Du Är Förlovad, Jag Är En Levande Människa

Känns lite bättre idag. Både den eventuella sjukdomen och sådär allmänt. Iallafall så länge som jag inte tänker på det. Om jag gör det så kommer jag in på tankar som är jävligt töntiga såsom "vad är meningen med livet" och sånt och kommer fram till att det inte finns nån mening och att man lika gärna kan lägga sig under en sten och förmultna iallafall. Så ska inte tänka på det helt enkelt.

Igår så körde jag på stilen att inte tänka på det och tackade därför ja till att åka hem till Erica och kolla på Yrrol och käka chips. Det kändes lite kasst eftersom jag ställt in med A tidigare på dan, men jag känner väl helt enkelt ingen prestationsångest what so ever med Erica. Det gör jag däremot med A eftersom jag inte känner henne särskilt bra. Vi kollade iallafall på Yrrol och käka chips precis som planerat, Vera kom också förbi en sväng. Hon var bitter och det gillade jag. Erica var däremot typ kär och puttenuttig och det gillade jag inte. Ha! Det var rätt skoj att se Yrrol med dem, för de kunde filmen utantill precis som jag, så det gjorde inget att jag satt och sa var och varenda line precis innan de sa det i filmen. De gjorde nämligen samma sak de också. Vera drog hem vid 11-tiden och sen kollade vi på Arne Anka, käkade nattmacka och gick och la oss. Sov till typ halv1 idag, kan bero på att det var asmörkt i rummet jag sov i, inga fönster. I såna rum känns det som att man skulle kunna sova bort hela sitt liv.

Tänkte försöka sätta igång projekt gryta, sen kommer B hit och ska hämta sin cykel. Tror jag åtminstone. Vi bestämde det för några dagar sen, men har inte hört av henne än. Får väl se. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, käka upp mina oreos jag köpte i Spanien och kolla på Evan Almighty som jag tankade hem igår. Eventuellt kollar jag på The Number 23 också, men den tror jag är för läskig för att jag ska våga kolla på själv. Jag är en riktig chicken när det gäller film.

Åuh hungrig. Tur att grytan bara tar 6 timmar att göra.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Number 23 är inte läskig alls. Det är mer psykologiskt dramathriller än thriller/skräck. Rätt cool, men slutet var lite B.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback