Slave... For You

Jag har grinat typ 5 gånger idag. Fråga mig inte varför. Nu senast var det till ett avsnitt av lost. Har såna här dagar ibland, när jag bara känner mig allmänt ledsen. Typ tänker på min farsa och sånt. Hatar att han fortfarande kan få mig att börja grina. Så annoying.

Mår iallafall lite bättre idag, sjukmässigt sett. Inte haft feber på hela dagen, hawiee! Nina ringde och tjatade med mig ut på lunch, blev typ helt andfådd av att gå från där vi parkerade bilen till thai restaurangen. Förresten så kan jag inte äta thaimat i Sverige längre. Har bara blivit besviken varje gång sen jag kom hem från Thailand. Så mesigt kryddat, svenne anpassat så att säga. Åt paneang curry idag, smakade typ ingenting enligt mig, så smakade Nina och hon tyckte det var jättestarkt. Hm. Och hon brukade gilla stark mat. Iallafall innan hon fick unge och blev tillsammans med en snubbe som inte ens kan titta på en cayennepepparburk utan att svimma. Åuh, jag blir nästan lite illamående av att tänka på Ninas liv. Skulle inte vilja vara i hennes skor ens för en dag. Men men, hon verkar glad. Iförsej så verkar det som att man måste vara så jävla glad bara för att man har familj. "Åh, det är det bästa som har hänt mig, åh min unge är så underbar, mitt liv är så mycket mer meningsfullt nu" bla bla bla crap. Personligen tror jag att de försöker övertala sig själva så de inte ska bli totalt deprimerade över att de gett upp sina egna liv totalt för att istället ägna det åt att vara slav till en liten sketen brat som är totalt otacksam inför allt som du gör för den. Vem vill bli livegen frivilligt liksom? Fattar det icket.

Okey. Tappade tråden lite, som vanligt. Är friskare, och tacksam för det. Hoppas på att jag inte har 39 graders feber imorgon igen, så som det blev förra gången jag kände mig friskare. Har vart ute en gång till idag faktiskt, åkte till affären (gjorde det aldrig igår) och handlade mat för 600spänn. Ja lite annat än mat också, som godis och schampoo, men det räknas tycker jag. Höll nästan på att svimma i affären, så är nog inte riktigt frisk än. Håller tummarna för att jag ska vara purfrisk på måndag. Tills dess så ska jag fortsätta kolla på Lost. Avsnitt 5 säsong 2 står på tur.

   
Rubriken är typ den enda bra Brittan låten ever. Okey, den och Toxic.
Jag är en tönt.

Vandrande Skelett

Vaknade klockan 15 idag. Oops. Men jag är faktiskt sjuk, så då får man sova mycket. Man BÖR sova mycket till och med. Har bara 37.8 i feber idag, så känner mig nästan frisk. Känns som jag glömt bort hur det känns att vara frisk iförsej. Var ju typ 2½ vecka sedan.

Jag tror jag har gått ner i vikt. Känns som det. Äger ingen våg, men mina revben börjar synas lite väl mycket tycker jag. Kan ju bero på att jag inte har någon aptit alls, och på att de senaste 2 dagarna så har jag inte haft nån mat hemma och ingen energi till att ta mig till affären. När jag säger ingen mat så menar jag egentligen lite mat, typ ägg mackor yoghurt och sånt. Så det är sånt jag levt på i 2 dagar. Inte för att det vart så mycket bättre de andra dagarna. Ställa mig och göra storkok känns inte direkt lockande. Särskilt när man inte är hungrig för 5 öre. Men jag vet att jag måste äta för att bli frisk... Jag önskar bara att jag var sugen på något, vad som helst. För allt som jag äter nu får jag tugga i typ 3 år, känns som det växer i munnen på mig och sen så mår jag bara illa efteråt. Inte okey.

Mina små CS-flickor har skrivit referenser till mig nu. Hur gulliga som helst, jag tror dom är lite kära i mig. Haha. Nä. Det tror jag inte. Men jag skämdes nästan lite när jag läste dem, lite väl bra liksom. Jag var ju bara sjuk hela tiden, tråkig och ointressant. Och så lämnar de typ avgudande kommentarer... Weird. Jag kanske var jättetrevlig mitt i allt febersvammel då då. Kanske borde vara sjuk jämt. Heh.

Åuh. Måste åka till affären. Vad ska jag köpa? No clue... suck.

Sick Of Being Sick

Tyskarna har åkt hem. 5 dagar var lite väl mycket, särskilt när man är sjuk. Mina social skills är inte direkt på topp när jag har 38-39 graders feber. Det är inte heller särskilt kul att känna att man inte kan hosta på nätterna för att man är rädd för att väcka sina små gäster som sussar sött på soffan/madrassen. Inte för att jag vill hosta, men ibland så känner man liksom att man skulle behöva. Men som sagt. De var söta, tysta, artiga, snälla, försiktiga, så jag kunde inte tycka illa om dem. Men vi hade typ noll gemensamt, och de var rätt tråkiga sådär generellt. Sen att de hade problem med sin engelska gjorde inte det hela lättare. Något jag dock har lärt mig är att tyska kan låta rätt så gulligt och inte alls så hårt som jag trott att det måste göra. Lyssna på 2 tyska brudar som viskar i köket på morgonen för att de inte ska väcka dig så kommer du förstå vad jag menar.

Jag är fortfarande sjuk. It sucks so much ass I dont even know where to start. Var hos läkaren i måndags, hon tog blodprov och det visade att jag inte hade en infektion, så då måste det vara virus. Influensa för att vara exakt. Gick inte att göra något åt saken. Fick hostmedicin och intyg på en veckas sjukledighet till. G är inte direkt glad på jobbet, han är sjuk också. Men jag kan knappt stå upp, så kan inte direkt jobba. Detta som suger med att jobba på ett litet företag, får så dåligt samvete... Vi är liksom bara 2 stycken, så är jag borta så halveras arbetskraften. Inte mitt fel iförsej att han inte har nån back up. Har dåligt samvete för att jag ska sluta också. Hmm. Måste berätta det snart. I dont want to.

Det som var bäst med läkarbesöket var att de bestämde sig för att göra en lite mer grundlig check up på mig, så ska tillbaka och ta massa tester, blodvärden, blodsocker och sånt. Förhoppningsvis hittar de vad som är fel. Kan ju vara bra att ha det sorted out innan jag åker till Thailand iallafall.

Weeds säsongerna är slut och jag har börjat kolla på Lost från avsnitt 1 istället. Nu ligger jag på avsnitt 16. Jag är så glad att internet finns. Känns som det har räddat mig från att bli galen nu när jag vart sjuk såhär länge.

Ny Piercing... Yay

image188

I Miss My Babies



Jag började seriöst grina när jag såg det här. Hur patetisk är inte det? Så jäkla gulliga! Saknar mina katter så jäkla mycket ibland. Mina bebisar. Har iallafall hört av bruden som adopterat dem och de trivs tydligen jättebra i sitt nya hem... Får försöka tänka på det.

German Soul

Så. Jag har 2 tyska brudar hemma hos mig nu. Och jag är fortfarande svinsjuk. Slutat spy iallafall, men allt pratande med dem igår har gjort att jag typ inte har nån röst idag. Skitbra, verkligen. De åkte in till Sthlm i morse, skulle gå runt och kolla rundor. Gav dem en karta och pekade ut lite ställen som jag tyckte de skulle gå till. Dessa är lite annorlunda än de som jag har haft innan... Vet liksom inte riktigt om de vill att jag ska visa dem grejer, leka guide och sånt, eller om de egentligen bara vill ha nånstans att sova. Nu kan jag ju inte direkt vara särskilt aktiv i mitt hosting, även om jag skulle vilja, men ändå. Om jag blir lite friskare imorrn så kanske jag kan åka in med dem. Får se. De är iallafall trevliga, även om de är lite blyga och tysta. Jag kan inte direkt hålla igång det hela heller iomed att jag inte har nån röst. Hmm. Mjaja. Det kunde ha vart värre. De skrev en söt lapp till mig i morse och har redan gett mig godis som tack för att de får bo här. Jag är en sucker för både godis och söta lappar, så man kan väl säga att jag gillar dem.

Störd grej. Jag har haft totalt 7 pers hemma hos mig nu och surfat, av dem har 6 vart från Tyskland. Den 7:e är för nuvarande i Tyskland och har vart där typ totalt en månad och verkar gillat. Dessutom så surfade jag hos en tysk i Ko Phi Phi och även snubben i Amsterdam var från Tyskland. Coincidence? I think not. Jag är nog också tysk egentligen.

Har börjat kolla på Weeds. Asbra serie verkligen. I like. Rolig. Behöver underhållning när jag bara sitter hemma och glor. Blir lätt tråkigt. Dags för avsnitt 6.

Mer Klagosång

Har tagit massa piller nu, bland annat de som jag köpte i London. Känner mig lite bättre, men långt ifrån bra. Känns jobbigt att de 2 couchsurfarna kommer imorrn. Känner mig inte direkt social om man säger så. Dessutom kommer de säkert vilja gå runt och se saker och så vidare, och jag kommer känna mig tvungen att leka guide. Även om jag mår bättre tills imorrn så kommer jag ju absolut inte vara frisk. Har inte hört något från dem på ett par dagar, men tror nog att de fortfarande planerat komma. Kan ju inte ställa in nu, vart ska dom ta vägen liksom? Dessutom så vill jag att dom ska komma hit, de verkar vara bra roliga brudar. Fan också. Varför ska jag vara sjuk så damn ofta för?

Igår så mådde jag bättre på kvällen och städade typ hela lägenheten och tvättade kläder. Jag antar att det var lite överdrivet, och jag antar att det är därför jag blev mer sjuk idag igen. Oh, I suck ass ibland. Varför skulle jag städa? Liksom hellre att jag är frisk än att jag har en städad lägenhet. Jävla mamma och hennes uppfostringsteknik.

Hungrig. Mat. Tack.

Oh So Real

Fortfarande sjuk. Damnit. Imorrn kommer det folk hit också. Får verkligen hoppas att det gått över tills dess.

Så. Jag har köpt biljetten till Thailand som sagt. One way, non refundable. Har inte skrivit om det mer innan, eftersom pengarna inte drogs från mitt konto på en gång. Men nu är det klart och jag har fått mina e-biljetter. Läskigt, för nu blev det helt plötsligt så mycket verkligare. Visserligen är det lång tid kvar tills den 2:a oktober, men detta motiverar mig lite mer, gör att det blir på riktigt. Jag ska verkligen göra det, inte bara snacka om saken och sen banga när det väl kommer till kritan. Sen hur länge jag stannar får jag väl helt enkelt se. Jag tänker inte sätta upp regler för såna saker. Brukar alltid göra saker efter hur jag känner och inte efter princip. OM jag vantrivs så är det klart att jag drar därifrån. Men tänkte att jag iallafall borde ha en minimigräns eller så, ibland kan det ju ta ett tag innan man kommer in i rutiner och sånt. Kanske 6 månader? Vill ju stanna längre of course. Som det känns nu.

