But Why (Not)

107336-22

Our Skin Has Big City Illness

"The Bluprints Part II" med Swimfaster Godwhispers är typ världens bästa låt. Kan lyssna på den 30 ggr i rad utan att det blir tjatigt. Om ni undrar varför jag börjar snacka om det är det bara för att jag snodde rubriken från den låtens text. Chip Chop så va det med det.


107336-21


Shit, jag måste verkligen klippa mig snart! Oh well, ännu en sak som man måste lägga pengar på.. Damn it. Körkortet tog ju upp en del pengar om man säger så. Men aja. Nåt man måste ha liks... O dessutom är det ju bara pengar. Det får man alltid mer av på ett eller annat sätt.

Usch vad trött jag är. Känns att jag gick upp klockan halv 8 imorse. Gick o la mig runt 10-11 i Flen hela tiden, och eftersom klockan är framåt en timme egentligen så är det alltså sovdags för mig nu. Men att sova klockan 9 känns ju lite väl... lågstadie. Eller nåt.

Efter jobbet idag så åkte jag o mamma till djuraffären, behövde köpa kattsand till missarna. Mamma är tydligen värsta bundis med hon som äger affären, så de snackade i ett år ungefär. Hon vill tydligen ha kläder till Maja (deras hund, fransk bulldog) så hon beställde en stickad tröja(!) till henne.... Sen ville hon ha nån slags polarn&pyret imitation på tröja med hoodie också. Haha. Usch. Jag tycker det är så fel med kläder på hundar egentligen. Men vill iförsej ha en chinese crested sen (när jag är rik) och de måste ju mer eller mindre ha kläder. Så kanske får överväga att ändra min uppfattning.

Ibbolajnen har typ blivit världens mest svårkontaktade person nu för tin... Hm. Vem ska jag nu tracka?

Znark

Gah. Boring på jobbet AB. Nada att göra och det ösregnar ute. Är ensam också... Suck och pust.

Jag vill köra bil! Ensam! Damn it vad kul det var att göra det på halkbanan. Jag körde värsta slalom med bilen så den nästan sladdade när den inte skulle göra det... Haha. Men det var KUL! Ge mig en bil i födelsedagspresent, ohkay!? Inte för att jag kan köra den då, men nästan. Jag ska banne mig bara köra upp en gång, orka göra det fler ggr liks? Nope.

Vad ska jag göra nu då? Inte ens nån som svarar i telefon. Well well... Får ju betalt iallafall för att göra absolut nada. Känns ju bra. Eller, sådär. Vill ju hellre göra nåt. Tiden går verkligen apsakta nu.

ZZzzzZZznark

Umeå Is Far Far Away

...och där bor en liten flicka vid namn erica. Nu var hon hemma och hälsade på, och självklart vill jag ju umgås med min lilla snorpa då. Så jag åkte till stan även fast jag egentligen bara ville vara hemma med mina små bebisar (katter) och jagade skor till henne. Det tog sitt lilla tag, och jag kände att jag verkligen fått typ torgskräck av att vara i Flen en vecka... Det va så mycket folk! Shit. Vill inte åka upp dit igen på ett tag. Kan man hyra stan så att man kan gå själv i affärerna? Det vill jag.

Efter ett tag hittade iallafall Erica the shoes of her dreams. Haha. Or not. Det visar sig. Tror dock att hon kommer byta färg... Eller, vad vet jag. Jag gillade de hon köpte bäst iallafall. Erica skulle träffa Markus efteråt, (när man bor nånannanstans blir det verkligen löpande-band effekten på att träffa kompisar o familj o sånt) och frågade om jag ville henka och ta en öl bara sådär för att fira lite att JAG KLARADE TEORIN. Moahah. Svag som jag e så sa jag ja. Men drack bara några öl, spelade musikquiz (vi vann inte.. damn it) och snackade massa skit. Sen pendeln hem och sen sova i min egen underbara säng! Nice så att säga. Katterna har vart hur mysiga som helst också... Å mina darlings.

En bra grej med veckan i Flen är att jag kan gå upp tidigt utan att vara trött. Hur gött e inte det liksom? Gick upp klockan typ 7.30 i morse, pigg som en lärka! Oh what a beautiful morning, oh what a beautiful day...





(Lite lessen för att Ibbsie inte ringt mig och sagt grattis ännu.... -lessen smiley- Iförsej dog min telefon igår (inget batteri) men det brukar ju stå då när man sätter på den att man har gamla missade samtal. Väl? I donno.)

Körskolehumor

107336-21

Back From The Dead

Jahapp. Nu ska jag då börja skriva här igen är det tänkt. Hatar att det gått så lång tid dock, blir så mycket att skriva om då. Men icket mitt fel att biblioteket i Flen inte har öppet särskilt mycket eller ofta, plus att datorerna oftast var upptagna av 50-åriga män som surfar på Lunarstorm.

Iallafall... Flen. Where to start. Jomen kan ju göra en Dane Cook kopia och säga att jag ska göra ett Tarantinoinlägg. Börjar bakifrån så att säga. Hehe.

JAG KLARADE TEORIPROVET! Tjing Tjong vad duktig jag är. 60 av 65 rätt. Inte så pjåkigt. Även om jag helst skulle velat haft alla rätt förstås. Sen blev jag lite irriterad på att Helena (som jag var i Flen med) fick 61... Usch. Nä. Jag e GLAAAAD för hennes skull. Haha. Hrm...

Det som ledde fram till det var mycket av detta:


107336-18

Det vill säga, sitta och göra Bonniers Körskoleprov och se ful ut i utbakade flätor och mongo min.


Det gjorde vi typ hela tors-sön... Plus pärmarna då då, 10 stycken för att vara exakt. Sen tog vi självklart pauser och sådär, man blev ju helt hjärntvättad till slut. Är fortfarande rätt hjärntvättad iförsej, tänker bara på reaktionstider och trafikregler och spolarvätskebehållare. Inte okey så att säga.

Kört har vi också gjort. Ola som jag körde med var helt okey... Satt o lyssnade ashögt på musik och poppade brevid mig... Hmm. Han sa att jag körde bra. Typ lite spegelproblem, eftersom man ska kolla typ mer i speglarna än framåt. Verkar jäkligt dumt. Uppkörningen är tydligen mest på landsväg, vilket inte är så förvånande iomed att "stan" i Flen typ består av en enda gata. Haha. Tur att det var mest stadskörning som jag övat på hemma då.... Heh. Iförsej ska man ju inte bara klara uppkörningen, utan helst kunna köra efteråt också. Moahah. Uppkörningen är för övrigt 6december, vilket innebär att jag INTE kommer hinna få körkort innan jag fyller 26, vilket var mitt mål. Damn annoying. Hon på körskolan skulle iförsej försöka få tag i extratider, så det är väl inte helt kört än, men ändå.... Mjaja. Inte så mycket att göra åt. Blir ÅRET som jag fyller 26 iallafall. Alltid nåt.

