Ansvar Över Sin Egna Handlingar? Huh?

Fick min Magic 8 Ball som sagt

107336-41

Kära Magic8, ska jag köpa dom här skorna?

107336-43

Svaret var rätt talande:

107336-42

Wiee, behöver aldrig ta beslut ever again.
Shop Away

Hej. Jag heter Jessica och jag är traderaholist. Damn it. Varför fick jag veta att Tradera fanns för? Först så blir man glad för att det är billigt och bjuder, sen så bjuder nån över och då blir man sur och fortsätter bjuda. Så blir det inte så billigt längre... Hm. Antagligen det som är tanken. Just nu har jag då vinnande bud i auktioner för 1204 kronor. Oops. Men då är det 3 par skor, 2 hoodies, 2 toppar och 1 brödrost (ascool!). Ett par skor och de 2 topparna har jag visst vunnit nu såg jag. Wihoo! Vem behöver köpa julklappar när man kan köpa saker till sig själv? Moahah.

Fick min Magic 8 Ball idag också. Tjoho! Jag frågade om katterna älskade mig, och den svarade "Outlook Good". Wiee!

Behöver jag färga håret? "Signs point to Yes".
Kommer jag spela tv-spel ikväll? "It is decidedly so".
Behöver jag skaffa mig ett liv? "My sources says No".

Haha! Det här var ju askul. Den som har en fråga kan ställa den här i bloggen så ska min Magic 8 Ball svara.
Ask away.

Utgånget Datum? Langa Hit!

Här kommer som vanligt ett inlägg från jobbet... Man ska väl ha rutiner. Moaha. Sitter och dricker kaffe och äter muffins. Muffinsen var jäkligt onödig att köpa på ICA i morse, eftersom det ligger 6 Toblerone på jobbet och skräpar. Tänkte'nte på de. Vad som däremot var nödvändigt att köpa var mjölk, vilket jag givetvis glömde. Så nu dricker jag mjölk i kaffet som har utgångsdatumet 27/11. Känns sådär. Men jag var kaffesugen och kaffe utan mjölk är som att dricka arsenik. Mjölken smakar ju inte dåligt, även om jag inbillar mig att den gör det. Igår åt jag även kalkon som gått ut den 27/11. Äcklig jag är.

Var på stan imorse (klockan 11.30) och köpte födelsedagspresent till mamma. Gick för övrigt upp klockan 11.05. Jag är nog snooze-mästarinna. Iallafall. Hon fick skivpresentkort, eftersom hon ville ha skivor men inte visste vilka artister hon gillade. Pappa hade redan paxat den enda specifika skivan hon ville ha (Gnarls Barkley), så då fick jag vara tråkig och köpa presentkort. Blä. Men hade ju rätt begränsat med tid om man säger så.

Jag börjar bli allvarligt skadad av det här jobbet btw, har nämligen kommit på att den godaste doften jag vet är cykelolja som sprutas på en kedja. Hahahah. Shit. Stört. Även kommit på att jag gillar när mina händer blir helt svarta med smuts så jag kan tvätta dem och se vattnet bli helt svart.... Hmm... Kanske inte borde skriva det här i bloggen. Jag är fan störd på riktigt. Ha! Skit samma. Min blogg. Moahaha.

Hjärt-Ont

Du sitter där med ditt Hjärt-Ont, Väntar på en vacker pojke som Ska,
Rädda dig från ditt Hjärt-Ont...


Haha, bästa låten Ibbsie! Det blir alltid lika kul när man gör om engelska låtar till svenska. Särskilt till dansbandsversioner! Min nya favoritlåt. ^_^

Lyssna här:

Hjärt-Ont - Bling Bling Auschwitz

Det så kallade "Orginalet":

When We Were Young - The Killers


Check it out! Gangzta!

Glasur, Det Nya Humöret

Kan man vara sur och glad samtidigt? Jag är det iallafall.. Hah.

Sur för att jag ringde till vårdcentralen och ville beställa tid så jag kan få all min allergimedicin och sånt som folk tjatar på mig att jag måste ta. Har bara tagit mig ett halvår att ringa... Så när jag väl ringer är det nån jäkla snäsig sköterska som jag får prata med, undrar vem jag vart hos sist, och när jag svarar att det var i Malmö sist, så säger hon att jag ska ringa till dom! Men jag bor i södertälje jäkla as! Ska jag åka till Malmö då varje gång eller? Nej, då ska jag få sån dära e-recept. Och så måste jag få dem att skicka hit min journal. "Jamen det vet du väl att det måste du ringa och fixa själv"... What!? Jag har flyttat en miljard ggr, jag har aldrig behövt göra det. Sen börja hon fråga mig om vad jag har för allergier, jag börjar räkna upp, och kommer till pollen då säger hon "Jamen det kan du väl ändå inte ha problem med nu!?". NÄ, men du FRÅGADE ju om VILKA allergier jag hade! Jävla mongo. Så sa jag att jag hade djur också, "Nä men det borde du ju VERKLIGEN inte ha". Ska väl du skita i. Du är inte min doktor. Men okey. Jag ska avliva mina katter bara för att DU tycker det. Sen avslutades det med att hon sa "Ja, tidigaste tiden är den 13/12, kan du komma då". My ass att det är tidigaste tiden. Som om jag ringde och sa att jag hade halsfluss så skulle jag få vänta i 2 veckor eller? Åargh... Detta är varför jag skjutit upp det. Borde jag ha fortsatt med. AS!

Sen att jag är glad för att det kom in en gullig tant och sa att vi alltid är så snälla här, och att hon ville tacka för all bra service... Och så gav hon mig 6 stycken Toblerone med en fin rosett på. Haha. Gullit. Det roligaste är att G tycker att hon är typ asjobbig! Hahaha. Rouligt. Så henne lär han ju inte bli av med i första taget, men nu har han iallafall lite Toblerone att trösta sig med. Och jag har det att trösta mig med för sjukvårdens otrevliga idioter.

Ögonskada AB

Kanske borde sova nu då..? Jag har verkligen inte gjort nåt annat än att glo antingen på tv-skärmen eller eventuellt då på dataskärmen för att skriva blogg idag. Har inte fyrkantiga ögon än, så mamma ljög. Men däremot börjar det kännas lite torrt och sådär ansträngt liksom. Ska jobba själv imorrn, så måste komma i tid. Till och med innan i tid eftersom det tydligen ska komma nån joppe och hämta sin cykel fem i 12. Så jag ska sova. Snart. Ska bara göra klart sista banan på den hära sektionen.. Moahah.

Jag käkade middag klockan 22 för övrigt. Är det bra eller? Har nog både druckit och ätit för lite idag, men vem behöver kroppslig näring när man har näring för själen i form av TV-spel? Haha. Ehm. (Barn, jag menade inte det där.) Jag börjar nog få hjärnskador nu känner jag. Heh.

Darn!

Alltså, det är fan inte sant! Spelet krashade. Kul. Och nu måste jag alltså börja om från början (börja om på nytt, varför ska man sörja, tider som har flytt). Varför får jag alltid fula låttexter i min skalle för? Iallafall. Jag är rätt sur på det här, men samtidigt inte, eftersom jag hittat en walkthrough och upptäckt att jag missat en massa eftersom det tydligen finns hemliga rum och sånt på ställen med gröna flaskor (ja ni vet, haha)... Så jag hade inte ens räddat hälften av dem som jag skulle rädda. Så nu kan jag börja på ny kula så att säga. Frågan e ju om jag ska börja om nu... Eller om jag ska vänta. Hmm.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, har inte så mycket mer att berätta än om spelet. Haha. Underhållande blogg inte sant!? Moahah. Jag SKA skaffa mig ett liv. Snart. Lovar.

Serlot My Saviour

Gomorron Gomorron Gomorron... (Vejron i ottan)
Hur stavas Vejron? Inte sådär iallafall väl? Åh nej, ännu ett ord jag kommer störa mig på. Fast nu när jag googlat det så verkar det som att det stavas så... Yeye.

Inte för att det ens är så särskilt mycket morgon egentligen. Fast jag gick upp precis. Hade tänkt gå till jobbet, men var så satans trött, så jag skyllde på Serlot när jag ringde och sa att jag inte kunde komma idag heller. Att jag aldrig haft ett sjukt djur förut och är så himla rädd för att göra fel och att han skulle ligga här hemma däckad när jag kommer hem. Det är iförsej mitt skräckscenario. Skulle aldrig förlåta mig själv. Men han verkar rätt pigg, sover som aldrig förr iförsej. Bättre att ta det säkra före det osäkra tycker jag ändå.

Nu ska jag fortsätta på cd2 på Oddworld. Wiho!

Besatt.

Serlot verkar må prima skinka (bjubb bjubb) nu.. Så himla skönt. Inte spytt nånting. Wiee! Jag har 2 friska katter och en himla massa mer information i skallen om giftiga växter nu än vad jag hade för ett dygn sedan.

Har verkligen spelar Abe's Exodus hela kvällen... Jag vill inte sluta heller, eftersom jag upptäckt att det inte går att spara PS1 spel på PS2 memorycards. Jäkligt irriterande. Men playstationet får helt enkelt stå på. Tänker iallafall INTE stänga av det och få spela från början igen. No way josé! Fotade TV:n så ni ska få se hur bra detta spelet är! Inte för att det gör det nån rättvisa, men ändå.

107336-41

Nä, kanske måste sova ändån.

Serlot, Abe och Körkort

Serlot verkar må bättre. Han har fått både majsvälling och kokt fisk, men han verkade inte gilla någotdera särskilt mycket. Åt lite iallafall. Men han har inte kräkts på hela dagen, inte sen klockan 22 igår kväll, så nu prövade jag att ge vanligt torrfoder som de vanligtvis brukar få. Han käkade, men inte så där oerhört mycket. Håll tummarna för att han inte kräks nu igen! Känns iallafall skönt att han inte verkar må sådär jättedåligt som han gjorde igår.

Jag har fått OddWorld hemskickat idag också, så har suttit och spelat det hela dagen. Skönt att ha något att göra när man sitter och glor, så man inte bara oroar sig hela tiden. Spelet är minst lika roligt som jag minns det, lagom klurigt och adrenalinframkallande. Mysiga miljöer också, sådär typ mystiska.

Fick en avi för att hämta mitt körkort på posten idag också. Tänkte att jag inte skulle ha tid att hämta det, eller ork, eftersom jag var tvungen att åka till stan i såna fall. Men så ringde Pelle och snacka lite, och så sa han att han skulle hämta sitt körkort (han har tagit körkort för lastbil med släp) på samma ställe som jag skulle hämta mitt, så han hämtade upp mig. Jag fick köra hans bil också, asläskigt eftersom man inte såg nåt bakåt (det var en sån där typ arbetsbil). Men klara det utan att krocka iallafall, till och med den hemskaste jäkla vänstersvängen i polisbacken. Sen väl inne på posten så står vi och snackar om hur fula våra kort är på körkorten, och sen när hon expediten ger mig mitt så skrattar hon och säger "Ja, det var faktiskt lite roligt!" HALLÅ! Jag får säga att kortet är fult, mina vänner får säga det, men DU får inte säga det. Jäkla idiot. Tur att jag har mitt leg. Tänker ju fortsätta visa det kan jag ju säga. Men eftersom jag e en sån som bjuder på mig själv så får ni själva se det underbara på bild! Ser ju helt mongo ut.

107336-39

Hemma Med Sjukt Djur

Alltså. Jag känner mig så himla elak. Serlot ser så ynklig ut, och han är verkligen jättehungrig. Går och kollar vid matskålen hela tiden. Ska ju ge Marsei mat också, så det blir ju säkert inte roligare för honom att höra när Marsei äter direkt. Vet inte om det är inbillning, men Serlot känns liksom lättare att bära också, som att han redan gått ner i vikt. Men han har iallafall inte spytt sen klockan 10 igår när jag tog bort maten. Det var som att hans mage inte tålde att det kom ner något, för då kom det bara upp igen. Har fått vara hemma från jobbet för att ta hand om honom. Tänkte börja försöka ge honom mat vid 14, det var då han började spy, så han har ju inte ätit sedan dess. Eller ska man vänta tills 24 timmar efter att jag tog bort maten? I såna fall ska han ju inte få nån mat förens 10 ikväll. Men det funkar ju inte om jag ska ge han mat varannan timme liksom. Jag blir nästan sugen på att ställa fram torrfoder och se om han inte spyr. Jag menar, han har ju inte gjort det på aslänge nu. Fast då kanske det bara förstör hela grejen... What to do. Mår helt dåligt av att se honom vara helt svag och medtagen... Usch.

Nä. Jag tänker åka till ICA nu och köpa fisk och majsvälling och så försöka få honom att äta det en matsked varannan timme. Får hoppas att det fungerar. Tänker inte vänta till klockan 22 ikväll iallafall.

Julstjärnan Från Helvetet

Serlot är verkligen sjuk. Har spytt 2 ggr till nu.. Började fundera på vad han kan ha ätit och kom på att jag fick en julstjärna i födelsedagspresent igår. De är tydligen giftiga för katter. Kul. Så fick ringa veterinären och hon sa att det var "retande" för magen vilket ger kräkningar och diarée, som då Serlot nu har fått. Egentligen ska jag åka och köpa nån slags koltabletter eller lösning eller vad det var på apoteket, men det är ju inte öppet nu. Och dessutom har jag ingen bil. Sen ska han inte få mat på 24 timmar och efter det ska jag ge majsvälling, kokt fisk och sånt som är milt för magen. Åhhh... Varför ska det här hända! Jag blir typ sur på farmor och farfar för att de gav mig den där fula jävla julstjärnan! Vem fan ger bort en julstjärna i födelsedagspresent?! Idioter. VET att det inte är deras fel... Men ändå. Damn it. Måste väl vara hemma imorrn. Hemma med sjukt barn. Om han blev sämre var jag tvungen att åka till veterinären med honom... Hoppas han mår bättre snart. Dåligt samvete AB. Korkade kattjäkel som äter giftiga grejer.

Serlot Is Sick

Förra inlägget blev ju helt mongo. Konstigt uppdelat i stycken och sånt, fast jag inte ens hade några stycken när jag skrev den. Blir kanske så när man kopierar och klistrar in. I donno.

Jag är som sagt orolig. Serlot har spytt 4 ggr idag. Första gången så var det en hårboll tror jag... Slemmig boll-liknande sak iallafall, kollade inte så noga om man säger så. Men sen så har det bara vart kattmat och vatten (såg ut som det iallafall). Tycker ju att det borde ha slutat efter de där första. Nu har det gått en timme typ sen han spydde sist. Hoppas han inte gör det igen, då måste jag till veterinären imorrn. Han har blivit sådär überkelig också, så brukar han inte vara... Nåt som är fel.

Okey.. Tänk på nåt annat, tänk på nåt annat... Imorrn får jag förhoppningsvis OddWorld hem i brevlådan. Jag vill det iallafall. Det borde komma. Tänk ifall jag haft det idag? Sweet det skulle ha vart! Söndagar är ju trots allt den mest menlösa dagen som finns. Usch.

Nä. Nu ska jag trycka i mig massa godis och kolla om det kommer nåt på TV.

What To Do, It's Sunday!

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Orolig... Serlot bara spyr hela tiden.
Favoritgodis: Banan/Salta Stjärnor med pulver i!Är det nåt du absolut inte äter:
Inälvsmat, nötter (då dör jag nämlish)
Kläder just nu: Strumpor, Sockar, Mjukisbrallor, Trosor, Linne, Mössa
Musik just nu: Random på Itunes
Vad sa du senast: Lilla älsklingen då.... (till Serlot)
Sommarplaner: Men det är ju 100 år till sommaren.
Fisk eller badkruka: Blir mer och mer badkruka ju äldre jag blir tragiskt nog.
Längd och vikt: 179/180cm (om det tvistas de lärde) och ca 60kg (tror jag)
Hur många kuddar: 3 stycken
Favoritväder: T-shirt och jeans väder med sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ett Survival-kit (med massa saker i!), insektsspray, sattelittelefon (de funkar över hela världen! moahaha)
Spelar du nåt instrument: Njaea.. Kan spela lite bas, har en hemma iaf!

Morgon- eller nattmänniska: Morgonen borde dö.
Sparare eller slösare: Sparare. Eller.. jo.
Vem är viktigast för dig: Bara en person eller? Mig själv i såna fall.
Bästa film: Yrrol. Den kan man se tre miljarder ggr utan att bli trött på.
Tror på liv på andra planeter: Såklart. Hur stort är inte universum liks?
Kommer du ihåg din första kärlek: Japp. Jag var 6 år och han hette Lukas. Det gick över på en dag dock. Haha.
Älskar du henne/honom fortfarande: Oh ja. Or not.
Har du några homosexuella vänner: Nä, usch, de där homosarna borde ju spärras in. Ring Carola!
Tror du på mirakel: Men nä.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, om man hittat den rätta.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jag är tolerant mot vettiga personer, inte mot idioter.
Ser du på kärleken som ett misstag: Haha.. Ehm.. Nä?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 stycken 18-åriga tvillingar


Bio eller promenad: Men fortfarande promenad till bion!
Är du kittlig: Oftast inte.
Snarkar du?: Det tror jag. Har trånga halsgångar och är ofta förkyld.
Stjärntecken? Skytt
Rädd för insekter? Inte rädd, men de är förbannat äckliga.
Äckligaste djuret: Harkrankar... Fy fan. De låter så äckligt, följer efter en och grejer.. Yäck.
Största svaghet: Jag litar på vad folk säger.
Det här är jag bra på: Prova nya saker.
Bästa bok?: Jonas Gardells böcker är grymma. Sen gillar jag böcker om livsöden, i stil med "Pojken som kallades det".Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Förstå hur andra människor tänker.
Vad vill du jobba som? Nåt som jag trivs med.
Chips, morötter eller godis? Godis... den som säger morötter är ju mongo i hela huvudet.
Pizza eller hamburgare? Pizza... Fast hamburgare kan va damn nice ibland också.
Skriver du dagbok? Blogg... ibland på papper också.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Redan gjort. 2 tatueringar, 2 piercingar. Har piercat mig 3 ggr, men tog bort den senaste.

Stökigt eller välstädat? Vill ha det städat, men det är ju jobbigt att städa.
Gungar du på stolen? Nä.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nope. Gillar inte den där fjonksen uppåt. 1000 ggr hellre fallskärmshopp.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger. (Vet att det är lite mongo)
Hur är din drömtjej/kille? Inte vet jag.. Har inte träffat henne än. Tror jag.
Hur många syskon har du? 3Vad är du mest rädd för? Att bli gammal och bitter.
Är du rädd för blod?: Nej.. Ingen favorit direkt, men inte rädd.
Saltar du på maten?: Mja.. inte om jag lagat själv (har så mycket salt i då)
Gillar du att sjunga?: Nä du. Verklish inte.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?: Jag gick samhäll media. Samhäll för att kunna komma in på universitet, media för att det är kul.
Anser du att du är stark?: Rätt så.
Brukar du sola?: Jo, I have to.
Vad gör du om du får hicka?: Dricker upp och ner. (Det funkar!)
Har du en besatthet?: Bloggen? Hahahahahahahahahahahha. Ha.

Birthday Part III

Det är skönt att det är över, så lämna mig ifred, du är det sista jag behöver och jag orkar inge mer.... haha.. Fick den gamla dängan i skallen. Nu syftar jag inte på någon särskild, utan mer rent allmänt. Så jäkla skönt att både födelsedagen och körkortet är avklarat. Nu behöver jag liksom inte ha något av det ligga och gnaga i bakhuvudet hela tiden. Kan andas ut liksom. Jag ogillar verkligen att ha press på mig att jag MÅSTE göra något. Klarar inte riktigt av sånt.

Fortsättningen på födelsedagen blev som planerat. Vid fem så drog vi ner på thairestaurangen och käkade, sen till Sannas modevisning. Vissa grejer som de hade sytt var riktigt coola faktiskt. Jag önskar att jag kunde sy också. Roligt att ha saker som ingen annan har liksom. Men inte så roligt om det ser ut som apskit, vilket det skulle göra om det var jag som sydde. Haha. Det var dom som hade sytt kläderna som visade dem, vilket var lite orättvist för dom som var fula... Då blev ju kläderna automatisk fula också. Moahah. Im evil. Usch. Nu fick jag lite dåligt samvete för att jag är ytlig. Skit samma. Moahaha x2.


107336-39Efter det var klockan typ halv 8 och det kändes inte riktigt som läge att gå ut redan då, så vi åkte hem till mig igen och drack lite och snackade MYCKET. Irlandhistorier och lumparhistorier blandades hej vilt. Nina och brorsan är ju inte direkt kända för att prata lite... Heh. Sen efter ett tag så drog vi ner till Flamingo som är ett litet mysigt typ barhäng ställe... Fortsatte med pratandet. Jag kände mig rätt av, ville inte ens följa med till en början. Men eftersom jag är kass på att säga nej, och för att vi hade bestämt detta sen länge eftersom Nina var barnfri och så, så kändes det som att jag inte kunde banga. Blev inte alls full, mest smådrack lite och pratade... Hade inte direkt tråkigt, och inte direkt roligt heller. Det var dock rätt skoj att hänga med Tobias (min bror), har saknat honom. Det som var kul var när vi skulle hem iförsej, de stängde 1 sen drog vi och käkade kebab(!), jag fick allergi så det kliade som attan i munnen (det var inte så skoj), men sen så hittade vi en kundvagn som vi lekte lite med. Jag lyckades klara mig från att välta iallafall, men när Tobbe skjutsade sin polare så välte de 2 ggr... Aj! Varför är kundvagnar så roliga?

Tobbe sov över i min fina lilla soffa, tycker fortfarande synd om alla som måste sova i den. Tobbe, Erica och Ib hittills... MÅSTE skaffa en madrass eller något.

Fika Till 1000

Nu har alla äntligen gått. Det är ju kul att träffa släkten och sådär, men det blir så himla mycket folk när man tränger ihop sig i en liten etta. Tror vi var som mest 12 pers här inne. Det låter inte så mycket, men det blir ju trångt som attans. Har fått massa pengar, ett halsband, en stickad tröja & sockar (av farmor såklart), presentkort och blommor. 4 kannor kaffe och massa fika gick åt. Blev till och med en polkagrismuffins över! Men det var antagligen för att det fanns så mycket annat. Jag åt dock endast en halv bit kladdkaka och drack kaffe. Sen mådde jag lite illa.. Vill ha mat istället. Ska ner till thairestaurangen sen och käka. Wihoo! Då ska jag äta paneng kyckling. Yam. Efter det ska vi kolla på Ninas syrras modevisning, hon har tydligen sytt en klänning av slipsar(!) som hon ska visa upp. Tar med kameran så jag kan fota den.. Lär ju va rätt ball.

Massa folk som ringt och sms:at och grejer. Gullit! ^_^
Men en viss person har icket hört av sig än... Har flash gjort så du glömmer bort omvärlden eller? Haha.

Bild på allt fika... (Farmor hade bakat också)

107336-37

Happy Birthday To ME!

Tjohej. Nu är jag officiellt gammal. Närmre 30 än 20. Jahapp. Synd att man beter sig som en 15-åring då. Haha. Och synd att de fortfarande frågar om jag ska åka på halv biljett på bussen/tåget. Kanske borde skaffa mig en sån där dräkt, små pumps och ha håret i en svinrygg, så folk börjar ta mig seriöst. Moahah.

Men hallå. Jag fattar inte vad som händer nu för tiden. Jag är alldeles för lätt till att få att göra saker. Som igår. Jag skulle baka, tvätta och sova. Istället bakade, tvättade jag och sen åkte jag till sthlm. Damn Sofie. Har ju inte sett flickstackarn på flera månader känns det som, så när hon ringde och ville att jag skulle med henne ut så var jag ju tvungen att säga ja. Eller kanske inte. Men jag gjorde det iallafall. Vi gick till Connection, kändes sådär lagom nördigt när man gick förbi kön med Idol-Cissi... Haha. Dansade lite, pratade mycket, Malin kom dit också, det var rätt sköj. Sen hamburgare på mitt och Sofies standardställe, och sen hem till Sofie. Sova några timmar, gå upp klockan 9 och åka hem. Hatar att det tar så damn lång tid att åka till Sofie. Hon bor på fel sida av stan. Eller så är det jag som gör det? Träffade Ann också, det var rätt sköj det med. Även om det bara blev lite häng i en kö. Haha.

Well.. Nu kommer snart pappa, farmor och min lillasyster hit. Ska börja koka kaffe dårå.

FödelsedagsHelvete

Fick sluta tidigare från jobbet idag... Vilket var tur, för annars skulle jag nog inte ha hunnit med allt som jag behöver göra. Är stressad redan nu, vilket icket bådar gott. Jag har tvättat sedan klockan 15, och har tvättid tills klockan 23, vilket kommer behövas. Sen har jag vart och handlat polkagrisar och muffinsformar till mina polkagrismuffins. Gjorde dock misstaget att köpa stora formar, så det blev bara typ 8 muffins... Typiskt. Men ska göra lite annat också, så får hoppas att inte alla MÅSTE ha en sån muffins. Sen skulle jag vara smart och göra några andra slags muffins som jag hittade ett recept på på nätet... Det var ett ännu större misstag eftersom de typ först vällde ut ur formen och sen sjönk ihop som en krater i mitten efter ett tag. Snyggt. Verkligen. Så de kan jag ju inte servera direkt. Och eftersom jag gjorde såna muffins så tog äggen och sockret slut, så nu måste jag åka till affären IGEN. Åarhg! Orka!? Men I have to. Jag vill aldrig mera fylla år. Fyfan vad jobbigt.

Har inte fått OddWorld än heller... Jag vill verkligen ha det NU! Damn it.

StädMani

Satan! Jag har städat HELA kvällen/natten. Har tillomed legat på alla 4 och skrubbat köksgolvet med en svamp för att få bort alla småfläckar som inte går bort när man bara torkar golvet. Såhär rent har det nog aldrig vart hos mig... Nu måste jag bara tvätta lakan och grejs imorrn kväll och så baka så är jag i hamn sedan. I hamn.. Moahah. Rouligt

Kolla in, mina skor står i RAD efter varann. Inte ihopslängda i en hög mitt på mattan. Och typ inga grejer på byrån! Hawhat!? Ni kan kolla in resten av min YPPERLIGA städning på bilddagboken.

107336-36

Well. Nu ska jag sova. Sen upp tidigt till banken som jag aldrig gick till igår. Sen imorrn blir det tvätt som sagt och bakande. Får se vad det blir för nåt. Jaja, mer om det imorrn.
Godnatt.

Magic 8

Nina kom hit och erbjöd en ursäkt för att inte städa. Iallafall ett litet tag tills hon satte sig och kollade på "Söderlund & Bie" nåt  typ föräldraprogram som idag handlade om att sätta gränser. SNARK säger jag. Så snarkigt att jag började diska, plocka undan papper och sortera och sätta in i pärmar. Då är det illa. Fast nu är klockan snart 10, och jag hade planerat att jag skulle städa klart idag, det vill säga dammsuga, torka golven, dammtorka, vika alla kläder/slänga i tvätten... Jag har inte gjort något av det dära. Borde sätta på jäkligt hög musik och sätta igång. Fast musiken hamnar nog i Ipoden och hörlurar, för det kanske är lite väl sent att börja poppa här hemma.

Jag vann min andra auktion på Tradera också. Så nu kommer jag att ha en Magic8 ball i min ägo! Det har jag alltid velat, inte vet jag varför egentligen, men det verkar liksom skoj på nåt sätt. Kommer säkert tröttna på en gång. Moahah. Jag gillar spel och sånt därnt. Såhär ser den ut iallafall.. Orginalkartong och aldrig öppnad och bla bla.. Skiter jag i, ska slita upp den när jag får den!

107336-35

Vad Är En Bal På Slottet...

Muahah. La precis till mig själv i kontaktlistan. Det tyckte jag var asrouligt! Dålig humor AB.

Är på jobbet som vanligt. Ska snart börja lägga in grejer i datasystemet ännu en gång (fått ännu mera tillbehör levererade). Har redan fixat en punka, nästan sålt en cykel och snackat med massa kunder idag, så tycker jag förtjänar en bloggpaus. Inte för att jag har nåt att skriva... uhm....

Jo. Min bror har åkt till Nya Zeeland precis. Eller i måndags för att vara exakt. Han ska resa runt i minst 3 månader, NZ - Australien - Bali - Thailand och så hem igen. Jag är INTE ALLS avundsjuk. Icket! Jag får ju åka till Malaga en hel vecka! Bah... Åka runt och göra massa coola prylar och se en massa saker, vem vill göra det egentligen? Sitta i Sverige med pissväder och jobba 6 dar i veckan är ju otroligt mycket roligare.

Damn it! Jag vill också.

Nehepp. Back to work little slave to the system.

Undanflykt

Vad gör man inte för att slippa städa?


Idag: städa, jobba, diska
Igår: vara nervös, ta körkort, köra
I förrgår: åka till Flen, övningsköra för sista gången, käka tacos hos päronen
Imorgon: baka, tvätta, fixa för lördag
I övermorgon: fylla år, få presenter, träffa släkten


Humör just nu:
trött och ett uns stressad
Stjärntecken: skytt
Väder: typ morgondis
Bästa egenskap: har många bra, men ingen bästa
Sämsta egenskap: men blir ju deprimerad av att sitta och fundera på det


Favoritmånad:
beror väl på vad som händer den månaden?
Tv eller film: om man bara får välja en så blir det TV, kolla på film själv är ingen höjdare
Bok eller tidning: helt klart bok
Bar eller nattklubb: bar, om man inte ska dansa
Arbete eller skola: jobba om man har ett kul jobb, plugga e också kul, men i lagom dos


Morgon eller kväll: morgonen suger
Klädsel just nu: min brorsas mjukisbrallor som jag "lånat", mina fårsockar, hoodie
Sällskapspel eller tvspel: men både och såklart!
Kramas eller pussas: beror på med vem
Promenad eller bio: men det är ju inte ens likt varann. promenad till bion?


Öl eller vin: öl på pub, vin till mat
Godis eller snacks: godis helt klart, chips e överskattat
Byxor eller kjol: kjol. moahaha! trodde du på det själv eller?
Senast sedda film: Borat
Komiker: just nu Dane Cook, men annars är min favvo... ehm.. vad heter han Ib? You know who!


Skådespelare: har ingen favorit sådär
Artist: Swimfaster Godwhispers såklart. Moahah.
Barn: tror inte det, adoptera en 18-åring är fortfarande ett alternativ
Djur: mina 2 kissemjaus Serlot och Marsei
Utbildning: gymnasie - samhäll media, 2 år internationell kris- och konflikthantering, en termin pedagogik = ingen utbildning. Eller? haha.


Stamgäster på din blogg: well, det är ju ett visst antal varje dag, men vet ju inte om det är samma folk
Förhållande eller singel: singel
Hetro, bi eller homo: mycket mer homo än hetero iallafall
Fotboll eller hockey: men urk
Kärlek eller vänskap: funkar ju inte med bara det ena eller det andra


Glasögon eller linser: perfekt syn, men vill ha glasögon. jag passar i det.
Storstad eller småstad: storstad tack
Stökigt eller städat: vill ha städat eg, men det blir ju stökigt hela tiden ändån
Restaurang eller hemlagat: jag lagar grym mat, men man slipper diska på restaurang
Tävling eller lek: tävla är inget för mig


Jacka eller kappa:
jacka, kappa är för tanter
Stark eller svag:
jag har blivit rätt stark av jobbet, men skulle nog klassas som svag ändån
Hus eller lägenhet:
vill nog ha hus nån gång, men trivs rätt bra i lägenhet också
Brun eller blek:
blek kan va skitsnyggt, men jag ser bara sjuk ut då. överdrivet brun e asfult (om man inte vart utomlands)
Favoritbutik:
ehm, ICA? moahah

Favoritnöje: skriva listor? (åh.. dålig humor) men jag hatar favoritfrågor, det beror väl på humöret!
Favoritmat: favorit bläää... vill ju inte äta samma sak varje dag
Fjantig eller tuff: skulle inte beskriva mig själv som någotdera
Händer eller fötter: fötter är rent generellt fula, händer kan vara jättevackra
Sparare eller slösare: mer åt spara


Early Bird

Ibland ser ord helt felstavade ut, fast man vet att det är rättstavat. Jag analyserar ordet för mycket, så jag blir helt mongo i hela huvudet och förstår knappt vad ordet ens betyder från början. Nu var det så med early. Det ser ju helt fel ut. Men det är det väl inte? Eller.... Fult jävla ord iallafall. Jag är iallafall en sån. En tidig fågel. Ehm. Ja. Jag tror nog inte att jag borde gått upp klockan 6 after all. Nu är jag astrött. Men inte klockan 6 i morse. Men kan ju inte lägga mig nu... Då kommer det vara helt omöjligt att gå upp i tid sedan.

Ångest för att jag har så mycket att fixa inför lördag. Kommer ju inte hinna. Jobbar både idag och imorrn och på kvällarna eller mornarna (egentligen nu då?) måste jag hinna städa så det blir kliniskt rent, tvätta så jag kan ha nya lakan och fräsha handdukar, diska och baka. Skulle ju helst vilja åka och köpa en massa grejer hem så det ser fint ut här när det kommer massa folk, men det är dumt eftersom jag antagligen kommer få presentkort för att köpa grejer i födelsedagspresent. Hm. Dessutom hinner jag inte iallafall.

Nu ska jag dricka te och hoppas att jag piggnar till. Att bada hjälpte ju knappast.

Ugly Pic

Damn it! Jag glömde mitt körkort (läs liten fånig papperslapp) i mammas bil... Jag som tänkte fota det och lägga upp typ i bilddagboken eller ngt. Mjaja. Jag vill ha mitt riktiga körkort nu tack! Eller, helst vill jag inte det, eftersom jag ser ut som helvete på den där bilden som jag kommer få leva med i 10 år. Inte ens om jag "tappar bort" det och måste skaffa nytt blir jag kvitt den jäkla bilden. Inte sen den så fina digitala åldern inleddes då allt sparas digitalt. Damn damn damn. Ska inte visa det för nån. Tror iförsej att jag kommer ihåg det värre än vad det var.... Hoppas det iallafall.

Nu har jag ringt alla som jag borde ringa till tror jag... Hmm. Så skönt att jag klarade det. Sköj att behöva ringa runt till alla och deklarera att man är en loser som inte klarade uppkörningen.

Btw så fick jag åka med på en körlektion innan min uppkörning, satan vad han körde som en kratta! Det var riktigt illa alltså. Satt typ och skrattade i baksätet... Stackarn. Haha. Det gjorde honom nog inte alls mer nervös. Mohaha. Han körde upp samtidigt som mig, men klarade det inte. Big surprise liksom, det skulle jag kunnat sagt redan innan. Så hade han sparat 600 spänn också.

Jag vann auktionen av OddWorld också, får det hem i brevlådan snart I hope... Han skulle skicka det så fort han hade fått in pengarna på sitt konto, och jag satte in dem nu ikväll. Hoppas hoppas att jag får det tills på fredag! Eller nej, för då kommer jag inte hinna städa och baka och sånt. Kommer bara spela hela natten. Jag har budat på en magic8 ball också.. Vill ha någon att fråga om råd. Moahah.

Nu ska jag bada... Faktiskt. På riktigt denna gången!

Posshaj!

WaWaWeWa!

I rule! Behöver jag säga att jag klarade det!? Nä, trodde väl det. Tjing tjong, jag e GLAD! Well, jag har vart så damn nervös, det hänger typ kvar fortfarande... Ont i ryggen. Ska nog ta ett bad och lugna nerverna sen. Iallafall. Here comes the story of Jessicas Körkort:

Jag åkte som sagt till Flen igår för att ta de sista körlektionerna.. Det började knappast bra eftersom jag först glömde mitt paraply på tåget, och sedan glömde min plånbok på Coop i Flen. PANIK kan man ju säga att jag fick när jag märkte att plånboken var borta. Tömde ut hela innehållet i väskan och konstaterade att den inte var där... hade 1500 spänn i plånboken, plus att man inte får köra upp om man inte har legitimation... Hann tänka allt möjligt medans jag gick tillbaka till kassan och frågade om hon möjligtvis hade sett vart min plånbok tog vägen. Hon sa "Är det du som är Jessica" och damn vad lättat jag blev när jag hörde det! Alla pengar var kvar och allting... Hur tur får man ha? Sen körde jag och det gick sådär... Spände benen asmycket, var så jäkla nervös.

Åkte hem till päronen, sov över där och kunde såklart inte somna.. Låg och grubblade, först på uppkörningen och sen på allting annat i mitt liv. Omöjligt att somna. Så vara astrött när jag skulle köra till Flen klockan 1. Bådade ju inte direkt gott. Konstigt nog så blev jag ändå mindre och mindre nervös hela tiden, och när jag skulle köra upp så var det inte så farligt, även om han snubben jag körde upp med sa att jag såg lite sammanbiten ut. Haha. Det enda som jag inte ville göra var att backa runt hörn. Det är det som jag är sämst på... Fickparkera eller vad som helst, mycket hellre! Men såklart så var det backa runt hörn jag fick göra på uppkörningen. Det gick asdåligt. Aldrig backat runt ett hörn så kasst innan. Men fick bilen dit den skulle till slut iallafall.. Resten gick bra, körde bara runt typ. Han höll mig inte ens på halster, sa bara att jag klarat det! Tjoho!

Sen kom körskolläraren och sa åt mig att köra tillbaka bilen till körskolan... Haha. Stört. Från att inte fått köra själv till att få göra det på en halvtimme. Kändes helt mongo att köra runt själv i bilen. Skrattade för mig själv som en annan galning. Moahahaa!

Önskelista.

Oj, jag kom på nu att jag inte ens vet när jag ska ha min (förhoppningsvis) sista körlektion... Kanske borde ringa dit. Vet att det typ är vid 14, men inte exakt. Det löser sig nog.. Får ringa imorrn helt enkelt.

Folk har börjat ringa till mig och fråga vad jag vill ha i födelsedagspresent... Och jag har inte ens tänkt på det. Jag vet ju vad jag vill ha ungefär men inte exakt. Jag vill välja själv typ designen på det och sådant. Men min önskelista skulle bli den här:
 1. En bil. Skruttig går bra, bara den går att köra.
 2. Soffa
 3. En stor matta
 4. Träpersienn till köket
 5. Sneakers
 6. Hoodies
 7. Jeans
 8. Lampor
 9. En slav som diskar och tömmer kattlådan åt mig.
Ja typ. Allting ovan är antingen för dyrt för att bli födelsedagspresent (undrar vad en slav kostar nowadays?), eller för svårt för någon annan att köpa. Kommer ju ändå få byta det liksom. Men damn va sweet det skulle vara att få en bil Jag vill verkligen ha en liten skruttelibangbang och köra runt med. Ska banne mig kolla på blocket! Wihoo!

Måste bestämma när släkten ska komma på kalas också... Lördag tror jag det blir. Eller söndag? Jag kan icket bestämma mig... Och så måste jag ju baka också. -suck- Det är ju kul att baka men inte när man har massa grejer att fixa redan innan.. Måste ju städa innan det kommer massa folk också.

Skulle va sweet att ha nån slags anti-sprit födelsedagsfest. Bara en massa te och spelandes massa sällskapsspel, tv-spel och umgås bara. Undrar hur många som skulle komma? Antagligen ingen eftersom det är på en lördag. Om det skulle va typ en onsdag kanske nån skulle kunna offra sig. Usch vad tragiskt.

Crazy Catwoman

107336-34

Marsei ser verkligen ut som att han vill vara med på det här kortet. Haha. Or not. Han e så jäkla söt. Kommer alltid och buffar med huvudet på en och spinner på morgonen när man vaknar. Sånt gör en liksom glad i själen. Serlot är iförsej också världens sötaste, men han är lite mer reserverad i sina kärleksförklaringar, blivit det sen jag fick Marsei. Tror de har nån slags maktkamp på G mellan dem som jag inte riktigt har koll på. Men det kommer säkert bli bättre när Marsei också blir kastrat.

Nu ska jag sluta vara galen kattant och gå och laga mat. Jag är sjukt hungrig, men pallar egentligen inte laga nånting. Ska kolla vad som finns i frysen.

Mjau! ^_^

Give It!

Jag var så satans trött i morse så jag gick upp halv12 när jag skulle träffa Ib på station klockan 12... Haha. Det första han sa var "Shit vad trött du ser ut!". Det får en ju verkligen att känna sig piggare. Heh. Men det är iallafall bättre än när någon säger att man ser sjuk ut när man inte är det. Haha.

Iaf så gick vi till indianrestaurangen, käkade och snackade. Han verkade också trött, så vi har väl haft mer intressanta diskussioner än vad vi hade nu, men det var ändå trevligt att ses innan han beger sig ner till skaune igen. Man vet ju inte hur länge det dröjer förns han e uppe igen.

Jobbade i 5 timmar idag bara, men det kändes som att jag inte gjorde nånting, typ satt och snackade och kollade på när det betalades räkningar och sånt. Fast idag blev det iallafall inte noll i kassan. Haha.

Åkte och solade sen efter jobbet. Jag borde skicka en räkning till typ staten eller liknande på alla mina solbesök. Har ju remiss på att jag ska få sola 2 ggr i veckan, och det går ju på högkostnadskyddet så egentligen ska det vara gratis. Men väntetiden är över 1 år lång, så jag måste sola själv. Dessutom är det farligare strålning i vanliga solarier, ska egentligen bara sola UVB. Ska stämma dem om jag får hudcancer. Hmm.. Låt se... 40kr 2 ggr i veckan, oktober-mars. Minst 1920 kronor. Give it!

Imorrn åker jag till Flen igen för att köra i 1½ timma, och sen åker jag tillbaka hem igen. Känns jäkligt nödvändigt, men de hade inga tider på onsdag.. Får väl offra sig lite för att jag ska få det där satans kortet någon gång. Sen så övningskör jag som sagt till Flen på onsdag och kör upp klockan 15.30. Så då får alla hålla tummarna för mig att jag klarar det. Jag VILL klara det. Snella? Hela min veckas planering efter onsdag hänger på att jag klarar det. IKEA here I come så att säga... Moahah.

Password Please

Skaffat Gäst-lösenord på bilddagboken nu för alla er som inte pallar skaffa eget konto där men ändå vill smyga rundor och glo på mina bilder. Lösenordet är mitt andranamn (i gemener), så typ Ib och Erica, nu kan iallafall ni glo där if you want. Ni andra får väl hojta till så ska ni väl få det på ett eller annat sätt.

Nu ska jag duscha, dricka te (grönt, köpte nytt, måste ju testa!) och sen... "säng säng säng sova sova sova" Det är en gammal låt för alla er som inte fattar vad jag dillar om.

Gravid?

Aoouuuhh... MÄTT! Hjälp. Min mage kommer sprängas snart. "Jag e graaaavid Percy"

Haha. Bästa bilden när jag skulle fota min sprängfyllda mage... Serlot ville också vara med. Moahaha. Humor ja.

107336-33
.
Imorrn ska iallafall Ibbsie komma förbi och typ säga Grattis i förskott och önska lycka till och sådant.. Ska käka lunch på indiska restaurangen, mitt lilla stamhak. Haha. Hoppas jag inte är lika mätt då bara. Moaha. Ska bli sköj o ses iallafall. Det blir bara roligare och roligare att umgås med hånåm. Mindre stelt och mindre undran om detta med att vara kompisar kommer fungera. För det vet jag nu att det gör. Hur chockade alla andra än må vara över det faktumet. Jag e glad för att det har worked out iallafall. Jäkligt glad.

Åh, kan jag inte få ha OddWorld i min hand nu? Jag kan inte tänka på nåt annat längre. Eller, jo, på uppkörningen också. Köra & Abe. En bra kombo.

Im Getting Old

Åh vad jag e TRÖTT! Anledningen till detta är (här följer en rapport av de senaste 20 timmarna):

Jag sitter och är BORED, hör av mig till Mickan som tycker jag ska komma ut med dem. Eftersom jag håller på att få krupp så åker jag upp fast jag egentligen inte pallar. Att det var Mickan som ville att jag skulle komma gjorde ju inte det hela mindre lockande iförsej men.... -visslar- Haha. Men ja. Iallafall. Vi gick till nån irländsk pub och drack öl, jag Mickan och 2 tjejer till som jag träffat nån gång innan tror jag. De hade discokväll(?) vilket jag tyckte passade sådär när det var irländsk pub, men ändån. Det var rätt roligt iallafall, satt och fuldansade vid bordet och fånade oss. Sen skulle vi åka hem, vilket blev ett projekt i sig. Tanja missade tunnelbannan för att hon skulle hålla upp dörren för Mickan som redan var på tåget... Smart. Så vi fick hoppa av, och sen fick jag och Mickan GÅ tillbaka och hämta Tanja eftersom hon inte hittar ett skit i stan. Det var ju sköj. Det blev taxi hem sen iallafall, och massa lyssnande på musik innan vi gick och la oss vid 7. Hallå?! Klockan 7? Jag börjar bli för gammal för sånt därnt. Anyways, hon hade på värsta höga volymen och lyssnade på typ 5 låtar på repeat av Imperiet hela natten också. Kan ju säga att jag icket sov särskilt mycket, därav är jag rätt trött nu. Gick upp klockan 11 också, slappade ett tag och sen åkte vi in till stan, käkade på Sandys och sen drog jag hem. End of story.

Nu vill jag inte festa på en miljard år ungefär. Orka? Jag fattar inte varför jag går ut för? Okey, det var trevligt att umgås med tjejerna, men jag skulle haft minst lika trevligt om vi bara hade suttit hemma och typ druckit te istället och spelat backgammon. Jag blir ju indragen i hela utelivet av andra, för att de inte fattat än. Jag pallar bara inte sitta hemma själv hela tiden så då får man väl kompromissa eller nåt. Skyller jag ifrån mig nu? Inte så jag menar iallafall.

När jag kom hem så fuckade mitt Firefox med mig, så fick installera Firefox 2.0, så nu funkar det igen.. Har fixat med ap-bilderna också, störde mig på dem. Gör det fortfarande, måste ta nya. Men nu är det iallafall bättre.

Ja just det! Jag har lagt bud på OddWorld för PS2 nu på Tradera... Jag vill verkligen ha det! Det jobbiga är att jag antagligen kommer vara i Flen eller hos mina föräldrar när auktionen tar slut (på tisdag kväll). Ska skriva till försäljaren så han inte tror att jag inte vill ha det bara för att jag inte hör av mig på en gång. Mamma är så söt btw, hon ska övningsköra med mig till Flen på onsdag så jag kan köra upp och sen om jag klarar det så ska jag köra hem också UTAN övningskör-skylten. Wohoo! Åh vad jag vill ha körkort. Jag MÅSTE klara uppkörningen. MåsteMåsteMåste!

Nu blir det mat... Thai den här gången. Haha.

No OddWorld Today

Nu har jag duschat 2 ggr idag. Bara för att jag är bored. Har typ kollat på gamla Top Model avsnitt som de visade nåt slags maraton på. Inte så jäkla skoj. Hade dessutom sett det innan. Wihoo. Såklart så funkade inte de OddWorld grejerna som jag laddade ner heller... -lessen smiley-

What to do What to do...

Jag stör mig på alla bloggar som ska handla om stil och mode och crap. Fy fan vad ointressant. Iförsej, inte för att min blogg är så fruktansvärt interesting heller, men ändå. Så många som försöker va hippa och skriva om den nyaste stilen och sånt. Orka bry sig? Skaffa en egen stil istället för att försöka kopiera någon annans?

Lagade indisk mat idag... Blev väl... sådär. Gott liksom, men inte alls i närheten av hur det är på restaurang. Iförsej kan det bero på att de är indier? Att de har bättre recept? Bättre grytor? Hemliga ingredienser? I donno.

