Planering?

Jag borde ju typ få stryk för min icket existerande planeringsförmåga. Kom för ett tag sen på att jag lovat åka till Dalarna på min farbrors bröllop den 4 augusti. Då hade jag också planer på att umgås med Ibbsie. Sen hade jag ju även tänkt gå i prideparaden. Problemet är ju bara att det är samma dag som bröllopet. Bah. Fy fasikens vad pissigt planerat bröllopsdatum de har. De borde skämmas. Ångest jag har nu då. Blä.

En sak till som jag helt missat är att jag köpt biljett till en "sommarfest" som tydligen ska vara värsta grejen. Det jag liksom lite smått glömt bort är att det är ikväll och att jag ska vara hos min bror om 40 minuter och jag sitter här i mjukiskläder och skriver blogginlägg. Jag skulle lätt kunnat strunta i att gå om det inte vore för att biljetten kostade 150 spänn och jag är för snål för att det ska vara pengar slängda åt helvete. Ska dit, käka gratis (iförsej har jag ju betalat för den, men det var ju länge sen) buffé, få min "gratis"drink, umgås lite med min bror och nina och krille och sen gå hem och spela WoW resten av natten. Eller sova. Jag är rätt trött fortfarande efter hela grejen med bilkörandet inatt.

Är huvudet dumt får kroppen lida som min pappa brukar säga.

Smart Ass

Jag tyckte jag var assmart. Att jag hade värsta planen. Men nu börjar jag tvivla...

Mamma ska åka på semester imorrn bitti. Eller ja, idag alltså. Väldigt tidigt, för att vara exakt så ska de åka till Arlanda klockan 3 på morgonen/natten. Jag ville låna hennes bil när hon ändå skulle vara borta en hel vecka, och de hade tänkt ställa den på långtidsparkeringen. Om jag ville låna bilen betydde det att jag skulle vara tvungen att skjutsa dem. Det är lugna puckar tänkte jag, och tänkte smart och skulle sova innan jag skulle köra, istället för lite innan och lite efter och därmed vara astrött när jag skulle köra. Så gick och la mig klockan halv 8 på kvällen. Det har funkat sådär... Katterna har mongat sig en del, och jag vaknade klockan 1. Ingen idé att försöka somna om, även fast jag egentligen är astrött. Måste ju ändå gå upp om en timme i så fall, och jag vill inte köra helt nyvaken, någon måtta får det ju vara. Grejen är dock att jag antagligen inte kommer kunna sova när jag kommer hem, det kommer kännas onödigt på nåt sätt. Ska ju jobba klockan 10, måste upp kl 9 i så fall, kanske kommer hem runt halv5-5... 4 timmar. Hmm. Jag vet inte. Undrar om jag ens kommer behöva bilen? Nu känns det helt plötsligt rätt onödigt.

Znark

Missförstånd ledde till att den här dagen inte blev riktigt som jag hade trott imorse. Hatar missförstånd. Det är liksom så lätt att det blir sådana också, det som suger. Istället har jag käkat middag med mina päron och sen gått på promenad med Nina som ringde sporadiskt precis när jag kom hem. Vi gick aslångt och sen förbi affären så jag kunde köpa godis till mitt konstanta kolhydratbehov. Är det något jag kan tacka pappa för så är det att jag fick hans ämnesomsättning. Kan nog tacka mamma också för den delen, för hon är smal som en pinne. Pappa har också alltid vart det, tills för 10 år sen när han plötsligt svullna upp till en ballong. Får akta mig när jag fyller 38 helt enkelt. Eller passa mig för att åka efter lastbilar med tveksamt innehåll snarare. (Ni som fattar fattar, ni som inte fattar är inte meningen att ni ska fatta).

Har spelat WoW hela kvällen/natten nu och ätit godis. Mår lite illa. Nästan så jag måste äta macka bara för att få upp saltbehovet. Konstigt att salt godis inte riktigt känns som salt, utan som sött, fast inte. Åuh. Jag är trött och skriver saker som jag själv har svårt att hänga med i. Inte brau inte brau. Det är det dära damn Blasted Lands och massmord på boars och basilisks som har tagit på hjärnkrafterna.

Skitirriterande, har haft muskelryckningar i min överarm i flera timmar nu. Vad är det om? Jag kanske håller på att utveckla en sepeskada. Bwaha. Jag vet att det inte stavas sepe, men det är mycket roligare så, ohkey?

Nu ska jag sova, känner att min humor inte riktigt är så trevlig just nu.

Nytt Inlägg

Uäh. Mensvärk. Orka med nånting då?

Fick jobba full dag iallafall, även fast jag satt dubbelvikt på kontoret en del. Tur att det finns värktabletter. Sen hade jag lovat att åka med till mormor och morfar efteråt, min morbror från Finland skulle vara där, så kände mig tvungen att åka. Var bara där några timmar, så det fick väl gå. Nu är jag dock astrött. Morbrodern var full och påpekade typ 4-5 ggr att det faktiskt bara tog en timme att åka till Vaasa och att vi var välkomna hem till honom precis när som helst. Troligt liksom. Det tar ju bara en timme för han också, och det är inte som han är här särskilt ofta heller. Vad ska jag göra hemma hos honom liksom? Supa? Hmmm. Nä. Fast han är snäll. Borde inte racka ner på honom. Skyller på mensen.

Jag och Fia har bokat hotell nu. Inte flygresan ännu iförsej... haha. Men vi får paddla dit i värsta fall då. Nu blir det inte Grekland trots allt, utan Mallorca. Tydligen bättre priser enligt Fia. Det är hon som håller i tyglarna till hela grejen... Haha. Det enda jag vill är att ligga på en solstol, känna värmen från solen, skvalpandet av vatten och bara njuta. Sen hur jag kommer dit spelar inte så stor roll. I need sol. Ge mig. Nu.

Håller på och spanar ny dator också. Mitt WoW talar om att det är dags att skaffa ny. Kan ju var bra att fixa innan min gamla krashar, skulle ju bli så ledsen då. Tur att ens bästa vän är datahacker och ska bygga värsta spejsdatoren åt mig. En del har det bra (=jag).

Fan va schizo jag är.

PCO

Hej jag heter Jessica och har "måttlig" PCO. Det vill säga PolyCystiskt Ovarialsyndrom. Det fick jag veta när jag var 18 år gammal och tyckte det var konstigt att jag bara fick mens typ 3 ggr per år. Syndromet har massa kassa symptom som man kan få, bland annat:
 • Konstant behov av kolhydrater
 • Oregelbundheter i blodsockerhalt
 • Hormoniell obalans
 • Ökad risk för missfall
 • Ökad risk för diabetes
 • Depression
 • Huvudvärk/Migrän
 • Sömnsvårigheter
 • Fet/torr hy
 • (googla för fler, finns typ hur många som helst)
Det enda bra med detta är att man som sagt antingen aldrig får mens, eller får den oregelbundet och sällan. Jippie! jag hatar nämligen att ha mens som jag tror de flesta tjejer gör. Men nu kan jag fan inte ens vara glad för det längre, för nu har jag fått mens igen. Nu har jag den ju typ en gång i månaden. Plus alla såna där symptom som bland annat innebär att jag kommer ha assvårt att bli med barn om jag nu skulle vilja det någon gång i framtiden. Konstigt att jag blir bitter liksom? Bah.

Anti

Åuh. Jag har vart så trött idag. Trött och anti allting. Hatar när jag inte kan sova på natten, särskilt när det är utan anledning. Ont i magen. Klaga klaga klaga. Fan också. Jag behöver semester NU. Pallar fan inte mera. De tre dagarna som jag var ledig nu i midsommar gjorde mig bara ännu mer trött på att jobba. Vill komma bort, från allt och alla. Typ alla iallafall. Hm. Vissa kanske. Haha. Ingen nämnd, ingen glömd (utpekad snarare). Vissa vill jag å andra sidan träffa mer, men jobbet drar alla mina sociala behov ur mig, när jag är ledig vill jag helst bara gå och gömma mig i min numera underbart rena lilla grotta och mysa med mina bebisar.

Måste skaffa kattvakt tills när jag åker bort. Någon som vill ställa upp? Ni kan få en klase bananer som tack.

Starta Klädaffär

Jag har vart jätteduktig på att hålla efter min städning. Diskat direkt efter maten och grejer. Imponerande. Iförsej har det inte ens gått en dag än, men vafan. Man måste ju ge sig själv lite cred ibland.

Tvättar gör jag nu också.. Det behövdes verkligen. Eller, jag ljuger. Trots att jag inte tvättat på över en månad, så är ändå min garderob full av kläder. Fast av kläder som jag inte vill ha på mig... Haha. Jag måste verkligen rensa ur den, men jag vet hur det blir. Jag tänker att denna kanske jag vill ha nån gång, och så får den ligga kvar. Fast jag kanske kan sträcka mig till att lägga upp dem på vinden, jag brukar gå igenom gamla lådor med kläder en gång om året ungefär, och då hittar jag alltid gamla pärlor som är dags att ta fram igen! Har fortfarande bitterljuva minnen av vissa kläder som gått förlorade till myrorna. Nä, samla på sig, det är min melodi. Måste bara få tag på såna där pappkassar... Hmm. ICA har jag hört har sådana.

Dricka te och käka oreos, men gu sicken bra idé, det gör vi!

Jag Är Färdig Mamma

Aoouwh. Det var jobbigt. Men nu är det gjort! Hawiee, I rule. Så jävla fint här inne nu! Im happy as can be. Fast helt slutkörd också.. Galet jobbigt, trodde aldrig att det skulle ta slut. Har verkligen storstädat, tror inte att det någonsin har vart såhär fint hemma hos mig som nu. Iförsej har jag skolkat lite, inte rensat ur garderoben och gått igenom kökslådorna, men jag orkar banne mig inte. Dessutom har jag inga kassar att lägga gamla kläder i. Enda pappkassen jag hade har jag rensat ur skor i, så jag tycker faktiskt att jag rensat en del iallafall! Tänker dock inte slänga dem, utan pallra mig upp till förrådet på vinden och låta dem stå där tills jag flyttar. Haha.

Jag skulle vilja tacka följande, utan ert stöd skulle jag aldrig ha klarat mig igenom denna hemska dag. Utan inbördes ordning förstås!
 • NoFX
 • (hed)P.E.
 • Marilyn Manson
 • Rage Against The Machine
TACK!

I Saw The Sign

Jag är sur. Min dator har bestämt sig för att jag inte får spela WoW. Jag kan göra vad som helst annars med den, men så fort jag loggar in så kan jag spela i nån minut och sedan fryser sig datorn. Går inte ens att trycka ctrl alt delete. Vad är det om? Har kört AdAware, men det funkar inte bättre för det. Tycker ju att datorn borde låsa sig annars också om det skulle vara nåt slags virus eller liknande.

Jag tar det som ett tecken på att det är dags att börja städa.
...and it opened up my eyes I saw the sign. Klassiskt.

Badboll

Är det bara jag som tycker detta är humor på hög nivå?

Perfect

Kolla in tagsen, "girls, gym, dance, boobs". Haha!

Imorrn, Då Jävlar

Imorgon ska det bli städa av! First thing in the morning, det lovar jag eder (och framförallt mig själv). Ja nu har jag ju skrivit det, så nu måste jag. Lalala.

Men Städa Då Latmask

Jag måste MÅSTE verkligen städa. Det har gått för långt nu, så det känns liksom helt hopplöst. Det är inte det egentligen, jag bor ju trots allt bara i en etta. Så farligt kan det ju inte bli. Men jag har inte storstädat på länge, bara dammsugit lite då och då (fast även det var rätt länge sen nu) och nästa gång jag städar vill jag göra det ordentligt, verkligen asnoga. Typ tömma alla hyllor, torka av cd-skivorna, rensa ur lådor och slänga massa crap, rensa ur garderoben... Ja allt. Men då blir det ett så stort projekt att jag inte pallar ta tag i det. Jag har dock satt upp en deadline för detta, och det ska vara klart tills på måndag. Har alltså idag och imorrn på mig. Eller ikväll och imorrn. Idag hade vart perfekt eftersom det har regnat och så, men istället för att bara sätta fart så har jag gått runt och tänkt på hur jobbigt det kommer bli. Väldans smart. Jag vet dock att jag kommer bli så oerhört nöjd med mig själv och trivas mycket bättre när det väl är gjort. Måste bara ta mig själv i kragen. Skärpa mig. Ja alla såna där klädrelaterade saker.

Men först ska jag spela lite WoW.

Jag E Graaavid Percy

Åuhh. Jag är så mätt att man skulle kunna tro att jag firat midsommar på riktigt. Har druckit massa cola, käkat godis och oreos, druckit te och kaffe, ätit kyckling i röd curry med nudlar och ätit lite mer oreos... Bläu. Jag är sepemätt men vill ändå äta mer. Hatar att ha så mycket goda saker hemma.

Pappa sa att jag säger att jag hatar så mycket saker. Jag vet att hat är ett starkt ord, men jag gillar att ta i lite, det blir liksom mer underhållande då. Sen sa han också att man ska älska mer, älska sina andra såsom man älskar sig själv. Då frågade jag hur det var om man hatade sig själv? Haha, jag tyckte det var rätt roligt.

Läste helt oväntat lite ur Linda Rosings bok, man kan smygläsa på adlibris hemsida. Alltså, jag blev seriöst dummare av att läsa det. Jag kände fysiskt hur hjärnceller försvann. Världen skrämmer mig.

Stayin' Home

Jag stannade hemma idag. Velade ända in i det sista, men egentligen så ville jag ju verkligen inte. Fattar inte varför det är en så mycket större grej när det är midsommar att man vill vara själv, det är väl som vilken annan dag som helst egentligen? Folk säger typ att "inte kan du väl sitta ensam på midsommar", men de säger det aldrig annars. I dont get it. Jag är iallafall nöjd med mitt beslut, jag skulle säkert känna mig mer bitter om jag inte hade blivit inbjuden någonstans och inte hade alternativ till att sitta hemma. Men nu vill jag ju det verkligen. Känns oerhört skönt att jag inte gav efter pressen och åkte nånstans ändå.

Har kollat på Sverige Dansar Och Ler, och det har inte direkt gjort mig mer festsugen om man säger så. Festrutinerna i Sverige är ju verkligen patetiska egentligen. Håller på att garva ihjäl mig åt informationsfilmeran från Näringslivet. Svengelska och fuldans av ordinary människor, kan det bli roligare liksom? Jag tror icket det!

Spelat WoW också, levlat upp min skinning skill, rätt boring men det var tvunget att bli gjort! Ibland får man offra sig helt enkelt. Hehe.

Har smakat på de nya malaco godisarna, och betyget blir 7/10. Gillade de flesta varianterna, men en del var godare än andra. Definitivt ett alternativ till mina standardsorter iallafall.

Jag Ångrar Mig

Jag har 99% bestämt mig för att jag vill ha tillbaka min piercing. Känner mig helt naken och inte som mig själv utan den. First thing när jag blivit någorlunda frisk blir att springa till Downtown. Hawie.

Me Like The Coop

Jag skrev för ett tag sedan att jag hatar att shoppa. Det är inte helt sant har jag kommit på, för det finns ett ställe som jag gillar att shoppa på, lite sådär otippat på Coop Forum. Haha. Japp. Jag har en sån där blipp-maskin som scannar alla varorna så kan man stoppa ner i kassen direkt. Idag var jag där och gick loss. Hade tänkt köpa mat bara, men som vanligt kom jag därifrån med mer grejer än vad som var meningen från början. De har ju typ allt där. Köpte bland annat ett jättefint badlakan att ha på stranden, en jättefin teburk och det bästa, Oreos! Det är iförsej nästan mat. Typ. Köpte det där nya malaco godiset också, lakritsvarianten. Jag hoppas att den är god, för jag har börjat tröttna på salt och blandat. Pallar inte att köpa plockgodis längre, tänker alldeles för mycket på baciller, äckliga barnhänder som kladdat på det och liknande (och värre). Iouw. Jag vet att man inte ska tänka på sånt, men det är ju rätt svårt att låta bli när man väl börjat. Damnit.

Har lite ångest för imorgon. Mina föräldrar ska ju fira midsommar separat för första gången, och det känns hels stört. Känner inte alls för att springa på nån fest, midsommar känns som en familjehögtid för mig på nåt sätt. Nu känns det dock inget kul, eftersom min familj inte existerar längre mer eller mindre. Mamma ska till min mosters hus med min mormor&morfar och min morbror kommer dit från finland med sin familj. Pappa ska få hem min farbror och hans familj, farmor&farfar och Nina, Krille och Nikki. Helt uppdelat och konstigt. Båda vill att jag ska vara med dem, men de säger att jag såklart får välja vilket jag vill och att ingen blir sur och bla bla. Men jag vet ju att de kommer ta åt sig. Bah. Jag vill typ bara sitta hemma och spela WoW och skita i allting bara för det. Blä.

Lustiga Huset


image148Har hängt med Sofy idag efter jobbet. Det var aslänge sen vi sågs, så det var kul att se den lilla parveln igen. Mycket att snacka om sen sist. Satt i bågen (fatbursparken) och prata prata prata, käkade och drack folköl. 2 stycken ljumma Norrlands guld på 4 timmar, det är lagom det! Mest för sakens skull liksom.

Helt galet, jag ringde till Erica när vi satt där jag och Sofy, eftersom vi kanske skulle ses imorrn. Frågar i sedvanlig ordning vad hon gör, och hon svarar att hon sitter i fatbursparken! Hahaha. Precis på samma ställe som jag och Sofy satt, cirka 2-3 meter bakom oss. De hade suttit där i en timme. Weird att hon varken såg mig på väg dit, eller när hon satt där. Erica stannade  bara en stund och sen var hon tvungen att gå den lilla svikaren.

Vi satt kvar tills vi blev så kissnödiga att det nästan gjorde ont, sneakade in oss på Biopalatsets toa och fotade i deras lustiga huset spegel som gör en helt sepesmal.  Haha, värsta pinnarna. Rouligt. Fast sen blev jag lite sur, varför kunde de inte ha en där man blev fet för? Hmm.

