Klä Upp Sig?

Hmm.. Sitter och funderar på om man kanske ska fixa sig lite. Det är ju trots allt nyår, även om jag "bara" ska umgås med Erica och katterna ikväll. Jo. Lite iallafall. Typ mascara och lite finaere kläder än mjukisbrallor iallafall. Moahah.

Damn it. Jag är hungrig. Hoppas Erica också är det när hon kommer. Nina ringde också förut och hon sa att vi fick komma upp till dem ett tag om vi kände för det. Tydligen ska de ha nån slags parmiddag (moget) med ett annat par och deras bebis (ännu mognare). Ville låna deras Buzz spel, men det fick jag inte. Elakt! Skiter väl i om de ska använda det, JAG vill ju ha det och mina needs borde ju gå före deras.

Nepp. Ska väl klä mig lite anständigare och diska innan darling Erica kommer.

Ändrade Planer

Återigen har nyårplanerna ändrats. Både jag och Erica känner att vi inte pallar med nåt seriöst, så vi ska hänga här hemma hos mig ikväll. Jag ska laga mat och så ska vi spela tv-spel och snacka rövarna av oss. Mysigt värre. Passar mig alldeles utmärkt I must say. Så nä, det blev ingen nyårsklysha lilla Ibbsie. Hehe.

Usch. Jag vaknade nyss och har skitont i huvudet. Undrar om det är den satans träoljan, eller kanske alla sågspån (är allergisk mot såna) som gjort att jag fått det. Ska trycka i mig några värktabletter och dricka kaffe och hoppas att det går över. Har inte druckit mycket kaffe alls nu när jag vart ledig, helt stolt! Men nu är det banne mig dags.

Mitt kök är så jäkla FINT! Åh, blir helt kär när jag kollar på det. Haha.

Rubrik

Jag ska banne mig gå och lägga mig tidigt inatt. No more gå och lägga sig efter 3 bullshit. Är ju astrött dagen efter och slösar bort halva dan på att sova. Är ju jättetrött nu, så varför tvingar jag mig själv att vara vaken för? So damn onödigt.

Erica ringde förut, hon hade inte heller några planer för imorgon. Hade som sagt inga problem med att vara hemma själv på nyår, men nu bestämde vi att vi skulle käka middag ihop och kanske dricka nåt glas rött vin och snacka hela kvällen istället. Sen får vi se om vi pallar gå ut. Man kan ju iallafall gå ut utomhus och glo lite på raketer så man fattar att det är nyår. Haha.

Bänkskivan är fortfarande inte helt torr. Får nog vänta tills imorrn med att sätta tillbaka alla grejer. Med min tur lär ju det innebära att jag kommer vakna inatt av att katterna haft ner allting. Får nog kattsäkra allting innan jag går och lägger mig. Damn it vad jobbigt.

Meningslöst Var Det Ja... Ehh.

För att vara menlösa test så är jag rätt svag för dem. Kan bara inte låta bli att fylla i skiten. Damn it.

Ditt namn:
Jessica
Längd: 179/180 cm
Spelar du något instrument: Mja, lite bas.
Vem är snyggast: Gwen Stefani

Vem vet mest om dig: Ib
Vad vill du ha just nu: En bil!
Vilka sjukdomar har du: Astma, allergi, förkylningar.
Fobier: Slem & Gegga
Känner du en snygg kille: Jo det gör jag väl.
Har du körkort: JAPP!
Åsikt om jultomten: Han ger ju inte alls julklappar till alla. -lessen smiley-
Vill du gifta dig: Eventuellt.
Tycker du att du är attraktiv: Joråsåatte...
Din hårfärg och frisyr: Brunt halvlångt/kort rufs med lång snelugg.
Skolväska just nu: Går icket i skolan.

Har du glasögon: Nope, men jag vill ha! Jag passar i det.
Hur ser din plånbok ut: Jeanstyg med dragkedja och tryck på Johnny Cash med texten "Cash is King"
Favorittv-program: Lost, PrisonBreak och alla såna serier, men följer dem inte på TV...
När ska du festa nästa gång: Dont know, dont care.
Vad köpte du senast: Taco-ingredienser.
Hur mycket pengar har du: Jag har 50 öre i fickan. Sen har jag andra pengar också.
Hur svarar du i telefonen hemma: Beror på vem som ringer (har bara mobil).
Senast kramat: Mamma när hon hälsa på idag.
Vem sov du hos senast: Mamma och Pontus.
Stjärntecken: Skytt
Ögonfärg: Blå

Kall favoritdricka: Coca Cola eller Vatten
Varm favoritdricka: Te
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl
Säger ofta: Åååkeeeey... (nåt mer jag glömt?)
Saknar du någon: Inte just för tillfället.
Du fikade senast: På juldagen.
Senast sedda film: Big Fish, sen slökollade jag på StarWars och En andra chans

Hur känner du dig nu: Trött, början till huvudvärk (oljeångor) men glad.
Kan du laga mat: Japp. Jäkligt bra också.
Vad tycker du om fötter: Finns fina, men de flesta är rätt vidriga.
Är du smart: Jo det tycker jag nog.
Snarkar du: Antagligen eftersom jag alltid är mer eller mindre förkyld/allergisk
Har du homofob: Japp. Jävla homosar borde dra! (och ge mig adressen... moahaha)
När och varför grät du senast: När jag kolla på Big Fish

Mitt Kök Är FINE (lay you down)

Shit. Har precis grinat ögonen ur mig när jag kollade på Big Fish. Kan ju ha med att göra att jag är så satans trött, men ska jag vara ärlig så har det nog mer med att göra att jag är riktigt blödig. Jag hatar att jag gråter så lätt. Får ont i ögonen och blir helt rödflammig. Det jag hatar mest är att jag grinar när jag blir arg. Då fattar ju ingen att jag är arg, utan tror att jag är ledsen, vilket bara gör mig ännu mer förbannad. Inte okey.

Pappa fixade persiennen. Och underredet på bänkarna. Så nu ser det damn nice ut här! Wohoo! Jag passade på att olja in bänkarna också när jag ändå var på G, fått för mig att man ska göra det rätt ofta i början. Trät hade börjat se lite torrt ut. Men vet inte riktigt, kanske inte behövdes, för bänkarna är fortfarande oljiga och jag gjorde det för typ 2 timmar sen. Vet inte alls hur länge det ska ta för olja att sjunka in iförsej. Hmm. Jag är hungrig också, men det går ju inte så bra att fixa mat på bänkarna direkt. Damn it. Varför blir alla mina försök att vara duktig totala misslyckanden? Borde sluta med sånt och överlåta allt till pappa. Moaha. Eller inte. Inte.

Åuh. Nyår imorrn och jag vet inte vad jag vill göra. Jag skulle kunna tänka mig att vara själv, men alla verkar tycka att det är ju fruktansvärt, det kan man ju inte vara! Kan man väl visst? Om man vill något så ska man väl göra det? Äh, får se vad som händer. Jag gråter inte blod iallafall om jag ska sitta hemma med mina katter och glo på serier och film med en påse godis och 2 liter cola heller.

Åh Vad Det Är Kul Med Katter

Usch vilken jobbig natt. Somnade jättesent, närmare bestämt la jag mig i sängen vid typ 3. Slökollade på TV ett tag och sen somnade jag. Vid 4 så har Marsei ner vattenkannan i fönstret vilket resulterar i översvämning i lägenheten som jag måste panikspringa upp och ta hand om. Alla handdukar som precis var nytvättade får fungera som skurtrasor för att suga upp vattnet. Kul! Precis när man somnat sover man ju så djupt också, så panikvakna liksom. Fy satan. När jag äntligen var klar med det och efter många om och men somnat om så spyr Serlot. Får gå upp och fixa med det också. Det är kul nästan jämt.

Pappa skulle ju komma nu på morgonen också, så det passade extra bra att jag fick sova aslite. Verkligen. Så nu håller han på och sågar och fixar och trixar, verkligen trevligt när jag är cp-trött och bara vill sova. Men bra att få det gjort ju. Men det kassa är att han GLÖMT att ta med grejer att sätta upp persiennen med. Inte okey. Det var ju nästan det som var viktigast. Får se om han kan lösa det på nåt sätt, hoppas verkligen det.

Vad Man Gör Istället För Att Sova

107336-66

RoadRage

Ännu en ledig dag har försvunnit. Idag har jag iallafall gjort lite vettiga grejer. Städat massor, diskat, bytt lakan och tvättat i 8 timmar. Ha! Det du. Åkte och hämtade Ib och Nelli vid typ 5-tiden, asmycket bilar var det ute. Hatar det när man ska på motorvägen och man får klämma sig in så det känns som man ska krocka. Sen kör verkligen folk som idioter, sicksackar sig fram utan att blinka och alldeles för fort. Antingen är jag pensionär eller bara nybörjare på det där med att köra, men jag tycker det är läskigt. Vet ju att jag kör rätt okey, men vettefan vad som skulle hända om nån idiot körde alldeles för nära eller typ krockade med mig eller nåt. Skulle ju få panik antagligen. Får typ hjärtklappning minst en gång varje gång jag kör av alla mongos.

Iallafall. Hämtade dem och sen skulle jag köra hem till mig igen. Då var det värsta bilkön på vägen tillbaka. Hade hänt nån olycka eller nåt, så det var bara 2 filer som man fick köra på på motorvägen. Dragläge AB. Där såg man ju verlkligen folk som betedde sig som idioter, försökte ta sig till den filen som rörde sig just för tillfället och sicksackade och trängde sig och skit. Fattar det där med roadrage, folk är ju verkligen helt dumma i huvudet när de sitter i en bil.

Väl hemma hos mig så käkade vi tacos, ASGOTT, som Ib lagade. Vi fick inte hjälpa till.. Haha. Kändes som restaurang nästan. Jag käka massa chili och Ib tjatade om hur stark den var, men jag kände typ inte så mycket. Min mun är nog immun mot stark mat snart... Sen käka jag bara chili och DÅ var det starkt! Kollade på en film också, som var jäkligt skumt klippt. Den var rätt cool, men som sagt, klippningen gjorde att det var lite svårt att hänga med ibland... Vet iförsej inte om det var en sån där version innan de klippt klart filmen, för ljudet var lite fucked up ibland också. Det var iallafall Ibs teori.

Fick äran att köra hem dem också, och sen köra hem. Parkerade bilen nere vid jobbet för pallar inte ha det i huvudet hela tiden att lägga i pengar i automaten, och tänker ICKET få en till böter så länge jag lever.