Gah, klockan är bara 8. I die.Vad Kan Mer Hända?

Störda dagen fortsätter... Ringde hem och de sa att Tobias låg på sjukhus och hade blivit nerslagen igår natt. Hans polare blev också nerslagen, så mycket att han fick åka till Karolinska Sjukhuset! Ännu ett argument för att INTE ska gå ut på krogen.

Hittade OddWorld på DC++, håller på att få hem det nu. Trodde inte ens att det fanns till PC. Men med min tur så kommer det säkert fattas någon del, eller inte gå att installera, eller att man måste ha nån slags kod eller whatever. Hope not.

Kanske borde äta?

OddWorld Please?

I give up. Det är inte meningen att nåt ska gå som jag vill idag. Det kom 2 kunder på hela dagen. Den andra lämnade in sin cykel. Det betyder NOLL kronor i kassan. Aldrig vart med om nåt liknande. Denna dag är jinxed. Ännu ett bevis är att jag i min desperation tillochmed ringde till min (biologiske) pappa och undrade om vi kunde ses. Men han var på kurs hela helgen. Så det gick inte för sig minsann. Försökt få tag på Sofie hur länge som helst också. Men hon är som bortblåst från denna jord eller ngt.

Jag vill bada. Men kan inte ens göra det. Jag vill spela Odd World!! Ge mig Odd World! NUUUU! Fan.

107336-32


Bitch.

Idag är ingen bra dag. Inget har gått som jag velat hittills iallafall. Var så damn trött imorse, men var ju ändån tvungen att gå upp. Vilket visat sig nästintill onödigt eftersom det inte kommit in en enda kund mellan klockan 10-12. Eller jo. En jävla kärring kom in och gnällde för att skärmen på en hjälm som hon köpt här hade gått av. Bara för hennes ungar är slarviga as som inte kan sköta om sina grejer. Undrar hur hennes uppfostringsproblem helt plötsligt har blivit mitt ansvar? Iförsej är det rätt kasst att de inte gör reservdelar till hjälmar och dylikt, men det är knappast mitt fel. Ändå är det jag som får utskällningen.

Sen ringde Ib också och sa att han inte kände för att komma över idag. Han hade inte kunnat somna eller vad det var, han mumlade mest när han ringde. Men jag fattar ju, om man är trött har man ingen lust att bege sig iväg någonstans. Men det förhindrar ju inte att jag blev besviken. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Känns för tidigt att ringa folk också.

Mjaja. Det löser sig väl. Ska fortsätta skriva in varor i datasystemet nu. Wihoo!

Shuffle Your Days Away

 1. Metallica - Nothing Else Matters
 2. Saybia - The Second You Sleep
 3. Markus och Ronny Roster - Köttbullelåten
 4. Chris Cornell - Disappearing One
 5. K's Choice - Not An Addict
 6. Cheeky Girls - Cheeky Song
 7. Phoenix - Congratulations
 8. Mew - Comforting Sounds
 9. Saybia - Stranded
 10. Kelis - Milkshake
 11. The Postal Service - Clark Gable
 12. Chris Cornell - Pillow Of  Your Bones
 13. Kings Of Convenience - Surprise Ice
 14. System Of A Down - Roulette
 15. The Roots - Ain't Sayin' Nothin' New
 16. Death Cab For Cutie - Free Fallin' (live)
 17. The String Quartet Tribute To Radiohead - The National Anthem
 18. The Arcade Fire - Une Année Sans Lumiere
 19. Slipknot - Disasterpiece
 20. Radiohead - I will


Haha.. Blev en rätt rolig lista denna gången. Men de flesta låtarna är damn bra! Sweet.

Så har man spenderat denna kväll också då. Ska sova nu... Ska ju ändå jobba klockan 10 imorrn bitti. Ska jobba själv, så kan inte komma försent heller. Ib ska komma dit vid 12, så slipper ju iallafall vara själv på jobbet hela dagen, vilket är rätt skönt. Får väl se vad vi hittar på sedan, men antar att vi äter och kollar på serier. Sounds pretty good to me!

God natt.

Rastlös... Ja!

Meeeen. TRÅKIGT! Ingen att lejka med. Orkar inte spela Sims. Jag vill spela Abe's Odyssey... Jag har inte det. Damn it. Har ju vart hos Nina ikväll. Käkade där, fick grön curry och kyckling. Det var typ inte gott. Hon använde sån där fryst kyckling, och det är så jäkla äckligt. Blir sådär segt typ, färsk är 1000 miljarder godare. Men jag sa att det var gott ändå, för att hon inte skulle bli ledsen. Hon är inte så bra på att laga mat, även om hon själv tror det. Hon lagade lasagne en gång också, det smakade INTE gott någonstans. Speak No Evil var det ja... Jamen det är ju bara sant. Inte förtal. Eller, kanske bara jag som inte gillar smaklös mat med dåliga råvaror.

De blev iallafall trötta direkt efter Idorl.. Så jag lunkade hem. Bor ju så himla nära. Men nu har jag nada att göra. Typ inget på TV. Ingen lust att spela TV-spel. Det är nu man vill ha någon att typ bara ligga och snacka skit med hela natten. Det vore nice. Får bjuda in grannen. Moahah. Jag (hör och häpna) loggade till och med in på msn för att snacka med någon, (nästan) vem som helst. Men typ ingen var online ens.Alla är väl ute och super. Måste man bli alkoholist för att ha ett socialt umgänge på helgen eller?

Underhåll mig. PLEASE!

Fredag Tydligen

Idag har jag inte jobbat själv och det har gått rätt mycket fortare om man säger så. Ioförsej har jag inte gjort sådär fruktansvärt mycket jobb idag heller. Nina kom förbi så vi snackade i typ en timme, fast jag jobbade lite samtidigt så det inte skulle se för illa ut. Sen fick jag dock bära ner 1000 cyklar till källaren plus massa däck, så jag fick ju kompensera för den första slöa timmen om man säger så. Vem behöver gymkort när man jobbar i en verkstad? Nu sitter jag och gör kontorsjobb, skriver in en massa varor i datasystemet. Man kan iallafall säga att jag har ett omväxlande arbete! De snackar här om att jag ska ta över firman också... Då ska jag döpa om den till JezzZZzicaZz ZykelverkZzztad. Eller inte.

Bestämde med Nina att jag skulle hem till henne efter jobbet och äta grön curry kyckling och kolla på Idorl. Kan ju vara trevligt att umgås lite IRL istället för att sitta och glo hemma framför datorn/TV:n själv för en gångs skull. Tror det kallas att ha ett liv. I dont know.

Måste bestämma om jag ska ha nån slags födelsedagsfirande snart. Det är ju nästa vecka och lite planeringstid måste man ge folk som kanske eventuellt skulle vilja komma. Har funderat på vilka som jag skulle bjuda, och det är så mycket folk från olika grupper liksom, så det känns lite weird. De har ju aldrig setts liksom... Mja.. Får se. Känns lite väl depp att sitta själv när man fyller år iallafall.

Ihk. Bara 5 dagar tills jag kör upp! Im nervös as hell!

Fake And You (don't) Know It

Jobbet var verkligen tråkigt idag. Men det kom iallafall lite folk på kvällen, lyckades sälja en cykel till och med! I rule! Sen kom det in en äcklig gubbe som skulle stå jättenära och fråga massa idiotiska frågor bara för att typ vara i en annan människas närhet för en gångs skull. Tragiskt. Men jag har ingen lust att ha en äcklig gubbe ståendes nära mig, luktandes som han inte vet vad tvål och tandborste är för något, bara för att han inte har några vänner. Go away! Men var trevlig som jag alltid är ändå. Och falsk. Jag hatar att vara falsk, men jobbar man i butik så måste man jue.

Efter jobbet gick jag till solariet, och jag har nog aldrig lidit så mycket som den här gången jag var där. Det blev så satans varmt! Fattar inte varför, så brukar det ju inte vara. Antagligen jag som var varm sen innan iförsej, men jag skyller på solariet. Yep. Hade inte cykeln så fick ju som sagt GÅ dit. Jag hatar att gå. Det tar så mycket längre tid än med cykelen. Så fick jag självklart GÅ till ICA också eftersom jag självklart glömde att köpa tamponger när jag storhandlade. Surt. Tycker inte jag gör nåt annat än att hänga på ICA. De känner igen mig där. I dont like it.

Har använt min kamera till något oerhört produktivt denna dag också. Haha.

107336-32

Hangin' On The Telephone

Damn it Im bored. Att jobba själv är rätt så jäkla aptrist. Eller, det är ju soft på ett sätt, man behöver ju inte göra något. Men om man inte gör nåt går ju tiden så mycket saktare. Ringde Ib och pratade i 40 minuter. Om typ ingenting. Jag tvingade han o prata med mig också, han ville nog mycket hellre sova egentligen. Haha. Hm, hoppas att inte telefonräkningen går upp alltför mycket från jobbet, för då kommer de ju inse att det är jag som snackat upp alla pengarna, och i värsta fall; att de drar det på lönen! Eller, spela roll. Lär ju bara handla om max nån hundring eller 2. Tur att jag är RIK. Moaha.

Jag somnade typ inte igår. Låg och halvsov, typ dagdrömde, fast på natten, så nattdrömde fast inte på riktigt. That doesn't even make sence! Hahaha! Åh vad jag älskar citat. Iallafall. Gick upp typ 11.15 så nu är det konstaterat att min ypperliga sömnvana med att lägga mig och gå upp tidigt är borta. Again. Kan aldrig hålla några bra vanor vid liv. Bara de dåliga. Not okey.

Hm.. Vem ska jag nu ringa? Farmor kanske? Hon har sagt att hon ska hälsa på i flera månader nu. Men hon är rädd för mörkret säger hon, så det kommer nog inte hända förrens nästa sommar eller så. Kanske ska åka dit och hälsa på... Fast idag måste jag ju laga massa mat, så det går ju inte. Och sen är det helg och då måste jag ju FESTA!!!! Eller inte. Haha. Kanske imorrn då. Hon har ju stickat en tröja till mig och allt. En svart. Undrar om den är 3 nummer för stor som vanligt. Jag måste se typ tjock ut i min farmors ögon, eller så tycker hon att jag inte borde ha så tajta kläder... Inte för att jag har särskilt tajta kläder iförsej. Nu skriver jag bara vad jag tänker, shit vilken massa rappakalja. I will stop now.

JOBBA DÅ!


Sleep All Night?

Ja det är frågan... Jag har vart trött hela dagen. Men vet att om jag lägger mig så kommer det säga -pling- och så är jag klarvaken.. Inte okey. Och förlåt Niina! Jag har druckit svart te också. Men det var någon timme sen iförsej. Undrar hur länge innan man inte ska göra det?

Jag tycker jag tar oerhört meningsfulla bilder med min kamera... Jag glömmer bort hela tiden att jag har den, så fotar aldrig när jag gör saker och sånt. Istället blir det alltid att jag fotar mig själv när jag har tråkigt. Jag borde få stryk eller något så jag skärper mig. Här är då mitt alster för inatt. Jag tror jag borde lära mig att använda den där borsten som jag köpte för nån månad sen. Haha.

107336-31


Och nej, jag håller inte handen under hakan i nån slags skolfoto-pose, utan jag DRAR i luggen. Så det så!

Nu ska jag försöka sova... ska jobba själv imorrn. Wihoo.

Sleep All Day

Mensvärken från helvetet idag. Stannade hemma från jobbet och käkade värktabletter. Somnade om och vaknade klockan 14. Oops. Icket bra. Kommer väl aldrig kunna somna inatt. Både mensvärk och översömn. Bådar inte gott.

Klockan 15 kom mamma också, hon skulle tvätta nåt stort chabrak till överkast i mattvätten som finns i min tvättstuga. Först fattade vi ingenting av hur den fungerade, för den hade noll instruktioner, ingen på-knapp, ingenting. Men lyckades iallafalll till slut få igång åbäket, men då kom nästa problem. Överkastet blev crka 3 ton tungt av allt vatten när man skulle ta upp det, och omöjligt att vrida ur det också. Vatten över hela tvättstugan nu... skoj. Och det är jag som får torka upp det.  Wihoo!

Har övningskört idag, parkerat en massa. Gick bra. Sen åkte vi och storhandlade också, och då menar jag STORhandla. 700 spänn mat köpte jag. Yep. Nu behöver jag inte lämna lägenheten på ett år ungefär. Är rätt hungrig nu när jag tänker efter... Hmm. Undrar vad jag ska välja att äta. Har ju så mycket nu. Fast är såklart mest sugen på pizza bara för det. Haha.

Människor är så konstiga. Jag förstår mig inte på dem.

Bye.

Opassande & Rouligt

Idag köpte jag 2 stycken ypperliga plagg. Det ena plagget var dessa:

107336-29

Kanske världens bästa strumpor. Tjocka OCH gulliga. Kommer aldrig ta av mig dem.
Det andra plagget var:

107336-30

Trosor med de 7 dvärgarna på... Alltså. Vad tänkte dom som gjorde dom här? Humor är det iallafall!


Borat

Filmen var rätt skoj. Eller jäkligt skoj. Brottningsscenen var helt sjuk, den slutade liksom aldrig. Började gråta av skratt efter ett tag. Dock så var mina förväntingar skyhöga, ville ligga och vrida mig på marken av skratt varenda ögonblick, vilket jag givetvis inte gjorde. Jag hatar förväntningar. De förstör.

Läste ut min bok på vägen hem. Blir alltid lite deprimerad när jag läst ut en bok som jag verkligen gillar. Vill att den ska fortsätta. Slutet kommer alltid så abrupt och så undrar man hur det fortsätter... Men det får man aldrig veta. Damn författare. Måste de vara så clever och lämna en wanting more? Jag vill ju veta NU! Damn it.

Nelli var en trevlig tös btw. Ib och hon passade verkligen ihop. Kände mig lite som en jätte bara när jag gick runt med dem... Haha. Käkade på indisk restaurang innan, det var gamla "3 indier" som de nu byggt om till den största och mest seriösa indiska restaurang jag nånsin sett. Men det var gott iallafall, även om jag egentligen vill ha ett litet sunkigt hak med inredning som inte matchar för 5 öre. Men man kan inte få allt.

Åhh.. jag vill ha cola. Men har ingen hemma... Dålit. Men inte så bra att dricka det innan man ska sova iförsej ändån, så det kanske är lika bra.

Pillowhead

Jag hade typ glömt bort den låten. Men den är damn good I must say. Sen hade jag inte lyssnat på Saybia på ett tag heller innan jag gjorde den där listan igår. Borde göra sådant oftare.

Sitter på jobbet as usual. Har inte jobbat nånting sen jag kom hit. 2 timmar av kaffdrickande, prata i telefon, läsa bloggar och spelandes spindelharpan. Glömde äta frukost i morse också, så fick äta en ÄCKLIG äcklig micropizza. De är rätt goda i ugn, men i micron blir de verkligen vidriga. Åt typ inte ens halva sen ville jag nästan gå och kräkas, men sköljde ner den med kaffe och kaka istället... Mys.

Ikväll ska jag kolla på Borat med Ibbsie och Nelli. Kommer nog bli askul. Jag tror att den är hur kul som helst! "Sexcrime, high five!" Hahah. Han e så roulig. Konstigt att Ali G kan vara så tråkig och Borat så rolig. Hm. Känns inte alls konstigt att träffa Nelli heller egentligen, bara för att det känns som att det borde kännas konstigt som det gör det.

Nu är det iallafall varmt hemma hos mig, eftersom Ib fixade elementet. Jag ska inte säga hur, för det gör bara att det verkar som att jag har minus sjuttioelva i IQ. Haha. Men däremot är det svinkallt på jobbet. Kanske för att jag bara sitter still iförsej. Heh. Kanske borde jobba... Jag ska iallafall fixa iordning de sista däcken, montera den där cykeln och typ städa lite. Så det ser ut som jag gjort nånting över huvud taget.

Återkommer med recension av Borat. Den kommer antagligen låta såhär: Hahahahahahahahaha! Ha.

The Answers...

Till livets alla riktigt stora frågor finns här:

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn’t make sense.

NO CHEATING!


Will it be ok?

Ten Minutes To Take Off

How are you feeling today?

Soldier Side


How do your friends see you?

Train Of Love

Will you get married?
Little Thing

What is your best friend’s theme song?
I Am Here

What is the story of your life?

Knowhere


What was high school like?

Wave Goodbye


How can you get ahead in life?

Forgive But Not Forget


What is the best thing about your friends?

Prison Song


What is tonight going to be like?

Grace


What is in store for the remainder of this weekend?

Crash


What song describes you?

Pillowhead


To describe your grandparents?

Morning Bell Amnesiac


How is your life going?

Higher


What song will they play at your funeral?

Congratulations


How does the world see you?

Bring Back Superman


Will you have a happy life?

Styrofoam Plates


What do your friends really think of you?

Bum Like You


Do people secretly lust after you?

Det Luktar Rök


How can I make myself happy?

No Hay Igual


What should you do with your life?

Guardian Angel


Will you ever have children?

Lazy


Hahaha. Det var vissa som var helt överlägsna. Den som spelar Silvia Night på min begravning ska jag personligen haunt for the rest of my life. Eller, har ju inget rest of my life då iförsej. Men ja. NI FATTAR!


PS.

Det är inte så smart att skriva anonyma inlägg när man redan har skrivit kommentarer i min blogg underskrivna med namn. Man kan nämligen se IP-nummer på varje inlägg... Got Ya! ^_^

Ny Vecka, Nya Känslor

Jag känner mig mycket gladare idag. Känns som hela kroppen bara är mycket bättre liksom. Finare hår, finary hy, klarare ögon. Eller så är det bara min uppfattning av mig själv som har ändrats. Igår var väl inte så värst skoj. Var hos mormor o morfar som sagt, körde fram och tillbaka i världens största bil med automatlåda. STÖRT kändes det kan jag säga. Vi käkade och fikade där, pappa drack för många glas vin och whiskey och blev rätt irriterande. Men fick hålla god min eftersom det ändå var fars dag liks. På väg hem ville jag inget annat än att bara komma in till mig, men då var vi ju såklart tvugna att hälsa på farmor och farfar också. "Bara en liten stund, vi ska bara säga hej". Såklart blev vi ju kvar rätt länge. Arrrghh! Hatar när man måste vara sådär artig och inte säga att JAG VILL GÅ HEM NU era tråkiga jäklar. Till slut kom jag ändå hem, och Ib var hemma hos mig sen innan. Han är bra den där Ib. Han är som min personlige psykolog eller något. Får mig att förstå saker liksom. Vi kollade iallafall på 3 avsnitt av Lost, sen gick jag och la mig och han pallade inte åka hem så han sov på soffan. Jag tycker så synd om alla som sover i den dära stackars soffan. Den är verkligen INTE skön. Måste köpa någon slags madrass eller liknande.

Jag drömde så sjuka drömmar inatt. Bland annat att Ib sa att jag var tjock. Haha. Och att Nina skickade sms att "Nu har jag kommit hem från våran love-weekend" och så massa bilder från den där weekenden... Men det var inga barntillåtna bilder kan jag säga. Blä. Äcklad är det minsta man kan säga att jag blev. Min bästa kompis sen 26 år tillbaka liksom. Inget man vill se. Det sjuka är att jag fick sms av Nina klockan 7 på morgonen efter att jag drömt det dära. Och att de har vart på weekend för att fira att Krille fyllde 30. Weird.

Anyways... Kanske ska jobba lite. Heh.

Fars Dag (ingen fantasi med rubriker idag)

Ska snart iväg och träffa halva släkten hemma hos mormor och morfar för att fira fars dag. Precis vad jag känner för, att UMGÅS. Eller inte. Jag sa till mamma att jag inte ville bli kvar alltför länge, och då undrade hon varför, om det var för att jag ville upp till sthlm för att träffa min andra (biologiske) pappa. Oops. Hade visst glömt bort honom helt... Haha. Shysst. Jag kanske måste typ ringa honom iallafall eller nåt. För att åka dit tänker jag ICKET. Min plastpappa är världens bästa. Vem vet vem jag skulle vart utan honom. Fatta att ta till sig 2 ungar som inte är ens egna när man är 22 år gammal. Helt plötsligt vara 2-barnspappa bara sådär. Det är något jag verkligen beundrar honom för. Och det var liksom inte ens någon tvekan. Aldrig gjort någon skillnad på oss barn, även om Tobias är den enda som egentligen är hans. Nu blir jag lite väl sentimental, Ill stop now.

Damn it vad jag fryser... Vill typ ha vantar på mig inomhus. Ser inte fram emot när det börjar bli riktigt kallt ute då kommer det väl bli som en iskub här inne eller något. Åh. Måste ringa värden eller nåt. Fixa mitt element. Men då måste de in i min lägenhet, och jag hatar hantverkare/värdar i mitt hem. Blä.

Har nåt i ögat. Det gör ont.

Det Är Såhär Man Vet...

107336-28

...Att Man Väntat För Länge Med Att Diska.

SimSkadad.

Alla snackar om nån slags vinterdepression eller nåt, men det är inte det jag har. Jag mår inte dåligt. Egentligen. Jag vill mest bara sitta själv, kolla på TV, vara tyst och umgås med mig själv. Det kanske verkar konstigt för människor som är übersociala, men jag är inte det. Jag får krupp om jag inte får vara själv åtminstone ett par dagar i veckan. Nu har jag träffat folk för många dagar i rad, haft för mycket att göra och då får jag bara överslag på den fronten och måste överkompensera med ensamhet.

Det enda som jag själv tycker är negativt med det är att jag tänker för mycket när jag är själv. Ännu mer än annars. Grubblar på saker som inte borde grubblas på. Det och att jag ibland skadar relationer till andra genom att de som jag inte känner så bra har svårt att förstå mitt beteende. De vet inte att jag alltid är så här. Att det är nåt man får ta om man ska vara vän med mig. Det är inte mitt fel egentligen, jag var mer eller mindre ensam de första 14 åren av mitt liv, så det sitter liksom i.

Om jag var en sim skulle mina social-needs aldrig gå ner. Typ. Nu har jag spelat för mycket eftersom jag börjar tänka på mig själv med needs. Hunger, Hygiene och Comfort börjar gå ner dock. Denna datastolen är den mest obekväma som finns. Ska nog ta ett bubbelbad. Moahaha.

Jag kanske är lite gladare då. Iallafall när man jämför med mina gamla inlägg. My strategy is working.

Fjortisvarning.

Ångest för att jag inte gjorde ett skit på jobbet idag. Fick ju va själv ändå från klockan 14-18. Jag läste typ bok i 4 timmar. Och imorrn kommer de märka att jag inte gjort nåt. Får väl dra till med nåt, för att säga att man bara är anti allt funkar nog inte riktigt.

Idag har jag typ käkat, haft ångest för all disk, ångest för tvätten som jag fortfarande inte packat upp, försökt kolla på Idol, men inte haft ro i kroppen. Badat och läst bok. Spelat Sims. Käkat godis. Nada hjälper. Och jag vet inte ens varför jag är på så pissigt humör. Bara är det. Eller, jag kanske kan ana när jag tänker efter, att förtränga saker kanske inte är det allra bästa, det bubblar alltid upp i en eller annan form. Usch, nu känner jag mig som en fjortis som skär sig när jag gnäller såhär. Jäkla I-landsproblem egentligen. Skärpning!

Åh vad jag hoppas att jag bara vaknar imorrn och är sådär glad igen som jag vart innan. Pallar inte vara såhär. Jag e cp-trött nu. Hoppas jag kan somna.

Hjärnkirurg Sökes.

Nu har jag dåligt samvete för att jag mår dåligt. För att det går ut över andra. -suck-
Gör mig normal. Eller nåt.

