Folk & WoW

Jäkligt social brud jag är, för att vara så osocial menar jag... Denna helgen har jag först käkat frukost med M i fredags, sen på kvällen kom E och sov över på kvällen, hängde med henne på dagen nu idag, tänkte ha lite osocial tid nu på kvällen, men så ringde P och frågade om vi inte kunde käka tacos och kolla på film, och då det blivit inställt typ 4 ggr innan, så kände jag mig tvungen att säga ja. Imorgon så ska jag antagligen träffa farsan och syrran, då de ringde mig idag och frågade om mina planer för morgondagen. Så blir inget osocialiserande då heller vad det verkar. Har dock vart väldigt trevligt att träffa alla, särskilt E, det suger ju att hon bor i Umeå. Men hon ska ju flytta ner nu snart (hoppas jag!) nu när hon är så gott som klar med sin utbildning. Wihoo!

Igår hann jag även med att skaffa bibliotekskort (lånade dock ingen bok av någon anledning), hämta ut mitt nya grafikkort, samt installera det. Så nu kan jag spela spel på min dator igen! Wihoo igen! Var ju tvungen att spela lite WoW då jue, så loggade in på min lvl 70 gubbe... och fattade ingenting! Kommer inte alls ihåg vad jag höll på med sist jag spelade. Och så hade jag typ tre miljarder kort kommandon och macros och grejer, kommer inte ihåg vad allt är till för. Kom knappt ihåg hur man spelade över huvud taget. Något förvirrande minst sagt. Så var tvungen att starta en ny gubbe. Känns lite mer överkomligt. Och trots att jag träffat så mycket folk, så har jag på något sätt lyckats levla upp gubben till lvl 13. Konstigt. Visserligen går det fort i början, men ändå.

Har vart på stan idag med E också, köpte hårfärg, brunt, men har inte hunnit färga det idag. Får ta det imorgon. Funderar på att vänta tills efter jag träffat farsan, han är ju så himla glad för att jag är blond och har långt hår nu... Säger att han äntligen känner igen mig. Det säger ju en del, då jag färgat håret sen jag gick i 9:an, och blond kanske jag vart sammanlagt max 2 år av den tiden. Resten har det vart svart, rött och brunt. Dessutom är inte ens mitt hår blont på riktigt längre, snarare råttfärgat/mellanbrunt. Bryr mig väl inte egentligen om vad han tycker, mest bara skönt att slippa höra när han ojjar sig över att jag "gjort mig fulare". Får se hur det blir. Beror nog mest på vilken tid som det behagar passa för honom att ses.

Nä. Läggdags för länge sen ju!

Antisocial Fritidsgård

Har börjat bli så nu att folk börjat hänga lite mer här hemma hos oss nu för tiden. Känns ovant men roligt! Både H's och mina kompisar och familj har vart här flera gånger. På ett sätt så vill jag att våran lägenhet ska vara ett sånt där ställe som man bara kan droppa förbi när man känner för det och bara hänga, kolla på TV, dricka te och umgås. På ett annat sätt så uppskattar jag nog att vara ensam alldeles för mycket för att jag verkligen skulle tycka om ifall det det blev så. Och med ensam så räknar jag inte med H. Jag kan vara ensam när H är i lägenheten, han gör sitt och jag gör mitt. En av de egenskaperna med honom som jag uppskattar enormt för övrigt.