Jag har iallafall pratat alldeles för mycket idag, känner mig lite hes igen. Damnit. Men det får det väl vara värt, det är ju inte som att jag lider för att jag inte kan prata med kunderna på jobbet. Inte alls faktiskt.

Colour Me

Sitter med massa färg i håret och försöker fördriva halvtimmen det ska sitta i med något som inte betyder att man måste gå runt en massa. Jag brukar nämligen vara så damn klumpig att jag lyckas gå in i något, snudda nåt så att det blir färgfläckar. Vanligtvis märker jag det inte när det inträffar heller, vilket gör att färgen inte går att få bort när jag väl upptäcker det. Måste skärpa mig. Tror dock inte att jag pallar skriva blogg i en halvtimme, då skulle det bli ett VÄLDIGT långt inlägg med cirka noll innehåll. Typ som ett av mina vanliga inlägg alltså, fast längre. Moahaha.

Har hosta som fasikens fortfarande, och känner mig helt svag. Ont i benen också av någon konstig anledning. Annars är jag väl att betrakta som frisk. Jobbade till 4 och sen fick jag gå hem, sweet. Blev dock helt svimfärdig av att gå hem, denna backen är banne mig inte nådig när man är lite halvsjuk. Hostan har gjort att jag överkonsumerat astmaspray för att kunna andas, känns ju inte helt okey. Kanske borde satsa på hostmedicin, men då måste jag gå till doktorn, och då måste jag ringa till vårdcentralen och prata med idiotmännskan som sitter i receptionen. Nej tack. Astmaspray will do.

Har förhandlat mig till 3 veckors semester nu, i rad! Wihoo! Kommer kännas helt konstigt, inte vart ledig en längre period på typ 100 år. Har mailat Drömhus nu nere i Kreta, I need some information, ohkey?! Jag är ju sån dära planeringsmänniska, tänker alldeles för mycket på 100 olika alternativ och möjligheter. Att styra upp är ju ändå rätt svårt, särskilt när det är andra människor involverade, vilket det nästan alltid är. Hm.

Meltdown

ÅUH jag är så bored att det icket är sant. Nu har jag vart hemma i snart 3 hela dagar, med ett litet undantag för när jag gick till affären igår. Får fan hjärnblödning snart. Ringde till jobbet och sa att jag skulle komma imorrn, med förbehåll för om jag blev tvungen att gå hem tidigare pga febersvimattack. De verkade glada eftersom det tydligen vart asmycket att göra idag.

En av anledningarna till min meltdown av att vara hemma är att de ju håller på och leker byggarbetsplats här, vilket betyder massa oväsen på morgonen, och än värre HELA JÄVLA DAN med nån maskin som pumpade ut färg att spraya ned husfasaden med. Trodde allvarligt att jag skulle bli galen. Försökte ha hörlurar, men det hjälpte inte, försökte ha TV:n på jättehögt, men det gjorde bara saken värre. Till slut ville jag bara grina, och då slutade de som tur var. Annars skulle jag antagligen ha sprungit ut och mördat den satans maskinen. Iallafall i mitt huvud.

Katterna verkar glada att jag har vart hemma iallafall. Såhär kelig har nog aldrig Serlot vart. Särskilt när jag ligger i soffan, då kommer han och ska gosa och sen lägger han sig och sover på min mage alternativt nere vid fötterna. Åh mina söta små bebisar. LOVE.

Nu ska jag in i instance med Engine. Har stämt träff med Ixx där inne. Bwahaha.

Vilda Äventyr

En dag med feber har avklarats. Satan vad virrig man blir när temperaturen i kroppen stiger en aning. Jag brukar alltid ha runt 36grader normalt, nu har jag haft 38-38,5. Oerhört stor skillnad på det lilla I must say. Var tvungen att bege mig ut i vildmarken utanför mitt hus iallafall, eftersom jag blev fruktansvärt sugen på godis. Halsontet har nämligen gett med sig en aning, och yoghurt och nyponsoppa tillfredsställde inte mina sockercravings. Det var inte skoj att gå i duggregnet till affären med hjärtklappning och rinnande näsa, men det var banne mig värt det när jag kom hem. Konstigt att något så trivialt kan kännas som värsta utmaningen bara på grund av 2 grader kroppstemperatur.

Nu ska jag iallafall sova hade jag tänkt. Har ju faktiskt vart vaken i 11 timmar. Haha.

Im Only Happy When It Rains

Vaknade nu. Mår sepekasst. Åuh, orka?! Det regnar iallafall idag och det tycker jag om, eftersom jag inte skulle kunnat dra till skansen idag även om jag hade vart frisk. Sen att det dåliga vädret drabbar andra skiter jag i. Moahaha.

Jag Fattar Ingenting

Jag känner mig hjärntvättad av allt big brother tittande. Har kollat på det mer eller mindre hela dagen. Har typ fått lock i öronen av brudarnas skrikanden. Eller så är det för att min hjärna är helt svullen. Eller bihålorna är det väl antagligen, inte hjärnan. Shit vad jag känner mig borta... Min kropp är helt fucked up också, ont överallt. ÅUH.

Måste komma på något annat att göra. Kan inte sova än heller, då kommer jag antagligen vakna mitt i natten och vara helt pigg.

Imorrn är min enda lediga dag på hela veckan. Då kommer jag få ligga exakt likadant som idag och ha ont överallt. Istället för det som var min orginalplan, nämligen att gå på Skansen med Nina och Nikki och sedan hänga med Sofie på eftermiddagen, som jag för övrigt inte träffat på cirka 100 år. Fan. Jävla immunförsvarjävel. DIE! Eller snarare live. Kanske. Im confused.

Jag Befaller Min Salivproduktion Att Upphöra!

Alltså. Det måste ju vara ödets ironi att man ska vara så satans sugen på godis/mat/chips/cola whatever när man inte kan äta eller dricka någonting utan att det gör ont. Så damn bittert. Att vara hemma och vara sjuk utan att äta är ju menlöst. Det är typ det enda jag gör när jag är sjuk. Förutom när jag har skyhög feber och ligger avsvimmad i sängen. Eller är magsjuk för den delen. Men annars. Hoppas verkligen inte att jag har halsfluss.

Förresten så har jag kommit på att halstabletter ju är värdelöst! Man måste ju svälja 300 gånger mer när man suger på en tablett än om man inte hade haft nåt i munnen alls, och det är ju sväljandet som gör ont! Helst av allt skulle jag bara vilja ha en spottkopp som jag kunde samla allt saliv i. Jag skulle göra det också, om jag inte skulle bli så groced out av bara tanken. Iouw.

Big brother UK håller mig sällskap iallafall, och mamma var gullig och kom hem till mig med massa halsvänliga saker som glass, halstabletter, nyponsoppa och yoghurt. Hon är snäll min mamma. Kände mig lite som att jag var 11 år igen eller liknande, men what the heck. Inte som att mina katter kan gå till affären åt mig.

Hacka Av Min Hals Tack

JAG ÄR SJUK. Som fan. Kan inte prata, kan inte svälja. Åuh. Min hals. Kan man inte hacka av halsen och bara sätta fast huvudet på axlarna? Det känns som att det skulle vara ett mycket bättre alternativ än hur det känns nu. Damnit.

Igår kom jag hem från jobbet och kände mig lite halvkrasslig, tänkte bara lägga mig ner ett tag och ta en tupplur. Vaknade mitt i natten med halsont som fan, helt kallsvettig och allmänt miserabel. Kunde somna om efter ett tag, men nu går det banne mig inte att sova längre, även om det är det jag vill, eftersom det inte gör ont i halsen då. Iallafall inte så man märker det.

Det värsta är ändå att jag inte åt innan tuppluren igår. Är ashungrig. Men det finns inget som jag skulle kunna tänka mig att äta, just eftersom det där med sväljandet är mindre skojigt. ÅUH. Synd om mig.

Poängen Var Hes

Jag måste ha pratat väldigt mycket igår. (Nu skulle svensklärarinnan sagt att jag inte ska använda mig av ordet väldigt, eftersom det är talspråk, och byta ut det mot mycket istället. Men då skulle det bli mycket mycket, och det kan ju inte vara korrekt svenska! Vad säger du om det Ulla? Va va va?!) Eller så pratade jag bara oerhört högt. Kanske en kombination av båda. Är man med min släkt så måste man iallfall prata högt om man vill ha en chans att höras, annars kan man lika gärna sitta tyst. Släkten ifråga är nämligen finsk för det första, och består av massa brudar med självhävdelsebehov för det andra. Men de kan vara rätt underhållande ibland. Hehe. Jag har iallfall blivit hes av gårdagen, det var liksom det som jag skulle komma fram till, men jag got lost on the way så att säga... Haha. Gör asont. Borde dricka te, men det känns lite fel när det är sommar... Konstigt egentligen när kaffe känns helt okey, men ändå är samma sak rent värmemässigt.

Blev asmycket mat också. Och god. Vilket ledde till överkonsumption från min sida. Jag är faktiskt fortfarande mätt. Jag skojar icket! Brukar annars generellt bli så att jag blir hungrigare ju mer jag äter, men det fanns tydligen en gräns.

Igår slängde jag ur mig en kommentar bara sådär på skoj först, men sen insåg jag att det faktiskt kunde vara en bra idé! Jag älskar när sånt händer. Får se om det blir av.

Hata Shopping

Har sprungit runt på stan ett tag nu. Har insett att jag verkligen AVSKYR att shoppa. Jag gillar att ha saker. Men att köpa dem? Nä. Får typ panik. Springer in i en affär, glor lite förstrött i 1 minut, går ut. Finns ju typ inget som jag gillar. Eller så om det finns, så finns det inte i min storlek. Lyckades iallfall köpa 4 toppar. 2 stycken prövade jag inte ens, så antagligen får jag lämna tillbaka dem imorrn. De 2 andra ska jag ha ihop, och jag tror att jag egentligen skulle ha en storlek mindre, men det hade dom inte, så fick köra på den som jag testa. Antagligen en grej som jag kommer ha på mig idag och sen aldrig mer. Känns som det.

Köpte 3 miljarder grejer till Sandra som ska ta studenten också. Först hittade jag inget, så då köpte jag en liten sån där mousserande vin att hänga runt halsen, men den kostade bara typ 27 spänn, och det kändes ju en aning fattigt. Gick in på gallerix i förhoppning att hitta någon liten gubbe som man kan hänga, men nä. Det fanns dock en grej som egentligen inte hade studentanknytning men som de hade säkerhetsnålat fast en liten studenthatt på. I brist på annat och ork att leta så köpte jag den. Sen var jag tvungen att köpa blommor, och när hon frågar hur mycket den får kosta vill man ju inte verka snål..... Hmm. Jaja. Det är hon värd. I guess. Inte för att jag fick nåt av henne, men det kan ju iförsej bero på att hon var 11 år när jag tog studenten. SHIT vad gammal jag är. Ihh.

Nu måste jag fixa iordning mig. Och knyta band runt presenterna. Försöka hinna äta också. Har en halvtimme på mig. Good luck.

Im Rich!

Hawie! Imorrn kommer jag vara ledig, och jag slapp till och med att jobba över idag som jag trodde att jag skulle behöva. Jobbade på som fan i verkstan så jag skulle slippa, och det funka! Dock blev G en aning misstänksam och tyckte att jag nog egentligen skulle vara ledig varannan dag om jag jobbade i det där tempot... Heh. Men har man en morot så jobbar man snabbare I guess. Inte för att det skulle vara en morot i mitt fall, snarare.... (försöker komma på nåt riktigt gott)..... ehhh.... en påse saltlakrits. Typ. Ha!

Kollade mitt kontoutdrag precis, blev ju smått chockad. Ska ju lösa lånet på lägenheten så att den blir min, och därför har jag just nu VÄLDIGT mycket pengar på mitt konto. Blir sugen på att bara sticka iväg till typ Thailand och leva livet för dom pengarna istället, skita i allt och bara dra. Men samvetet hindrar mig. Framför allt så kan jag ju inte lämna mina små missar alldeles ensamma. Undrar om man kan smuggla med sig dem?

Har fixat semester nu också. Känns damn bra. Finns dock så mycket jag vill göra, skulle vilja ha 3 veckor i sträck egentligen, nu har jag 2. Ska försöka sneaka till mig det... Inte helt omöjligt I think.

Postgirot Makes You Hot


image148Jag har fortfarande inte tvättat håret. Satte upp håret med en massa hårnålar istället imorse i nåt slags attempt att se respektabel ut. Det blev ett allmänt rufs, och gillar det nåt så djävulskt. Lätt min nya frisyr.

Nåt annat jag gillar är min nya postgirot WCT tröja. Hawiee för second hand säger jag bara! Så damn snygg är den. Så snygg att det smittat av sig på mig, har gått runt och känt mig rätt het idag. Rätt konstigt för att vara mig, brukar inte göra det, vilket är tur för då skulle jag vara en aning för lik Paris Hilton för att det skulle vara okey. Bwaha. Men lite egenkär måste jag ju få vara.

Har precis kommit hem från min farmor, har planerat att göra tisdagar till "våran" kväll. Vill ju umgås mer med henne, men veckorna går så fort och helt plötsligt så har vi inte setts på flera månader. Är likadant med alla jag känner tycker jag, vill ses, men det blir liksom aldrig av. Eller sällan kanske är rätt ord. Pallar liksom inte vara social på min fritid när jag måste vara det hela dagarna på jobbet. Ungefär så känns det, även om det inte ens är i närheten av samma sak egentligen.

Nu blir det WoW med Ibbsie.

Skabb Personifierad

Kom precis på att jag inte tvättat håret sedan jag badade utomhus i lördags. Feels kind of skabbigt in a dåligt way. (Fan vad jag älskar att blanda svenska och engelska ord. Guld.) Jag HAR dock duschat, så äcklig är jag faktiskt inte. Bara inte tvättat håret. Hatar ju som sagt nytvättat hår, men det är nog banne mig dags snarast! Men det får bli imorrn, nu måste jag faktiskt sova.

IdiotParad

Idag har vart en riktig idiotdag. Alltså på jobbet. Alla som kom in var mer eller mindre otrevliga och till slut var jag så förbannad att jag kände för att gråta. De flesta var bara lite sådär halvskeptiska till mig sådär allmänt, var tvungen att säga allt 2-3 gånger innan de litade på att det var sant. För jag är ju tjej. Jag ska ju inte kunna något om cyklar, meck och slangstorlekar. Och ABSOLUT inte mer än macho-Bertil 42 år. Blir så jävla förbannad.

Droppen var iallfall en man som kom in och ville ha sitt hjul riktat. Hjulet var helt förstört, det hade antagligen blivit sparkat på eller liknande. Det blir liksom inte så av sig självt. Men det var fel på cykeln förstår ni, inte på honom och hans körstil. Sa att han behövde köpa nytt hjul, att det inte skulle funka att rikta upp det, för det skulle bara bli skevt igen om en vecka, men då började han verkligen trasha mig. Då ville jag bara tjäna pengar och när jag sa nä, att om jag skulle vilja det skulle jag rikta det, för då skulle du få komma tillbaka varje vecka och få det fixat igen. Alltså tjäna mer pengar. Men han lyssnade inte utan skulle gå till den andra cykelaffären och att det var så dålig stil och vi var så usla och snikna och giriga och allt han kunde komma på. Jävla idiotmongo. Jag tar det som en grov förolämpning. Jag ljuger aldrig för att sälja något. ALDRIG. När han säger så är det ett påhopp på min person. Fast det säger väl mer om honom iförsej, för man känner ju andra genom sig själv. Hoppas verkligen att han drar till Cykeltjänst istället och aldrig kommer tillbaka så kan dom få dras med idioten istället.

Åuh. Jag borde städa, men det känns på något sätt så mycket mer lockande att sätta på ett avsnitt av Big Brother istället och käka upp kinapuffarna istället. Hmm.

Studentens Lyckliga Da(ga)r

image145

Pappa skickade massa bilder via mail på honom och mamma. Här är ett som måste blivit taget runt 1978 eller liknande, på min kära mor när hon tar studenten. Gillar frisyren... bwahaha. Nä. Men hon är söt. Känns bara konstigt att ens mamma tagit studenten en gång i tiden också. Känns som 100 år sedan jag tog min, undrar hur det känns för henne. Kanske ska fråga? Heh.

ChickFlick

image144


Åuh. Nu är jag sådär äckligt mätt istället. Damnit, aldrig kan det vara bra.

Har börjat kolla på Big Brother UK. Lite intressant eftersom det bara är brudar i huset. 11 stycken för att vara exakt. De flesta är brud-brudar och sen är det 2 oldies och en lite mer egen individ. Jag stör mig typ på alla. Så som sig bör när man kollar på liknande serier. Nu ska de dessutom slänga in en snubbe mitt i det dära, alltså EN! De stackars små heterobrudarna känner sig helt förvirrade utan manligt sällskap, typ som "vem ska jag nu göra mig till för". Man kan riktigt se hur de mäter varann med blicken, vem som är sötare, vem som har snyggast kläder/smink/frisyr och så vidare. Jag väntar bara på catfightexplosionen när alla ska tävla om denna enda snubbes uppmärksamhet. Det bådar icket gott kan man ju säga.

Happy Days

Sol bad och glada vänners lag. Kan det bli bättre? I do not think so. Idag känner jag mig dock helt slut efter all sol sen igår, inte van. Lyckades inte bränna mig och känner mig nästan lite besviken. Inte för att det är ett dugg nice att se ut och känna sig som en kräfta, men då skulle det iallfall synas att jag vart utomhus i helgen. Mjeje.

Den här värmen gör mig hungrig. Jag har redan käkat mozzarella pizza idag, och nu står jag och fixar pannbiffar. Strange. Brukar ju vara tvärtom rent generellt, att man blir mindre hungrig när det är varmt. Men jag klagar inte, förutom på all disk som bildas utav ständigt matlagande.

