New Orleans [part I]

So. Jag sitter i Billys rum atm, alldeles for varmt ute... Gick runt pa dagen och tog foton och nar jag kom tillbaka sa fullkomligt badade jag i svett. Men det blev nagra grymma foton, sa det var vart det. New Orleans ar asgrymt. Jag alskar det. Vill inte aka hem... Buhuu. Sa jakla mysigt verkligen, och FINT. Har inte vart i de katastrofdrabbade omradena annu dock... Ska forsoka aka runt dar med bil i nasta vecka. Ingen bra ide att ga dit sjalv tydligen. 

Flygresan hit var en pain in the ass. Forsta anhalten gick bra, men val i Newark sa blev det varsta stormen, blixtrade som fan. Sa de stallde in alla flyg for resten av dagen. Det sog ju sadar lagom hart, klockan var da ett pa dagen, och flyget jag blev inbokat pa skulle inte ga forens kl 10 dagen efter. Det som gjorde det annu varre var att mitt sim kort inte funkade, sa kunde inte skicka meddelande till B och saga att jag inte skulle komma. Hade aningens panik, var astrott efter flyget (och dessutom hade mina grannar fest kvallen innan, sa sov val sadar 4 timmar). Tankte att ett simkort kan ju inte vara sa svart att fa tag pa. I was wrong. De salde det inte nanstans pa hela flygplatsen. Sa fick aka till Jersey Gardens, ett stort shopping center och forsoka fa tag pa ett. Val i bussen dit sa hoppade det pa en man fran Venezuela, typ i 50-ars aldern. Han borja snacka med chaufforen och jag horde att han ocksa skulle fa tag pa ett sim kort. Sa nar jag hoppade av sa borjade jag snacka med han, och det sluta med att vi leta tillsammans efter simkort (som inte fanns, fick kopa en prepaid telefon), han bjod pa middag och sen nar jag skulle tillbaka till flygplatsen for att forsoka sova dar sa han att jag fick sova pa hans hotellrum om jag ville. Forst var jag aningen skeptisk, for... man vet ju aldrig. Men han hade vart astrevlig hela tiden och hjalpt mig som fan, sa jag tackade ja. Hans flygbolag hade namligen gett honom ett hotellrum, vilket de inte gjort till mig. Val dar sa sag vi att det fanns 2 stycken dubbelsangar, sa det var ju inga problem what so ever. Fick sova ordentligt och sa var jag lite mer utvilad nar jag val kom fram till New Orleans. Lite tur i oturen liksom. 

Annars har jag inte gjort sa mycket har, mest hangt och sa gatt runt en massa i de olika distrikten. Borde ga lite mer, men det ar verkligen olidligt varmt sadar mitt pa dagarna. typ 30-35 grader (i skuggan). Ikvall tankte jag ga runt lite mer och sa hanga i baren som B jobbar i ett tag. Imorgon sa bar det av pa min roadtrip till Texas! Austin ska vi till forst, sova dar och sen aka vidare till tubing grejen, campa pa kvallen och aka badring pa lordag. Ar tillbaka i NOLA pa sondag kvall. Ska forsoka ringa till flybolaget och se om jag kan omboka min biljett hem.. Vill verkligen inte aka hem! Buhuu. 

NOLA, Here I Come!

Åhkayy... Jag tror att jag är klar nu. Har packat. Kläder, kameror, undervattenshus, skor, badkläder, presenter, B's hatt som han glömde här sist, 2 böcker, pass, pengar, biljettnummer, solglasögon, resekit med schampoo, balsam, duschcreme (50 ml flaskor), värktabletter, skavsårsplåster.... Enda jag inte har packat än är min iPod, som av någon outgrundlig anledning inte vill lägga dit Beirut - Flying Cup, även fast jag bestämt att den ska. Elaka jäkel. Men den får jag absolut INTE glömma. Kommer avlida om jag måste resa i 16 timmar utan musik.

Känner mig rätt lugn nu ändå. När allt är packat och sådär. Blir nog bra... Men jag tror jag har packat för mycket, iallafall t-shirtar och sådär, men tänker liksom att det kommer vara sepe varmt, så vette fan om man kan återanvända kläder från dagen innan. Plus att man kanske vill byta om om man ska gå ut på kvällen eller sådär. Skit samma. Jag fick plats med allt i min ryggsäck iallafall. Är lite stolt nästan. Resa med handbagage är verkligen lyxigt, känns så skönt när man bara kan gå förbi alla stackare som står och stampar och väntar på sina väskor.

Fortfarande inte hört nåt från B, men men. Han vet att jag kommer så. Dessutom har jag en back up i form av D som jag ska åka på roadtrip med. Fått hans nummer och han har redan frågat om jag behöver skjuts från flygplatsen. Förhoppningsvis behövs ju inte det dårå, men bra att ha. IHHHH! Liksom imorgon vid den här tiden (lokal tid) så kommer jag vara i New Orleans. Wihooo! GRYMT FUCKING PEPPAD JAG ÄR!

Kommer nog vara klent med uppdateringar här ett tag framöver. Men om jag får tag på internet och känner mig lite uttråkad så kanske det kommer ett inlägg eller två. Ha det så skoj i regnbågsstockholm, gaya er lite för mig också!

Alrajt, bye bye!

Ihhh!

Ih.. Imorgon åker jag! Börjar bli lite nervös... Har fortfarande inte packat. Måste ladda min iPod med lite ny musik också. Åka till affären och köpa choklad och snus (till B). Har bestämt att det bara blir handbagage dit iallafall. Sen om jag hittar grejer jag vill ha där så köper jag en billig väska helt enkelt och åker hem med bagage istället. Det är dessutom längre tid emellan plus att jag tror att jag eventuellt kan checka in väskan hela vägen den gången. Det löser sig helt enkelt! Har inte hört nåt från B på ett tag nu, så hoppas han kommer ihåg att han ska hämta mig på flygplatsen. Haha. Annars står jag där som ett fån. Inte så stor risk men ändå. Bwahah.

Igår var jag i Tanto och hängde med lite folk. Bland annat M. Har inte träffat henne på aslänge, och har bangat typ 5 gånger som hon skickat sms till mig, så kände att jag nog borde tacka ja nån gång då och då när hon bjuder in mig på grejer. Annars är ju risken att hon slutar göra det, vilket skulle suga en aning. Iförsej så flyttar jag ju snart och allt det där, men ändå. Haha. Det var skoj att träffa henne iallafall, men kan ju säga att det verkar som intrigerna redan går på hög fart, vilket gör att mitt beslut att ditcha pride känns ännu mer okey än innan. Phew alltså. Brudar. De kan fan snacka.

Undrar om jag ska skriva en lista på vad jag ska packa. Verkar ju lite onödigt, men annars kanske jag står där på flygplatsen imorgon utan kamera. Inte bra det skulle vara. Kan förresten inte riktigt bestämma mig om jag ska ta med min nya kamera med tillhörande under vatten casing... Skulle ju vara skoj att ha när jag ska flyta runt på den dära badringen, men är fortfarande lite sådär löjligt rädd om den bara för att den är ny. Får se om den får plats i min redan tajta packning, då kanske den får hänga med ändå.

Undrar Om...

...man kan gå in ett par skor på 2 dagar... Hmm. Jag har ju begränsat med utrymme nu när jag ska packa till New Orleans, allt måste få plats i en ryggsäck. Och att bara ha med sig ett par skor i form av ett par converse till ett ställe där det är 35 grader varmt kanske inte är så jäkla smart. Men i så fall måste jag åka förbi en sväng på apoteket och köpa compeed. BÄSTA plåstren ever. Börjar redan få resfeber. Hade svårt att somna igår. Jag oroar mig för alla byten av plan... Måste liksom funka perfekt allting om jag ska hinna. Dessutom är ju jag bäst på att oroa mig för alla möjliga scenarion sådär i förhand. Helt i onödan allt som oftast förstås. Meeeen. Skit samma. Det löser sig ju, på ett eller annat sätt.

Nehe. Om man skulle cykla till stan och köpa de där satans plåstrena då. Borde kolla efter en väska också, med dragkedja. Det jag använder som väska nu är en tygpåse, och att ha pass, pengar och alla såna viktiga grejer liggandes löst i en sån kanske inte är så smart.... Heh.

Förresten...

...så hade jag på mig mina nya skor i cirka 10 minuter och nu har jag världens äckligaste skavsår på hälarna. Jippie.

Tubing

Jahapp. Er fick man ju inte mycket hjälp av må jag säga. Skit samma då, får väl behålla håret tills jag kan komma fram till ett beslut själv. Tack Hanna för ditt input, nu får du som du vill. Moaha.

Jag har fått en ny sak att ha beslutsångest för, så det är nog lite därför som mitt hår issue får vänta. Jag har seriösa funderingar på att dra på en liten roadtrip medans jag är i New Orleans, nämligen till detta
event, det är lite folk i NOLA som funderar på att carpoola dit. För er som inte orkar klicka på länken (jag vet, jättejobbigt) så handlar det om att åka på en stor badring typ nerför en stor flod i Texas. I floden så umgås man, badar, solar, dricker öl och relaxar. Låter jäkligt soft tycker jag! Grejen är ju att det ligger typ 8 timmar bort, så planen är i så fall att åka torsdag-måndag och stanna på lite ställen på vägen. Det som är bra med detta är ju att jag får se lite mer av USA än "bara" New Orleans. Det dåliga är att jag kanske inte hinner vara tillräckligt mycket i NOLA i så fall. Det blir ju typ bara 5 dagar kvar om jag är borta de där dagarna. Om B kan hänga med så är det lugnt, men om han måste vara hemma och jobba så känns det lite boring... Iförsej. Om han ska jobba så skulle jag ju ändå bara få sitta på hans jobb och glo. Hmmm. I don't know. Skulle vilja vara kvar längre! Damnit. Ska kolla om jag kan boka om min biljett hem... Så jag kan åka tillbaka till Svedala typ en vecka senare eller så, fuska lite på jobbet. Vafan, de klarar sig väl själva ett par dagar där till? Grejen är att jag tror att det kostar ett par tusen att boka om biljetten. Men får se hur det känns när jag är där. Om jag verkligen vill stanna så LÄTT att jag bokar om biljetten. Skiter i att jag ska jobba egentligen. Vad ska de göra? Sparka mig? Jag ska ju liksom ändå sluta sista Augusti. MOAHAHA!

Tror nog att det blir en roadtrip ändå. FATTA GRYMT! Roadtrip runt lite i USA, hänga med lite random roliga människor, hitta på skojiga saker på vägen och så åka på en stor gummiring en hel dag. Wiieeee! Fy satan vad pepp jag är inför min semester. Kommer bli the best ever!

Klippa Eller Inte Klippa?



Det är typ sån frisyr som jag vill ha i så fall. Långt fram, kortare bak. Ännu kortare än vad det är på denna bilden. Där sparade jag ju bara ut, så det var liksom ingen frisyr egentligen... Hittills har jag 2 stycken röster för klippning, 3 emot. What do you think?

Men Bla Bla Igen Då

Lalalla... Bara torsdag-fredag-lördag kvaaaar. Wiiiiee. Åh jag behöver semester badly. Måste kolla upp flygbussar och sånt inför söndagen, planet går ju 10.40, och så måste man väl checka in typ 2 timmar innan. Undrar om busstrejken är över? Haha, jag har verkligen noll koll. Jag har typ slutat läsa nyheter nu på sista tiden, de gör mig mest deprimerad och rädd för mänskligheten. Plus att det känns som att sensationsnyheterna tar över så jävla hårt, överdriver som fan allting. Vill inte höra om mer våldtäkter och våldsdåd, kommer ju dö i förbittring och knappt våga sätta foten utanför dörren i så fall. Och så kan jag ju inte ha det nu när jag ska flytta iväg sådär långt borta helt själv. Så jag är hellre lyckligt ovetande. Kanske dumt, men vafan. Skit samma. Men. Nu ska jag väl försöka googla fram information om strejken iallafall. Hörde nåt om att flygbussarna skulle va med i strejken om de inte hade kommit fram till nåt. Och då är jag typ fucked. Men tror att den är över.

Wohoo!
"Ett nytt kollektivavtal har tecknats mellan Kommunal och Bussarbetsgivarna vilket betyder att strejkvarslet är avblåst och alla Flygbusslinjerna fortsätter att trafikeras enligt tidtabell"

Så då var ju ovanstående text helt onödig helt plötsligt. Haha.

Var och tog min vaccinations spruta idag iallafall. Först åkte jag dit till klockan 2 och då hade de såklart ändrat tiden till klockan 4.... SUCK. Så fick åka fram och tillbaka igen vid halv 5... Tjohej. Men iförsej, mindre tid på jobbet iallafall. Haha. Vill vara där så kort tid som möjligt per dag. Så om jag kan sitta i ett rum med massa gråtande ungar på en vårdcentral så är det ändå bättre än att jobba. Bwahaha. Fixade en till del i B:s present, en Försvarets Hudsalva. 2 stycken 20-lappar ska han få också, choklad, en snusdosa och så den hemliga stora presenten... Haha. Så jävla bäst är den. Men vet inte om jag vågar skriva vad det är. Kanske sen.

Var hos E och fixade med bilderna och filmerna från i lördags. Fotade passfotot också, SÅ JÄVLA BRA! Snubbens min är ju helt obetalbar. Haha! Här är det:


Bla Bla och Sånt

Precis kommit hem från A. Var länge sen vi hängde nu.... Har ju jobbat så mycket, hon också, och nu sista 2 veckorna har hon vart i Frankrike. Vi tog det bara lugnt hemma hos henne, pratade massor och åt scones. Scones är för övrigt sjukt underskattat! Så jävla gott. Iallafall. Hon kommer också vara ledig/arbetsbefriad i September mer eller mindre, så vi bestämde att vi skulle leka asmycket då. Typ hela dagar, istället för som det har blivit på sista tiden, kvällar och söndagar i bästa fall. Vi båda har ju jobbat 6 dagar i veckan och då blir det liksom inte så mycket tid över.

Passade på att gå förbi Nilsson(s?) och byta storlek på ett par skor jag köpte på min shopping mani söndag. Jag brukar ju alltid ha 38:or, men tydligen ville mina fötter vara storlek 39 i just de här skorna. Vilket var asbra, för när jag köpte dem för 1½ vecka sen så kostade dom 299:- , nedsatta en hundring från 399:-, och nu så hade de satt ner dem ännu mer till 199:- så jag fick en hunka tillbaka! Och rätt storlek. Wohoo för den liksom.

Imorrn har jag hållt på med den där gelen i fejset i 3 veckor och ska således sluta med den. Om jag kommer ihåg rätt vill säga. Läkaren skrev ju inte upp sina instruktioner, utan sa dem bara muntligen till mig när jag var där. Kommer typ inte ihåg vad han sa... Haha. Det var ju astidigt på morgonen som jag var där, kan ju inte förvänta sig att jag ska vara på topp då liksom. Hmm. Får väl ringa i värsta fall.

Imorrn ska jag även punga ut med 500 spänn till för min andra spruta mot hepatit A&B, och få lite ont i armen igen. Jippie för den. Måste bara försöka komma ihåg att gå dit. För annars kommer jag inte hinna ta alla sprutorna innan jag drar till Thailand.

Wiieee! Bara 4 dagar kvar till New Orleans!

Rapport: UppsamlingsTävling

Så. Det var kul igår kan man ju säga. Fast jag hade peppat upp mig så satans mycket innan, trodde att det var mycket värre saker som vi skulle göra... Men det var ju bra ändå att det inte blev det. Bland annat så skulle vi:

  • Dricka öl med parkbänksalkisar
  • Streaka på jallavallen (axa sportcenter)
  • Åka kundvagn
  • Åka rullstol
  • Dansa med en pensionär
  • Lyfta en hund
  • Ta ett passfoto med alla i laget plus en främmande person
  • Skaffa en gasmask
  • Skaffa en plastanka
  • Skaffa en barnvagn
  • Skaffa en flaska vin från systembolaget i Trosa
  • Bada i Maren mellan Mc Donalds och lilla gångbron (asäckligt vatten där)
  • Skaffa en badmössa
  • Skaffa en porrfilm i orginalförpackning
  • Skaffa en falafel
  • Moona utanför polishuset
  • Sitta i en polisbil
  • Bli jagad av väktare
  • Pussa en rumpa
  • Skaffa fram ett positivt graviditetstest
  • Skaffa en flagga från en bensinmack (de där stora som vajar ovanför)
  • Taksurfa på en bil
  • En liter oöppnad mjölk med utgånget datum
  • Skaffa en skyltdocka
  • Åka på bandet i kassan på en mataffär
Ja.. och så massa andra grejer. Kan ju säga att det hjälpte att vara utklädda, fick liksom automatiskt folk på bra humör. Och dessutom fick det mesta av grejerna gratis. Wihoo. Jag streakade på fotbollsstadion, det var bara jag och 3 andra som gjorde det... Fick höra sen att 2 hade blivit polisanmälda. Förhoppningsvis inte jag då då... Heh. Men jag hade iallafall Batman masken på mig hela tiden såattehh... Den, skor och handskar. Snyggt värre. Det var även jag som fick äran att bada i maren, taksurfa på bilen och pussa en rumpa. Det var massa grejer som vi inte hann göra också, och vissa grejer som vi inte kunde få tag på. Sen underkände de vissa grejer också, som de ville ha en bild på ett par nakna kvinnobröst, men ingen av oss kände för att ha våra egna på bild, så vi tog en bild på en bild. Vilket blev underkänt. Men whatever. Vi vann inte ändå, och skulle inte ha gjort det med en poäng till heller. Ett lag fick typ 60 poäng av 70 möjliga. Fattar inte hur de lyckades. Vi brände rätt mycket tid på att åka till Trosa, det borde vi inte ha gjort. Men men. Vi hade kul och det är väl det som var poängen. Hehe. Passfotot är ändå en av mina favoriter. Så jävla rolig bild! Ska fota den sen så jag kan lägga ut den här. Haha.

Galet sliten är jag idag. Grejen är att jag inte drack medans jag höll på med allt, så jag var liksom nykter när jag streakade. Men vi höll ändå igång rätt länge och man var sådär hetsig med allt och så. Plus att maten som de bjöd på var skitäcklig. Så blev ju inte direkt mätt. Fan. Jag har verkligen ätit dåligt den här helgen, inte konstigt att jag är trött och sliten. Jag gick ut i Batman kostym igår också. Haha. Skitroligt. Jag älskar att klä ut mig. Bästa som finns.

Sisters In Law


ZAP!


Jag är grymt peppad inför lördag. Folk har vart hur seriösa som helst och anordnat uppsamlings tävling! Det enda vi vet är att man skulle vara 2-3 personer per lag och att man måste ha egen bil och en digitalkamera per lag... 50 olika grejer har de tydligen kommit på, och man har 5 timmar på sig att göra dem. Ingen aning om vad vi ska göra, men kan ju tänka mig att det är helt sjuka grejer som vi sen ska dokumentera med kameran att vi gjort. Man får 5 poäng för varje grej man gör, och den som samlat ihop flest poäng vinner. Jag och brorsan har fixat så vi får ha stängt på lördag i butiken, så vi kan vara med från början. Klockan 12-17 ska det hålla på. Wiee! Jag ska vara med brorsans tjej och hennes syrra. Vårat lag heter "Sisters In Law" och spelar lite på att vi ju kommer bli det förr eller senare snart. Sen kom vi på att det nog är rätt mycket enklare att kunna göra grejer om man är lite utklädd, så nu ska vi klä ut oss till saker som har med lagen att göra... Haha! Var och köpte grejer idag, E ska vara polis i sån där liten poliströja, pilotglasögon, batong, handbojor och grejer. J ska vara sheriff, hon har köpt sheriff hatt, gevär och stjärna, plus att hon ska tjacka en rutig flanellskjorta och väst. Och jag drog ju nitlotten kan jag säga... Hahaha! Jag ska vara Batman. HAHA! I silverdräkt, kappa och mask. Dräkten är så satans tajt, helt sjukt. Den var för kort också, så fick klippa av den på mitten, så nu kommer jag antagligen få springa runt och visa magen. Ska försöka klämma in ett linne under dock, lite klass får man ju ändå ha. Moaha. Ska försöka klippa till kartongbitar också, som jag kan skriva "POW" och "KABLAM" på eller nåt.. såna batman sounds som i de gamla batman serier från när man va liten. Haha. Sjuuukt kul. Jag vill vinna! Måste ju få pluspoäng för att vi verkligen går in för det tycker jag. Bwaha.

Nu ska jag tvätta. Mindre skoj, men what can you do?

FrisyrByte?

Förresten så fick jag en fix idé idag. Att jag vill klippa mig... Typ kort/uppklippt bak och så lång lugg. För då kan jag fortfarande sätta upp luggen i typ nåt spänne/hårnål. Långt hår är iförsej bra så man bara kan slänga upp det i en tofs när man vart i vatten och sådär (tänker på dykningen), men tänkte att den sortens frippa också skulle funka. Plus att det är lättare att tvätta, kommer antagligen bara ha kallvatten där jag bor, och jag vet sist när jag bodde utomlands så slutade det med att jag klippte av mig allt hår för att det var omöjligt att tvätta det ordentligt. Sen är det ju rätt varmt med långt hår också. Hmmmmm. Jag vet inte. Varför skulle jag få den här idéen nu för? Jag som sparat mitt hår så satans länge nu. Damnit.

En Otrevlig Människa

Jag är nog en rätt så otrevlig människa har jag kommit på. Iallafall på jobbet. Kan ju bero på att jag är sämst på att dölja mina känslor, det är fysiskt omöjligt för mig. Man kan verkligen se rakt igenom mig. Iallafall om man känner mig. Förut har jag kunnat dölja det rätt så okey på jobbet ändå (tror jag) men nu så har jag tappat lusten att ens försöka anstränga mig för att vara trevlig om någon är sepe mot mig. Liksom, varför ska jag kyssa någons arsle bara så de ska lämna in en cykel och byta punka för 150 spänn? Min värdighet är fan värd så mycket mer än så.  Skulle nog kunna krypa lite mer om det inte vore för att jag är så satans less. Pallar verkligen inte vara där längre... Jag måste MÅSTE få semester snart. Jag dör. Men. Bara 9 dagar kvar... Hata 6 dagars arbetsveckor. Finns det nåt effektivare sätt att döda livsvilja på? Svar nej. Men ska vi inte ta och göra det lite värre? Jo vi slänger in lite sexistiska jävlar, lite folk som inte lyssnar på ett skit vad du säger för nåt för att du råkar vara brud, och som lite topping så slänger vi på ett lager av damm, spindelväv, fett, lera och så några levande ingredienser för spänningen i form av spindlar och tvestjärtar. Grattis till jobbet. Wiee.

Märks det att jag hatar mitt jobb?

Jo, just det. Jag är otrevlig. Det var det jag skulle skriva om. Jag vill ju inte vara det egentligen, men folk generellt är ju idioter. Lite svårt att låta bli att vara otrevlig mot idioter tycker jag. Jag borde nog inte jobba med människor... Haha. Undrar hur det blir i Thailand när jag ska guida runt folk på revet som antagligen kommer vilja ta i koraller, inte hålla koll på hur mycket luft de har kvar och sådär allmänt vara helt korkade om undervattensliv. Hmm. Jag hoppas att vädret och mitt allmäntillstånd kommer göra mig trevligare. Håll tummarna. Iförsej så är det ju min humor att vara lite småelak och sarkastisk, pika folk och sådär. Jag vet att när jag gick på Universitet så var det en del som inte gillade mig alls på grund av det.... Men vafan. Det är väl inte mitt fel att folk inte har humor? Viktigaste är ju att jag har roligt. Haha. Och lite självdistans får man väl för fan ha. Måste ju kunna driva lite med andra människor ibland. Mig själv driver jag ju med hela tiden, blir ju tradigt i längden. Moaha.

Svammel

Igår blev jag arg igen. Jag som aldrig brukar bli arg... Vad har hänt med mitt humör egentligen? Jag har iallafall fått leka relationsrådgivare åt två snubbar på sista tiden, försöka analysera deras relationer och varför tjejerna i deras liv gör som de gör. Jag är rätt bra på sånt, vilket i sig är askonstigt, för är jag själv i något slags "på gång" förhållande så har jag absolut noll koll och fattar nada. Det är väl för nära eller nåt. Men iallafall. Den ena har jag coachat via msn ett flertal gånger de senaste veckorna. Om ni undrar varför via msn, så är svaret att han bor i England. Anywho. Jag har gjort ett rätt bra jobb med det och har "haft rätt" flera gånger. Sen skulle vi nödvändigtvis börja snacka om mitt kärleksliv. Eller snarare bristen på det. Han tyckte det var konstigt att jag inte träffa någon. Jag svarade att jag inte ville, eftersom jag skulle flytta och bla bla hela grejen med att inte vilja offra det här nu bara för att jag råkar kära ner mig. Jag menar, det blir ju helt fel i så fall. Om jag åker så kommer jag längta efter en viss person och kan inte njuta av min nya hemvist, och om jag stannar kvar för en person så kommer jag förr eller senare bli bitter för att jag gjorde det. Han kunde inte fatta det alls, tyckte att jag var dum för att jag uteslöt att träffa någon bara för att jag skulle åka iväg och bla bla... Jag blev arg. Och vi börja tjafsa. Fan vad jag hatar msn ibland alltså. Så tycker jag att det är så kass stil när jag hjälpt han som fan att han ska dissa mitt sätt att se saker på. Iallafall. Det verkade som att han trodde att jag höll undan känslor för någon, men sanningen är ju att det liksom inte ens finns någon interessant i närheten ändå. Så inte som att jag behöver anstränga mig för att inte bli kär. Dessutom tror jag att jag knappt kan bli kär längre, vilket passar bra eftersom jag inte vill det heller. Passar mig mycket bättre att vara själv så jag kan göra precis vad jag själv vill, inte anpassa mig och kunna flytta lite hur som utan att känna att det är pissig stil. Ähh.. whatever. Vilket rant-ish inlägg det här blev.

Har typ bestämt mig för att bara ta med handbagage till New Orleans nu. Det är bara 2 timmar och 17 minuter mellan mina flyg i Newark, och jag måste checka ut och in mitt bagage där i så fall. Lag på det tydligen. Om flyget går precis i tid så är det kanske inga problem. Men om det inte gör det.... ja då är jag fucked. Och jag kan bara se framför mig hur jag står där och väntar på min väska som kommer ut sist säkert bara för att jag ska vidare, sen springa runt på en vilt främmande flygplats och försöka hitta vart jag ska. Så mycket lättare om jag bara har en ryggsäck. Får väl packa lätt eller nåt. Dessutom så behöver jag ju bara packa sommarkläder, de borde inte ta så stor plats. Och rakhyvel får jag väl köpa en engångsvariant och samma sak med hudkräm och sånt crap. Finns väl där liksom. Enda tråkiga är ju bara om jag hittar massa grejer jag vill köpa i NOLA, då har jag inte plats... Hmm. Men ja. Får väl vara värt det.

Fuck it, jag är så satans trött. Varför är jag fortfarande vaken?

ModeBlogg [kanske. inte.]

Jag gjorde något som jag väldigt sällan gör igår. Något som jag verkligen AVSKYR att hålla på med, men som jag tyvärr var tvungen att ta tag i. Jag shoppade. Ihh. I fem hela timmar till och med. Fy fan. Jag är ändå rätt stolt för att jag verkligen gjorde det, för vanligtvis så åker jag till stan med intentionen att jag ska köpa något, men sen när jag väl är där så hittar jag inget som jag vill ha. Det beror väl mestadels på att jag knappt kollar, mest springer igenom affären. Och för att jag hatar provrum. Liksom, hur tänkte dom när de tillverkade provrummen egentligen? De vill väl att folk ska köpa kläder? Varför i helvete sätter dom upp sån belysning så det ser ut som att man är fet, blek, ful och äcklig för?Jag har fan aldrig så dåligt självförtroende som jag har efter att jag vart tvungen att shoppa.

Men. Jag lyckades. Köpte 7 t-shirts/linnen, 3 par shorts, 2 par skor, 2 BH:ar (ehm, snarare typ blandning av BH/sportbh men iallafall) och en bikini. Brukar ju inte använda BH, men 2 av tröjorna jag köpte var vita, och att gå utan i det är väl kanske inte så jäkla smart. Vad som däremot är smart med vitt är att det är svalt, thinking ahead till Thailand liksom. Och till New Orleans visserligen. Där är det ju satans hett nu också, 30 grader för att vara exakt (kollade SMHI för en sekund sen). Blir ju bra uppvärmning inför Thai. Iallafall så testade jag mina kläder igår hemma, och jag gillar allt. Wie. Så nu är jag ändå rätt glad att jag lyckades med mitt uppdrag. Moaha.

Jävla AS

Okey. Nu är jag säkert lite sådär överdrivet förbannad just sådär i stunden, men jag känner mig fan sur och måste avreagera mig. Jag ska nog inte ha fler surfare på ett tag. Pallar inte behöva ta hänsyn till folk hela tiden. Blir lättirriterad. Som nu, jag har ont i huvudet och skulle helst av allt vilja ligga nedbäddad i min säng och sova, men vad jag gör jag? Jo jag sitter och dricker rödvin (skitbra för huvudvärk, jag lovar) och spelar Guitar Hero. Varför? Jo för att min surfare hade köpt vin och ville fira för att han fått sitt nya pass efter att ha väntat i 5 timmar på ambassaden. Och det är väl i sig okey kanske, men så försökte jag spela en låt på Hard nu och det gick ändå rätt okey, tills han börja skrika att jag sög och att han ville att jag skulle misslyckas. Visserligen så skämtade han säkert, men jag blev ändå irriterad, för jag höll på att klara låten och så håller han på sådär så jag tappa koncentrationen. Skitdum grej att bli irriterad för I know, men vafan. Som sagt. Borde inte ha fler surfare på ett tag och kommer inte ha det heller. Jag vill kunna göra det jag vill göra när jag vill göra det. Jag vill kunna sova naken. Är det för mycket begärt eller? Blää. Men en natt till och sen är jag friiii. Moahaha.

Bästa Låten Någonsin


a videosift.com


Ja, från Futurama då då... Garva ihjäl mig när jag såg det, plus att texten är helt fantastiskt bra. Fast jag är nog ganska lättroad. Haha.

Fuskis

Jag har sjukanmält mig idag. Jag är inte sjuk. Bara jävligt sliten, pallar inte. Visserligen så har jag lite ont i halsen, känner mig helt svullen runt ögonen och känner mig... ledsen. Men jag tror inte det riktigt räknas som sjuk. I huvudet eventuellt. Kände bara att jag verkligen behövde en dag att bara vara på... En kväll hit och dit räknas liksom inte. Jag behöver semester tror jag. Har jobbat non stop sen Februari, om man inte räknar den där lördagen som jag fick ledigt för att åka till Sollefteå. Lusten att jobba försvann ju den dagen jag bestämde mig för att dra till Thailand, nu har det bara vart en enda lång väntan. Vem har en 8 månaders lång uppsägningstid liksom? Jo jag. Tydligen. Iförsej så kanske det är bra att jag kan spara lite pengar och sådär, men så mycket sparar jag ju ändå inte av lönen. Ligger ju redan x antal tusen över budget tack vare att lägenhetsförsäljningen gick så bra, och allting kostar ju mer här i Svedala ändå. 

Men. Bara två och en halv vecka kvar till New Orleans. Och efter det bara tre veckor tills jag är FRI! Wohoo!

Från Überglad till Förbannad på Tre Sekunder

Är själv på jobbet och har således spenderat mestadels av min tid med att sitta framför datorn. Bwaha. Åuh, får lite dåligt samvete men vafan. Skit samma. Har kollat upp en del om New Orleans (tack wikipedia) och shit, verkar ju hur grymt som helst! Blev jättepepp på att åka nu. Hade ju mest sett fram emot att hänga med B igen, men nu inser jag ju att hela grejen kommer bli grymt rolig. Wiee! En annan sak jag insett är att jag kommer att ha åkt till 2 helt nya kontinenter det här året. Asien och USA. Inte så pjåkigt tycker jag. Kommer ha rest asmycket innan året är slut, och det gör mig helt lycklig innuti och får mig att kunna stå ut liiiite till här i tråk Sverige i übertråk Slöddertälje. Först Thailand, sen Nederländerna, nu USA och efter det Thailand igen. Och jag måste åka till 2 länder till innan året är slut, antagligen Malaysia, Singapore eller liknande. Wiiee igen!

