumpat, inte ett hårstrå för sig liksom. Trollfrisyr kan man säga. Thats me! Wihoo!

Bah. Jag har lite ångest för att jag lovat Sofy att komma på hennes inflyttningsgrej med "oväntad klädsel" för 100 år sedan. Jag har gått ut på galej alldeles för mycket på senaste tiden, känns icket brau. Känns dock inte bra att bryta löften heller, plus att det nog är rätt skoj att se en massa flator utklädda till lite allt möjligt. Sen har jag inte någon aning om vad jag skulle ha på mig i såna fall heller, min fantasi är lika med noll just nu, och min tid till att gå och kolla på second hand affärer efter något lämpligt är också lika med noll. Damnit. Ska jag klä ut mig vill jag göra det BRA. Annars kan det lika gärna vara. Helst vill jag vara ful. Typ baddräkt. Haha. Det är inge kul att klä ut sig och se snygg ut ju. Men sen vet jag inte riktigt om man ska klä ut sig... Hur mycket... För det är ju inte maskerad. Det är krångligt det dära anser jag. Kanske ska strunta i att gå. Men Sofy kommer aldrig förlåta mig då. Åuh. Damnit.

Sluta Tänk

Ibland önskar jag att jag inte var en sån där hemlig människa och att jag var en sån som vräker ur mig minsta lilla grej till den som råkar befinna sig närmst istället. Som Nina till exempel. Hon är en sån som berättar samma händelse, liten som stor, till ALLA och gärna flera gånger (eftersom hon inte kommer ihåg vem hon redan berättat för). Det måste vara så skönt. Snacka om självterapi. Jag är inte sån. Jag överanalyserar precis allt istället och oroar mig och tänker ut tänkbara scenarion. Jag vet, det är skitdumt, för troligheten att det blir som jag tänker är rätt liten. Iförsej tänker jag oftast ut worst case scenarios... Heh. Och den som säger att det är ju bra att bli positivt övveraskad kan ju gnaga av sig sin hand eller nåt, för de har fel, eftersom jag oftast håller inne med såna grejer just för att jag är rädd för det tänkbara scenariot. Åh överaktiva hjärna, sluta tänk. Bara GÖR! Ska det vara så svårt?
.
.
.
.
Fick sluta tidigare idag, åkte och köpte hörlurar, så nu kan jag använda min Ipod igen! Tjohej. Köpte även ett fult headset som jag kan använda till skype&wow spelande. Jag vet, jag är en tönt. Moaha. Och imorrn börjar jag 12. Life is good.

That Is So True

Inatt drömde jag att Bingo Rimér är en idiot. Jag gillar verklighetstrogna drömmar. Mina fakta (att han är en idiot) baseras på att ha sett trailern för hans program (observera trailern, INTE serien)

Igår så hade både farmor och Erica ringt medan jag tvättade/dammsög för såg det inte förens jag skulle gå och lägga mig. Så dagens projekt blir att ringa dem. Dagens andra projekt: spela wow! Wihoo! Inte hunnit göra det på aslänge!

Städa Städa Varje... Tisdag

Det var inte lika mycket på jobbet idag, men ändå tillräckligt mycket för att jag måste börja 10 imorrn igen. Jag hatar verkligen att börja 10. 2 timmar gör mer än vad man kan tro. Fattar inte hur dagarna kan gå såhär fort som de gör nuförtiden... Hur hann jag göra allting som jag vill göra förut? I don't get it. Iförsej träffar jag fler folk nu än vad jag gjorde under min senaste anti-sociala period, men ändå.

Efter jobbet har jag städat, diskat, tvättat och dessutom rensat bort massa gamla förpackningar, halvfulla grejer och slängt massa skit som jag aldrig använder ändå. Rätt bra. Fick mycket mer plats helt plötsligt. Haha. Nu är det iallafall fint här och det gör mig glad. Dessutom är det ju bra eftersom jag får finbesök imorgon. Moaha.

Noll inspiration. Detta måste vara ett av mina tristaste blogginlägg någonsin. Blä.

Stress

Jag går runt och känner mig konstant stressad nu för tiden. Hej magsår. Fan jag pallar verkligen inte med det här. Ge mig mitt liv tillbaka tack.

Bara En Timme Kvar

107336-122Jag är sjukt trött. Men det känns som att det är ett misslyckande att gå och lägga sig innan klockan 12. Fråga mig inte varför.

Ge Mig Mer Tid

Känner mig egentligen alldeles för trött och oengagerad för att skriva blogg, men det känns lite fel att inte göra det minst en gång om dagen iallafall. Som sagt så är det det där med att skriva ofta som är min grej. Det börjar dock bli lite för mycket att göra i livet för att hinna eller orka med att göra det.

Började 10 som vanligt nu för tiden. No more sovmorgon för mig. Numera jobbar jag alltså 46 timmars veckor minst, vilket känns minst sagt ovant. Efter kaoset som var i helgen var det rätt mycket att fixa med i butiken, massa cyklar som skulle levereras (många e:n) och många som fattades vilket resulterade i hämtning från källaren på cirka 15-20 cyklar. De väger typ rätt mycket och är otympliga som attans, så jag fick mitt träningspass för dagen om man säger så. Hann precis med allt som behövdes göras till idag, men imorrn är det minst lika mycket som ska göras, vilket gjorde att G fick stanna kvar och jobba nu på kvällen. Tycker lite synd om han, han började ändå kl 07.15 imorse, och kommer få börja kl6 imorrn. Kanske inte ska klaga...

Efter jobbet var jag mer eller mindre tvingad att åka till farfar som fyllde år. Blev mutad med att åka till Max först, för annars skulle jag inte följt med (hej jag är 5 år gammal.. haha). Men alltså... Jag har liksom inte haft kontakt med dem mer eller mindre under hela min uppväxt, och varför ska de helt plötsligt vilja ha en relation med mig NU när jag är 26 år gammal? Liksom en aning to late om man säger så. Men vi stanna bara i en timme, så det var väl överkomligt. Försökte titta åt ett annat håll när Åke skulle käka, eftersom den synen gör att jag typ aldrig vill äta något mer i hela mitt liv.

Jag vill typ sova nu. Men det kan man ju inte... Åuh. Typiskt.

Köping?

Känner mig aningen pressad att skriva blogg. Inte att skriva i sig, utan mer VAD jag ska skriva. Finns ju en hel del som jag skulle kunna skriva om, men en del håller jag nog hellre för mig själv, och andra delar känns lite väl cheesy att skriva om också. Särskilt eftersom jag vet att en viss person läser. Jag tycker iallafall att det är rätt skoj vad det här med bloggen har gett för fördelar. Moaha.

Vet att det gått ett tag sen jag skrev och jag gillar det inte. Att skriva ofta är liksom nyckeln till hela sättet som jag skriver på. Ogillar skarpt att skriva om en längre period, för då blir det mer bara som en rapport över vad som hänt och inte vad jag känner inför det som hänt. Iallafall...

Igår så var det galet x100 på jobbet. Alla var ju lediga och sådär så de passade väl på att åka förbi. Varenda en som kom in köpte cykel (nästan) och titt som tätt köpte de 2. Det resulterade i att vi under 4 timmar sålde för 102.000kr! Fatta! Helt jäkla sjukt. Direkt efter jobbet fick jag stressa hem med en stor stressknut i magen, duscha och fixa mig lite och sen åka upp för att träffa Annie. Hann inte äta, så från 8.30-17 så hade jag ätit en macka. Tryckte i mig fryspizza hemma hos A, men kunde typ inte äta för att det gått för lång tid.

Efter det så blev det inflyttnings/födelsedagspartaj och efter det mouseclub. Jag lyckades med att inte känna igen varken Malin eller Josefin, men de hade ändrat frisyr och såg helt annorlunda ut ju! Inte mitt fel... Haha. Jag e så kass på det där alltså... Känner aldrig igen nån. Var inte där så länge, blev snabbt rätt mätt på det där med flator med påmålade skägg som dansar till backstreet boys. Liksom why? I don't get it. Nåt annat jag inte fattar är Köping? Hur var och varför? Framförallt varför.

Bored x2

107336-122

Galet På Riktigt

Okey, jag vet att jag skrivit att det har vart galet på jobbet förut, men idag slår allt. Finns det ett värre ord än galet så skulle jag använda mig av det, men just nu är min hjärna lite mongo av den här jobbiga dagen. Började kl10 och satte upp en massa skyltar och förberedde butiken, redan då var det folk som stod utanför och ryckte i dörren. Vi öppnade ju inte så de gick efter ett tag, att stå och vänta i 2 timmar kanske inte är så pepp. Men kl11.30 så var vi tvugna. Då stod det massa folk utanför och sen var det fullt upp hela dagen efter det. Sålde cyklar enligt löpande band principen. Jag lyckades dock med konsstycket att inte sälja en endaste cykel, och det är vid såna tillfällen som jag är glad att jag inte jobbar på provition. Jag gjorde massa andra saker istället som att hämta upp cyklar från lagret (aj mina axlar!) montera ihop och göra leveranser, ta in massa verkstad och snacka med kunder som skulle "fundera" tills imorgon. Jag fick alla snåljåparna också, de som vill att en cykel ska kosta som de gör på biltema. De kan ju sticka åt helvete. Moaha. Jag är SÅ trevlig, jag lovar.

Anyways. Sålde för MASSA pengar. Fick tömma kassan flera gånger eftersom den svämmade över. Synd att jag inte fick tömma den i mina fickor. Efter jobbet så drog jag och brorsan och käkade pizza... Var hur hungrig som helst, sen var det extra nice att få lite alonetime med Tobbe. Var ett tag sedan. Han skulle dock vidare på äventyr nu ikväll, och det var nog lika bra för jag känner mig sådär lagom mör. Orkar inte riktigt ha främmande. Dessutom ska jag börja jobba 9 imorrn, vilket betyder gå upp klockan 8. Inte alltför bra iomed att jag ska iväg nästan direkt efter jobbet och hänga med Annie, men det får lösa sig på nåt sätt. Hon hade redbull skvallrade hon om så får väl ta till det. Moaha.

Nu blir det bubbelbad för mina stackars leder, läsa lite bok och sen är det chilla resten av kvällen som gäller. CHILLA! Borde nog sluta skriva såna ord. Damnit. Kanske borde sluta med damnit också iförsej. Och kanske borde sluta skriva iförsej och skriva i och för sig. Men orka?

Jag Lever!

Hej jag har icket dött. Bara så ni vet. Har bara haft sjukt mycket att göra på sista tiden. Ikväll ska jag bara vara hemma och göra ingenting, det känns som det var en evighet sedan. Har vart grymt mycket på jobbet vilket resulterat i att jag börjat tidigare varje dag också.