Jag har fotat en del i Flen, så den som vill kan kolla in bilderna på bilddagboken. Länk finns i högerkolumnen.

Flen = Boring

Alltså. Sjukt vad långa dagarna blir när man går upp sisådär 8 på morgonen... O vi har bara saker o göra till max 3 på eftermiddagen. Så det blir långa dagar i Flen kan man ju säga. Har pluggat teori idag och så gjort halkan förstås. Det var grymt kul att åka själv i bilen, utan nån som sa åt en hur man skulle köra hela tiden.... SWEET kan man ju lugnt säga. Att halka runt var också rätt sköj, även om jag höll på att köra på Helena en gång.... Och jag körde på de små barnen ett antal ggr också om man säger så... Ihk.

Börjar bli trött på den här stan nu. Men måste ju plugga och se till o fixa det där satans teoriprovet på måndag. Skulle ju kunna åka hem i helgen o mysa med mina kissar, men borde inte.. Kan ju stanna och liksom härda ut och bli kung på teorin istället.

Jag saknar Marsei o Serlot så damn mycket. Lite pinsamt nästan. Läser en massa kattböcker på biblioteket när jag väntar på datorn här. Haha.

Jaja. Nu går säkert tiden ut, och måste hinna logga av allting innan skärmen släcks....
Bye from Flen.

Meningslöst inlägg.

Sitter på ett sunkigt bibliotek och skriver.... Tjoho. Det går rätt bra här ändå, ska inte klaga. Vet inte när skärmen stängs av så skriver bara lite kort....

Bor med 2 tjejer i en ännu sunkigare lägenhet. Har gjort hela teoriboken hittills, så är lite stolt... det är så långt som vi ska ha hunnit tills imorrn, så nu har jag inget att göra i Flen på hela dan. Ska typ gå till ett café nu snart, och sen kanske hyra en film om videon funkar (det vet vi inte riktigt, eftersom vi inte har en video att pröva den med)...

Imorrn blir det halkkörning och jag är svinnervös.... Ihk. Kommer kanske köra ihjäl mig, vem vet? Nä. Det kommer jag inte.

Jag är så bored att jag till och med har ringt till min pappa, och till farmor. Vadå att denna "stan" är menlös.

Körningen går bra också, läraren säger att jag kör bra, lite dålig med spegeln bara ibland. Sen gick det rätt kasst sista lektionen också, men det var av förståeliga anledningar, hade tankarna på annat håll om man säger så. (Är stolt över dig! Det var riktigt starkt gjort faktiskt.)

Får skriva mer en annan gång.. TjingTjong

Inför Flen

Åhh... Varför började jag fixa så sent för? Nu har jag packat 2 ggr (för jag tog fel väska först), diskat, städat, fixat med katternas mat och lådan, och virrat runt eftersom jag är helt mongo och inte har koll på nånting.

Vet inte om jag har internet där i Flen, så eventuellt kommer det bli osedvanligt tyst här på min blogg. Men misströsta ej, jag är tillbaka om en vecka eller så och rapporterar om Flen i minsta detalj. Även digitalkameran e med så jag kan föreviga mina förehavanden.

Nu ska jag försöka sova... Tåget går 08.53 imorrn. Okristligt tidigt I tell you!

Just Det!

107336-17

Fördriva Tid AB

OM DIG
namn: jessica hannele
kön: vad låter namnet som?
ålder: 25 (i en månad till...)
längd: 179
vikt: typ 59 kilo, har inte vägt mig på ett tag
nickname: jes i såna fall då
hårfärg: mörkblont kanske?
ögonfärg: blå

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst: nej aldrig... haha
ätit sushi: nej. på riktigt denna gången
stått på scen: jodå
blivit dumpad: ja
varit ihop med någon som varit otrogen: tyvärr ja
varit med om en bilolycka: ingen seriös
sett smurfarna: på TV
klättrat på berg: yes
sett vita huset: på TV

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: warm please
spets eller satin: ingetdera... eller spets då
blått eller rött: blått tror jag
regn eller snö: snö
ull eller bomull: men bomull såklart, är jag 97 år eller?
rosor eller tusensköna: tusensköna I guess
vår eller höst: våren
historia eller vetenskap: både och... eller det fick man inte. ehm. vetenskap.
matte eller engelska: den som svara matte borde dö
öl eller cider: örl

MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet: nope
vet den om det: läs ovanför
gillar någon annan dig just nu: kanske kanske inte
vad tittar du på hos en kvinna/man: stil, hår, tänder, hy, proportioner, jamen helhet då kanske

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal: hm.. jo, med mamma om kissarna och min vecka i Flen
kramat någon: jo, tirec
blivit sams med dina föräldrar: haha.. jag har inte vart osams med dem på hundra år
bråkat med en kompis: ne... det var också ett tag sen I must say

GILLAR DU ATT
ge kramar: bara till de jag tycker om, inte fyllon på gatan. haha
ge massage: ibland
gå promenader i regnet: hellre utan regn, man blir så blöt
tugga tuggumi: sometimes

ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren: bodde i Malmö, hängde med Ibsie
vad är din värsta ovana: pillar på piercingen
läskigaste momentet: vadå? vet inte
gladaste momentet: när man spöar tirec i tekken
svär du för mycket: nej. svär inte mycket alls.
när duschade du senast: imorse
vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta
vilken färg är dina underkläder: svarta med orange/rosa/lila fiskar på
vilken låt lyssnar du på just nu: TV-ljudet
vad var det sista du sa: kommer icket ihåg
vad är brevid dig just nu: golv?
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): litet fult i furu, men bra storlek
vad var det sista du åt: lime/koriander quornbitar med ris
vem vill du spendera resten av ditt liv med: en fin människa som gillar mig och som jag tycker om
har du en lavalampa: nope
hur är vädret just nu: mulet, har regnat precis
vad gjorde du igår natt: öhm.. sov?
vem pratade du sist med på telefon: ibbsie
vad gör dig glad: roliga vänner, äventyr och mina katter
vart skulle du vilja åka: någonstans varmt med sol. sen vill jag ju åka överallt egentligen.
vill du ha barn: tror inte det. jag vill ha barn sen när de är vuxna. kan man adoptera en 16-åring?
vad ska dom heta: Phrrrrrr

Blåsippans Väg

Fortsättning på inlägget "KommunistKul"... Blev ju lite diskussion där i kommentarerna och jag fick ett hett tips om den fina låten som SD har fixat. Vet inte om de förväntat sig att det ska bli värsta hiten? Den finns i vanlig version förstås, men även i dancremix och som karaokeversion. För vem vill INTE sjunga karaoke till den? Alltså, det är nästan så man tycker att Basshunter gör bra musik i jämförelse. Eller inte. De kanske borde göra en duett?

http://sverigedemokraterna.net/blasippansvag.php

Tekken Rulez

Alltså jag är så sjukt nervös inför imorgon. Jag måste packa och grejer, men vad ska man packa liksom? Eller, kläder och skit förstås.. Jag vet inte. Känner mig helt virrig. Kommer säkert glömma nåt asviktigt. Måste iallafall ha med körkortstillståndet antar jag... Och legitimation. Jaja. Det löser sig.

Igår var Tirec här hela dan, iförsej har hon vart här typ hela dan idag också. Typ inte gjort nånting idag, käkat pizza och kollat på TV. Igår hade vi lite turnering i Tekken och Burnout. Det senare vann jag såklart (eftersom jag spelat det rätt mycket och hon aldrig) men Tekken vann hon.. Damn it! Fattar inte. Hon valde de kassa gubbarna och vann ändå... Helt konstigt. Men sen fick hon "kramp i armen" när jag började vinna... Hmm.. Eller hur liksom! Haha! Gick ut en sväng också, men det var rätt trist så vi gick hem rätt snart... Dansade bara en massa och sen hem. Jäkligt nödvändigt. Not. Jag ska fan sluta gå ut. Det är damn boring de allra flesta gångerna, var ju typ 1000 ggr roligare att spela Tekken och snacka skit.


107336-16


Lost In The Supermarket

Lajlaj.. Har kollat på Lost avsnitt 2&3 på säsong 3 precis. Shit vad bra det är.. Trodde inte Lost skulle kunna hålla på såhär många säsonger utan att bli tråkigt, men jag är glad att jag hade fel!

Well, snart kommer Tirec hit och jag känner mig inte alls pepp. Jag mår konstigt, ont i huvudet, mår illa och har ont bakom ögonen. Hmm.. Men jag ska förska cheer up, för det är ju ändå lite kul liksom. Typ kanske fixa iordning lite här hemma så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig. Heh.

För övrigt är mina missar de sötaste och finaste i världen. Meesa Lööv Them.

Toni & Guy

Glömt att skriva att de ringde häromdagen och ville att jag skulle vara hårmodell igen. Varför är jag så kass på att säga nej? Jag sa typ att jag skulle komma dit på konsultation idag, men jag gick aldrig såklart... Vill ju inte ha frisyren som jag har nu, den suger, men om jag klipper mig kommer jag få börja om med sparandet ännu en gång... Ahhrgh! Nej. Jag ska INTE klippa mig. Särskilt inte på Toni&Guy där jag inte kommer ha nåt att säga till om mitt hår. Bara det att man blir lite smickrad och att det känns som man sviker dem om jag säger nej liksom...Vilka obligationer har jag mot dem egentligen? INGA. Skärpning Jaz.

Tavlan Mizaru är klar nu för övrigt. Hawiee! Jag är glad. Vill ha den hemma NU NU nu! Men vore ju förstås bra om det var färdigmålat innan. Hmm.

Nu ska jag bada bubbelbad och läsa lite, sen blir det bingen.. Haha. Bingen.. Ord kan vara så roliga. Jag kan vara så rolig. Jag är nog mitt eget största fan. Illa. Ha!

Paus

I Idorl (som jag pinsamt nog följer) så då kan jag skriva lite om min oerhört intressanta dag. Den har vart boring as hell. Nu finns det verkligen INGET att göra längre på jobbet. Har fixat allt. Hoppas det kommer in lite nya cyklar snart så man kan montera iallafall. Fick ledigt imorrn så jag kan måla klart innan jag åker på intensivkursen på måndag. Så kommer vara ledig i över en vecka! Skönt som attans. Då kanske man får lite nytändning på jobbet när man kommer tillbaka.

Imorse var jag på banken, det var sköj... Sen köpte jag kaffe och sandysmacka, så då kunde jag inte cykla till jobbet, så fick lämna den på stan. Fatta att jag ångrade det när jag fick GÅ i regnet till stan, hämta cykeln, cykla hem i regnet, eller först till solariestället (måste ju sola innan jag åker till Flen ju). Kom hem vid typ 19.40... Hur kunde jag göra det? Trodde icket det skulle ta så lång tid.

Hade lovat Ibbolajnen att vi skulle kolla på Lost tillsammans, men blev ju sent nu... Och jag MÅSTE se Idol. Men är ju ledig så vi kanske kan se det efteråt. Sörlåt iallafall Ibbsie.

Nu börjar det igen.. Tjinelingshoppsanhej.

I Don't Know Why...

107336-15

...They Say I Look Like A Boy.

Morgonstund Har Guld I Mun(d)

Mund? Finns det något som heter det? För övrigt är ordspråk och ordstäv bland det tråkigaste som finns. Allitterationer däremot, det är grejer det!

Öhm.. Iallafall.. Jag har vart i Venezuela, och vet en hel del om Cuba.

Seriöst. Vad skulle jag skriva...? Jo. Är uppe tidigt tycker jag och är lite stolt. La mobiltelefonen på andra sidan lägenheten för att undvika mina 2-timmars snooze perioder.. Haha. Funkade, men det var ren viljestyrka som fick mig att inte gå tillbaka till sängen när jag hämtat mobilen. Ska till banken innan jobbet, och man vet ju aldrig hur lång väntetid det är där liksom... Måste hinna klart där innan jag öppnar butiken. VARFÖR stänger banken 15.00 för?! Det måste ju vara något som ligger kvar från stenåldern. Eller iallafall bronsåldern då. Alla andra butiker och serviceställen stänger ju 18.00... Mongon.

Nu ska jag iväg. Snart. Skiter i frukost och köper den på Sandys istället. Frukostmacka&kaffe för 20 spänn. YezzzPleazze.



KommunistKul

Tjokoko.. Johannes Flakbil tipsade om denna sidan, och ni bara MÅSTE kolla in detta! Inte för att jag sympatiserar ett dugg med Sverigedemokraternas sak egentligen, men hur tänkte dom när de skickade dit det där mongot för att debattera emot dem? Jag menar, om något så gjorde de ju bara så att SD framstod som änglar och hur smarta och civiliserade som helst. Det var fan bland det roligaste jag sett på länge!

http://tv4.se/bredband/categories.aspx?treeid=100715&pid=77251&more=1

Mongoblogg.

Publicerar fler inlägg av samma. Så går det inte att radera heller. Så var vänlig klaga ej på mig, utan på det fina blogg.se.

Mvh.

(Nu funkar det och jag har tagit bort dubbla inlägg... Bara så ni vet.)

Tråkigt På Jobbet...

107336-14

...fota dig själv

Ninis E Pensionär

Mja nästan iallafall. Fast i så fall är jag pensionär också om en månad... Heh. Så jag tar tillbaka det dära.

Direkt efter jobbet drog vi till thairestaurangen och käkade... Nina snackade på som vanligt. Haha. Jag chansade och prövade nåt nytt, men det borde jag inte gjort såklart. Den jag brukar äta är mycket godare! Denna var väl iförsej okey, men a. Lite bittert. Nog om det... Hehe. Sen drog vi ner till "Flamman" (fan va nördigt) och drack varsin drink. Nina drack 2 den lilla svampen. Var bara vi där, men vi kände bartendrarna lite (eller, nina och tom känner dem rätt mycket) så snacka med dem också. Hemma vid typ halv 9. Helkväll med andra ord. Eller inte.

Nina fick en hårtork i present....
Snyggaste bilden på brorsan o kusinen som jag kunde hitta! Lovar...

107336-12


Hard Work

Sitter på jobbet, skriver blogg, dricker kaffe och äter kaka. Och får betalt. Så borde alla jobb vara.
Iförsej tror jag icket att H&P skulle bli alltför glada om de visste att det var det jag gjorde när jag öppnade butiken själv.. Haha. Men men, det är ju inte det enda jag gör. Förstås.

Börjar bli duktigt nervös inför körskolan nu... "hjälp mig... jag bara skoja". 4 poäng till den som vet vart det citatet kom ifrån. Ringde Sandra igår och fick lite inside information. Hon hade tyckt att allt var asbra, lärarna var shyssta och de hade sagt att hon körde bra och hon klarade teoriprovet. Då borde jag också göra det tycker jag. Usch, jag kommer skämmas så mycket om jag misslyckas med teorin. Jag som skrytit så mycket om hur bra jag är. Kanske inte så smart nu när jag tänker efter.

Nina har fyllt år och ikväll ska jag, Nina, Tom och Krille gå ut och käka tillsammans och kanske ta nån öl. Nikki har de skaffat barnvakt åt, men Nina verkar lite orolig för en massa grejer, så kanske bara blir middag. Jaja.. det är ju det som jag vill egentligen, det där med ölen är ju mest bara för att förlänga middagen liksom.

Har på mig jeansen som jag fick av mamma idag.. Sjukt att jag kan ha hennes jeans. Fick dem för att de var för långa för henne, men hon är liksom 165 cm, och jag 180... Hon är dessutom sepesmal, trodde aldrig jag skulle kunna ha dem. Men tydligen. Jag måste ha en spegel hemma som gör att jag ser helt tjock ut. Hah. 

Skriver mer senare idag probably. Måste ju rapportera om kvällen och underhålla Tirec.
Krävande männska!

VERSAL

Sov sjukt länge inatt. SKÖNT. Med versaler. Det är då ni vet att jag verkligen menar det.

Annars har det icket hänt särskilt mycket denna dagen. Övningskörde iförsej, gick asbra. Övade fickparkeringar och påfarter på motorvägen. Jag e GRYM! (Versaler igen.) De har ringt ifrån körskolan också, ska vara där klockan 10 på måndag. De hämtar mig från station. Undrar om de kommer stå med en skylt med mitt namn på som de gör i filmer och sånt... Haha. Rouligt.

Jag e trött fortfarande. Ska nog sova tidigt ikväll också. Ska bara äta först.

Åh just det. Köpte lite prylar idag också. Eller, en jacka, örhängen, tofsar, hårnålar och en hoodie.
Nu är jag fattig. Särskilt eftersom jag måste betala intensivkursen också. Ihk.

Snell Veterinär

Såå.. dagen har gått och Marsei har sina kulor i behåll. Var hos veterinären i morse som planerat, och hon höll fast vid att hon tyckte att det var för tidigt. Eftersom jag vill Marseis bästa så bestämde jag mig för att vänta. Vetten sa att varje vecka jag kunde vänta var jätteviktig för hans utveckling, och än så länge är det ju inte panik-panik. Visst, vissa störande grejer, men långt ifrån så illa som det var med Serlot. Veterinären hade ingen lång väntetid heller, så när jag känner att det inte håller längre så är det bara o ringa dit så får jag tid inom en vecka. Blev nog extra på med det här att jag skulle kastrera honom bara för att hon var så anti också... Haha. Usch vad barnslig man är. Hon tjänar ju inget på att jag väntar liksom. Alltså måste hon ju tycka så för Marseis bästa. Hon förlorade ju tillomed pengar idag, eftersom jag bokat en tid som jag inte använde som något annat djur kunde vart där. Får väl se hur detta utvecklar sig.

Gick till jobbet eftersom jag inte behövde vara hemma. Var ganska dumt eftersom jag som sagt sovit 3 timmar, plus har mensvärken från helvetet. Så fick gå hem tidigare iallafall. Fick hem cykeln, alltid nåt.

Ikväll ska jag nog bara äta mat, sen typ kolla på nån film eller om det går nåt på TV och sen sova TIDIGT. Fast inte för tidigt förstås, för då är ju risken att det blir en fin upprepning av inatt. O det vill jag ICKET.

Insomnia Part III

Varför har min kropp fått för sig att det är okey att bara sova 3 timmar per natt? Gick o la mig där vid 12 nån gång, somnade men vaknade klockan 3... Kunde ICKET somna om. Satte på musik, min fina lilla sova-playlist, men efter 1½ timme som den listan är gav jag upp. Har legat o glott på Ellen Degeneres, Conan, Seinfeldt... Skoj. Tur att jag är ledig idag iallafall, kommer inte bli någon rolig dag. Fick mens också mitt i allt. Mensvärk AB.

Om jag hade fått sova lite till, eller gått o lagt mig tidigare, skulle det vara rätt nice o vara uppe såhär tidigt. Te, rostade mackor, lite tända ljus... Mysigt ju. Man ska ju va positiv har jag hört.

Saknar Erica snuppan också. Min lilla darling. Måste ju åka till Ume o hälsa på henne snart. Apropå ingenting liksom.. Haha.

Phew...

Nu slutade det.

Hjärtklappning

-hjälp-

Busy Busy Busy

Sicken dag det vart idag. Fullt upp kan man ju lugnt säga. Har inte ens hunnit skriva blogg på hela dagen! Totally FANTASTIC. Ehm.... Ja. Iallafall.

Först jobbet. Har ju vart cykelmässa och H&G kom tillbaka därifrån helt peppade om hur vi skulle göra om i butiken och grejor.. Så vi började med det. Plockade runt alla grejer bakom disken, plockade bort saker, skyltade om och grejer. Ska ha lite vintertema nu med handskar, mössor, dubbdäck och sånt. Det var kaos ett tag som det alltid är när man fixar om saker, men vid 6 så hade det hunnit bli riktigt bra. Bara för att vi hade så mycket att pula med så kom det självklart in 100 pers och ville ha hjälp och grejor. Bland annat en kvinna som hade sin unge med sig och sin cykel, fick ägna typ en halvtimme med henne och sätta på hennes baklampa (som hon köpt nånannanstans, typ biltema kyyyyk) och en fånig ringklocka som hon iförsej köpte hos mig för 30(!) kronor. Fick justera hennes bromsar också. Otroligt vänligt av henne. Fan vad jag hatar mammor och deras barn och barnvagnar och cyklar och skit. De har den där attityden att  "Jag är så himla viktig för jag har barn och kan inte avvara en minut mer än nödvändig, och jag borde få saker gratis och fri service bara för att jag klämt ut en ful unge ur min ännu fulare fitta". Jag hoppas hon dör inatt.

