Svammel

Budet är uppe på 440.000 nu. Wooptidoo! Känns lite overkligt hela grejen. Att de där pengarna snart kommer sitta på mitt konto och tvinga mig att flytta från grottan. Kommer visserligen bli rätt skönt på ett sätt. Blir närmare stan och station, billigare och framförallt så slipper jag denna helvetes backen som jag måste gå varevigaste dag. Dessutom är det den värsta säsongen nu i min lägga. Den blir jättevarm och eftersom det är rabatter runt omkring den så är det 3 miljarder insekter här inne. Spindlar, myror, myggor, flugor och så vidare. Okey, kanske överdrev antalet en del, men det är iallafall betydligt mer här än vad det är i nån annan lägenhet jag bott i. Dessutom har jag ingen katt nu som kan hjälpa mig genom att käka upp dem. Fick döda en spindel som krälade runt på badrumsgolvet senast igår kväll. Så äckligt! Men måste väl vänja mig, insekter finns det gott om i Thailand.

Får lite ångest för allt som jag måste göra mig av med. Har svårt för att slänga saker och sådär... Mamma har redan en soffa i sin lägenhet som jag ska låna, måste ju göra mig av med min förr eller senare iallafall, så verkar bara onödigt att hon ska försöka förvara sin nånstans så länge. Så vill ni ha en tresits soffa, hojta till! Den är asbekväm, både att chilla och att sova i. Har några bra omdömen på den minsann. Moaha. Usch. Flytta är så jobbigt. Kom jag på. Vill icket tänka på det just nu.

Imorrn är det valborg och min bror fyller år. Samma dag som kungen och min bror heter också Gustav i andra namn. Och det är inte för att de har samma födelsedag som han blev döpt till det utan för att farsan heter det i andra namn också. Lite roligt tycker jag. Ska iallafall på grillpartaj efter jobbet och fira honom lite. Skulle köpa en GH3 gitarr till honom i födelsedagspresent, åkte till 4 butiker idag och letade efter en, men de var slutsålda överallt. Suger ass. Funderar på att slå in min egen gitarr och ge den till honom imorrn, som en gest liksom, att han får låna den tills det finns att köpa. Inte mitt fel att den är slutsåld ju! Lite roligare så än att han ska få ett presentkort eller nåt. Iförsej så kanske de skulle få in den på ett ställe, skulle ringa dem imorrn. Får hålla tummarna. Igen!

Om Jag Var David Banner Så Skulle Jag Vara Grön Nu

Alltså, jag är så fruktansvärt irriterad och trött på typ allt. Jag pallar fan inte. HATAR mitt jobb så fruktansvärt mycket just nu. Jag är liksom färdig där på något sätt, i min hjärna har jag redan slutat. Därför känns det som tortyr vareviga dag som jag måste gå dit och umgås med G. Jag blir så jäkla irriterad på precis allt som han säger. Hatar att han ska bossa runt med mig och klaga och skit när jag liksom jobbar övertid och offrar mitt liv för hans jävla firma. Typ tycker att jag är lat och KLAGAR när jag kommer 10 minuter försent, när jag liksom kommer dit 4 timmar innan vi ens öppnar. Och själva jobbet suger också. Liksom allas cyklar är så förbannat skabbiga. Typ aldrig någon som tvättar sin cykel eller? Nä, de kommer in med sina äckliga skabbiga cyklar med spindelväv, damm, lera, gegga, olja och allmänt klet på. Och som om det inte vore nog så är de flesta cyklar rena rama zoo med alla spindlar, skalbaggar och tvestjärtar. Mina händer är alltid svarta, får tvätta dem 100 ggr per dag, vilket gör dem torra som fan, och jag skrapar i överallt och gör illa mig på ALLAS JÄVLA SKABBIGA CYKLAR HELA JÄVLA TIDEN! Trött på att få ärr överallt. Trött på att mina kläder blir förstörda av olja och SKIT. Vafan är det för fel på er? Allvarligt? Skulle ni gå till doktorn utan att duscha innan? Eller till tandläkaren utan att borsta tänderna först?

Pallar inte. Det är för mycket nu. Liksom jobba såhär mycket... Vill inte. Tänker fan inte göra det. Jag mår så jävla dåligt. Jag har alltid valt att ha jobb som jag får mycket fritid på, hellre det än att tjäna mycket pengar. Vad fan ska man med pengar till om man känner för att dränka sig i badkaret varje kväll när man kommer hem? Oktober känns så satans långt bort. Suck och pust. Ska iförsej sluta sista Augusti. Och jag har 2 veckors semester i Juli. Men hela maj och juni kommer vara outhärdliga. Vi behöver verkligen en till som jobbar. G jobbar liksom ännu mer än mig, men det är ju hans firma så jag tycker inte han kan ge mig dåligt samvete för att han är där mer än mig. Tycker det är jävligt pissig stil faktiskt. Bara för att han är stressad och skit så ska han inte ta ut det på mig.

Måste försöka komma på en plan så jag kan hålla ut. Typ ha delmål. Första delmålet får vara torsdag när jag är ledig. Tacka gudarna för röda dagar. Och nästa lördag har jag fått ledigt också, den 10:e alltså. Det är reunion partaj uppe i Sollefteå där jag pluggade förut, så ska antagligen åka upp. Har inte bestämt mig helt för om jag ska det eller inte. Kan ju vara skoj, men verkar lite jobbigt också. Iförsej är allt jobbigt idag.

Ännu jobbigare är att jag måste städa IDAG IGEN! Nån jäkla idiot som var på visningen i lördags, men vill se den igen imorrn kväll. Liksom. Jag bor i en etta. Bilderna ligger uppe på nätet. VAD är det hon måste se igen egentligen?! Så jäkla annoying att jag måste ställa undan allting IGEN vilket innebär att jag inte kan äta frukost imorgon IGEN. Efter imorgon så vill jag aldrig mer ha en visning. Aldrig. Om mäklaren ringer och frågar om det så blir det blankt nej. Förresten så ligger budet uppe i 420.000 nu.

Upp Datering

Visningen gick bra, kom 13 personer som alla skrev upp sig på intresselistan. Detta innebär att de vill att mäklaren ska ringa dem på måndag (idag) och så ska de som vill lägga bud och va med om att fajtas om att få min lilla grotta. Förhoppningsvis är det ju fler som blir tända på den. Så ni får hålla tummarna lite till helt enkelt.

Har haft en couchsurfer här i helgen, hade glömt bort han litegrann mitt i allt, så blev lite förvånad när han ringde i lördags efter jobbet. Haha! Men men, han är trevlig och vi har haft det skoj. Kan skriva mer en annan gång om det.

Och ja. Klockan är 8 och jag sitter på jobbet. Hatar våren och alla svenskar utan någon som helst framförhållning som får mig att behöva jobba 8-18 utan rast, utan lunch utan något överhuvudtaget OCH 6 dar i veckan. Blä.

Håll Tummarna Imorrn Mellan 12-12.30

Min plan att hålla mig borta från min lägenhet har funkat! Jag behöver inte städa igen. Wohoo. Så jäkla skönt. Igår kom jag hem mitt i natten, och idag har jag vart hemma hos min pappa och fått middag och hjälp med att sätta på sommardäcken på bilen. Kom hem för en stund sedan med en lånad fruktskål (med frukt i!) och en nyinhandlad fjöntig blomma. Frågade nämligen mäklaren om han trodde att jag behövde städa mer inför visningen imorrn, eller om det var tillräckligt det som jag hade gjort, och det var det enda han sa, en skål med frukt. Synd då att jag inte äter frukt, och det känns lagom nördigt att jag ska ha det hemma nu. Han lär ju garva läppen av sig när han kommer hit och ser att jag har en sån nu. Men anyways. Jag tycker det ser mest fjöntigt ut, men de som kommer imorrn vet ju inte om att jag inte brukar ha den där. Även om det är rätt obvious to me. Skit samma. Lägenheten är ju ändå redan såld. (Ihhh, läskigt när jag tänker på det sådär!)

Nu ska jag duscha. Har inte gjort det sen i... onsdags. Undrar när jag tvättade håret senast? Borde vara dags nu snart. Jobbiga är bara att om jag duschar så måste jag göra rent i badrummet igen, och det verkar jobbigt. Men känner mig inte så fräsh direkt. Måste nog duscha ändå.

Måste komma ihåg att påminna Nina om att hon ska gå hit och spionera på visningen imorrn och ringa och skvallra om hur snacket gick! Åh jag är så nyfiken! Men inte alls så nervös som jag var sist, antagligen för att ett bud redan är lagt. Jag har liksom mitt på det torra på nåt sätt. Nu kan det bara bli bättre. Men iförsej blir jag galet nervös och excited när jag tänker på vad själva försäljningen egentligen innebär längre fram.... Ihhh! Läskigt. Och roligt. Och underbart. Längtar.

Kom På TjejPartaj

Såå. I morse så gick jag hemifrån vid 5 i 10 ungefär, och utanför mitt fönster hade det suttit en rätt ung snubbe i typ 10 minuter. Jag tänke inte så mycket på det eftersom det var en brud och hennes morsa som skulle kolla på min lägenhet liksom. Så sprang runt och fixade det sista medans han satt där ute. Sen visade det sig att han skulle på visningen också. Eller snarare så var han den enda som skulle dit. Haha. Bruden hade tydligen redan hittat en annan lägga som de ville ha. Men han snubben var jätteintresserad och la ett bud på utgångspriset. Så 395.000 är spikat nu. Vet att jag kommer få det åtminstone för lägenheten. Känns bra, men hoppas ju såklart på budgivning så att priset (och min vinst) går upp.

Ikväll var jag uppe i Stockholmo och spelade biljard med E och M. Det var rätt skoj förutom när jag sög, vilket var mestadels. Haha. Nej men det var nice oavsett. Behållningen kommer ändå vara när jag satte 3 bollar (klot?) i rad. Rätt proffisigt enligt mig själv. Men det blev liksom mindre proffsigt när jag missade allt flera ggr och satte den vita i hålet istället och sånt där. Men det pratar vi inte om, okey?

Betsämde också att vi skulle ha tjejpartaj med GH3 och nintendo 8-bitars här på lördag. Ja nästa lördag alltså. Hittills är vi 4 personer. Intresserade kan skriva till mig på eskilajnen at gmail punkt com. Moahaha.

Wooptido.

Klaaaar! Ehm, tror jag iallafall. Det är så mörkt, så det är kind of hard to tell. Men det är iallafall tillräckligt rent för förhandsvisningen som är imorgon. Bara en tjej och hennes morsa som ska komma liksom. Som vanligt så tror jag att jag overdid it på ställen som inte ens kommer synas. Som i lådor liksom, jag har ordnat mina mediciner efter färg och storlek på förpackningar, lagt godiset och kakorna snyggt i lådan, ställt alla burkar i toalettskåpet med texten utåt och grejer... Liksom, som att det skulle spela någon roll? Som att någon som kommer hit och kollar på lägenheten, öppnar en låda och ser att det är lite stökigt däri skulle tänka att "nej usch, den här läggan kan man ju inte köpa, kolla hur oorganiserat det är häri". Inte så troligt. Så jag fattar inte varför jag plågar mig själv sådär. Mjaja. Skit samma.

Nu ska jag ställa undan städgrejerna och sen spela lite GH3. Egentligen är jag för trött, men har ju sett fram emot det hela kvällen! Så ska bara spela liiiite. Lite. Okey?

FYI

Jag har inte börjat städa än. ÅNGEST.

Vill Inte

Suck och pust. Ikväll/inatt måste jag städa. Egentligen är det det som jag borde göra just nu, men jag känner mig helt slut. Måste till och med städa garderoberna och alla lådor i köket eftersom folk brukar glo in i dem när de är på visning... BLÄÄÄ. Usch. Orka? Men som vanligt så är det så onödigt att sitta här och gnälla om det, för det ger mig bara mer ångest än om jag verkligen satte igång och gjorde det. Egentligen vill jag bara spela Guitar Hero, för jag är på sista nivån på Medium nu... Vill klara det! Men kanske kan belöna mig själv med lite spelande senare ikväll.

Åhhhhaaarrrgghh. Måste MÅSTE försöka peppa upp mig för att städa. Frågan är bara hur. Får bli lite hård musik eller nåt. Tror jag måste försöka rensa ur lådor och organisera sånt innan jag börjar själva städningen. Vilket är ännu värre eftersom det är SÅ TRÅKIGT! Och jag fastnar också, typ kollar på gamla grejer som man inte sett på hundra år som man knappt visste att man hade och sånt. Måste försöka hålla tempot uppe så jag slipper städa till 2 på natten som jag brukar.... Ha! Ska duscha först tror jag. Sen på med städar outfit och så köra hårt. Tjohej! Pepp! (not)

Hej Då Liv

Uäh. Jäkla vår. Allt jag gör är att sova och jobba. Igår fick jag jobba över till 8 och ändå måste jag börja klockan 9 nu på morgonen. Idag lär ju bli minst lika illa, och det innebär att jag kommer få städa hela natten inför visningen som är imorgon. Tjohej. Mitt liv är så jäkla skoj. Värsta är att det nog kommer vara såhär ett tag framöver... Typ ett rätt långt tag.

Hej GlasögonOrm

image198

SommarPlaner

Har fortfarande inte gjort ett skit på hela dagen. Bara spelat ännu mer Guitar Hero, har nästan klarat det på Medium nu, även fast jag mest har bara 3 stjärnor på allting.... Måste jag fixa till. Någon annan dag. Nån måtta får det ju vara.

Förutom GH3 så har jag snackat med K på msn om att eventuellt åka till Kanada i sommar och hälsa på. Beror lite på min finansiella situation, och den vet jag mer om när jag fått lägenheten såld. Hon sa dessutom att jag lätt kunde få samma sommarjobb som hon har, nämligen att plantera träd. Tydligen skulle man tjäna 52.000 spänn på 3 månader. Men då var jag tvungen att åka dit i Maj, och det funkar ju inte... Hmm. Biljetterna till Kanada var inte alls så dyra som jag trodde, typ 5000 spänn fram och tillbaka. Inte så farligt ju, särskilt inte eftersom jag inte behöver betala boende.

Snackade visserligen med en annan gammal CS:are om att eventuellt mötas upp i Berlin i sommar, och det känns ju på något sätt lite närmare. Och billigare. Så får se hur det blir. Egentligen borde jag ju spara alla pengar jag kan skrapa ihop tills Thailand, men det är ju så tråkigt! Lite semester måste jag ju få ha. Om jag stannar hemma kommer jag bara sitta och spela GH3 hela dagarna jue.

Up And Down

Okey, jag mår bättre nu. Fattar inte riktigt vad som hände där... Något fel med mina hormoner kanske. Pms? Jag vet inte. Har tagit ut lite aggressioner på Guitar Hero iallafall. Klarar de flesta låtarna på medium nu, men den satans Raining Blood är fortfarande omöjlig att få mer än 3 stjärnor på. Fy satan vad jag hatar den låten.

Har lite dåligt samvete för att jag inte gjort något idag. Men jag behövde det. Bara vara ensam, vara lite ledsen och bara dega. Får ta och städa på kvällstid denna veckan istället. Usch. Vill inte tänka på det.

......

Jag vet inte vad det är med mig. Känner för att grina. Har så mycket som jag borde göra, men istället för att göra nåt av det så har jag bara suttit inne hela dagen med fördragna persienner. Ja jag vet att det är underbart väder ute och bla bla, men jag vill inte gå ut. Jag vill inte göra nånting. Mest känner jag för att spy just nu. Tror jag åt för mycket mackor. Min mage är sepe, gurglar runt. Massa tankar snurrar runt också. Orkar inte. Kan inte allt det här bara vara över? Jag hatar att behöva fixa och trixa, och framförallt har jag svårt för måsten. Saker som jag måste göra. Jag blir så totalt anti. Pallar inte, vill börja gråta. Usch, det är precis den här känslan som jag har nu som jag en gång i tiden blev sjukskriven för. Panik. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. Pallar verkligen inte att må såhär. Jag kanske har tagit mig vatten över huvudet, kanske inte är så psykiskt stabil som jag inbillat mig att jag är.

Hoppas innerligt att det bara är en dålig dag.

Drömtydare Sökes

Sån sjuk grej hände mig i morse, jag vaknade av världens konstigaste dröm klockan 7 på morgonen och fullkomligt hoppade upp ur sängen, sprang fram till datorn och försökte logga in på bloggen. Jag kände mig helt tvungen till att skriva ner drömmen här av någon anledning. Haha. Tyvärr så fuckade blogg.se upp sig och det var omöjligt att logga in. Jag kommer dock ihåg den rätt bra ändå... So here goes.

Jag har en fransk couchsurfer hemma hos mig (fast det ser inte ut som hos mig, det är någon slags stuga eller något). Hon är en stor kvinna, och med stor menar jag lång och... stor. Inte tjock alltså, bara massiv liksom. Kort flatfrisyr, med tendens till hockefrilla. Hon är typ helt övertygad om att vi kommer ha sex, typ därför som hon kom och surfade hos mig, så hon är assur för att jag försöker undvika hennes moves hela tiden. Till slut så säger hon det rakt ut, att det var därför hon kom. Jag försöker skratta bort det, och sen när vi ska sova så lyckas jag undvika att hamna i samma säng som henne genom att tvinga min brorsa och hans tjej att sova i samma rum som oss. Hon sover på madrass och jag i sängen... Dagen efter vaknar jag och är jättetörstig, dricker flera glas vatten och efter det tar jag en 2-liters coca cola flaska och dricker upp den också. Men det hjälper inte, jag är fortfarande törstig. Den franska butchflatan fortsätter med samma procedur som dagen innan, och till slut så har jag nästan gått med på att vi nog ska ha sex iallafall, eftersom hon har skrytit om hur bra hon är och bla bla hur länge som helst. Men först så ska jag åka hiss någonstans (fråga mig inte varför). Går in i hissen, och någon har redan tryckt på högsta våningen (typ våning 58 eller nåt, för nu är vi plötsligt i ett höghus). Jag skulle åka neråt, så jag får vackert stå och vänta på att åka högst upp. Dörrarna öppnas, stängs, och sen faller hissen handlöst neråt. Jag med, och flyger typ fritt i luften mitt i hissen. Får den där hisnande fritt fall känslan och har panik. Plötsligt är jag i en tunnelbanevagn, och istället för vanliga säten så är det stora upphöjda kuddar som man ska sitta flera stycken på. Jag är tvungen att ha ner benen precis brevid 2 tjejer som sitter på vanliga säten brevid. Ena tjejen, som är asful, skabbigt blondt stripigt hår och jättemycket finnar i ansiktet, glor skitelakt på mig. Hon är också fransk av någon anledning. Säger åt mig att flytta benen, att de är i vägen för henne. Jag försöker peka och visa att det inte finns någonannastans för mig att ha benen, att jag måste ha dem där. Då blir det värsta bråket, vi börjar slåss och skriker alla möjliga svordomar till varann. Sen vaknar jag.

Hmmmm. Weird. Undrar vad mitt undermedvetna försöker säga mig? Haha.

Igår så var jag hemma hos brorsan och spelade Guitar Hero. Fredagskvällar med bror börjar bli en tradition. Jag gillart. Vi käkade kebab också, har vart sugen på det aslänge. Gått och fantiserat om pompa och kebabkött med stark sås. Brorsan åkte och köpte, och när han kom tillbaka var jag peppad som attans. Men blev såklart besviken. Den "starka såsen" var typ bara tomatpuré. Och jag skojar inte. Hade typ samma konstistens och allting. Liksom, vad är det om? Skitarg blev jag. Men jag åt upp allt ändå. Haha!

Idag var det asjobbigt på jobbet. Det var asmycket folk och massa ungar överallt. Det är den tiden nu, barncyklar säljs det nästan bara av i början på våren. Jag HATAR att sälja barncyklar. Anledning 1: Det är barn involverade. Barn som snorar, gnäller, skriker, är allmänt irriterande. Anledning 2: De köper nästan alltid en hjäm som man måste hålla på och ställa in, vilket är lika med att man måste involvera sig med ungjäveln ännu mer. Anledning 3: De vill alltid ha cykeln med sig på en gång, så de står och glor på en medan man fixar och det bygger på med kunder bakom dem , samtidigt som ungen står och skriker "Är du inte färdig snart?". Anledning 4: De kostar i princip ingenting, vi har nästan ingen vinst på cyklarna, vilket gör hela proceduren så himla mycket mer ovärd.

Känner mig astrött. Ungarna har slitit ut mig. Hatar att behöva stå där och vara trevlig och le och skit när jag inte känner för det. Ska försöka sova lite, eller iallafall äta lite och försöka bli lite piggare. För ikväll kommer M och då vill man ju inte vara helt förstörd.

Jag Vill Ha!



Ja, stolen alltså. Ellen är iförsej rolig, men inte riktigt min typ... Moahaha.

[SÅ JÄVLA ROLIGT KLIPP]

Gör Jag Rätt Nu?

Okey. Jag har bestämt mig för att köra på visning ändå. Visst, jag kommer ångra mig om budandet inte uppgår till det budet som jag precis fick, men jag är för nyfiken. Kommer alltid undra hur mycket jag kunnat få för min lilla grotta om jag bara hade haft lite is i magen. Sååå, får vänta helt enkelt. Dessutom så känns det lite mer fair på nåt sätt, inte alla som vet att man bara kan ringa till mäklaren och lägga ett bud sådär. Jag skulle nog bli lite sur om jag spana på en lägenhet och hade sett fram emot visningen, och så blir den inställd. Nepp. Visning får det bli. Känns lite konstigt att tacka nej till 50.000 spänn visserligen. Ih.. Läskigt som sagt.

Hur Göra?!

Ihhhhh! Mäklaren ringde, tydligen vill nån betala 445.000kr, bara sådär! Utan visning då alltså. Vill inte ha nån budgivning. Hur ska jag göra?! Kan ju bli mycket mer på budgivning, eller så blir det mindre... LÄSKIGT! Dillemma indeed. Måste bestämma mig tills imorrn. IHHH!

Städa Städa Varje Free..... Nä, Varje Dag

Fick ett sms precis av mäklaren, tydligen är det en brud som vill komma på privatvisning av min lägenhet på onsdag/torsdag. Visst, det är väl kanske bra. Men det som är mindre bra är att jag måste städa lägenheten hur mycket som helst nu närmsta tiden. Först inför privatvisningen, sen inför the actual visning på lördagen, eftersom jag garanterat har hunnit skabba ner den en aning under de dagarna. För att inte tala om flyttstädningen som jag måste göra när jag väl flyttar. Hmm. Skulle egentligen vilja städa skiten asmycket inför onsdagen och sen flytta in hos nån annan under tor-lör. Någon som ställer upp? Jag kan laga mat till dig/er! Kom igen nu då. Moahaha.

Så imorgon ska jag först till HSB och snacka med dem om allt, eftersom idioterna inte har svarat på mitt mail. Fattar inte varför man uppger mailadresser som kontaktuppgift om man aldrig svarar (okey, jag skickade mailet igår kväll.... men iallafall!). Sen ska jag på den dära ansiktsbehandlingen, sen till mäklaren och lämna nyckel och den eventuella årsredovisningen som jag ska försöka luska fram. Sen jobba. Och på kvällen tänkte jag försöka börja rensa ut skit från lådor och sådär, slänga massa som jag aldrig använder. Får se om jag orkar visserligen. Annars får jag storstäda på söndagen och sen bara göra lite finlir inför första visningen. Pallar inte storstäda på kvällstid, så jäkla stressigt.

Har vart duktig och använt min medicin som jag ska. Kanske lite tidigt att ge mig själv beröm eftersom det bara har gått... en halv dag. Men vafan. Bättre än vad jag förväntat mig. Ha!

Dumbo + Electro = Sant



Älskar låten. Och jag trodde fan aldrig att man kunde sno nåt sådär från Disney och få det att funka så bra. Jäkligt underhållande I must say. (Märks det att jag har gjort absolut INGET idag? Förutom att glo på YouTube alltså..)

Foals - Hummer



Så jävla bra band! Så jävla bra låt! Jag är kär i dem. Och särskilt kär är jag i dansen som sångaren gör 00.58-01.10 samt 01.50-02.15. Fast låten Balloons är nästan lika bra. Finns på You Tube.

Önskas: Kalender [alternativt slav med bra minne]

Jag har inte någon allvarlig sjukdom. Wohoo. Mina blodvärden var mycket bra, allihop. Och de hade tydligen gjort väldigt mycket tester. Inte ens en liten släng av diabetes har jag, vilket jag inte skulle vara förvånad över om jag hade iomed allt jäkla socker som jag trycker i mig jämt. Trodde att läkaren skulle säga att "nej det är inget fel på ditt blod" och sen be mig dra åt helvete och kalla mig för hypokondriker, men hon verkade uppriktigt oroad för mig och ville prata mer om mina allergier och astma. Så nu fick jag en remiss till nån slags astma utredning, och så ska jag till en hudspecialist eftersom det tydligen inte är bra att överanvända kortisonsalva (vilket jag gör). En halvtimma senare var jag på apoteket med 6 recept i handen (ehm, nä, inte i handen, de skickade dem elektroniskt, men iallafall). Där fick jag vänta i en halvtimme till och efter det kom jag ut därifrån 1300 spänn fattigare. Roligt. Vad som är bra är att det bara är 200 spänn kvar tills det att jag får frikort, och då kan jag shoppa loss på medicin som fan. Nån som vill ha nåt? Rohypnol eller nåt? Bwahaha.

Var och käkade middag med Nina efter jobbet. Har lite dåligt samvete för att vi aldrig ses, hon är (var?) ju en av mina bästa vänner. Men nu för tiden är hon ju fastopererad i höften med en skrikig liten blond sak på 2 år som inte kan säga ett endaste ord rent. Ja förutom måne. Och vem fan orkar höra på det ordet om och om igen? Enda personen som fattar vad Nikki säger är Nina. Jag fattar absolut ingenting. Iallafall. Jag ringde och föreslog att vi kunde käka middag eller nåt, och försöker flika in lite försiktigt att hon kanske kunde lämna Nikki hemma med hennes karl, om hon ville komma ifrån lite eller nåt (läs; jag pallar inte umgås med ditt barn). Men tydligen så är han trött på att "sitta barnvakt" när Nina är på jobbet på kvällarna. Så nehepp. Ungjäkeln fick följa med till pizzerian, och hela måltiden så springer hon runt överallt, stirrar på de andra gästerna, tjatar om att hon vill ha klubba osv. Fan pinsamt. Och inte direkt matro om man säger så. Nina verkar inte fatta utan tycker mest att det är gulligt eller nåt. Inte okey enligt mig. Men jaja. Nu fattar jag varför vi inte umgås mer.

Usch, jag borde skaffa en kalender eller nåt. Jag har så mycket grejer i huvudet hela tiden. Så mycket skit som måste fixas. Mäklaren vill att jag ska rota fram en årsredovisning som är nyare än 2004, men jag sparar ju inte sånt. Är inte ett piss intresserad. Och vafan, är det inte mäklarens uppgift att fixa sånt? Det är väl därför jag betalar han massa tusen? Trodde jag iallafall. Sen så har det inte gått igenom att jag är ensam ägare än, så det måste jag också fixa. Så är det bilen, måste åka och byta till sommardäcken, städa ur den, tvätta och vaxa den, åka till tippen och leta reda på ett dörrhandtag och en backspegel så jag kan sälja skiten. Och så glömde K sin jacka här, så ska skicka den till Frankrike, och så lovade jag I att posta hennes vykort. Fick polska pengar för besväret som jag måste växla. Så måste jag till banken för har pengar som jag måste hämta ut. Borde börja rensa ut skit inför flytten. Hmm. Det är säkert något mer. Som jag glömt bort. Vilket är varför jag borde skaffa en kalender. Hm. Ja.

Nervöst.

Såå. Lägenheten är numera ute till försäljning. Först ville jag inte länka till den här i bloggen, men sen tänkte jag att det ju inte spelar någon roll eftersom jag ändå inte kommer bo här särskilt länge till. Lägenheten ser helt sjukt stor ut på bilderna, den där kameran som de använder för att fota lägenheter måste ha macro objektiv eller något. Alla ser alltid mycket större ut än vad de egentligen är. Jag är sjukt nervös. Vilket är lite störigt eftersom visningen inte är förens om typ 2 veckor. Vara nervös så länge kan ju inte vara bra för kroppen. Måste försöka ignorera hela grejen ett tag. Tänka på annat.

Som att jag ska till doktorn imorgon. Det är jag också lite nervös inför. Tog ju blodprov förra veckan, som kommer visa om jag har nån slags brist på något eller nåt. I don't know. Vet bara att jag är sjuk jäkligt ofta och det kan ju inte vara normalt. Hoppas nästan att de hittat något, så de kan fixa det. Fast tänk om de hittat något som inte går att göra nåt åt.... Hmm. Usch. Inte tänka så.

Mina couchsurfers har åkt hem nu. Känns skönt att vara själv. Men det var roligt att ha K och I här. Fattar inte riktigt vad som har hänt med mig, blivit så himla öppen mot människor. Vad har hänt med skeptiska bittra Jessica liksom? Iförsej har jag alltid haft det lättare att bara öppna upp mig till en viss gräns, så människor tror att de känner mig, fast egentligen så gör dom inte alls det. Lite konstigt för jag prioriterar liksom bort mina "riktiga" vänner för att umgås med couchsurfers. Fast tror jag gör det lite för att distansiera mig lite inför flytten, så det inte blir så jobbigt sedan. Eller, jag har fan ingen aning. Min hjärna övertänker som vanligt. Whatever. Pallar inte.

Alea Iacta Est

Lägenhetsannons.

Runner Up Är Definitivt Denna


Dagen i Meningar

Bilen gick igenom besiktningen.

Lägenheten är inte ute på nätet än, och jag har inte hört nåt från mäklaren so far.

Käkade lunch med K, köpte fula solglasögon på HM och sen skjutsade jag henne till flygbussen.

Jag är astrött.

Detta är typ den bästa videon ever:


SnabbResumé

Hej hopp. De två CS-brudarna är astrevliga. En är från Kanada (K) och en är från Polen (I). K är asrolig, har lika sjuk humor som jag... Och I är också rolig, men eftersom engelska inte är hennes modersmål så blir det lite svårare att förstå ibland. Haha. Igår så var vi bara hemma hos mig och dansade till fula låtar hela kvällen, bland annat Moscow Moscow... Försökte dansa som de i videon gör. Så jävla fult. Men roligt. Idag så tog jag dem på standardturen runt Stockholm, tog massa bilder, fikade på Blå Lotus och ikväll så har vi lagat indisk mat. Nu står K och spelar guitar hero... Sweet säger jag bara.

Åuh, har helt ont i kroppen från dansandet igår. Tog lite bilder... Inte de vackraste, men de kanske kommer upp här eventuellt. På Facebook kommer de upp iallafall, det är ett som är säkert. Moaha.

Imorrn ska jag inspektera bilen, får hålla tummarna för att den går igenom. Imorgon är också dagen då min lägenhet läggs upp på Hemnet för försäljning. Ihh. Läskigt.

Flörtkula

Har vart hemma hos min bror och hans tjej efter jobbet. De dök upp på jobbet och lämnade in sina cyklar och bjöd in mig på middag. Och gratis mat är ju aldrig fel. Fick lite vin på köpet också, vilket jag kände att jag behövde. Känner mig så satans stressad nuförtiden. Behövde lugna ner mig lite. Vin hjälper, om än något tillfälligt. Dessutom är det rätt skönt att hänga med dem, eftersom de ska åka på en 6-månaders resa till Australien och Thailand i Oktober. De var där för inte så länge sen heller så vi har liksom det att snacka om. Vi typ sitter och längtar ihop... Haha.