Eller, inte alls som det känns nu, för nu känns det förjävligt allting. Mitt huvud håller på att sprängas och halsen är ett enda stort bultande köttstycke. Fresh, I know.

Bokat och Klart

image187

Yrar Jag Så Skyller Jag På Febern

Så. Jag blev jättesjuk när jag kom hem från Nederländerna... Har haft massa feber och ont i halsen som fan. Har mestadels legat i sängen och kollat på serier/sovit hela dagen. Igår gick jag hem tidigare från jobbet efter att jag kräkits där. Kul. Jag kom ut från toan, såg helt förstörd ut, sa till G att jag spytt och undrade om jag kunde gå hem. Han undrade varför.... Ehhh. För att jag mår skit? För att jag precis sa att jag spytt kanske? Jäkla idiot. Ja han lät mig gå hem sen iallafall. Jippie. Okey jag fattar att det kanske inte är så poppis att jag först är ledig från jobbet och sen blir jag sjuk direkt efter, men det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken tyvärr.

Åuh. Så mycket saker som jag borde göra. Mycket folk som jag vill träffa... Var så länge sen jag hängde med så många. Saknar dem. Hatar att jag bor här ibland, det är liksom så nära men ändå lite för långt borta för att kunna ses spontant med folk. Lättare om man bor i Thailand, då vet man liksom att man inte kan ses. Nu får jag bara dåligt samvete för att jag är så satans lat. Iförsej så har det inte berott på det nu, utan för att jag vart borta nästan en vecka, och nu är jag ju sjuk. Men ändå.

Måste hinna städa och så innan fredag. Har fortfarande inte städat ordentligt sen jag gav bort Marsei och Serlot. Vilket är oerhört dumt, eftersom anledningen jag gav bort dem var för att jag skulle må bättre, och för att må bättre så måste jag ju få bort katthåren och sådär. Ska göra det imorrn om jag mår bättre. Varför innan fredag? Jo för då kommer det 2 CS-brudar hem till mig. Nu när jag surfat hos några andra så vet jag ju att det knappast behöver vara perfekt clean när nån kommer hit, men jag skäms om det är helt stökigt och så när nån kommer hit första gången. Det är nåt som min mamma har "lärt" mig. Alltid städa innan man får besök. Vilket egentligen är dumt, för det blir ju ofta rätt stökigt fort när man får hem folk till sig, så man måste ändå städa efteråt. Hmm. Oh well.

Ska fortsätta kolla på serier nu tror jag. Så borde jag äta nåt också. Ja just det, det behöver jag göra också.... Handla mat. Har typ inget hemma. Får se om jag kan skrapa ihop nåt ur frysen. Helst inte is.

Pics From The Netherlands


Rapport Dårå.

So.. I'm back. Kan ju säga så mycket som att jag inte direkt känner mig utvilad efter denna semestern. Vart fullt upp mest hela tiden. Särskilt fredag lördag. Hängde mest i Den Haag de andra dagarna, och där var det liksom inte riktigt lika mycket som jag ville se. På fredagen åkte jag och R in till Am*dam och strosade runt lite, käkade och så mötte vi upp med en annan CS snubbe som bodde där. Han tog med oss på en screening av en tysk film, som tur var med engelska subtitles.. Hehe. Den var rätt arty och queer, vi satt i en typ museumliknande hall på vanliga stolar, och folket som var där var också väldigt arty. Har nog inte känt mig så kulturell typ någonsin. Haha. Filmen var iallafall rätt bra, kul att se en tysk film. Faktiskt första gången.

Efter det så gick vi till ett CS-möte, var typ hur mycket folk som helst. Svårt att försöka snacka med alla, blev ändå mest att jag pratade med M som vi mötte upp med tidigare. Kändes oartigt att inte göra det, eftersom jag skulle surfa hos han senare på kvällen och sådär. Gick hem till han efteråt, och jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Helt sjukt kallt. Fattar inte, men Nederländerna är hur mycket kallare än Sverige som helst. Måste vara att det är fuktigare där eller nåt... Det sög iallafall. Sov i typ 5 timmar, sen väckte en papegoja oss. Japp. En papegoja. Han hade ett träd utanför sitt fönster, och där hade typ 5 papegojor bestämt sig för att bo. Tydligen var det rätt nära till ett zoo där han bodde, så han trodde att de hade rymt därifrån. Haha. Roligaste var ändå att han sa det på kvällen, och jag trodde att han skämtade. Sen så sa han det på morgonen också, typ "kolla ut, där är papegojan" och jag vägrade kolla för att jag fortfarande trodde att det var ett skämt och att han skulle skrika HAHA lurad! om jag kollade. Men nope. It was indeed true. Inte direkt något man förväntar sig när man förfrusit huvudet av sig kvällen innan.

Dagen som kom är mycket väldokumenterad i bilder. M:s stora intresse är nämligen fotografi, vilket passade mig utmärkt. Åkte till och med ut till ett Flickr möte i norra Amsterdam, det var ungefär 20-30 pers som möttes upp och gick runt och fotograferade överallt. Vi var bara där i 2 timmar dock, för kände att jag ville fota lite av turist Amsterdam också, ni vet kanaler and shit. Hehe. Så åkte färjan tillbaka, M sa hej då och jag och R gick runt i Amsterdam resten av dagen. Var soligt hela dagen, så blev faktiskt bränd i fejset. Mina läppar känns som de har fått en botox injektion just nu.

Kvällen blev dock mindre lyckad. Vi skulle på en middagsgrej för R:s brorsa, de hade haft nån turnering i någon konstig sport mot massa irländare, och de skulle fira på kvällen. Tänkte att det kan väl vara skoj, så betalade 25 euro för 3-rätters middag. Skulle jag inte ha gjort. Servicen var usel, de var underbemannade, så det var inte deras fel, men ändå. Maten var asäcklig, typ korvsoppa till förrätt, gryta med sega köttbitar till huvudrätt och alldeles för lite potatis till, så det slutade med att de som fick maten sist inte fick några potatisar, utan bara fick käka äckelgryta. Jag fick min mat sist av alla, och behöver jag ens säga att jag inte åt särskilt mycket? Nä, tänkte väl det. Jag och R blev till sist så förbannade att vi gick därifrån innan vi fick efterrätten. Jag blev dessutom magsjuk av de 2 tuggorna som jag käkade av den förbannade grytan, spydde som en gris på kvällen och somnade runt klockan11 på kvällen.


Flygresan hem gick rätt bra, förutom att tåget till flygplatsen stannade en station innan det skulle och alla gick av tåget. All information som de gav var på nederländska, så fattade ingenting. Fick fråga random folk på tåget, och alla tåg hade blivit inställda pga nån olycka eller så. Lagom stressad när jag irrade runt där och försökte hitta vart man skulle gå för att komma till flygplatsen. Rätt viktigt om man säger så. Hittade en buss till slut och kom till flygplatsen en halvtimme senare än planerat. Som tur var hade jag åkt i tid, så att missöden kunde hända utan att jag skulle missa planet. Yay för min planerarsida.

Bilderna håller på att bearbetas, tog typ 200 stycken, så det kommer nog ta ett tag tyvärr.

Ihh.. Back to work.

Am*Dam & Den Haag

Tjingelings. Sitter hemma hos Rorys brorsa och gor typ inget... Har vart sjuk hela dan igar och madde inte sa bra i onsdags heller. Sov askasst tisdags natt sa hade bara fatt 2 timmars somn innan jag borjade flyga och sadar. Tror det kan bero pa det. Det har tyvarr innebart ratt lite upplevelser att rapportera om. Gick runt lite i Amsterdam i onsdags innan vi akte till Den Haag dar Garrik bor. Igar kvall gick vi runt lite i Den Haag och akte till stranden har och sa. Iforsej ar det hur kallt som helst har, typ kallare an i Sverige, sa fattar inte varfor vi skulle aka dit. Haha. Anywho. Har tagit varktabletter och snart ska vi bege oss in till Amsterdam. Ska val forsoka irra runt dar och turista lite, och sen pa kvallen sa ar det ett CS-mote som vi tankte dra till. Hoppas pa att traffa lite roligt folk dar. Wihoo.

Packat och Klart

Värken har återkommit vilket gör att jag tror att jag inte längre är hög. Därför tog jag lite fler piller (3 stycken) för det är fan enda sättet som jag kan överleva den här dagen. Har lyckats packa också. Är lite orolig för en av mina favorit komiker Dave Attell har en act som låter såhär:

Here's a travel tip. Never ever pack when you're high. You get there, you open your bag, nothing matches. For the whole trip all you have to wear is a hawaiian shirt, an owen mitt and a lava lamp. That's all you got. The rest of the bag is full of cookie dough and hot wheels trucks. And for some reason, an anal thermometer. I didn't know they still made those.

Hoppas att det inte kommer vara riktigt så illa när jag kommer dit.

Because I Got High

Åah. Jag är hungrig. Jag är uttråkad. Jag är hög. På värktabletter och kaffe. Något säger mig att det inte var det smartaste draget att ta 2 voltaren, 2 alvedon och 1 orudis inom loppet av 4 timmar. Samt svälja ner dem med kaffe. Plus att det enda jag ätit idag var de 3½ brago kexen som fanns kvar i kakburken. Känner mig aningen svimfärdig faktiskt. Vill bara gå hem. Seriöst. Pallar inte vara här i 1½ timme till. Ändå så förbannat lugnt.

Kul att jag spammar min egen blogg med inlägg. Men det är okey för jag åker ju bort snart, och då blir det antagligen inget bloggande på ett tag. Skulle vart okey annars också iförsej, eftersom det är min blogg och jag får göra vad jag vill med den. Nästan. Seriöst. Jag är drogad. Ta mig inte på allvar.

Avlopp. Love It.

Bara för att jag är uttråkad så ska jag skriva om vad jag gjorde igår kväll. Jag hatar slem, hår och äckel. Sånt som brukar finnas i avlopp när man rensar dem. Tyvärr så måste man göra det ibland, och ibland råkade vara igår kväll. Min couchsurfer B var inte så noga med att ta bort sitt hår från mitt handfat när han klippte sig i mitt badrum, så det är antagligen förklaringen till stoppet. Iallafall så stegade jag in med bestämda steg, tänkte att det väl bara är att skruva loss den där grejen, ta bort äcklet och sen är det klart. Gjorde det, men det var fortfarande stopp. Ville inte gärna stoppa upp fingrarna i röret, liksom iouuw, så jag försökte hitta något jag kunde peta med. Enda som funka var ett teskedsmått, det gick ganska bra, peta runt där och massa skit ramla ut. Men så råkade jag peta upp den för långt, så den fastnade. Försökte få bort den med allehanda grejer i mitt kök (provsticka, gaffel, ett annat teskedsmått) men det gick inte. Prövade till slut med fingrarna också, men inte ens det hjälpte. Så nu så sitter det alltså ett jäkla teskedsmått i mitt handfat. Och behöver jag ens säga att det är värre stopp än innan? Åh blir så förbannad. Tji fick man för att man försöker fixa grejer. Ibland önskar jag att jag bodde i hyresrätt och bara kunde ringa fastighetsskötaren så fort det blev stopp i avloppet. Värsta är ändå att jag fick rota runt i äckelslem med mina fingrar helt i onödan. It sucks. Ass. Kommer drömma mardrömmar i år efter detta.

Ajje.

Så lägligt. Fick mens idag. Vilket är lika med världens ont i magen, vilket är lika med värktabletter i massor men fortfarande nästan olidlig mensvärk ändå. Jag är ändå förbannat glad att detta hände idag och inte imorgon. Att sitta på ett flygplan i fosterställning skulle vara mindre skoj. Iförsej är det mindre skoj att sitta i fosterställning på jobbet också. Skulle vart hemma om det inte vore för att G opererade sig igår och det finns ingen som kan ta över här. Nu behöver jag iallafall inte skylla på resfeber för min oförmåga att jobba. Ska mest sitta här och dricka kaffe och äta mjölkchoklad med non stop i.

Måste packa ikväll. Hade bara tänkt ha med mig ryggsäck. Kan ju ändå inte ta med mig duschcreme och sånt eftersom det räknas som vätska på flygplatsen. Får köpa sånt i Amsterdam. Eller eventuellt sno från R:s brorsa. Lukta kille har ju ingen dött av.

Kick Me Hard

Jag är världens sämsta arbetare. Seriöst. Jag borde få sparken. Iförsej så vill jag få sparken, för då kan jag dra till Thailand mycket tidigare. Men that ain't gonna happen så att säga. Så därför så är min arbetsmoral inte direkt på topp. Tänker bara göra saker när jag absolut måste. Är själv på jobbet nu, så det enda jag egentligen måste göra är att ta kunderna när de kommer in. Hittills har det vart 5 stycken. Totalt 90 kronor i kassan. Vågen för det. Druckit kaffe har jag gjort däremot. Och snackat på msn. Och ringt samtal till thailändska mobiltelefoner. Hmm. Sa jag att jag förtjänar att få sparken? Haha.

Åah, jag är så satans trött. Sov typ 4-5 timmar inatt. Tycker det ursäktar min låga arbetsmoral lite iallafall. I lördags så skyllde jag på bakishet, och imorgon tänker jag skylla på resfeber. -host-sparken-host-

Early Bird

Wie, 7 ringde klockan i morse. Tvättdags. Ibland så hatar jag mig själv för min oförmåga att boka tvättid i förväg. Ska ju åka iväg till Amsterdam på onsdag morgon, så skulle ju vara trevligt om jag hade rena strumpor och sådär. Min tvättstuga är nästan alltid ledig på kvällarna, men det är verkligen alltid så att när jag ska iväg och måste tvätta, ja då är den självklart upptagen. Vilket leder till detta morgonscenario. Men egentligen kanske det är bra, eftersom jag måste åka sjukt tidigt på onsdag morgon. Ska vara på flygplatsen kl 8.45, så måste åka härifrån typ 7.30. Så då är ju idag rena sovmorgonen. Känns inte som det just nu dock. Uäh.

Ointressant Inlägg, Var God Läs Ej Skiten

Vaknade klockan 14 idag. Helt sjukt. Gick och la mig innan 2 inatt, låg och lyssnade på musik och somnade väl ganska raskt. Sen så vaknade jag verkligen inte en endaste gång förens kl14. Helt jäkla sjukt. Hade visserligen inte sovit så bra natten innan, men iallafall. Blir ju kul ikväll... Hmm.

Har inte hunnit göra så mycket idag på grund av detta. Åkte till farmor vid halv4 tiden och käkade middag (frukost?) där. Sen kom brorsan och hans tjej dit och så fikade vi tillsammans. Jag älskar min farmor, men alltså... Gamla människor kan vara så tråkiga. Gaggiga. Och säga samma saker typ 3 miljarder gånger så man blir helt irriterad. Men det får man inte bli. Usch. Jag saknar min farmor. Eller, den hon brukade vara snarare.

Nu håller jag på och tvättar... Jippie. Egentligen är det någon annan som har tid nu, men jag väntade 45 minuter och det var fortfarande ingen som hade börjat. Då är det väl ändå okey att sno tiden tycker jag.

Sa inget till farmor om att jag ska flytta till Thailand. Hon kommer bli asledsen... Men kan ju inte stanna här bara för hennes skull. Det måste hon ju förstå. Dessutom tycker jag att hon kan komma och hälsa på mig istället.