Igår så började jag dagen med att gå upp klockan 7 och sätta igång torkrummet. Lyckades somna om med en kudde på huvudet (måste det vara så damn ljust?) och gick upp kl9. Jobbade 10-18 och sen fick jag sticka fast det fortfarande var kunder i butiken eftersom jag var tvungen att hinna med tåget så jag inte skulle komma försent till fikan med Ann. Hann alldeles utmärkt även fast jag var övertygad om att komma försent. En aning uppspeedad var jag dock eftersom en idiot tydligen trodde att alla andra i hela tågvagnen också ville höra på hans kassa trancemusik. Lyckades lugna mig när jag var på fiket dock, men då fick jag huvudvärk som satan istället. Trots det så var det trevligt som attans. Det är alltid kul när min överaktiva hjärna har fel. Haha. Åkte hem och missade tåget precis såklart, så fick sitta och vänta på station. Det bjöd dock på underhållning eftersom det låg 3 hemlösa på varsin bänk som ägnade sig åt lite roliga ljud, samt en tant och en man i 40-årsåldern som började bråka om något som jag inte riktigt förstod vad det var. Kom iallafall hem till slut med en då nästan outhärdlig huvudvärk, så fick bli värktablett och sen sängen på en gång.

Idag var det samma visa, upp klockan9 och jobba till halv7. Är svintrött och ashungrig. Ska bli SÅ skönt att bara typ kolla på nåt kasst tv-program och dega. Imorrn kan jag nämligen förvänta mig en ännu galnare dag på jobbet eftersom det kommer ut en helsidesannons i tidningen med en massa erbjudanden och billigare cyklar.... Tjokoko vad laddad jag känner mig.... NOT. Men jaja. Bara att bita ihop.

Skulle förresten byta slang på ett bakhjul idag, men det satt mer eller mindre fast, försökte vicka och slå med plasthammare och allt möjligt, men det funkade inte. Så då använde jag mig av G's motto "Funkar det inte med våld, använd mer våld" och karatesparkade av det. Hahaha. Usch. Tänker typ på om "Insider" skulle smygfilma eller nåt i våran verkstad så skulle det blir mycket skoj att kolla på. Moaha.

Nu ska jag hetsäta lite spaghetti och köttfärssås.

Bror Duktig

Jag har vart helt sjukt duktig idag. Tvättat 3 maskiner, dammsugit, tvättat handfatet, plockat undan kläder, bäddat rent i sängen och tagit ner en massa skit till källaren som stått och skräpat i min lägenhet sen jag flyttade in ungefär. Bland annat en stege, 4 burkar målarfärg, en lampa och en (ful) tavla. Sen tog jag ner madrassen till källaren också, inte så jätteofta nån sover över direkt, så kan ju faktiskt hämta upp den när det blir dags istället för att den ska ta upp plats härinne.

Är sjukt trött nu.... Men jag vill se senaste avsnittet av Lost innan jag går och lägger mig. Damnit.

Imorrn måste jag upp klockan 7 också, bara för att min tvätt inte blev torr ikväll... Så ska sätta värmen i torkrummet och sedan gå och lägga mig igen. Förhoppningsvis kan jag somna om, men det tvivlar jag på. Vilket är kasst eftersom jag ska träffa Ann efter jobbet och fika. Vill ju helst inte somna, för det skulle ju eventuellt kunna uppfattas som otrevligt. Moaha.

Ingen rast, Ingen vila

Alltså. Jag är in chock tror jag. Har gått från noll att göra till 110% på cirka 24 timmar. Hur galet är inte det? Har vart helt psyko på jobbet idag också. Började klockan 10 med att mecka, montera sista cykeln och bära ner kartonger till källaren. Stod folk och väntade utanför dörren när vi öppnade klockan 12 och efter det har det vart full fart hela dagen. Känner mig helt uppspeedad. Lyckades sälja min cykel också för 3000, det blir en liten insats till min moppe. Moaha. Sen att jag tjänade på att sälja den (eftersom jag köpte den för inköpspriset) behöver jag ju inte berätta för hon som köpte den. Hon var rätt söt förresten och hette Frida. Fick hennes mobilnummer, kanske borde ringa? Moahaha. Eller inte.

Tvättar nu, även om jag helst av allt bara skulle vilja duscha och sen gå och lägga mig. Men vill helst kunna ha kläder på mig imorrn som inte ser helt oljiga ut. Som jag skrivit tidigare, borde fasikens få klädbidrag! De blir ju förstörda när man får olja och skit på dem. En del av det går inte bort heller... Men men. Måste ju inte ha på mig mina favvokläder, men måste ju ändå ha såna som jag trivs i liksom.

Nepp. Nu ska jag till tvättstugan igen. Tjoho!

Aktivera Mera

Man kan ju säga att det märktes att det var vår idag. Shit vad galet det var på jobbet. Precis som att alla har insett att det faktiskt blev vår I ÅR IGEN! Folk klagar på SJ när de inte förbereder för vintern och att det blir kaos, precis som de inte insett att det faktiskt blir vinter varje år, men felet ligger inte hos SJ, utan hos mänskligheten. Verkar vara så folk funkar, skjuta upp saker tills de blir oundvikliga eller uppenbara. Idag har det då fullkomligt vällt in cyklar till verkstan. Tappade räkningen på hur många punkor jag bytte... Många var det iallafall. Sålde en cykel och snackade med en miljard kunder. Tiden gick iallafall fort.

Enligt min nya livsstil att låtsas som att jag är frisk så tackade jag även ja när Pelle ringde och frågade om jag ville spela badminton ikväll. Så vi käkade och sen drog vi till bollhallen och spelade. Det var fasikens askul. Jag lyckades vinna en match, och var stolt i cirka 3 sekunder tills Pelle påpekade att han spelat med vänster hela tiden. Damnit! Mjaja. Jag bryr mig inte så mycket om att vinna, bara man har kul och den ena inte fullkomligt mosar den andre så det inte blir något spel. Blev helt svettig och känner att jag kommer få träningsvärk imorrn... Ihh.. Kanske borde stretcha? Borde iförsej gjort det förut. Nu känns det lite försent.