Jag mår helt illa idag också. Och ont bakom ögonen. Mamma tjatar på mig att jag måste gå till doktorn och hämta medicinerna som jag tydligen måste ta varevigaste dag. Men orka? Tror det är att jag känner mig ännu sjukare om jag måste ta medicin varje dag än om jag bara går runt och är sjuk. Är ju van nu hur dumt det än låter. Och nej. Jag har inte cancer eller något i den stilen. Bara massa allergier och astma. Vaknade för övrigt klockan halv7 imorse av ett astmaanfall. Inte ens medicinen hjälpte. Tror den är gammal eller nåt.

Kan ingen typ operera min hjärna så den slutar tänka så mycket? Ibland tror jag att min hjärna och jag är separata, och att den bara försöker inbilla mig att jag tycker en massa saker som jag egentligen inte gör. Eller så kanske jag borde ta lite eget ansvar istället.

Orka Orka Orka. Nej.

Leave Me Alone

Det tidgare inlägget är inte riktat till nån särskild. Mest bara så det känns rent generellt just nu. Jag orkar inte. Jag vill bara vara ifred och ensam och isolerad. Är det så svårt att bara låta mig vara det? Det är inte the end of the world, jag får sådana perioder ibland bara. Att folk tar åt sig personligen för att jag inte ringer eller nåt gör mig bara ännu mer anti än vad jag redan är. Orkar inte ta hänsyn till andra. Kalla mig ego då. Men jag kommer ändå alltid vara nummer1 för mig själv. Klarar mig utan andra människor i mitt liv, iallafall sådana som ska hålla på och gnälla och skit. Nu låter säkert det här också som jag tänker på någon speciell, men det gör jag inte, och om du känner dig träffad eller whatever så är det för att du är egocentrerad och tror att allt handlar om dig. Det gör det inte. Enda sättet för mig att ta mig ur det här humöret är att vara själv. Så snälla, ring inte, sms:a inte, skriv inte, gör ingenting. De som läser det här och inte brukar göra något av de sakerna, börja inte med det nu heller.

Hej då.

Allvarligt.

ORKA? Låt mig va.

PetTime

Alltså Pet som i Pets-Husdjur. Inte Pet som i Peta eller något annat snuskigt som jag nog allt vet att du tänker på! Och med Pets-Husdjur menar jag att jag nu fått Sims2-Pets installerat på min fina datorrrr [skånskt rullande R] som jag nu tänkte spendera all min lediga tid på att spela. Iallafall sisådär några veckor tills jag tröttnar. Moahah.

Ib har vart här som sagt. Käkade gryta, som var asgod btw (I RULE!), kollade på film; Nacho Libre, och snackade en massa skit. Ib är rätt bra på att prata har jag märkt. Men på ett bra sätt liks. Haha. Vissa blir man bara irriterad på när munnen går i ett... Inga namn nämda. Antagligen ingen som läser den här bloggen som jag syftar på ändån iförsej, men jag har ju inte "Speak No Evil" intatuerat på ryggen för intet. Filmen var iallafall GRYM. Samma snubbe som gjort den filmen som Napoleon Dynamite. Jack Black gjorde huvudrollen så det var ju lite klassik JBhumor i den också.

107336-27

Jag och Ib bestämde att vi skulle gå och se på Borat på lördag också, med Nelli och Drömhus. Sen om de gillar läget eller inte skiter vi i. Moahah. Bara o följa med hörni. Har redan beställt biljetter nämligen!

Nu blir det lite Pet.


The Jawbreaker Truly Lives Up To It's Name

Var hos Drömhus igår.. Vi lagade mat (quorn, damn vegetarian!), kollade på ugly betty och sen hyrde vi film... En scary en. Men den var inte så läskig som jag trodde att den skulle vara. Tur det, annars skulle jag inte kunnat sova alls. Det va den där med ungen Damien.. Vafasikens, nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det. Men ni vet säkert vilken jag menar ändån. Köpte såna där jawbreakers på videoaffären. Enorma tuggummin. Fattar inte varför för:

 1. Det var omöjligt att få in hela i munnen (iallafall så man kunde tugga på den)
 2. Det var nästan omöjligt att ens ta en tugga av den
 3. Man skadade tänderna när man väl fick tag i en bit
 4. Käken gick typ ur led när man tuggade skiten
 5. Det smakade inte ens gott
Fast jag köpte hockeypulver också, blev väl lite inspirerad av Niina eller nåt. Det var gott! Och så vanligt goudis [läs på skånska] också förstås. Bara colan som fattades.

Somnade rätt sent och fick gå upp rätt tidigt [läs klockan 7] för att Drömhus hade nationellt prov av nåt slag. Verkade dumt iallafall. Nån text om en hund som hette Arne och en puss på kinden av Elvis. Hmm.

Tog ledigt idag [läs ringde och sa att jag var sjuk]. Orkar inte. Har sovit dåligt och haft astma-attack i typ 20 timmar eller nåt. Fattar inte varför jag reagerar så mycket på andras djur, men nästintill inget på mina egna. Eller, jag vet ju varför eg, men det borde ju inte vara så. Djur som djur. Or not.

Ibbsie kommer hit idag. Ska nog kolla på serier och prata eller nåt. Tänkte fixa gryta också, har en känsla av att han inte ätit det på väldans länge. Ska bli skoj o ses iallafall vad vi än hittar på.  I've missed him.

Just Chillin'

Sitter på jobbet och käkar macka och dricker kaffe... Ska vara själv hela dan. Pretty soft ändå. Kan göra typ vad jag vill (läs ingenting). Moahah. Fast måste ju göra nåt så det inte märks att jag bara chillat hela dan. Hmm.. Typ montera lite eller nåt.

Tonight ska jag till Drömhus och hälsa på. Vi ska... ehm... jag vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Men typ prata, kanske kolla på nåt dåligt tv-program, leka med hennes kissekatt (som verkar lika dampig som sin matte). Moahah. Elakt, men rouligt. Jaja. Ska bli sköj iallafall, va ett tag sen vi sågs.

Jag blir lika besviken varje gång som jag går in på någons blogg som jag brukar läsa och de INTE har skrivit nåt nytt... Usch. Det är så trist på nåt sätt. Och så kollar man typ 1000 ggr för "den kan ju ha skrivit nåt nytt". Jag har verkligen inget liv. Haha.

Im tha Master

Grym dag idag. Jobbet var lagom jobbigt. Ringde typ folk och spelade spindelharpan tills klockan 13.30, monterade en cykel, gick och köpte indisk mat till lunch, käka den, drack kaffe med mamma, gick på promenad med Maja (en hund) och sen kom en stamkund in och snackade i 3år. Efter denna otroligt ansträngande dag fick jag sluta en timme tidigare, men ändå få betalt för resten av dan. Tjoho!

Gick hem och lagade mat, åkte och klättrade efteråt. Det gick grymt bra! Klarade nästan ett överhäng och klarade absolut en 5a bana (den va fan svår) och en massa andra klätterstuff. Wiie! Im happy. För övrigt är det kul att jag & P kan va kompisar nu (bara typ 3 år senare.. haha). Va lite rädd att han skulle vara "på" på ett annat sätt, men det är han absolut inte. Kanske inte ska döma ut hela manliga delen av världsbefolkningen trots allt.

Nu e jag hemma och är astrött. Att gå upp 7 har sina nackdelar (eller fördelar, jag vill ju vara trött kanske?). Har iallafall tagit Niinas advice, tränat, INTE druckit te (men jag e bra sugen nu... men kanske rött eller grönt går bra?), definitivt inte druckit alkohol. Kanske ska pröva det där med fötterna? Men mina fötter är alltid värsta frusna, så det känns inte särskilt lockande. B-vitamin försöker jag med, men glömmer lätt att ta piller och sånt. Eller glömmer, jag struntar i det mestadels... Haha.

Åuahh.. Mina händer gör ont nu. Ska nog duscha (blev svettig as fuck förut, för den som är intresserad), och sen vänta på att Drömhus ringer. Hon skulle göra det när hon kom hem... Men hon skulle övningsköra hem så det kan nog ta ett tag! Moahaha.

You Give Me Issues

Nu har jag iallafall ICKET sovit för länge. Uppe klockan 7 för att tvätta. Inte illa. Särskilt inte eftersom jag sovit asdåligt inatt... Kunde inte somna förns runt 1. Hm. Har märkt att mycket av min blogg handlar om sömn... Inte helt okey. Men har ju uppenbarligen problem med det. Annars skulle det inte uppmärksammas. Damn också. Jag som vart så glad för att min sömn vart så bra innan, somnat och sen inte vaknat förns jag skulle. Hatar verkligen att ligga o vrida mig och va astrött men inte kunna somna. Och det är ju knappast för att jag inte vart aktiv på dagarna eller liknande. Får väl kanske börja med nån sån där huskur ala "drick varm mjölk innan du går och lägger dig". För råd som "börja träna" är inget för mig! Undrar om varm choklad räknas?

Ibbsie kommer komma uppåt nu fick jag reda på inatt. Det är ju kurl! Om man kommer få tag på han så man kan ses förstås. Hinthint... Moahaha. Han borde få pris för mest svåråtkomliga person som det är nu.

Tirec kommer också hem! Så nu har jag 2 styckna som jag vill hänga med massor. Och så borde jag åka upp och hämta Mizaru snart också. Och övningsköra. Städa måste jag göra också. Så veckan blir nog packed om man säger så.

Calm Down Girl!

Nu e jag lite gladare igen. Har ätit och druckit cola, och framförallt; slutat måla! Måste nog finputsa lite längst uppe vid taket, men annars är det klart! Wohoo! Det blev fint också. Riktigt nöjd. Nu är det som sagt bara lite småputs med färgen, sätta dit nederdelen på skåpen i köket (som pappa lovat att han ska göra i typ ett halvår nu) och så köpa de där grejerna som jag snackade om. Soffa (en brun såklart!), matta, gardiner och träpersienn till köket... Det är väl prio 1. Sen är det ny säng (kostar multum) med stomme, tv-bänk, soffbord och databord. Risken med att köpa allt sånt och få det grymt snyggt hemma är ju att man aldrig vill flytta. Inte för att jag vill det på ett tag, men kommer ju behöva göra det förr eller senare. Iförsej kan man ju flytta med sig grejerna. Hehe.

Massa (eller några) nya männskor som börjat kommentera här. Det är ju kurl!
Roligare att blogga när folk skriver till en. ^_^

HATA

Åhhhaaaarrgggghhhh!! Fan vad jag HATAR att måla! Särskilt den här mörka pissfärgen. Så jäkla trögflytande och jobbig. Så syns ju minsta lilla felmålning tusen gånger mer med mörk färg än ljus också. Borde ha köpt maskeringstejp, men det är för sent nu. Måste typ måla det vita i taket en gång till eller nåt, MED maskeringstejp. För såhär kan det fan inte se ut. ÅHHHH... det ser ut som bajs på väggarna också nu när det bara är runt kanterna liksom... Snyggt. Verkligen. Jag e så arg förbannad sur och allt man kan komma på. Känns ju verkligen som att målningen går bättre då också när man är på det humöret.

Allvarligt. Varför har den här helgen vart så fucked up för? Har jag gjort nåt eller? Damn it.

But Im Le Tired

Sovit för länge nu igen. Vadå att jag verkligen inte känner för att ge mig på målningen igen... -suck-. Men jag e ju rätt sugen på att få det fint här hemma förstås, så får väl ta mig själv i kragen, sätta på lite shysst musik och bara görat. Nu har jag faktiskt gjort det mesta, vore ju dumt att ge upp nu liks... Hittar inte kantmålar-rollers dock, så får nog måla kanterna med pensel. Damn it. Då tar det ännu längre tid.

Tycker ändå det känns rätt bra att jag gjort allting själv. Inte ens nån kompis som hjälpt till. Har aldrig gjort nåt sånt själv innan, har ju värsta handyman pappan som fixat allt sånt. Det skulle säkert ha blivit snyggare om han hade gjort det iförsej... Haha.

Nu vill jag bara ha hit tavlan mizaru, köpa ny soffa och gardiner, och lite andra inredningsgrejer... Sen kommer det bli SweetAH här hemma!

Dax o måla då... Vill inte.

Ångest.