Sen vid halv 7 när sista mongo-kunden gått, så åkte jag och H och handlade på Coop. Tog typ en timme. Skulle bara handla lite, men det blev ändå 500 spänn som rök... Ooops.

Sen hem, började måla på en gång. Hann rolla ett lager och sen tog färgen slut. Min hungerkänsla hade gått över, eftersom jag bara käkat en tallrik flingor vid 12 på jobbet.... Men är jag inne i något så kan jag inte bara sluta bara för att äta. Det kan man ju göra en annan gång. Ha! Och NEJ jag har ingen jävla ätstörning okey. Jag är bara jäkligt entusiastisk. Och jag har ätit nu precis.

Imorrn ska jag till veterinären med Marsei.. Får väl se vad hon säger. Jag har snackat lite med folk på ett kattforum (ja, jag är en nörd) och det verkar råda himla mycket olika meningar kring när man ska kastrera katter och så... Känner mig inte helt säker längre, vill ju det bästa för Marsei... Kanske får stå ut med hans beteende ett tag. Långt ifrån så illa som det var med Serlot än så länge.

Äh.. Nu kan jag inte tänka klart längre för alla färgångor som jag andats in ikväll.
GoodNight.

Målare Mizaru

Shit alltså. Jag är helt förvånad över mig själv att jag ORKAR hålla på... Jag gör väl inte det egentligen, men jag måste ju bli klar med den satans målningen någon gång. Nu har jag iallafall kantmålat allt, 2 ggr! Jag är så damn hungrig, tror jag smäller av... Måste kolla om jag har nåt som går snabbt i frysen, palla ställa sig och hacka grejer när det ser ut som kaos här hemma...

MYCKET nödvändigt att städa häromdagen måste jag säga!

Bilderna föreställer mina 2 hatområden när det gäller målande... Köket, eftersom man måste måla allt med pensel och stå som en ostbåge på köksbänken och måla i all evighet. Hallen där det finns en miljard saker att måla runt, element, proppskåp, dörrar osv osv...

Snart bara rollern kvar! Wohoo! (Och så den bruna väggen förstås... shhhh... en annan dag, okey!?)


107336-10

Trasig

ajje



Kan ju lika gärna fortsätta beklaga mig... Kolla vad jag fått utstå, allt inom ett par månader.
Fattar inte vad det är för fel på mig.. Klumpig or WHAT!?
(Observera att alla skador uppkommit vid olika tillfällen)

Lazy Sunday

Jag kan inte undkomma känslan av att det är söndag idag. Jag tror nog att det är det EGENTLIGEN. Eller så är det bara jag som blivit psyko av för lite sömn. Hm. Kan ha med alla ipren att göra också. Eventuellt.

-suck- Jag hatar att jag alltid sparar så mycket tvätt att jag måste tvätta 2-3 dagar i sträck. Jag vill bara sova egentligen, men istället får jag springa fram och tillbaka till tvättstugan och medans jag väntar på att maskiner ska bli klara kolla på "Project Runway". Tur att det är typ 50 avsnitt efter varann iallafall. Omväxling kan ju vara farligt.

Orkar inte måla idag. Förhoppningsvis kan jag sova inatt, i såna fall ska jag måla hela dagen imorrn.
Ja det ska jag.

Nu börjar "Project Runway" igen.. BYE

Yäck.

107336-8

Mina öron, ett normalt, ett ICKET så normalt. Verkligen trevligt.
Tyck synd om mig...

Insomnia Part II

Jag har inget att göra, bara en massa kassa tecknade serier på TV. Kan inte städa, eftersom jag gjorde det igår. Skulle nog inte pallat det ändå iförsej...

Nä, det får bli en fin random lista från Itunes istället.
[Alltså, tryck på random i Itunes, se vilka 20 låtar som spelas först]

1. Milo Marsei - Monster
2. Kashmir - Miss You
3. Snow Patrol - Same
4. Tool - Intension
5. Robyn - Handle Me
6. The Knife - Got 2 Let U
7. Dane Cook - Dream House
8. Justin Timberlake - Cry Me A River
9. Radiohead - I Will
10. Largo - Don't Make A Sound
11. Regina Lund - Unique
12. Muse - TSP
13. Hassan - Taxi
14. Grease Soundtrack - We Go Together
15. Bloc Party - Pioneers
16. Coldplay - Sparks
17. System Of A Down - Question!
18. Kelis - Milkshake
19. Kent - Gravitation
20. Cake - Frank Sinatra


Jahapp. Så var det gjort. Ingen sådär grymt pinsam låt kom med denna gången.. phew..

Vad ska jag göra nu då? 1½ timme kvar tills jag börjar jobbet...

Insomnia

Gah vad pissigt. Jag har inte kunnat sova alls inatt.. Bara vridit och vänt mig. Gick o la mig i sängen vid 01.30, sen gick jag upp runt 05.30. Var liksom ingen mening att försöka längre. Visst har jag säkert slumrat till någon gång då och då, men sådär att man vaknar för minsta lilla..

Jag blir så arg nu har jag äntligen börjat bli friskare, men då såklart ska det komma nåt annat... Har fått infektion i örat tror jag. I örsnibben. Den är helt svullen och det är svullet ner på halsen också och gör ONT SOM FAN! Kan ju säga att det var en mayor anledning till varför jag inte kunde sova inatt.

Skoj. Tack. Verkligen.

Duttig Flikka

Jag alltså. Är duktig. Och Flicka. Anledningen till att jag är duktig är för att jag idag har
  • Tvättat
  • Dammsugit
  • Torkat golvet
  • Diskat
  • Vart och solat
Anledningen till att jag är flicka är lite mer otydligt, men anledningar som det kan bero på är
  • Spermier med X-kromosom är uthålligare än de med Y-kromosom
  • Mina föräldrar fick en hemafrodit och bestämde att jag skulle bli flicka
  • "Gud" tyckte jag skulle bli till och ville att jag skulle vara flicka
  • Det föds fler flickor än pojkar så rent odds-mässigt var det liksom större chans
Tralallaa...

Hm. Den där listan nedanför säger att jag inte alls är vuxen. Känns bra. Jag HAR dock vart det eftersom jag både vart sambo, haft dubbelsäng, bil inom hushållet, haft gemensam ekonomi osv osv... Jag har alltså blivit barnsligare med åren... Hmm. Fast det faktum att man ens skriver i den där listan borde ju vara bevis nog på att man INTE är vuxen. Borde vara typ 20 minuspoäng på det. Moahaha.