Eftersom det var så mycket på jobbet så kommer jag få börja tidigare imorrn... Klockan 10 ska jag börja. Jag gillar inte att börja tidigt egentligen, men det är nog bra... Få lite rutin och gå upp tidigare. Efter jobbet har jag tvättid som jag INTE får glömma. För nu börjar det bli lite panik. Tur att jag köpte 3 par trosor häromdagen. Moahaha.

Hur Man Hittar Mobilen

Igår var en seg dag. Gjorde typ ingenting. Kollade om tvättiden gick att återuppliva, men en tant i mitt hus hade redan börjat tvätta. Gick till affären, det kändes bra, som att jag åstadkom något. Då är det illa! Haha.

Men iallafall. Gick och la mig runt 1-tiden och hann bädda ner mig i sängen innan jag kom på att jag ju måste ställa klockan. Alternativet att somna utan att ha gjort det fanns inte på kartan eftersom då skulle jag dels sova apkasst och vakna var fjärde minut i panik och tro att jag försovit mig och dels sova över den tid som jag faktiskt skulle gå upp. Så fick masa mig ur sängen och börja leta efter mobilhelvetet. Jag hade inte använt den på hela dan så hade ingen aning om var den kunde vara. Tröttnade när jag aldrig hittade den, fick sätta på datorn och kolla om Ib kunde ringa till den. Självklart hade han hunnit somna, fast det var precis för det stod fortfarande online på skype när jag skrev. Lagom annoying. Så fick logga in på msn och hoppas att nån jag kände var online. Såklart inte! Började bli lagom frustrerad. En tjej från Kanada som jag snackat med typ 4ggr på MySpace började prata med mig dock, jag var helt uppspeedad och berättade om min telefonsituation och hon erbjöd sig att ringa. Ahh! Mobilskräcken satte in. Men hade inte så mycket val, var tvungen att hitta den. Jag sa att jag inte tänkte svara och skyllde på att det var dyrt... Haha. Så det hela slutade med att en kanadensiska fick ringa till min mobil mitt i natten. Bwaha. Men jag hittade den! Den var inte ens på nåt svårt ställe såklart.

Mobilanekdot minsann. Jag har fler för den som är intresserad.

Nada

Hej, inget har hänt, därför skriver jag inget. Vaknade och kände mig sjukare än de sista dagarana, men tror jag sovit för länge. Oavsett så ska jag försöka inte låtsas om det. Jag hade tvättid klockan 3, men det har jag lyckats förtränga och nu är det försent! Damnit.

Ska gå till affären, mest för att få frisk luft, men egentligen för att köpa godis. Moaha.

kanintetänkautnågonrubrikjustnu

Det är verkligen tidigt. Anledningen till varför jag är vaken i den arla morgontimme är dock inte solen som gassar in genom mina persienner rakt i ögonen, utan den mensvärk som molar i min mage. Jag vet att jag inte ska klaga enligt min nya måbättre plan, men denna förbannade mensvärken går tyvärr inte att ignorera. AJJE! Fasikens också. Har ju mina piller, men kan inte ta dem på tom mage, så var tvungen att gå upp och käka frukost. Känns som allt går emot mig när det gäller sjukdomar och shit. Irriterande. Detta går ju iförsej över rätt fort, men ändån.

Nu ska jag lägga mig i fosterställning och vänta på att det blir bättre. Tack och hej.

Stekt.

Jag solade idag, och närmare känslan av att ligga i en stekpanna kommer jag nog aldrig att komma. Solariet var lite varmt redan innan, någon hade väl använt det för inte så jättelänge sedan, men tänkte att det inte skulle vara någon fara. Jag hade fel. Efter ungefär halva tiden så var det nästan outhärdligt varmt, och jag var tvungen att lägga mig på mage, på sidan, på andra sidan och så för att inte avlida. Jag var dock alldeles för dumsnål för att bara skita i att sola klart de där sista minutrarna så låg kvar och pinades istället. Lär jag antagligen få sota för imorrn när jag har brännsår över hela kroppen, inte utav UV-strålning dock, utan av förbannat het solariebädd. Kurl.

Jag har beslutat att inte anta utmaningen, inte förens jag kommer på riktigt makabra saker om mig själv. Kommer bli sådär nördigt att "jag är allergisk mot massa grejer" det är ju liksom inge kul! Jag funderar på att göra en mycket roligare variant också där folk jag känner får skriva weird stuff om hur jag är istället. Moaha. Men det kommer bli ett senare projekt i sådana fall.

Jobbet har vart lugnt idag. Jobbade själv först = inte göra så mycket, typ prata i telefon. Sen åkte jag och handlade mat samt gick på hundpromenad på (betald) arbetstid. Moaha. Mitt jobb är ändå rätt soft ibland.

MAT!

Utmanad?

DAMNIT! Igår började jag skriva ett inlägg om att dessa utmaningar i bloggar är typ det värsta jag vet. Jag skrev även att den som någonsin gav mig en utmaning skulle få ett verbalt njurslag som tack. Klockan var dock för mycket och jag ville egentligen skriva mer, men orkade inte så publicerade inte, och vad ser jag när jag loggar in? Jo, en utmaning! Åuh. Typiskt. Det liknar lite väl mycket kedjebrev, och de svarar jag aldrig på. Kanske därför jag är sjuk jämt? Haha. Det är mest det här med att man ska utmana 6 andra personer som är det värsta. Usch. Känns så.... fjortis. Jag vet att det föreligger en viss dubbelmoral i att avsky utmaningar, men att tycka om listor, men det är faktist STOR skillnad (säger vi). Mohaha.

Nu är dock frågan om jag ska skriva den där utmaningen, eftersom jag inte hann avböja den, eller om jag ändå ska låta bli. Dilemma dilemma.