Imorrn kommer pappa hit och fixar det sista i lägenheten. Ska ÄNTLIGEN få upp persiennen i köket, och underdelen på köksbänkarna. Sen kan jag finally ta bort allt skit som har med sånt att göra. Om inte Ib och Nelli behöver det när de ska måla iförsej.... Well, kan ju lägga ner det i källaren så länge eller nåt maybe. Eller inte, eftersom det är snart jue. Jaja. Pappa kommer iallafall klockan 10 imorrn, så kanske borde gå och lägga mig. Japp, det ska jag göra.

Fix och Trix

Hade lite tråkigt som vanligt för nån dag sen och fixade denna. Är inte helt nöjd, så kommer inte ha den som banner, men måste fixa en ny. Är ju för sjutton inte blond längre! Moahaha.


107336-65

Jaså.

Okey. Idag MÅSTE jag städa, eftersom jag får besök senare idag. Borde egentligen hålla på och städa nu, eftersom jag inte riktigt vet när de ska komma. Visserligen ska jag ju själv hämta dem, så på det sättet är det faktiskt lugnt.

Börjar fundera på det här med pengar. 600 spänn hade jag ju inte direkt räknat med. Nu kommer jag inte ha några pengar alls knappt när jag tatuerat mig. Men inte som jag tänker låta nån jäkla p-bot förstöra mina planer direkt. Pengar är bara pengar. Om nån vecka kommer jag ha glömt det och de pengarna skulle ändå ha vart borta på ett eller annat sätt.

Nu ska jag trycka i mig lite värktabletter, käka frulle och sen STÄDA. Japp.

Satans Jävla Skit Apa

Ursäkta men vad för arbetstider har en jävla parkeringsvakt egentligen? Nu så hade jag betalat parkeringstiden till halv 12, och sen så glömde jag såklart bort tiden, men tänkte att det var väl ingen fara eftersom det är mitt i natten. Gick ut nu och hade såklart fått en jävla p-bot till! Hallå! Klockan 1 på natten! Nitiska jävla idioter! Fan vad förbannad jag blir. Ska fan betala varevigaste sekund från och med nu. Bor det nån parkeringsvakt i huset eller? Fan vad arg jag är. 600 spänn! Åt helvete. Jag vill nästan börja grina nu.

Blä Och Urk


107336-64BLÄ! Nu har jag tryckt i mig en salt&blandat påse bara för att jag är för lat för att gå och fixa en macka. Hur dum i huvudet får man vara? Är dock fortfarande sugen på macka, så kommer nog gå och göra en snart.

Fick precis mensvärken från helvetet också. Den har smygit sig på mig denna gången, har lurats ett par ggr. Men nu kom den. Precis lagom tills det är dags att sova. Sweet. Perfekt tajming. NOT. Så damn annoying! Varför ska man ha mens 12 ggr per år när de flesta bara klämmer fram 2-3 ungar. Kunde ju klara sig med att få det de gångerna då man verkligen var intresserad av att sätta en liten parvel till världen. Varför ska man lida varevigaste månad för annars? Verkar jäkligt onödigt.

Bara för att jag är den värsta posern i världshistorien med Photoshopbehov så fick denna bilden vara med och leka.

.
.
.
.
.
.
.
.
.


2:a Januari!

Fy fasikens vad tråkiga sådana listor är egentligen. Så damn menlösa. Iallafall. Ni behöver inte läsa den. Promise.

Idag gick jag ner till tatueringsstudion och bokade tid. Den 2:a januari blir det av! Wihoo! Kanske inte världsbra med tanke på att jag ska till Spanien dagen efter, men vafan. Det löser sig. Kommer nog inte bada och sola så fruktansvärt mycket ändå, så varmt är det ju inte där nere (tror jag). Wiie! Jippie! Och alla andra sådana ord. Ihh.. Fast lite läskigt. Har ju så satans tunn hud på handlederna. Ser blodådrorna igenom. Fast de är så smala så särskilt stora blir ju inte loggorna direkt. Mätte och min handled är 5½ centimeter bred. Hahahah! Patetiskt.

Gick och lämnade in min klocka också, eftersom den bara ramlade av handleden för nån dag sen, och då hade en länk bara ramlat av... Bra kvalitet. Inte för att jag förväntat mig värsta superklockan, men att kunna ha den på handleden utan att den går sönder kan man väl iallafall kräva? Det skulle ta 2 veckor innan den var klar. Vad ska de göra i 2 veckor? Uppfinna soluret och gå vidare från det eller? Moahaha.

Lekt en stund med Nina också. Åkte först till ICA och handlade, sen hem till henne där jag blev bjuden på mat. Gammal köttfärssås och ännu värre, gammal spaghetti som redan var kokt som vi skulle värma i micron... YÄCK. Jag kanske är picky, men att värma spaghetti/ris/potatis i micron är fan inte okey. Efter det fick jag leka med Nikki och underhålla henne med att stapla klossar som hon fick ha ner medans Nina diskade. Sen badade vi Nikki och efter det gick jag hem. Hon skulle få hem 3 brudkompisar till henne som jag inte direkt känner eller har lust att lära känna. Ljudnivån går typ upp med 100 decibel när de är tillsammans och de snackar om typiska tjejgrejer och jag vill bara kräkas. Så gick hem istället. Lika bra.

Usch. Borde städa. Nån borde säga till mig på skarpen.

Hej Jag Är Uttråkad

vilken svordom använder du mest? Damn it. Iallafall i text.
äger du en iPod? Japp.
vilken tid är din väckarklocka inställd på? Oftast 10.30 när jag jobbar.
använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Haha, nej, men jag vet en som gör. Mongo.
skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Japp. Gillar inte när nån annan än jag fotar mig.
vilken var den senaste filmen du såg? Masjävlar.
om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En bil!
har någon någonsin kallat dig lat? Jo, särskilt jag själv.
tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Typ tagit värktabletter har jag gjort.
vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Ingen.
föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Oboy tack. Fast bara lite, för stark är äckligt.
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? I tell you nothing.
när var senast någon stötte på dig? Kommer icket ihåg. Jag är värdelös på att märka om nån gör det.
vad åt du till middag? McDonalds... Urk.
använder du huvtröjor? Do I?!
kan du vissla? Mja, fast dåligt.
har du någonsin deltagit i en demonstration? Jo. Fast det var ett tag sen, typ i skolan tror jag.
vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Berg&Dalbanor och såna Stockar i vatten
tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Kanske det. Probably.
vilket riktnummer befinner du dig i? 08
tittade du på tecknat när du var liten? Jag kollar fortfarande på tecknat.
är du blyg inför det motsatta könet? Nä, däremot mot samkönade personer. Moaha.
vilken film kan du alla replikerna till? Yrrol och Dum Dummare... Sen Percy Tårar och Nile City om de räknas.
äger du några bandT-shirts? Ja, Swimfaster Godwhispers.
när flög du senast? I våras, till Canarieöarna. Flyger igen den 3:e januari.
läser du för skojs skull? Haha, ja såklart.
pratar du några andra språk? Engelska, sen väldigt lite franska. Kan läsa det, men prata är det värre med.
har du gråtit offentligt? Jepp. Jag är rätt gråtmild tyvärr.
har du en stationär dator eller en laptop? Stationär. Hade en laptop men de suger jue.
vilka gör du, önskningar eller planer? Både och?
försöker du alltid lära dig nya saker? Mjo.. Kanske. Eller inte alltid såklart.
vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Jodå.
tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Vem fan går på dejt nu för tiden? Förutom i sit-coms.
kan du kasta macka? Nja, kunde väl knappt när jag var liten. Kommer inte ihåg.
har du någonsin varit på jamaica? Nope.. Dominikanska republiken är det närmsta... hehe.
vad har du med dig in på bion? Smågodis o cola, eller inget.
vem var din favoritlärare? Klas i Grafisk design.
har du någonson dejtat någon av en annan ras? Jo, jag dejtar 2 underbara herrar från en annan ras just nu.
skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? MEN DEJTA? Tatueringar gillar jag.
vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Video, foto och grafisk design.
gillar du att flyga flygplan? Jag är tyvärr inte utbildad pilot. (moahahah)
vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Intelligens.
har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv? Jo, men såna man lär känna som har fin personlighet blir ju attraktiva även om de inte var det från början. Även om de eg är fula. Moahah.
när sov du senast på golvet? Kommer inte ens ihåg. Alla har ju bäddsoffor nu för tin.
vilken är din favoritdrink? Red Bull Vodka.
gillar du din boendesituation? Älskar min lägenhet mer än allt annat.
hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 9. Men funkar med 5-6 också om man måste.
äter du frukost dagligen? Typ aldrig. Hatar frukost. Eller, jag äter frukost, men typ 3 timmar efter jag vaknat.
är dina dagar fullbokade och stressiga? Har jag en sak planerad är den fullbokad och stressad.
hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha. NÄ!
vilken är din favoritfrukt? Banan, enda frukten jag KAN äta.
bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Kalori? Vet knappt vad det är...
hur gammal blir du nästa födelsedag? 27. Ångest.
är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Rätt så. Irriterar mig på särskrivning och när man använder punktering felaktigt hela tiden. Blir så svårt att få flow i texten när man läser då.
tror du på liv på andra planeter? Jo.
vem var den sista personen som gjorde dig arg? Pappa.
tror du att Gud är man eller kvinna? Om det finns en gud tror jag knappast den är könsbestämd.
vad var det sista du åt? Pepparkaka.
kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta? Med mig själv. Moahah. Alla andra är ju mongo.
hur valde dina föräldrar ditt namn? Pappa bestämde, mamma ville att jag skulle heta Michaela.
gillar du senap? Nä.
vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Prata med sig själv? Gu så fånigt.
skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja tack.
sover du på sida, mage eller rygg? Mage med huvudet rakt ner i kudden. Haha.
vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Är det meningen att man ska veta sånt?
har du någonsin köpt något från eBay? Nope, men tradera, som är  "en del av ebay".
tycker du om att krama folk? Mja, bara de jag verkligen tycker om.
skulle du säga att du är trendig? Nej det tror jag väl inte. Kör på det jag tycker är snyggt.
om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Tacka nej såklart?
vilka kändisar har du blivit jämförd med? Likna eller vadå? I såna fall Therese Alshammar, Elvis och Kajsa från Big Brother. Moahah.
vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Har nog ingen favorit.
stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Bara om det är om nåt viktigt.
vilka böcker har fått dig att gråta? Massor.
tycker du att du är attraktiv? Sometimes yes, sometimes no.
vad är du allergisk mot? MASSA saker. Orkar inte ens räkna upp.
får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Lite ibland. När man verkligen tänker på vad det är.... Ihk.
om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet icket.

Torgskräck?

Jippie! Jag är hemma igen! Jag gillar verkligen att vara hemma. Folksamlingar är verkligen inte min grej. Undrar om jag håller på att utveckla torgskräck? Det skulle icket vara bra. Jag tycker inte om att umgås med människor i för långa sträckor helt enkelt. Om jag är hemma hos någon annan så vill jag bara hem och om någon annan är hemma hos mig så blir jag lätt irriterad på att jag inte kan göra exakt vad jag vill hela tiden... Jag blir nästan lite orolig. Så brukade jag inte vara förut. Då älskade jag att ha människor runt ikring mig. What happened? Jag älskar ju mina vänner och min familj, men ändå så trivs jag bäst att vara själv. Känns inte som man kan säga det utan att någon tar illa upp heller. Är ju inget fel på dem alls.. Bara jag som är psykad. Nu får jag helt dåligt samvete också.

Var iallafall och hälsa på Erica. Vi drog direkt till IKEA, men jag var tvungen att äta innan vi gick in så åkte till Heron City en sväng först. FY FAN säger jag bara. Så jäkla mycket folk. Både min och Ericas puls höjdes med sisådär 200 slag i minuten. Stressad är bara förnamnet. Sen var det så damn mycket bilar överallt också, och dubbelfiliga rondeller så det kändes som jag skulle krocka 300 ggr också. Mina parkeringar blev helt mongo också tack vare min skyhöga stressnivå. In på IKEA och där var det också proppat med folk. Men vi visste exakt vad vi skulle ha, så det tog inte så jättelång tid. Köpte en madrass, och endast det! Inga ljus, ingenting! Lite stolt nästan. Moahaha. Erica köpte en bäddmadrass, 2 kuddar, en handduk och en pläd. Sen drog vi hem till henne och drack kaffe och käka pepparkakor o kollade på film. Åuh.. Lilla Erica. Vill inte att hon ska bo i Ume. Hon ska vara här hos mig.
-lessen smiley-

Pull It Up.

Nu har jag tagit tag i mig själv lite. Pratat med Ib om tatueringarna och han skulle fixa mallar i högupplösning och grejer. Förhoppningsvis hittar han grejerna på servern, annars får jag vänta tills han är back in skåneland igen. Sen ringde Erica och undrade om vi kunde leka... Så ska åka hem till henne och slappa, prata och kolla på film. Eventuellt drar vi till IKEA också om vi orkar. Innan jag drar dit ska jag dock posta grejerna och åka till djuraffären och köpa kattsand. Måste verkligen göra det. Börjar tycka synd om mina missisar.

Har försökt få bort Marseis fetsvans också... Den var verkligen äcklig. Hört att man ska ha Yes och massera in det i svansen och låta vara ett par minuter och sen skölja ur. Så gjorde det. Nu är den ju blöt, så svårt att se om det blev bättre, men värt ett försök. Katter kan tydligen få svampinfektioner och grejer annars om man bara låter det vara. Inte brau.

Nepp. Dags o sätta på sig pants och dra iväg. Tjingelings.

So Much To Do, So Much Time To Do It In

Åuh. Det är så mycket som jag borde göra idag. Tvätta, städa, åka och köpa kattsand, städa kattlådan, TVÄTTA, sola ,laga mat, skicka iväg grejer som jag sålt, gå på stan och köpa grejer för presentkorten... Men jag känner inte för att göra nåt av de. Känner inte för att göra nånting. Damn it. Varför har jag fått en sån här fuckad hjärna för? Fast kanske kan lura den genom att typ komma på nåt extrem-roligt att göra så jag måste bege mig iväg. När man väl börjat med en sak så brukar det ju vara mycket lättare att fortsätta med annat. Hm.

Ska iallafall äta frukost och dricka te. Nu när jag e ledig tänkte jag försöka sluta dricka så mycket kaffe. Hatar att känna mig beroende av stuff.

Låt Mig Va

107336-63

NattRapport

Hm. Nu har jag kollat på Sagan om Ringen och käkat choklad. Fått mens också, vilket förklarar varför jag är på sånt weird humör idag + var tvungen att ha choklad. Jag hatar mens. Den borde dö.

Har inte lärt mig min telefon än ordentilgt. Ib ringde när jag var i affären, men hörde inte att det ringde (eftersom jag inte känner igen signalen) och sen kollade jag inte på den förns nu och såg att han ringt. Nu vågar jag inte ringa eftersom det är rätt sent... Får göra det imorrn istället.

Stör mig på att någon skrev att jag ser anorektisk ut. Det gör jag fan inte alls. Jag äter sjukt mycket, både godis, cola och mat. Jag fattar att folk sa det när jag var typ 15 år, för då var jag sjukt smal. Men jag är inte ens det nu längre. Jag vet att jag är smal, men SÅ smal är jag inte att jag kan beskyllas för att se anorektisk ut. Tycker det är värsta förolämpningen. Skit samma.

Ställt bilen nere vid jobbet idag också. Hade inga småpengar (eller, inte tillräckligt många iallafall) och jag tänker inte riskera en till p-bot. Okey 300 spänn, men 600.... Då blir det helt plötsligt lite väl magstarkt.

Nu ska jag ÄTA. Kan fota för den som vill ha bildbevis.

Tatuera Mig NU!

Jag vill tatuera mig. Vill ha swimfaster loggan i svart på höger handled och samma fast med bara konturerna på vänstra handleden.... Åh. Det tror jag blir cool. Sen vill jag pierca mig också. Fast tror den känslan försvinner när jag tatuerat mig. I think. Hatar att man blir beroende av känslan. Eller.. nej. Jag gillar ju känslan. Men tror jag kommer sluta som ett litet klotterplank. Haha. Än så länge är det 2 stycken, med handlederna blir det 4. Eller de kanske räknas som en. I donno.

Gah. Fortfarande bored. Har inte begett mig iväg ännu. Ska väl göra det I guess. Ska passa på och sola också, behöver dessutom pengar till p-automaten, så måste ändå dit och växla pengar. Wihoo.

Måste köpa en madrass också. Hatar att folk måste sova på min obekväma soffa när de hälsar på. En sån kostar 300 spänn på IKEA. Lika mycket som min fina p-bot. Men känns som det kan vara värt det så mina gäster slipper få permanenta ryggproblem.

Boring.

Alltså. Jag är så SJUKT uttråkad. Jag dör. Har klarat Abe nu också. Känner mig inte ett dugg motiverad att börja om från början om jag ska vara ärlig. Man kan ju göra det och döda alla mudokins, men jag började och jag har typ aldrig känt mig så hemsk som jag gjorde då. Nä. Måste hitta på nåt annat. Ib är upptagen/har avstängd mobil. Erica är sjukt bakis. Pallar inte umgås med Nina. Pelle svarar inte i telefon. Sofie är uppe i norr. Brorsan och all släkt är utesluten ur ekvationen, SÅ desperat är jag inte. Haha. Hmmm... Ska kanske åka och handla godis och sånt. Brukar ju gå att äta bort den värsta tristessen. Kanske inte världens bästa lösning, men ändå.

Damn it. Ge mig sysselsättning.

Parkeringsböter!

Damn it. Jag har fått min första parkeringsböter någonsin. Sån jävla otur jag har. Hade lagt i pengar fram tills klockan 12 idag, men råkade sova till kvart i 1. Självklart kommer parkeringsvakten under den tiden! Jag menar, hur stora är oddsen? Jag har betalat varenda minut annars när jag stått där ute, men nu helt plötsligt så ska de stå och lurpassa på när jag inte betalat. 300 spänn. För något som kostar 2 kr annars. Okey om jag inte betalat nånsin. Men det har jag ju gjort. Mongojävel. Å andra sidan känner jag mig lite glad också. Aldrig fått nån, och det känns lite rouligt på nåt sätt att få en.... Hmmm.. Min hjärna borde undersökas.

Summering Jul

ÄNTLIGEN är julen över. Phew. Skönt att ha den avklarad om man säger så. Visst, den har vart okey, men jag klarar bara av min släkt i lagom portioner. Två hela dagar med dem och alkohol inblandat är ICKET skoj. Ännu mer outhärdligt blir det när man själv är nykter, vilket jag var eftersom jag skulle köra hem släkten och idag köra hem mig själv. Kände inte för att dricka iförsej ändå, men iallafall.

Var hos min moster och hennes man på julafton. Det var deras familj (5 pers), min familj (för tillfället 4 pers) och så mormor och morfar samt 4 hundar. Fullt hus. Käkade massor och sen delade vi ut julklapparna, vi gick runt i ring och alla glodde på vad de andra hade fått. Tog ju ASLÅNG tid, men rätt kul och se vad alla fick iallafall. Jag fick lite stuff också, typ 2 tröjor, 2 vinflaskor och 3 vinglas, en cliniquetvål, en halsduk/scarf/huvudband med döskallar och en MOBILTELEFON! Tjokoko. Skitbra. Det behövde jag verkligen. Jag verkligen hatar min gamla. Resten av klapparna var väl helt okey, men telefonen vägde upp för allt det andra. Är ju ändå 26 år, så förväntar mig egentligen inte en massa prylar.

Körde hem familjen och sen så åkte jag hem och snackade med Ib och spelade Abe till typ halv 3 på natten.. Sen kom jag på att det nog vore bra att sova eftersom jag skulle upp tidigt och åka till Farmor och min biologiske pappa på morgonen. Var väl där runt halv 10 idag, och sen käka vi frukost, fikade och delade ut julklapparna där. Saga (lillsyrran) blev helt sjukt glad för Sims Djurliv som jag köpt till henne. Blev lite chockad nästan... Haha. Jag fick en halsduk och mössa av farmor, after eight och 200 spänn på HM. Av pappa fick jag 500 spänn på HM. Så det blir väl lite shopping i mellandagarna dådå. Pappa somnade som vanligt på soffan, det gör verkligen att det känns värt att hälsa på. Stod ut i 3 timmar sen var jag tvungen att åka till mamma o pappa och äta släktmiddag där. Släkt från pappas sida denna gången. Pallade inte med julen längre så var kanske där typ 4 timmar sen så körde jag hem. Nu vill jag isolera mig från omvärlden i ett halvår tror jag. Min socialmätare har exploderat av för mycket umgänge.

Nya Hårfärgen

107336-61


107336-60


107336-59

Grattis Ibolajnen

Nu va det julafton visst. Har jobbat idag, sen sprungit på stan och köpt julklappar (idag igen). Tyckte pappas julklapp var lite fjantig så han fick en grej till. Plus att jag köpte en bok om stickning till farmor istället för att vi skulle hitta på nåt... Det kan man väl göra iallafall liksom.

Ib har vart här idag, har glott på film, käkat, pratat och spelat Abe. Nice o ses igen, det var ju ett tag sen. Han fyller år idag den parveln! Grattis till lilla Ibbsie! Wiee!

Får väl se hur dagen blir imorrn. Jag har inte alltför höga förväntingar/förhoppningar för dagen direkt. Brukar vara way to cheery för mig och alltför mycket alkohol inblandat. Nu ska jag iförsej köra hem allihop, så för mig blir det inget. Men det förhindrar ju knappast alla andra från att supa direkt. Ska ta kort på alla fulla jäklar! Moahaha.

Just det. Har färgat håret brunt idag! Tröttnade på min hårfärg som ni kanske märkte... Haha. Blev bra tror jag, det är alltid så damn fluffigt precis när man färgat det. Bilder lär väl komma. Haha.

Upprepande Är Alltid Sköj

Vet att jag sa det i mitt förra inlägg, men HJÄLP vad trött jag är. Damn it. Jag skyller allt på min mamma. Hon ringde vid typ 11, sen fick jag äran att skjutsa hem hennes fulla polare också innan jag körde mamma hem. Polaren bodde inte ens åt samma håll. Kul. Men hon tyckte jag skulle göra det eftersom hennes dotter tydligen går runt med mitt foto i hennes plånbok. Hahaha. Dottern Cecilia har dawns syndrom, och vi träffades kanske 2 ggr när jag var sisådär 15 år gammal. Hon är så söt. ^_^ Men iallafall. Kom inte hem till mig förens runt 12 halv ett, och då var jag såklart inte trött längre. Så nu har jag ICA-kassar under ögonen. Måste på stan också, eftersom jag kommit på att jag faktiskt måste köpa nåt till min pappa i julklapp. Har inte fått den lilla vitlökspressen än ens, så nåt måste han väl få I guess. Tänkte kanske köpa nån bok med värdelöst vetande eller nåt i den stilen. Han önskar sig ju inget.

Nu ska jag fortsätta inventera. Det är kul nästan jämt.

Tired Driver

107336-58
Alltså jag är så sjukt trött just nu. Klockan är 22.38 och mamma har fortfarande inte ringt. Är det nåt jag lärde mig på körskolan så var det ju att inte köra när man är trött. Oops. Men jag hade som sagt lovat mamma, så när hon dök upp på jobbet och lämnade bilnycklarna så kunde jag ju inte direkt säga att Nej, jag orkar faktiskt inte. Eller, jag skulle ju kunnat sagt det, men det gjorde jag inte. Tycker inte om att bryta löften.

Undrar vad jag gjort ikväll. Känns inte som jag gjort ett skit. Har ju vart hemma i 5 timmar. Har slagit in de sista julklapparna iförsej. Och diskat. Och lagat mat. Men ändå. Julrimmet är klart nu btw... Blev såhär:

Sandra, du är en superkusin,
med dessa blir du extra fin,
så här får du lite snö,
som varar även när det blir tö!


Den som mobbar mitt rim ska döden dö, eller hitta på nåt bättre själv... Moahah.

Nu ska jag hetsdricka chai.

Nu Är Det Jul Igen...

Har du köpt en chokladkalender? Haha, nej.
Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt? Jag har ätit upp en hel chokladkaka på 10 minuter, gills det?
Har du köpt klart alla julklappar? Ja. Om det räcker med en vitlökspress för 20kr till ens pappa.
Till vem är det svårast att köpa till? Min bror eftersom han är i Australien (omöjligt vill säga).
Dricker du alkoholfri glögg? För att vara artig. Glögg är vidrigt i alla former.
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen? När jag var 1 år kanske.
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender? Har inte sett ett enda avsnitt.
Vem är det som julpyntar hemma hos er? Julpynt? Har en stjärna i fönstret, men den räknas inte eftersom jag planerar att behålla den även efter jul.
Älskar du att få julklappar eller att ge bort? Jag får aldrig det jag vill ha ändå. Och det kostar pengar att ge bort. Kan lika gärna skita i det och köpa grejer till mig själv.
Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige? Utomlands och låtsas att det inte är jul.
Känner du någon julstämning nu? Haha. Läs ovanstående lista och gissa själva.

Idiotjävel.

Ännu en dag av inventerande. Jippieyayej. Det var rätt kul första timmen faktiskt. Kände mig motiverad, skönt att slippa kunderna och bara stå och bläddra och räkna. Sen drog G på ärenden igen, jag fick en beställning på en cykel och var tvungen att byta papper i skrivaren på kontoret eftersom den i butiken är paj.  När G kom tillbaka skulle han skriva ut nånting och jag hade inte bytt tillbaka pappret. Då börjar han skrika på mig(!) att jag måste byta tillbaka. Skitarg. Sen var en snubbe inne och hämtade 50 vimplar medan han var borta också, som jag till en början inte ens visste att vi hade fått in, och kunden som hämtade dem sa att G redan fått papprena för det. Men så börjar G skrika på mig(!) igen för att jag inte skrev nån jäkla följesedel för "nu kan han inte bevisa att han fått vimplarna". HAN KÄNNER KUNDEN! Tror han verkligen att han skulle blåsa honom när han känner kundjäveln!? Om nån springer in och säger "det är redan fixat" så tror jag ju det. Nä men då så säger G att "ja i det här fallet kanske det var lugnt, men annars så måste jag blablabla" MEN JAG VET. Jävla mongo. Jag blev så arg att jag gick till lagret och grinade. Ville ta mina grejer och skrika att han kan ta sitt jävla jobb och trycka upp det i röven! Jag har jobbat 6 dar i veckan sen i april, utan semester utan nånting. Och det enda han gör är att klaga. Säger fan aldrig att jag gör nåt bra. Jävla idiot. Men lugnade ner mig och gick och fortsatte inventera. Sa till han vad jag tyckte sen när vi fikade. Han höll inte med. Big surprise. Åh det ska bli så förbannat skönt med semester. Spyr på cyklar snart.

Städade igår iallafall. Det var duktigt av mig. Ska kanske städa lite till idag... Typ torka golven. Men är iförsej astrött idag också. Hm. Men jag har lovat att köra hem mamma som är och tar en öl med sina tjejkompisar ikväll, så kan inte gå och lägga mig. Förhoppningsvis blir det inte alltför sent.

Fick de två sista julklapparna idag också. Skönt att ha det avklarat. Pallar inte ha det hängande över mig också. Usch, jag hatar verkligen julen. Mamma vill ju att jag ska sova hemma hos dem på lördag för att få en "riktig julafton"... Men Ib och jag ska leka då, så det går inte. De blev typ sura. Sen kommer det in det där med juldagen, min riktiga pappa vill typ ses då eller nåt... Men mamma och pappa ska ha nån slags gathering med hans sida av släkten, plus Nina, Nikki och Krillekrull. Så vill ju vara där också. Och mamma ger mig puppyeyes och dåligt samvete om jag inte är där, och farmor kommer väl strypa mig om jag inte är där. Åh vad jag hatar alla måsten och skit. Farmor är ju redan sur på mig bara för att jag inte åkt och köpt en jäkla födelsedagsblomma än. Vill inte ens ha nån blomma. Har inte plats. SUCK säger jag bara.

Jag Vill Ha En Städhjälp

Shit vad aptrött jag är. Synd att jag måste städa då. Det ser verkligen ut som skit hemma hos mig. Mår kasst när det ser ut såhär... Var tvungen att laga mat innan också, för annars skulle kycklingfiléen och grytbitarna blivit dåliga. Så har en gryta puttrande på spisen nu, och har redan gjort kycklinggryta med grön curry... Att jag orkar? Fattar det knappt själv. Jag SKA städa. Måste bara vila lite. Sen så skar jag chili innan och dum som jag är så rättade jag till piercingen och nu svider det asmycket i näsan. Buhu.. synd om mig.

Var astrist på jobbet idag. Eller fram till 16 var det helt okey. Men sista 2 timmarna var jag på så jäkla dåligt humör. Var trött och irriterad. Så skulle jag och H inventera, en skulle räkna, den andra skriva. Så jäkla menlöst. Jag menar, en person skulle ju fixa det lätt! Onödigt att stå två stycken och räkna datorer... "3 stycken velo-8, 4 stycken enduro-8..." SVÅRT att bara se det när man kollar på pinnen? NÄ. Idiotiskt.

Åuh.. Törstig. "Inga barn och ingen semester... Törstig." Nån som vet vart det citatet kommer ifrån då? Dåliga gissare måste jag ju säga. Lite besviken.

Lov Till Laserpekaren

Vill bara säga till alla som har en katt eller två: SKAFFA EN LASERPEKARE! Goddamnit vad rouligt det är att kolla på dem jaga den lilla röda pricken. Och det bästa av allt är att de blir helt slut efteråt och slutar dampa runt i lägenheten och går och lägger sig igen. Så people... GÖRT!

Looong Day.

Gäsp.. Lång dag idag. Först så samlar G ihop personalen (mig) på morgonen för att tala om vad som behövs göras innan vi stänger över jul. Verkstan förstås (byten till dubbdäck x 3 cyklar), sen ta ner monterade cyklar till lagret (bära nerför trappa x 8 cyklar), fixa leveransen, ta kunder förstås och sen skulle vi börja inventera. Allt ska inventeras. Minsta lilla skruv. KUL! Not. Iallafall. Börjar med verkstan. Hinner 2 cyklar, sen drar G för att fixa ärenden och då är det som nån stått och spionerat och väntat på att jag ska bli själv, för då stormar det in typ 5 pers. Den första ska ha hjälp att fixa nåt 12" hjul som ska till en städvagn och han "förlorar pengar för varje sekund som den står still"... Så får hjälpa han, eftersom han uppenbarligen inte kunde ett skit. Krånglar såklart eftersom det inte är ett cykelhjul, men det fixar sig till slut. Det ringer typ hela tiden och tant agda som ringer vill prata i 100 år om sin cykel. KÄFTEN TANTJÄVEL vill jag skrika, men gör det inte. Så nästa kund... En tant som vill ha en 16" cykel. NU! Och inslagen helst. Troligt liksom. Får henne att vänta eftersom man måste märka cykeln, kolla igenom den och så vidare. Hon blev lite sur men gick med på det. Sen kom iallafall G tillbaka precis som det ringer igen, så jag mer eller mindre kastar telefonen på honom. Haha. Jag är inte van med sådär mycket att göra på en gång. Inte nu på vintern. Hann iallafall inte mer att börja med inventeringen idag, får väl börja med det imorrn... Jippie.

