Oj Då

Hmm.. Undrar om jag undermedvetet blev påverkad att posta en bild med masker av Ann's blogg. Var icket medvetet, men kom på det så fort jag tryckt på publicera. Sorry för mitt copycat beteende Ann! Det skall icket upprepas. Moaha.

Shnygga!

107336-117Pratat massa med Erica på msn nu, shit vad jag saknar henne. Bästaste lilla Erica. Sätter in snyggaste bilden på oss i ren hyllning.

Vi har alltså snygga masker på oss, min är en elefant (tro inget annat säger jag bara!) och Ericas en gris. Höll på att dö när vi hittade dem, i en sån dära 10-kronorsaffär i Sollefteå. Sen fick de vara med på fest, och elefanten blev kidnappad.Grisen hänger dock kvar här hemma hos mig som minne.

Nawhh.. Damnit. Minnen go away. Blir alldeles nostalgisk.





Jag tycker fortfarande att elektrikerplanen är bra, vilket tyder på att jag verkligen tycker det och att det inte bara var ett litet infall sådär som man (jag) kan få. Erica tyckte också att det verkade bra, mamma också. I like it. Bästa planen på länge.

Jajjemen.

Min nya plan: Bli elektriker. Japp. Du hörde rätt. Jag ska bli en sån där jobbig hantverkare som kommer in i din lägenhet klockan 7 och börjar stöka runt. Har kommit på att det är den ultimata lösningen. Att gå som lärling innebär att man får lön medans man utbildar sig. Visserligen rätt låg lön, men fortfarande bra mycket högre än studiebidrag plus den lilla förmånen att man slipper betala tillbaka pengarna när man är klar. Jag gillar ju hantverkarjobb. Trivs på mitt jobb som jag har nu. Plus att det är ett rätt ensamt jobb, vilket jag tycker är ypperligt. Helt ok lön, plus bra förmåner som mobiltelefon och bil. Fasikens att jag gillar tjejer. Det gör att det hela blir mycket mer förståeligt för alla... Haha. Jag vill inte vara en stereotyp, men nu blir jag ju det i såna fall. Får se till att raka skallen alternativt skaffa flatfrisyr också så kan jag börja kalla mig för butch sen eller nåt. Moahaha.

Hm. Får nog se om det blir av det dära. Men hittills är det den bästa planen jag kommit på (förutom Thailand-planen då förstås), känner mig helt peppad och upprymd. Har trott hela tiden att det är kört inom såna yrken om man inte gått den linjen på gymnasiet och sådär, men det är det inte. Wohoo. Enda sugiga är ju att man börjar vid 7 på morgonen oftast, men jag har jobbat såna tider förut, och man vänjer sig ju. Är ju lika trött när jag vaknar oavsett när jag går upp.

Nu ska jag färga håret. Har blivit sådär blek-brunt fult, urtvättad färg liksom. Inte alls okey.

Puss!

Hej, jag vill bara säga att föregående inlägg var en känsla som varade cirka en timme. Jag är rätt glad egentligen, bara så ni vet. Moaha. Nu ska jag gå till jobbet.

Hawiee!

Tack Och Hej

Jävla skitliv. Allvarligt. Ekorrhjulet... Vad är meningen? Jag vill bli eremit. Kan jag få den ansökningsblanketten tack. Jag tar gladeligen grottan som ingår samt bredbandet på endast 0.5 mb om jag bara får slippa allt jävla skit som det innebär att vara svensson. Jobba för att tjäna pengar som man ska betala till massa jäkla grejer bara för att man ska (över)leva. Bredband, hyra, mat, mobiltelefon, försäkringar och SKIT! Jag vill inte vara med längre. Jag kan iförsej skita i grottan, köpa en bungalow på nån någorlunda öde strand i thailand (alternativt annat varmt land), utbilda mig till dykinstruktör, jobba 1-2 dagar i veckan och sen bara slappa resterande tid, kanske klappa en apa som råkar hoppa förbi min terass. Låter skitbra. Undrar om katterna får följa med? Annars får det nog bli den där grottan trots allt.






(Ja. Jag har betalat räkningar idag)

Plastskalle

Mitt internet segar som fan. Irriterande.

Iallafall.. Var på jobbet idag och det var SÅ tråkigt. Höll på att avlida. Var inne 3 pers på hela dagen... Har bara stått och monterat likadana Giant cyklar hela dagen. Lagom roligt. Ibland tycker jag verkligen att mitt jobb är så jäkla menlöst. Vad ger det mig liksom? Ja förutom snygga armar då förstås.. Haha. Iförsej så är det ju inte där som jag tänkt jobba hela livet, var en extragrej först och sen kunde jag lika gärna vara kvar tills jag luskat ut vad jag egentligen vill med mitt liv. Dock har jag kommit på att jag antagligen aldrig kommer veta, så kan lika gärna plugga klart nu i höst så kan jag fundera på vad jag vill med mitt liv på ett lite mer intressant och högre betalt arbete. Vem vet... Kanske tillochmed kommer trivas att jobba inom det som jag nu kommer börja jobba med. Om jag har tur. Hehe.

Efter jobbet drog jag och Nina till Indiska restaurangen och käkade. Pratade gjorde vi också, men som jag förutspått så pratade Nina mest. Fick reda på vad hennes "kris" handlade om... Hon vill ha silikonbröst. Alltså. Jag blir så arg. Hon har hela tiden vart så anti det, men nu när hon har blivit morsa så helt plötsligt så "känner hon inte igen sin kropp längre", och hon gillade sina bröst när hon ammade och de var stora. Jahapp. Så du vill alltså ha plast under huden(!), riskera ditt liv (hon som tjatat om att hon känner sig så viktig i Nikkis liv så hon går runt och är rädd för att dö hela tiden), och betala massa pengar som du inte ens har, och som man skulle kunna göra så mycket andra vettiga saker med bara för att typ bli sedd som nåt jäkla sexobjekt? Jag blir så arg. Jag fattar såna som gått runt och mått dåligt hela livet för att de haft små bröst och bla bla, att de kanske vill göra det, men att en 26-åring som antagligen kommer skaffa fler barn vill skaffa silikonpattar nu är ju bara idiotiskt.

Vi umgicks i 2½ timme. Tiden som jag pratade om något som hade med mig att göra kanske kan ha tagit max 10 minuter. Hon sa att hon ville höra vad som hänt i mitt liv, men man märker på henne att hon inte lyssnar.

Nä. Det blir bara mer och mer obvious att den Nina som jag en gång kände inte finns mer. Känns verkligen som att vi har noll gemensamt numera. Hoppas det ändras... Vill inte att det ska vara såhär. Vi har känt varandra hela våra liv. Damnit.

Insikt

Moaha. Insåg precis att nästan alla (en som jag inte vet) som jag har under mina länkar är åtminstone bisexuella. Av människorna alltså.. Sen är det ju en del band och sådär förstås. Hmm.. Jag kanske är lite rasistisk mot heteromänniskor? Hope not.

Nya Bloggar Sökes

Jag behöver fler bloggar att läsa. Klickar på mina fjuttiga länkar på högersidan flera gånger per dag och blir lika besviken varje gång som jag inser att ingen skrivit något nytt. Om de gjort det så tar det dessutom bara nån minut att läsa det. Hmm. Typiskt. Har försökt leta bloggar förut, men blir bara arg eftersom de flesta bloggar om mode alternativt hur fulla de var i helgen och sånt vill jag typ kräkas på. Kanske inte ska ge upp. Finns ju hur mycket bloggar som helst tydligen.

Bla bla bla..

Mina sömnvanor är helt fucked up kan jag ju säga. Gå upp runt klockan 14 på dagen är liksom inte okey. Visst, jag är sjuk, men man mår ju inte bättre av att sova alldeles för mycket. Försökte gå upp lite tidigare idag, det funkade sådär... Sen bestämde jag mig för att hitt på nåt, men orkade inte riktigt vara sådär kreativ, så drog till Nina och hängde där en stund. Blev bjuden på mat, tacos, och det är ju aldrig fel. Yammi. Drog hem vid 7-tiden, ska ju ändå träffa Nina imorrn också då vi ska hänga lite bara hon och jag. Det var ett tag sedan. Nikki brukar ju alltid vara med annars, och om hon inte sover så är det en riktig liten attentionseeker... Blir inte så mycket tid till att prata om något seriöst. Hon har tydligen mått rätt kasst på sista tiden, jag med. Jag tror att det kan ha med vintern och mörkret att göra, de flesta brukar väl få depperioder på vinterhalvåret vad jag förstått. Men Nina har ju alltid vart lite speciell på det sättet att det alltid är svart eller vitt. Inga gråzoner här inte, allting är skit alternativt underbart. Plus att hon verkligen alltid överdriver saker. Synd för de gångerna som hon verkligen mår riktigt kasst så är det ingen som kommer fatta att hon faktiskt menar allvar denna gången. Jag däremot går runt och är sådär i gråzonen hela tiden, aldrig fantastiskt och inte heller allt är skit. Hm. Undrar vilket som är bäst?

Imorrn ska vi iallafall till indiska restaurangen och käka och prata. Antagligen mest hon som kommer prata men ändå. Haha.

Jag är helt stolt över att jag lyckats hålla efter så bra sen jag städade sist. Brukar alltid se ut som ett bombnedslag bara några dagar senare, eftersom jag har en tendens att slänga kläder omkring mig samt spara disk tills jag inte har några tallrikar kvar. Men icket nu. Hoppas det håller i sig. Så mycket trevligare att vara hemma när det är fint.

Mina tatueringar fjällar... Kliar som attans. Lusten att slita av skorpor och flagor är nästintill oemoståndlig (Hmm. Undrar om jag någonsin skrivit det ordet förut. Ser helt weird ut, antagligen felstavat. Haha). Fattar inte hur "vanligt" folk inte kan klia...? Jag håller ju på att avlida för att jag verkligen vill klia, och jag har ändå haft eksem mer eller mindre hela livet som jag inte fått, och inte heller har, kliat på (okey ibland har jag väl trillat dit, men ändå). Myggbett tillexempel kliar jag aldrig på. Mjaja. Kommer säkert gå över om nån dag eller två.

Hmm. Kanske ska ta och bada?

Jorå.

107336-116
















Att baka kladdkaka mitt i natten tycker jag är en ypperlig idé.

Bwahah

Auh.. Igår mådde jag bättre, idag sämre. Usch. Orka?

På överaskningsgrejen igår var det en tjej som berömde mina armar förresten. Bwahaha. Lite kul eftersom jag precis nyligen upptäckt dem själv. "Du tränar va?" Hahaha.. Nä. Usch vad alla blir sura när jag säger att jag verkligen aldrig tränar eller äter nyttigt. Hon själv gick på GI-metoden... som att det säger mig nåt. Och inte som det syntes på henne heller. Men hon hade tydligen gått ner 5 kilo. Skulle jag gå ner 5 kilo så skulle jag inte finnas mer.

Nu ska jag äta bara för det.

Surprise!

Hemma igen. Så fort jag gick utanför dörren så ångrade jag att jag tackat ja. Svinkallt jue. Usch. Men släpade iallafall iväg oss hem till Nina&Ante, sen fick vi vänta i typ en halvtimme på att Tom och hans tjej skulle komma. När de väl var på väg fick vi klämma ihop oss i ett hörn av lägenheten och vara beredda på att sätta på musik precis innan Tom märkte att det var nåt på G och kom in i vardagsrummet. Lyckades väl rätt bra, och Tom såg faktiskt överraskad ut. Måste sett rätt roligt ut med typ 10 pers intryckta i ett hörn... Jag och Nina stannade så länge som kändes vettigt utan att någon skulle bli alltför sur för att vi skulle dra för tidigt. Sen sa vi bara hejdå till Tom som erkände i smyg att han mycket hellre velat gå hem med oss än att festa just den kvällen. Haha. Synd. Så det blev ett straff istället för present i äkta yrrolanda. Me like. Moahah.

Nu ska jag spela WoW.

Learn To Say No....

Jahapp. Nu ringde Nina och tjatade med mig på överraskningsfest för Tom. Han tror tydligen att han bara ska dit och kolla på film eller så, men egentligen så kommer alla hans kompisar vara där och skrika SURPRISE! Typ nån slags välkommen hem grej. Känns sådär att gå dit när jag vart hemma och sjuk hela dagen, känner sig som en svikare och lögnare. Men vill gå dit dels för Toms skull, dels för att jag alltid bangar när Nina frågar om vi ska göra nåt. Sa att jag antagligen inte kommer vilja vara där så länge, och hon ville inte heller det. Hon var jättekvällstrött och så vidare. Ska inte dricka heller. Blä, orkar inte egentligen. Trodde att det skulle räcka som bortförklaring att jag vart hemma och vart sjuk i 2 dar, men inte för Nina. Det är tydligen 2 helt olika saker. Hmm.. Okey... Jag får iallafall frisk luft när jag går dit. Har inte vart utanför dörren på 2 dygn.

Måste göra iordning mig också.. Tror inte att det är helt okey att komma dit i mjukisbrallor, raggsockor och rufsigt hår. Jobbigt.

Klockrent

Jag är lite efter och har inte sett ett endaste avsnitt av "I en annan del av Köping" förens nu. Gick som tur var att få ner på Piratebay... Tobbe är min favorit. Höll på att garva ihjäl mig av det här:

Guide - ...Stockholms smalaste gata!
Tobbe - Fan va smalt!

Hahahahahaha. Klockrent. Jag dör. Jag vill också bo på gruppboende och gå på dans. Kan inte jag få en extra kromosom i julklapp? Skulle vara sweet. Inte för att Tobbe kanske har just dawns syndrom, men det skulle funka för min del det med.

Mina tatueringar kliar. Och så får man absolut inte klia.... Ihhhk. Håller på och läka I guess.

Hemma från jobbet idag också. Kunde inte somna förens runt 5 imorse. Gick upp vid 11-tiden idag ändå. Vill inte vända på dygnet alldeles för mycket. Känner mig inte lika ynklig idag, mest bara trött och lite vimsig. Har ju fortfarande förkylning, men den lär jag ju få leva med resten av livet vad det verkar. Damnit.

Misär

107336-115Jag är trött på att vara sjuk. Är det inte någon annans tur att vara det? Är trött på att höra "Igen!?" när jag säger att jag är sjuk. Ja. Igen. Tror du att jag vill vara sjuk eller? För det vill jag inte. Jag vill vara en sån där frisk människa. En sån utan fysiska problem som dåligt immunförsvar, allergier, hypersnabb förbränning och kassa knän (bland annat). Slår vad om att jag kommer få bechterews också, för jag har ju fått ärva alla andra pissiga drag av mina föräldrar. Ja, idag tycker jag synd om mig själv. Ja, idag oroar jag mig för att det är något seriöst fel på mig. För alla andra är inte såhär. Det är fan inte normalt. Vet att om jag går till en doktor så kommer de inte ta mig på allvar, det gör dom aldrig. Själlösa jävlar.

Mår illa. Är inte hungrig men tvingar mig själv att äta iallafall. Damnit. Misär idag minst sagt.

Men.

Jag fattar inte hur det är möjligt, men jag sov till halv5 idag. Eller, vaknade halv11 och mådde skit, ringde och sa att jag inte kom till jobbet, sen somnade jag om och vaknade inte förns 6 timmar senare. Insåg dessutom att jag glömt tvätta bort mascaran igår, så var helt svart under ögonen och håret stod åt alla håll. Borde ha tagit kort, för jag såg asrolig ut. Men var lite för borta för att kunna göra det. Nu har jag druckit massa kaffe och käkat macka. Känner mig lite piggare, men känns lite halvborta fortfarande, det är typ jobbigt att skriva. Måste kolla på tangentbordet, vilket jag aldrig brukar behöva annars. Usch vad jobbigt. Tar ju typ 100 år längre tid då.

Undrar om jag kommer kunna somna ikväll. Jag betvivlar det, eftersom det snart är kväll och jag är nyvaken. Bra jobbat, verkligen. Jag kanske måste gå till doktorn snart I guess. Inte alls okey att vara sjuk såhär i perioder i flera månader i sträck. Urk.

Ge Mig Större Magsäck

Var och storhandlade idag med brorsan och hans tjej. Världens största kundvagnar, tror de har det bara för att det ska kännas som att man handlat jättelite och slänga i lite grejer till. Nu har jag iallafall übermycket mat hemma. Köpte nymald köttfärs som gick ut imorgon, så fick köra storkok idag. Gjorde världens största lasagne på 1 liter mjölk och dessutom gjorde jag massa köttfärssås. Tog sin lilla tid. Men lasagnen blev GRYM. Det är vid såna tillfällen som jag önskar att jag hade större magsäck så jag kunde äta mera. Moaha.

Skulle egentligen ha tvättat idag igen, men lagade mat istället. Orkade inte göra både och. Får fixa tvättid tills imorrn istället.

Köpte en platsbalja på ICA idag också, som jag ska ha som fotbad. Älskar att göra det, brukade göra det asofta förut, men har inte haft nåt på jättelänge nu. Vart en sån där grej som jag tänk skaffa i 100 år, men som aldrig blivit av liksom. Ogillar såna bubblande saker dock, vill bara ha vatten och salt i. Så då duger ju en vanlig låg plastlåda liksom. Sweet. I will do that now.

Allergi, Damnit.

Jäkla godisgubbe! Jag prövade ju som sagt nya godisar som gubben i godisbutiken rekommenderade. Jag skulle köpa massa choklad enligt honom, men jag påpekade att jag är allergisk mot nötter, så kan oftast inte äta sån choklad som man köper i lösvikt eftersom de oftast innehåller nötter, eller iallafall spår av dem. Då visade han några sorter som det inte var det i. Men det var det ju visst! Käkade precis en bit, och nu håller min mun på att klia sönder. Gah! Jag vet ju att jag borde lite på min egen erfarenhet mer än på nån gubbe som vill sälja godis men ja. Ibland blir det som det blir. Nu blir det till att gurgla vatten en halvtimme, sen har jag magkramper att vänta ikväll. Det blir ju skoj.

Idag har jag storhandlat och dessutom köpt både kattmat och kattsand. Så de där 1600kr är ju som bortblåsta nu kan jag ju säga. Förhoppningsvis så blir det ju mer pengar över från lönen sen, men man vet ju aldrig. Pengar brukar ju på nåt magiskt sätt alltid försvinna rätt lätt.Typiskt.

Gurgla vatten var det ja.

Mystisk Påse Är Inte Okey

Höll på att glömma det skummaste som hände idag. Imorse när jag skulle låsa dörren för att gå till jobbet så såg jag att någon hade hängt en påse på mitt dörrhandtag. I påsen låg det 2 stycken leksaksmöss, såna till katterna. Svarta sådana. Inget mer. Ingen lapp, ingenting... I värsta stora påsen. Hawhatt? Why? Vem har hängt en påse på min dörr, och NÄR? Jag har då inte märkt nånting. Jag har ju vart hemma hela tiden, kunde inte människan ifråga ha ringt på dörren eller nåt? Jag fattar ingenting. Mystiskt. Jag vill inte ha anonyma påshängare i mitt hus. Känns icket brau.

Har städat nu. Fick något konstigt ryck och bara kände att jag faktiskt var tvungen innan lägenheten fullkomligt faller sönder, och innan jag deppar ihop totalt. Hatar att ha det stökigt omkring mig, vilket är oerhört opassande eftersom jag är så stökig av mig. Eller, jag har för mycket saker på för liten yta helt enkelt. Borde rensa ut lite, men jag är dels kass på att kasta saker och dels för lat för att någonsin göra det. Dessutom så ångrar jag alltid att jag slängt saker efteråt. Saknar massor av kläder som jag gjort mig av med. Så nu vågar jag aldrig mer slänga grejer. För vissa plagg kan man liksom aldrig mer köpa. Tänker mest på vissa vintageplagg som jag haft. Åuh.. Typiskt. Men iallafall. Nu är det städat, har diskat, plockat, lagt in kläder i garderoben/tvättkorgen, gjort rent lådan, gjort rent badrummet, dammsugit, dammtorkat, torkat golven och tagit bort allt katthår från deras klätterställning. Pust. Ibland är jag jäkligt duktig måste jag säga. Bara jag tar mig i kragen så.

Usch jag mår illa nu bara för det. Blev sådär äckelmätt på bulle och kebabtallriken förut. Men det var vid 4-tiden, sen har jag inte ätit sen dess. Känner mig fortfarande mätt, men antar att illamåendet försöker säga mig att jag egentligen är hungrig. Eller törstig. Eller sjuk. Jag vet inte. Haha. Ska försöka med hungrig och törstig först. Moaha.

Taxi Mizaru

Vart en konstig dag idag. Gick till jobbet som vanligt, men klockan halv2 så åkte jag till Arlanda och hämtade brorsan och hans tjej. Tog rätt lång tid på grund av snön och massa trafik, så blev lite sena. Väl framme så kände jag knappt igen honom. Hur brun som helst och kritvitt hår. Det hade blivit solblekt som tusan. Körde hemåt och stannade och köpte kebabrulle (som han tydligen längtat efter) och mamma köpte semlor (eftersom det är fettisdag). Satt och svullade på jobbet och sen kom Nina, Krille och Nikki också dit. Fullt hus. Haha. Snackade aslänge, och sen skjutsade jag dem till ICA så de fick handla lite frukost och sånt. Sen tillbaka till jobbet och lämnade bilen, och sen hem. Asjobbigt arbetsdag alltså. Moahah. Hann montera en cykel tror jag.

Känns jättebra att Tom är hemma igen, även om man inte ses sådär jätteofta annars heller så är det liksom det där med att man inte KAN ses som är det jobbigaste. Vetskapen om att man bara kan gå över när som helst är liksom betryggande på något vis. Det som jag saknade mest när jag bott långt ifrån min familj och vänner och så, att jag inte kunde träffa dem när jag ville. Är ju inte den mest sociala människan i världshistorien i perioder direkt, men jag vill vara det när jag inte kan. Haha. Störigt.

Känner mig sjukt trött nu. Men kan ju inte sova än. Och om jag känner mig själv rätt så kommer min trötthet ha gått över tills när det faktiskt är sovdags. Typiskt.

Sleepy Head

Trött trött trött. Vart vaken aslänge nu ju. Från 07-01...hur länge blir det? Lite svårt med matten såhär med trött hjärna. Ehum. 18 timmar? Plus att jag sov max 5 timmar inatt. Kunde ju såklart inte somna först för att jag oroade mig för tandläkaren och sen när jag höll på att somna fick Marsei&Serlot flipp och började härja runt så det stod härliga till. De har alltid så bra tajming tycker jag. Gah. Men jag älskar dem iallafall. Moahaa.

Nu måste jag duscha av mig de äckliga bandagen. Får se hur lång tid det tar innan någon av mina katter lyckas hoppa på ena armen alternativt råka kloa lite sådär mysigt på handleden. Hoppas inte handleden svullnar upp sådär som den gjorde sist, det var icket skoj. Såg ut som min arm skulle ruttna av eller något. Det betackar jag mig för. Tack. Godnatt.

Hmmmm.

107336-114

Bilder från idag, mina bästaste tänder och mina onda handleder. Räknade ut att jag lagt 50kr/år på tandisen Lagom summa enligt mig. Vad ska jag nu göra med mina 1600kr som blev över? Förslag? Antingen så blir det tråkiga saker som kattmat&sand plus storhandling, och sen när jag får lön kommer jag glömma bort att jag är skyldig mig själv 1600 spänn och så blir det tråkiga saker på det med. Eller så kan jag typ gå till frissan, färga håret och klippa det och kanske köpa kläder och hörlurar eftersom mina verkar ha pajat precis. Eller så köper jag en ny Ipod. Har bara en shuffle, och skulle ju kanske vara trävligt att kunna välja vilka låtar man vill höra. Sicket dilemma.


Just Ja...

107336-112

Imorrn kommer min kära bror hem från sin tripp Nya Zeeland-Australien-Bali-Thailand. Han har vart borta i cirka 3 månader, har saknat honom som attan faktiskt. Förhoppningsvis kommer ovanstående syn bli ett vanligare förekommande fenomen från och med nu. Jag ska hämta honom på flygplatsen imorrn, han lät överraskad när jag sa det (vi pratade på telefon idag), och sen efteråt insåg jag varför han lät förvånad. Jag hade ju inte körkort när han åkte... Haha. Jag har bara haft körkort i 3 månader. Helt sjukt ju. Känns som jag haft det hela livet. Hoppas han vågar åka med mig... Moaha. Ska dessutom köra en ny bil upp till flygplatsen. Hm. Men det går nog bra. En Citroën Picasso för den som är intresserad av sånt. (Jag är helt stolt över att jag kan en del bilnamn nu... haha. Hade ingen aning förut, sa bara vilken färg den var om någon frågade vad för bil det var.)

Yes!

MOAHAHA! Gissa vem som inte hade ett endaste hål?! Your's truly såklart! Och gissa på hur många år? 4? Nope. Uppåt. 6 år då? Nopes. 8 år är det rätta svaret. Har icket vart hos tandisen på 8 nedrans år. Ändå har jag inte ens antydan till hål nånstans. Lite tandsten men that was it. Moahaha Igen. Kom försent dit dock eftersom jag var helt bombsäker på vart det låg någonstans, men de hade såklart flyttat i november. Gah! Varför man alltid ska kolla upp adresser på eniro innan man åker... Hade tillomed tänkt göra det, men det blev inte av. Panikcyklade runt stan och letade, och fick gå in på hos en annan privat tandklinik och fråga. Poppis, or not, men fick iallafall reda på vart jag skulle. Blev bara en kvart försenad, men ändå. Hatar att komma försent. Tandläkaren Samuel var typ i min ålder också, jag var inte alls förberedd på det. Blev lite pinsamt nästan. Hade 100 ggr hellre haft en tant eller gubbe som tandläkare. Mjaja. Nu är det gjort och jag är GLAAAAD för jag har inga håååål. Tjoho.

Gick till jobbet efteråt, så har jobbat 9-16 idag. Vid 4 så skulle jag ju till tatueringssnubben, men det blev ju som en heldag på jobbet ändå. Rätt brau. Dessutom åt jag lunch från indiska och gick ut med Maja på arbetstid. Moaha.

Att fylla i tatueringarna tog typ lika lång tid som när jag gjorde dem... Ihk. Så nu är det en fin upprepning av hur det såg ut förut, alltså jag med bandage runt handlederna som är helt blodiga. Så damn fresh. Och inte alls öppet för misstolkningar. Nej nej. De blev iallafall mycket finare nu än innan, jämnare linjer och sådär. Skitbrau.

Efter det cyklade jag till KådisHomo (GodisHome) och köpte lösgodis för 38kr. Han gubben där inne var hur trevlig som helst, gav mig massa provgodisar gratis, rekommenderade olika sorter och var allmänt glad och pratig. Jättesöt. Snackade om hur dyrt vissa sorter var att köpa in, men att han minsann tyckte att man skulle ha det i en godisbutik, om hur bra choklad var (ville inte påpeka att det nog handlade om mörk choklad) och hur dyra vissa andra godisbutiker var respektive för billiga som bara hade massa godis med socker i (återigen, tror nog hans godis också innehåller socker). Men han var så söt och snäll så det gjorde inget.

Nu ska jag äta (som vanligt) och så trycka i mig mina 38 kronor godis. Fast tror nog inte hela påsen går ner idag. We will see... Har ju några nya som gubben pracka på mig, får rapportera om de är goda eller inte senare. Hehe.

Rätt bra dag idag, trots att jag fick gå upp klockan 7 för att få den.

Worry Your Problems Away

107336-111

Ihhk.

Imorrn ska jag till tandläkaren. Detta har gjort att jag borstat tänderna cirka 5 ggr idag. I förebyggande syfte liksom... Moaha. Och ja, jag tror faktiskt att det kommer hjälpa till imorrn (tss..). Anyways. Undrar hur mycket cash man måste ha med sig... Undrar om man kan få ett inbetalningskort eller liknande istället. Undrar om jag har hål och hur många i såna fall. Undrar om de kommer skälla på mig för att jag inte vart hos tandläkaren på x antal år. Tänker fortfarande inte säga hur många... kanske gör det om det visar sig att jag inte har några hål imorrn. I såna fall är det sjukt fantastiskt.

Jag har tvättat idag med. Hann med 3 maskiner. Har minst 4 till egentligen. Hatar att min tvättstuga bara har en endaste tvättmaskin. Det gör att allt tar så lång tid. Iförsej finns det i fler i några av de andra husen, men orka gå ut till ett annat hus för att tvätta? Nope. Jag är lat som vi konstaterat innan ohkey?

Usch. Har lite ångest för att jag måste gå upp typ kl7 imorrn bitti. Vet att det är normalt för de flesta andra människor, men börjar man normalt klockan 12 på dagarna så blir det liksom lite omställning med kl7. Gick upp 12.15 idag exempelvis. Skitbra framförhållning. Kommer bli hur enkelt som helst att somna ikväll. Inte. Efter tandisen funderar jag på att dra till jobbet direkt. Montera och sådär. Men det beror på hur jag känner mig, med sjukdom och med eventuell tandvärk. Sen måste jag ju dra tidigare från jobbet eftersom jag ska fylla i tatueringarna kl16. Mycket klockslag minsann. Fler än jag haft på evigheter. Hmm.

Mjaja. Mat då kanske? Har redan ätit 2 ggr idag. Vad ska jag nu hitta på? Te iallafall... Gott.

Mjaha.

Here we go again:

"Gillar din pres, tycker det är underbart med människor som vågar stå upp för att de är bittra..hehe. :)"

Hahaha.. Jag ÄR bitter. Det måste vara så. Störigt. Mjaha. Hur blir man icket-bitter? Och som sagt är det ju min humor att vara mer bitter än vad jag egentligen är. Men det är ju rouligt! Tycker jag iallafall.

Mystique

107336-110
































Har du hennes nummer? Tveka inte att kontakta mig. Nu menar jag alltså inte skådespelerskan utan den actual Mystique. Så det inte blir några missförstånd. Tack på förhand.

Lathet; Den Nya Sjukdomen

Badat precis.. Höll på att svimma efteråt. Inte alls skoj. Tänk om jag svimmat i badkaret eller nåt, kunde ju ha drunknat/slagit i huvudet eller liknande. Damnit. Ska man inte ens kunna bada längre? Okey att det kanske inte är det smartaste när man är sjuk, men jag blir så uttråkad och då är bada ett bra fördrivande av tid.

Igår somnade jag inte förens runt 4-tiden på natten. Behöver jag säga att jag inte gick till jobbet imorse? Jag ringde inte ens, och de ringde inte mig. Jag antog att de fattade att jag fortfarande var sjuk, och de antog väl att jag var det eftersom jag inte kom till jobbet. Funderar lite på att gå dit imorgon och bara montera massa. Ha med Ipod och bara köra fabriksstuket på löpande band. Då kanske jag hamnar på deras good side på jobbet igen. That would be nice. Dessutom får jag ju pengar också. Moahah.

Jag har redan käkat frukost och våfflor idag. Ska käka nåt mer nu har jag planerat. Typ kyckling och ris. Kanske. Jag har inte så mycket mer i frysen eftersom jag fortfarande inte storhandlat. Bara handlat typ mackor och mjölk o sånt några gånger. Ska hänga med mamma när hon åker nästa gång, så det blir av liksom. Har ju haft bilen och därmed möjligheten men nopes. Icket. Allt som jag inte behöver göra gör jag inte. Lat jäkel jag är.

Såg en dokumentär på TV om folk som ville att fetma ska klassas som en sjukdom, liknande alkoholism och drogmissbruk. Jag tycker inte att nåndera av de borde klassas som sjukdomar, eftersom man faktiskt väljer att äta/dricka/ta droger. Tror inte någon väljer att få cancer exempelvis. I såna fall borde lathet också klassas som en sjukdom. I såna fall sjukskriver jag mig för all evighet. Moaha.

So Fresh And So Clean

Blä.. Idag har verkligen vart en menlös dag. Var som mest sjuk på morgonen såklart, som det ofta är. Kändes som att jag skulle kvävas av mitt eget snor ungefär (fresh). Sen har det väl gått över lite, men är ju inte frisk. Skulle ju säkert kunnat jobba, och det får mig att få lite ångest, eftersom det är lite kaosartat där nu. Sen är det ju det där med pengar... Oroar mig för kostnaden för tandläkaren. Kan ju bli hur mycket pengar som helst. Ihk. Tur att jag fick de där 2000kr från banken häromdagen (igår?). Lär ju behövas.

Skrev att jag borde städa. Tror ni att jag gjort det? Nä såklart inte. Har iallafall samlat ihop alla kläder som legat utspridda över hela lägenheten, gjort rent kattlådan, gått ut med sopor och sopat lite. Så lite duktig har jag vart. Nu är prioritet 1 att tvätta i helgen eftersom trosorna håller på att ta slut. Icket okey. Jag har ju liksom enormt många sådana, så när de börjar ta slut så vet man att det är illa. Haha. Inte direkt okey att återanvända heller. Moaha. Fan vilken fräsh människa jag är.

Jag har spelat WoW så gott som hela dan. Mina ögon gör ont. Damnit. Borde inte spela så mycket. Men nu gör jag det iallafall inte så mycket som jag gjorde förut. Loggar inte in så fort jag kommer innanför dörren om man säger så. Jag gör framsteg don't ya think?

Nepp. Kanske borde äta då? Är inte ett dugg hungrig, men mina revben måste bort. De syns liksom på bröstkorgen också, mellan brösten liksom. Hur snyggt är det? Ser ut som ett vandrande skelett. Tur att man har kläder på sig säger jag bara. Tack Eva! Moaha. Sånt dära löv skulle jag nog inte ha passat i.

Smile!

107336-109

Eftersom jag tydligen alltid ser så seriös ut på bild. Moaha.

Fixat!

Jag är nog en liten datahacker trots allt.

Utegångsförbud

Ringde jobbet och de beordrade mig att stanna hemma. Jag lät faktiskt väldans sjuk när jag började prata. Min röst är inte vad den borde vara och med en näsa som rinner konstant så blir det en sån där snygg dialekt utan R och med mer J. Ska alltså vara hjemma idag. Borde städa då.

Har fått reda på varför bilderna på bloggen strulat iallafall. Sidan de ligger på har problem, så därför har jag fått flytta dem tillfälligt till photobucket nu. Problemet är bara att jag inte hittar vart jag ska sätta in adressen för bannern. Hittade profilbilden, men icket bannern. Sugit. Får leta lite mer när jag vaknat till liv.

Vill Inte.

Gah. Jag vill inte gå till jobbet. Mina ögon är svullna och rinner, samma med näsan. Jag är ju SJUK! Åuh. Och jag kanske skulle kunnat stå ut om jag visste att jag är ledig i helgen, men jag jobbar ju alltid helg liksom. Bara ledig på söndagar. Det sliter faktiskt på en. Hinner aldrig vara ledig... Stackars mig. Moaha. Nej jag ska väl inte klaga egentligen, men ibland så får man faktiskt.

Kanske borde sluta skriva så jag hinner äta frukost för en gångs skull. Är inte ett dugg sugen eftersom min hals gör ont, men måste I guess.

Hulken.

107336-108

Jag blir iallafall stark av mitt jobb. Moaha.

Uppryckning i Liten Skala

Verkar strula med bloggen nu.. bannern och bilden syns inte, men jaja. Nu kan man iallafall skriva, vilket är mer än vad som var möjligt igår kväll.

Har tagit tag i lite grejer idag. Gick till banken för att försöka krångla ut mina pengar, först så ville de inte alls, för jag skulle anmäla bankboken försvunnen och så skulle det gå ett halvår och om den inte hade hittats då så skulle jag få tillgång till pengarna. Sugit tyckte jag och undrade om det inte gick att göra på nåt annat sätt, eftersom det bara var så lite pengar och så vidare. Så han gick iväg och frågade nån annan och då kunde jag helt plötsligt ta ut pengarna, men jag fick ICKET avsluta kontot förens halvåret gått. Mongo. Vem använder bankbok nu för tin liksom? Ingen är min gissning. Mjaja. Jag fick pengarna och det är ju det som var viktigast.

Efter det gick jag till HM och köpte en födelsedagspresent till min bror, bara 2 veckor försenad. Ooops. Men ja, bättre sent än aldrig I guess. Sen till tatueringsstället och visade upp handlederna. Han ska fylla i dem lite så han bokade en tid tills på måndag kl16. Så på måndag ska jag alltså lida 2 gånger, eftersom jag ska till tandläkaren kl8 på morgonen också. Sköj. Dessutom ringde de från jaguarverken och sa att de kommer med 27 cyklar till på måndag. Hoppas innerligt att de kommer vid 16-tiden så jag inte hinner bära några. Moaha. Jag orkar fasikens inte bära nåt mer i hela mitt liv. Idag fick vi bära ner alla cyklarna som vi monterat till källaren... Detta är 4:e dan i rad som jag fått bära. Imorrn blir det också eftersom reservdelarna inte kom idag, utan säkert kommer imorgon istället. Åuh. Orka?

Wie, jag har lost s03e08  hemma om 50 minuter.

Har iallafall köpt pizza, godis och cola i min regim att äta mera. Köpte dessutom lunch på Sandys idag när jag var på stan, plus att jag köpte fika (sockerbullar). Nån sa att det är bättre att äta fett istället för socker om man ska gå upp i vikt, men det funkar inte för mig. Hatar grädde och smör o sånt. Kräks av det. Och det har ju lite motverkande syfte liksom.... Heh.

Seriöst.

107336-107

I need more food.

Dagen H

Inte alls min dag idag. Igår fick vi en massa cyklar till butiken så jag har skitont i kroppen idag, särskilt i mitt knä som inte alls gillar trappor ens utan att jag bär på en 20-kilos cykel. Sen har jag fått jättemånga snygga blåmärken på mitt höftben, knä och på smalbenen av kartongerna. Idag så kom det självklart en till lastbil med en massa cyklar. Wiee! Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Fy fan. Och G ville inte hjälpa till eftersom "han var sjuk" ["Ni tjejer snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld"]. Typ. Så jag fick bära de flesta själv. Usch, min kropp är icket glad på mig. Imorrn kommer det dessutom levereras en massa varor. Funderar starkt på att sjukskriva mig. Synd bara att jag lovat att öppna. Damnit.

Efter jobbet var jag bjuden på middag hos mamma&pappa. Sådär lagom anti-hjärtansdag tyckte jag. För de tycker jag ju om, men det är ju inte sådär cheesy som att gå på dejt eller liknande. Synd bara att de bjudit in datajanne (ja han kallas för det) som jag har VÄLDIGT svårt för. Han håller på och typ trackar ner på mig som att det skulle vara skämt, som att vi är bästa kompisar eller nåt. Gah. Irriterande människa med noll social skills. Maten var god (råstekt potatis och fläskfilé) så det var väl värt att åka dit ändå... Sen fick jag låna bilen hem, fick skjutsa janne hem (han bor på en båt... bara det säger ju en del) vilket betyder att jag fick umgås ensam med han i en halvtimme. Wiie.

Det värsta på hela dan är iallafall detta: Ställde bilen nere på jobbet eftersom jag inte hade tillräckligt med småpengar för att kunna stå här ute på parkeringen hela natten, och jag ville icket riskera ytterligare en böter. Det betyder att jag fick gå upp för hela den långa uppförsbacken (bara uppförsbacke från jobbet och hem till mig) bara för att upptäcka att biljettautomaten till parkeringen är TRASIG! Stor svart plastsäck över den. Jag skulle alltså kunnat köra upp för backen och parkera gratis. Fy fan säger jag bara. Hade nästan lust att gå tillbaka ner och hämta bilen bara för att.

Jag saknar Erica så jäkla mycket. Vafan skulle du flytta till Umeå precis när jag flyttat hit för? Dumt jue. Om du skulle bott här skulle jag kidnappat dig från Uffe (jag veeet att han inte heter det) och så skulle vi ha firat alla vänners dag istället för hjärtan. Japp.

Fick lite ensamhetskänsla nu när jag kom hem. Skitnördigt, jag som älskar att vara ensam. Fast ibland så skulle det kanske vara trevligt att vara två. Även om det mest verkar jobbigt. Haha. Jag kanske får se till att bli schizofren så jag kan umgås med mig själv liksom. Skitbra lösning, verkligen.

Träna?

Hjälp vad ont i kroppen jag har... Igår fick jag bära en massa kartongjäklar ner i källaren, plus springa till soptunnan med hur tunga grejer som helst, så hade redan ont i kroppen när jag vaknade imorse. Sen idag var det aslugnt på jobbet, inga kunder ingenting. Då hann man slappna av lite och ställa sig in på att det skulle vara så hela dan. Sen ringer G vid 14-tiden och säger att det kommer ett lass med cyklar om 20 minuter! Ehmm... Okey. 50 stycken för att vara exakt. Eftersom H har ryggproblem så kunde inte hon bära mycket alls, vilket innebar att yours truly fick bära mestadels av cyklarna själv. Grejen är att det är som en trappa upp till butiken, så det blev liksom som step up + styrketräning i ett. Så det där med träningen har jag alltså tagit tag i idag. Moaha. Men det var inte alls skoj. Har asont i ryggen nu. Damnit.

Angående träning så pratade jag med brorsan, och han går på någon slags kickboxning som han tyckte jag skulle följa med på. Kan ju iallafall följa med nån gång och kolla på, det kanske ser skoj ut. Måste hitta någon träningsform som jag gillar, men det verkar ju omöjligt. Jag gillar att simma, men jag blir så äcklad av att alla andras kroppar (de andra som simmar alltså), av att tänka på att de kanske inte duschat, på var vattnet är någonstans på deras kroppar, som sedan kommer på min. Yäck. Den som säger att människokroppen är vacker har aldrig duschat på en offentlig badplats kan jag ju säga. De flesta kroppar är UGLY. Tur att jag är perfekt. Moaha. Så slutsats: Simning går bort. Step up och andra pass i den stilen tycker jag också är kul, men tyvärr är det på fasta tider och jag måste få träna när jag känner för det. Gym kan man träna när som helst, men synd att det är så förbannat BORING.  Om jag henkar med Tobbe (brorsan) så kan ju han peppa mig att hänga med, eftersom han ändå ska dit liksom. Plus att jag får skjuts dit. Det är nog mitt största problem, att ta mig dit jag ska träna. Det känns oftast alldeles för jobbigt. Shit vad jag är lat.

Mat är det dags för nu. Äter allt som finns i frysen nu. Kanske är bra iförsej, man sparar ju pengar om inte annat. Cool.

-gäsp-

Bläääää. Nu borde jag sova ju. Vad håller jag på med? Kan någon säga mig det TACK.

Jag har iallafall tagit tag i min misär lite idag. Cyklade till affären och handlade lite, diskade när jag kom hem. Det tog väldans lång tid. Usch. Måste städa också, men det får bli imorrn eventuellt om jag orkar. Tvätta också. Har ju kläder, men inga som jag gillar liksom. Icket brau. Det som är dåligt med att ha för mycket kläder, man behöver liksom aldrig tvätta, bara borde. Typiskt I-landsproblem. Moaha.

Har helt ont i kroppen också, har släpat ner en massa kartonger till källaren på jobbet, och dessutom rensat ut hela lagret, vilket betyder bära massa skit till soptunnan i omgångar. Jag är verkligen oförskämt otränad. Ytterligare en grej som jag borde ta tag i.

Well, sova då kanske.

Sent Igår Såklart.

Gissa om jag gick och la mig tidigt igår? Nope. Efter jag skrev inlägget surfade jag runt lite, och sen gick jag och la mig i badet, vet inte exakt hur länge, men när jag la mig i badvattnet var det nästan outhärdligt varmt, och när jag gick upp hade det blivit kallt. Så länge gissar jag på. Efter det la jag mig i sängen och då precis började en dokumentär som hette "Född seriemördare" eller nåt i den stilen om han Ivan som dödade liftare. Så den var jag nödvändigtvis tvungen att kolla på. Så dumt, för jag ligger och kämpar för att hålla ögonen öppna, men det är som en fixidé att jag ska vara vaken. Stängde av TV:n efter dokumentären var slut, och då kunde jag givetvis inte somna. Gött. Dessutom fick mitt långbad för sig att ge mig huvudvärk, fast jag hade vattenglas med mig. Damn it.

Idag måste jag verkligen handla. Iallafall bara lite, för frukost måste jag ha hemma. Eller iallafall frukostgrejer, eftersom jag är en sucker för bröd, ost, te/kaffe med mjölk och omelett. Mataktiga grejer har jag kvar i frysen, så det är ingen panik än så länge. Känns bara lite väl seriöst att käka gryta med potatis till frukost. Idag blev det istället kaffe och gamla rostmackor med smör på. Endast. Jag gillar inte ens smör. Urk.

Missförstånd.

Jag är astrött. Lite väl tidigt för att vara mig, men det är bra om jag kan somna tidigt för en gångs skull. Borde pallra mig till banken imorrn innan jobbet, men jag vet att det bara är önsketänkande att jag kommer göra det. Konstigt att 2000 spänn inte är värt att gå upp för. Jag har alltså 2000kr på ett konto som tydligen startats när jag var bebis, och sedan inte satts in några mer pengar på sen dess. Känns ju lite onödigt att de ska ligga och skräpa på banken, på det här året har jag fått 10kr i ränta. WOHOO! Det betyder att jag tjänat 250 kronor på att ha dem på banken i 25 år. Känns värt.

Idag var det meningen att jag skulle träffa Ib och Nelli och käka middag, men det blev något konstigt missförstånd när Ib ringde mig halvsovandes. Jag trodde han ställde in och åkte inte dit. Sen ringde han vid sju (när vi skulle ses) och undrade var jag var... Hemma var svaret. Och det var inte rätt svar. Åh, jag blev så besviken när han ringde och sa att vi inte kunde ses (som jag trodde) och sen blev väl han besviken när jag sa att jag inte skulle komma. Sugit värre. Nu vet jag inte alls när vi ses igen. Inte alls okey faktiskt.

Nehepp. Frågan är om man (jag) ska bada innan jag lägger mig. Finns både för och nackdelar med det. Känns lockande att bara slänga sig i sängen och kolla på scrubs, men att läsa bok i badet är trääävligt det med. Dessutom så har jag typ träningsvärk i kroppen (fattar ICKET hur jag fått det) så bad vore nice. Mjaja. Får se.

Coola Bruden

107336-106

[
Emmon alltså]

Nu Var Det Dags

Hej alla bittra! (Här brukar det stå "glada" men dem tänker jag icket säga hej till. De är ju redan glada liksom?)

Ett tag sen jag skrev. Lite förvånad själv.. Men jag är en periodare med det mesta... Om jag känner att jag måste göra något blir jag anti det och gör det inte alls istället. Så det har blivit med bloggen. Men jag har trots allt ett behov av att skriva av mig, lite självterapi sådär. Andra saker som jag behöver göra men som jag är rätt anti emot just nu är:
  • Handla mat. (Nu börjar det bli kris, idag käkade jag exempelvis lussebullar från frysen till frukost)
  • Träffa andra människor. (Alla är verkligen 3 centimeter efterblivna. Minst.)
  • Gå till jobbet. (Måste ju ha pengar, men det känns så übertråkigt nu när det verkligen är stendött där)
  • Diska och städa. (Är katthår överallt och just nu kokar jag 3 potatisar i en enorm kastrull.)
  • Tvätta. (Gräva upp gamla kläder ur tvättkorgen är jäkligt fräsht.)
Igår var jag iförsej lite social. Åkte till Linköping med Nelli och Sofie för att gå på någon slags festival som de hade. Nåt för miljön och bla bla. Jäkligt mycket flummiga människor var det där iallafall. Varför vi åkte dit är för att Ib skulle spela med nåt annat band, och tyckte väl att det kunde vara en kul grej eftersom jag aldrig gör nåt nu för tiden. Körde alltså dit med bilen, tog typ 2 timmar i kolmörker. Den lilla bilen låter så himla högt när man kör på motorväg, särskilt om man kör lite för fort som jag råkade göra (hrm) så det blev rätt svårt att snacka. Väl där på stället så spelade ett rätt coolt band först, alla låtarna var helt olika varann och sångaren hade verkligen grym utstrålning. Sen var det dags för bandet Ib skulle hoppa in och spela gitarr i.... Kan ju säga att de inte var lika bra. Hon som "sjöng" (hon kunde inte sjunga) såg så rädd ut att jag trodde att hon skulle kissa på sig eller börja gråta vilken sekund som helst. Efter att det var över kollade vi på en brud som spelade också... Helt själv på en stor scen. Stencoolt. Musiken var redan gjord, så hon sjöng bara live. Och hon spexade verkligen loss totalt. Asmycket utstrålning. Både jag och Sofie blev lite småkära i henne... Haha. Emmon eller nåt sånt hette "bandet".

Det var iallafall lite skoj att träffa Ib, även om vi inte hann snacka så mycket. Jag är faktiskt rätt bitter över att mina 2 bästa vänner bor så långt ifrån mig. Erica i Umeå och Ib i Helsingborg. Kurl. Eller inte.

Nu Säger Jag Till På Skarpen.

Allvarligt, gå och lägg dig Jessica.

Negativ Och En Aning Bitter

Hänger en del på ett community och där så var det en tjej som skrev till mig för nån dag sedan... Såhär lät det:

"Fan jag maste bara saga det att jag blir glad over att upptacka nar man laser folks dagbok att man inte ar en sam med att vara negativ och en aning bitter. Tack for det!"

(Hon bodde i ett annat land, därav inga å ä ö...) Först blev jag iallafall typ glad eller nåt, för det var väl menat som någon slags komplimang. Men sen när jag börja tänka på det så var det ju inte alls så skoj. Jag vill inte vara negativ och bitter. Är jag det? Har jag missat något? Iförsej är det lite min humor att låtsas vara mer bitter och negativ än vad jag egentligen är, men ändå. Kanske ska börja skriva en massa om hur glad jag är och hur UNDERBART livet är. Eller inte.

Nu ska jag fortsätta vara bitter och äta mat, kolla på Lost s03e07 som precis kommit ut och sedan kommer det nog bli WoW resten av kvällen. Jag är som sagt duktigt biten. Damnit.

...

Jag måste faktiskt inte skriva blogg varje dag.

Häjje

107336-105

(Jag till höger, Ib till vänster)
Moaha.

Im A Geek

Det är nu officiellt. Jag har blivit beroende av WoW. Även om det tar mig emot att säga detta så; Jag har nu betalat pengar för att spela. Vad som är ännu värre är att jag även köpt pengar (spelpengar = guld, silver, brons) för mina riktiga pengar (kronor ni vet). Haha. Åuh. Men det är ju så mycket roligare att spela när man har bra vapen och armor. Dessutom kan jag köpa häst! Tjoho! Läskigt hur snabbt detta beroende växt fram. Men jag brukar ju iförsej vara så med mycket, först jätteinne i det och sen tröttnar jag rätt fort. Hoppas det blir så med detta också.

Förutom detta är det inget nytt egentligen. Borde typ äta nåt mer... Skulle behövt handla, men jag är bortskämd sen jag hade bilen, och nu känns det inte alls skoj att cykla i 10 minus till affären för att köpa mjölk och godis. Så just nu äter jag det som finns hemma. Te utan mjölk. Toast. After Eight (gammal julklapp) och nachochips som också är gamla. Mmmm. Men vafasikens. Man tager vad man haver. Eller nåt.

En Ny Bebis

Datorn på jobbet har krånglat en längre period nu, och nu har den lämnats in på någon slags service. Varför jag berättar detta är för att jag numera inte kan skriva blogg på arbetstid längre eftersom det icket finns något intörnät där. Iförsej är ju chefen där också, så kanske skulle bli en aning svårt ändå... Haha.

Jag lyckades kunna byta stolar också, så jag har numera en SKÖN datastol! Detta är som en revolution för mig, nu kan jag sitta här utan att få blåmärken i röven. Trodde seriöst att jag fått det igår kväll när jag gick och la mig. Gjorde ordentligt ont. Min nya älskling är röd och svart och passar inte alls in, men det skiter jag i. En snygg datastol får jag köpa när jag är rik. Moaha.

Snart tar mitt WoW trial account slut, och jag tror jag måste börja betala för att spela. JAG VET! Ni behöver inte skriva något. Hehe. Men jag tycker det är skoj. Särskilt när man spelar ihop. Att spela själv verkar nästintill omöjligt, eftersom vi har svårt att klara vissa grejer när vi är två. Så jag tror nog jag kan slippa bli alldeles beroende. Hoppas jag. Haha.

Marsei mår bra om det är någon som bryr sig/undrar. Är precis som vanligt. Så mina skuldkänslor gentemot honom är minimerade. Skönt.

Nu ska jag käka varma mackor. Det räknas väl som middag va?

Jahapp.

- Ska jag ta ur min piercing?

- Outlook Not So Good

Jaha, och vad menar du med det?
Jäkla Magic8Ball är ju värdelös.
Moahah.

Bones

107336-104Visst blivit smalare igen. Icket brau. Ser det inte själv liksom, men på bild så kan jag se på mig själv på ett annat sätt. Måste bli mer nogrann med att äta. Kan glömma bort rätt lätt.

Börjar få långt hår också. Coolt. För typ ett år sedan klippte de av mig allt hos Toni&Guy, så måste säga att det nog växer rätt fort mitt hår. Har ju dessutom toppat håret 2 ggr sen dess. Åuh, jag vill ha långt hår! Blir lite sugen på dreads ibland också, men sen ångrar jag mig snabbt. Var så jobbigt att sova med dem, att inte kunna dra fingrarna genom håret och att inte kunna ha lugg. Det senaste var nog jobbigast. Bra att kunna gömma sig bakom den liksom. Moaha.

Nu har Ibbsie vaknat. Undrar om han vill spela WoW. Hope so. Nu är vi nämlish level 13 och det börjar bli lite skojigt att spela när man inte är superkass på allt längre.

Måste verkligen skaffa en ny datastol. Antingen det eller fetare röv eller alternativ 3; skaffa ett liv utanför datorn. Men njeä. Tror det blir ny stol. Undrar om jag kan kidnappa en från jobbet?

Kattsnack + Gnäll

Det verkar ha gått rätt bra. Han vaknade jättefort, när jag kastrerade Serlot så sov han hur många timmar som helst. Så har haft en vinglande lillkisse här hemma hela dagen. Det första han gjorde var att försöka hoppa upp på köksbänken. Gick icket så bra. Sen försökte han klättra upp i klätterställningen, det gick inte heller så bra. Nawh, stackars liten. Sen låg han och sov i mitt knä hur länge som helst. Hoppas han piggar på sig till imorrn, då ska jag till jobbet igen. Serlot får ju inte vara på Marsei heller och slickas och sånt, då kan det bli infekterat. Får hoppas han låter bli...

Jag har ätit massor och druckit massor med te och vatten, så nu börjar det kännas bättre i huvudet. Men känner att det liksom ligger och lurar på att jag ska göra nåt fel så den kan bryta ut igen. Damn min kropp. Den må se okey ut för blotta ögat, men innuti är den bara crap. Får skylla på att jag börjar bli gammal. Moaha.

Noll Fantasi

Usch.. Jag är lite orolig. Var precis med Marsei till veterinären, han ska ju kastreras idag. Han kände nog på sig nåt, för han ville absolut inte gå in i buren. Inte ens med kattgodis som han normalt älskar lät han sig övertalas. Ville att han skulle gå in självmant, men fick till slut mer eller mindre tvinga honom. När jag kom till vetten så var jag 3 minuter tidig och hon hade inte ens öppnat än... Så det blev lite försenat. Sen hade hon magen att säga åt mig att jag måste komma tillbaka innan 11 för då kommer nästa patient. Hmm. Det var ju kanske hon som gjorde att det blev tidsbrist till att börja med? Iallafall så blev inte Marsei lika skräckslagen som Serlot blev när de fick sprutan, men efter så hoppa han ner på golvet och sprang runt panikartat. Han var tillomed rädd för mig.... Åh, mitt hjärta ville brista. Stackars liten. Får hålla tummarna för att allt går bra... Ska snart tillbaka och hämta honom.

Jag har skitont i huvudet idag. Kanske därför att jag var rätt kass på det där med mat och vatten igår. Tror inte min kropp riktigt uppskattade det så den straffar mig med lite skön migrän. Tack. Dessutom så hittar jag inte mina huvudvärkstabletter. Wihoo.

Borde städa idag egentligen, det ser typ ut som en knarkarkvart här inne. Madrassen på golvet ligger kvar sen Sofie sov över (fredags) och det är katthår överallt. Inte alls okey. Men jag kan inte städa idag eftersom Marsei måste få lugn och ro efter narkosen. Åh vad synd.

Up Yours...

107336-103


Im going to bed.

Min Hjärna Är Mos

Nu har jag spelat WoW i 6 timmar i sträck. Hm. Mina ögon känns en aning mongo. Hjärnan känns ungefär likadant. Det funkade som tidsfördriv och som förträngande medel. Dock får jag bara en massa nya ångestkänslor för att jag är 26 år gammal och spelar WoW i 6 timmar. Hmkay. Som i Southpark:

- Hey, do you have a WoW account?
- No, I have a life...

Jag har officiellt inget liv alltså. Tyvärr är det rätt mycket vad andra förväntar sig som gör att jag känner mig misslyckad och så, inte jag själv. Jag trivs ju egentligen som jag har det nu. Sen om man tänker på framtiden och hur allt kommer bli så är det ju klart att det blir ångest. Men det blir det väl för alla? Man vet ju liksom aldrig. Inte ens om man gör planer så är det säkert att det blir så. När jag var 20 hade jag hela livet utstakat, hur allt skulle bli och vad jag skulle göra. Synd bara att jag ändrade mig på vägen. Tänker ju knappast fortsätta på en bana som jag utstakat om jag själv inte känner för det sedan. Åuh vad jag önskar att jag var en sån människa som säkert visste att de ville bli läkare, musiker, veterinär, zoolog whatever. Då är det ju bara att köra på. När man inte vet så blir det 100 ggr jobbigare. Kan inte nån annan bestämma åt mig? Fast inte vad som helst, utan som jag egentligen vill ha det, undermedvetet liksom?

Det här med piercingen har jag inte blivit klokare på heller. Ib håller med och tycker min näsa ser större ut utan den, vilket jag inte vill. Ann tycker att jag ska ta bort den. En mot en alltså. Hm. Den får va i nu tills jag bestämt mig på riktigt. Jobbigt om den växer igen och jag inser att jag faktiskt ville ha den. Känns lite onödigt att betala 600 spänn för att göra om det liks...

Syns Inte, Finns Inte

Jag känner mig förvirrad. Som att jag inte vet ett skit. Om någonting. Sån där ångest över vad jag ska göra med mitt liv, att jag börjar bli gammal, som att det är något stort fel på mig för att jag tydligen inte fungerar som andra människor. Sån där fjortisångest nästan. Fast 26-ångest. Jag vet ju vad jag inte vill, men inte vad jag vill. Då blir det jobbigt. Önskar att jag hade en klar plan, ett mål. Men icket. Blir ju inte bättre av att folk frågar hela tiden. För det är tydligen okey att vara såhär när man är 18. Inte alls lika okey när man är 26. Då ska man vara vuxen. Ha ett vuxet jobb. Pensionsspara. Börja fundera på det där med barn och radhus. HJÄLP. Kan jag få snurra tillbaka de senaste 8 åren och få börja om därifrån igen, fast ändå ha upplevt det jag har gjort under de åren? Få lite mer tid? Känns som det är nu som jag ändå börjar komma det på spåren, vad jag vill och vem jag vill vara. Känns bara inte som att jag har tid att komma på det på grund av alla förväntningar och skit. SUCK. Orka.

Nu vill jag spela WoW och sluta tänka på mig och börja tänka på hur jag ska hitta alla ingredienser till en stew så jag får en ny dagger. Känns som att det är lagom nivå. Förtränga, det är min melodi.

Cykel?

Det finns så nedrans många snygga cyklar märkte jag när jag var på cykelmässa i höstas. Jag bestämde då att jag skulle köpa en sån här cykel att cruisa runt med till våren, men nu kan jag absolut inte bestämma mig. Finns så många coola. Sen är en del coola, men jag vill inte ha dem ändå, eftersom de inte riktigt är min stil.. Som den översta bilden till exempel. Lite väl mycket HD för min smak...

107336-102


107336-101

Paul Frank cyklarna är några av mina favoriter... Tyvärr är de oväxlade, vilket inte är alltför bra. Men coola är de definitivt. Tror nog jag helst skulle vilja ha den röda.

107336-100

De här surfarcyklarna fanns i massa färger, och de är 3-växlade. Den här gula kanske....

107336-99

Hello Kitty! Sött, men inte my style.

107336-98

Denna är cool.. Men lite väl hårdrockig kanske... hehe.

107336-96

Åh.. Denna är riktigt vacker. Handmålad, och handtagen och sadeln är som ormskinnsaktigt i grön/gul/guld. Skitacool.

107336-95

Den gröna är riktigt ball också.. Med skivbromsar och 3 växlar. Nice. ^^

107336-94

Jag är ett cykelfreak, ohkey!?

Big Nose

107336-93Min näsa ser fan enorm ut utan piercingen... Eller så inbillar jag mig. Jag vet inte. Kanske inte är bästa dagen att bestämma om jag ska ha den eller inte, eftersom jag är något instabil kring precis allting just nu, men bara för att jag är det så känns det som att jag måste bestämma NU. Sen vet jag ju inte hur länge som jag kan ha den ute utan att hålet växer igen. Iförsej har jag ju haft den i typ... 6 år eller nåt, så det borde ju inte vara någon fara. Hm. Damn it. Kan verkligen inte bestämma.