Fast nu blev jag irriterad. En jävla idiot gubbe kom in och kollade på mig, och frågade "Finns det nån man här?". Jag frågade "Ursäkta?!" och han upprepade frågan. Jag sa att nej tyvärr så får han nöja sig med mig. Och han såg helt besviken ut och tog fram en växelvajer och sa att han ju behövde en sån här. Eh. SKITSVÅRT verkligen. Hur kan en KVINNA någonsin kunna klura ut vad en växelvajer är? Förbannad blir jag. Men jag får ju inte bli det. Måste vara artig. Fan vad jag hatar service yrken. Piss ap jobb. Ville be han dra åt helvete, men istället tog jag fram en växelvajer, förklarade hur han skulle klippa höljet och så vidare. Tog betalt, och gav han kvittot. Han sa "Åt min fru?". Jag fattade inte vad han menade, så han upprepade igen. Och så sa han att det var ett skämt. Ha. Ha. Skitroligt. Jävla fittapa, dra åt helvete. Låtsades vara upptagen tills han drog, var rädd att jag skulle slå han på käften om han sa nåt mer nedvärderande. Giv mig styrka.

GH3 vs GH2

Vart och spelat Guitar Hero hos min bror i flera timmar nu. Japanen följde med, och våra fördomar om att asiater har fallenhet för tv-spel besannades med råge. Han greppade gitarren och spelade igenom easy låtarna hur lätt som helst. Typ 90% på alla. Första gången han prövade spelet liksom... Blev nästan lite sur. Spelade GH2, och jag tycker det hade mycket roligare låtar än 3:an. Hade det trevligt iallafall, en alldeles lagom lördagskväll tycker jag. 

Mer om den här gelen som jag har i fejset. Har börjat känna av att den är stark nu. Inte genom fnasighet eller så, utan genom att det känns som jag har vart ute i solen och bränt mig. Precis exakt så känns det. Lite dumt eftersom resultatet antagligen kommer bli tvärtom, istället för att bli brun så blir jag blekt. Men. Om jag nu kan slippa kortison och finnar så får jag väl genomlida det hela. Bara... ehm... 3 veckor kvar. Haha.

Nu ska jag sova. Japanesen har redan hoppat i myskläderna och bäddat ner sig. 

Hai!

Fan också. Jag trodde verkligen att min senaste surfare hade hittat nåt bättre att göra eftersom jag inte hört från honom på ett tag. Såg lite fram emot en helg utan nån annan här än mig själv. Men så fick jag mail från han igår kväll, och han vill fortfarande komma... Suck. Eller, jag på ett sätt så tycker jag att det ska bli kul eftersom han är från Japan och den kulturen intresserar mig verkligen. Men på ett annat så vill jag bara vara själv och göra ingenting alls ett tag. Har ju haft "ledigt" nu sen i tisdags morse. Och jag har lovat mig själv att dra ner på antalet surfare jag har... Men japanen hade jag ju lovat sen länge, och det är fan inte shysst att ändra sig i sista sekund. Det sämsta är att jag, i tron att japanen inte skulle komma, lovade en annan att han kunde surfa här nästa helg... Typiskt. I suck. Har ändrat på min CS-profil att jag bara "Maybe" har couch, och också skrivit att jag ska dra ner på det och att de måste skriva ett riktigt shysst request för att jag ska säga ja. Ända sen dess har jag bara fått riktigt roliga requests, som gör det ännu svårare att säga nej. Vadå backfire. Ha! Men men. Det blir säkert roligt i slutändan ändå. Känner mig bara lite stressad inför allt annat som jag borde göra och ta tag i.

Har inte fått fnasig och finnig hy än. Däremot så vaknade jag upp igår och såg att kudden blivit blekt. Läste på bipackssedeln och där stod det; kan bleka textilier. Jahapp. Lite weird ju, om det bleker tyg, hur starkt är det inte då? Lär ju bleka mitt fejs också menar jag. Ordet blekansikte kommer få en helt ny innebörd.

Säxit

Var hos doktorn i morse, och tydligen så har jag INGET ANNAT VAL än att sluta med kortison. Min läkare var väldigt upprörd över att jag använt det i 4 år i ansiktet... heh. Fick nån konstig gel som jag ska ha i fejset som tydligen kommer torka ut min hy i början och dessutom förmodligen ge mig akne ett tag framöver. Men jippie vad kul. Nu kommer jag inte bara vara blek i sommar, jag kommer vara fnasig och finnig också. Passa på att gno era händer alla mina fiender där ute.

På tal om händer (håll ut, det blir coolare efter ett tag):


Orkar Inte Mer

Alright. Nu har vi skickat mail fram och tillbaka tre gånger. Blivit värsta uppsatsen åt alla håll. Aldrig skrivit så mycket någonsin tror jag. I mitt näst sista svar var jag riktig förbannad, dels på grund av det som hon sagt och gjort, men också eftersom jag och G hade ett stort gräl på jobbet innan jag drog. Och det faktum att jag vart vaken sen 5 i morse. Och att jag vart och lämnat blod på förmiddagen, och därmed var jag extra trött och lättirriterad. Skrev en del elakheter... Borde inte ha gjort det. Verkar som att hon inte fattade att hon var oförskämd och jobbig. Så jag pallade inte riktigt sen när hon skickade tillbaka ytterligare ett svar. Jag typ skrev att det kanske var missförstånd, och kanske var jag översocialiserad och pallade inte ha folk hemma hos mig egentligen och tog ut det lite extra på henne. Försökte släta över det lite. Palla gå runt och ha ett bråk liggandes hela tiden i bakhuvudet. Känns som att jag kan lägga min energi på annat. 

Som att kolla på Futurama säsong 3 till exempel.

Okey, Måste Avreagera Mig

Been a while.. Och saker har hänt kan jag ju ta och berätta. Lite jobbigt eftersom jag avslöjat bloggen för vissa personer som genom google translator kan få reda på grejer som jag skriver här. Åuh. Varför gjorde jag det? Iförsej, spela roll. Hon har dragit nu och skit detsamma vad hon tycker om mig. Man kan väl iallafall säga att jag haft min första dåliga CouchSurfing upplevelse. Nån gång skulle väl den komma också, och jag är glad att det inte var nåt mer seriöst än det som vart nu. När jag började var jag ju rädd att jag skulle bli både våldtagen, misshandlad, eventuellt mördad och definitivt bestulen. Men jag blev motbevisad, och det har verkligen hjälpt min tro på mänskligheten hur ostigt det än låter. Anyways. Min senaste surfare var från Israel, hon var queer. Vilket tydligen var jätteviktigt att påminna om hela tiden. Det är sånt som fått mig att tröttna på flatvärlden, folk som hon som baserar hela sin person på vem hon knullar med. Min sexualitet är inte den jag är, det är en jävligt liten del. Bara för att jag passar in i HBTQ så betyder inte det att jag måste älska allt som har med det att göra, dvs filmer som handlar om det, musiker som är gay, författare som är det och så vidare. Jag är så trött på att behöva ha djupa diskussioner kring kön och maktstrukturer. Vafan, låt mig vara. Pallar inte.

Iallafall. Hon ville diskutera. ALLT. Och hela jävla tiden. Gick inte att ha en vanlig konversation om typ... låt säga vädret. För hon fråga "Why" efter allt. Jag sa att jag gillade lukten av nyfallet regn. Hon frågar why. Ehmm.. För att det påminner mig om sommar, det är varmt ute och det regnar, det luktar... sommar. Hon svarar att det luktar avgaser och att det inte alls är varmt, jämfört med Israel. Bara så ni vet folks, så är inget så bra, har så fina saker eller sån bra kultur som Israel. Vad jag än sa så var Israel och hennes åsikter så mycket bättre. Vi började bråka i lördags kväll. Och det är fan inte ofta jag blir så irriterad att jag börjar bråka. Tills slut så sa jag att jag fan inte orkar diskutera mer, hon blev svinsur och satte sig och lyssna på sin mp3 och skrev frenetiskt i sin dagbok. Jag gick och duschade i typ en timme, asförbannad, och sen försökte jag sova bort det. Första jag ser när jag vaknar är henne som glor på mig och frågar om jag blev arg på henne igår. För det första. ALLA vet att jag inte är en morgonmänniska. Det är rätt obvious på morgonen, och jag hade till och med sagt det till henne flera gånger. För det andra, så tar man väl inte en sån diskussion med en människa man knappt känner när denne precis slår upp ögonen? Eller? Jag svarade iallafall att jag inte blev arg, men irriterad. För att jag inte orkar diskutera precis allt hela jävla tiden. Hon svara att hon iallafall blev arg på mig och mina åsikter om saker men att hon sedan hade kommit till insikt att hon hade haft precis samma åsikter som jag förut, men att hon nu vuxit som människa och att det var så himla skönt för henne att inse. Och att hon tyckte synd om mig för att jag tyckte så men att jag säkert också skulle kunna komma fram till samma som hon nån gång. LIKSOM WHAT!? Hur jävla nedlåtande får man vara? Fy fan vad jag fick bita mig i läppen för att inte slå in käften på henne. Men jag orkade inte ens säga nåt. Efter det så har jag försökt hålla mig borta från hemma. Åkte till morsan på middag, stannade så länge jag pallade, sen åkte jag hem till brorsan och kolla på film, gick och la mig tidigt och sa att jag var trött även fast jag inte var det, sen sov jag tills jag var tvungen att gå till jobbet. Något tragiskt att en främmande människa kan få en att hålla sig borta från sitt eget hem.

Nu har jag bara tagit upp några små saker som hänt. Skulle typ kunna skriva en bok om allt som den människan som sagt som var rent ut sagt ofärskämda och som jag tog jävligt illa vid mig av. Men jag tror att hon själv typ har skitdålig självkänsla och försöker imponera på mig genom att säga hur jävla bra hon (och hennes land) är. Fick det lite konfirmerat idag när jag vaknade efter att hon (äntligen) dragit vidare. Hade ett mail i inkorgen, typ det längsta jag någonsin fått. Där hon skriver att hon gillar mig. Att hon blev besviken för att vi inte kom så bra överens som hon trodde att vi skulle göra, att hon blir ledsen för att jag hellre vill umgås med andra än henne osv osv. Dessutom så skriver hon någon slags analys på mig som person, som typ är helt felaktig och som jag fan blev ännu mer offended av än något som hon någonsin sagt innan. Hon känner inte mig, vafan har hon för rätt att försöka säga hur jag ska ändra mig och hur jag bör leva mitt liv? Jag skiter i om hon menar väl eller inte. Hon är fan en av de största idioterna som jag någonsin träffat och jag hoppas jag aldrig träffar henne igen. Någonsin.