Efter jobbet drog jag, pappa och brorsan till Heron City. Det var våran fars dags present. Har inte haft tid innan allihop, så det blev lite sent. Käkade och sen spelade vi bowling. Jag slog 2 strike och 2 spärrar. Hawiee! Men hur mycket poäng jag fick tänker jag ICKET avslöja. Pinsamt. Pappa fick välja biofilm sen, han valde mellan Aragon och den där nya bond-filmen. Jag hatar bond-filmer, så övertalade han att välja Aragon... Hmm. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Den var väl liksom underhållande. Typ. Kanske. Rätt förutsägbar och rätt irriterande drakröst. Haha. Men ja. Gillar man fantasy så. Det var rätt trevligt hela kvällen liksom, även om det blev ytterligare en utgift i min för tillfället rätt tajta budget. Mne jag ska inte klaga. Inte som jag behöver äta kattmat direkt. Moaha.

Fick köra hem med STORA bilen. Garaget där är verkligen litet så höll nästan på att skrapa upp sidan på bilen när jag skulle köra ut... Ooops. Pappa blev assur. Men vadå? Jag skrapade den ju inte? Nära skjuter ingen hare på fortet.

Damn it. Det ser ut som skit här hemma. Måste städa. Palla göra det nu liksom? Nä. Får bli imorrn.

Julrim?

Jag hatar verkligen mornar. Jag vill att det ska vara lika skönt att gå och lägga sig i sängen på kvällen som det är på morgonen när man måste gå upp. Kan inte de två byta plats? Sova är det sista jag vill på kvällen och det mesta jag vill på morgonen. Något stämmer inte. Jag är ju trött på kvällen, men VILL INTE lägga mig. Igår var jag astrött runt 12, men ändå stannade jag uppe och bloggade och SLOG IN JULKLAPPAR! What?! Why?! Jag har seriösa problem.

Måste komma på ett julrim till ett smycke från snö... JULRIM? Lever vi på 1600-talet eller? Tänkte kanske:

"Här har du en present
Det är inte en elefent"


Eller kanske:

"Här har du ett smycke
Hoppas det faller i ditt tycke"


FY FAN! Jag kan inte rimma. Garvar ihjäl mig. Fast den nedersta var nästan lite för bra för att vara roligt dålig. Den är mest bara tragisk. HJÄLP!

Borde käka frukost. Hatar frukost. Borde avskaffas.


Teleportera Tillbaka Min Frisyr

Är det verkligen för mycket begärt att vilja ha tillbaka min gamla frisyr? Damn it. I dont like mine now. Jag vill ha denna hära.... Samma på alla tre bilderna..



107336-57

107336-56 

107336-55

Jessica Får Julstämning

Bloggen har strulat igen. Plus att jag inte vart så sugen på att skriva.

Jag är så pisstrött på att jobba nu. Tur att jag är ledig i nästan 3 veckor sen. Ska bli så damn nice. Det som inte är så nice är att jag är pank typ, och inte kommer få pengar eftersom jag ska vara ledig... Men vafasikens. Det är jul och jag får snylta hemma hos päronen och allehanda släktingar helt enkelt. Vart så himla mycket utgifter den här månaden. Tavlan som kostade 1600 spänn, medicin + doktor för 1000 spänn, handla julklappar för massa pengar, hur mycket räkningar som helst (typ 5000 spänn).... Kul i jul. Really. Sen ska jag ju till Spanien i januari.. skulle kanske vara trevligt att ha lite pengar då. Mjaja. Det är bara papper... Man kan få nya.

Idag har jag vart på julkonsert(!) med Nina.. Hon frågade och jag pallade inte säga nej igen som jag typ brukar... Vi skulle fika sen efteråt, så det var väl det som lockade. Plus att jag är lite desperat efter att få litejulstämning. Ligger på minus 45 at the moment. Iallafall. Det var i kyrkan. Fick träsmak i röven efter 5 minuter. En kör som sjöng om Jesus. Gamla tanter som sjöng med i falsett. Åh. UNDERBART! Julstämning verkligen. NOT. Det hela varade i 1 timme och 11 minuter. Pina säger jag bara. Sen efteråt fikade vi i cirka 10 minuter. Wihoo! Jaja.. Det var ändå rätt skoj att sitta och ge Nina menande blickar och fnissa åt tanter och körens svengelska. Kändes lite som tillbaka till gymnasiet. Det var nice.

....

Åh, pissdag. Det är jag och Abe mot världen.

"Hjälp Mig...

107336-54

..Hjälp mig.... Jag bara skoja. Mihihi."



10.000 poäng till den som vet vart det kom ifrån.

Obs. Bilden har inget med texten att göra.

Illa, Jag Mår Illa

Usch vad jag mår illa. Blä. Är typ hungrig fast jag precis åt. Skitkonstig känsla... Må illa, vara hungrig och vara mätt samtidigt. Weird.

Sålde 2 cyklar idag... Helt sjukt ju. Julklappar iförsej då då, men ändå. Typ ingen som tror mig när jag säger att det finns saker att göra i butiken även på vintern.. Heh.

Tror jag kommer få en mobiltelefon i julklapp. Mamma ringde och frågade vilka funktioner jag tyckte var viktigast. Inte kamera iallafall, eftersom jag har min digitalkamera. Vill bara att batteriet ska hålla och att man slipper radera sms varannan sekund som jag måste göra nu. Fan vad sur jag är på idioten som snodde min mobil. Mongo. Skaffa egna pengar och köp grejer för!

Ska nog ta till mitt bästa medel mot illamående, att duscha. Även fast jag egentligen inte får för doktorn. "Duscha max varannan dag". Duschade igår. Säg inget, okey?

Klätteri Klättera

Kom precis hem från klättringen. Det tar rätt lång tid ändå.. dels att ta sig till stället, sen att klättra förstås. Man turas ju om som tur är, skulle aldrig palla klättra nonstop i 2½ timme. Gick faktiskt bra, klarade ett överhäng idag! Och så några 5+ banor. Lite stolt faktiskt. Haha. Sen så var man tvungen att "klättra upp" om man skulle få klättra där. Så var det inte förut, men nu hade de ändrat det precis. Kanske bra så att de kollar att de som klättrar har koll på vad de sysslar med, skulle ju kunna bli rätt farligt annars. Men blev asnervös, var tvungen att skriva ett prov, och sen dels säkra och så klättra... Men klarade det iallafall, verkade som att de inte var så stenhårda. Heh. Kolla in:

107336-53

Aj, nu är jag helt slut i armarna och händerna... Ska duscha och sen är det nanna kudde som gäller. Ska upp rätt tidigt imorrn, måste springa på stan lite innan jobbet. Oj... Ingen abe idag. Helt sjukt!

Funkar Det Nu?

Hmm.. Nu verkar det fungera igen. Jag har haft sån otrolig bloggabstinens att det nästan är läskigt. Igår skrev jag inlägget som ni nu kan se, men det blev fel när det skulle publiceras så jag trodde allt var borta. Fy fan vad arg jag var. Men det kom med, 2 ggr till och med! Fast har tagit bort en nu, lite onödigt med dubbelinlägg I suppose.

Är på jobbet. Har vart inne 2 kunder hittills. En handlade en slang. Den andra var bara en idiot. Moahah. Skönt att vara själv här ändå, iallafall om man jämför med hur det är att jobba med G.. Det är inte skoj. Kör ju med en som att det skulle vara högsäsong. ORKA stressa när det inte ens behövs? Nä. Ska montera lite och snygga till det så blir det bra ska ni se.

Igår var en bra dag. Efter julklappsinhandling och doktor så gick jag hem och tvättade kläder (behövdes, hade typ inga strumpor kvar), och sen spelade jag tv-spel hela kvällen, med uppehåll för TopModel. Haha. Jag är en loser som tycker det programmet är bra. Kändes som att jag fick en del gjort samtidigt som jag tog det riktigt lugnt också. Me like.

Ikväll ska jag iväg och klättra. Det ska bli sköj. Känner mig visserligen lite trött, men det ger nog med sig när jag väl är där. Hatar att ta mig till ställen, det som gör att jag inte pallar. Om jag bara kunde teleportera mig överallt skulle jag göra massa saker hela tiden! Moaha. Eller om jag hade en bil... Åuuoohh.. Jag vill ha en bil! GE MIG! Damn it.

Dagens Rapport

Var hos doktorn i morse. Kom dit i tid som jag alltid gör, men självklart var läkaren försenad. Såg henne rusa in på sitt kontor i vanliga kläder vid den tiden som jag egentligen skulle få komma in. Fick vänta i 20 minuter. Under den tiden roade jag mig med att kolla igenom "Laura" en tidning för kvinnor över 40. Shit vad ointressant. När jag bläddrade insåg jag att alla kvinnorna på bilderna i tidningen log. Och då menar jag alla! Började undersöka saken närmare, kollade på varenda bild, och alla log och visade tänderna! Vafan?! Ska det vara nåt typ "Man kan minsann vara glad och lycklig även om man är 40" grej eller? Annoying.

Sen fick jag komma in till doktorn. Hon var en kvinna i 40-50 års åldern (kanske hennes tidning). Moahah. Iallafall. Jag var skeptisk eftersom hon var försenad till att börja med, hade på sig typ ballerinaskor till sina sjukhuskläder (man såg typ tårna.. urk) och så pratade hon typ varannat ord engelska. Varför finns det inga svenska läkare längre för? Tycker det är rätt störande att de inte förstår vad jag säger och att jag inte fattar vad dom säger. Det är ju ändå rätt viktiga grejer det handlar om... Men hon var faktiskt riktigt trevlig! Tog sig tid och stressade inte på mig och bara skrev ut recept. Hon ville verkligen hjälpa mig. Kändes riktigt riktigt bra. Var där inne i nästan 40 minuter. Mycket iförsej för att hon hade asmycket problem med att förstå datasystemet och hitta rätt namn på grejerna som jag skulle ha. Sen tjatade hon om att sova kallt(?), inte duscha för varmt(?), och när jag duschade skulle jag använda hudkräm som duschkräm(?). O så ta astmamedicinen regelbundet och bla bla.. Men hon sa det liksom på ett bra sätt. Hon var snäll. Och rolig. Trots sina ballerinaskor. Moaha.

Sen gick jag på stan, köpte inslagspapper och sånt, "Sims Djurliv" till Saga i julklapp, hämtade ut alla mediciner för 849 spänn (hugg i hjärtat), köpte dessutom fotfil + fotsalva eftersom jag läste i "Laura" att man måste pyssla om fötterna om man vill slippa åderbråck när man bli äldre! Haha! Jag är nog lite paranoid när det gäller sånt därnt. Sen letade jag förgäves efter gröna Iittala Verna glas, men de har tydligen utgått ur sortimentet. Så där rök ju mina planer på julklapp till dem. Damn it.