107336-26

Allvarligt. Jag avlider när det är såhär stökigt hemma. Ville inte städa innan jag skulle måla om, eftersom det är onödigt (gjorde det förra gången jag målade, och det blev stökigt på en gång av det). Och när man trycker ihop alla ens ägodelar i mitten av rummen så blir resultatet det som ni ser ovan. Plus en massa ångest till mig. ORKA städa när det ser ut såhär? Nej. Särskilt inte eftersom jag måste låta färgen torka ordentligt och crap. Kan ju ändå inte ställa tillbaka möblerna. Ska dessutom måla imorrn. Nä. Imorrn blir det först då målningen, sen en rejäl storstädning. Hoppas jag inte hinner bli galen innan dess bara.

Nu är jag hungrig igen. Synd att det står grejer framför kylen då.

Har vart hos Nina btw, men hon var astrött (Nikki hade inte sovit inatt, och alltså inte Nina heller). Så var ju inte direkt party partaj hångel o brudar om man säger så. Får väl hänga här i min underbara lägenhet ikväll istället då. Jag är inte bitter. ICKET säger jag.

Näver Again.

Har målat klart det beiga nu... Helvete vad tråkigt det är att måla. Vem vill bli målare liksom? Fatta vad tråkigt. Samma sak varevigaste dag. Efter at jag målat klart den bruna väggen så vill jag ALDRIG måla igen i hela mitt liv. Jag hyr hellre in någon för 1 miljard i minuten.

Ska iväg till Nina nu, vi ska käka godis och kolla på film. Förhoppningsvis går det någon lagom läskig en på TV som vi kan glo på. Gillar inte läskiga filmer egentligen, eller jo, men jag blir så damn rädd bara. Lättskrämd, ja det är jag.

Såklart gick även målningen åt helvete också. Det skvätte som fan. På katterna också. KUL.

Disaster

Well. Igår var en sån där dag när allt bara går fel. Var på konstigt (dåligt) humör hela dan, jobbet var astråkigt, men där gick också allt fel. Tappade verktyg och cyklarna ville inte alls som jag ville. Åkte hem till föräldrarna efter jobbet, övningskörde, och även det gick fel. Körde med handbromsen i(!) hur länge som helst. Tyckte den gick lite trögt. Moahah. Krockade iallafall inte, helt fantastiskt! Käkade världens godaste mat (råstekt potatis) och drack ett glas vin och umgicks. Kollade på Idorl också, och det gick ju också fel... Hallå, varför är den fula dåliga Johan fortfarande kvar för? Inte för att Danny var min favvo, men trodde nog inte att han skulle åka ut före en del andra direkt...

Sen pratade jag med Tirec och det kändes som att allt bara kom ut fel också hela tiden. Damn it. Borde ha låst in mig igår och inte pratat med någon. Men tror att det kanske kändes värre än vad det i själva verket var. Hoppas det iallafall. Blir bara så annoyed på hela situationen. Jag menar, vad är oddsen? Mjaja.

Bastade idag, hur nice var inte det? Undrar om man kan bygga in en bastu här i min lägenhet? Hmm.. Det är för övrigt svinkallt i min lägenhet. Mitt stora element funkar inte av nån anledning... Kanske måste lufta det eller nåt. Vet dock inte hur man gör. Heh.

Ska äta gryta nu, och sen ska jag ta tag i målningen. Den bruna väggen ska bli klar idag har jag bestämt, och så fixar jag andra rollningen på de ljusa väggarna imorrn. Sounds like a plan!

Jag Har Inte Heller Nåt Liv

Boring på jobbet....

FAVORITER
1. film?
Typ Dude Wheres My Car och såna dumma.. Ha!
2. låt?
Just nu, The Blueprints Part II - Swimfaster Godwhispers
3. årstid?
Sensommar.
4. mat och dryck?
Typ allt Indiskt och Thailändskt, Dryck... hmm. Kaffe te fun light o cola
5. djur?
Marsei & Serlot såklart! (och maja på ett hörn)
6. färg?
Brunt, Svart, Grönt. Kanske.
7. parfym?
Hm. Min parfym som jag icke kommer ihåg namnet på.
8. tv-program?
massa serier som jag iförsej laddar ner... heh
9. ämne i skolan?
ehm skola?

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka?
min vinterjacka fick göra entré häromdagen
2. vad använder du just nu för skor?
nåt par sneakers
3. favoritmaterial på kläder?
ehm, denim? och bomull då.
4. vilka kläder skulle du vilja ha just nu?
inget särskilt sådär, men fler byxor och tjocktröjor
5. favoritaffärer?
har typ inga
6. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
varierar rätt mycket. ibland 0 ibland massa
7. favoritmärke?
jag e fan ingen märkesbög! moaha
8. vad har du för byxstorlek (även jeans-storlek)
28 kanske? om jag ska ha tajta vill säga
9. vad har du för tröjstorlek?
small/medium


SOCIALT
1. hur ofta festar du?

not that much. nån gång i månaden kanske.
2. senaste konserten du var på?
hm. tror nog det var någon swimfaster-konsert
3. pub/krog eller diskotek?
typ mysigt häng-ställe
4. hur mycket, hur ofta och vad dricker du?
men nu blir jag irriterad. innebär "socialt" alkohol eller? NEJ det gör det inte
5. röker du och i så fall vad och hur mycket?
nope
6. tar du droger och i så fall vilka och i vilket syfte?
socialt betyder inte droger heller. men nej.
7. vad är syftet för att du går ut?
för att det verkar vara det enda sättet att vara social på i inskränkta svenskars liv
8. privata fester eller "ut"?
-suck-
9. dansar du mycket?
helst.
10. när ska du festa nästa gång?
donno

BLANDAT
1. vad heter din morfar?

Pentti
2. var har du i din:
a) ficka?

4 kronor
b) skolväska just nu?
har ingen skolväska
c) handväska eller liknande just nu?
massa, typ Ipod, gamla kvitton, plånbok, vantar, belysning till cykeln, mobil osv
3. vad är du beroende av?
typ internet kanske?
4. vilket land kommer du i från?
sverige, men e halvfinsk
5. vilken sorts lipsyl använder du?
har typ ett i varje jacka/väska, så det beror lite på
6. vad tror du på?
ehm. man gör sin egen lycka. moaha
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?

ingen.. min egen kanske?
8. vad köpte du senast?
bullar att ta med till jobbet igår
9. har du nåt husdjur?
yes, 2 katter
10. vad bor du i (villa, lägenhet, husvagn...)?
lägenhet


Noooooo.....

Jag har sovit alldeles för länge. Detta kommer förstöra min fina dygnsrytm som jag skaffat mig jue. Damn it. Gick o la mig typ halv12 igår och vaknade runt halv11. Eller, jag vaknade ju innan, men så kom Marsei och skulle gullas och hålla på, så då somnade jag om. Jag skyller allt på honom! Tar inget eget ansvar what so ever. Nu har jag iallafall sådär ont i huvudet  som man får när man sovit för länge. Inte okey. Sen har jag också träningsvärk från den hemska dagen igår, och blåmärken på handlederna från kartongerna jag bar. -suck- synd om mig.

Fast en sak är kul. Fick erbjudande om att adoptera en 14-åring precis. Skrev:
"Vill du ha barn:
Tror inte det. Jag vill ha barn sen när de är vuxna, kan man adoptera en 16-åring?"

Och nu har jag då alltså fått svar. Hm. Iförsej är hon 2 år för ung, men man kanske kan vänta 2 år tills själva adoptionen? Det lär ju ta lite tid att få igenom den ändå, föräldrarna kanske inte är så pepp. Annars kan jag ju göra som Nalle och adoptera en 30-årig indier. Moahah.

Nu måste jag skynda mig att göra mig något sånär i ordning, håret är en enda stor fluffboll (fattar inte vad jag håller på med i sömnen) och jag ser sjukt trött ut. Inte okey.

Min brödrost har gått sönder.. Måste köpa en ny.

HAHA!

107336-25

Alltså, jag garvar ihjäl mig! Ihk.

Vinteryra

Har alla blivit galna? Vem går till en cykelaffär i november när det precis blivit minusgrader och snö? Tydligen många. Väldigt många. Alla ville ha dubbdäck på sina cyklar, och NU! skulle det ske. Ingen väntan här inte. Dels det, sen en som köpte 2 cyklar, flera som kollade, cykelleverans och en snubbe från en leveranatör som kom och skulle snacka. Mina händer gör ONT nu. Damn dubbdäck. Har fixat det till min cykel också. Det och så en snygg fårskinnsgrej till min sadel. Testade däcken på väg hem nu, funkade förvånansvärt bra! Jag är imponerad.

Innan jobbet var jag och klippte mig. Blev nöjd som attans, det ser typ längre ut nu än det gjorde innan, och min lugg ser inte ut som en enda stor fluffig dread längre. Pretty nice. Sen kommer det bli ännu bättre när man får fixa håret som man själv vill.. Hatar frisör-frisyr. Alltid så fluffigt och perfekt. Usch.

This is the result iallafall:

107336-24


Nu ska jag äta (ASHUNGRIG) och sen ska jag typ ta ett bad eller nåt och försöka läka mina leder, händer, kropp och själ. Känner mig stressad fortfarande. Not okey.

Och ja just det, One final thing! Pappa sa att de bjuder på resan, som en slags bonus eller nåt. SWEETAH!

 "Det går bra nu" Moahaha.


From Snowy Scapes To Southern States

Utsikten från mitt fönster. Oerhört inspirerande.

107336-23

Well, ännu en textrad från Swimfaster. Men denna gången passar det rätt bra, har fixat utomlandsresa idag, åker till Malaga den 3/1, är där en vecka. Jobbet är ändå stängt då. Päronen ska ha lägenhet där i en månad, så åker ner till dom. Det betyder att jag bara behöver betala flygbiljetten själv, sen boende o mat o sånt får jag ju av dem. Sweetah!

Sjukt hur mycket snö det kommit idag... Och det är sån där isig snö, så det blir blankis på vägarna. Har hört slirande bilar hela dagen utanför jobbet. Bussar har stått stilla eller åkt bakåt, alla tutar och åker i 10km/h om ens överhuvudtaget. Mamma vågade inte skjutsa hem mig, eftersom det är en enorm backe upp hit, hon skulle garanterat inte kommit upp. Så fick gå hem... Men gick förbi solariet så det var ingen fara.

Imorrn ska jag klippa mig också! Wohoo! Ringde och förväntade mig väntetider (som det var sist när jag fixade slingor) men fick en tid på en gång! 10.30 ska jag dit. Innan tänkte jag ta ner min cykel till jobbet och sätta på dubbdäck på den, så jag kan ta mig runt i stan. Rätt många som vill ha dubbdäck på cykeln faktiskt... Är du sugen? Vi förvarar dina sommardäck hela vintern PLUS att du får gratis montering! Det du. Inte illa huh?

Well.. Nu blir det te och choklad. Yammi.

ThingsAreGoingMyWay

Körskolan ringde och de hade fixat en tidigare tid för uppkörning till mig! Fanns bara en tid, så de andra 3 ska fortfarande köra upp den 6/12. Jag ska dock köra upp den... -trumvirvel- 22/11! Tjoho! Det betyder att jag kommer hinna få körkort innan jag fyller 26 after all! (om jag inte fuckar upp det vill säga).

Im HAPPY.

SNÖ

Vaknade, fällde upp persiennerna och såg det; snö! Varför blir jag alltid lika förvånad? Vet ju att det kommer komma förr eller senare liks. Så nu kan man väl se fram emot 1-2 månaders slask dådå.  Wihoo!

Och förresten så blev jag faktiskt ledsen när du inte hörde av dig förrgår när jag hade klarat teorin. Så tycker det är rätt bittert att Du blir sur på Mig för det, när jag faktiskt försökte få tag på dig (fast det borde vart tvärtom redan från början). Men skit samma. Orka liksom?

Nu ska jag göra te och käka frukost. Borde handla egentligen, men det pallar jag inte. Eventuellt cyklar jag förbi och solar innan jobbet, har börjat klia på mig igen. Damn it.  Har kommit på att det där med att vara vaken på mornarna är rätt dumt. Inget bra på TV och ingen som är vaken... Hm. Men kanske bra med mycket dagsljus eller nåt. Mjaja.