Fotografen kom hit i morse som planerat, han sa att han kände igen mig. Jag kände inte igen honom för fem öre. Men han var tydligen ett år äldre än mig och vi hade gått i samma skola och sådär förut. Var lite roligt, för vi hade massa gemensamma intressen, typ töntiga saker som Nintendo 8-bitars, GH3, intresse för foto och han spelade bas. Så roligt för jag märker verkligen när snubbar är intresserade av mig, han fotografen försökte hänga kvar i lägenheten så länge som möjligt, snacka om massa crap och jag vet att han försökte bygga upp självförtroende nog att fråga efter min mailadress eller nåt. Han gjorde det dock aldrig, vilket jag är tacksam för. Samma sak hände tidigare i veckan, en snubbe som jag gick i högstadiet med kom in i butiken. Vi började snacka om skoltiden och sådär, och han var en av de tuffa snubbarna som alla tjejer var kära i. Jag var tönttjejen som alla var elaka emot. Inklusive denna snubben. Han bad om ursäkt och grejer, blev värsta seriösa snacket. Och sen började han flörta, lite subtilt sådär, men ändå så man verkligen fattade att det var det han höll på med. Sen skulle han betala för sina däck som han köpte och då så slängde han in att jag borde skriva min mail adress på kvittot också... Han fick den och sen dess har han trackat mig på msn. Så töntigt, men jag blir smickrad, bara för hela skolgrejen. Konstigt att man kan gå tillbaka till gamla roller sådär. Jag är ju verkligen inte ett dugg intresserad egentligen. Blir fan irriterad på mig själv. Borde bara ha dissat han totalt, men jag blev ändå lite glad för att han bad om ursäkt. Inte alla som skulle göra det.

Önskar att jag kunde läsa av brudar lika lätt som jag kan läsa av snubbar. Kanske är de sämre på att visa öppet att de flörtar... Eller så är jag bara kass på att förstå sådana subtila flört vibbar. Eller så flörtar inga brudar med mig. I don't know. Men jag hoppas i sådana fall på alternativ 1 eller 2. Ha! Fast nej. Ingen borde flörta med mig nu överhuvudtaget. Inga käppar i hjulen tack, jag flyttar snart. Kom ihåg det nu. Hmm.

Imorrn så kommer 2 couchsurfers hit. 2 brudar som inte känner varann sen innan, en från Polen och en från Kanada, men som bor i Frankrike just nu. Skulle egentligen bara hosta tjejen från Kanada först, men fick ett sista minuten mail, och bruden verkar rolig och cool, och jag har ju plats för 2 stycken så jag tänkte att varför inte. Om inte annat så kan de ju underhålla varann litegrann så jag slipper. Haha.

[Haha, flörtkula. Vem kom på det ordet? De borde få ett pris.]

Louis Louis - Teitur



Känner mig stressad och nervös. Som fan. Borde inte vara det, för nu finns det liksom inget mer som jag kan göra... Har städat som aldrig förr. Pallar fan inte mer. Jag antar att det är hela grejen som gör mig nervös, sälja min kära grotta till lägenhet. Får lite ångest faktiskt. Nu måste jag ju sälja den om någon bjuder utgångspriset (eller förhoppningsvis högre). Då är det bra med musik som denna, lugnar nerverna lite. Okey... Andas.

Kliniskt Rent [på ytan]

Okey. Jag tror jag dör nu. Men nu är det så jäkla kliniskt rent så det finns inte. Iallafall på ytan. Om man kollar i skåpen så är det inte lika fint längre... Haha. Men vafan, vart ska man ställa allting då? Man får ju inte ha framme nånting vad det verkar. Inget diskställ, kaffekokare, brödrost, diskmedel, rengöringsmedel, schampo, tandborste, toalettartiklar, toaborste, skor, jackor INGENTING. Tog ner mina små fina belysningar jag hade i fönstret, tog ner grismasken och klockan jag hade i fönstret. Plockade bort alla böcker, tidningar, "viktiga" papper och alla kort som hängde på kylen. Slängde en halvdöd växt. Plocka bort allting som var löst helt enkelt. Nu ser det helt sterilt ut, typ som att världens tråkigaste människa bor här. En människa som aldrig äter, luktar jävligt illa och går barfota hela tiden. Hur det ska ge ett bra intryck på en eventuell köpare kan man ju undra. Men jag bara följer riktlinjerna som fotofirman gett mig. Jag tänker dock inte ställa fram en skål med färsk frukt, någonstans får man ju dra en gräns!

Tänkte på en sak. Imorgon så kan jag varken äta, duscha, eller gå någonstans. Allting är undanplockat, och jag vill inte använda köket eller badrummet och fucka upp allt mitt städande och torkande. Ska nog krångla ut ett par skor och dra ner på stan och käka frukost om jag vaknar så pass tidigt.

Nu måste jag nog däcka. Enda jag har kvar att göra är att putsa fönstren utvändigt. Kändes lite väl att gå ut såhär mitt i natten och göra det... Haha.

.....GO!

Okay. Jag duschade. Och så plockade jag undan och städade badrummet. Nu är jag så trött att jag tror jag svimmar. Hur fan ska jag göra? Sova nu och panikstäda innan klockan 12 imorrn när fotografen kommer? Jag funderar på det, men gillar inte riktigt att ha det så oplanerat. Vet inte om jag kommer kunna sova, kommer känna mig stressad. Borde bara göra det. Sätta på musik och sen bara köra. Japp. Okey. KÖR!

Orkar Inte

Målade igår, det blev väl okey.. Syns ju lite iomed att jag fick måla med pensel på de ställena där katterna hade rivit, och det är ju målat med roller från början. Men det är ju bättre nu såklart än vad det var innan. Borde ju inte synas på fotona iallafall. Usch, jag borde städa, men pallar verkligen inte. Det blev rätt så sent igår och i morse så ringde en satans försäljare och väckte mig! Klockan 8.30 liksom. Är det ens lagligt? Jävla idioter. Känner mig svintrött. Har ont i huvudet. Men jag måste liksom städa. MÅSTE. Hur mycket jag kan sälja lägenheten för hänger liksom på det. Åuh. Måste pull myself together. Orkar inte... Buhuu. Jag tycker faktiskt mycket synd om mig själv just nu. Ska duscha eller nåt och hoppas att jag får lite energi av det. Icket så troligt dock.

Spelade GH3 hela kvällen igår med C. Har typ ont i handen idag. Haha. C trodde inte på mig när jag sa att jag bara spelat ett par gånger, men man lär sig ju faktiskt helt sjukt fort. Det var första gången hon spelade igår och i början SÖG hon verkligen, men till slut så klarade hon sig igenom de flesta låtarna på easy och fick till och med 4 stjärnor på en del låtar. Och jag klarade Raining Blood! Wohoo! Visserligen bara 3 stjärnor, men jag är stolt ändå. Fan vad jag hatar den låten alltså. Klarade en del låtar på Medium också. Hawiee.

Så. Duscha. Städa. Plocka undan alla tecken på att det faktiskt bor någon här. Tjokoko.

Tack, Verkligen

Åh, jag DÖR av uttråkighet. Finns ingenting att göra på jobbet tack vare vädret. Och det skulle väl inte vara så jättefarligt om det inte vore för att jag har så mycket som jag borde göra hemma. Blir jätterastlös av att gå runt och pilla naveln här. Försöker få G att fatta det, pikar om att jag borde få gå hem och måla. Men nej. Jag ska hitta på nåt att göra "Vad som helst". Tack för den. Samtidigt ska han själv komma senare imorgon för att han ska träna. Ehh. Okey. Jävla idiot. Han är så satans ego ibland, blir fan förbannad.

Har hittat penslar här på jobbet som jag tänker sno. Lite bra är det ändå att jobba i en verkstad, finns så mycket såna där grejer som man behöver ibland men som man inte har hemma, eller har lust att skaffa. Snodde köksrengöringsspray häromdagen också. Liksom, det finns inte ens ett kök här. Bara en liten diskho och en kaffebryggare. Vad fan tänkte han när han köpte den hit för 100 år sen, det undrar jag.

Tjohej.

Wiie! Fick upp färgburkarna och det är användbar färg kvar däri! Imorrn blir det måla av innan C kommer. Får bli lite höga av färgångorna, hoppas det inte gör något. Haha.

Sen Är Nu

Har FINALLY tagit tag i att få påskrifter av 2 stycken vittnen på gåvobrevet till min lägenhet. Har ju tagit över lånet för länge sen, så lägenheten är ju min, men eftersom pappa stod med på lägenheten från början så måste han ge bort sin del även fast han aldrig har bott här och inte haft med den att göra finansiellt på aslänge heller. Dumt, men det är väl så det är med byråkrati. Det känns som det är lite för mycket på gång i mitt liv just nu, lite för många bollar i luften. Jag är inte van. Så mycket att tänka på och massa planering för att allting ska passa ihop. Pallar inte riktigt på ett sätt, men på ett annat känns det rätt skoj. Önskar bara att jag var bättre på att göra saker i förväg och inte alltid spara allting till sista sekunden. Meeen jag vet ju hur jag är. Saker blir gjorda när det behövs iallafall.

Ja just. Farmor ringde mig och frågade hur jag mådde. Och jag svarade typ "bara bra" och pratade på som vanligt. Och sen så sa hon att hon ringde för att höra hur jag mådde eftersom jag var sjuk i söndags... Ehhhh.. Oj. Pinsamt. Fick dra till med en nödlögn om ihållande förkylningar och eventuell allergi. Usch. Jag tror inte hon gick på det, jag är världens sämsta lögnare nämligen. Fast sen började jag berätta om blodprov och att jag skulle till doktorn (vilket är sant) och då lät hon lite gladare. Men hon gav mig riktigt dåligt samvete när hon berättade att det hade vart många som inte hade kommit och att syrran hade gått runt och frågat hur många gånger som helst efter när Jessica skulle komma.... USCH. Jag är hemsk. HEMSK. Skjut mig. Måste verkligen skärpa mig och bli en bättre syster. Men när ska jag ha tid för det liksom? Nej. Inga ursäkter nu.. Bara att göra! Tjipp tjapp tjopp.

Samlare?

Var nere i källaren precis och röjde runt. Fan vad mycket SKIT jag har. Sånt som jag verkligen aldrig använder. Det kommer jag indeed få lida för nu när jag ska flyttta. Måste ta mig själv ordentligt i kragen och slänga en massa. Alternativt sälja på Tradera. Borde bli bättre på att sälja grejer där, nu är det mer att jag köper grejer. Typ sånt som jag inte behöver. Köpte liksom en stegräknare för en vecka sen. Så onödigt! Men så intressant också! Haha. Idag har jag till exempel gått 8753 steg hittills. Inte för att jag vet vad jag ska göra med den informationen... Hmm.

Iallafall, jag var nere i källaren av en anledning. Skulle hitta fram färg så jag kan måla i klösmärkena från mina kära katter. Burkarna stod såklart längst in (lagen om allts jävlighet ni vet) men de stod där iallafall! Har iförsej inte öppnat dem än, så vet inte om det finns någon färg kvar däri. Kanske borde kolla det innan jag firar alltför mycket. Måste nämligen fixa det där tills på fredag när fotografen kommer. Ihh. Jag gör verkligen det här nu! Jag säljer lägenheten. Jag flyttar till Thailand! Fy satan vad bra jag är som inte bara snackar om saker utan verkligen gör dem också. Jag är fan grym. Borde få ett pris eller något. Ha!

Hmm. Nu börjar den här veckan bli sådär full med grejer att göra igen. Fattar inte när detta hände, hur blev jag en sån där människa med fullspäckat schema egentligen? Inte min style jue. Imorrn kommer C hit och ska spela tv-spel, på torsdag måste jag måla och städa röven av mig inför fotograferingen, fredag kommer fotografen, lördag kommer en couchsurfer (eventuellt två) och stannar tills på måndag. Så vill jag träffa Ibbsie, M och A också. Hmm. Nästa vecka börjar också byggas på... Måndag kväll så ska jag leka med N. Ska till doktorn på onsdagen, och ska på ansiktsbehandling (en gammal julklapp) på fredagen. Åuh. Tur att jag inte spelar WoW längre, det säger jag bara!

Mäklaren Henrik

Herr Backman har vart hemma hos mig nu. Han trodde att jag lätt kunde sätta 395.000kr som utropspris, men att det nog kommer hamna runt 440.000 i slutändan. Wiiiee! Im rich. Men nu ska jag inte få mina hopes up. Men sa iallafall att jag inte ville sälja den för under 395.000 och hittar de ingen som är villig att lägga dom pengarna så behöver jag inte betala mäklaren ett jota (haha.. jota!). När det kom till deras procent som de tar så blev det lite förhandling. Först sa han 35.000 i fast avgift, när jag sa att jag skulle snacka med pappa (som är expert på det där med försäljningar) så sänkte han det till 30.000. Haha. "Fast" my ass. Jag sa att jag ändå ville höra med honom, och då blev han lite smått stött tror jag, men pappa känner nån snubbe på fastighetsförmedlingen som kanske kunde fixa ner arvodet, så jag tänker be han ringa dit först. Usch. Hatar att pruta och hatar att förhandla. Blä. Är stolt att jag inte bara skrev på, för det skulle jag nog ha gjort om jag inte lovat pappa att inte göra det. Haha. Ska gå ner med papprena idag, för mäklaren kunde fixa fotografering tills på fredag, ha den ute på Hemnet till på måndag och sen blir det tydligen visning den 26 April i så fall... Ihh. Läskigt!

(Och ja, det där med pappor kan vara förvirrande, jag har två stycken för er som inte vet. Farsan = Asshole biologisk, Pappa = Plast "Ta hand om mig sen jag var 3 år" Bra Pappa.)

Vad Man Gör Istället För Att Städa

image197

Största Tönten

Ibland så slår det mig verkligen vilken übernörd jag är. Som när jag tar ett skumbad och istället för att tända ljus och sånt därnt myspys som normala brudar sysslar med, så lägger jag mig och läser gamla Player1 tidningar. För er som inte vet vad det är så är det en tidning som avhandlar alla sorters tv- och dataspel, recensioner av nya spel och sånt. Grejen är att det kanske skulle vara mer okey om det hade vart en NY tidning, men jag låg liksom och läste recensionen av det första Guitar Hero spelet. Ha! Bara glasögonen som fattas. Jag vill verkligen ha ett par. Damnit.

Annat som tyder på nörderi är att jag skrattade så jag fick ont i magen av det här:



[Jag brukade spela det spelet när jag var yngre, vet icket vart det är nu dock... /cry]

[[Cheeses, jag skrev precis en WoW-grej i bloggen, fast jag inte spelat på 4 månader. Jag är verkligen en tönt]]

[[[Jag skrev Cheeses på fullaste allvar. What's wrong with me?!]]]

Klapp På Huvudet Till Mig

Idag har jag vart fruktansvärt duktig enligt mig själv. Jag gick upp klockan 8, okey jag satte klockan på 8, men jag kom väl upp ur sängen vid en sisådär halv9 om jag ska vara ärlig. Klockan 9 var jag på vårdcentralen nere på stan och fick veta att väntetiden antagligen skulle bli lång eftersom hon som tog prover var ensam pga sjukdom. Jag tänkte dock inte låta det avskräcka mig när jag finally lyckats ta mig dit i tid, inte en tidig morgon till tack. Så jag tog en kölapp och gick iväg till en fastighetsmäklare. Så nu kommer Henrik Backman hem till mig imorgon kl9.30 och ska värdera min lägenhet. Är lite nervös faktiskt. Hoppas han tycker om den och tror att han kan sälja den för MYCKET cash. Om han tror att jag kommer få lite för den så funderar jag faktiskt på att behålla den och hyra ut den i andra hand istället. Men det får inte hända helt enkelt, jag behöver stålarna. Cash is king så att säga. Känns bra att jag gjort dom där 2 grejerna, hatar när jag går runt och ojjar mig för saker i flera veckor och sen tar det bara en timma att fixa skiten. Något irriterad jag blir på mig själv då liksom.

Jag gick iallafall tillbaka till vårdcentralen efter att jag fått en tid med herr Backman, och då hade det bara gått 3 nummer, så då gick jag till Sandys och köpte en macka och kaffe. Sippade lite försiktigt på kaffet när jag gick tillbaka, men kom på efter tre sekunder att jag ju var tvungen att ta blodproven på fastande mage. Ooops. Tur att jag kom på det innan jag högg in på mackan. När jag kom tillbaka så fick jag bara vänta i nån minut och så var det min tur. Hon som skulle ta blodprovet verkade lite stressad, och självklart så skulle mina blodkärl jävlas med stackarn. Hon fick sticka mig 3ggr innan hon finally fick in kanylen. Så nu ser jag ut som en riktig narkoman. Till slut så fick hon sticka mig i fingret också, eftersom det inte ville komma något mer blod från min arm. Så totalt 5 små fina hål fick jag idag. Wihoo. Blåmärkena på min arm är så sexiga. Verkligen.

Allvarligt Talat

Läser jag orden "Håkan Hellströms nya" en gång till så skjuter jag mig tamejtusan. Hatar den snubben och hans så kallade musik. Vem fan lyssnar på sånt crap? Seriöst?! Finns det verkligen så många tondöva människor? Och måste ni verkligen skylta med eran totala brist på musiksmak? Pinsamt.

Jag Är En Usel Människa

Jag är världens sämsta syster. Jag åkte aldrig hem till farsan på kalas och grattade henne. Istället låg jag och sov till klockan 3 och efter det har jag suttit framför datorskärmen eller legat i horisontalläge i soffan resterande tid... Skickade iallafall ett sms där det stod att jag var sjuk och att det var därför jag inte kunde komma. Jag är inte sjuk. Men jag kände mig sjuk när jag skickade sms:et. Nu känner jag mig mest usel. Får försöka träffa henne snart, nu är hon ju ändå 13 år, då borde hon ju kunna börja gå och fika med mig och sånt utan farsan. Nu när jag tänker på det så kom inte farsan och syrran till min födelsedag heller. Farsan sms:ade och sa att syrran var sjuk. Hm. Jag och han kanske är lite lika trots allt. Jag tror jag aldrig har sett han så stolt över mig som han var när jag berättade att jag skulle åka till Thailand och jobba som divemaster. Han själv är Rescue Diver, och när jag var en sisådär 10-12 år så var han nere i Thailand i nästan 2 år och luffade runt. Utan att säga att han var där kan jag ju tillägga. Vi trodde typ att han var död tills det kom ett vykort till min farmor där det stod "Är i Thailand, /Farsan". Liksom tack för den. Därför jag blir lite oroad när jag märker såna likheter mellan oss. Jag vill inte bli som han är. Han är ingen bra människa.

Anyways. Jag behövde en sån här dag. Bara sova och dega och inte göra ett skit. Var länge sen jag inte hade nåt på agendan. Imorrn börjar det igen, måste gå till doktorn och fixa det där blodprovet. MÅSTE. Har redan flyttat fram min läkartid en gång för att jag vart för lat för att fixa blodprovet. Mest för att det är så satans tidigt på morgonen som jag måste dit. Jag är verkligen INTE en morgonmänniska. Förutom när jag är i Thailand. Då vaknade jag 7 varje morgon av mig själv och var hur pigg som helst. Ja jag tjatar om Thailand. Don't like it, stop reading.

Planet Unicorn



Alltså, detta måste vara det dummaste jag sett i hela mitt liv. Och samtidigt så störigt roligt. Kanske är det för att jag har sovit lite för lite som jag tycker det är extra underhållande. Cadillac är helt klart min favorit, och detta avsnitt (det finns 6 stycken) är det bästa enligt mig. Fast det bästa är ändå när det blir sån Batman grej, fast med en unicorn och en snubbe som viskar "Uuunicooorn". HAHA! Så damn funny.

Spelade inte guitar hero med M igår. Vi båda var aströtta så vi låg mest i soffan och slökollade på TV, När Lammen Tystnar bland annat. Vad vi kollade på senare på kvällen vill jag inte ens avslöja, men det gick på kanal 2 så få inga konstiga tankar nu. Haha. Tog dock en paus för att göra pannkakor. Har inte käkat det på 100 år ungefär, och jag hade verkligen aldrig ätit såna pannkakor som vi käkade. Hade glass, chokladsås, kolasås och strössel på dem. Jävligt nyttig middag om jag får säga det själv. Jag hade iallafall klämt i mig en mozzarella pizza på dan, men M hade bara käkat en bulle innan hon kom till mig... Men jag tänker då inte ta ansvar, för hon fick faktiskt välja maten själv. Kombinationen var iallafall förvånansvärt god. Trodde det skulle smaka asäckligt. Vid två-tiden var jag så sjukt trött att jag låg och fnissade åt mig själv, så då var det dags att sussa. Och klockan 7.40 ringde klockan för M skulle med tåget kl 8.15. Jag är banne mig inte människa när jag är precis nyvaken. Jag borde inte köra då. Men vafan gör man? Jo, man kör ändå. Stupid.

Ska på kalas för min syrra idag. Klockan 16 ska jag vara hemma hos min far... Syrran skulle laga mat till oss tydligen. Tycker det är lite skumt att hon ska laga mat på sin egen födelsedag, är det nån gång man ska få slippa så är det väl ändå då. Känner mig dessutom mindre sugen på att äta nåt som hon har tillagat. Jag är överhuvudtaget skeptisk till att äta sånt som barn har bakat/lagat. Och min syrra är lite.... speciell. Slutsatsen är iallafall att jag nog kommer äta innan jag går dit. Och sen skylla på att jag är mätt när jag blir bjuden på mat. Bwaha. Evil.

Slayer - Raining Blood [GH3]



Hitta detta på You Tube... Helt sjukt.

Jävla Skitspel

Åaaarrrggghh. FAN vad jag HATAR guitar hero just nu. Jävla satans avkommespel. Att det ska vara så satans svårt. Det är banne mig omöjligt på Medium. Åh jag hatar verkligen att vara kass på saker. Blev så förbannad nyss att jag hade lust att slänga gitarr jäveln i golvet. Skulle ju vart äkta rockstar iförsej, men jag har inte råd att köpa en ny gitarr. Känns iallafall rätt så onödigt, även om jag hade haft pengarna. För spela mer kommer jag vilja göra, antagligen snart. Men just nu hatar jag spelet. BLÄÄ. Jag hatar alla som kan spela på medium också. Och framför allt alla som kan på hard och expert. Hur fan är det ens fysiskt möjligt liksom? I don't get it.

Usch, känner mig trött... Inge bra. M kommer snart över, och då vill jag vara glad och rolig. Inte trött och osocial. Hmm. Undrar hur jag ska peppa upp mig. Tydligen inte genom att spela GH3 iallafall. Blev bara sur. Kanske bara ska spela på easy forever helt enkelt. Skylla på mitt sepe-finger. Jag försökte verkligen placera ut fingrarna på knapparna, men det GICK INTE! Hatar Sollefteå. Den stans fel att jag inte kan spela GH3. Undrar om jag kan stämma dem? Undrar om det räknas som handikapp att inte kunna spela ett tv-spel? I så fall så är jag rätt sur för att jag inte har någon olycksfallsförsäkring. Då kanske jag skulle fått pengar för mitt handikapp as we speak. Troligt. Inte. Trötthumor. Den gör ingen glad. Förutom mig, jag tycker jag är skitrolig. Stackars M... Haha.

Ska diska lite, det blir man säkert pigg av.

GH3 och Pension

Cheeses vad trött jag är. Brorsan och hans tjej gick precis hem... Käka så satans mycket tacos. Helt sjukt. Och så blev det några glas vin och guitar hero. Bra kväll, trots att hans tjej hade sjuk mensvärk när hon kom, och hon pallade aldrig spela GH3 heller. Jag tror att hon inte vågade för att hon skulle vara kass, lite självmedveten sådär. Men alla är ju askassa i början. Jag var asdålig, svor som fan och sa att jag hatade spelet. Men det fastnar ändå på nåt sätt, man blir lite smått beroende och måste fortsätta. Och det tar inte lång tid så är man ändå rätt okey liksom, och vips så får man sin första 5-stjärniga låt så är man fast på riktigt! Jag lyckades iallafall skrapa ihop 3 stjärnor på några låtar på medium, och det är jag mer än lycklig över. Jag trodde fan aldrig jag skulle klara mig igenom en hel låt någonsin första gången jag testade. Mitt brutna finger ställer ju till det för mig, det vill liksom ligga över mitt ringfinger när det är avslappnat, och ska man greppa 4 knappar så är det liksom inte riktigt optimalt. Men men. Kan nog försöka fixa till tekniken förr eller senare.