Work Sucks Ass

Jag är så satans trött på mitt jobb just nu så jag skulle vilja spy. Det är väl mest omständigheterna som gör det, men det hjälper ju inte mig direkt. Skulle behöva en rejäl semester. Får se om det blir någon överhuvudtaget om idioterna som jag just nu jobbar med låter mig ha nån. Bah!

Ikväll ska jag iallfall umgås lite med Nina, käka pizza och njuta av kvällssolen. Man får va glad för det lilla.

I Want Candy

Jag är sjukt godissugen. Men pallade verkligen inte cykla iväg och handla tidigare idag, och nu är det försent. Damnit. Affären stängde kl10. Funderar på att baka kladdkaka och köra en specialare och trycka i marianne-snacksen i den, det kanske blir asgott? Eller så smakar det apa och då har jag förstört både en kladdkaka och slösat upp mitt nödgodis. Men man måste våga för att vinna I guess. Bwahaha.

Imorrn så börjar jag inte förns kl12, sweet! Ska försöka gå upp relativt tidigt så jag kan njuta av solen ett tag innan jag måste stå inomhus med en massa idioter på jobbet. Åh vad människor är gay alltså. Blir förbannad.

Nåt Så Djävulskt (Gay)

image143

Bwahaha. Igår hängde jag med 2 av de bästa flickorna man kan tänka sig. Skrattade så mycket att jag typ har träningsvärk i kinderna idag. Men det var det lätt värt. Har introducerat ett otal nya internskämt och oneliners som kommer dugga tätt i sommar skulle jag tippa på. Några som Erica snappat upp i Ume, och några som vi lyckades fabricera under gårdagens bravader.

Gårdagen var som sagt skoj. Den involverade bland annat 3 turer södermalm-centrum till fots, häng på mosebacke med livemusik, massa sol, crowded kungsträdgård, örl, lite foxtrott-dansande på södra station, humor på hög nivå samt det mest otippade av allt, nämligen FOTBOLL! Hawhatt?! Jessica kolla på fotboll? Nu har helvetet frusit över tänker ni säkert, men nej, jag är bara en pushover när det gäller Ericas vilja sometimes. Och jag är ju inte den som är glen. Det var inte så hemskt farligt, eftersom vi mest pratade, var ju inte direkt spännande med 5-0 liksom..

Nu ska jag käka maten, innan det blir dålig stämning...

SommarProblem

Ihh. Jag är irriterad på mig själv för att jag sovit så länge. Till halv12 för att vara exakt, och då vaknade jag endast för att Ib ringde mig. Damnit. Iförsej så känner jag mig utvilad för en gångs skull, men det suger ändå eftersom jag missat massa timmar av min lediga dag...

Ska snart iväg och träffa darling Erica. Hawiee!

Lite ångest för att jag inte har några snygga sommarkläder. Inget att ha på mig, vilket är skumt eftersom mina 3 garderober är fulla av kläder. Hmm. Men det är svårt med sommarkläder tycker jag. Gillar inte riktigt klänning, kjol och sånt som egentligen är bra när det är varmt. Assvårt att hitta snygga shorts. Men största problemet är skor! Jag har mest massa sneakers, och det blir ju assvarmt i längden. Men vad för skor ska man ha till shorts liksom? Tofflor? Nej tack. Man ska ju ha sneakers. Eller gå barfota. Men det känna väl inte helt okey med tanke på allt äckligt som finns på gatorna. Mjeje. Vadå i-landsproblem.

Skatteåterbäring!

Hawiee! Vad ska jag köpa?

Nedsupen Av En 70-åring

Bah. Det är fan illa när ens farmor super en under bordet. Har haft lite dåligt samvete för att jag inte umgåtts med farmor på länge, så bestämde mig för att dra dit idag efter jobbet. Åkte dit, och det första som hände när jag kom dit var att jag fick päronkonjak. Typ blandat med en centiliter päronsoda. Det var starkt. Sen fick jag mat, och till maten vin. Jag tror att hon bara gav mig massa grejer, så hon kunde dricka själv. Haha. Dock tror jag att jag blev lite mer lullig än vad hon blev.... Illa. Kan ha att göra med att när jag kom hem till henne klockan 7 så hade jag ätit 3 skorpor, 2 kakor och druckit 3 koppar kaffe på hela dan. Jag vet. I suck. Men jag hann inte käka frukost, och sen tyckte jag att jag skulle ha förstört aptiten inför farmors mat om jag hade tryckt i mig en massa lunch.... Yeye. Inte som jag svälter direkt. Men planen att gå upp i vikt verkar ju gå i stöpet.

Imorrn ska jag antagligen träffa Erica! Åh happy days! Saknat henne så det nästan gör lite ont i hjertat. Hoppas på sol också, för idag kändes det lagom roande att stå inne mellan 9-18.30 när det äntligen har blivit något som liknar sommar. Med min tur kommer det säkert bli snöstorm.

Bebis!

Hawiie! Nu har jag min nya bebis i min famn. Eller, liggandes på databordet iförsej, vackert inkopplad till datoren. Har fyllt den men music också, vilket kan vara en fördel om man ska ha någon slags nytta av den. Bwahaha. Iförsej skulle jag bara kunna titta på den också, så snygg är den!

Åuh.. Jag är hur trött som helst. Var helt galet på jobbet idag. Imorrn har vi hur mycket verkstad som helst, vilket betyder att jag måste börja jobba senast 9... JAG VILL INTE. Damnit. Asmycket idioter och fem centimeter efterblivna människor på jobbet idag också. Asirriterande. Hatar att jag måste vara trevlig mot alla som är så jävla dumma i huvudet. Seriöst. Vad är det för fel på människosläktet? Jag vill veta.

Har en
gryta som står och puttrar på spisen... Hade visst förträngt det lite. Den är inte klar förens klockan 1 inatt, så jag måste gå ställa klockan på 1 om jag går och sover nu, så jag kan stänga av plattan då. Fifan vad jobbigt. Orka liksom? Men jag var tvungen att göra den nu, antingen det eller slänga grytbitarna, och jag har jäkligt svårt för att slänga grejer. Känns inte helt okey helt enkelt. Undrar om man kan sneaka lite, typ gå och duscha, tvätta håret, fixa iordning sig, ligga och halvsomna framför TV:n som jag brukar, och sen precis innan jag somnar gå upp och stänga av plattan, så får den svalna över natten? Hmmm... I think I will do that.


Väntan

Jag går och väntar på att min iPod ska komma, och som alltid när man väntar på något så känns det som tiden går olidligt sakta. Sist de var och skulle lämna den var det kl14, och det har ju vart för länge sen nu! Åuh... Min bebis! Är lite orolig för att de har vart hemma hos mig igen, de skulle ju komma till jobbet idag.. Hm. Det visar sig.

Söndag

Idag skulle lätt kunnat räknas som a total waist of time om det inte vore för att jag:
 • Gått till affären och pantat massa colaflaskor som irriterat mig i 100 år (panta mera ni vet)
 • Ringt till Erica och pratat, hon kommer hem imorrn! Hawieee!
 • Har köpt plåster (med disneymotiv)
 • Finally fått tag på Sofy
 • Ringt till Nina och bestämt att vi ska ses i veckan
Nina kom även förbi en sväng idag, efter att jag ringt henne. Det är skumt att våran relation har gått från att vara lekkompisar när vi var 0-2 år, till kusiner 3-26år, och nu så är vi återigen bara kompisar. Ja iomed att mina föräldrar nu är skilda (papprena är klara och allting) så är vi inte längre kusiner. SKUMT säger jag. Iförsej har hon alltid mest känts som en syrra och så kommer det väl att förbli skulle jag gissa på.

Jag har lärt mig saker idag också, bland annat att man icket ska köpa Coca Cola Lime, för det smakar som en riktigt äcklig drink. Man ska heller icket köpa MarianneSnacks. De är rätt äckliga, men jag kommer äta upp dem iallfall, för man kan faktiskt inte slänga godis! (Hör du det Nelli?!)

Folk säger att man inte har roligare än vad man gör sig, och jag antar att det är sant. Jag skulle kunnat gjort massor av saker idag, träffat folk, men jag valde att inte göra det. Varför vet jag inte. Jag har vart så satans uttråkad så det finns inte idag, men ändå så har jag verkligen inte pallat ta mig för att göra något. Tror att det är som en ond cirkel det dära, när man inte gör nånting så orkar man inte göra nånting, men har man fullt upp hela tiden så går det liksom på automatik. Jag måste ta upp lite av mina hobbies, börja igen, få in rutinen. Problemet är bara att hitta motivationen. Så mycket enklare att bara sitta på min röv, spela wow, klaga och vara bitter.

Tidsfördriv

image142

What To Do

Jag är så uttråkad att jag inte ens pallar skriva blogg.

Hur Naket Är Okey?

Jag har gräs utanför mitt hus, nästan lite parkliknande. När det är sol ute som det är idag så vill jag gärna befinna mig i den, jag älskar solen! iPod, filt, saft och sol är en oslagbar kombination! Jag skulle vilja utföra kombon på den lilla gräsplätten utanför, och planerar att göra det också, men hur avklädd får/vill man vara? Folk i huset kommer ju definitivt se mig, och kanske även folk som åker förbi på vägen utanför. Jag funderar på bikiniverdel och shorts. Men det känns liiiite naket. Linne och shorts kanske? Uppvikta jeans? Hm.. I donno. Nu är det visserligen inte sådär asvarmt ute, så kommer nog ändå vara för kallt för det förstnämnda alternativet, men jag tänker lite framåt sådär som jag alltid gör.

Åuh. Jag har precis tryckt i mig en hel Kina Snacks påse.... Mår helt illa nu. Damnit.

That Doesnt Even Make Sence

image141

But its kind of funny.

Vattna Mig

Uäh. Min bebis kommer ligga på TNT:s lager/kontor/whatever hela helgen. Damnit. Apple har ju fått för sig att vara lite fina i kanten och inte använda postens tjänster, utan istället leverera direkt till personen som köper. Det får en visserligen att känna sig lite viktig, men just nu så skulle jag ha föredragit posten. I såna fall skulle jag ha fått en liten lapp där det stod att jag kunde hämta den på närmsta postkontor. Istället fick jag nu ringa till TNT och bestämma en tid för leverans, till jobbet tillomed eftersom jag jobbar som ett djur och inte är hemma de tider som de levererar. ÅUH! Jag vill ha min iPod NU. Suck och Pust och Stön.

Dagen på jobbet var bland de tristaste någonsin I think. Var typ 5 kunder inne på hela dagen, den lilla prao-killen stod och tog upp min plats i verkstan, och det fanns inget att göra i butiken. Jag gick typ runt och såg menlös ut hela dan. Eller nej, jag satt på disken med luvan uppe och såg menlös ut emellanåt också. Jäkligt givande dag. Verkligen. Känns ännu mera störigt eftersom jag kunde ha vart hemma och tagit emot min iPod istället. Jag tjatar jag vet, men jag är bitter. Utan iPod så vissnar jag sakta sönder. Borde inte ha gett bort min andra innan jag fått min nya. But to late now.

Vet icket hur jag ska göra nu i helgen. Funderar på att åka ner till skåneland ett par dagar, jag vill det, men jag tror inte det går för sig. Jag hatar verkligen att jag måste ställa upp för massa andra människor och sätta deras behov först just nu. Det låter ego, och det är det väl också, men jag fattar inte varför jag måste fixa och ställa upp och vara där när jag inte valt situationen själv för 5 öre. Skulle vara sweet att bara dra. Men det är så mycket som måste fixas i såna fall, tågbiljett, kattvakt, ta ledigt från jobbet, åka tåg i 100 år utan iPod, leva med det dåliga samvetet som mina päron kommer ge mig för att jag drar precis den veckan när mina de fått sina nya boenden och ska börja flytta osv osv. Åuh. Det går ju inte. Damnit. Hatar ansvar sometimes.

Så Ska Det Se Ut!

Current Delivery StatusIn Transit to Customer - Shipment on Schedule01 Jun 2007