To Good To Be True

Att rätt många googlat sig hit till den här bloggen genom att söka på nedanstående text och/eller telefonnummer gör tyvärr att jag börjar tvivla på att jag faktiskt har vunnit en massa miljoner. Men det borde jag ju å andra sidan kanske ha fattat, när de vill att jag ska skicka mitt telefonnummer till dem. Jag menar, de har det väl redan. Eftersom jag fick sms. Inte så smarta de där killarna (antar bara att det är snubbar som skickat, fick den känslan liksom).

Annars då? Jodå så atteh. Stinker rotselleri. Lukten går inte bort från fingrarna. Har ett linne med ganska mycket kräks och dreggel på. Som en bonus spillde jag lite (läs mycket) te på mig själv nyss. Och jag slår vad om att det numer även finns chokladfläckar på det, eftersom jag åt mörk choklad till ovannämnda te. Har dessutom flottigt hår eftersom jag badat i klorvatten två dagar i rad utan att kunna tvätta det ordentligt efteråt.

Slutsats. Jag är jävligt fräsh.

Jag Är Miljonär!

Fick ett sms nyss:

"Ticket no: 501120 have won One Million Pounds in a FREE LOTTO ATM PROMO For claims email your MOBILE NO & 501120 to freelott@live.co.uk or call +447780061745"

Jomen Tjena.