Phi Phi, Yay

Är då framme i Ko Phi Phi för er som inte läser min resedagbok. Kommer nog inte ha tid att skriva så mycket i båda bloggarna, och eftersom min familj kommer lite före på prioriteringslistan så blir det resedagboken som gäller från och med nu. Kanske kommer nåt inlägg om ett tag. Men så ni vet att jag inte dött. Haha.

Länkar väl till resedagboken igen, skriv in mailadress och få automatisk uppdatering:

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=228155&section=undefined

Delayed.

Blää. Mitt plan är försenat tills klockan 21.15... Kul. Vart här sen klockan 12 liksom. Woopti fucking do. Missar mitt flyg till Phuket och därmed också färjan till Phi Phi. Får sova i Phuket... Tur att jag var förutseende och bokade ett hostel där. Åh jag är så smart att det gör lite ont nästan. Bwahah.

Bye Bye Sweden

Bara städningen kvar nu. Måste även packa om mina väskor, eftersom mitt handbagage väger ungefär lika mycket som min stora backpack. Har ju alla viktiga tunga grejer i handbagaget.. Men tänkte försöka flytta över lite böcker till den stora iallafall.

Städningen kommer bli knapphändig. Typ vanlig städning, ingen flyttstädning. Går ju ändå inte eftersom det ska vara en massa grejer kvar i lägenheten. Dessutom är det mamma som ska hit, så jag känner mig inte så jättestressad över det faktumet... Även om jag vill att det ska vara fint så vill nog hon att jag inte ska stressa ihjäl mig också. Det löser sig.

Så. Sista inlägget från Sverige på ett tag. Kommer ha wireless internet i dykshopen och jag har ju min laptop, så lite uppdateringar kommer det nog bli ändå.

Okey, NU blev jag nervös. Har vart helt kolugn innan. Typiskt.

Sista Minuten Som Vanligt

Fan vad detta inte är kul. Varför skulle jag spara allting tills idag undrar jag? Har liksom inte packat ett skit innan, varken det som jag ska ha med mig eller det som ska vara kvar. Har iallafall lyckats få ihop det som jag ska ta med mig. Undrar hur mycket det väger... Har ingen koll på sånt alls, och har såklart ingen våg. Får bara ha med mig 20 kilo. Tror inte min stora backpack väger det, för det är mest kläder däri. Men min "lilla" ryggsäck väger nog en del. Har laptopen där, alla dykböcker och sånt. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas bära allting. Men jag hoppas på lite bärtid. N ska skjutsa mig till flygplatsen, och sen blir det nog incheckat ända till Phuket. Därifrån ska jag försöka ta taxi alternativt minibuss till hamnen och då behöver man ju inte bära heller. Sen på färjan.. Och i Phi Phi behöver jag inte bära så mycket, ska lämna väskan i dykshopen när jag går och letar boende. Borde lösa sig.

Nu ska jag då "bara" packa resten av mitt shit. Har ju gett bort massor, men det är ändå mycket kvar. Gah. Jävla samlarsamhäller man lever i. Vill bara slänga allt typ. Men det går ju inte. Särskilt inte eftersom det inte finns ett grovsoprum här. Måste städa också. Har 3 timmar på mig, sen ska jag på avskedsmiddag med min familj. Lycka till att jag hinner. Får städa inatt. Jag har dessutom sovit hela 3 timmar natten till idag också... Känner mig helt vimsig och jobbig. Pallar inte. Damnit.

Imorgon Imorgon

Jag åker liksom imorgon. Hur sjukt är inte det på en skala? Mycket enligt min iallafall. Har väntat så länge, och nu händer det liksom. Ofattbart typ.

Igår var jag hos Farmor igen. Hon kramade mig sjukt länge och jag började grina när jag gick därifrån... Usch. Känner mig så elak som lämnar alla. Så ego på något sätt. Men kan ju inte stanna här för någon annans skull än min egen.

D nere på Phi Phi verkar vara hur shysst som helst. Har snackat på msn en hel del nu, så känner mig rätt säker på att han är en bra kille. För övrigt så ska jag inte längre göra min DM på harlequin dykskola, utan på mosquito. Det är rätt så bra ändå, för det är en 5-stjärnig diveshop. Skitbra sen när man vill ha jobb någonannastans. Ägs av en svensk också.. Vet inte om det är så jättebra egentligen, vill undvika svenskar så mycket som möjligt där, annars skulle jag ju stannat hemma liksom. Ha. Nej men om han är shysst så är det väl lugnt I guess. Kommer ju vara så mycket svenska turister där iallafall.

Ska köpa med mig plockgodis, choklad, knäckebröd och räkost dit ner. Saltlakrits till mig själv, och lite plockgodis kanske. Blir ju så skabbigt av luftfuktigheten bara. Bättre med små påsar...

Kommer nog fortsätta skriva här, men mer om såna saker som jag inte vill att päronen ska läsa om och så. Är typ ingen som jag känner som vet om den här bloggen, vilket är rätt skönt, kan skriva lite mer fritt. Reseuppdateringar kommer att finnas på Resedagboken, eller närmare bestämt
HÄR. Om ni vill ha notifikation när jag uppdaterat så kan ni fylla i eran mailadress längst ner på sidan, så hamnar ni på min lista där.

Nu ska jag packa. Har nämligen inte börjat ännu.... Haha.