Julklappslista so far:

Mamma - Förkläde + Smycke från Pilgrim
Pappa - "Allt om golf" + Kassettwalkman (han har fått för sig att lära sig spanska)
Brorsan -
Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (bok)
Syrran - Sims2 Djurliv Expansionpack
Pappa - Vitlökspress (enda grejen han önska sig, bättre än en spark i skrevet)
Sandra - Smycke från Snö
Filippa - Barnsmycke med 3 hängen
Ib - Hemlit (men han vet vad det är... moahah)
Farmor - Middag + Bio med moi!
Mormor o Morfar - Jadu... No idea.

KLAR! Bara en julklapp kvar alltså. Sweet!


[Edit: Fattar inte varför det är understruket, men det går inte att ta bort... Sugit]

Meh!

Jaha.. Nu minsann passar det. Har skrivit inlägg som inte syns i bloggen och ibland så har det inte ens gått att logga in... Men de har tydligen "utökat databasserverns minne"... Mjaja. Irriterande iallafall.

Nu när det går att skriva så måste jag såklart sova... Är iförsej ledig imorrn (ska köpa julklappar) men måste ändå upp jättetidigt eftersom jag ska till läkaren klockan 8.40... sköj. Mongotid är vad det är. Får väl gå hem och sova sen efteråt eller nåt. Ha!

Får väl se om bloggen funkar imorrn. Jag e skeptisk.

Morr!

Jäkla bajsblogg. Funkar ju inte!

IKEA

Jahapp. Nu var jag fattig igen.. Fattar inte att en jäkla träpersienn kan kosta 500 spänn!? Men det kommer bli damn nice sen iallafall. Pappa har lovat att komma hit i veckan och sätta upp den också, plus fixa det sista i köket. Wohoo!

Jag och Drömhus har haft en heldag iallafall. Var inte meningen att det skulle bli det, skulle ju jobba egentligen. Men det tog längre tid än väntat på IKEA (stället e ju enormt) och sen var vi tvugna att äta... Och då var klockan 14. Så skulle jag köra henne hem också, så då skulle jag tidigast kunnat vara tillbaka på jobbet vid 15. Så kändes sådär lagom onödigt att åka dit. Vi spelade TV-spel hemma hos mig istället, och sen körde jag henne hem. Köpte pizza och lösgodis på vägen så idag har verkligen vart en slösardag. Käka ute 2 ggr plus en massa prylar på IKEA. Tur att jag sålt kläder! Moaha.

Kollade på en datastol också, men det fanns ju inga snygga! Eller så fanns det snygga men då kostade dom 30.000, vilket kändes liiiiiite väl. Fast min är ju världens obekvämaste stol. Får ju typ ryggskott bara jag sitter på den i 3 sekunder. Det ska jag banne mig önska mig i julklapp!

www.badabadkar.nu

Klirr I Kassan

Wihoo! Nu har jag sålt 4 grejer och inkasserat 652kr. Tackar tackar. För sånt som jag verkligen ALDRIG använder. Ska nog kolla igenom mina lådor ute hos päronen, kan ju ligga tusenlappar där och skräpa!

Imorrn blir det IKEA klockan 10... Nu ska Drömhus med helt plötsligt. Så jag slipper gå ensam som en liten loser. Men nu kommer jag alltså inte ha den erfarenheten att ha gått på IKEA själv, utan erfarenheten att ha gått där med Drömhus. Kanske lika spännande vad vet jag? Haha.

Kanske ska sova nu då om jag ändå ska upp så pass tidigt. Ska nog duscha först. Känns som en bra grej liksom. Moahah.

Why?

What!? Någon betalar liksom 185 spänn för dessa.... Jaja. Jag klagar inte. Katshing! Jeansen ligger på 225:- också. Bra bra, mer pengar att shoppa för. Moahah.

107336-52

What To Give?

Åh vilken slö dag.... Pallar inte göra nånting. Inte ens laga mat. Har småfunderingar på att köra till McDonalds drive in  och köpa mat. Är hungrig men pallar inte laga nånting.  Det är Nikkis födelsedagskalas idag också, men jag pallar faktiskt inte gå dit. Kanske är dålig stil, men Nina kan iaf inte klaga eftersom jag körde runt henne och hennes polare halva dan igår. Nikki lär ju inte märka om jag är där eller inte heller, eftersom hom är 1 år gammal och det kommer vara en miljard andra männskor där.

Spelar OddWorld istället och tar det lugnt. Känner för att ha en egodag idag. Och då har jag det. Tjipp Tjohej.

Måste börja köpa julklappar nu snart också... Hmm.. Lista på tänkbara grejer:

  • Mamma - Ska få en hoodie med zip, eller kanske förkläde (hon önska sig det!)
  • Pappa - En bok om golf, kanske nåt mer...
  • Brorsan - Ingen aning
  • Sandra - Snö halsband och armband
  • Mormor & Morfar - Koppar från Höganäs (de samlar)
  • Farmor - Typ middag och bio (med mig) eller nåt sånt
  • Pappa - En spark i skrevet. Nä. Men jag vet inte.
  • Lillsyrran - Typ nåt sällskapsspel kanske?
  • Ib - Hemlit
  • Filippa - Nåt som en 2½-åring tycker är kul
Sen vet jag inte om jag måste köpa till fler, som typ farmor och farfar, alla mina andra kusiner, Nina & Nikki, Erica, mina mostrar osv... Det får man väl bestämma med var och en. Fast farmor och farfar får inget. De har aldrig gett mig nåt. Ens när jag var liten. Jo typ en 200 grams chokladkaka från överskottsbolaget som dessutom innehöll nötter (som jag är allergisk mot). Thanks for nothing! Moahah.

Har bestämt att jag ska till IKEA imorrn. Wihoo. Har aldrig nånsin gått på IKEA själv... Stört ju. Men kanske lite kul? Vad vet jag. Ska mäta det sablans fönstret också. Eller fönstrena, eftersom jag måste ha gardinstänger till de andra två.

Nu måste jag äta... McDonalds? Pallar nog inte.

RattArm?

ÄNTLIGEN hemma! (Inte tv-programmet ohkey?!) Jesus vad trött jag är. Det här med att vara taxi kanske inte var så skoj ändå. Det var okey att köra på dan, men damn boring att dels köra fulla människor och dels köra själv i mörkret när man e cp-trött. Inte okey. Har kört från kl 16.30-19.00 och sen från 22.30-23.30 och så 01.00-02.20... Alltså, jag har helt ont i armarna nu. Jag har hört talas om musarm, men inte rattarm. Får alla så eller är det bara jag som är mongo som har för långa ben så jag hamnar för långt ifrån ratten med armarna eller nåt? Störigt iallafall.

Well. Dax att nanna kudde. Hoppas min magont som jag haft hela dan släpper tills imorrn. Inte sköj.

Taxi Driver

Hmm. Börjar ångra att jag sagt att jag ska vara taxi... Jag har redan kört alla dit de skulle, men sen ska jag ju köra hem dem också... Vilket betyder att jag måste hålla mig vaken. Jag är übertrött. Känns inte riktigt okey att ta en powernap nu heller, risken är att jag blir astrött när jag sen ska köra, och hur pigg som helst när jag kört dem och ska sova på riktigt. Får hålla mig vaken med Abe helt enkelt.

Jag har det så sjuk fint här hemma, ni kan inte ana! Jag är nästan lite avundsjuk på Ib och Nelli som ska passa min lägenhet och mina katter i januari när jag är i spanien. Ska nog försöka ta mig till IKEA och köpa den där persiennen och så kolla efter gardiner till de andra fönstren. Sen är det så gott som klart! (Det har jag ju aldrig sagt förut.. Haha).

Fick som sagt en helfigursspegel uppsatt igår.. Det innebär ju helt nya möjligheter när det gäller min hobby att leka poser. Ljuset är dock inte så bra, men det blir nog bättre i dagsljus ska ni se. Mohaha. Känns helt sjukt att kunna se sina brallor och sina skor för övrigt. Inte van med det.

107336-52

Mitt Hem Är Min Borg

Min hyperaktiva dag fortsatte även på kvällen igår. Började städa som en galning efter att jag skrev blogg, och sen efter 18 kom pappa till mig och hjälpte mig med att sätta upp Mizaru, en annan tavla och en helfigursspegel som jag ärvt av min gammelmormor. Dessutom köpte jag en sån där hängare för jackor och sånt som man hänger över en dörr, så nu blev det verkligen så damn fint hemma hos mig! Wiie! Nu ska pappa bara släpa sig hem till mig med en såg så han kan fixa underredet på mina köksbänkar så är det klart! Hmm.. Undrar vad jag ska göra då? Moahah. Just det, Ib ska ju måla kanterna längs taket också, för vi slog vad om en grej och jag vann. Sweet.

Sen när pappa dragit så satte jag mig och spelade Abe och fastnade totalt i det. Kolla på klockan och då var den 23.30... Oops. Jag var verkligen astrött, men tänkte "bara den här delen också". Men så tog jag mig samman och la mig och sov. I rena lakan. Det måste ju vara en av de bästa känslorna i världen. Och förlåt Ibbsie för att jag inte ringde dig där på kvällen... It slipped my mind. Ringer dig snart.

Nu ska jag jobba. Tjingelings.

Tavlan Mizaru

Tjing tjong vad bra jag är! Klarade att köra till Nacka (nästan) helt själv! Wohoo! Nina skulle ju egentligen läsa karta, men hon är tydligen kass på det, så det gick ju sådär om man säger så. Hon fick stå för underhållningen istället. Moaha. Hämtade tavlan hos Smilla, jag är verkligen übernöjd! Kolla in:

107336-50

Den är 180 centimeter bred. Hur hög den är kommer jag inte ihåg. Den kommer sitta som en smäck på min bruna vägg. Det som är mörkt på tavlan är alltså brunt, inte svart som det ser lite ut som... Det är alltså ett foto på mig som Smilla målat om lite och fixat med. Wiiee! Im happy. Smilla gör för övrigt tavlor på beställning, så om någon känner sig lite småsugen så hör av er så fixar jag så ni får kontakt.. hehe.


