Semester i Semestern

Försöker väl med ett till inlägg. Nu blev ni chockade va!? Ha. 

Ehm... Folk stör mig fortfarande, men inte lika mycket. Tror det är utsikterna för semester imorgon som gör att hela jag känner mig mindre lättirriterad och lite sådär allmänt gladare. Jag är nämligen säker på att folk fortfarande är idioter. Idag så fick till exempel killen som alltid är otrogens tjej reda på att han vart ett svin. Tyckte det kändes skitbra för mig, för har mått dåligt å tjejens vägnar. Hon verkar vara en reko brud, och är både snyggare och trevligare än snubben hon av någon anledning valde att vara tillsammans med. Liksom HAHA! Rätt åt dig. Han är verkligen en mansgris, ett sexistiskt jävla svin. Så nu slipper jag må dåligt för att jag inte sagt nåt till tjejen. Inte för att jag känner henne egentligen.

Så. Ehm. Semester va det ja. Jag ska åka till Similan Islands! Det är typ Thailands bästa dykning där, och jag åker och betalar (blä) för det. Det som är bra med det är ju att jag blir kund istället för anställd, och därmed slipper hålla på och fixa och ta hand om folk och sånt. Kommer dyka bara för mig själv, vilket känns helt sjukt kul. Behöver komma från ön lite. Och behöver semester. Nu kanske ni tycker att jag inte borde klaga, att det är som semester varje dag för mig. Men riktigt så är det inte. Jobbar 7 dagar i veckan, börjar klockan 7.45, åker ut och dyker, tillbaka klockan 14, ska logga och göra rent utrustning, och sen har man antingen shift mellan 15-18.30 eller 18.30-22. Oavsett ska man vara tillbaka i shopen klockan 22 för att packa inför nästa dag och få reda på vad man ska göra. Efter det käkar man och sen kanske man sover tidigast klockan 12, men snarare runt 1. Inte så mycket sömn alltså. Om jag är ledig på dagen så går jag hem och tar en tupplur. Sen måste man vara trevlig mot alla hela tiden och vara glad och pepp... Lite jobbigt i längden. Men jag klagar inte (okey, lite kanske)! Men. Jag älskar det jag gör.  Måste bara få lite egen tid. Men vill fortfarande dyka såklart! Moahaha.

Länge Sen

Åuh. Jag saknar lite (läs mycket) att skriva blogg. Om lite mer personliga saker än vad jag gjort på sista tiden, mer om mina känslor och tankar liksom. Men det finns nästan ingen tid alls till det här. Eller, det finns väl säkert det, men när jag är ledig så vill jag helst undvika att sitta i shopen, och det är där som det finns internet. 

Jag har iallafall börjat störa mig på väldigt mycket saker här i Thailand. Det var väl egentligen bara en tidsfråga. Framförallt folket jag jobbar med. De var grymma i början, tills man lärde känna dem. Så som det brukar vara i 99% av fallen. Människor i allmänhet irriterar mig. Killarna är fixerade vid att knulla allt som rör sig, en av dem trots att han precis gjort sin flickvän gravid. En annan sitter och säger nedsättande kommentarer om varenda tjej som går förbi, om han inte säger att henne skulle han vilja sätta på. Han har också flickvän. Enda tjejen som jobbar här just nu är en 45-årig japan, som jag till en början gillade, men som jag nu insett är en patetiskt fyllo som mest är i vägen. 

Thailand i sig är väl okey, förutom alla äckliga insekter (haft/har bedbugs i våran säng), den konstanta värmen som gör att man har en snygg svettglans 24 timmar om dygnet, maten som är densamma VARJE dag, thailändarna som är de mest rasistiska folk jag någonsin stött på, och all fixering kring pengar. Har man inte pengar är man noll värd. 

Trött på att jobba HELA tiden. Jag dyker mellan 8-2, sen ska jag tvätta utrustning, logga med kunder, sen har man shop shift mellan 3-6.30 eller 6.30-10. Måste vara tillbaka i shopen klockan 10 varje kväll oavsett för att packa och kolla vad man gör dagen efter. Sen går man och äter, är väl hemma runt en 11 - halv 12. VARJE DAG. Jag är aldrig ledig. När jag är ledig så ligger jag mest hemma och sover eller kollar på film på datorn. Jag är nästan alltid trött. Dykningen gör en trött bara den, sen blir det lite för lite sömn jämt.

Är dessutom trött på att det alltid är något fel på mig. Får konstiga utslag och bett på kroppen, öronen gör ont i vågor, blir förkyld, får dengue feber, konstiga sjukdomar som man inte vet vad det är, magsjuka och så vidare.

Okey. Mycket klagande blev det visst. Jag älskar fortfarande dykningen, och tanken på att åka tillbaka till Sverige i en längre period än några veckor ger mig rysningar. Jag kan nog aldrig vara nöjd helt enkelt.

Fan vad skönt det var att spy galla! Ha. Ska försöka skriva lite oftare.