Okey. Exempel. Idag var H's syrra här på besök. Jag bakade scones till frukost (hej hemmafru) och när jag precis satt in dem i ugnen så ringer hon och undrar när hon ska komma. Vi frågar om hon vill ha frukost, och att hon i så fall får komma på en gång, då sconesen är i ugnen. Hon säger att hon kommer om 20 minuter. Det gör hon inte. Hon kommer efter typ 50 minuter. Då är sconesen helt kalla och äckliga (okey, överdrift, men inte lika goda som de är precis när de är nya). Redan då blev jag lite irriterad. Nu är jag iförsej extra lättirriterad nu för tiden, men iallafall. Vi gick på cosmonova (såg en rätt kass film i 3D så jag mådde helt illa) och sen åkte vi hem. H's syrra skulle bara hänga hos oss ett tag tills deras mamma kom och skulle hämta henne. En stund i min hjärna är nån timme. Hon var här tills klockan 5. Jag var skittrött och gick och la mig, försökte hålla mig vaken "en stund" tills hon skulle gå, men det gick ju inte när det blev så länge. Då när jag legat och halvsovit i typ 20 minuter, så kommer hon in i rummet jag sover i och frågar "Är du trött eller?". Ehh. Ja...? Varför tror du jag LIGGER OCH SOVER om jag inte är trött? Jag svarade inte, jag låg ju och sov! Tyckte det var jättekonstigt att hon överhuvud taget kom på idén att prata med mig när jag ligger i sängen. Okey om det hade vart "min gäst" (dvs min familj/vän), då skulle jag inte gått och lagt mig utan att säga det tydligt (mumlade något när jag gick ifrån vardagsrummet), men tycker det är H's ansvar att underhålla om det är hans familj/vän.

Så. Slutsatsen är ju att det är jobbigt att ha någon här, eftersom jag inte kan göra det jag vill när jag själv känner för att göra det. Och jag gillar att göra det jag känner för. När någon är hemma hos en också så blir det svårare att säga till att "nu är det nog dags att gå" när man fått nog. Önskar att jag kunde göra det utan att folket som var här skulle ta illa upp, men jag tror inte det går... Så får nog fortsätta med att ha inplanerade besök, jag är alldeles för mycket ensamvarg för att starta fritidsgård hemma hos mig själv. Känns tråkigt, men jag vet att det är vad jag mår bäst av. Iallafall just nu.

Tror nog att jag ska sluta med CouchSurfing också. Iallafall ett tag. Hade trott att jag skulle börja igen så fort som H's brorsa + tjej flyttat ut, men nä... Det känns inte kul längre. Hade min status där på Maybe ett tag och fick massa requests, och jag kände inte alls för att träffa någon av dem. Jo. En. Hon verkade stengrym och cool och shysst och allting. Sa faktiskt ja till hennes förfrågan för att hon skrev ett så fint mail, men efter 2 dagars ångest över det inplanerade mötet så hittade jag på en lögn om att jag inte skulle vara hemma den tiden hon skulle komma. Kändes jätteskönt när jag avplanerat det hela, trots att jag nog egentligen skulle tyckt om henne. Jag tror bara att jag inte pallar med människor som inte känner mig just nu, som vet hur jag funkar och som accepterar mig som jag är. För just nu så är jag liksom lite extra mycket mig själv, särskilt mina dåliga moody sidor. Haha. Och då krävs det liksom lite bakgrundsinfo för att man ska stå ut. Så det är nog mest för andras skull. Säger vi.

Fix och Trix

97 dagar kvar av graviditeten, och shit vad jag längtar tills detta är över! Magen klämmer på revbenen, går inte att sitta med annat än prinsessrak rygg eller halvligga ner på stolen/i soffan. REDAN! Det är ju tamejtusan 3 månader kvar. Typ mer antagligen. Övertid och skit. Kommer ju inte kunna röra mig alls sista tiden om det fortsätter i den här takten. Men, får väl stå ut I guess. Bara Myggan mår bra så får det vara värt det då.

Idag har vi vart på IKEA. Igen. Det var faktiskt inte min idé, utan H's. Jag blev ganska förvånad när han kom med förslaget att vi skulle åka dit, då han sist sa att han inte ville åka dit på VÄLDIGT länge, och att jag kunde få ansvaret att köpa gardiner och sådant. Men han ångra sig alltså. Sen tror jag att han ångra sig när vi väl var där också. Haha. Han tyckte typ det var kul i en halvtimme. Inte skoj att stressa igenom stället tycker jag, det är ju då man mår dåligt, men han ville nog mest bara få det gjort. Fick med oss det viktigaste iallafall, gardiner, stort täcke (så vi slipper ha varsitt) sängkläder, lite småprylar till Myggan, förvaringsburkar till köket... Men vi glömde en av de viktigaste anledningarna till varför vi åkte dit, nämligen skötbordsunderlägg (eller vad man kallar det, den där uppblåsbara madrassen man har på skötbordet åt bebisen). Vi hittade det typ först av allt, jag på ett ställe och H på ett annat, så då hade vi två. Sen måste det blivit nåt missförstånd eller så, för vi båda måste ha lagt tillbaka dem. Haha. Jaja. Får väl ta en vända till så småningom... Shit sicken svensson jag är.

Efteråt blev det middag hos H's föräldrar, och imorgon ska vi till min mamma och hennes snubbe på middag. Min yngsta bror är uppe över helgen (han bor i Helsingborg och pluggar), så vi ska träffas där allihopa. Har saknat honom, så det ska bli skoj att ses! Han är jättenyfiken på magen också enligt mamma, så får väl hoppas att Myggan sparkar lydigt när han känner på magen imorgon. Borde inte vara några problem då han sparkas typ hela tiden.

För övrigt är det rätt irriterande att alla jämt frågar "hur är det med magen" när jag träffar folk/pratar i telefon. De har liksom slutat fråga hur det är med MIG, bara undrar om magen och Myggan. Vet ju att folk menar väl, men det är ganska jobbigt att jag helt plötsligt inte räknas som person, bara som någon slags värphöna åt Myggan. Men det är nog bara att vänja sig, min ego period får lov att vara över. Synd. Jag gillade att vara ego.

En Lista, [for old times sake]

Fyra arbeten jag haft i mitt liv:
1. Skivaffär, Golden Discs i Dublin
2. Divemaster, Moskito Diving i Koh Phi Phi
3. Cykelaffär, Cykelcenter i Södertälje
4. Café, Fåtöljen i Stockholm

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Yrrol
2. Dum Dummare
3. Alien filmerna
4. Bad Santa

Fyra städer jag har bott i:
1. Stockholm
2. Dublin
3. Malmö
4. Sollefteå

Fyra TV-serier jag gärna ser:
1. Family Guy
2. Animal Cops (Animal Planet)
3. Heroes
4. Miami Ink

Fyra ställen jag vill åka till:
1. Maldiverna (dyka dyka dyka!)
2. New York
3. Australien (road trip + dykning)
4. Japan

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
1. Facebook
2. Familjeliv (gravidtönt)
3. Gmail
4. Tradera

Fyra favoriträtter:
1. Lasagne (min!)
2. Köttgryta (min!)
3. Pizza
5. Kyckling i curry (röd/grön/paneng) med ris och SOYA

Fyra ställen där jag stortrivs:
1. I köket, bakandes/lagandes mat
2. Under vatten
3. I våran nya säng, så jävla skön!
4. I duschen. Älskar att duscha.

Fyra saker ni kanske inte vet om mig...
1. Har gröna fingrar, älskar gröna växter
2. Tycker att Britney Spears är lite bra trots allt (skäms)
3. Har freakishly små fötter för att vara så lång (37/38, 180 cm)
4. Äger inte en enda kjol

Fyra saker jag gillar med mig själv:
1. Genomför det jag säger att jag ska göra
2. Sämst på att ljuga
3. Inte rädd för att testa nya saker
4. Min mage! Särskilt nu...

Fyra saker jag är bra på:
1. Lyssna
2. Fastna i data/tv spel
3. Baka och laga mat
4. Flytta

Fyra minnen från min barndom:
1. När jag och brorsorna låg i en snögrotta vi byggt en hel kväll och spanade ur vårt "hemliga" kikhål
2. När N, jag och brorsorna lekte vargfamilj i en koja som täckte hela rummet
3. En dag på lekis, vi skulle ta av oss strumporna, och jag kunde inte för jag hade strumpbyxor!
4. Gömde mat jag inte ville äta bakom element och tvättmaskinen. Haha

Fyra önskningar om framtiden:
1. Att Myggan blir den finaste, coolaste individen i universum
2. Att grafikkortet jag köpt installeras utan problem
3. Att H och jag fortsätter vara tokkära länge länge
4. Att såna hårda gröna stora godisar fyllda med salmiakpulver kommer tillbaka

Upprörd

Har inte haft internet på tre dagar. Ni kanske undrar varför? Jo, för att Com Hem är stora feta idioter med noll hjärnkapacitet. Iallafall dom som jobbar i kundsupporten. Com Hem skulle i tisdags natt utföra lite arbeten för att "förbättra kvalitén i ditt område" vilket resulterade i... INGET internet what so ever i 3 dagar (okey, 2½ dag om man ska vara petig). Jippie. Alltså, jag hatar Com Hem så mycket. Haft dem som leverantör i min gamla lägenhet och de strulade hela tiden, så jag bytte. I detta huset så har man inget val, det är Com Hem eller inget. Och ibland undrar man ju om inget kanske hade vart ett bättre val. Då hade det ändå vart självvalt att vara utan, och man skulle slippa sitta i telefonkö varevigaste dag, och man skulle slippa betala för något som inte fungerar. OCH slippa irritationen över detta. Anyways. NU funkar det, jag visste hela tiden vad felet var (portar som blivit omkopplade) men Com Hem envisades med att säga att det var fel i hela området och att de skulle skicka ut tekniker. När kommer de då? undrade jag. "Om ett par dagar kanske". Men TACK! Och gissa vad felet var, det som teknikerna upptäckte? Jo, att portarna blivit felkopplade! NÄMEN OJ! Vafan, jag är inte ens särskilt teknisk (inte total idiot, men), seriöst? Suck och pust och stön. Dessutom upptäckte de att vi fick dela port med någon Berit Brun (som jag inte har en aning om vem det är) och det ska man absolut inte göra. IDIOTER! Okey. Nog om detta kanske då.

Har mest suttit och kollat på TV de senaste dagarna. Inte pallat göra nåt särskilt. Tvättade i 8 timmar i förrgår (det var skoj!) och igår så fick jag åka på roadtrip med H's mamma. Själv. Dessutom dök hon upp hemma hos oss 2 timmar INNAN vi skulle åka. Och H var tvungen att gå till jobbet. Okey. Jag har inget emot H's mamma. Men vill jag hänga med henne själv i flera timmar för att sedan åka till Tyresö med henne också? Nä, helst inte. Känner inte henne, och det känns sådär jobbigt och krystat som det alltid gör med svärföräldrar. Dessutom hade jag haft lite ångest för hela grejen redan innan hon kom, så när H gick och hon skulle komma upp så ville jag typ börja grina. Kände verkligen inte för att leka duktiga svärdottern och bjuda på kaffe och småprata om ingenting. I tre timmar. Grejen till varför hon kom över huvud taget är för att vi inte får låna deras bil. Om vi vill åka någonstans/hämta något/handla och det kräver bil, så måste någon av H's föräldrar köra bilen. H har inte körkort, men JAG har ju. Men tydligen så vill de inte låna ut bilen till mig. Jaja. Anywho. Det var ju snällt av H's mamma att hjälpa till, för vi skulle åka till Tyresö för att köpa ett begagnat skötbord som vi spanat in på Blocket. Så kunde ju inte klaga för mycket. Men bara själva grejen... Att behöva ha någon som kör en till ställen, när man har körkort. Så onödigt. Dessutom så borde inte H's mamma köra. På resan fram och tillbaka till Tyresö höll hon på att köra på en person vid ett övergångsställe, nästan frontalkrocka på ett ställe där hon missa en skylt om företräde för mötande trafik, bli tutad på av TRE bilister pga diverse försummelser och köra för nära en trottoarkant så att bilen lät och svajade till. Hon har även krockat bilen de har tre gånger. Så varför JAG inte får låna bilen är över mitt förstånd.

Men. Nu har vi skötbord också. Känns konstigt att gå runt i en lägenhet som är förberedd för barn, men där det inte finns något barn. Känns som att något fattas liksom. Men bara i några veckor till. Faktiskt bara 98 dagar kvar tills Myggan kommer! Ja plus minus 14 dagar förstås... Shhhhh!




Hemma. Typ.

Känns så konstigt att bo här själva. Känns knappt verkligt... Vi ska liksom BO här. På obestämd framtid. Känns så sjukt att jag redan har bott här i fyra månader, men jag har liksom inte bott här. Mest haft det som en plats att sova. Känns svårt att göra det till mitt, till vårat. Har ju blivit mycket bättre nu när vi köpt grejer och sådär, men eftersom allting är nytt så måste vi ju göra det till vårat också. Har ju ingenting kvar sedan innan. Har ju flyttat en massa innan, men det har alltid vart det att man fyllt varje lägenhet med sina saker som gjort att det känts som hemma. Missförstå mig rätt, jag trivs här, men jag längtar tills jag verkligen känner att ja, detta är mitt hem! För än så länge är det inte riktigt så. Tror att en del osäkerhet och tidigare tjafs har bitit sig fast i mitt medvetande också, gjort att lägeheten i sig har fått en lite dålig vibe. Känns fortfarande som att vi sover i M och L's rum, fastän ingenting där inne är deras. Jaja. Bara att låta tiden ha sin gång I guess. Tror att lite mysfaktor skulle göra mycket också, ska försöka pallra mig ner på stan någon dag i veckan, eller ännu hellre, ta en tur till ikea igen. Känner mig bara så osugen. Ingen bra idé att göra sånt när man inte känner för det.

För övrigt. Usch vad jag hatar att klippa naglarna. Man måste ju göra det hela tiden. Känns så onödigt, varför måste de växa så satans mycket hela tiden? Behöver dem ju inte ändå, människan är ju knappast i behov av klor. Som vanligt så går jag runt och irriterar mig och tycker nåt är jobbigt mycket längre tid än vad det hade tagit att bara gå till badrummet och klippa nageljäklarna. Så typiskt mig. Skulle iförsej vara lite kul att se hur långa de kan bli... Iouw, nu börja jag tänka på han den indiske mannen med typ 3 meter långa naglar... BLÄÄÄ! Kanske inte då.

Mjahapp

Jag fattar inte riktigt hur jag själv fungerar ibland. Vill vara hemma och inte göra något, eftersom jag känner mig helt utsliten, men när jag väl är hemma (som nu) så är jag så sjukt uttråkad. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Orkar inte städa eller göra något i den stilen. Behövs inte heller för den delen. Men vet inte vad man kan göra hemma egentligen. Typ kolla på TV. Och det är ju för i helvete aldrig nåt bra på TV, eller, iallafall väldigt sällan. Måste skaffa en hobby eller nåt. Tror jag ska börja spela WoW igen, bara i några månader innan Myggan kommer. Men det är nåt fel på min dator, det är en massa gröna fyrkanter över bilden när jag ska spela spel, och i vissa fall när jag kollar på film. Vette fan vad som är fel. Beställde nytt grafikkort, men nu trodde H att det inte var det som var fel, utan något annat... Han tyckte jag skulle maila till tillverkaren av grafikkortet, men jag pallar fan inte ta tag i det där. Vill bara ha grejer som funkar. Åargh! Palla?!

Nä. Ska nog äta kladdkaka och kolla på dålig TV och sen sova istället. H jobbar och ska antagligen ta nån öl efter jobbet iallafall, så ingen idé att försöka hålla sig vaken i vicket fall.

Idiot, Försvinn!

SERIÖST vad jag hatar att vara i den här affären. Jag är så färdig med att stå och snacka om cyklar och förklara saker för IDIOTER, som ändå inte tror på vad jag säger för att jag råkar vara brud. Och nu, herregud, så är jag ju gravid också! Vad gör en sån som jag i en verkstad egentligen?! Fittiga jävla idiotkunder, kan de inte bara dra åt helvete? Nu står det en kund (som G för övrigt ringde och sa igår att han skulle komma in, och att han var jobbig) och glor och ställer SÅ JÄVLA DUMMA FRÅGOR. När jag svarar så tittar han på mig som att JAG är dum i huvudet och inte kan ett jävla skit. Säger typ att "Ja nä, så kan det ju inte vara". Ehh. Jo. Det kan det. Gå härifrån nu pissiga fula människa. Du förpestar min tillvaro med din äckliga närvaro. Liksom, idioten klagade på att han fick byta krans och kedja en gång på sin cykel, en cykel som han haft i 10 år. När jag sa att det var normalt, till och med jäkligt lite, så sa han att Nä, så ska det inte behöva vara. Ehm... IDIOT!

...Två timmar senare...

Äntligen har han gått. Köpte cykeln sen iallafall. Efter en timmes strosande runt i butiken och jobbiga jävla frågor. Tror nog att det var ett misstag att sälja till honom, han kommer vara sån som kommer tillbaka och klagar och är jobbig och tar upp mer tid än vad pengarna som man tjänat på honom är värda. Men, inte mitt problem! Moahaha.

Ska träffa E och N efter jobbet. Har inte träffat dem på... hmm... typ ett år. Kanske mer. Usch. Jag är så kass ibland. Ska bli skoj. Känner mig inte så social visserligen, vill helst bara hem och glo på TV, men en fika kan jag nog klara av.

Bara en timme kvar... "Bara". Suck.

Hur Gör Man?

Sjukt trött. Ovanligt eller? Nä. Har bara vart hemma idag iallafall. Vägrade gå utanför dörren, så H åkte iväg och fixade scartsladd till TV:n själv. Så nu har vi TV! Wihoo. Det var typ 2 månader sen jag kollade på TV. Finns ju typ inget att kolla på, så kanske inte var så stor förlust iförsej. Vill mest ha det så jag kan spela TV-spel, men nu så är det fortfarande hos min pappa, så det går ju inte. Buhu.

Idag så var först N här på morgonen, bjöd henne på lite frukost/lunch i form av mackor. Hon jobbar i Liljeholmen ibland och får några timmar ledigt, så då brukar vi hänga om jag också råkar vara hemma. Vilket kommer bli rätt ofta nu för tiden.

Sen kom H's kompisar hit på lunch, de har fått barn precis (för 3 veckor sedan), och jag fick hålla i bebisen. Kändes jättekonstigt att jag ska ha en sån. Kändes faktiskt ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Visste liksom inte vad jag skulle göra med den... Den skrek och var arg, sen blev den tyst, och så börja hon grina igen. Och så hade man föräldrarna till ungen som glor på en och typ förväntar sig att man ska vara grym med barn bara för att man är gravid. Vafan, jag har ingen aning om vad man ska göra med en bebis. Typ mata och älska den, byta blöja typ.. Sen får man väl gå lite på känsla eller nåt. Bara så svårt när det är någon annans unge. Jag hoppas det var därför iallafall, att det kommer kännas annorlunda med myggan. Jaja.

På eftermiddagen kom M över och hängde med mig ett tag. Vi bakade världens godaste kladdkaka och kollade på TV. Jag skojar inte, det var världens godaste kladdkaka. Skulle ha ätit upp allting om jag inte skulle börjat må illa efter 2 bitar. Känns så skönt att kunna ta hem folk, blir så tråkigt att alltid behöva träffas ute nånstans. Men kanske inte ska ta hit 3 olika konstellationer på en och samma dag, till slut vill man bara vara själv, vilket inte är ett dugg rättvist mot M, gillar ju att vara med henne. Som tur är så behöver hon knappast underhållas, kan sitta helt tyst med henne utan att det blir jobbigt.

Nä, nu måste jag sova. Jag ska jobba imorgon och måste upp tidigt.. Klockan 8 eller så. Pallar verkligen inte egentligen... Känner mig helt slut efter den här veckan. Min axel är helt fuckad, kan inte höja armen högre än till axelhöjd utan att det gör så jäkla ont, och har fått nån sträckning eller muskelknut i foten som inte vill försvinna. Har haltat runt i lägenheten hela dagen. Trodde det skulle bli bättre med tiden, men har haft axelont i typ 5 dagar nu, och foten blir bara värre varje dag. Har iförsej inte tagit det lugnt på ett tag, så kanske bara måste göra det för att det ska gå över. Sluta bära bokhyllor och städa och springa runt överallt helt enkelt. Lättare sagt än gjort.

I'm Beat

Uäh. Helt slut. Ännu mer än igår... Eller, kanske samma. Jag vet inte. Fullspäckade dagar har det vart på sistone iallafall. Fick alla grejer hemkörda klocjan 9 i morse, och sedan dess har vi vart upptagna med att skruva ihop möbler, städa, plocka undan, möblera osv. Hade en paus för att gå till barnmorskan klockan 3, och efter det gick och fikade hos en av H's bästa vänner och hans familj. Sen var det full rulle med hopsättandet igen. Alla möbler blev ihopskruvade utan problem, vi blev ganska proffsiga på slutet dessutom, hur snabba som helst! Wie!

Har ju köpt spjälsäng till Myggan och satt ihop den, så den står inne i vårat nya sovrum nu. Myggan fick säng, och vi fick säng. Båda är sjukt snygga! Synd bara att vi inte hade tid att köpa sängkläder, fick bädda med gamla fula, så den är inte lika fin som den skulle kunna vara... Myggan har fått nya iallafall! Känns så sjukt att det ska ligga en bebis där i. Jag lever typ i förnekelse eller nåt. Haha. Jaja. Bilder kanske kommer upp sedan när vi verkligen är klara, det vill säga när vi har målat och fått upp tavlor och sådant. Om det går i den takten som vi jobbat i på senaste tiden så blir det i så fall i början av nästa vecka. Ha! Men det tror jag inte. Kommer ju dö av hjärtattack innan i så fall.

Barnmorskan sa att allt såg bra ut för de som undrar. Och min mage låg faktiskt PRECIS på medelkurvan, inte alls så stor som jag trott alltså. Det enda som var lite dåligt var mina järnvärden. Hon sa till mig att äta ännu mer järn än vad jag redan gör... Får väl trycka i mig 2 tabletter istället för en I guess. Men de är inte så bra för magen så hade helst sluppit. Blä.

Svennebanan

Har precis kommit hem från IKEA. Eller, inte precis, men för kanske en timme sedan. Var där i 4 timmar och köpte grejer för 20.000 kr. Har nog aldrig köpt så mycket samtidigt i hela mitt liv. Sjukt. Får hem det mesta imorgon, hur mycket stora saker som helst. Hade tre vagnar med paket, och en vagn full med småprylar... Iiih! Sket ändå i att handla många av de sakerna vi skulle köpa, eftersom vi inte hade tillräckligt med tid. Blev jättestressigt på slutet. Men hade målet att få med de stora grejerna nu, så vi slipper köpa hemkörning mer än en gång. Får åka tillbaka för småplocket sedan, typ gardiner och sådant. Sånt kan man ju faktiskt köpa på annat håll också... Heh.

Anyways. Vi blev inte osams iallafall, vilket är helt sjukt med tanke på hur mycket beslut som var tvugna att fattas. Däremot blev jag osams med min kropp, känner mig helt slut. Myggan var inte heller glad, höll på och levde om i magen som attans av allt gående och stress. Sista vägen hem hade jag dessutom kramp i foten och fick halta hem. Kul. Detta trots att H lekte bäråsna och bar precis allting. Då känns det liksom inte som att det är läge att beklaga sig, även fast jag verkligen ville... Mer än vad jag gjorde alltså. Ha!

Ska bli skönt när allt är klart och hopskruvat. Nu känns det mest rätt jobbigt. Imorgon kommer icket bli en vilsam dag...

Magen

Tänkte bjuda på lite magbilder för den som är intresserad. Nu börjar den verkligen synas kan jag be och tala om. Har ändå 15 veckor kvar, kommer bli helt enorm i slutet verkar det som... Det är vecka 16, 20, 23 och 24.

Duktig Kicka

Har vart sjukt duktig idag! Sorterat alla grejer jag fick av N & K, alla bebiskläder i storlek, och rensat ut de som jag ville ha/inte ha. Sparade en massa rosa grejer, men fick dra gränsen vid klänningar... Känns inte helt ok att klä en liten pojke i rosa klänning. Irriterar mig lite att jag känner så, men men. Sorterade leksaker, slängde en del, behöll det mesta. En påse med djur, en med gubbar, en låda med kassettband och böcker osv. Sjukt organiserad är jag.

Fixat med vagnar också, lyckades kombinera två stycken som inte skulle vara kombinerade, men då det var samma märke på dem så gick det iallafall! Vill att Myggan ska sitta vänd mot mig i vagnen, och den enda av de fyra som vi fick som gjorde det var trasig (ena hjulet lossnar hela tiden). Men kunde ta sittdelen från den och fästa på liggvagnen! Wiee. Min påhittighet finner inga gränser sometimes.

Usch. Håller verkligen på att bli en sån där som bara pratar om sina barn och barnrelaterade saker hela tiden... Men vafan. Inget annat händer ju i mitt liv. Så ni får lite till info angående det... Haha. Jag trodde att vi skulle till barnmorskan idag, så åker dit vid 3 och möter upp med H som hade rast en stund på dagen så han kunde följa med. Sitter och väntar och får plötsligt för mig att vi är där på fel dag. Kollar min mobil, och där står det onsdag, inte måndag... Så frågar min BM när hon går förbi, och hon säger att mycket riktigt, vi är där på fel dag. Usch vad ovärt... Tyckte lite synd om H. Tur att jag inte jobbade och hade tagit ledigt från jobbet... haha. Virrpanna = jag.

Imorrn ska vi till Ikea och storhandla. Ska bli skönt att få det gjort. Behöver grejer hem kan man ju säga. Ser inte så mycket fram emot själva gåendet på stället, vill helst bara att allt poppar upp magiskt hemma hos oss. Tyvärr kommer det nog inte hända. Blä.

Tillbaka i Cyberspejs

Okay. Nu har jag fått internet igen! Eller, i fredags fick vi det, men det har vart sjukt mycket denna helgen, inte hunnit eller orkat ta tag i någonting internetrelaterat, även fast det känns att jag ligger efter. Massa mail att svara på, bilder att redigera och lägga upp (bland annat på en växande mage), bloggar att läsa, och bloggar att skriva. Men kommer ju ha tid nu så orkar inte stressa. Har ju nämligen slutat jobba! Kommer vara ledig ända fram tills Myggan behagar födas, vilket förhoppningsvis blir i December/Januari. Helst inte då det är BF (beräknat födelsedatum) dock, eftersom det är på juldagen. Iförsej skulle det betyda att jag äntligen får något att se fram emot på julen, har ju hatat den i sisådär 11 år nu. Kan ju vara tid för en förändring.

Tror dock inte att jag kommer ha så mycket tid som jag skulle vilja, iallafall inte nu i början. Vi håller på och fixar i lägenheten nu när H's bror äntligen flyttat ut (ÄNTLIGEN! JIPPIE! Typ bästa som hänt). Vi ska till Ikea och storhandla på onsdag, bland annat ny säng, bebissäng, skötbord, mattor till alla rum (3 stycken), skrivbord, kontorsstolar, förvaring, bokhylla, tv-bänk, kuddar, muggar, burkar, gardiner, krokar och så vidare och så vidare... Det enda vi egentligen redan har är soffor, soffbord, köksgrejer, och badrumssaker. Tur att vi har lyckats skrapa ihop en ansenlig summa pengar under sommaren då vi bott i princip gratis och båda har jobbat heltid plus en heltidslön till för H i form av dricks. Sen har vi båda sparpengar också, så det känns inte jättehemskt att köpa upp de där pengarna heller, för vi står inte barskrapade efteråt.
Så, blir en del fix med det. Sen ska vi måla också. Alla rummen. Har i princip bestämt färger, ska bara fixa provfärger så vi kan kolla hur det ser ut på väggen, och inte bara på en liten töntig lapp.

OCH så har vi ju det "lilla" lass med saker som anlände igår också att ta hand om. Fick typ alla N och K's barnsaker som deras unge växt ur. Bland annat fyra stycken vagnar, pottor, sitsar och stolar av olika slag, massa leksaker för spädbarn upp till tre års ålder, kläder, skor, filtar... Ja, typ allt. Måste sortera ut det vi vill ha, och sen fick jag slänga/sälja resten. N och K ville bara bli av med grejerna så de fick plats i sitt förråd. En del är säkerligen skit, men det är helt klart värt tiden det tar att gå igenom, kommer spara hur mycket pengar som helst! Wiee.

För övrigt så är det fortfarande helt psyko att jag ska ha barn. Ehm. Liksom ofattbart. Även fast jag känner att han ligger därinne och sparkas, så fattar jag nog inte ändå. Kollar på alla saker, och försöker fatta att Myggan, MIN BEBIS, kommer ligga i den där vagnen. Leka med den där leksaken. Ha de där skorna på sig. Nä. Helt sjukt. Kommer leva i förnekelse ända tills jag har den där lilla parveln sugandes som en igel på mitt bröst tror jag. Haha! Iouw. Stackars mina bröstvårtor. Aj.

Okey. Slut på snabbuppdatering.