Efter att vi hämtat tavlan stanna vi och käkade på en japansk restaurang. Alltså. Det finns inte ord för hur ÄCKLIG den maten var. Jag käkade typ 3 tuggor, sen så sket jag i det. Bara för att jag betalat för det så måste jag ju faktiskt inte äta upp det.. Det måste vart bland den dyraste colan jag nånsin druckit. Efter det körde jag hemåt, jag är nog bäst på att köra tror jag! Va nada problem att åka till Nacka.. Läste skyltar och allt helt perfekt. Moaha.

Drog till farmor och hämtade Nikki (Ninas dotter), fast först fikade vi lite. Nikki fyller 1 år idag, så Nina köpte prinsesstårta som de käkade. Jag hatar tårta, så jag höll mig till min egeninförskaffade kanelbulle. Farfra skrapade tallriken så jag trodde han skulle gräva sig ner till Kina eller nåt, innan han tog en till bit. Den mannen retar mig alltså. Isch. Tur att han inte är min riktiga farfar.

Sen drog jag ner på stan, hälsa på i cykelaffären och snodde med mig ståltråd, sen in på banken och in en sväng på HM, eftersom jag fick presentkort där i födelsedagspresent.

Shit va mycket jag gjort, och klockan är bara 17.30! Kanske borde gå upp tidigare lite oftare... Hmm.

Mizaru Kikazaru Iwazaru

107336-49


För er som undrat vad mitt Mizaru betyder och varför jag har det namnet så kommer alltså svaret här i form av en bild. Jag tycker alltså INTE att zZZzz:n är tuffa så jag bara måste ha med såna i mitt nic, utan det ingår liksom i konceptet.

Svar i text:

"'See no evil, hear no evil speak no evil' is a common phrase, usually used to describe someone who doesn’t want to be involved in a situation. But where did the saying originate?

Unfortunately, no one knows for sure how it evolved. Because the saying is typically associated with three monkeys one covering his eyes, one covering his ears, and the other covering his mouth it is believed that the saying may have its origin in a 17th century temple in Japan.

The Nikko Toshogo Shrine, also known as the Sacred Stable, in Japan has a carving of three wise monkeys. Many scholars believe the monkeys were carved as a visual representation of the religious principle, “If we do not hear, see, or speak evil, we ourselves shall be spared all evil."

Others believe that the saying originated from a Japanese play on words. “See no evil, hear no evil, speak no evil," translated into Japanese is, “mizaru, kikazaru, iwazaru." The Japanese word for monkey is “saru", and sounds very similar to the verb-ending “zaru". It is easy to see how the saying may have originated from a fun play on words. The only problem with this explanation is that the three wise monkeys aren’t originally from Japan.

In the eighth century A.D. a Buddhist monk from China introduced the three wise monkeys to Japan. They were associated with a fearsome blue-faced deity called Vadjra. It is believed that the monkeys’ gestures were a representation of a command of the deity to “see no evil, hear no evil, speak no evil."

Just as there is disagreement about the origin of the phrase, there are differing explanations of the meaning of “see no evil, hear no evil, speak no evil." Some contend that it is a proverb reminding us not to be so snoopy, so nosy, and so gossipy. Others say that it is a warning to stay away from places where immoral acts are taking place. Whatever the origin and meaning of “see no evil, hear no evil, speak no evil," it is one of the most visual phrases in existence."

Tankeläsning I Want

Hawiee! Fått mitt minneskort nu, så jag kan spara ps1 spel på mitt ps2! Sweet kan jag ju säga. Skönt att slippa oroa sig för att det ska krasha, och skönt att slippa känna att man måste reservera en hel dag om jag vill spela tv-spel. Nu var jag tvungen att spela lite även om jag inte direkt kände för det. Ska nog lägga mig i badet och fortsätta läsa min bok istället. Det dåliga är att om man ska läsa i badet så måste man ha lampan tänd, så det blir inte lika mysigt som med tända ljus och musik, men jag blir så varm och rastlös om inte läser. Och jag vill ju läsa, typ därför jag badar. Dilemma. Hehe.

Jag hatar att jag inte kan läsa folks tankar. Jag vill förstå hur andra tänker. Jag vill veta vad de tycker. För en sak är ju iallafall klar, de flesta säger mindre än vad de egentligen tänker. Såklart, för annars skulle man behöva prata hela tiden, i ultrarapid dessutom. Iallafall om mina tankar skulle bli till ord. Det retar mig. Jag vill veta allt. Om alla. Eller, kanske inte. Vette fan vad jag snackar om ens längre. Vet bara att jag vill att alla ska säga till mig rakt ut hur de mår, vad de känner, vad de tycker om mig, vad de tycker om situationer, om allt. Fast kanske orättvist att kräva det av andra när jag själv är typ den mest hemlighetsfulla människan i världshistorien. Jag är det inte med flit, jag bara tror att folk inte är särskilt intresserade. Vilket de oftast inte är. De verkar så himla upptagna med att prata om sig själva att när de frågar något om mig så är det mest för att vara artig, för det är så man BÖR göra. Det retar mig också. Människor retar mig. Synd att det är människor som gör att jag blir glad också då. Damn it.

http://buymystuff.nu

Wiho! Jag är ledig imorrn. Gu va skönt... Var 100 år sen jag var hemma utan att vara sjuk (eller att Serlot är sjuk). Ska åka till Nacka på förmiddagen, Nina ska följa med och vara kartläsare. Känns som att det kan vara en bra idé. Att jag ska köra, kolla på skyltar OCH läsa samtidigt känns det inte riktigt som att jag är redo för än. Sen efter det ska jag till banken och sen ska jag använda mina presentkort, kanske till och med stannar på IKEA och köper lite prylar när jag ändå är på G. Iallafall en träpersienn till köket, känns som det börjar bli rätt tröttsamt att hänga för ett påslakan varevigaste dag. Har gjort det i snart 9 månader nu, känns som det räcker.

Bilen står utanför nu (idag igen). Funderar på om jag ska åka nånstans bara för att jag kan. Haha. Typ bara åka till Mimmos och köpa pizza eller nåt. Sola borde jag göra också.

Jag har börjat sälja grejer på Tradera nu också. Bland annat ett par jeans som legat i en låda i typ 5 år. Satte utropspris 70 spänn, och nu är de uppe i 179, och auktionen slutar inte förens på söndag. Sweet. Använde dem ju aldrig ändån, kan lika gärna sälja dem. Dessutom är de inte ens mina utan aset Johans, vilket gör det ännu bättre. Borde bränna dem egentligen, men det tjänar man ju inte pengar på. Nu vill jag sälja mer prylar.... Haha. Har så damn mycket kläder som jag aldrig använder som jag tänkt skänka till välgörenhet, men nu så kan ju vara ego istället. Moaha.

Kolla in om du hittar nåt du gillar
här.

Humor Ja...

107336-50

Varför varför är jag fortfarande vaken? Sitter och gör menlösa saker som att fixa den här bilden.. Och tycker den är asrolig.  Jag är uppenbarligen trött. Vart hela dan. Men sen när det är kväll och jag får vara med mig själv och pula med grejer så vill jag liksom inte att det ska ta slut. Vill sitta här och lukta på blommorna...Heh. Om jag lägger mig så måste jag ju snart upp och gå till jobbet igen. Inte för att det är så hemskt egentligen, men det är ju skönare att bara göra vad man känner för liksom.

Jag har tänkt lite mer på filmen.. Det var asroliga skådisar i den (bland andra Rob Schneider, Jon heder och David Spade). Lite trist att Jon Heder spelade nästan exakt samma rollkaraktär som i Napoleon Dynamite, fast den karaktären är iförsej grymt rolig, så det gjorde inte så mycket. Det var bara massa oneliners hela tiden. Såna som man kan adoptera och ha som sina egna. Synd bara att ingen kommer fatta dem. Haha. De är skitelaka mot barn i den. Moahah. Asroligt. Kolla på den så jag kan dra lines från den sen så att ni fattar!

107336-51


Lussebulle In My Mage

Oj då, inte bloggat på hela dan. Vart så himla mycket på jobbet idag... När jag kom dit så stod det en snubbe från Finland med en massa Helkama cyklar som tydligen skulle levereras idag. Så jag fick vackert bära in dem... Hade fått grejer från Duells och Shimano sen innan, så det såg ut som ett bombnedslag i affären. Sen hade jag en leverans som skulle vara klar vid 1, och det brukar inte vara några problem, men självklart var pakethållaren inte svetsad som den skulle, så var tvungen att byta ut den med en annan cykel. För att kunna byta den så var jag tvungen att ta bort låset, och när jag skulle sätta tillbaka det hade det blivit gängpaj. Så det gick inte. Då var klockan kvart i 1 och då kom kunden... Sköj. Fick erkänna att den inte var klar och fråga om han kunde hämta den senare. Han blev inte sur som tur var.

Sen har det vart fullt upp, plus att farmor kom och hälsa på i en timme ungefär.

Efter jobbet skulle jag och Pelle baka lussebullar, så tog "min" bil och åkte och hämtade honom, åkte och handlade och sen hem till han. Jag gjorde degen och han lagade mat, båda var ashungriga och helt griniga bara för det.. Haha. Trevligt. Men det blev bättre när vi fått näring, så sen baka vi asmycket! Skitgoda blev dom. Har en stor degklump i magen nu känns det som... Urk. Mätt. Kollade på film sen, det har öppnat en dvd-affär som är obemannad som man måste ha kort för att komma in i, sen så är det som automater så får man hyra en film i 3 timmar för 9 kronor. Asbra ju! Synd att den ligger på andra sidan stan härifrån sett. Den hette "Benchwarmers", och jag tyckte den var asrolig. Det var verkligen låg humor. Jag skyller på att jag är trött. Ha. Sen tog jag bilen hem.. tjoho! Den står ute på min parkering nu, precis som jag sa att den INTE skulle göra... Mjaja. Bara idag!

På lördag ska jag agera taxi. Ska köra både Nina och min mamma och pappa till olika ställen och sen hämta dem efteråt. Ska bli rätt sköj. Jag gillar att köra. Den här bilen är rätt nice också.

Shit.. Trött jag är. Somnade 3 igår natt igen. Inte okey. Förhoppningsvis blir det tidigare tonight.

Backgammon Battle

Hjälp! 47 läsare av min blogg idag.. Det är nog rekord. Fattar inte vem som läser.

Var på muren och spelade Backgammon som sagt, det var nu det skulle avgöras vem som var the champion.. Vi spelade först till 5 (först tänkte vi bäst av 5, men vi ville spela mera) och det var olidligt spännande när vi hade vunnit 4 omgångar var och gick in på den sista och avgörande. Som jag kände på mig innan idag så vann ju Malin såklart. Men det gör inget, för det var damn kul att spela i vicket fall som helst. Skoj när det är någon som kan så det blir lite jämn match liksom.

107336-48

Sen skulle jag åka hem och det tog ASLÅNG tid, eftersom jag missade ett tåg precis, fick vänta i en halvtimme på nästa och sedan när det väl kom så blev det en halvtimme försenat också. Inte nog med det så var det såklart smockfullt med folk på tåget också. Satt inklämd mellan en tjock gubbe och en tjej. Gubben luktade allt annat än gott kan jag säga. Tacka gudarna för att jag hade min Ipod och min bok med mig.. Skulle avlidigt annars.

Nu när jag kom hem fick jag igång datorn, fick trycka in lite sladdar inne i datorn liksom, och låtsas som att jag hade en aning om vad jag höll på med.... Ib skulle hjälpa mig med att göra back-up för säkerhets skull om jag inte skulle få igång den igen. Men nu verkar han ha somnat, även fast han tydligen sovit på dagen idag. Typiskt min tur denna dagen.

En sak till. Sladden till högtalarna eller nåt har hoppat ur, så nu kan jag inte lyssna på musik heller. Damn it. Men jag är ändå rätt glad idag. Tjohej.

Brum Brum, Watch Out!

Wiho! Min brorsa åker till Berlin imorrn och är borta resten av veckan... Vilket betyder att jag får ha hans bil! Tjokoko! Ska köra överallt jämt. Or not. Jag ska nog ha den ståendes på jobbparkeringen, får pallar inte betala asmycket i p-avgift för att den ska stå hos mig... Eller gör jag? Får se. Hehe.

Har typ bestämt att jag ska åka till Nacka och hämta Mizaru-tavlan på fredag... Hjälp. Köra själv i storstan känns lite halvläskigt, särskilt eftersom pappa precis bultat in en massa om hur svårt det är att hitta med filbyten och sånt där. Men det löser sig.... Tror jag. Måste ju få den sablans tavlan nån gång, hur gör det mig glad att den står och dammar hemma hos Smi liksom?

Anyways.. Har verkligen jobbat aslite, men ändå kom G in och sa "Bra jobbat" till mig nyss. Moahah. Im the master of att få det att se-ut-som-jag-jobbat-fast-jag-inte-har-det. Bad monkey!

Please Install Proper Booting Device

Åh vad jag arbetar hårt. Idag har jag hittills gått och köpt indisk mat, hämtat ett paket på posten, ätit indisk mat, gått ut med Maja, druckit kaffe och kollat mail och bloggar på intörnät. Japp. Jag gör mig verkligen förtjänt av min lön. Moahah.

Känner på mig att det inte är nån bra dag idag. Min dator håller på och muppar sig och säger "Please install proper booting device and reboot" istället för att sätta igång windows. Om min dator lägger ner så känns det precis som att jag skulle haft ett barn som skulle dö i en hemsk vildsvinsolycka. Har ju så mycket grejer där som jag icket vill ska komma bort. Hm.

Sen en sak till. En snubbe som jag köpt skor av på tradera har blivit avstängd. Känns sådär bra. Får väl se om jag får några skor eller om jag slängt pengar åt helvete. Alla andra auktioner som jag bjudit på har jag blivit överbjuden på, vilket känns rätt bra. Borde nog spara lite cash så jag kan köpa julklappar till min enorma släkt. Ish. Vill hellre kolla på massa serier och sånt med Ib på julen. Pallar inte när folk ska vara så påtvingat glada. Urk.

Ikväll är det är det showdown mellan mig och Malin om vem som egentligen är backgammon mästaren. Moahah. Im gonna win! Hoppas jag. Heh. Med tanke på mina onda aningar om den här dan så kommer jag antagligen inte vinna. Har med mig min BG-väska, känns asnördigt, som en liten attacheportfölj. Borde skriva BACKGAMMON på den. Eller inte.

Fhåtåshåp.

Vad man gör när man inte har nåt bättre för sig... Leker med bilder tills de ser helt mongo ut. Moahah.

107336-47

I die.

There's a chair......

And Its walking....

With tha shoes...

Lalalala.

Life As Promised In Our Early Days

Fått lyssna på en preview av Swimfaster Godwhispers nya skiva, "Life As Promised In Our Early Days ". Den låter asgrym! Me really like! Kommer ju bara bli bättre också sen när det blir riktiga instrument och studio och sådär. Nu låter det väldigt mycket Milo Marsei fortfarande, vilket jag iförsej gillar. Men det är inte riktigt Swimfaster än. Ska bli kul att höra slutresultatet.

Lyssnar fortfarande asmycket på
Hjärt-Ont, it never gets old. Blir glad av den. Musik gör verkligen allt så mycket bättre. Fattar inte hur folk inte kan ha taktkänsla. Eller hur de inte kan tycka om musik. Helst av allt skulle jag vilja ha lurar på mig jämt med musik strömmande rakt in i hjärnan. Bara man går nånstans så känns det ju som en musikvideo eller något, vilket gör det så mycket skojsigare att ens existera. Jepp.

Ikväll har jag verkligen inte gjort nånting. Iförsej är klockan bara 9 än så länge (WHAT?! Känns som mitt i natten). Hmm.. What to do...? Jag har kladdkaka kvar tror jag... Wiho! Ska käka den och dricka te. Så är det dokumentär på 3:an också. Sweet!

Men TACK Då!

Pust. Usch vad jag hatar att cykla har jag kommit på. Särskilt i uppförsbackar. Får astma och kan inte andas och svettattacker. Så öppnar jag jackan och så blir jag förkyld istället. Damn it. Cyklade till andra sidan stan idag för att fixa p-piller. Så ironiskt att jag äter det. Ha! Jag är så nära nunna man kan komma utan att gå i kloster. Dessutom är det inte särskilt stor risk att bli med barn även om jag skulle sluta vara nunna eftersom tjejer rent traditionellt inte har det där lilla extra som behövs. Men iallafall. Jag måste äta det ändå, för annars har jag humörsvängningarna från helvetet plus att jag blir anorexiasmal. Not good. Så jag gick dit, det är gratis om man bara ska ha p-piller, men så råkade jag säga att jag får mensvärk, och då skrev hon ut ett till recept på tabletter för det. Då kostade det helt plötsligt 260 spänn. Happ. För att jag har mensvärk så ska jag straffas med att betala tvåhundrasextio kronor. TACK. Precis som att det inte räckte med att jag har det, nu ska jag betala för det också.

När jag ändå var i krokarna så gick jag till den andra cykelaffären, the competition om man säger så. Aldrig vart där inne. Kände mig som en spion. Haha. Smög runt... Hoppas de inte kände igen mig eller nåt. Pinsamt. Men den butiken var ASmycket större än den här. Verkligen jättemycket cyklar och skor och allt. Men så har det vart här förut också, men den har minskat ner med tiden. Mycket mysigare här, mer familjärt. Men jag fattar om folk går dit. Fanns ju mer att välja bland, även om det bara var skitmärken som cyclepro, monark och crescent. Du tror de är bra, men de lever på sitt namn! Promise.

Nu ska jag dricka kaffe med (antagligen) för gammal mjölk och äta frukost. Cykla runt utan att äta innan var sådär kul.

Hej...

...jag heter Jessica och jag är sjuk(t/och) uttråkad.

107336-45

Inåtvänd Planläggande Abstrakt Tänkare; Thats Me!

Surfade runt på lite bloggar och hittade ett test... Måste ju göra sådana hur dumma de än är, så here goes:
 

Inåtvänd Planläggande Abstrakt Tänkare  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


Webcam.

Kollat igenom lite gamla bilder, jag vill nog ha mörkt hår igen. Passar ju i det. Eller så får jag bli überblond. Gillar inte det här som jag har nu, är liksom lite oidentifierbart. Kolla in webcambilderna... Kanske borde börja fota med den istället. Haha.



107336-44

And One Day They're Gone

Nu känns det som att det här med att skriva blogg är något som jag måste göra, och som alltid när jag känner måsten så blir det precis tvärtemot. Jag vill inte skriva blogg. Eller, jag vill, men jag kan inte för att det känns som jag måste. Hatar att behöva göra något. Jag vill inte. Klarar inte av pressen. Även fast det är jag själv som lägger den på mig. Jag borde uppsöka hjälp och kräva att min pappa betalar. As. Jag skulle egentligen åka dit idag, min japanska farbror skulle komma och hans tjej, och min lillasyster också. Men jag vill inte. Jag vill inte göra något som gör min pappa glad. Även om det går ut över andra. Min lillsyster kommer bli ledsen. Vill inte det. Men det är ändå pappas fel. Fast det fattar ju inte hon.


Usch. Jag är sjuk. Somnade igår på dan, för att jag var så jäkla trött. Vaknade runt 9 på kvällen och kollade på Dum och ännu Dummare (Fan va kass den är). Och så på Paparazzi, som var rätt konstig för att vara en amerikansk film, han som mördade folk var liksom hjälten, och han kom undan med det... Störigt. Men lite coolt. Sen somnade jag igen och vaknade runt 11 idag. Jag känner mig jättetrött. Och har ont i halsen. Mina halsmandlar är svullna ända ut till käklinjen. Ont i huvudet. Och min gom är helst svullen för att jag käkade för varm mat och brände upp skinnet där igår. Fräsht va?


Måste ringa pappa och säga att jag inte kommer idag. Han kommer köra martyrstilen på mig. Hatar när han gör det. Han har verkligen INGENTING att säga till om, inte nånting att bli sur över. Han är skyldig mig ungefär 3 miljarder med let downs innan han kan bli sur på mig. Synd bara att han inte fattar det. Mer självupptagen människa får man fan leta efter.


Usch. Lite ångest för att jag blottar mig lite väl i det här blogginlägget. Vet ju inte vem som läser. Gillar inte att folk vet om ens svagheter egentligen. Skit samma.

Nu ska jag spela Abe och glömma mina sorger. Funkar bätttre än alkohol, promise.


Znooze In My Heart

MÄTT. Damn it. Magen sprängs snart. Var så nedrans hungrig. Jag snoozade lite för länge idag, så länge att den stängde av sig själv och jag vaknade 20 minuter innan jag började jobbet. Ooops. Hann inte käka frukost. Sen käkade jag typ kakor och toblerone där, men det blir man ju inte direkt mätt på. Höll på att svimma när jag cyklade hem kändes det som. Inte okey. Måste skärpa mig.

Bara jobbat idag, inte hunnit så mycket annat. Jo, solade också. Och lånade mammas bil och körde till djuraffären och köpte världens största säck med mat till katterna.

Blä. Känner inte för att skriva.

Ska Jag Gå Och Sova Nu?


"Without A Doubt"