Att man kollar på Idol borde också vara kanske cirka 15 minuspoäng.
Jag ligger nog på minus vid det här laget...

GODIS & COLA till folket! =mig.

Vetenskapligt Test

Är du vuxen?
Räkna dina vuxenpoäng, fetskriv de punkter som stämmer in på dig:

After eight 1p - Bridgeblandning, mozartkulor och twistpåse går heller inte att tolka annat än som vuxengodis
Allsång på Skansen 2p - Live räcker det med en gång, på TV minst två gånger.
Barn 2p - Två poäng oavsett hur många barn man har. Gravida får poäng om magen syns. "Styvbarn" räknas om de bor hos dig.
Bil 1p, kombi 2p - Har sambon bil får du också poäng. Förekommer det fler bilar i hushållet räknas ett poäng per fordon. Motorcykel räknas också, moped borde du dra av minst en poäng för. Familjebuss räknas som kombi.
Bingolotto 1p - Om du spelat mer än en gång får du poäng.
Bor hos föräldrar -2p - Avdrag även om du bor hemma tillfälligt tex för att du renoverar din egen lägenhet
Buggkurs 1p - All slags styrdans räknas
Celluliter 1p - Har du anti-cellulitkräm i badrumsskåpet räknas det också.
Diskmaskin 1p - Har du städhjälp men ingen diskmaskin får du räkna det.
Dubbelsäng 2p - Bredare än 120 cm. Smalare säng räknas inte även om ni sover två i den.
Friskis och svettis 1p - Styrketräning, spinning och aerobics på annat ställe räknas inte
Förlovad 1p - Räknas även om man gift sig efteråt eller brutit förlovningen.
Garage 1p - Carport räknas också. Skulle dubbelgarage finnas räknas dubbla poäng
Gemensam ekonomi 2p - Med personen man lever med. Ni måste dela på fler kostnader än matutgifterna
Gift 2p - Räknas även om man skilt sig. Är man dessutom omgift räknar man antalet gånger man gått till altaret.
Gråa hår 1p - När det första gråa hårstrået dykt upp får du poäng.
Hund 1p - Som du har när du flyttat hemifrån.
Hushållsassistent 1p - Även om du inte använder den ska poängen räknas.
Husvagn/ båt 2p - Som man själv är ägare till, ingen poäng om de lånas av föräldrar. Kanot räknas men inte gummibåt.
ICA-kundkort 1p - Med Mera, Ikea Family, Hemköp osv. Endast ett poäng oavsett hur många kort du har.
Jobb 1p - Projektanställning, fast anställning, längre vikariat, frilans och helgjobb räknas
Julgran 2p - Även de i plast räknas. Enbuskar i kruka räknas endast om det förekommer rikligt med pynt i dem
Kaffe på maten 1p - Även te räknas.
Konferens 1p - Representation räknas också.
Korsord 1p - De du gjorde i KP räknas inte. Det blir poäng även om du inte löser regelbundet. På tåget, semestern ger poäng. Har du köpt en hel krysstidning får du guldstjärna.
Lån 1p - Gäller banklån och studielån. Lån från föräldrar och kompisar räknas inte.
Långfärdsskridskor 1p - Du måste äga dem eller åka regelbundet för att erhålla poäng.
Lång kappa eller rock 1p - Även duffel och trenchcoat räknas.
Lättöl 2p - När man inte dricker för att bli full utan för att det är gott.
Morgontidning 1p - Tidning som kommer hem i brevlådan. Gratistidningar räknas ej.
Parmiddag 1p - Med annat kärlekspar hemma hos någon, på picknick eller på restaurang.
Partaja till gamla Vinylhits 1p - Kommer du ihåg den här låten?
Pensionsspara 2p - Även testamente ger poäng.
Putsa fönster 1p - Om du har gjort det fler gånger än vid flyttstädning.
Rabattkuponger 2p - Om du utnyttjar erbjudanden som kommer med diverse reklamblad i brevlådan. Rabattkuponger som hänger på butikshyllan ger också välförtjänta poäng. Du får även poäng om du tar med dig egen kasse hemifrån till mataffären
Sambo 1p - Med den man är kär i. Kompis räknas förstås inte.
Storhandla 1p - När man handlar för mer än två dagar framåt eller har mer än två kassar att bära hem. Inköp av toalettpappersbal är en klockren poäng.
Svampplockning 1p - Även bär och andra skogsfynd ger poäng. Sylta och safta går också under denna poäng.
Söndagsstek 2p - Tillagning av stek med potatis, gräddsås och gelé. Griljerad julskinka räknas också under denna poäng
Tapetsera 1p - Eller måla om. Ingen poäng om dina föräldrar hjälpt till
Viktväktarna 2p - Du får poäng om du lagar deras recept, du behöver inte vara medlem
Villa 2p - Gäller även parhus och radhus
Vinprovning 1p - Organiserad eller bara på kul med kompisarna, båda räknas
Visitkort 1p - För företaget du jobbar på. Titel och direktnummer ger en liten guldstjärna
Whisky 1p - Cognac räknas också, men då ska du gilla det och inte bara ha smakat.

RESULTAT
* 0 - 15 poäng: "Klipp dig och skaffa ett jobb"
* 16 - 25 poäng: Vuxen
* Över 25 poäng: Mammamogen / Pappapräktig

Creepy Guy At Work

Alltså. Varför är snubbar så jäkla mongo för? Kan jag inte få jobba utan att någon ska flörta med mig bara för att han är kille och jag är tjej? Jag ska skaffa en t-shirt där det står "Hej jag är lesbisk, FÖRSVINN!". Tack och hej. Inte för att det händer särskilt ofta, eftersom det mest är gubbar och tanter här inne tycker ja... Men den här snubben iallafall... Kommer in i sin FULA canadian goose kopia till jacka, solglasögon (hallå, det är typ dimma ute!?) och är allmänt ful. Snackar om typ allt, om sina föräldrar, om att jag ser sjuk ut (bra raggreplik) och att han vet hur det känns (nehe, har du OCKSÅ vart sjuk?? Fantastiskt!). Säger typ att jag verkar smart, bara för att jag påpekar att om man har en genomskinlig flaska så ser man hur mycket det är kvar.... Ja min IQ måste vara onormalt hög för att jag kan inse detta faktum. Sen när han går och har köpt grejer för 1000 spänn, så frågar han vad jag heter, säger vad han heter och innan han hinner fråga efter mitt nummer (vilket jag vet att han skulle ha gjort) så avbröt jag honom och sa typ "jamen lycka till med monteringen nu HEJ DÅ". Åhh.. En halvtimme av mitt liv spenderad på en idiot.