Hej Psyko


image186Haha, jag ser ut som att jag ska döda någon. Den här webcam bilden skulle passat bra in i föregående inlägg. Bwaha. Fattar inte varför jag har en webcam ens, använder den verkligen aldrig. Måste skaffa ett långdistans förhållande eller nåt först.

Igår var jag på middag hos min mor. Jag var fortfarande förbannad på G så de "tvingade" mig att dricka vin till maten, även fast jag tagit bilen dit. Sen "tvingade" min brorsa mig att följa med ut till o'Learys också. Och så "tvingade" han mig att dricka upp shotsen som han köpte till mig. Jävla bror. Hetsapa. Och jävla mig själv som inte kan säga nej. Det var ju mindre roligt klockan 9 imorse när klockan ringde. Tyckte nästan lite synd om mig själv. För jag blev ju "tvingad".

Resten av dagen har spenderats i horisontal läge i soffan, ätandes diverse onyttigheter, bland annat en flottig Calzone, Coca Cola, Djungelvrål, Marabous nya non stop choklad och Pringles hot and spicy chips. Fan vad reklam jag gör. Eller kanske anti-reklam. Haha. Vill du impa på mig och ge mig en present så är något av ovanstående mycket uppskattat. Ja kanske inte calzonen, om den inte är purfärsk. Gammal mat gillar inte jag nämlish.

Ouhh.. Min mage är inte alls glad på mig. Damnit.

Jag diskuterade hela lägenhets-säljar-grejen med min familj igår. Tydligen är bästa tiden att sälja i mars-april. Så jag funderar faktiskt på att sälja den då, och sen bo i min mammas lägenhet. Hon ska flytta ihop med sin pojkvän men vill inte göra sig av med sin lägenhet om det av någon anledning skulle strula till sig mellan dem. Skulle få bo där typ helt gratis, = jag kan spara massa pengar. Plus att jag då vet hur mycket pengar jag har att röra mig med, dvs hur mycket vinst jag får på lägenheten. Då kan jag börja planera grejer mycket bättre, typ om jag har råd att köpa en ny laptop och sånt innan jag drar. Plus att det känns mer på riktigt då liksom, som att jag bara väntar på att dra. Det blir oundvikligt liksom. Så vill jag ha det. Men ska tänka på det ett tag till, iallafall tills jag kommer hem från Amsterdam.

Horisontal läge igen då.

Ge Mig Ett Snöre Tack

Suck och pust och stön. Pisshumör idag. Pisshumör igår. Jag anar att röda armén kommer invadera snart. Jag hoppas att den ska det, för då är det något som kommer gå över alldeles strax. Om den inte ska det så är det asjobbigt för jag har inte känt mig såhär lättirriterad och missnöjd med tillvaron i allmänhet på väldigt länge. Jag och G bråkade som fan på jobbet idag, jag tycker han är en stor jävla fet idiot som bara säger så jäkla dumma saker hela tiden. Gnällig och stressad helt utan anledning. Bara säger massa skit till mig, gnäller om jag sitter ner i en sekund "för det är ju så mycket att göra". Samtidigt så ska han själv vara ledig imorgon för att "han behöver städa hemma". Jävla mongo. Seriöst. Han var jävligt osmidigt tidigt på dan, och jag sa typ att jag ville att han skulle be om ursäkt, men istället för att göra det så började han gnälla ännu mer och skulle förklara för mig att det hela egentligen var mitt fel. Jag blev seriöst så förbannad att jag först skrek till han att för fan var helt jävla dum i huvudet, och sen gick jag därifrån. Har inte snackat med honom på hela dagen sen. Väntar fortfarande på en ursäkt. Han däremot gör som han alltid brukar när han vart en idiot, han låtsas som ingenting och försöker prata om något annat nästa gång han springer på mig i butiken. Åaahh.. jag är så irriterad att jag tror jag dör. Vill seriöst strypa människan. Han har ALDRIG bett om ursäkt så länge som jag känt honom. Nu kommer jag inte behöva se hans fula nuna på över en vecka iallafall, imorrn är han ledig, sen opererar han sig på måndag (= jag jobbar själv må-tis), och sen åker jag till Amsterdam.Ska bli så skönt! Suck. Jag vet inte hur jag ska klara av att jobba kvar där ända tills i höst faktiskt. Jobbet står mig upp i halsen. Har ångest varje dag innan jag ska dit.

Nu ska jag försöka sätta på ett fakesmajl och gå ner till min morsa som ska bjuda på middag. Åh vad jag känner mig sugen... Not. Men det är gratis mat.

Bob Hund i Mitt Hjerta


Old & New Friends

Har börjat återuppta kontakten med massor av gamla kompisar nu på sista tiden. Lite roligt tycker jag. Även om jag långt där bak vet anledningen till varför vi slutade ha kontakt. Tur att jag inte är en långsint människa, för om jag skulle vara det skulle jag inte vara vän med många... Dessutom har jag typ världens bästa minne när det gäller vem som sagt vad/gjort vad/ringt det och det samtalet. Så på det sättet så är jag nog långsint, för om allt skulle fucka sig igen så kan jag dra upp det gamla och vinna. Bwahaha. Fan jag är ju störd i huvudet.

Har börjat lära känna nya människor också. Det stör mig en aning att bara för att den man lär känna är inom HBTQ så antas det automatiskt att man har något på G, det skvallras och folk blir så förbannat nyfikna. Det gör bara att jag blir så jäkla av. Nästan som att man får press på sig av andra människor att det ska hända något, och det snabbt! Helst ska man ju flytta ihop och skaffa katt och börja vara otrogen på en gång. För det är ju så det är i flatvärlden. Tydligen. Inte min grej dock. Vad hände med att taking it slow? Vad hände med att se vad som händer? Jag är inte desperat, jag vill inte stressa fram något. Jag är inte ens säker på att jag vill att det ska hända något. En annan person spökar fortfarande i huvudet, plus att jag faktiskt ska flytta snart. Verkar dumt. Men som sagt; vi får se vad som händer.

Japp.

Fortfarande nöjd.

NyStart

I ett försök att börja om på nytt och få bort det där med att kolla dit där mina pälsklingar brukar befinna sig så möblerade jag om hela lägenheten. Det såg dessutom helt sjukt tomt ut när alla kattsaker var borta, hade en hög klätterställning som tog rätt stor plats, så när den var borta så såg det helt konstigt ut. Jag är iallafall mycket nöjd med resultatet. Känns lite mer vettigt på nåt sätt, mer öppet. Kanske är det allt vin som jag druckit som gör mig något mer optimistisk, men jag hoppas att jag är lika nöjd när jag vaknar imorgon.

|...................|

Alltså. Fy fan vilken sepe känsla detta är. Helt jävla sjukt. Ursäkta mitt språk. Jag är ensam  här hemma för  första gången. Men grejen är den att jag ser Marsei och Serlot hela tiden. Eller, jag tror att jag ser dem. Känns lite läskigt faktiskt, nästan som spöken... Känns så tomt. Så tyst. Fast jag har TV:n på och musik... Konstigt, för så mycket väsen förde de ju inte, bara ibland när de fick ryck. Men antar att de rör sig, andas och sånt, man känner liksom närvaron av något. Men det är borta nu. Som sagt. Helt sjukt. Overkligt. Jag känner mig lite chockad faktiskt. Har nästan lust att åka tillbaka och hämta hem dem... Vad har jag gjort? Vad är jag för en slags människa som kan lämna bort de som man älskar mest av allting? Vad säger det om min förmåga att älska? Usch, får inte tänka så, kommer grina hela natten i så fall.

Jag har vin hemma. Nog dax att leka hobbyalkoholist.

Påtvingad Kärlek

image185

Sista Natten Med Pälsklingarna

En tjej ringde mig i morse och sa att hon ville adoptera Marsei och Serlot. Jag la upp en annons på katthemmet, och en timme efter att den blivit publicerad så ringde hon. Jag blev lite chockad, vad jag förstår så är det tydligen svårt att adoptera bort sina katter... Hade inte förväntat mig så snabbt svar. Hon verkade jättvettig, hade 2 katter redan och sa att hon var hemma mestadels (jag vågade inte fråga varför) så hon hade mycket tid att pyssla om dem. Hon gav bra foder till sina katter också, vilket tyder på att hon är seriös med att ta hand om dem på bästa sätt tycker jag. Hon skulle komma hit imorgon kväll och hälsa på Marsei och Serlot, och om de tycker om varann så kör jag hem alla 3 till hennes hus. Tycker det är rätt bra, för då får jag se hur hon bor också. Om det känns helt fel så kör jag tillbaka med dem.

Jag vet inte... Jag känner mig lättad och glad på ett sätt, eftersom det verkar som de kommer komma till ett bra hem, till en kattmänniska som kommer älska dem lika mycket som jag. Men samtidigt så är jag jätteledsen och vill inte alls lämna bort dem. Fatta vad ensamt det kommer vara här hemma. Det kommer kännas helt sjukt. Jag har ALDRIG vart helt ensam hemma i den här lägenheten. Kommer bli första gången som jag verkligen bor själv.

Detta har gått så fort. Känner mig chockad. Känns overkligt att jag aldrig kommer få se mina bebisar någonsin igen. Har börjat grina flera gånger idag på jobbet när jag tänkte på det, och jag kan ju tala om att jag sitter och grinar nu medans jag skriver detta. Samtidigt så vet jag att jag måste. Detta är rätt beslut. Jag vet det, men det gör inte att det gör mindre ont.

Elle s'apelle



Dagens favorit. (Min gamla polare Andrew's band)

Syster Yster

Jag känner mig lite deprimerad idag. Vet inte riktigt varför. Drömde jättemycket om min lillasyster inatt, kanske är därför... Har nog lite dåligt samvete för att jag aldrig träffar henne. Bio-pappa ringde igår också och jag svarade inte. Kanske därför jag mår såhär... Kanske borde ringa upp. Usch, jag tycker det där är så svårt. Kan inte bestämma mig för om jag ska utesluta honom ur mitt liv helt eller inte. Om jag gör det så mister jag ju min lillasyster också automatiskt, vilket inte känns rätt. Farmor kommer bli så ledsen också. Antar att det kommer ge sig automatiskt när jag flyttar i vilket fall som helst, så borde inte tänka på det så mycket.

Helt galet mycket det snöar ute. Guess I'm staying in today.

So Damn Sad

Usch.. Jag känner mig helt ledsen nu. Har lagt upp annonser på Stockholms och Södertäljes katthem om att Marsei och Serlot söker nytt hem... Har försökt höra med folk jag känner, men ingen vill eller kan ta dem. Känns hemskt att behöva lämna bort dem. Vet inte hur jag ska klara det den dagen jag faktiskt ska lämna dem i sitt nya hem. Kommer grina ögonen av mig. Börjar fan grina bara jag tänker på det nu. Måste försöka tänka på min astma, mina skakningar, hur sjuk jag är hela tiden och på att jag ändå bara kommer kunna ha dem tills i oktober ändån när jag åker bort. Hoppas verkligen på att någon snäll person får dem. De är verkligen helt jäkla underbara katter. Alla som vanligtvis inte gillar katter gillar Serlot och Marsei. Mina små bebisar... Åhh.. Usch. Pallar inte tänka på det.

Så Jäkla Snygg Bild

image184
Brorsan, Jag och Nina

Lärdomar man kan ta från denna bilden:

  • Jag har visst lite färg kvar fortfarande
  • Kanske borde införskaffa puder trots allt, ser ju alltid så damn flottig ut
  • Låna ALDRIG läppglans av Nina igen
  • Jag borde skaffa bruna linser, ser helt sjukt ut med så blå ögon och brunt hår

Klockrent

Igår så stod jag och Krille och diskuterade köttätande vs grönsaksätande och då kläckte han ur sig detta:

- Grönsaker är djävulens frukt!

Så sjukt bra sagt. Gjorde hela min kväll. Lättroad? Vem jag?

...Och Bilen Går Bra?

Åh jag är så uttråkad att jag tror att jag trillar av pinn snart. Jobbar själv idag, och det är pissväder ute, vilket är lika med noll att göra här. Har vart inne en endaste liten tant sen jag kom hit. Kommer bli en jäkligt bra kassa idag alltså... Uppe i hela 80 kronor redan.

Igår var jag på Indiska Restaurangen med min brorsa och hans tjej, samt Nina och Krille. Parmiddag plus mig. Hawiee. Nej men det var rätt trevligt. Jag pallar verkligen inte med Nina längre alltså... Sjukt hur mycket man glida ifrån varandra. Iförsej var det ju typ 8 år sedan vi var riktigt close, men iallafall. Hon pratar så mycket, och om så fullständigt ointressanta saker. Sen när jag pratar om såna saker som jag vill så ser hon antingen helt oförstående ut eller ointresserad. Kul. Men det är antagligen så som jag ser ut när hon snackar om sitt skit med mig. Vi har så helt olika liv helt enkelt. Skulle skriva tråkigt, men kan inte direkt säga att jag sörjer. Tycker den här relationen som vi har nu är helt okey. Hon kommer alltid vara som en syster för mig, så vi behöver inte umgås för att ha en relation. Jag kanske kan återkomma om en sisådär 10 år när jag eventuellt KANSKE adopterat en ungdjävul. Då KANSKE vi har nåt att snacka om igen. Eventuellt.

Gick och kollade på ett band efter middagen, The Knockouts heter dom. Typ rock. De är väl helt okey, men inte riktigt min cup of tea. Det som förstörde det mest var att sångaren har fått storhetsvansinne och tror typ att de är världens mest kända band. I mellansnacket var han bara så dryg och typ hotade med att aldrig komma tillbaka... Liksom buhuu. Jag ska gå hem och gråta mig till sömns varenda dag från och med nu för att The Knockouts aldrig mer kommer spela här. NOT. Jävla dryga idiot. Ska aldrig kolla på dem mer i hela mitt liv. Borde hotat med det till dom, för det har säkerligen lika stor effekt på dem som deras hot hade på mig.

Hantverkare. Igen.

Bredbandsbolagets tekniker var här imorse. Jag fattar verkligen inte varför de alltid ska vara så tidiga för? Har jag bara otur eller är det så att alla hantverkare bara jobbar mellan klockan 7-9? Sen är det fikaraster för hela slanten verkar det som, eftersom jag aldrig vart med om att de kommer senare. Bah. Fick gå upp klockan 8, sen var han här i kanske 20 minuter. Det var lite pinsamt för när han kom in så satt fel kabel i uttaget... Ehh.. Oops. Men jag var desperat och försökte med allt som de hade skickat med. Hade ju försökt med rätt kabel också innan, och det funkade inte, men det kunde ju inte han teknikern veta. Han kollade på mig som jag var dum i huvudet innan jag förklarade hur allt hade gått till. Tydligen så var det ändå nåt fel nere i källaren, för sladden där hade  släppt när han tog i den. Tur var väl det, för annars skulle jag ha fått betala 1500 spänn. Om det hade vart mitt oförstånd som gjort att det inte funkade vill säga. Han fick det att funka iallafall, så nu surfar jag med bredbandsbolaget. Hawiee. Hoppas det funkar bättre än vad ComHem har gjort på sista tiden.

Ska till jobbet snart. Om vi har otur så kommer vi få hela vårordern av tillbehör från Duells OCH alla cyklar från Jaguarverken idag. Då kommer det blir mycket att göra... Uoh. Hope not. Okey om vi får en av de grejerna, för då finns det lite att göra iallafall. Så tråkigt att bara gå runt och glo.

Jag ser jättemycket fram emot att åka till Amsterdam! Hawiee. Pratade lite snabbt med B och han kommer antagligen vara i krokarna när jag är där, så han skulle försöka åka till Amsterdam då också. Hawiee igen. Kommer bli en liten CouchSurfing reunion.