Jag Är Frisk, Jag Lovar

Hoppelihopp. Min taktik funkar rätt så bra. Gick upp halv11, okey, en halvtimme försent egentligen, men ändå rätt bra tycker jag. Duschade och tvättade håret, käkade frukost och sminkade mig. Japp. Följde schemat. Dock fixade jag inte håret pga mitt fula nytvättade fluff, så keps fick det bli. Kände mig nöjd. Gick till jobbet och jobbade hela dan, nös bara ett par gånger, och är inte lika snorig längre. Jobbigt iförsej, för jag vet inte om det är den nya attityden eller piercinguttagningen som gjort det. Kan ju inte riktigt ge varken Anns mamma eller mig själv cred för det. Damnit. Får göra både och. Du Ann, kan jag få hennes nummer? Mohaha.

Värsta söta ungen som var inne idag på jobbet. Typ 12 år gammal och lillgammal. Kollade på cykel själv och frågade massa saker, pretty basic iförsej, men ändå. Helt artig och intresserad. SÅ SÖT! Han vill jag ha som unge. Borde frågat om jag fick adoptera honom. Tror han skulle blivit mycket glad över mitt erbjudande....... NOT. (Borat)

Jag borde städa. Men jag har nog inte så mycket energi. Fast å andra sidan har jag konstaterat att jag blir trött och deppig när det ser ut som skit här hemma. Åuh.Dilemma. Men jag måste nog tvätta innan ändå så jag kan byta lakan och så samtidigt. Annars är det ingen mening. I helgen. Då ska det bli av!

Sneaky

Bwahaha. Internet på jobbet igen!

Say What?

Kollade på lustgården, fattar inte ens varför jag gör det egentligen för det är verkligen ett uruselt program. Iförsej är Cissi med idag, så det ger mig iallafall en liten förklaring. Anyways, Tilde frågar om tjejerna i panelen skulle kunna tänka sig att ha sex för att få ett drömjobb, med bättre lön och bla bla. Och 45% svarar ja. Hallå!? Enligt mig är sex mot pengar/tjänster/jobb prostitution. Jag tappar tron på mänskligheten, allvarligt. Fy fan.

Fake It (Until You Make It)

Jag har bestämt mig för att låtsas som att jag är frisk och därmed också bli det (förhoppningsvis). Alltså. Inget mer sunk i mjukiskläder och långa sovpass, utan upp i ottan (okey klockan senast 10 då), fixa mig ordentligt (iallafall kamma till håret eller nåt) innan jag går till jobbet och sånt. Hm. Inte klaga. Inte känna efter. Det får bära eller brista liksom, kanske kollapsar eller nåt om jag blir assjuk, men nu går jag ju runt och är sådär halvsjuk hela tiden och det är bara jobbigt. Från och med imorrn gäller detta, så får passa på att tycka synd om mig själv idag.

Sjuka godiscravings jag har just nu. Var tvungen att baka kladdkaka igen. Börjar bli en tradition. Orka gå till affären för att köpa godis liksom? Och cykeln är på jobbet. Men sen när jag har min lilla pärla så kan jag brumma iväg med den när som och handla. Wohoo! Måste komma på nåt fint namn på den. Hm... Karsten? Hahhaha. Det är typ det fulaste namnet någonsin.

Min bra pappa ringde och sa att hans det blivit intrång på hans konto och att 8000kr var borta. Enligt banken var det för att han handlat på nätet. Hmm. Han har sån damn otur med allt sånt. Alla hans datorer pajjar, han får virus och nu så detta. Han kanske har handlat 3-4 ggr på nätet, och jag vet inte hur många ggr jag gjort det... Aldrig haft ett virus på datorn, den har aldrig pajjat och jag har aldrig blivit utsatt för intrång. Vad jag vet iförsej, men ändå. Haha. Stackarn. Men han skulle antagligen få pengarna tillbaka från banken iallafall. Det är ju brau.

Damnit vad trött jag blev. Inte okey. Måste komma in i normal dygnsrytm till imorrn. Så senast 1 får jag lägga mig. Sova exakt 9 timmar också tänkte jag. Hmm.

Läkarjävel

Fy satan vad jag hatar läkare. Jag har ju vart sjuk aslänge fram och tillbaka men har inte velat ringa för att de alltid är så förbannat idiotiska när jag väl ringer. Kärringjäveln jag pratade med nu var inget undantag. Jag säger att jag alltid är sjuk, det går aldrig över och tänkte att jag kanske har nån infektion alternativt brist på något. Hon säger att "Ja jag ser här att du har astma, så du ska ju i såna fall öka på med astmaspray först". Sen tjatar hon om det i 100 år att ja det måste väl ändå din läkare ha sagt att om man har hosta och är snorig, eller har en infektion så ska man ta mer astmaspray. Eh, nej det har mina läkare då aldrig sagt. Menar de att de som har astma aldrig kan få någon annan sjukdom eller? HATAR att de alltid alltid ska skylla på det. Tar mig aldrig seriöst. Pratade med mig som om jag var 5 år gammal också. "Tränar du, äter du dina grönsaker, är du ute i friska luften" Bla bla bla. HÅLL KÄFTEN. Jag orkar inte höra på din jävla smörja. Slutade med att hon motvilligt gav mig en tid. "Jag skriver här att du är trött". Ehh... okey.... vadå trött? Av allt jag sa var det hennes slutsats.

Förbannad är det minsta jag är just nu. Fortfarande, fast det var 2 timmar sen horan ringde mig. Usch. Jag borde inte skriva så, men jag blir bara så trött. Orkar liksom inte med sånt här. Blir bara så trött. Sen fattar ingen varför jag inte ringer till doktorn. Detta är varför. Ingen tar mig nånsin seriöst.

Jag får väl bli frisk av mig själv då. Fick en tid den 14:e mars. Tänker inte gå dit, aldrig i livet.

Last One

107336-120Hm. Inte visste jag att bilden jag tog inatt antagligen skulle bli den sista på mig med piercing i näsan. Känns lite vemodigt på något sätt. Har ju blivit som en del av mig. Men ja. Just nu kan jag inte ha den, och hålet lär som sagt hinna växa igen innan min näsa är okey. Och om Ann(s mamma) har rätt och förkylning kan ha med den att göra så är det lätt värt att ta ur den. Är beredd att offra det mesta för att bli frisk. Förutom katterna då, de kommer stanna oavsett vad.

Ib ringde nyss och lurade mig totalt. Jag trodde inte jag var lättlurad, men tydligen. Haha. Skyller på att jag är sjuk. Han skrev teoriprovet idag och hade typ inte pluggat särskilt mycket så när han sa att min cd sög och att han inte fattade hur någon kunde klara det satans provet så trodde jag på honom. Skulle jag inte gjort. Han klarade det såklart! Wohoo, grattis! Det gör mig lite bitter på att jag pluggade som ett as, det var ju tid som jag skulle kunnat ägna åt annat, som tillexempel... Ehum... spela wow? Moaha.


Jag e trött. Typiskt.

AJ

Verkar som ödet bestämt att jag inte ska ha piercingen i näsan. Min näsa har svullnat upp innuti av för mycket snytande så var tvungen att ta ur den inatt. AJJE! Jobbiga är att jag fortfarande måste snyta mig, vilket gör asont. Uåuuh.. Synd om mig. Dessutom så är min hals helt uppsvullen på ena sidan, gör också asont, även om det är rätt marginellt i förhållande till min näsa. Gick till jobbet men blev hemskickad. Jahapp. Vad ska jag nu göra förutom sitta och beklaga mig själv till mina katter?

My Babe

107336-119
Min nya bebis. Beställde den idag. Hawiee! Ville ha en blå, men det fanns inte. Damnit. Så denna får duga. Moaha.

Kommer Inte Undan, Icket!

Damnit. Jag klarade mig nästan ur fotosessionen idag, när de konstaterade att bilderna som redan låg ute inte var så pjåkiga trots allt. Jag var inte med på dem, vilket jag tyckte var det allra bästa. Hemsidesnubben (som för övrigt var bartender på Avenyn när jag var 18 och söp där varje helg, lagom pinsamt) var precis på väg därifrån när H kollade på bilderna och påpekade att ingen bild kan ju bli värre än den som redan låg ute. Så vi blev alltså tvingade att fotas ändå. Ståendes bakom varsin cykel. ÅUH!!! Nördigare kan det ju inte bli. "Åh så kolla in i kameran"... Jag dör.

Har gjort om Shimanohyllan idag, den blev snygg. Kransar, växlar, kedjor, vevpartier och annat. Intresting huh? Sen skulle jag byta däck på 2 cyklar, och medan jag höll på med att trycka på däcken så kom H in med en annan kund och skulle visa något varpå kunden ifråga kläcker ur sig:

-Kolla vad stark hon är, man blir ju nästan rädd. Utan verktyg och allting.

Ehum... Okey... Sen säger han att han brukar använda smör för att få på däcken, men att margarin funkar lika bra. Jomen det låter ju jättesmart. Fräsht framförallt. Behöver jag säga att det var en gubbe som sa detta? Nä, trodde väl inte det.

Drömhus ringde precis när jag kom innanför dörren. Hon ska komma hit innan hon skulle till några kompisar, så hon slapp stå på station och hänga eller nåt. Haha. Fattar inte att de ska ses så sent... Jag menar middag brukar man väl ändå äta vid den här tiden? Eller har jag missat något? Mjaja. Hennes middag. Haha.

På tal om mat (har kommit på att min blogg handlar mer och mer om det... hmm) så köpte jag pizza till lunch. Var ashungrig. Åt därmed rätt fort och lyckades trycka i mig hela calzonen utan större problem. Problemet uppstod dock direkt efter att den var uppäten och jag var tvungen att bära en massa cyklar som passande nog kom in precis när jag ätit klart. Ihh. Hade asont i magen flera timmar efteråt. Inte okey.

Eller...

Ringde för konfirmering av det konstiga meddelandet som G lämnat på min mobiltelefon, en del av samtalet såg ut såhär:

J - Vadå, hur menar du med fin? Finklädd eller vad?
G - Nej, men det ska vara kläder som du kan stå ut med att ha på dig på en hemsida i ETT ÅR. Om du vill ha på dig ett par baggy jeans som hänger ner på halva rumpan och en trasig tröja så får du det, eller om du vill ha nåt fint på dig.

Observera det sista "eller om du vill ha nåt fint på dig". Hahaha. Bara för det ska jag ha baggy på mig. Moaha. Brukar jag ju alltid ha. Lika bra att se ut som vanligt, annars kommer ju kunderna inte känna igen mig. Fattar inte varför han säger ett år hela tiden heller. Usch, jag vill inte vara med på den satans bilden. Hatar sånt. De ska alltid ställa upp en i nån ful konstellation och så ska man le och BLÄ. Tänker fan inte le. Bara så ni vet.

Strange Things Are Happening

Usch jag blir paranoid av sådant här. Skulle logga in på bloggen, och eftersom det bara är jag som använder min dator så har jag autosparat lösenord och sådär. Men när jag tryckte "Logga In" så påstod bloggen att jag angett FEL lösenord?! What? Har ju aldrig ändrat det liksom. Ihh.. Me don't like. Fick skicka sån "Har du glömt ditt lösenord", men då får man ju bara ett nytt, man får inte se vad det gamla var. Vem har loggat in på min blogg!? Träd fram ur skuggan.

Sen ringde G imorse och sa "Ja just det, de kommer från [hemsida] och ska fota oss i butiken, så sätt på dig nåt snyggt eftersom det kommer ligga ute ETT ÅR". Men hjälp! Vadå ångest. Kunde han inte sagt det lite tidigare eller eventuellt inte sagt det alls. Kan ju inte komma dit värsta uppfixad, jobbar i en cykelaffär liksom. Skulle bara se konstigt ut. Damnit. Kanske borde sjukskriva mig. Moaha.

Usch, min hosta är inte att leka med idag. Jag måste nog verkligen gå till doktorn och inte bara skriva det här. Hon jag var hos sist var ju rätt trevlig. Försenad, men trevlig.

Dancing With Myself

Jag är trött och uttråkad. Känns som att jag trackar min egen blogg med för många inlägg och känslan av att det är som att prata med sig själv känns inte helt okey. Jag tror jag är hungrig igen också, vilket är rätt konstigt eftersom jag åt asmycket förut. Iförsej var det 7 timmar sedan insåg jag precis. Haha. Inte så konstigt då då. Då ska jag banne mig äta igen. Spela roll iförsej om det så bara hade gått 10 minuter, är jag hungrig så är det ju bara att äta.

Jag har snart senaste avsnittet av Lost hemma. Ihh.. Jag vill se det! Men Ib och jag har som tradition att se det tillsammans, fast på olika orter.... Alltså inte tillsammans utan samtidigt. Haha. Har försökt få tag på den rackarn hela dagen, men han svarar inte. Hmm. Jag blir alltid lite orolig när folk inte svarar. Det kan ju ha hänt något. Det skulle vara värsta mardrömmen, om något skulle hända någon jag känner och ingen tänker på att ringa mig så man går runt och tror att allt är som vanligt fast det verkligen inte är det egentligen.Usch.

Hade tänkt hälsa på farmor idag, men har vart alldeles för trött och seg för att kunna ta tag i det. Som tur är hade jag inte ringt innan och kollat, hon brukar vara ledig för det mesta ändå. Men har lite dåligt samvete för att vi inte setts på ett tag. Får lite dåligt samvete mot pappa också, men han vill jag inte träffa. Skulle göra det bara för hans skull i såna fall och det har jag kommit på att så ska man inte göra för då mår man bara dåligt själv. Skulle skriva brev till han, just ja, så var det. Mjaja. Känner mig icket särskilt peppad på det kan jag ju säga.

Undrar vad jag ska äta.... Gryta tror jag. Hade funderingar på potatiskroketter, men har inget bra till. Det funkar om man bara är lite småhungrig, men jag är tamejtusan ashungrig nu. Weird.

Dirty Jobs

Har suttit och kollat på Oprah och det är rätt skoj för det är massa konstiga frågor och roliga människor som är där. En av de roliga människorna var Mike Rowe som hade ett program som heter "Dirty Jobs". Han åker runt och letar efter det äckligaste jobbet i hela USA. Haha. Verkade asroligt, men äckligt. Massa kackerlackor, råttor, roadkill och framförallt avsloppsvatten och allt som hör till där. Heh. Så nu laddar jag ner massa avsnitt. Är jag mongo som tycker äckel är rätt skoj?

Nu kommer jag iallafall ha nåt att göra resten av dagen. Haha. Iförsej skulle jag kunna ge mig in på säsong 2 av dead like me, eller försöka få hem Heroes... Men jaja. Får bli en annan dag.

Varför Jessica, Varför?

Blä. Jag är sjukt hungrig. Blev helt konstigt igår, först skulle jag bara vara hemma hela kvällen själv och ta det lugnt. Sen kommer Nina förbi och prackar på mig ett par skor som hon köpt som var för små. I samma veva bjuder hon in mig för att kolla på melodifestivalen hemma hos henne. Sure kan jag välle, inte för att jag gillar melodifestivalen det minsta, men det är rätt kul att tracka ner på allas kläder, hår och nördiga danssteg. Nina gick hem och jag skulle bara fixa lite här hemma och käka lite så skulle jag komma upp sen. Då börjar drömhus prata med mig på msn och lyckas få mig att tycka att det är en ypperlig idé att gå ut på krogen i Eskilstuna med henne och hennes kompisar. Fattar inte hur det gick till, men så blev det. Drack rödvin hemma hos Nina och sen åkte jag tåg till Eskilstuna. Grejen var att det blev så stressigt helt plötsligt med att göra iordning sig och allt att jag råkade glömma att äta. Inte äta+alkohol är ingen bra kombination. Blev lite för full, ringde samtal som jag inte borde ringt, som jag visserligen inte ångrar, men kanske borde ringt dem när jag var nykter istället. Damnit. Nu vet jag varför jag aldrig går ut. Väl ute också så irrade jag mest runt och störde mig på alla fula heteronormativa människor. Nä. Nu ska jag inte dricka nånting förens på Sofys inflyttningsfest i slutet på mars. Hemmafest och man ska ha "oväntad klädsel".... Hmm... Behöver hjälp med att komma på vad det ska vara. Klänning tänkte jag först, men det känns som att varenda flata kommer komma dit i klänning och stilettklackar, så det är ju liksom inte särskilt oväntat egentligen. Haha.

Jag mår inte så illa idag iallafall. En improvement, förut spydde jag dagen efter om jag så bara hade druckit 2 öl. Mindre skoj.

Nu ska jag äta MASSOR! Måste ta igen en dags förlorade näringsintag. Igår åt jag bara 1 macka och lite chips. Inte alls okey.

KattAttack

Jag har sovit alldeles för länge. Gick upp klockan1. Iförsej kan inte förmiddagen räknas som aktivt sovande eftersom mina katter bestämt sig för att jag var himla tråkig som bara låg där, så de gjorde ALLT för att jag skulle gå upp:
  • Jama extremt högt
  • Springa runt som galningar överallt, även på mig
  • Lägga sig på mig med nosen i ansiktet och kurra
  • Försöka tvätta mitt hår genom att kloa fast i hårbotten och slicka (de har STRÄV tunga)
  • Peta ner allehanda saker på golvet
  • Klättra upp och ner i klätterställningen
  • Osv...
Jag gick som sagt upp klockan1, och nu såhar de gått och lagt sig och är hur tysta som helst. Jävla idiotkatter. Varför vill de att jag ska vara vaken om de ändå tänker sova? Egon.

Late Night Out

Har precis kommit hem. Ville typ åka hem vid kl20 när vi hade ätit klart våra tacos och pappa började bli lite sluddrig av vinet. Fattar inte att han kan dricka en klunk vin och sen så pratar han på ett helt annat sätt (För er som är förvirrade så har jag 2 pappor, denna jag pratar om nu är generellt bra, den andra generellt dålig, haha). Alla drack förutom jag och som vanligt när det är så, så blir det lite halvjobbigt. Jag hade visserligen det rätt trevligt, men ljudnivån blir en annan och alla ska prata och massa minnen och grejer kommer upp. Tyckte nästan synd om Erika (brorsans tjej), för hon drack typ 2 små vinglas och sen vatten resten av kvällen... Så hon hade nog liknande upplevelse som mig, förutom att hon inte är van med min familj. Haha.

Mjaja. Det som var bra är att det blev så pass sent att jag fick vara ledig imorrn. Det är extra bra eftersom min näsa börjat rinna lite extra mycket, och hostan har gjort en comeback. Inte alls kul. Men känner mig inte särskilt sjuk, inte om man jämför liksom.Kommer inte ens ihåg hur det är att vara helt frisk, det är jag aldrig. My body is a sucky one.

Jag har 99% säkert köpt en EU-moppe idag också. Haha. Systerbutiken till denna jag jobbar på säljer sådana, vilket gör att jag kan köpa den för inköpspris = billigt. Ska bara kolla upp lite priser på försäkringar och sådant, men tror nog att jag slår till. Har inte råd med bil, men med en sån blir det lättare att dra och handla mat, hälsa på farmor, dra ner på stan och sånt. Sweetah! Kan nog tillomed åka ut till päronen, vilket är extra gött på sommaren eftersom de har POOL! Tjokoko.

Elektrikerdrömmarna är fortfarande vid liv för övrigt. Är nästan förvånad själv.

Good Morning

107336-118Fan vilken snygg morgonfrisyr jag alltid får. Hur mycket hår kan en människa ha liksom? Störigt mycket tydligen. Och varför är man alltid mycket blekare på morgonen? Jag tycker det är skitskumt. Eller är det ljuset som gör det? Antagligen.

Min brorsa var vänlig nog att ringa 9.45 och väcka mig. Det var mindre trevligt eftersom jag somnade tidigast 3 igår natt. Han ville veta vilka tider som tågen gick. Ehm.. han har liksom internet. Inte så svårt att kolla upp där. Men han tänkte nog inte på det. Haha. Han skulle till sitt nya jobb första gången, så ville väl inte komma försent I guess.

Bloggen var verkligen sepe igår. Helt omöjligt att publicera. Så har fått göra det nu.... När jag loggade in idag så såg dessutom bloggsidan helt annorlunda ut. Kunde de inte ha informerat om det så man fattade varför den betedde sig skumt igår? Jäkla idioter.

Ikväll ska vi ha traditionell familjemiddag hela familjen plus brorsans tjej. Då ska vi grilla'na! Moaha. Eller inte.


Gårdagens citat:
"Kan du nå' om cyklar du å?"
Av en gubbe på jobbet. Hade lust att svara:
"Nä, jag bara jobbar här för att se söt ut."
Jävla idiot.

F**k

Jävla skitblogg.se. Funkar ju inte. Morr.

Short Skirt, Long Jacket

Otroligt produktiv dag på jobbet idag... Faktiskt. Kände mig nästan stolt, känns skönt att ha fått något gjort, så det känns mer meningsfullt. Skyltat om inför våren, med 07:or och tvättat fönstrena (stora fönster), plockat och fixat, plus dammsugit överallt. Möblerat om. Ja, massa grejer. Även planerat för våran "crazy night" (sååå töntigt namn, men whatever) med massa rabatterade cyklar och grejer. Får jobba 12-22 då iförsej, men en dag kan man ju klara av såna arbetstider.

Jag måste ha ätit nåt jag är allergisk emot eller nåt den senaste veckan, för har fått utslag. Inte alls okey. Fasikens vad jag hatar att vara allergisk. Damn mina föräldrar, eller min pappa snarare. Han som gett mig alla fina egenskaper som allergi och astma. Tack verkligen. Kan jag lägga till din lista på andra bra grejer som du gett mig, som 7 års helvete + en usel barndom. Okey att jag överdriver lite, men ändå. Mohaha. Enda bra du gett mig är mina syskon och så min ämnesomsättning, även om den är lite overkill ibland. Längden har jag också fått, men jag skulle hellre velat vara mammas längd. Man syns så mycket när man är 180 centimeter lång. Går liksom inte o gömma sig. Kommer ihåg på mellanstadiediscot där jag kunde se mitt eget huvud guppa över de andras i helspegeln de hade på väggen. Haha. Högklackat är bara att glömma. Undrar om jag skulle ha annan klädstil om jag var kortare? Maybe maybe. Det kommer jag aldrig få veta.