Åh, hatar att jobba med serviceyrken... Man måste vara trevlig även när man inte vill.

Jag vägrar prata med han om han kommer in igen. Så det så.

Veterinärmongo

Dags för Marsei att bli kastrat. Har bokat tid tills på tisdag hos veterinären. Gillar inte henne, men det är så himla nära så man kan gå dit... Blir ju mycket lättare då. Men hon lät mig typ inte kastrera honom, för att "de kan bli så feta om man kastrerar dem för tidigt".. Fick typ tjata för att få en tid. "-suck- ja det är ju ditt beslut" helt sur var hon. Men jag vill inte se ett "läppstift" varje gång jag klappar Marsei. Jag vill inte behöva offra min nattsömn. Jag vill inte att Serlot och Marsei ska bli ovänner bara för att han blivit könsmogen. Han e 7½ månad. Då kan och får man kastrera. Hon sa "men kan du inte ha katterna på olika ställen så länge"... NÄ det kan jag inte. Och jag vill inte heller.

Knipsa av hans kulor och håll käften!

Lalalalaaaaa....


Marsei

LysrörsMani

Har precis kommit hem från vad jag tror är den längsta dagen på jobbet någonsin. Känns som jag bott där i cirka 3 år och äntligen har fått komma hem. Var bara jag och Tobias där idag, eftersom det är tillbehörsmässa i Göteborg hela helgen. Har gjort så himla mycket, men ändå gick tiden helt sinnesjukt sakta. Började med att lysröret bakom disken börjad blinka, och eftersom det är det mest SKABBIGA som finns med blinkande lysrör i en butik så var vi tvugna att fixa det. Gick ner i källaren och hämtade upp en miljard lysrör som var långa som as, eftersom vi inte visste vilka som funkade och inte. Detta var iallafall upptakten till jakten på fler trasiga lysrör, så vi har bytt här och var och fixat och klättrat på stegar och bla bla... Det var asmycket rör som var trasiga också, så fick ju göra allt flera ggr också. Nu ser det iallafall okey ut...

Käkat indisk mat har vi gjort också. Och sålt en cykel. Meckat. Monterat. Dammsugit. Sopat. Spelat spindelharpan på datorn. Fikat. Snackat med kunder. Typ allt.
Undrar vad vi ska göra imorgon egentligen?

Nu ska jag iallafall äta, fast först måste jag åka till ICA... Städa bör jag göra också. Och tvätta.
Får se hur det blir med den saken.

Dreads?

Kanske borde köpa en borste. Det vore spännande eftersom jag inte ägt en dylik sen typ.... 8:an. Men jag tror det kan behövas eftersom när jag skulle duscha och tvätta håret nu i morse så hade jag fått en fin liten dread i håret som typ var omöjlig att få bort. Inte helt omöjlig, eftersom jag fick bort den, men ändå. Vill eg inte köpa en borste. Gillar inte dem. Håret blir liksom alldeles för fint för att vara my cup of tea.

Åhhh! På tal om te! Nu e det dags för en kopp! Sen jobb.

Tjing!

En Nymf Och Djur Med Gräsryggar

Pappa fyllde år idag. Hipp Hurra för honom. Hela 46 år! Ingen ålder på en häst. För att fira denna händelse åkte familjen till Heron City och käkade på Pizza Hut och kollade på bio. Vi kunde inte bestämma vad vi skulle se, eftersom vissa filmer hade någon sett och inte den andra och tvärtom. Jobbigt när man är 5 pers liks.. Men till slut blev det "Lady In The Water", en film som ingen hade nån aning om vad det var för något. Jäkligt skum måste jag säga, i början skulle jag säkert ha stängt av filmen, men eftersom jag satt i en biosalong funkade inte det riktigt. Vilket jag är damn glad för såhär i efterhand! Den var ASBRA! Se den. Härda ut. Man blir helt.. Jag vet inte. Får såhär skum känsla i kroppen. Kan inte beskriva händelseförloppet eller något, för det förstör bara. Nästan så min Rubrik förstör tillräckligt.

Det var iallafall nice o ha en liten familjedag... Tillomed Tobias var hemma från lumpen. Coincidence? I think not. Och shit vad mätt man blir när man umgås med sin familj.... Godis och mat och cola... urk.


HA!

Im Cold

luva


Broderligt Besök

Det var lite creepy idag, tänkte att jag skulle bjuda in brorsan på mat, men tänkte att han säkert var upptagen (som han alltid är) så struntade i att ringa. Sen ringde han mig lite senare bara sådär och frågade om han fick komma förbi o käka... Vi är säkert tvillingar egentligen, har telepatisk kommunikation. Eller inte. Ha!
Fast jag vet att enda anledningen att han ringde va för att hans tjej var upptagen och han ville ha nåt att göra tills hon kom hem, o jag bor precis brevid tjejen, plus att han får gratis mat.... Men vi säger att det var bara för att han ville ha lite quality time med hans sis. Ssschhhhh.......

Har tagit apbilder också. Kan inte riktigt få till det som jag vill dock. Kanske får vänta tills imorrn så jag slipper använda blixt. Jäkla mörker! Batteriet i kameran tog slut också, så kan inte ta flera bilder tonight.

Varför skrattar man aldrig sådär hårt som man gjorde när man var 14 och fick helt ont i magen och grät av skratt och kunde inte sluta hur man än försökte längre? Jag vill göra det. Damn it.

Jag måste börja dricka mera vatten.

SwimfasterGodwhispers Part II

swim

Intressanta Arbetsuppgifter

Alltså. Ibland undrar jag vad jag gör på mitt jobb. Idag har jag mestadels tillbringat min tid med att riva upp gamla lakan för att ha trasor till att torka av olja och sådant på.... Hm. Måste ju göras förstås, men det är icket särskilt givande arbete. Har även inventerat, också detta var hemskt intressant.

Min cykel fick en genomgång också, eftersom jag hittade den nersparkad när jag skulle hämta den igår. Det var punka i slangen, de hade typ använt en dartpil eller nåt och stuckit 5 hål i bakdäcket. Jäkligt nödvändigt. Fattar inte, är det liksom kul att vandalisera någons cykel eller? Roligt liv de måste ha i sådana fall.


klädur


Och VEM är det som slänger kläder på mitt badrumsgolv och bara lämnar dem där?
Slarvo.

SwimfasterGodwhispers

107336-2


Fick mina SwimfasterGodwhispers tröjor idag... Damn nice.

BORED

Hej jag är uttråkad.
Så tänkte skriva om min ypperliga söndag för att fördriva lite tid.

Har vart på kalas idag, mina kusiner Sandra och Sophia fyllde år, 18 resp. 15 år. Känns helt sjukt att de har blivit så gamla, då känner jag mig verkligen som någon gammal kvarleva från 1800-talet. Sandra ska till samma körskola som jag ska till, fast 2 veckor innan (hon åker dit imorrn). Känns lite bra att hon åker dit, så kan jag fråga om hur allt går till från henne. Som tillexempel:
  • Kommer man få bo ihop med någon i samma rum
  • Hur många andra kommer vara där samtidigt
  • Finns det kök och sånt
  • Är lärarna idioter
Allt det där skulle jag iförsej bara kunna ringa och fråga om (förutom den sista fråga då förstås) men jag hatar telefoner. Dessutom känns det bättre och höra allt från henne som är lite objektiv.

Jag övningskörde fram o tillbaka till Strängnäs idag också, gick asbra. Fortfarande lite läskigt med påfarterna på motorvägen, och pappa är fortfarande damn annoying när han sitter i baksätet och pladdrar och kritiserar/berömmer. Håll klaffen liksom?

Ib hade fixat med bloggen också när jag kom hem! Vadå att jag blev GLAD! Han e en sån dära snell skaunepaug minsann.

Nu blir det te ala cactus och läsa bok... Sen nanna.

GoodNight

100 saker om mig

Lika bra att gå ut hårt och spä ut hela mig själv i första inlägget, så slipper ni läsa här mera sen. Ha! Inte för att denna lista på något sätt sammanfattar mig, det är snarare random fakta...

Iallafall, Here We Go:

1. HATAR att diska
2. Flyttade hemifrån när jag var 17 år
3. Farmor är en av mina bästa vänner
4. Aldrig bott ensam förens april detta året
5. Har japanska släktingar
6. Har hållt på och målat om hemma i typ 4 månader
7. Blivit blåst på 50.000 kronor
8. Vill inte ha barn, det är helt klart överskattat
9. Har vart fast anställd på dagis
10. Jobbat på 2 caféer
11. Bott i Dublin
12. Jobbat på en skivaffär i Dublin
13. Pluggat i Sollefteå
14. Bott i Malmö ett år
15. Vart utfrusen/mobbad i skolan från 1:an till 9:an
16. Är nog lite för godtrogen, men inte längre hoppas jag
17. Är allergisk mot MASSOR av grejer
18. Har 2 katter som jag älskar mer än allt annat
19. Mina föräldrar är rika
20. Fast när jag var liten var de så fattiga att de var tvugna att sälja grejer för att kunna köpa julklappar
21. Uppväxt i villa
22. Har 3 syskon
23. Min riktiga pappa har suttit i fängelse i 7½ år
24. Utan saltlakrits går min värld under
25. Bor i en etta på 37 kvadrat med nyrenoverat kök
26. Får blåmärken jättelätt
27. Kan rysa på kinderna
28. Har 3 stycken farmor
29. Är sjuk ofta
30. Hostar alltid när jag topsar öronen
31. Har gått i ljusterapi
32. Haft 3 förhållanden som varat mer än 2 år
33. Har gröna fingrar, mina växter är jettefina
34. Älskar min egen mat, ingen är lika bra på att laga, inte ens mamma eller farmor
35. Har sett Yrrol en miljard gånger. Minst.
36. Har sett Dum Dummare ungefär lika många gånger
37. Sucker för TV-serier som Lost, PrisonBreak, Rescue Me, Surface osv
38. Jobbar i cykelaffär och är grym på att mecka
39. Min släkt är som värsta maffiagänget, enorm och.... speciell
40. Är halvfinne, men kan ingen finska
41. Har en guddotter som heter Filippa
42. Min pappa är grym på att renovera
43. Maxlön jag haft är 14.700 i månaden
44. Är rastlös och lat samtidigt
45. Kollar min mail minst 3 ggr per dag
46. Läser andras bloggar lika många ggr (de kan ju ha skrivit nåt nytt!)
47. Har 2139 spår inlagda på Itunes
48. Jag gillar verkligen inte killar längre
49. Har en bas hemma som jag... typ.. kan spela på
50. Åker longboard men inte så mycket som jag egentligen vill
51. Tycker om att vara ensam och tänka
52. Jag e kass på att hålla kontakten med folk
53. Ska åka på intensivkurs för körkort om några veckor
54. Har alldeles för mycket kläder, men inga jag gillar
55. Min mobil blev stulen i sommras
56. Aldrig tappat bort en nyckelknippa i hela mitt liv
57. Har skitbra minne för vad folk har sagt
58. Hatar att bråka/tjafsa
59. Har aldrig vart otrogen mot någon
60. Gillar när det regnar och man har en kopp te och en bok framför sig
61. Tycker att musik är bland det viktigaste som finns
62. Skulle aldrig kunna bli tillsammans med någon som röker
63. Har brutit mitt långfinger
64. Dansa fuldans är så damn KUL
65. Jag skulle nog kunna sova en hel vecka utan att det skulle bli tråkigt
66. Har dykcertifikat
67. Har haft en period när jag använde bindi hela tiden, men det kan jag inte längre eftersom Kishti i Idol-juryn har det
68. Klarar inte av när jag MÅSTE göra något
69. Har både nintendo 8-bitars och PS2 hemma
70. Fastnat totalt i Sims2 förut
71. Min första tatuering skedde i ren impuls
72. Alla mina piercingar har jag gjort när jag egentligen varit på stan i något helt annat ärende
73. Jag ogillar mina händer
74. Jag har flyttat 19 ggr
75. Älskar att ha mössa eller keps på mig
76. Mjukisbrallor är helt klart det mest underskattade plagget någonsin
77. Basta är bland det bästa som finns
78. Bada bubbelbad är inte så pjåkigt det heller
79. Blir äcklad av badkarsvattnet när det börjar bli kallt
80. Vill börja simma men blir så äcklad när jag tänker på att poolvattnet är på så många andras vidriga kroppar också
81. Är rätt ekonomisk, snarare spara än slösa
82. Älskar gulliga trosor
83. Har telefonfobi
84. Vill egentligen bli djurskötare, men är allergisk
85. Storhandlar mat och fryser in i portionsförpackningar som en annan tant
86. Jag är rätt bra på att sticka
87. Spela backgammon är typ skitkul
88. Har jobbat i fotolabb i 1½ år
89. Gillar inte att gå på konserter, får ont i ryggen och benen och blir förbannat irriterad på alla runtikring mig
90. Har vart på cirka 10 festivaler
91. Har gått på kändisfester, ätit och druckit gratis med Thomas Dileva och Arne Weise bla
92. Vart både popflicka och rejvare i mina dar
93. Om jag  va med i Fear Factor skulle det enda jag inte kunde klara av vara att äta de där äckliga grejerna
94. Kliar mig i håret rätt ofta
95. Är nog lite hypokondrisk
96. Min bästa vän är lilla Ibbolajnen
97. Mina knän knakar oroväckande
98. Tycker om att baka
99. Har jättetjockt hår som jag aldrig vet vad jag ska göra av
100. Denna listan ger mig lätt ångest...