Skidåkning Minsann

Igår var jag och åkte skidor. Sjukt otippat. Det var H's idé, och jag var minst sagt skeptisk när han frågade om jag ville. För jag trodde att jag inte skulle kunna åka. Mina höfter är nämligen fortfarande aningens instabila, jag har inga kläder för det ändamålet, och vi har dessutom en bebis som knappast kan åka... Så jag trodde att jag skulle få agera hans personliga babysitter, bara det att jag skulle få göra det utomhus i kylan och snön istället för hemma framför TV:n. Så jag var ganska sur när vi drog iväg. H menade det såklart inte på det sättet, grejen var väl att vi skulle turas om. Vi åkte dit tillsammans med H's polare som också har en bebis, så då skulle jag åka med tjejen, och H skulle åka med sin polare, och så turades vi om med att sitta i caféet med bebisar. Jag var fortfarande skeptisk när jag kom dit, vägrade hyra skidor. Men sen så övertalade H mig att låna hans skidor och jacka, så jag åkte ändå till slut. Tre hela gånger. Kom på att det kanske var en sisådär 10-15 år sedan jag åkte skidor sist. Så jag var ganska nervös och ringrostig. Sista åket började det komma tillbaka lite, men shit vilken tönt man har blivit på gamla dagar. Haha. Fick skitont i knäna och i höfterna efteråt också. Men det fick det väl vara värt.

Efteråt gick vi på restaurang. Vi gör ju aldrig det, om man inte räknar pizzerian, så hade ju rätt höga förväntningar. Som såklart inte infriades. Alla käkade samma sak, och alla var rörande överens om att det var bland det äckligaste som de ätit. Eller, inte så allvarligt kanske, men för de pengarna så var det fan äckligt. Det vi käka var hamburgare, och äter man på restaurang så förväntar iallafall jag mig att de ska göra köttet själva. Iallafall röra ihop lite köttfärs med lite kryddor och lök eller nåt. Men nej, de serverade typ snabburgare. För nästan 200 spänn. Värt. Idioter I must say. Jaja. Det var väl trevligt att komma ut och göra nåt iallafall.

Var på BVC igår också, och nu så väger Dexter 5 kilo, och är 59cm lång. Han är 6 veckor idag, så man kan väl lätt säga att han är en stor bebis. Han har somnat lite bättre nu senaste två nätterna, skönt, men känner mig fortfarande typ konstant bakis. Bakis, ofräsh, spydoftande, mjölkstinn och tjock. Jag är en riktig heting med andra ord.

Dessutom har jag fått typ eksem i ansiktet. Ska ringa vårdcentralen på måndag, för det kliar så jag håller på att krevera. KUL.

SkrikKalas

Okey. Helgen har inte precis varit kul. H har jobbat hela tiden, och Dexter har vart på synnerligt dåligt humör vilket betyder att jag inte har haft det så trevligt. För att spä på härligheten så är jag dessutom förkyld. Jag lovar att det är jättekul med fem timmar av bebisskrik när man redan har ett huvud fyllt med snor som värker. Mina armar är helt slut av allt bärande och gungande, mina höfter (som fortfarande är helt uppluckrade) gör skitont efter allt gående, och jag känner mig mentalt utmattad. Idag var dock H ledig, så nu känns det bättre. Men shit alltså, det var INTE kul i lördags natt... Inget jag gjorde hjälpte. Han bara skrek och skrek och skrek. Och skrek. Till slut visste jag inte vad jag skulle göra, fick lägga ifrån mig Dexter och gå därifrån, ringa till H och spela in ett desperat meddelande på hans mobilsvar och grina lite. Sen gick jag och la mig med honom brevid mig, han låg där och klöste (hans naglar är VASSA) och skrek, till slut så somnade han. Usch. Så hemskt, för han måste ju ha ont eller något, så jag tycker ju synd om honom, samtidigt som jag liksom verkligen inte pallar mer efter ett tag. Vet inte om han har någon slags magknip eller nåt, kanske kolik, men jag tror ändå inte det, för då skulle han nog skrika mer och oftare än vad han gör.

Idag så har Dexter självklart vart hur snäll som helst. Knappt skrikit nånting. Så typiskt när H är hemma, känns som han nästan tror att jag hittat på. Men så är det alltid tycker jag. När man ska visa något så är det inte så längre. Bara för att liksom. Iförsej är jag ju ganska tacksam att han inte skriker, skitjobbigt för oss, men säkert jobbigare för honom. Har vart på Apoteket idag och köpt miniform (medicin för kolik) för säkerhets skull, om det skulle bli så igen. Hope not.

Men annars är han såklart världens sötaste bebis! Vilket jag har bevis för här: