Bröllop Or Not

Jag ser ut som Terminator idag. Det vill säga med ett öga rött. Det är svullet och rinner och gör ont. Åuh. Bara för att jag sov med fönstret öppet skulle jag tippa på. Fan vad jag hatar att vara allergisk!

Men det är ändå okey, eftersom piercingbruden inte öppnar förens kl12, tills dess borde mitt öga ha lagt sig lite. Hon tar nämligen kort på alla som hon piercar, och mitt förra har hängt ute i butiken sen jag gjorde den för typ.. ehh... 7 år sedan. På det kortet ser jag ut som SKIT verkligen, så vore trevligt om jag kunde se något bättre ut på denna bilden. Hur man nu kan göra det när ens näsa gör asont och det rinner tårar vare sig man vill det eller inte... ehum.

Har nästan bestämt mig för att inte åka på bröllopet. Det är mycket saker som talar emot och inte alltför många som är för bröllopet. För det första så måste jag ju umgås med min farsa, till och med sova i samma rum som honom i 3 nätter. Bara det faktum att han snarkar så man tror världen ska gå under är anledning nog att stanna hemma, men den största anledningen är att jag faktiskt inte gillar min pappa. Jag känner inget behov av att umgås med han. För det andra så kommer det vara värsta fancy bröllopet eftersom min farbror är rik som ett troll och gifter sig med en östermalmsbrud, folket kommer alltså inte vara min typ av crowd om man säger så. Plussa sedan på att jag måste ha klänning/kjol/finbyxor [kräkas] så kommer jag fram till att; Nä, jag vill nog inte gå. Det som är på plus är att om jag inte går blir pappa sur för evigt, och att jag faktiskt gillar Shin och Aki (farbror & faster) fastän jag knappt känner dem. Plus att jag gillar att hänga med brorsan och hans tjej. Att pappa blir sur borde ju inte spela någon roll med tanke på alla idiotiska saker han gjort mot mig genom åren, han har verkligen noll rätt att bli det. Fast grejen är att han kommer det iallafall, utan att inse att han inte har rätten. Bläu. Sen att det är pride nu i helgen är ett gemensamt plus och minus på endera sidorna.

Stenad

Gick kvällspromenad med Nina och blev lite uppdaterad på hennes liv, och hon på mitt. Som vanligt mer av det förstnämnda eftersom Nina är en sån där som snackar väldans mycket. Iallafall så gick vi i godan ro utanför ett hyreshus, det var några ungar som stod och snacka med en farbror på en balkong lite längre bort på sidan. Plötsligt märker vi att det börjar susa stenar runt omkring oss. Då är det ungjävlarna som kastar på oss! Ursäkta?! Åh vad jag älskar att bo i den här stan ibland. Ungdomarna är så väldigt väluppfostrade tycker jag. För inte alltför länge sedan skulle jag gå hem till farmor i en annan del av stan och då cyklade det förbi 3 snorungar som spottade på mig, följde efter mig och skrek hora och alla möjliga andra fina ord. Deras mammor satt på bänkar inte allt för långt bort, men gjorde de något? Nej. Blir så jävla trött ibland. Då känns det verkligen som att alla mina diskussioner som jag har med allehanda smygrasister är så jävla bortkastade, när jag blir arg för att de är inskränta och tror det värsta om alla med brytning. För jag förstår att man blir trött om sådant här händer allt som oftast. Jag blir trött när sånt händer. Försöker tänka att det handlar om individer som handlar på ett dåligt sätt, inte dra folk över en kam, men än så länge har jag bara blivit spottad/stenkastad på av en viss typ av människor, i vissa områden. Då är det klart att man kanske börjar tänka att sånt kan hända igen, om man går i liknande områden med liknande människor i. Blir så arg liksom, vad tjänar småungarna på att kasta sten och spotta på någon som bara går förbi? Tror de att de ska få respekt eller vad? Antagligen är det väl för att verka tuffa för sina små äckliga polare, men vafan. TÄNK tack. Fan vad arg jag blir.

Making Plans

Planer för imorgon:

  • Pierca min septum igen
  • Gå till optikern och fixa glasögon
  • Städa&tvätta
Punkt nummer ett för att jag saknat den som fan, känner mig som en halv människa utan den. Punkt två för att jag velat ha glasögon i x antal år, men mina ögon vill ju aldrig bli kassa så då får jag väl fixa slipade glas utan styrka då då. Jag passar i glasögon. Jag vill ha det. Då fixar jag det, ohkey! Punkt nummer tre är bara för att jag måste. Blä.

Min Lilla Grotta Och Jag

Tjohej vilken aktiv start på semestern. Eller, det var ju det om man räknar igår som starten, men egentligen borde man inte det eftersom jag skulle vart ledig då i vilket fall som helst. Idag har jag nämligen inte ens dragit upp persiennerna. Bara kollat på film, spelat WoW och käkat oreos. Nu är planen att käka mat. Sen kanske kolla på lite mer film och spela lite mer WoW. Har startat en ny karaktär på Alliance sidan, mest bara för att man ju måste kolla in alla rasernas hometowns och sådär, och tyvärr så gillar jag henne. Karaktären alltså. Borde starta en ny fast på horde med samma yrken och så vidare, inget bra att ha det såhär. Kan ju inte skicka grejer mellan horde och alliance för den som inte visste det. Den som inte visste det är nog rätt ointresserad av WoW överhuvudtaget iförsej. Bwaha.

Får jag be om största möjliga tystnad samt en trumvirvel när jag provsmakar den överkokta grytan tack.

Jag Garvar Fan Ihjäl Mig

107336-157

Igår

Halva pengarna på kontot är borta, men nu är iallafall min nya dator beställd! Eller, iallafall delarna till den nya datorn. Jag känner på mig att den kommer bli grym. Och snygg. Inte som det stora brummande monstret jag har nu som om den skulle vara en hund skulle vara en grand danois; ser stor och skräckinjagande ut, men är värsta töntiga mesen egentligen. Mina kusiner tycker jag är en datanörd. Jag håller med.

Fick fler bilder från Rebecca igår också, de ligger uppe på bilddagboken nu. Massa snygga bilder på mig, promise [host, harkel].

Igår var en väldigt aktiv söndag må jag säga. Hann inte ens tänka på att jag hatar söndagar. Sov ju över hos Erica, var där ett tag och kom hem vid tre, sen gjorde jag gryta, efter det kom B hit och vi käkade på Indiska, drog hem till mig och käkade bullar som hennes flickvän bakat och sen ner till jobbet och fixade med hennes nya cykel. Hon verkade nöjd. Då blev jag nöjd. Hon tåg tåget hem med sin nya livskamrat och jag drog hem och beställde min nya. Datorn vill säga. Fixade med bilderna och var så inne i det att jag glömde grytan på spisen till klockan 12 på natten... Oj. Den hade bara kokat i 8 timmar. Haha. 3 timmar för mycket. Mjaja. Förhoppningsvis är den god iallafall.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har ont i magen och anar att jag kommer bli invaderad av Röda Armén snart. Trodde att så var läget när jag vaknade imorse, men tydligen inte. Kanske bara blivit magförgiftad av Indisk mat. Hmm.

Du Är Förlovad, Jag Är En Levande Människa

Känns lite bättre idag. Både den eventuella sjukdomen och sådär allmänt. Iallafall så länge som jag inte tänker på det. Om jag gör det så kommer jag in på tankar som är jävligt töntiga såsom "vad är meningen med livet" och sånt och kommer fram till att det inte finns nån mening och att man lika gärna kan lägga sig under en sten och förmultna iallafall. Så ska inte tänka på det helt enkelt.

Igår så körde jag på stilen att inte tänka på det och tackade därför ja till att åka hem till Erica och kolla på Yrrol och käka chips. Det kändes lite kasst eftersom jag ställt in med A tidigare på dan, men jag känner väl helt enkelt ingen prestationsångest what so ever med Erica. Det gör jag däremot med A eftersom jag inte känner henne särskilt bra. Vi kollade iallafall på Yrrol och käka chips precis som planerat, Vera kom också förbi en sväng. Hon var bitter och det gillade jag. Erica var däremot typ kär och puttenuttig och det gillade jag inte. Ha! Det var rätt skoj att se Yrrol med dem, för de kunde filmen utantill precis som jag, så det gjorde inget att jag satt och sa var och varenda line precis innan de sa det i filmen. De gjorde nämligen samma sak de också. Vera drog hem vid 11-tiden och sen kollade vi på Arne Anka, käkade nattmacka och gick och la oss. Sov till typ halv1 idag, kan bero på att det var asmörkt i rummet jag sov i, inga fönster. I såna rum känns det som att man skulle kunna sova bort hela sitt liv.

Tänkte försöka sätta igång projekt gryta, sen kommer B hit och ska hämta sin cykel. Tror jag åtminstone. Vi bestämde det för några dagar sen, men har inte hört av henne än. Får väl se. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, käka upp mina oreos jag köpte i Spanien och kolla på Evan Almighty som jag tankade hem igår. Eventuellt kollar jag på The Number 23 också, men den tror jag är för läskig för att jag ska våga kolla på själv. Jag är en riktig chicken när det gäller film.

Åuh hungrig. Tur att grytan bara tar 6 timmar att göra.

Pissdag, Skitliv

Jahapp. Nu har mina 2 semesterveckor börjat. Jag borde vara överlycklig, men jag är på jättekonstigt humör och skulle helst bara vilja lägga mig under en sten och sakta förmultna. Antingen det eller så känns det som att jag kommer göra något som jag inte borde. Känner mig så förbannat låst i min egen situation just nu. Fast jobb, lån, jobb 6 dar i veckan, 2 katter som jag inte bara kan lämna hursom, egen lägenhet, pensionssparande osv. Även om jag skulle vilja plugga så skulle det inte gå, för jag har för stora utgifter för att klara mig på studielånet. Nu vill jag ju inte det, men bara det att möjligheten inte längre finns gör att jag freakar ut. Jag kommer ju antagligen vilja det någon gång. Och då går det inte.

Ägnade dagen på jobbet till att kolla efter andra jobb, både här i stan och nere i skåne. Jag har funderingar på att flytta, jag har ju ändå bott här i 1½ år och det är rekord för att vara mig. Det kryper i benen. Jag måste bort. Måste ju i såna fall flytta nånstans dit jag kan ta med katterna. Åh det är så dubbelt. Jag orkar egentligen inte alls börja om och flytta och söka nytt jobb och antagligen få sämre lön och stressigare jobb än vad jag har nu. Men jag pallar inte med detta här heller.

Andra planer är att hitta tillfälligt hem till katterna, sälja lägenheten och åka på långresa för vinsten. Sen när jag kommer hem får jag väl bo hos nån polare eller nåt. Nån som är sugen på katt?

Åh, nu lägger jag mig ner och stirrar i taket i några timmar tror jag. Tjohej.

Jag Tänker Inte Va Sjuk

Uäh, jag har asont i halsen. Snorig. Hoppas verkligen att det bara är för att jag nyss vaknat och inte för att jag är sjuk på riktigt. Jag vill inte vara sjuk. Verkar som att det är rätt kass tajming med tanke på att jag har 2 veckors semester från och med klockan 14 idag. Hawiee!

Hm, kanske borde klä på mig och äta någon slags frukost innan jobbet som jag ska vara på om 25 minuter?

Snella

Åh jag vill ha glasögon!

Tjyven Jessica

Denna jäkla sidan strular ju nästan oftare än den funkar. Bloody annoying. Borde byta egentligen, men orka?

Har precis badat i över en timme. Försöker få bort några konstiga utslag som jag fått på bröstet när jag var på Mallorca. Jag är allergisk mot tvättmedel, så jag förmodar att det är därifrån jag fått det. Jag hatar verkligen att ha dålig hy, det är bland det värsta jag vet. Iallafall, badade och när jag kom upp så hade jag fått som små små blåsor över hela ryggen. Fresh. Not. Höll på att avlida av äckel tills jag smörjde in mig och väntade i 10 minuter och då hade de försvunnit igen. Vet inte om det är ett tecken på att jag kommer börja flaga snart. Skulle inte förvåna mig. Kanske inte var så smart att bada trots allt, men det verkar ha hjälpt lite mot utslagen på bröstet iallafall.

Igår åkte jag till Sthlm för att träffa F lite sådär oplanerat. Medan jag väntade så skulle jag sätta mig på en stenmur, hoppade upp och hade precis fått ner arslet mot muren så kommer en kvinna springandes mot mig med nåt vilt i blicken. Hon säger nånting, till mig verkar det som, men jag har lurar i öronen så hör inte vad. Tar ut ena luren och frågar "Va?" och då säger hon till mig att dra därifrån. Jag sa typ eeh varför det, och då sa hon en gång till att jag skulle dra, att jag skulle få stryk annars. Sen när jag bara kollade på henne som att hon var dum i huvudet så sa hon att hon mena allvar och började plocka upp småsten, fortfarande med den där vilda blicken i ögonen. Jag sa "ehhhookeeeey" och hoppade ner. Palla tjafsa med nån gammal hemlös knarkarkärring liksom? Nä.

Resten av kvällen var nice, innebar en del smörande inför F:s eventuella nya lägenhetskamrat. Hon hade vart på intervju på dan innan vi sågs och efter ett tag drog vi dit igen. Vet dock inte om smörandet funkade så bra, vi trodde det först, fick till och med sova i F:s framtida rum över natten. Jag fick dra tidigare eftersom jag skulle jobba, vilket innebar att de sov när jag drog. Senare fick jag veta att han (lägenhetssnubben) tror att nån av oss snodde hans iPod när vi var där. Den var tydligen borta efter att vi hade dragit. Känns ju sådär att bli beskylld för att vara värsta tjuven, vafan ska jag med hans iPod till liksom? Har ju min egna sprillans nya. Och hur smart skulle det vara om F snodde den och sen fick gömma den varenda dag som hon bodde där efteråt? Ehh. Inte så smart. Fattar ju att om han nu hade den innan vi var där, och sen inte när vi hade dragit att han tar slutsatsen att nån av oss tagit den, men det känns bara så jävla bittert. Nu kanske inte F får rummet liksom. Han hade ju folk där innan, andra som glodde på rummet och sådär. De kanske tog den? Eller så har han bara förlagt den eller tappat den och fått för sig att han hade den senare än vad han egentligen hade. I dont know. Jag vet bara att jag inte tagit den, och att jag tar jävligt illa upp för att någon ens kan tro att jag skulle göra en sån sak.

Mallorca

Hm. Har typ suttit och sorterat bilder och förminskat dem i photoshop och grejat hela kvällen. Tar ju ett tag när det är så många. Sen ladda upp dem på bilddagboken och skriva undertexter och grejer... Värsta projektet. Men nu är jag klar! Har inte fått bilderna som Rebecca tagit än, så det är mest en massa bilder på Fia och Rebecca, eftersom jag då är fotografen.. Såklart. Axplock bilder kommer här:

image151

Balkongutsikt

image152

Fia och Rebecca vid nån utkikspats.

image153

Jag och Rececca fånar oss

image154

Posers på Balkongen

image155

Fia och Rebecca leker utslagna

image156

Strandfötter


Jag fota typ 160 bilder och ungefär 110 ligger uppe på BD så kolla där den som är interested av att se fler pics. Pallar inte ha dem på fler ställen än ett.

Semestern var iallafall väldigt lugn, var i Puerto de Soler, som låg bland bergen så det var jättelummigt och fint själva miljön liksom. Turistigt, men inte sådär överdrivet som det kan vara. Fortfarande rätt litet och med noll uteliv. Vi bara solade och badade på dagarna, och gick promenader och satt på balkongen på kvällarna. Lugnt och mysigt. Fast vi hade askul ändå, mest för att det visade sig att vi alla hade samma humor. Skrattade som jag vet inte vad, kändes som jag var typ fjorton igen eller nåt. Tyskarna och ryssarna på stranden var rätt tacksamma att tracka och vi gav de återkommande folket små fina smeknamn. Under tiden när det var som varmast i solen så lekte vi stenleken i vattnet, eftersom vi var för snåla för att köpa en boll. Haha. Vad den gick ut på kan ni ju klura på. Bwahaha.

Det enda kassa med veckan var maten, vi hade halvpension vilket innebar att middag och frukost ingick. Frukosten var väl okey, inget wow men liksom ätbar. Värre var det med middagen. Asäckligt varenda dag. Var som att gå till skolbespisningen fast det var fullt med tyskar som glodde på en istället för skolkamrater (skolkamrater, hahahah). Jag åt mest bara bröd till middag. Tur att vi käka lunch, annars skulle jag nog gått under. Massa godis käka jag också förstås. Såklart.

Hm. Nu kommer jag inte ihåg mer. Det var liksom som att samma dag upprepade sig i 6 dagar, samma rutin liksom. Gå upp, smörja in sig, käka frukost, gå till stranden, ligga där till kl14, sen lunch, sen tillbaks till stranden, steka där till kl16-17, till hotellet, duscha, slappa, läsa, fixa iordning sig, äta middag, gå promenad runt stan, hänga på balkongen och snacka skit, sova och sen upprepas proceduren. Det var nice, men det räckte med en vecka. Fanns liksom inte så mycket annat att göra där, inga alternativ. Var skönt att åka hem, men nu längtar jag redan lite tillbaks. Lite. Haha.

Hemresan var som sagt helt sjuk. Gick upp halv4 på morgonen, vi skulle få frukost på hotellet, det hade dom lovat. Men det vi fick var typ några äckliga torra mackor och lite marmelad av en spansk&tysktalande receptonist. Jag blev assur. Skulle ju köpt nåt annat kvällen innan om de inte hade lovat liksom. Iallafall. Transfern kom klockan halv5 och vi var framme på flygplatsen 20 minuter senare eftersom han körde som en galning. Det tog 45 minuter att åka dit.... Fick sitta och vänta på en tom flygplats och var de första som checkade in. Allt gick bra tills vi kom till Hamburg och skulle byta flyg och flygplats. Hamnade på fel buss, trots att vi frågade både busschauffören och en tant i informationsdisken på flygplatsen. Hamnade mitt i Lübeck centrum, istället för på Lübecks flygplats. Fick ta en sketen lokalbuss dit och när vi var där var det bara 2 timmar till vårt flyg skulle lyfta och det skulle bara ta en timme att flyga till skavsta så vi käka bara en äcklig macka istället för riktig mat eftersom vi hellre ville äta hemma. Men sen när vi skulle boarda planet så blev det helt plötsligt försenat. Med hur mycket kunde ingen säga, och helt plötsligt var all personal helt försvunna. De gick väl och gömde sig eller nåt. Det som gjorde hela situationen så hemsk var att flygplatsen var ett sketet tält, med ingenting i. Aslitet och skabbigt och ingenting att titta runt i och ingenting att äta förutom skabbiga mackor. Jag trodde allvarligt att vi skulle få bosätta oss i Lübeck, eller iallafall att planet skulle bli försenat avsevärt mer, eller i värsta fall inställt. Men helt plötsligt efter 3 timmar så skulle vi boarda. Helt sjukt. Kunde de inte ge nån slags information? Tydligen var det jävligt svårt. Idiot Ryan Air. Idiot Tyskar. Vill aldrig mer åka till Tyskland eller ens se en tysk. Ha!

Annat som var kasst var att alla snacka tyska med oss, eller spanska. Okey spanska, det är ju det språk man talar i Spanien, men borde inte nästa språk vara engelska? Iallafall verkar det jävligt dumt att anta att alla kan tyska för så jävla stort är inte språket. Blev assur efter ett tag eftersom random folk sa saker på tyska och typ blev sura för att man inte svarade. Idiotjävlar. Pallar inte ta massa exempel, eftersom detta inlägget typ är det längsta i världshistorien, men ändå.

Nu får det vara nog. Skrivkramp.

Hemma!

Sicken pärs det var att komma hem igår... Började resan klockan halv4 på morgonen och var inte hemma förens klockan 9 på kvällen. Helt sjukt. Ett tag trodde jag att vi skulle få bosätta oss i Lübeck. Det var sådär så att man skrattade fast man egentligen ville gråta. Nu är jag iallafall på jobbet, somnade rätt hårt igår efter att jag käkat om man säger så. Skriver mer om själva semestern typ ikväll eller så, måste gå igenom alla foton också, tror jag fota typ 160 bilder eller nåt på en vecka. Haha.

Bye Bye Now

Även igår strulade blogg.se. Kassa jävla sida.

Jag åker hemifrån om 1½ timme. Känns fortfarande helt overkligt. Jag antar att det mest beror på att jag inte ens sett hotellet eller några slags biljetter än. Som sagt Fia som fixat allting. Känns lite läskigt att lämna över kontrollen till en 15-åring, egentligen borde jag kanske inte ens ha gett henne det ansvaret, även om det var hon som tog det helt självmant.

Har oroat mig en del inför resan. Det mesta har ju som sagt strulat, och har väl sett det lite som ett tecken på att vi kanske inte borde åka. Som om det kommer hända något om vi gör det. Exakt vad vet jag ju förstås inte, men typ att planet krashar, eller att det skulle hända något med Rebecca eller Fia. Jag skulle avlida om det skulle göra det. Mig själv oroar jag mig inte för så mycket, men det är just ansvarsbiten inför mina medresenärer som gör mig worried. Att tv4 visade en dokumentär som hette "Hur man överlever en flygkrash" igår kväll gjorde mig inte direkt mindre nervös. Jag menar, om inte det är ett tecken, vad är?! (Om man översätter den meningen till engelska låter det mycket bättre)

Är iallafall rätt bra att skjuta undan de där orosmomenten. Finns egentligen inget jag kan göra åt saken, och som vanligt är det bara min hjärna som tänker alldeles för mycket.

Min armbåge gör asont. Kan inte ens lyfta något med högerarmen utan att det gör ont. Typ där i kärringknölen, där gör det mest ont, och så strålar det ut därifrån. Vet inte hur jag fått den skadan, känns inte som att det är blåmärkesont heller, mer som att det är nån sena eller något som är överansträngd. Hoppas det går över snart, kommer inte va skoj att gå runt och ha ont i en hel vecka utan att kunna gå till doktorn.

Har packat klart och fixat det mesta, ska bara fixa kattlådan en sista gång, bädda sängen och äta frukost. Klä på sig kläderna är ju ett hett tips också. Mamma ska ta hand om kissarna när jag är borta och vill att det ska vara fint när hon ska springa här fram och tillbaka, så kanske får städa lite också.

För övrigt färgade jag håret igår, det blev så nära svart man kan komma utan att det faktiskt är svart. Inte direkt vad jag hade tänkt mig. Men det kommer väl blekas i solen kommande veckan.

Mjaja. Goodbye allihop, nu slipper ni mig i en vecka. Bwahaha.
(Hoppas det regnar på er hela tiden, HA!)

SemesterShopping

Sprang på stan imorse och shoppade. Hatar som bekant att shoppa, och hatar det ännu mer när det är under tidspress. Tror dock att jag hann med att köpa allting som jag hade tänkt köpa... Det visar sig väl när jag kommer hem. Har iallafall köpt lite linnen, ett par leggins(!) hudkräm, hårfärg, en strandväska, en keps som jag hade tänkt ha som strandkepa (ingen solsting tack), solskyddsfaktor och så 4 böcker. Tog till mig tipsen och köpte:
  • Hejdå Allihopa - Conny Palmkvist
  • Kollektivt Självmord - Arto Paasillina
  • Hon går genom tavlan, ur bilden - Johanna Nilsson
och så en bok som jag velat läsa ett tag, enda boken som jag inte läst av Gardell...
  • Jenny - Jonas Gardell
Får väl skriva omdömen om böckerna sedan eller något. Hehe.

Fan Va Nice

Jag tappade precis en macka på golvet men åt upp den iallafall. Är det för skabbigt? Kanske tagit min pappas berömda(?) motto "lite skit rensar magen" för seriöst. Städade iallafall för typ 6 dagar sen. Jaja, inte dött än.

Minuspoäng Till Mig

Wihoo. Bloggen funkar igen. Försökt logga in hela dan, men det har icket fungerat.

Igår var trevligt, var asgod mat, kyckling i typ den godaste marinaden jag någonsin smakat. Fick hjälpa till att sätta ihop grillspetten innan och det var väl mindre trevligt iförsej. Väldigt kladdigt. Men det fick det väl vara värt I guess. Käkade och sen kom det lite mer folk, satt ute och pratade massa och sen började det såklart regna. Allihop fick klämma in sig i brorsans lägenhet, det var trångt men det gick! Pratade ännu mer, och så plötsligt var klockan 12 och vi blev mer eller mindre utslängda av brorsan som fick för sig att han ville dra till CP, och då var alla andra också tvugna att dra dit... Jahapp. Jag hade astråkigt ute, blev helt av, så gick hem efter max en halvtimme. Men kvällen innan var trevlig.

Min gaydar fick på nöten igår också, rätt så rejält. En brud som kom i sällskap av J (som är så mycket bög man kan bli) trodde jag direkt var flata. Jag var nästan helt 100 på det. Det var kläderna, håret, hela hon som liksom utstrålade det. Iallafall bi tyckte jag. Men icket. Hade tydligen inte ens hånglat med en tjej någonsin(!). Tji fick jag. Inte för att jag ville hångla me'na men ändå. Haha. Hon var dock väldans touchy feely på mig, typ hade handen på mitt ben och grejer... Enligt J var hon en väldigt fysisk person. Det är inte jag. Tycker sånt är weird, liksom ha handen på nån som man inte känner? Strange.

Var smart igår och drack mellanöl, jag är verkligen livrädd för att bli sådär bakis som jag brukar bli när jag druckit. Den rädslan fick mig även att hålla mig vaken till klockan tre på natten, jag kollade på TV, drack massa vatten och käkade potatiskroketter. Sen tog jag en alvedon så jag skulle kunna sova längre än till klockan 6 på morgonen. Kanske inte så smart egentligen, men hade ingen ipren hemma. Vaknade dock klockan 8 ändå, men kunde somna om rätt så bra. Jag har ändå vart lite för seg för att palla gå på stan idag, så det får jag göra imorgon. Har iallafall tvättat, så har uppnått ett av de två målen jag hade för dagen, är rätt nöjd ändå.

Macka, te och WoW. Ja tack.

Sammanställning Boktips

  • Hejdå Allihopa - Conny Palmqvist
  • Morfin - Tomas Jacobsson
  • Kollektivt Självmord - Arto Paasilinna
  • Saga om Valhalla - Johanne Hildebrandt
  • Vingklippt Ängel - Berny Pålsson
  • Ego Girl - Carolina Gynning
  • Det Ska Bli ett Sant Nöje att Döda Dig - Magdalena Graaf
  • Smulklubbens Skamlösa Systrar - Mia Lodalen
  • Trekant - Mia Lodalen
  • Där Ingenting Kan Ses - Anna-Karin Granberg
  • The Real Bettie Page - Richard Foster
  • Rebell med Frusna Fötter - Johanna Nilsson
  • Juno and Juliet - Julian Gough

I'm Out Of Here (snart)

Precis insett att jag bara har 2 dagar kvar på jobbet och sen FRIHET! Iallafall i en vecka. Men jag kommer från och med imorgon slippa min farsa i typ 4 veckor. Förhoppningsvis kommer mitt förakt för honom att minska under den tiden.. Om inte blir det jobbigt. Redan jobbigt nog att förakta en pappa, irriterande om jag måste börja göra det med två. Jag skulle vilja skriva "Män asså..." och sucka, men tyvärr så är det nog lika mycket "Kvinnor asså..." och lika mycket suck efter det. Varför är det bara jag som är perfekt för? Hahahaha. Kunde nästan hålla mig i en sjufjärdedels sekund.

Jag måste försöka hinna gå på stan och köpa böcker på söndag. Imorrn hinner jag inte, ska först jobba, sen åka med farmor till nåt ställe där dom säljer begagnade möbler och leta efter en stor byrå som jag kan ha i hallen (jag har för mycket skit), och efter det ska jag hem och göra mig iordning inför min brors inflyttningsfest. Vi som hjälpt till att fixa i lägenheten blir bjudna på mat och grejer innan alla som inte hjälpte till får komma. Känner mig lite priviligerad. Bwaha. Erica kommer till den senare delen av partajet, skoj skoj. Söndag blir det shopping och så måste jag tvätta redan befintliga kläder inför resan. Måndag jobb och tisdag är jag out of here! Wihoo! Happy times.

Åuh. Mina katter ligger och gosar med varann, tvättar och håller om. Jag blir fan avundsjuk. Det är illa. Mycket illa. I think I need som lööv. Någon som ställer upp? Bwahaha.

Vänner My Ass

Jag blir så trött... Pappa är som en helt annan människa känns det som. Mina föräldrar har tjafsat nästan hela dagen om pengar, precis som jag visste att de skulle göra. Att farsan träffat den där nya bruden Marita (vad är det för jävla namn liksom? gert och marita.. snyggt.) har verkligen påverkat honom. Han höll inte på såhär innan. Fan vad irriterad jag blir. Allt snack om att de skulle vara vänner och bla bla verkar ju som bortblåst. Precis som jag visste att det skulle bli återigen. Men när jag sa det då, då var det nej nej, så kommer det aldrig bli. Bah! Jag är fan 20 år yngre än dem och vet tydligen redan mer än dom om förhållanden. Fler nyheter på den fronten är att pappa och Marita (fan vad jag hatar henne redan) ska åka utomlands tillsammans. Redan bokat resan och allting. Observera att de träffats EN gång innan de bestämde detta. Men de har ju "pratat i telefon flera timmar om dan". Ursäkta? Pappa har då aldrig pratat i telefon med någon överhuvutaget längre än 5 minuter innan detta. Mindre nyhet är att även mamma har börjat se sig omkring... Hon var på nån slags date igår, kollade på ett band och käkade middag. Dock rätt svårt att bli upprörd för det när ens pappa rör sig framåt i ljushastighet.

Fan vad jag verkligen behöver semester och komma ifrån allt detta.

Bitter Som En...

Har inte känt för att skriva blogg senaste dagarna. Känt mig lite väl bitter. Vissa dagar känns det liksom som att allt går emot en. Det ska ju alltid vara nåt liksom, det kan aldrig bara få vara bra. Först blev jag glad för att serlot kommit hem, och sen var pappa tvungen att göra allt till skit igen. Hela grejen med resan har fuckat sig från dag 1, varenda lilla moment som överhuvudtaget kan strula har gjort det, och det är fortfarande inte klart från transfern om de lyckats ändra om våran destination, även fast vi betalat för det verkar det vara jävligt svårt att skicka en bekräftelse. Vi åker liksom på tisdag. Inte så lång tid kvar direkt. Skulle vilja säga att det löser sig, men jag är inte säker på det, och eftersom jag är äldst så kommer de anta att jag ska lösa det och jag pallar  fan inte. Är det för mycket begärt att få ligga på en strand och läsa bok eller vad? Blä.

Jag lyckades iallafall ta mig i kragen och städa och tvätta i onsdags, måste tvätta mer typ idag, hann bara med handdukar och lakan sist. Kläder kan ju vara bra, särskilt eftersom jag ska åka bort. Vart på apoteket också, köpte mascara där... Undrar om den är bra? Mina ögon har blivit helt känsliga på sistone, kliar på dem, så tänkte att allergivänlig mascara kanske kunde vara nåt. Hmm.

Är på jobbet och det är asmycket verkstad tills idag, men G är inte här än. Ibland undrar jag vad han tänker med. Nuförtiden är det där ibland = jävligt ofta.

Fan Vad Förbannad Jag Är

Åh, precis såhär som jag vill vakna. Med att någon ringer mig 3ggr och när jag väl svarar så blir jag utskälld. Det var pappa som ringde och lät upprörd. Han var sur för att han bara får 2 veckors semester, som enligt honom inte ens kan räknas som semester, eftersom han måste städa gamla huset och fixa med mammas lägenhet. Jag trodde det mesta var klart, och det är ändå mamma som fixat med semestern och gav mig en vecka nu snart när jag drar till mallis, sen ska jag jobba 1 vecka, och efter det har jag 2 veckor ledigt i sträck. Då tyckte pappa att han skulle få vara ledig den andra veckan och att jag skulle jobba då. Ehh.. Nä. Jag jobbar redan den där veckan just för att han ska få vara ledig 2 veckor i sträck. Jag vill vara ledig 2 veckor i sträck också, har redan fått planera om min semester både en och två gånger och nu har jag redan planer. Efter mycket tjafs och gnäll från hans sida om att vi var så egoistiska som inte hade frågat honom, och tror att han är nån slags robot och bla bla så kröp det till slut fram varför han kommit på helt plötsligt att han vill vara ledig då. Jo. För att hans nya ragg har semester då. JÄVLA IDIOT. Ska jag behöva flytta på MINA semesterveckor som redan är planerade, bara för att han hipp som happ hittat en ny tjej? Antog han att vi skulle planera semesterveckorna efter om han eventuellt skulle ha hittat någon annan tills dess? Vafan tänker människan med? Och liksom, de har precis träffats och de ska ändå ha semster ihop? Jag blir fan knäpp av det här. Orka? Anklaga mig för att vara ego liksom, vad fan är han då?

Hmkay

Spelat WoW hela kvällen och lyssnat på Dane Cook (stand-up snubbe). Jag lyssnade på honom när jag gick till jobbet igår och idag också, och jag kan inte låta bli att garva högt när jag lyssnar på han. Måste se rätt skoj ut när jag går helt själv och flinar och skrattar. Men jag har roligt iallafall. Shit, det är rätt svårt att lyssna samtidigt som jag skriver. Musik funkar liksom, men om jag ska lyssna på vad han säger och hänga med så måste jag ju liksom koncentrera mig på det. Jag kanske inte har så bra simultanförmåga som jag trodde. Men det är ju på engelska! Jag har kommit på att jag suger på det. Eller, jag fattar det bra, kan skriva och läsa det rätt bra, kollar ju på alla filmer utan text och sånt, men att snacka! Shit. Hatar när det kommer in folk på jobbet som ska snacka engelska. Liksom, cykeldelar på engelska? Och det är så pinsamt, för jag har bott på Irland och snackat endast engelska i ett halvår, så borde ju kunna. Jag har kunnat. Men nu, det är helt borta. Men såklart vet ju de på jobbet om det, så jag får alltid snacka med de engelska männskorna som kommer in. Värsta är när de säger det till kunden, att jag bott på Irland, för då förväntar de sig att jag ska vara bra, men jag suger verkligen. Pinsamt för fan. Vad gör man åt saken? I donno.

Sidetrack, vad skulle jag skriva om egentligen? Jag vet inte. Kommer inte ihåg.

Åuh, jag är trött. Tack för alla boktips förresten, ska kolla upp dem närmre under veckan. Vill absolut ha med mig en svinbra bok till Mallorca. Läsa på stranden är sweet!

Boktips Part II

Skrev förut att jag tyckte min pappa vart snäll mot mig nu när Serlot vart borta och sådär, och att jag funderade på att göra något snällt till/mot honom. Nu har jag gjort det. Tror inte han märkte av den snälla gärningen, eftersom den bestod av att inte göra något snarare än att göra något. Han berättade nämligen att han träffat nån kvinna som han mailat(!) med i söndags. Jag blev inte arg. Inte utåt iallafall. Tycker jag var jävligt snällt gjort av mig. Faktiskt. Bara grejen att han mailat är ju helt störd. Min pappa är så anti-datorer så det finns inte. Då kan ni ju tänka er hur stört jag tycker den senare biten är.

Angående böcker så gillar jag människoöden, mer åt det tragiska hållet. Haha. INTE sliskigt romantiskt (hetero)crap. Fick tips om "Egogirl" men jag skulle hellre dö än att visa mig med den boken i handen (Förlåt NT). Att gynna Gynning (haha!) borde det vara dödsstraff på. Iallafall. Några av de bästa böckerna jag läst är Parfymen av Patrick Süskind och Fru Björks Öden och Äventyr av Jonas Gardell. Sen kommer jag bara på Kyssa Sammet av Sarah Waters eftersom det var den sista boken jag läste och den var helt okey... Har säkert läst andra böcker som jag tyckt om, men att komma ihåg titlar och sådär känns jobbigt. Typ Pojken Som Kallades Det av Dave Pelzer är exempel på tragiska böcker som jag tycker om, den stilen alltså, även fast just den inte är bland det bästa jag läst.

Tips Tips Tips!

Boktips Tack

Jag är jättesugen på att läsa böcker, men vet inte riktigt vad jag ska läsa... Vill ha tips! Den som ger mig boktips om deckare och kriminalromaner får dock på nöten.

Åtta Fästingar

Det blev resultatet av Serlots lilla äventyr. Fy fan. Jag hatar verkligen fästingar.... Ryser i hela kroppen. Får för mig att de hoppat av Serlot och krälar runt i min säng nu eller något... Iouuw. Jag har haft en fästing i hela mitt liv och då ville jag typ dö av äckel. Fick låna en sån där fästingborttagare av mamma idag, det var bra, för när jag försökte med pincett imorse så gick det inte särskilt bra. Nu fick jag dock bort alla, iallafall de som jag hittade. Alla satt på hans öron. Fatta, ÅTTA fästingar på två små stackars kattöron. Inte konstigt att han har kliat sig senaste dagarna. Förhoppningsvis hittar jag inga fler...

The Aftermath


image150


Serlot är hemma och sover för det mesta. Han är nog uttröttad efter sina utomhuseskapader. Jag skulle verkligen vilja att han kunde berätta vart han varit och vad han har gjort. Och att jag kunde berätta hur orolig jag vart och att jag letat efter honom. Fan att jag inte kan kattspråk.

Det ringde en tjej till idag och sa att hon trodde att hon hade sett Serlot igår. Jag blir så himla glad för att folk bryr sig så pass mycket att de ringer. Det värmer faktiskt väldigt mycket. Liksom att jag bryr mig är ju självklart, men det är ju inte deras katt och de har ingen relation till varken mig eller Serlot. En del som jag känner har verkligen brytt sig och erbjudit sig att hjälpa till att leta och sådär, ställt upp när jag behövde det, men vissa andra är jag verkligen besviken på. Som Nina till exempel. Hon bor 2 hus ifrån mig, jag har satt upp en lapp i hennes hus, men ändå så ringer hon inte ens och frågar hur det har gått eller erbjuder sig att hjälpa till. Jag vet inte om hon tycker att det var jag som borde ha ringt henne, men jag tycker att det är den som mår bra som ska ringa till den som mår dåligt i en kompisrelation. Vet inte. Känns inte alls okey iallafall. Pappa däremot har vart asgullig hela den här tiden, även om han inte har kunnat hjälpt mig att leta så har hans stöd betytt jättemycket. Borde köpa en blomma till han eller nåt.

Känner mig fortfarande helt trött efter allt detta. Är orolig för den andra katten också... Men vet inte riktigt vad jag ska göra för något med den. Jag kan inte ha 3 katter i en etta liksom, det funkar inte. Och den nya katten vill säkert gå ut också, och då blir det problem med Serlot och Marsei... Blev jätteallergisk mot den katten också. Det kanske går över iförsej. Åh. Stackars lilla misse om den är hemlös. Finns det någon som vill ha en katt så kan de ju hojta till mig här. Han var verkligen jättemysig och gosig.

Serlot Är Hemma!

Detta är fan helt sjukt. Serlot är hemma igen. Känns helt overkligt... Jag hade ju som sagt sovit i soffan, sen låg jag och glodde på TV och så tyckte jag plötsligt att jag såg ett par svarta tassar uppe i fönsterkanten utanför. Har ju byggställningar utanför... Sprang ut för jag trodde typ att jag kanske sett i syne, men när jag kom ut så såg jag att det var Serlot. Han såg lite rädd ut, men när jag prata med han så jamade han tillbaka som han brukar. Fick lyfta ner honom och ta in honom. Jag började grina av ren lättnad när han var inne.Känns helt overkligt. Så himla skönt, värsta lättnaden verkligen.

Idel Falska Alarm

Det har regnat sen tp 4-tiden här, men ingen Serlot i sikte. En granne plingade på och sa att de hade sett en svart katt precis utanför mitt hus, så vi sprang ut, men jag såg då ingen katt. Sprang runt och letade i området i typ trekvart. Tycker ju att han borde komma om han verkligen var där. Fan också.

Somnade i soffan efter att ha ätit mat. Vaknade nyss. Bådar gott för min dygnsrytm, verkligen. Men tror iförsej att jag behövde få sova. Nu har jag dock kasst samvete för att jag sovit och inte vart ute och letat. Åuh.

Dubbelgångare

Var ute och letade efter Serlot och satte upp lappar i busshållplatser, och när jag höll på med det så såg jag en katt på en balkong som såg ut som Serlot. Det var ju svårt att se om det verkligen var han, men kände att det var värt att gå upp och iallafall fråga om det var så att de hittat en katt. Plingade på, men ingen öppnade. Hörde dock röster bakom dörren, så jag visste att de var hemma. Jag kan ju iförsej förstå att de inte ville öppna med tanke på hur jag ser ut... Helt rödgråten, påsar under ögonen och ser allmänt miserabel ut. Trodde säkert att jag var en knarkare eller nåt. Iallafall så kollade jag upp namnet på dörren och sen fick jag Ib att ringa och fråga om de hittat en katt. Det hade dom inte, det var en honkatt som tydligen var nån blandning med burma. Tyckte att den katten var lite plattare i fejset än Serlot men det är ju svårt att se på avstånd. Usch. Hatar att slängas mellan hopp och förtvivlan, det är fan bland det jobbigaste jag vart med om detta hära.

Direkt efter att Ib lagt på så ringde det en tjej och frågade om jag hade hittat min katt ännu. Det hade jag ju inte, så då sa hon att ett äldre par hade frågat henne om hon letade efter en katt och att de hade sett en svart liten katt som satt och jamade. När hon beskrev vägen så var det dock exakt där som jag lämnat den andra katten... Så det var ju honom de hade sett. Nu har han ju dock halsband på sig, så man tycker ju inte att de borde blanda ihop dem. Åuh. Blä. Orkar inte detta. Men att hon ringde gav mig iallafall hopp om att någon annan kanske ringer också. I really hope so.

Beslut Taget och Utfört

Okey, jag vet inte alls om det var det rätta att göra, men jag åkte till djuraffären och köpte ett halsband med säkerhetsspänne, skrev mitt telefonnummer på det, satte på det på den nya katten och körde den dit jag hittade den. Han sprang direkt in dit jag hitta honom, verkade rätt nöjd. Om nu den har en ägare så borde ju han/hon ringa till mig eftersom det sitter ett nytt främmande halsband på honom med mitt nummer i, och om han irrar runt där hur länge som helst så lär ju dom som bor där märka det och ringa mig då i så fall. Vet inte, kändes som det var det bästa jag kunde göra, han satt och jamade vid fönstret nu när det slutat regna och ville ut. Katthemmet jag ringde till verkade inte vara beredda att ta honom, de hade fullt och bla bla. Jag skulle antagligen ha engagerat mig ännu mer än vad jag gjort nu i den nya katten om det inte vore för att Serlot är borta. Jag måste liksom koncentrera mig på det.... Känns som rätt beslut, än så länge iallafall...

Men What To Do?!

Ångest ångest ångest. Jag vet inte vad jag ska göra med den nya katten. Funkar inte att ha den här. Jag vill inte ha honom här. Jag vill ha Serlot hemma. Jag funderar på att släppa tillbaka den nya katten där jag hittade den, och be hon tanten ha koll på den. Om ingen verkar ta hand om den så vet jag ju var den håller hus och kan hämta den igen. Tänkte på den där idéen med ett halsband också, sätta på den ett med mitt telefonnummer och ett meddelande om att att jag vill att ägaren ska ringa mig. Om han inte har en ägare så kommer ju någon annan att hitta honom och tycka synd om han och då hitta mitt nummer och då får jag ju ta tag i hela grejen igen. Marsei ligger fortfarande och trycker under stolen, och jag pallar fan inte med mer dåligt samvete än vad jag redan har. Vill ju göra det rätta, men jag vet inte... Denna nya katten är visserligen smal, men inte undernärd och inte heller skabbig eller så... Jättesocial också. Borde ju vara någons katt liksom. ÅUH JAG VET INTE. Orkar fan inte detta hära.

New Cat Issues

Har nu ringt polisen för andra gången idag och anmält att jag hittat en katt.... De måste ju tro att jag är dum i huvudet. Först söker jag en svart katt, sen hittar jag en svart katt. Hmm. Verkar dock vara lite krångligare att få lämna den till ett katthem än vad jag trodde att det var. Fick höra att det var polisens ansvar att ta emot katter, men enligt dem så tar dom inte emot katter, utan det får katthemmen göra. Det lät typ på henne som att det var fritt fram att behålla katten.. Inte direkt vad jag ville höra. Nu ska jag tydligen börja sätta upp lappar om "upphittad katt" också, vilket fördubblade mitt arbete. Känns som att jag vill lägga min energi på Serlot, inte denna nya katt. Vill bara lämna honom till katthemmet och låta dom göra jobbet så att säga. Kanske ego, jag vet inte, men jag saknar min katt och vill ha tillbaka honom, vill kunna gå och leta efter honom och lägga krutet på det. Denna nya blev liksom som ett sidospår till hela grejen...

Han den nya verkar iallafall stormtrivas här hos mig. Ligger på pläden i fönstret och purrar för sig själv, har käkat torrfoder för glatta livet och gått på lådan. Han verkar bara acceptera situationen som att "jahapp, här ska jag bo minsann... trevligt!". Konstigt katt det dära. Dreglar gör han också, när han kelar vill säga, vilket han helst vill göra hela tiden iförsej.

Nu när jag vart ute och letat efter Serlot så har jag sett typ 5-6 andra katter, och så denna som följde med hem... Tycker ju faktiskt att jag borde ha hittat Serlot då också, egentligen. Åh, jag saknar honom så jag håller på att bli galen.

Ersättning?

Hmm. Lite interesting turn of events har hänt nu kan jag ju säga... Jag var ute och letade efter Serlot, och mötte en tant med hund som brukar vara på jobbet ibland. Jag frågade om hon sett en svart katt utan halsband runtikring, och det sa hon att hon hade. Jag fick hjärtat i halsgropen, men vågade inte riktigt tro att det verkligen var Serlot hon hade sett. Men följde med dit hon hade sett katten. Letade ett tag och hörde mjaoanden efter ett tag. Såg ett fejs på en svart katt och trodde verkligen att det var han, men det var det inte. Det var en annan katt, en korthårig. Utan halsband och ID-märkning. Jag tänkte först lämna han/henne kvar där, men sen kom jag ju på att så kan jag ju inte göra. Vet ju hur jag vill att någon ska göra som hittar Serlot. Ta med honom till katthemmet eller så... Göra något. Så jag tog med den nya katten hem. Bar den stundvis, men mest gick den efter mig. Marsei är väl inte riktigt jätteglad, men inte jättesur heller... Gömmer sig mest. De har inte rykt ihop än iallafall. Jag måste kolla upp katthemmets öppettider och sådär så jag kan lämna den nya katten där. Åuh. Vilken soppa.

Let It Rain

Det enda jag önskar just nu är att det ska börja regna så att Serlot inte tycker det är så skoj att vara ute och kommer hem igen.

Orkar Inte

Jag känner mig helt vimsig, yr och utmattad. Jag orkar inte mer. Jag har letat flera gånger i området här runt omkring, men ingen Serlot. Kanske letar på fel plats, men det känns verkligen inte som att han skulle gå över vägen eftersom han är rädd för bilar. Jag orkar inte leta mer idag, orkar inte fixa mer. Men jag får jättedåligt samvete för att jag känner så. Kunde inte sova inatt, hade fönstret lite på glänt så jag skulle höra om Serlot var utanför och jamade, minsta lilla ljud så vaknade jag till och sprang fram till fönstret. Äter typ inte heller, har precis lyckats få i mig nånting.

Åh jag blir så arg när jag tänker på att han kanske struttar runt och är hur glad som helst och nöjd med tillvaron, helt ovetande om att jag letar som en galning efter honom och är jätteledsen. Men å andra sidan vill jag ju hellre att det är så än att han är påkörd, eller sitter fast nånstans, eller är rädd eller inlåst i nåt förråd och inte kommer ut. ÅUH. Jag avlider av att inte veta.

Search & Rescue

Nu har jag fått lite info av B, bland annat att man måste registrera sig själv på kennelklubben med id-märkningen för att det ska finnas i nåt slags register. Så det har jag gjort nu, dock måste man skicka in papper dit och betala nån avgift, så det kommer väl ta ett tag innan det blir reggat. Sen har jag skickat en anmälan till katthemmet här där jag bor, samt satt in  en annons där. Polisanmält har jag också gjort, och satt upp lappar i alla husen här i närheten och på ICA och Coop. Känns inte som att jag kan göra så mycket mer.... Vill liksom vara ute och leta, men samtidigt vill jag vara hemma om han skulle komma hem. Skulle behöva vara mer än en person känns det som. Pappa tyckte jag skulle ringa runt till alla jag känner och anordna search and rescue typ, så att folk går runt samtidigt i olika områden och kollar cykelförråd och sånt också. Vet inte om jag ska göra det, kanske är för tidigt? Jag har fortfarande en förhoppning om att han kommer komma hem av sig självt snart. Men har det gått mer än 3-4 dagar så får det bli så.

Still Gone

Okey. Mina förhoppningar på att Serlot skulle komma hem under natten har inte infriats. Nu ska jag därmed ut och leta som en galning överallt här i området. Hur långt bort kan han gå liksom? Hur länge ska man vänta med att sätta upp lappar? Kan man anmäla en katt försvunnen och vart någonstans gör man det i så fall? Kan man ringa till katthemmet redan nu och kolla om de fått in honom?  Har de något register med mitt namn och telefonnummer länkat till hans id-märkning i örat? Fan jag har inte koll på någonting.

Serlot Är Borta


image149Serlot har rymt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kom hem och blev förvånad över att det bara var Marsei som mötte mig i dörren, sen blev jag orolig när han inte kom när jag ropade på honom, sen blev jag hysterisk när jag märkte att han inte var nånstans i lägenheten och att fönstret ni ser på bilden stod öppet. Fönstret går typ inte att stänga ordentligt, för det har slagit sig, och på nåt sätt har han lyckats få upp det och hoppat ut. Jag har ju vart borta i ett dygn typ nu, så jag vet inte alls när han försvann, det kan ha vart för en timme sen, eller så kan han ha dragit precis när jag gick.

Alltså, vafan ska jag göra? Jag har vart i skogen och letat efter honom, men det kom bara en annan kattjävel hela tiden. Han brukar ju alltid komma när jag ropar på honom. Jag vill typ ha fönstret öppet så han kommer in om han hittar tillbaka, men jag vågar inte riktigt, för tänk om Marsei smiter också? Fan fan fan fan fan fan fan. Jag får sån jävla ångest för att jag vart borta så länge. Ångest för att jag inte är ute och letar. Men det är mörkt ute och han svarade inte när jag var där nyss. Att bara sitta och vänta känns så jävla jobbigt, men det känns som att det egentligen är det enda jag kan göra... Vet att katter är ute hela tiden en del, men han är inte det normalt, och han har inget halsband, så om nån ser han kanske de tror att han inte har nån ägare. Han är iallafall märkt, vilket jag är jävligt glad för.  ÅH KOM HEM!

Friends In Need

Ett pepptalk senare och jag satt i bilen på väg hem till Vera. Det är bra med kompisar som fattar hur jag fungerar, och som inte tar illa upp för att jag är som jag är. Folk som jag lär känna tycker säkert att jag är dryg och dum i huvudet ibland för att jag ställer in saker i sista sekunden för att jag inte pallar, det är tydligen inte en acceptabel förklaring. Visst skulle jag kunna komma på andra (falska) förklaringar, typ min mamma är sjuk eller nåt, men det är inte riktigt min grej. Då tar jag hellre att en del går runt och tycker jag är konstig och otrevlig. Inte som att jag lider av det. Jag har inte så jättemånga vänner egentligen, men det är ändå för många. Känns inte som att jag hinner med att träffa dem, jobba 6 dagar i veckan, städa, tvätta, diska, laga mat, handla mat, leka med katterna, rensa kattlådan, sova och dessutom hinna vara själv så mycket som jag vill och behöver. Vänner är ju bra att ha, men att skaffa fler känns inte så aktuellt egentligen, det skulle bara ge mig ännu mer dåligt samvete och sätta ännu mer press på mig själv. Tråkigt egentligen, men jag pallar liksom inte med ikringflängandet som jag sysslade med förr för att hinna med allting.

Hm. Iallafall. Igår var trevligt, vi skulle kolla på film egentligen, men istället tillbringades kvällen med att sitta i Veras kök och lyssna på Sommar i P1 med Filip och Fredrik. Efter det kollade vi på massa klipp från HippHipp, Nile City och Kvarteret Skatan. Och pratade massor förstås. Sov över hos Vera och lyckades försova mig så fick slänga mig i bilen nyvaken och köra direkt till jobbet. Nu jobbar jag i t-shirten jag sov i och med sminket som jag satte på mig i bilen precis innan jag gick in på jobbet. Fresh I tell you. Men det var faktiskt värt det tro det eller ej. Moaha.

Min Hjärna Är Knäpp

Jag är så satans trött hela tiden. Kan ju bero på att jag sover rätt lite för att vara mig, men jag tror mest att det beror på brist på inspiration till att göra nånting. Allting känns boring och jobbigt. Som ikväll ska jag egentligen träffa Erica och Vera, bara slappa hemma hos Vera och kolla på film. Det känns som en bra idé egentligen, men är man på det här humöret som jag är på nu så känns det nästan som ett oöverstigligt hinder att ta mig dit. Att hänga där är bara kul och trevligt, men att ta mig nånstans känns bara... Blä. Sen får jag dåligt samvete inför Erica och alla andra som jag egentligen vill träffa. Det är ju mig som det är nåt fel på. Vanliga människor vill ju umgås med sina vänner. Varför är jag såhär konstig för? Jag vill ju men.. Ja. Hatar min hjärna ibland.

Jag Anar Flator I Mossen

Wihoo, fixat ihop cash till datorn nu. Fick låna 2000 spänn av jobbet, sen hade jag 2000 innestående plus att jag har massa pengar på kontot som jag kan sno av. Skulle säkert haft råd med datorn utan att lånat 2000 spänn, men jag vill gärna ha lite att röra mig med också, iomed utlandsresan om 2 veckor och sådär. Ska bli nice att få en ny och slippa den jag har nu... Den är både onödigt stor, ful och kass. Eller, askass är den ju inte, den har tjänat mig väl. Vad gör man med gamla datorer? Den är nästan värdig en belöning av något slag, för lång och trogen tjänst. Guldklocka kanske. Moaha.

Jag är inne i en WoW period nu. Vill bara spela hela tiden. Har gått runt på jobbet och tänkt på WoW hela dan. Haha. Illa. Har inte börjat spela än idag dock, för jag var bara tvungen att duscha och tvätta håret, och nu måste jag äta. Är inte sugen på nåt, men ändå ashungrig. Jobbigt jue. Får rota runt och hoppas på att något verkar lockande när jag ser det.

Förresten så har jag börjat se flator lite överallt. Jag har inbillat mig att det inte finns några alls i min närhet och därmed inte ens spanat ett endaste dugg. Men idag var det inne en misstänkt flata på jobbet, och jag såg en brud som jobbade med trädgårdsarbete utanför mitt jobb som också var väldans misstänkt... Hmm. Jag kanske är oerhört fördomsfull som antar att en brud med jobbarkläder och en stor maskin i händerna är flata, men vafan. Man måste ju ha några riktlinjer för tecken, annars är man ju totalt lost. Jag är iförsej rätt så lost, min gaydar (flatdar låter inte alls lika bra) är så gott som icketexisterande. Men övning ger färdighet eller nåt sånt, tyvärr är det svårt att kontrollera om den har rätt eller inte, iallafall såhär in every day life. Tricky tricky.

Måste äta NU! Blodsockernivå sjunker drastiskt...

Elektroniskt Uppror

Åh, jag borde sova, men är lite hög på sockernivån i chaiteet som jag druckit precis samt kinapuffarna som jag åt till. Hmm. Kanske inte så smart såhär i efterhand.

Alla mina elektroniska prylar har bestämt sig för att sluta fungera. Det tycker jag är hemskt taskigt av dem. Min dator är ju lite si och så, ingen panik visserligen, men jag vill helst byta innan den packar ihop helt. Skulle bli så jobbigt då. Min TV har också börjat störa sig, den knäpper och låter konstigt, och nu har den börjat stänga av sig själv. Har hänt 2ggr. Jag är lite rädd för att brinna inne. Har ingen brandvarnare hemma heller. Första gången den stängde av sig trodde jag att det var katterna som råkat gå på kontrollen eller så, men den här sista gången vet jag att det inte var så. Läskigt tycker jag. Har dragit ur kontakten så länge, får väl bara ha den i när jag är hemma och tittar på TV liksom. Den tredje grejen är mina hörlurar till min iPod, de har gått sönder. Eller, det är katterna som käkat upp den ena hörsnäckan. Jag har kvar de som ingick när jag köpte den, så det är väl ingen panik visserligen, men ändå. Vill ha ny mobil också, jag hatar verkligen den jag har nu. Fattas så många funktioner som jag tycker är viktiga.

Vad larvig jag är egentligen. Borde kanske skita i alla såna elektroniska manicker och typ börja leva som man gjorde på stenåldern istället. Undrar om människorna var lyckligare på den tiden. De hade iallafall inte såhär mycket tid till att fundera på massa onödigt crap iallafall. De behövde inte jobba heller, bara döda lite djur då och då. Föda 7-8 ungar. Springa från sabeltandade tigrar. Låter trevligt.

Sova var det ja.

Snigel På Ögat

Aj. Jag har spelat för länge. Min högerarm gör asont. Jag behöver inget träningskort, att spela WoW bygger upp fin-fina muskler. Iallafall i högerarmen. Eller så bygger det endast upp så kallad musarm. Hmm.

Jag sov till klockan 16 idag. Är det bra eller? Jag känner mig trött nu, men jag tror inte att jag kommer kunna somna om jag lägger mig. Ska försöka, men jag är icket hoppfull inför resultatet. Det är i såna här lägen som jag önskar att jag hade sömnpiller hemma, vill ju inte förstöra min dygnsrytm helt liksom.

Var på promenad med Nina en sväng idag vid 8-tiden. Hon tvingade med mig, sa att jag skulle må mycket bättre om jag gjorde det. Visst, frisk luft funkar väl, men satan vad jobbigt det var. Helt kallsvettig och hjärtklappning. Jag skulle tycka synd om mig själv om det inte vore för att jag åsamkat mig själv skadan. Finns ju ingen att skylla på förutom mig själv. Det kryllade av sniglar på marken också, fick typ nackspärr av att kolla ner på marken hela promenaden. Alltså, sniglar måste ju vara ett av naturens mest onödiga djur. Helt söliga, slemmiga, äckliga och dessutom är det aslite andra djur som gillar att käka dem. Därav det stora antalet på vägarna. Usch och yäck och blä. Die snigels die.

Lite te och sen ett sovaförsök.

Lucky Me

Wiiie, den låg under stolen som tröjan hängde på. Happy times.

Aldrig Mer

Åahhrgh. Påminn mig om att aldrig mer gå ut. Visserligen var det roligt att hänga med gänget, men det var fan inte värt det. Jag mår alltid så jävla förbannat kasst dagen efter. Jag kan dessutom inte sova när jag är påverkad, det går bara inte. Ligger i nåt slags halvkoma och får sakta mer och mer huvudvärk. Sen blir huvudvärken sådär outhärdlig, men jag kan inte ta värktabletter, för det gör bara att jag kräks. Klockan 8 imorse så spydde jag visserligen iallafall, trots att jag inte tagit värktabletter. Blä. Jag hade ju iförsej kunnat räkna ut med arslet att det inte var så smart att gå ut när jag sovit helt mongo dagen innan, och inte ens kände för att gå ut. Så jävla osmart och snål och dum i huvudet är jag att jag går iallafall. Blä x2.

Det som är mest blä är att jag inte kan hitta min mobiltelefon. Den är spårlöst försvunnen. Jag vet att jag hade den när jag gick från stället, för jag ringde till Nina och sa att hon skulle vänta på mig så vi kunde ta taxi hem. Men sen ringde jag inget mer, och den ligger inte i min tröjficka där jag hade den hela kvällen. Jag kommer typ avlida om det är så att den är borta. Pallar fan inte det.