Imorrn ska jag jobba som vanligt.... Inte ett dugg motiverad. Som vanligt. Sen kommer M över och vi ska ha tv-spelskväll. Nintendo 8-bit och GH3 för hela slanten. Sen ska hon sova på min badrumsmatta har hon bestämt. Jag personligen tycker det verkar dumt eftersom det finns både soffa och madrass som antagligen är rätt mycket bekvämare. Tror nog att mattan i rummet är skönare till och med. Men dammsög badrumsmattan lite extra bara utifall att. Man vet aldrig med den där M, hon är lite crazy dazy (ha!).

Min lillasyster fyller 13 år idag btw. Hur sjukt är inte det. Kommer fortfarande ihåg när farsan berättade att han och T skulle ha barn. Han sa typ "vad skulle du tycka om att få ett syskon till" när vi satt på en pizzeria på söder, och jag trodde seriöst att han skojade. Jag skrattade och tog en till tugga av pizzan. Men han hade fortfarande samma min och jag fattade att han var seriös. Så sjukt. Då var jag 14 år. Nästan lika gammal som syrran är nu. SÅ SJUKT. Jag dör. Jag borde fan få pensionera mig snart.

Men först ska jag sussa.

Prisa Gud - Här Kommer Skatteåterbäringen

Precis när jag trodde att det inte kunde bli värre, så får jag min deklarationssedel. Trodde jag skulle få betala skatt, men icket! Jag får tillbaka nästan 14.000kr! Wohoo! Fy fan vad gött.

Vax För Själen



Så kul när jag hittar "gammal" musik och fortfarande älskar det. Ännu roligare är det när man aldrig sett videon innan och upptäcker att den är grym. Som denna, Soulwax - Much Against Everyone's Advice



   

So Tired...

Alltså, jag är så sjukt trött. Tror det är för att min hjärna går på högvarv nu för tiden... Gick liksom och la mig halv12 igår kväll, vilket är sjukt tidigt för att vara mig. Gick upp halv10. Men går runt och sover på jobbet, och jag ser helt sjukt trött ut. Kanske håller på att bli sjuk... Eller så är det pollen. Blä.

Tror jag kommer få tillbaka min bil idag. Hoppas det, för jag ska bjuda brorsan och hans tjej på middag och vin imorrn kväll, och jag behöver handla inför det ikväll. Cykla dit känns alldeles för jobbigt, särskilt iomed att jag är så satans trött.

Bara För Att

image196

5400kr

Skjut mig.

Skumt

Trodde seriöst att jag skulle dö i morse när jag var tvungen att gå upp klockan 8.15... Usch vad bortskämd jag blivit med tider. De flesta andra skulle tycka att det var sovmorgon liksom. Men iallafall. Bilen är nu på en skabbig verkstad hos nån finsk gubbe som pappa rotat fram bland sina kontakter. Blev lite smått rökförgiftad när jag lämnade in den. Ja cigarettrök då alltså. Det satt en konstig snubbe med paranoida drag och seriösa (abstinens?)skakningar och kedjerökte framför "kontoret", så fick säkert lungcancer medans jag väntade på att finngubben skulle snacka klart i telefon. Han sa att bilen nog inte skulle bli klar idag, men "kanske imorgon". Kändes lovande. Ihhh, jag vill inte att det ska kosta så mycket pengar, då tar jag fan livet av mig. Frisören var en icke så rolig räkning, hon var fortfarande lärling när jag var där sist, men nu var hon fullflärdig frisör så priset hade gått upp... Ska inte ens säga hur mycket jag fick casha ut. Pinsamt med tanke på hur liten skillnad det blev. Ska aldrig mer gå till frisören. Blääu.

Måste måste fixa det där med lägenheten. Kommer tjäna så mycket på att bo nere i morsans lägenhet.... Men att flytta igen. Suck. Rensa i förrådet och skit. Fy fan vad tråkigt. Men men. Måste göras.

Nu ska jag försöka jobba lite. Sen ska jag unna mig Indiskt till lunch. Ungefär som jag gör 3 dagar i veckan alltså. Haha!

Skjut Min Hjärna

Hm. Igår och i förrgår så ville jag faktiskt blogga, men då fungerade det såklart inte. Irriterande. Nu funkar det fast det känns som jag inte har nåt att skriva. Ha! Lagen om allts jävlighet.

I söndags åkte B tillbaka till USA. Vet icket om vi någonsin kommer ses igen. Känns lite sorgligt på nåt sätt, han har blivit en jättebra vän under den här tiden han har vart här. Men förr eller senare så ses vi säkert igen, det tror jag ändå. Är ju lite upp till en själv också. Vill man så kan man. Kändes rätt skönt när han drog, behövde vara själv ett tag. På sista tiden har jag tagit långa duschar bara så att jag fick vara ensam iallafall en kvart. Men nu har jag vart själv 2 kvällar och det börjar bli tråkigt... Är van med massa ljud och en pratkvarns amerikan liksom. Aldrig är man nöjd. Bwahaha.

Klippte mig i morse, hatar att gå till frisören, men det var nästan tvunget denna gången. Hade utväxt som fan, det syns på bilder iallafall, inte så mycket IRL... Men gjorde slingor för att dölja det lite. Ville inte färga det mörkare heller iomed att det blir sommar snart och sen drar jag till Thailand, och då kommer det garanterat bli solblekt iallafall. Planera långt fram, jag? Haha. Men vafan. Allt jag gör nu är fan inför Thailand. Jag vill åka nu. NU. Hatar att behöva vara här och glo. Allt jag gör är att planera allt i huvudet och det är inge bra för jag övertänker allt som vanligt. Vilket gör att jag börjar oroa mig och få tvivel. Jag menar, det är ju så mycket säkrare att bara stanna kvar, enklare liksom. Jag har ju ingen aning om hur det blir där... Framförallt är det första veckan/veckorna som oroar mig. Första dagen och natten framförallt, ensam i Phuket med massa väskor. Och så innan jag har hittat ett ställe jag vill bo på, innan jag hittat en shop som jag vill göra min masters på osv. Tänk om det regnar och bara känns allmänt miserabelt. Alltså. Jag är fan dum i huvudet. Överväga att skita i det här bara för att jag är lite orolig för första dagen liksom. Vilket är fullkomligt idiotiskt, eftersom jag vet exakt hur det ser ut på Phi Phi, vart jag ska gå för att skaffa en bungalow, vilka shoper som är värda att kolla in osv. Men jag föreställer mig alltid det värsta. Skjut mig please. Därför jag vill åka nu som sagt. Min hjärna pallar inte såhär mycket tid, när jag har en idé vill jag göra det på en gång, annars bygger jag upp det alldeles för mycket till en point när jag bara skiter i allt.

Anyways... Imorrn ska jag lämna in bilen på verkstad. Den gick inte igenom besiktningen så måste laga den. Har ingen aning om hur mycket pengar det kommer kosta. Usch. Inte för mycket hoppas jag. Vill helst inte lägga några pengar alls på den eftersom jag ändå ska sälja den snart... Men får ju ingenting för den om den är avställd liksom. Bläää. Hatar vuxensaker som det här. Ingen lust att behöva ta ansvar för sånt här skit. Som dessutom var där när jag köpte biljäveln.

Andra saker jag måste MÅSTE ta tag i är:
  • Prata med fastighetsmäklare
  • Måla kattklösmärken på väggarna
  • Gå och ta blodprov mellan kl 8-10 någon dag denna vecka
  • Städa och tvätta
Något jag tog tag i idag var att finally rensa avloppet ordentligt i handfatet. Det har vart rejält stopp där sen i Januari typ.. Men jag har faktiskt försökt innan, men då gjorde jag det bara värre genom att
trycka in ett teskedsmått i avloppet och så har det fått vara sedan dess. Lånade en enorm skruvmejsel från jobbet och lyckades trycka ut den. Wihoo. Projekt 2 var att hitta var stoppet var så jag fick skruva loss massa delar av röret och hålla på... Kände mig som en riktig rörmokare. Lyckades till sist, efter många kräkreflexer och svordomar. När jag ändå var i farten så tog jag avloppet i duschen också. Så lite duktig har jag faktiskt vart.

Oj. Jag hade visst en del att skriva ändå. Ha!