Vet inte vad jag ska göra för något. Känner mig rastlös och uttråkad, men samtidigt så orkar jag inte göra något överhuvudtaget. Särskilt inte umgås med någon. Ib kan inte spela WoW med mig heller, för att det är nån arsenal match. Dålig stil. Kan ju iförsej starta en ny gubbe och spela själv, men det känns inte alls särskilt lockande. Åuh. Synd om mig.

Vet en sak som jag borde göra. Äta. Har inte gjort det på hela dagen. Vet inte riktigt vad jag skulle vilja äta iförsej. Våfflor kanske. Men det räknas ju inte riktigt som mat. Skit samma. Det jag vill ha ju. Våfflor it is.

Jag E Nog Psyko Ändå.

Jag förundras över mina humörsvängningar ibland. Idag när jag vaknade kände jag mig pigg och glad, redo att bege mig iväg och bara liksom nöjd med livet. Sen så bara svängde det. Allt blev ångest och bara jobbigt. Blev trött och fick påsar under ögonen. Liksom hur är det möjligt? Okey att man kan känna sig som att man mår skit, men att man fysiskt förändras efter sitt psykiska mående är sjukt.

Sen när jag bestämt mig för att stanna hemma och vara själv så släppte ångesten. Men så fort jag börja tänka att jag kanske borde bege mig ut på nåt sätt så kommer det tillbaka. Åh jag hatar verkligen mig själv när jag är såhär. Folkskygg. Har en känsla av att det bara blir värre också... Hm. Inte helt okey.

Fick för mig att jag inte vill ha min piercing i näsan längre också. Har tagit ut den. Känns lite fjortis på nåt sätt. Gillar den iförsej, men den ger mig dåliga vanor som att se till att den sitter rakt genom att pilla på den med fingrarna så det ser ut som jag petar i näsan. Som att dra upp överläppen för att känna att den sitter rakt. Inte så snyggt. Känner mig naken utan den iförsej, men det går kanske över.

Sofylajnen

Blaha. Jag är tydligen tråkig som inte skriver, så skriver lite medan Sofy snackar i telefåån. Mötte henne nere på station och gick till McD, sådär lagom flottigt. Satt där rätt länge med de andra fjortisarna, drack kaffe och pratade. Inte så rouligt att gå hem när det regnade... Men var ju tvugna till slut. Gick hem, förbi en videoaffär och köpte cola, chips och 3 klubbor till mig. Har kollat på film, och Sofy har utnyttjat min dator. Hon har ju inget eget bredband den lilla parveln, så hon passar på minsann.

Kanske ska kolla på en till film om vi orkar. Jag är iallafall inte särskilt trött än, plus att Sofy gick upp vid typ ett idag, så hon är nog inte heller särskilt trött I guess.

Imorrn är jag dessutom ledig blev det bestämt eftersom både H och G ska jobba. Rätt onödigt att vara tre stycken där. Sweet!

Nu sluta Sofy prata. Och jag slutar skriva.

Snipp Snipp

107336-92Jag gick upp tidigt (klockan 9.45) för att ringa veterinären. Hon har fått för sig att bara ha telefontid under 1 timme per dag, förut svarade hon vilken tid på dan som helst... Iallafall. Var ju tvungen att beställa tid så jag kan kastrera Marsei. Har redan gjort det en gång, men då tyckte veterinären bestämt att jag skulle vänta. Nu har jag väntat väldans länge, Marsei blir 11 månader om några dagar. Fick iallafall tid till på måndag, klockan 10. Skitbra! Bara efter helgen jue. Det innebär att jag förhoppningsvis får ett lite lugnare hem på nätterna fortsättningsvis. Skulle vara sweet.

Nu när jag haft asmycket tid på mig innan jobbet så borde jag ju hunnit med en massa också. Men nope. Sitter invirad i täcke och gör absolut nada. Kanske borde sätta på te iallafall så jag slipper svepa det kokhett och bara hinna dricka 2 klunkar som annars är sedvanligt för mina mornar.

Chefen är back at work idag btw. Detta innebär att det är slut med mitt slöande på jobbet. Även om det inte finns något att göra så måste jag hitta på nåt. Jobbigt. Särskilt eftersom jag verkligen ansträngt mig för att det ska se shysst ut där under de senaste dagarna. Möblerat om till och med! Wohoo. Om han säger att något är fel eller felskött eller whatever så blir jag fan förbannad. Jag har liksom lyckats få ihop den bästa försäljningen i januari månad på flera år. Jag borde banne mig få löneförhöjning! Tror inte riktigt på den idéen, men ja. Iallafall. Haha.

Blåste (rökte?) fredspipa (vftade med vit flagga?) igår kväll också. Känns bra. Hatar att gå runt och vara arg. Det tär liksom på en. Antagligen mer på mig än henne dessutom. Verkar ju onödigt.

Te var det ja...

444 kronor

107336-91

Moaha, I'm a Boy

Kontakten med min kvinnliga sida:

[ ] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor...nykter
[x] skrattat under en romantisk komedi
[x] berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[ ] insett storheten hos barbra streisand
[ ] lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga
[ ] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x] sett två avsnitt av "sex and the city"
[x] känt mig sugen på en kopp te
[ ] känt glädje över att få blommor i present
[x] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[ ] gråtit efter 9 fyllda år (fattar ej frågan)
[ ] brytt mig om hm:s val av modell
[ ] insett storheten i linda skugges krönikor
[x] kramat en kille
[x] dansat

14/22



Kontakten med min manliga sida:
[x] ljugit om hur mycket jag har druckit (typ för föräldrar)
[x] ätit en blodig stek
[ ] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] styrketränat
[x] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[x] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[ ] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] gått på en ulf lundell-konsert
[ ] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst
[ ] gjort lumpen
[x] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning (dock utan att lyckas)
[ ] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[ ] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[x] tävlat i att dricka öl (ölspel)
[x] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut

16/22

Ekorrhjulet Jag Lever I

Känner egentligen inte för att skriva, för vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Samma saker som vanligt har hänt. Jobbat såklart, rätt dött såklart men ändå mer i kassan än förväntat (såklart). Hem och äta, kolla på TV, kolla bloggar och e-mail. Same same liksom. Ekorrhjul. Ibland blir jag lätt utråkad av mitt eget liv när jag tänker på det. Tycker inte att det är så trist medan det händer, men när jag tänker tillbaka på det så är det ju verkligen samma sak hela tiden. Man måste ju göra vissa saker (jobba) för att kunna göra andra saker (leva).
Hm. Om jag ska ta ut det som gjort denna dagen speciell så blir det:
  • Köpte "Shadow Of The Colossus" till PS2 på Tradera
  • Min kusin kom till jobbet och hämtade sin cykel som vart inne i flera månader
  • Mamma och pappa kom hem från Spanien (även om jag inte träffat dem iförsej)
  • Sålde en trehjuling (för första gången i mitt liv! wohoo!)
  • Cyklade hem i snön, istället för att gå/ta bilen
Ja typ. Inte mycket att hurra för. Iförsej så är det väl upp till mig att hitta på nåt, men jag orkar inte. Finns mycket saker som jag skulle kunnat göra, hälsa på folk eller nåt, men orka? Nope. Jag är alldeles för lat för mitt eget bästa.

En sak till som jag gjort idag är att räkna ihop hur mycket pengar som jag lagt i parkeringsautomaten här utanför under de 4½ veckor som jag haft bilen. 444kr blev det. Sjukt. 2kr/h låter inte som så mycket, men många bäckar små eller vad man brukar säga. Det plus bensin för typ 400 spänn samt de 2 fina parkeringsböterna som jag lyckats dra på mig gör att totalsumman för en månad med bil blir 1444kr. Vill säga att det var värt det. Jo. Men de där böterna kunde ju kanske ha kunnat undvikas.

Imorrn kanske Sofie kommer och hälsar på, om jag får tag på männskan förstås. Hon måste vara den jag känner som är svårast att få tag på. Svarar typ aldrig när man ringer, och har aldrig pengar på mobilen. Hmm.. Ska försöka igen sooon.

Saknar en viss person lite. Eller tänker på henne iallafall... Sådär lagom fjantigt.

Proof!

107336-90Jag säger alltid att jag ska lägga mig tidigt, men på något sätt så blir det aldrig så. Tycker ju att det inte borde vara så svårt, ekvationen borde ju lyda trött+sliten=sova. Men nej då. Gah. Skärpning på mig.
Förresten så kom mina nya husdjur på besök igen. Försökte släcka så diskret, men ändå så fort som möjligt i lägenheten för att kunna fota dem, men resultatet blev ändå inte särskilt bra. Men nu finns det iallafall bevis så ingen kan säga att jag ser i syne. Moaha. Borde döpa dem. Bambi1, Bambi2, Bambi3 och Mamma Bambi. Fantasin är på topp.