Hört Talas Om Personlig Sfär?

Jag verkligen HATAR touchy feely människor. Jag hatar när folk ska ta i mig av ingen anledning alls. Folk som ska klappa mig på axeln, ta mig i armen när de ska säga något som de tycker är viktigt, eller ytliga bekanta som ska kramas eller än värre kindpussas (vem fan gör sånt seriöst?). Jag vill ha min personliga sfär för mig själv. Kom inte in där om jag inte bjuder in dig, okey?!

Anledningen till detta utlägg har sin grund i en äcklig gubbe som är stamkund på mitt jobb. Han kommer in och tror att vi är bästa vänner. Först så har han fått för sig att han och G (chefen på jobbet) är bästa vänner bara för att han (gubben alltså) jobbade på samma båt i ett par år som en av G's kompisar från grundskolan. G umgås inte med grundskolekompisen och har inte gjort det sen han just gick i skolan. Bara detta är ju tecken på att människan är störd. Men detta är alltså grunden till hela grejen. Nu så har även jag blivit hans bästis eftersom jag känner G. Gubben kommer in minst en gång i veckan, utan egentligt ärende, bara för att säga hej och för att komma fram till mig och antingen klappa mig på ryggen, krama mig eller allmänt ta i mig. Jag blir galen! Jag försöker låtsas som att jag är extremt upptagen, men det funkar inte. Han kommer fram och ska snacka och hålla på ändå. Jag vill typ ställa mig i duschen och skrubba mig med svinto efter att han gått. Han luktar illa, han är gammal, skäggig, har världens största ölkagge och är allmänt schizofren i sitt beteende. Jag vet inte vad jag ska göra. Vill inte vara otrevlig heller, och jag misstänker att om jag skulle säga som jag vill säga; "Rör mig för fan inte!", så skulle han bara garva och typ krama mig ashårt, alternativt börja jaga mig i butiken om jag hann springa innan. Varför är människor så psycho för?

Jag måste förbereda en handlingsplan inför nästa gång han kommer, han ska banne mig inte få så mycket som ens peta på mig med tång en gång till. Jävla idiotäckel.

NÖRD

Nu kan jag definitivt klassas som en nörd med versaler. Yep. Jag har nämligen köpt Burning Crusade till WoW... Hm. Så det är detta som jag ägnat min kväll åt. Fast det tog iförsej rätt lång tid att patcha och ladda ner så jag har kollat på halva filmen school for scoundrels också. Den var banne mig asrolig. Måste se klart den. Men var ju tvungen att starta en ny blodalv när patchen var klar, kunde inte hålla mig. Åuh. Jag har för många antisociala things to do. Not good. Det är iallfall tur att man kan sysselsätta sin hjärna med lite andra grejer förutom att overthink massa grejer som bara gör en ledsen ändå. Hellre WoW än deppanfall I tell you.

Jag LÄNGTAR efter min iPod också. Jag vill ha den nu! Palla vänta? Nä.
Dessutom har jag bestämt vad det ska vara ingraverat på den också. Ascoolt blev det. Bwahaha.
GE MIG!

Hade planerat att sova, men blev plötsligt väldans hungrig. Kanske ska kolla klart på filmen och dricka te och käka macka innan det är sleepytime. Sounds like a plan.

Coming Soon...

107336-140

...to a pocket near you.

Alla Borrmaskiner Borde Dö

Jag är förbannat trött. Men de små byggjobbarna förpestar min tillvaro genom att stå och snacka precis utanför mitt fönster. Känns inte riktigt som att jag kan slappna av och sova när det står människor bara några meter ifrån mig. Dessutom är jag helt 100 på att de kommer börja borra eller liknande så fort som jag lyckats somna om. Brukar vara så. Lagen om allts jävlighet.

Tror du inte de började borra nu?! Detta är ju inte sant.

Igår hade jag träningsvärk. Idag är det i princip omöjligt att gå. Mina vader har krampat sig flera gånger inatt och mina armar gör asont. Jävla trappstegshelveten. Typiskt att jag är så otränad då. Jäkligt typiskt.

Nu ska jag bada, bara för att jag kan.

(un)Happy Feet

Idag känns allting kasst. Har haft konstant hjärtklappning och i ett tappert försök att bli lite gladare så satte jag på filmen Happy Feet. Jag tyckte den var hjärtskärade och melankolisk. Grinade flera gånger. Den är förmodligen inte det. Det är bara jag som är ett vrak.

Hela min familj har turned on me nu. Min bror är arg för att jag gett pappa mycket mer att göra och därmed kan han inte hjälpa till med renoveringen hos brorsan. Han tycker det är mitt fel. Jag tycker det är mina föräldrars fel. Kan de liksom inte uppfatta vad som ligger bakom? Inte som att jag går runt och är ledsen för att jag tycker det är kul, eller för att straffa dem som pappa verkar tro. Jag bara låter mina känslor komma fram. Tycker inte jag ska behöva låtsas som nånting annat och släta över vad dom gör. Låt mig reagera för fan! Jämföra och säga att "Jamen så reagerar ju ingen annan"... Nehe? Vad hjälper det mig? Jag är väl en egen individ med egna känslor. Jävla idiot.

Imorrn ska jag till jobbet igen. Har inget val.

Klantobert

107336-139AJJE! Fan också. Lyckades ha sönder ett glas med min armbåge, det krashade rakt ner och studsade sen mot min fot. Började blöda som fan, men hade inte tid att plåstra om foten, utan fick slänga in katterna på toan, sopa upp allt glas och sen dammsuga. Blev blod överallt, droppade som attans... Äckligt! Sen när jag väl hade tid att ta hand om foten så ville det inte sluta blöda... Tänk om det är glas kvar? Hur vet man det? Mjeje, det löser sig.

Hatar att katterna alltid ska komma springandes som de nyfikna asen dom är när det händer något sånt här. Var likadant när Serlot hade ut tvättmedel över hela köket, skulle nödvändigtvis tassa runt i det. Puckon! Vet att det är så katter funkar, men de fattar ju inte att det är farligt för dem. Vill inte att de ska få skärsår i sina små tassar, eller bli förgiftade för den delen. Mina bebisar!
Jag har inga plåster hemma. Minus på vuxenpoängen.

EttusenFemhundraNittioFyra

Så många trappsteg har jag gått idag. Bärandes på astunga kartonger, dataskärmar och diverse föremål. Jag är svettig och svimfärdig. Kanske borde ha ätit idag. Hm.

Mihi

107336-138

Hitta Tanten, Nya Sällskapsspelet

Jag har vart och hämtat mina prylar hos brorsan nu. Hade kartonger med prylar som jag förträngt att jag äger där. Grejerna stod på vinden, 3½  trappor upp, så fick ju lite träning idag om man säger så. Dock inte så mycket som jag kommer få senare idag när jag får bära upp allting till min egen vind som är 4 trappor upp utan hiss. Jag lyckades iallafall lokalisera tanten som snott mitt förråd. Helt galet, jag gick upp till vinden, konstaterade att det fortfarande var låst, gick ner en trappa och tänkte att det är väl bara att ringa på alla dörrarna och kolla om det är tanten som snott det som bor där. Ringer på på första bästa dörr, och vem är det som öppnar? Jo, tanten! Tur? Japp. Synd att man inte kan ha tur med lite viktigare grejer än tanthittande.

Fjortis

Idag på jobbet fick jag ofrivilligt reda på mer än vad jag ville veta om min pappa. Jag blev helt förstörd och skrev en lapp på det papper som givit mig den ofrivilliga informationen som löd "Ska du inte ens låta liket kallna?" och drog hem. Jag pallar fanimig inte med mina föräldrar at the moment. Pappa kom hem till mig nån halvtimme senare efter att ha ringt mig 5-6 ggr och lämnat meddelanden, eftersom jag inte svarat. Han ringde på dörren, jag svor för mig själv eftersom jag glömt låsa den, men lyckades gå fram och låsa innan han kommit på det smarta med att trycka ner handtaget om ingen öppnar. Jag tror han blev svinsur för det, för sen ringde han på dörren som en galning i flera minuter innan han drog. Jag vill inte prata med honom. Han ringde och sa att jag betedde mig som en fjortis och att jag borde bete mig som en vuxen och prata med han och lyssna på vad han har att säga, att det är honom det är synd om och bla bla. FUCK YOU ville jag skrika i äkta fjortisanda. Jag skiter i att jag är 26 år gammal. Tänker inte bara nicka och tycka att allt är så jävla bra när det känns som hela min värld rasar samman. De inbillar sig att detta bara är något som påverkar dem, men det är ju så långt ifrån sanningen man kan komma. De är så förbannat ego och gör allt i sån ultrarapid fart att jag inte hänger med. Fattar ingenting. Först ger dom mig en käftsmäll och sen innan jag ens hunnit återhämta mig så kommer en till. Och en till. Och så vidare. Jag pallar fan inte.

Jag ringde och sa att jag tänker ta semester. Jag pallar inte som sagt. Vill inte. Jag måste bort. Om jag inte hade haft katterna skulle jag redan ha dragit. Ingen kattvakt i sikte och jag tänker aldrig i livet fråga mamma eller pappa.

Tällberg

Uäh. För mycket att göra. Imorgon så måste jag hämta grejer som står i min brorsas förråd, helst innan jag börjar jobba. Detta innebär att jag måste ta reda på vilken av tanterna i mitt hus som snott mitt förråd på vinden, eftersom jag inte har plats för grejerna inne i lägenheten, eller i mitt minimala källarförråd. Ska man knacka dörr? Eller ska man sätta upp en lapp? Jag vet hur tanten ser ut, men inte vad hon heter. Får stå med ögat mot kikhålet en hel dag och hoppas hon går förbi. Eller inte.

Dessutom måste jag bestämma mig om jag ska åka till Dalarna på min farbror Shins bröllop. Men då måste jag ringa till Shin, eller åtminstone ringa till pappa och säga om jag vill åka eller inte. Måste planera in semester. Måste kolla upp stugor i Tällberg. Fan vad jag hatar måsten. De borde dö. Jag vill inte åka på bröllopet bara för att då måste jag ha klänning, vilket betyder att jag måste bege mig ut och shoppa en sådan. Shoppa är inte min thing. Inte klänningar åtminstone. I look like crap i klänning. Mest för att jag känner mig oerhört obekväm i det skulle jag gissa på, men ändå. Jag vill dock åka dit för att jag älskar Tällberg, det är så oerhört fint där, svensk idyll personifierad. Plus att jag gillar Shin och Aki. Nackdelen är att jag måste umgås med pappa, han är lite väl intensiv, klarar inte riktigt av honom i längre perioder. Men ska nog inte vara där så länge ändå... Fan, måste nog ringa han imorrn iallfall.

Men nu; Sova.

Semester?

Precis kommit hem från födelsedags/mors dags firande. Det var mitt gudbarn Filippa som fyllde 3 år, så det blev väl mer som bara födelsedagskalas liksom, plus att vi samlades sådär som vi brukade göra innan hon var född på mors dag. Jag blir lite konfunderad, för ska man liksom fira alla mammor, eller bara sin egen? Jag gick runt och sa grattis till mina mostrar och min mormor och sådär också. Hm. Lika bra att ta det säkra före det osäkra.

Jag sov helt sjukt länge idag, till typ 1 på dan. Hann bara käka frukost och vakna till lite innan vi var tvugna att dra iväg, vilket innebär att jag käkade massa fika till lunch. Jag mår en aning illa nu, men är inte hungrig, eftersom jag tryckte i mig så mycket fikabröd. Åuh. Typiskt. Kanske ska äta iallfall?

Hela min sommar känns så himla oplanerad nu iomed att mina föräldrar ska skiljas. De kommer ha så mycket som de behöver ha hjälp med så jag är inte alls säker på när jag kan åka bort eller inte. Har ju planer på att dra till Kreta och hälsa på Drömhus, men det är egentligen bara 2 veckor som passar henne bäst, och det är då som det passar sämst för mig att dra iväg. Damnit. Var menat att vi skulle ner till landet också, men det känns inte alls kul längre, för nu ska inte mamma följa med i såna fall, och det kommer bara kännas helt weird allting. Funderar på att hälsa på Ib nere i skåneland också, men det blir ju också svårt iomed att han jobbar helger, då när jag rent traditionellt har lättast att komma ifrån eftersom jag ändå är ledig på söndagarna. Får väl vänta med semester tills i höst i värsta fall. Uäh.

Vuxenpoäng

Har införskaffat en del sådana nu på sista tiden. Bland annat:
  • Jag har börjat pensionsspara
  • Köpt en säng för massa pengar istället för att typ resa
  • Fått fast månadslön, förhandlat mig till löneförhöjning till och med!
  • Tagit över lånet på lägenheten, so now its mine, only mine! Moaha.
Jag börjar rota mig rätt ordentilgt här nu. Får lite smått panik när jag tänker på det... Har inte bott på samma ställe längre än ett år i taget innan, och det börjar rycka lite i den nerven nu. Mest av gammal vana skulle jag gissa på. Jag hoppas det iallfall. Jag hatar verkligen att flytta. Packa ihop sina grejer och börja om. Fast jag måste ju gilla det på någon nivå, eftersom jag flyttat 14ggr på de senaste 8 åren. Hmm.

Rödtocke

107336-137

(Att jag sovit cirka 4 timmar inatt och ser ut som en tjackhora är en annan sak)

I-landsproblem

Jag har ett väldigt stort I-landsproblem just nu. Jag ska köpa en ny Ipod Nano, och man får gravera in 2x23 tecken på baksidan av den. Problemet består i att jag inte kan bestämma mig för vad det ska stå! Antingen gör man något seriöst, tex:

The Comet Is Coming
Run For Your Lifes

Eller något semiseriöst tex:

If You Can Read This
You're To Close To My
(och så står det ju "iPod" under)

Eller något helt oseriöst tex:

Bling Bling Auschwitz
4-evah! *FnIzZ*

ÅUH! Vad ska det stå?! Funderar på nåt skojsigt Yrrolcitat också. Valmöjligheter gör mig galen ibland.

Hatt På!

107336-136Mitt hår var nog inte så illa som jag först befarade, mest min hårbotten som var röd. Eller, ÄR röd snarare. Krävs nog några shamponeringar för att det ska försvinna helt. The good news är alltså att jag antagligen slipper färga om håret nu på en gång. Ska iallafall give it a try. Men så länge blir det mössa/keps. Denna är bra för man kan stoppa upp allt hår i den som en annan reaggesnubbe och så ser det nästan ut som man har kort hår! Omväxling fast utan bestående konsekvenser.
 Me like.

Igår försov jag mig igen. Så efter jobbet gick jag och köpte en väckarklocka. Det ångrade jag bittert imorse när den ringde. Jag hade ju vart smart och ställt den vid datorn långt ifrån sängen så jag var tvungen att gå upp för att stänga av den, och det var inte skoj. Slängde mig i sängen igen efter, men den satte ju igång efter 9 minuter igen med sitt tjutande. Jag ångrar lite att jag inte köpte en med radiofunktion, men det skulle jag säkert bara ha somnat till så det kanske var lika bra ändå.

Satan vad trött jag är. Inte brao. Måste komma på nåt skojsigt att göra tills det blir natt så jag inte somnar nu. Då kommer min dygnsrytm bli fuckad och det vill jag icket. Kolla på sista avsnittet av Heroes ska jag göra & käka oreos.


Wihoo! Party all night long.

That's (not) Hot

Hm, blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig dårå. Håret alltså. Det var tydligen mörkare än vad jag trodde innan, så det blev liksom inte så stor skillnad. Eller, ingen skillnad alls. Förutom i hårbotten då. Som var mycket ljusare än resterande hår eftersom det var färgningsdax. Det är inte så hett med röd hårbotten, så imorrn blir det kepa och direkt till affärn och köpa ny hårfärg. Brun denna gången. It was meant to be.

Nervous

Oj då. Jag fick tråkflipp på mig själv och råkade köpa röd hårfärg. Nu sitter jag med färgen i håret och är lite nervös för hur det kommer bli. Har inte haft rött hår på minst 3 år. Det är illa om jag kommer på att jag inte gillar det, eftersom det är assvårt att bli av med det när man väl börjat. Men sånt löser sig väl I guess.

Bildbevis kommer senare ikväll skulle jag tippa på.

Spela Roland

Jag är så hungrig att jag kan DÖ! Doften av lasagnen jag har i ugnen gör inte saken bättre direkt. Åuh. GE MIG!

Lalala.. Får skriva lite och fördriva tiden tills jag får äta. Idag har jag vart hausfrau gånger 1000. Kände mig så damn seriös när jag gick upp klockan 8 imorse och kokade spaghetti till min matlåda som jag skulle ha med mig till jobbet! Käkade frukost som en duktig kicka också, så idag blir det 3 mål mat. Inte illa må jag säga. Nu ska jag bara fortsätta i denna stilen i.... ehh.. förevigt egentligen. Men det är ju inte särskilt troligt. Konstigt egentligen att jag blir så mycket mer hungrig om jag går upp tidigt på morgonen. På natten småäter jag nog mer iförsej... Mjeje. Spela roland om du har han på band. HAHA! Shit. Det var länge sen! Vart fick jag det ifrån? Vadå mellanstadie! Min hjärna works in mysterious ways må jag säga. Rouligt.

Jobbade från 9 imorse, har meckat som en galning. Idag fick jag lära mig att demontera kasetter, och montera då förstås. Alltid är det nåt jag lär mig varje dag, en av de bästa grejerna med mitt jobb. Gillar inte att behöva göra saker på rutin, BORING. Var rätt mycket weird kunder inne idag också, bland annat en gubbe som sa att "du var ju både söt och händig, vilken kombination! ". Hmkay. Vad svarar man på det? Undrar om han skulle sagt nåt om jag var en snubbe och snygg. I don't think so. Sen var det en snubbe i min ålder som försökte se helt macho och cool ut som lämnade in en cykel och ville få punka lagat. På framhjulet. Med snabbkoppling. Eh. Det kan väl typ en shimpans fixa? Betala 100 spänn för montering för det? Jag förstår mig inte på folk ibland alltså.

Mamma har fått vinnande budet på en lägenhet nu. Så nu har pappa nytt hus och mamma ny lägenhet. Nu ska de bara sälja det gamla huset... Skilsmässopapprena är redan inlämnade. Helt sjukt vad fort detta går, jag hinner fan inte med att tänka ens. Förresten så har 2 pers lyckats googla sig hit på "mina föräldrar ska skiljas". Känns sådär.

Hemmafru Finnes/Sökes

Idag vaknade jag med ett ryck av att min telefon ringde. Klockan var halv11. Jag skulle vart på jobbet klockan 10. Hmm. Jag har verkligen noll minne av att mobillarmet satte igång imorse, måste ha sovit som en stock. Jag är 100 på att jag ställde klockan, så jag vet att det inte var därför som jag försov mig. Fick stressa iväg till jobbet, alltid lika skoj. En sådan bra start på dagen liksom. Not.

Jobbade till klockan 6, var asmycket verkstad så mina händer känns helt torra av för mycket tvättande. Jag måste nog lära mig att gå runt med skitiga händer, som det är nu så går jag och tvättar dem direkt efter varje däcksbyte, även fast jag ska göra ett till precis efter. Rätt dumt egentligen, men det är som nån slags tvångstanke eller nåt. Haha.

Efter jobbet drog jag, mamma och pappa och kollade på en lägenhet till morsan. Den var helt okey, men asdyr och lite fel läge. Enda som var bra var att det var som en uteplats till den, men det låg ett soprum typ 10 meter ifrån det, så det kändes ju inte som att det var riktigt värt. Hon ska köra på en annan lägenhet som ligger mitt i stan, men som är stort renoveringsbehov på, blir ju billigare då liksom. Pappa ska hjälpa henne med renoveringen. Jag tror att jag aldrig sett mina föräldrar så snälla mot varann som de är nu. Konstigt det dära.

Drog till Max och käkade efteråt (fan vad jag äter mycket ute nu för tiden... urk) och sen till Coop och storhandlade. Kom hem för typ en halvtimme sen. Känner mig helt slut. Måste ställa mig och laga matlåda tills imorrn nu, känner inte alls för det, men känner ännu mindre för att äta lunch ute imorrn igen. Nej tack säger jag bara. Vill typ kräkas på indisk mat (enda lunchrestaurangen som ligger nära)... Idag ska jag laga nudlar och kyckling i röd curry, imorrn ska jag ha storkok hemma och göra lasagne och gryta. Hemmafru? Check!

Jag vill fan ha en liten hemmafru som fixar allting här hemma när jag är på jobbet. Fatta skönt att komma hem och så står maten på bordet, nån har handlat åt en, städat och matat katterna! Alternativt skulle jag kunna tänka mig att vara hemmafrun, och att nån annan jobbade och drog in stålarna. Att göra både och känns lite väl tycker ja. Måste ju hinna spela wow också. Moaha.

Give Me Light

Glödlampan i mitt badrum har gått sönder. Inte idag. Men för typ 3 dagar sen. Jag kommer alltid på det på natten när det är mörkt här inne och jag måste tända när jag ska in där. Då förbannar jag mig själv att jag glömt att köpa glödlampor idag IGEN! Så får jag stå i mörkret och borsta tänderna och duscha. Men på dagen/morgonen så behövs den ju inte och då hinner jag glömma. Damnit.

Jag skulle iförsej kanske ha kommit ihåg att köpa glödlampor om jag hade gått till affären nån av dessa dagar, men det har jag inte. Har inte ätit godis på ett tag därför heller. Var tvungen att käka våfflor nyss bara för att stilla sockerbehovet. Jag är banne mig beroende. INTE okey. Måste komma på nåt bra att ersätta socker med. Men vad?

Har antagligen käkat för mycket värktabletter igen. Men nu känner jag ingenting iallafall. Däremot är jag väldigt virrig och väldigt trött. Ska nog gå och sova snart, sov ju otroligt lite inatt, så i kombination med värktabletter så är det inte så konstigt att jag känner för att slänga mig i bingen snart. Ska dricka en kopp te först tror jag...

Again?!

Fan vad folk vill bygga saker. Idag hade nån googlat på "bygga balkong" och hamnat på min sida. Borde starta byggföretag tror jag.

Har sovit askasst inatt, somnade runt 2 inatt och vaknade 100ggr. Klockan 5 fick katterna ryck så då fick jag vara vaken en halvtimme ungefär. Klockan 7 så började byggjobbarna hamra i min vägg och då var det färdigsovet för min del tyckte dom. Skulle ju ändå upp runt 8 så var rätt menlöst att försöka sova trots de höga decibelantalen. Masade mig till jobbet, var där en timme och insåg att jag fått mens. Igen. Vafan, det var ju typ 3 sekunder sen jag hade det sist? Damn annoying. Vad är det som händer med min kropp egentligen? Va va VA? Svara omedelbart tack. Åkte hem en sväng och tog mensvärktabletter och alvedon, men hjälpte det? Nopes. Jag behöver starkare grejer. Fick stå ut på jobbet tills allt var någorlunda under kontroll och sen fick jag gå hem tidigare. Nu är planen att ligga i fosterställning med vetekanin på magen och tycka synd om mig själv. Synd att man inte kan spela WoW i fosterställning. Det skulle vart sweet.

Handy(wo)man

Hårda dagar det må jag säga. Igår tvättade jag i 8 timmar, och städade däremellan som sagt. Idag gick jag upp, käkade frukost och sen drog jag ner till min bror och hjälpte han renovera. Rätt stolt över mig själv att jag drog dit så pass tidigt, jag skulle lätt kunnat dra på det här hemma innan. Men nopes, jag var duktig kicka. Väl där fick jag först måla dörrkarmar, sen måla tak och sist måla dörrar. Tak är fan jobbigt att måla, blir liksom fel vinkel vilken vinkel man än står i. Kommer ha träningsvärk imorrn, det kan jag ju lova. Än jobbigare blev det av att jag stod nära taklamporna och de avger en del värme... Blev helt svettig. Färg överallt också, på armarna, i ansiktet, i håret. Men, no pain no gain! Moahaha. Då känns det iallafall som man gjort något. Det tråkigaste var nog ändå att sandpappra dörrarna innan jag målade dem. Uääh vad boring.

Fick en hamburgare som tack för besväret, och förstås fri tillgång till cola! Känns värt. Fast det handlar ju mest om att lätta på min tacksamhetsskuld som jag har gentemot brorsan. Även om det faktiskt borde vara jämt nu snart... Men det skadar ju inte att ligga på plussidan heller förstås.

Imorrn blir det också en hård dag. Börjar senast 9, sen jobba till 18, sen lova jag brorsan att komma och måla efter jobbet... Hmm. Jag kanske har tagit på mig lite mycket. Mjaja, får se om jag pallar, inte som att jag är tvingad att dra dit liksom.

...kom på att jag lovade mig själv att aldrig mer måla efter att jag målat om här hemma. Haha. Det gick ju bra.

Bygga Loftsäng

Har vart värsta duktiga idag, först jobbat, sen hem och tvättat jag vet inte hur många maskiner tvätt (2 tvättpass tog jag upp... heh), storstädat badrummet (vilket var vidrigt), diskat och dammsugit. Badrum är verkligen nada skoj att göra rent. Hår när det är vått är fan inte fräsht, inte mitt eget och inte katternas heller. Att mina små pälsklingar gillar att leka under massa grejer under badkaret gör inte saken bättre. Hittade bland annat en toffel, en strumpa, 2 kattleksaker och våta toarullar där under. Najs. Men nu är det so fresh and so clean, och det är ju så man vill ha det i det rum som man ska göra sig just det.

Jag är lite stolt för att jag faktiskt har plockat upp alla nytvättade kläder och lagt dem i garderoben istället för att bara låta dem ligga i tvättpåsen några veckor. Har dessutom parat ihop alla strumpor med matchande partner, och det var inte några par strumpor kan jag säga. Jag hade inga par kvar alls, jag hade tillochmed fått återanvända några från tvättkorgen (inte okey, jag vet) så det var ju en del att para om man säger så. Låter som jag bedriver kennelverksamhet. Det gör jag inte.

Imorrn ska jag antagligen ner till brorsan och hjälpa honom renovera. Inte ett dugg sugen, jag menar, hur kul är det? Men jag vill ställa upp för honom, det har han gjort för mig så många gånger förut. Han hjälpte mig med mitt kök, han hämtade mig och mina saker när jag skulle flytta från Malmö, bara för att nämna några saker. Så vill ju inte verka otacksam. Även om min lata sida tycker att otacksam inte låter så pjåkigt ändå.

Förresten har folk börjat googla sig in här, nu senast på "bygga loftsäng". En annan gång på "färga håret hemma". Ett annat exempel var "släppa spindel ut fönstret" eller liknande. Haha. Vadå mesiga grejer? Alla andra får googlingar på "knulla" och "snygga brudar". Kanske får spice things up här. Eller inte.

CykelvagnsBarn Önskas

Jag har nog blivit schizofren på riktigt. Mitt humör dalar upp och ner som den värsta tänkbara berg och dalbana. Idag känns allting ändå rätt okey. Igår var jag på så pissigt humör att jag ville slå någon. Det var inte så bra eftersom jag skulle hämta mamma ute och köra hem henne till Hölö mitt i natten. Det som gjorde det än värre var att hennes polare tiggde till sig skjuts också innan, till Tullinge... Hmkay. Det ligger ju på vägen. NOT. Det tog mig nästan 2 timmar innan jag var hemma igen. Mamma skulle ju nödvändigtvis prata om allt också, även fast jag sa att jag inte ville och att jag faktiskt körde och inte kunde sitta och diskutera/grina när jag gjorde det. Trafikfara? Ja. Mamma hade tydigen blivit asledsen igår, och jag fick alldeles dåligt samvete, även fast jag stod för allt jag sa och så. Jag vill ju inte att hon ska vara ledsen. Samtidigt vill jag ju det. Vill inte att de ska gå runt som happy times, det är liksom inte så det ska vara. Blir sur på sånt. De säger att de är ledsna och crap, men de visar det ju inte.

Jag orkar egentligen inte skriva om hela grejen med mina päron mer, och jag antar att det är rätt boring att läsa om också. Inte för att jag borde bry mig om det, det är liksom frivlligt. Men känns egentligen lite skumt att lägga ut mina känslor så öppet som jag gör. Borde nog inte göra det. Egentligen.

Gick bra på jobbet idag, sålde för hur mycket som helst, vilket är skumt eftersom det har vart så kasst väder idag. Bland annat så sålde jag en cykelvagn, en sån där för barn. Den är hur snygg som helst, och jag vill typ skaffa 2 ungar bara för att jag ska kunna cykla runt med dem i en sån vagn. Sen kan jag lämna tillbaka dem. Ungarna alltså. Och vagnen också iförsej, för vad ska jag ha den till efter att ungarna är borta? Han som köpte dem var asiat, och hans 2 ungar var typ hur söta som helst! Jag kanske kan få låna dem nån halvtimma. Sen lär jag ju ha tröttnat om jag känner mig själv rätt. Moaha.

Gick till indiska restaurangen efter jobbet med pappa, brorsan och hans tjej. Asgott as usual. Men det känns lite B på nåt sätt att käka där när det inte är lunch, för då kostar det typ dubbelt så mycket och tar trippelt så lång tid att få maten. Känns inte värt. Inte för att jag betalade ett skvatt, men ändå. Moaha x2.

BadAnalys

Jag tog ett långt bad för nån timme sedan, och det är skumt hur mycket man hinner tänka medans badvattnet sakta blir kallt. Tror jag hann analysera så gott som hela mitt liv. Dock var det nog mest en massa bullshit egentligen, även om jag funderar på att genomföra en del grejer som jag tänkte att jag var tvungen att ta tag i.

Jag tänkte en del på varför jag alltid ska ta på mig allting också, när jag egentligen inte pallar det. Som det här med mina föräldrar. Jag fick vara ledsen en dag. Nu ska jag vara där för dem, stötta dem och hjälpa dem ta stora beslut. Själv ska jag bara vara stark och helt objektiv, inte vara för mycket på någons sida, om jag går med pappa och kollar på hus måste jag gå och kolla lägenhet med mamma. Ringer jag mamma så måste jag ringa pappa. Rättvisesystemet är värre än när man var 5 år gammal och tjafsade för att brorsan fick en större kokosboll än man själv. Det var likadant när hela grejen med min biologiske pappa went down. Jag skulle vara den starka och fixa allting, det var jag som skulle gå på rättegången och underrätta resten av familjen, det var jag som skulle trösta farmor när hon fick meltdown. När jag kollapsade efter 1 år av undertryckta känslor så ställde ingen upp för mig, för då var det för sent, då var jag bara konstig som reagerade så långt efter. Posttraumatisk stress verkade inte vara ett uttryck som de kände till. Jag vill inte att det ska bli så igen, jag vill inte leka stark och cool med hela situationen, för det är jag inte. Men ändå är det liksom den rollen som jag förväntas spela, och jag gör det på rutin. Hur bryter man det? Jag vet inte. Jag vet bara att om jag inte gör det kommer det bli en upprepning på vintern -99 och det vore my worst nightmare. What to do?

PPP

Omedveten allitteration.

Positiv, Vem, Jag?

Uäh, jag är satans trött. Inte så att jag kan sova dock tror jag... Har skitont i min axel, och då menar jag ONT. Tror det har med överdrivet dataanvändande att göra, så jag får väl skylla mig själv I guess. WoW är inte bra för axlar helt enkelt. Borde väl investera i ett smartare skrivbord. Eller skaffa mig ett liv. Vilket som funkar ju. Fast just nu har börjat kolla på Top Model säsong 8 istället för att skaffa mig ett liv eller sitta vid datorn. Det funkar också. Iallafall en period. Fattar inte hur de kan vara så damn hysteriska? Jag blir lite rädd. Avskyr den satans Tyra Banks också, pinsammare människa får man ju leta efter. Varför kollar jag då? Jo det ska jag berätta kära ni, jag tittar eftersom jag älskar att störa mig. Ett av mina största intressen.

Mitt i all misär med mina päron så händer ändå lite bra grejer, man ska ju tänka positivt har jag hört, så tänkte skriva lite om dem... Har fått min nya säng som är wonderful att sova i. 120 centimeter får man lätt plats 3 i, vilket är tur eftersom det är så många som normalt sover där. Den är helt hög och snygg också, me like. Sen har jag fått löneförhöjning på jobbet och fast månadslön, så på våren kommer jag antagligen få jobba lite mer än heltid, men hela hösten och vintern när jag jobbar mycket mindre än heltid så kommer jag ändå få samma lön. Sounds pretty good to me. Har även grymma semesterplaner för i vinter, men de tänker jag inte avslöja något mer om förens det är närmare bestämt, enligt överenskommelse med min resekamrat. Kan dock säga att det är långt bort, lång bortavistelse samt väldans äventyrligt. Me like x2.

Enough med positivism. Nu ska jag gå tillbaka till min bitterhet.

Pretend

Idag har vart en konstig dag. Åkte med pappa klockan 9 på morgonen för att kolla på ett hus som han eventuellt ska köpa. Huset låg jättefint och hade urmysig tomt, själva huset var väl okey, men han är ju handyman nr1 så han kan ju fixa alla såna småpetitesser lätt som en plätt. Jag blev lite glad och så för att han hittat ett hus som han verkar gilla, men samtidigt blev jag ledsen när jag insåg att det bara var han som skulle bo där. Inte mamma&pappa. Bara pappa. Kommer åka ut dit och hänga på sommaren, gå ner till badet som ligger hur nära som helst, men det kommer nog mest bara kännas konstigt. Som att något fattas. Kommer tänka på min mamma som kommer sitta själv i en lägenhet nånstans och inte kunna njuta av att vara där. Fan. Jävla värld.

Efter hustittandet åkte jag hem ett tag, sen ut och kollade på ett till hus som såg ut som hej kom och hjälp mig, och efter det så drog vi hem till min brorsa. Han håller på och bygger om sin lägenhet totalt, och vi skulle hjälpa till. Jag fick måla väggar och sandpappra lister, brorsan höll på och montera ihop köket med en polare, och pappa spacklade och slipade inne i badrummet. Kände mig helt utmattad efter ett par timmar, dels fysiskt, men mest psykiskt. Känns så strange att allt är som vanligt fast ändå inte. Känns schizofrent.

Nu är jag hemma och kan inte riktigt slappna av och göra ingenting. Har diskat och städat lite smått, tänkte dra och handla godis, pizza och cola. Sist jag befann mig i nån slags psykisk obalans så gick jag upp 20 kilo. Hmm. Kanske ska köpa en morot att gnaga på istället. Synd bara att jag är allergisk mot morötter.

Perspektiv

Tänk vad lite sömn kan göra för ens förmåga att se på saker objektivt. De två senaste dagarna har nog vart bland de värsta i mitt liv, men idag känns det betydligt bättre. Jag tror det har med att jag kunnat sova inatt av ren utmattning, men det kan ju också ha med att göra att jag är expert på att förtränga saker. Tänka på nåt annat. Ignorera. Jag måste göra så av ren överlevnadsinstinkt, jag tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa.

Idag pratade jag med mamma och frågade hur det skulle bli med en massa saker och hon sa att jag hade kommit mycket längre i mitt tänk än vad hon hade gjort. Inte särskilt oväntat tyckte jag, men hon såg förvånad ut. Det irriterar mig nåt fruktansvärt att de inte har tänkt på alla de saker som jag tänkt på. Jag trodde att om man ska skiljas så borde man väl ha gått igenom alla konsekvenser och beräknat om det är värt det eller inte. De har vart gifta i 25 år. De ska skiljas för att de bara är vänner och ingenting mer. Jaha. Och? Alla som vart tillsammans mer än 2 år med någon vet ju att det är så det blir! Man älskar varann, men den där känslan som fanns i början finns inte kvar. Herregud, är dom tonåringar eller? De ska slänga bort allting som de byggt upp tillsammans på grund av nån stackars illussion om ett liv som de antagligen inte kommer få. Mamma ska bo själv i en liten lägenhet, fattar inte vad hon ska göra där? Kolla på TV eller? Hon har byggt upp nån slags fantasibild om att det ska bli så skojigt att bo själv, hur hon ska springa på gymet och umgås med sina polare och hur hon och jag ska börja hänga mycket mer. Det kommer inte bli så. Hon kommer känna sig ensam, det vet jag. Har man bott ihop med någon hela sitt liv och haft barn sen man är 20 år gammal så är man rätt van vid att ha liv och rörelse runtikring sig. Jag tror bara att de kommer ångra sig så jävla hårt. Om man fortfarande är vänner, tycker om varann och inte vill sluta umgås så ska man för fan inte skilja sig. Jävla idioter. Men jaja. Deras liv. Bara det att jag antagligen kommer bli indragen i deras buisness. Vare sig jag vill det eller inte.

Jag är inte ledsen längre, gråter inte så fort jag tänker på det. Det är skönt. Orkar inte gråta mer, det tar så mycket på krafterna och gör egentligen ingen som helst nytta. Jag får ta den här nya situationen, finns ju inget jag kan göra åt den. Jag hoppas bara att de fattar att det är upp till dom att se till att detta funkar, att det är deras ansvar och ingen annans. De som har valt det här, inte jag.

36 Timmar

Har vart vaken i 1½ dygn nu ungefär. Minus 1½-2 timmar av någon slags konstig halvsömn inatt. Min hjärna fungerar inte känns det som, och det är en rätt skön känsla just nu. Pallar inte tänka och grubbla på hur det kommer bli. Jag är sån som planerar framåt, rätt mycket framåt. Har tänkt i banor som om jag nu får barn så kommer de nu ha 3 uppsättningar av mormor och morfar. Hur stört är inte det?

Det som känns allra jobbigast och som vrider om i hela mig när jag tänker på det är min relation till pappa. Han är ju min "plastfarsa" men eftersom han är den som uppfostrat mig och funnits där för mig när jag växte upp så räknar jag ju honom 100ggr mer som min pappa än min biologiske. Men nu när de inte ska vara gifta längre, vad blir vi då? Han adopterade mig aldrig. Nu kommer vi inte vara nånting alls åt det hållet överhuvudtaget, rent juridiskt eller hur man ska säga. Vet väl att det inte är det viktigaste, hur andra ser på min relation med min pappa, men det gör ändå ont i mig på nåt sätt. Han förtjänar att vara nåt mer. Fan nu börjar jag grina igen.

Orkar Fan Inte Det Här

Solen går upp runt 4-tiden. Det vet jag eftersom det var då jag kunde somna. Jag vaknade kl halv6. Är sjukt trött, men det går bara inte att somna, alldeles för mycket tankar som snurrar i skallen. Lobotomera mig.

?

Mina föräldrar ska skiljas och jag är ledsen, förbannad och fattar absolut ingenting.

Det Är När...

107336-135

...jag ser såna här bilder som jag inser hur mycket mitt hår har växt. Stört egentligen jue.
(bilden är från november)

Äntligen Över

Idag har jag gjort så mycket som Ingenting. Nada. Zipp. Eller, det beror ju på hur man räknar. Jag har spelat WoW och är numera level 39, käkat mat, druckit cola, druckit te och ätit oreos. Jag tror inte riktigt att det räknas som någonting. Inte någonting av värde iallafall. Men jag gillart!

Igår blev det shlager ändå till slut. Velade ända in i det sista om jag verkligen pallade åka pendeltåg, fy fan vad tråkigt det är ibland. Iallfall när man inte har nån bra bok att läsa, vilket jag inte har just nu. Förslag på sådana mottages tacksamt, så länge det inte är deckare. Uäh.

Iallafall. Blev positivt överraskad av shlagerkvällen. Jag trodde att de skulle vara helt hypade och sitta och lyssna intensivt och skriva omdömen, poäng och diskutera tonartshöjningar. Det gjorde dom inte. De var nästan lika dissiga som jag mot deras kläder och låtar. Ja förutom mot Finland (hon var ju tydligen så snygg) och Sverige då då. Där var det fy fy att säga något elakt. Även fast jag tyckte att The Arcs framträdande var rätt lamt. De hade sminkats helt konstigt, såg platta ut i fejjan. Asfult. Mjeje. Nog om shlager tycker jag. Verkligen. Andra saker folk kan sluta prata om är hockey. Hej då shlager + hockey. (hoppas ni dör inatt)

Imorrn ska jag hämta min nya säng! Wihoo! Fatta hur mycket jag kommer sova efter det? Jag som redan har sova som ett av mina största intressen. Eller så kanske jag blir lite mer utvilad när jag exempelvis slipper få helt ont i skuldrorna när jag sovit på sidan, och därmed kommer behöva sova mindre. Kvalitet istället för kvantitet så att säga.

Shlager Eller Icket Shlager?

Dilemma dilemma. Jag känner mig trött och lite sliten, men samtidigt rätt uttråkad och i behov av social kontakt. Jag kan antingen bejaka min trötthet och stanna hemma och glo ikväll, eller så kan jag dra hem till S och kolla på shlager med hennes shlagergalna vänner. Jag ogillar shlager rätt mycket. Även om jag gillar att dissa shlager. Haha. Upphör ju aldrig att förvånas över vad männskorna har på sig! Liksom, hur tänker dom? Jag fattar inte.

Alltså, jesus vad kallt det är. Kan det inte bara bli sommar snart? Håller ju på att förfrysa osten av mig! (från riksost)

Karibien, Here I Come!

107336-134Fan vad störigt det är med katter ibland alltså. Min morgon började ju så bra, men sen när jag var på väg utför dörren så får Serlot för sig att han ska hoppa från köksskåpen till en annan hylla som jag strategiskt satt ett paket tvättmedel på så att han INTE ska hoppa dit. Men idiotkatten hoppade ju såklart ändå. Det sa krash med versaler och en livrädd Serlot for snabbt som ögat till andra sidan lägenheten. På köksgolvet låg ett halvt paket tvättmedel som såklart landat på katternas matskålar och därmed blivit blandat med vatten... Så fick ta av mig skorna och jackan och börja städa upp. Fick sopa först, sen torka upp det värsta kletet med trasa, sen dammsuga och sen torka golvet 2ggr. Jippe! Det är ju giftigt med tvättmedel så kunde ju inte gärna lämna det som det var och dra. Tur egentligen att jag var hemma när det hände.

Var aslugnt på jobbet idag också.. Så damn boring när det är det. Det var så tråkigt att jag bestämde mig för att skaffa en ny cykel. Eller, jag hade ju tänkt skaffa en iallafall nu eftersom moppen är borta. Men jag bestämde mig för en och började custombygga om den. Bytte drevet bak så det blir lättrampat uppför backarna, fick förlänga kedjan också. Bytte sadeln och justerade styret. Fixa till en cykelväska också, eftersom det skulle bli asfult med korg på den cykeln som jag valde. En herrcykel blev det denna gången, det är mycket bättre styrsel i en sån, stabilare liksom. Egentligen ville jag ha en riktig tantcykel, men jag vet ju att det inte är en sån som jag behöver, inte om jag går efter vad jag ska ha cykeln till liksom. Eftersom det var en Nishiki cykel jag valde så är jag även med och tävlar om en resa till Karibien för 2 personer, värde 30.000. Jag tycker jag ska vinna. Hm. Undrar vem som skulle få följa med? (Smörandet kan få börja redan nu... Moaha)

No Show Panties

Börjar 12 idag för en gångs skull. Har därmed hunnit med att ha långfrukost som involverade en enorm kopp te, ett snackpack med oreos och 2 mackor med ost. Kollade dessutom på de nyaste avsnitten av Family Guy till detta. Vet inte om en dag kan börja så mycket bättre än så? Eller, jag kan ju tänka mig ett och annat, men man ska väl va nöjd med det man har. Moaha.

Jag måste tvätta har jag insett. Är nu inne på trosor som jag helst av allt inte vill ha på mig. Har man häng så finns det ju onekligen en risk att de syns, och med dessa som jag har nu vill man det icket kan jag ju säga. Ska kolla tvättid omedelbart. Tror inte att det är så många som vill tvätta en fredagskväll. Iförsej så bor det mest pensionärer i mitt hus... Mjaja. Håll tummarna!

Mitt hår ser numera lite mer ut som det brukar. Jag och plattång är liksom inte den ultimata kombinationen. Jag försöker fortfarande bygga upp en sånär vettig relation med min borste, men vi verkar inte riktigt rätt för varanndra. Kanske såhär som tvångsgifte känns, att man till slut lär sig att älska alternativt iallafall stå ut med tanken på varann. Bwaha.

Åuh. Dags för work.

Ny Frisyr och Mopedlös

107336-133Kolla in min nya fripp! (Kolla dock inte in min snygga min som jag gör på kortet.) Haha. Jag känner mig nöjd, blev liksom uttunnat, och mer som en frisyr. Innan såg jag mest ut som en pollykula. Hur mycket hår som helst. Gillar att längden ändå är kvar liksom, eftersom min plan är att spara. Sen vad jag ska spara till får liksom lösa sig under tiden, eftersom jag inte haft långt hår sen jag gick i..... typ.... 7:an?  Nu har iförsej 2 personer på kort tid sagt att jag passar bättre i kort. Damn it.

Har vart en sjukt seg dag idag. Hände nada på jobbet, så har sorterat växelöron och sadelklämmor.Tjiho vad lattjo. Det är när det är sådär dött som man blir helt anti när det väl kommer in kunder, för att de liksom förstör ens tråkighet. Hmm. Har fikat massor också, både sandys macka och bulle och kakor. Käka massa mat när jag kom hem också. Känns bra. Skulle nog kunna klämma i mig en och en annan oreo också till Lost avsnittet som jag håller på att ladda hem.

De var och hämtade moppen på jobbet idag, skulle egentligen ha gjort det i söndags men det blev inte av. Var lite sorgligt att se den bli upplastad i bilen, jag hade såna high hopes för den och mig. Men jag vet att det var för det bästa. Man kan säga att vårt break-up var ömsesidigt. (Även om det faktiskt var jag som gjorde slut)

Katshing

Jag har vart helt sjukt effektiv idag. Effektiv på att bränna pengar för att vara exakt. Ehrm. Först så åkte jag till Coop och storhandlade, köpte massa mat, Oreos (wihoo för att de hade det där, jag höll på att dö av lycka) och en ny växt till mitt fönster eftersom min som jag haft i 100 år plötsligt bestämt sig för att det var dags att dö. Kände mig rätt nöjd när jag kom hem iallafall. Ja förutom med att den ena växten var död, men det var ju knappast någon nyhet.

Sen blev det hastigt och lustigt bestämt att vi skulle dra till IKEA och kolla på säng till mig. Ett projekt som jag planerat länge, jag behöver verkligen en ny eftersom jag får helt ont i ryggen av min nuvarande. Så bestämde mig för en, 6000 spänn kommer den kosta. Som hittat. Haha. Ska ha den på ben tills jag får arslet ur vagnen och bygger upp den så som jag planerat med lådor under och en trappa upp. Inte loftsäng alltså, utan sådär halvhögt upp liksom.

Gah, måste tvätta håret och grejer. Imorrn ska jag ju till frissan. Funtar på att klippa någon slags halvlång frisyr så det ser vettigt ut även om jag har det utsläppt och inte bara ser ut som ett troll. Kan ju vara trevligt eventuellt. Men grejen är att jag kanske måste börja med att fixa håret i såna fall, och det vill jag ju inte. Tunna ut det måste jag iallafall göra, nu ser jag ut som bröderna fluff. Fast bara en person då såklart.

Nu ska jag äta oreos och spela wow. Kanske den bästa kombinationen någonsin.

Note To Me

Ät aldrig mer vitlökskroketter, det smakar skit i munnen dagen efter trots upprepade sköljningar med munvatten samt tandborstning. Kaffe eller mat av annan form fungerar inte heller.

End of note.

Dålig Stil (av mig själv)

Jag har svikit mig själv. Hade lovat att jag bara skulle ha kvar mitt WoW-konto fram tills att det gick ut, det vill säga idag den 8/5. Men jag kunde inte ens hålla mig en endaste dag. Jag förlängde det när jag kom hem från jobbet. Haha. Jag är inne i en bra period i spelet nämligen, det går asfort att levla och jag vill bara komma upp i level 40 och sen så komme jag känna mig nöjd. Kanske. Antagligen inte. Damnit. Men jag vet att jag slutar spela när jag får en massa annat att göra. Done it before. Jag är inte beroende, promise. Moaha.

Måste verkligen handla mat. Det börjar bli panik... Har INGET hemma. Idag käkade jag vitlökskroketter till middag. Men det är okey, eftersom jag käkade hur mycket indisk mat som helst till lunch. Men ändå. Eftersom jag inte vart på affären på länge så betyder det att jag inte ätit godis på väldigt länge heller. Jag är svinsugen, men när jag tänker på specifika godissorter så känner jag mig inte alls sugen egentligen. Mer som att det är en grej jag fått för mig, att jag är godissugen. Ungefär som grejen med cola, det är 100ggr godare i teorin än i praktiken.

Im Old and Skraltig

Idag känns det som att jag är cirka 87 år gammal. Min rygg gör asont och hela sidan känns som att det är konstant kramp där. Sträcker jag på mig så knakar det överallt. Dessutom har jag ont i magen. Skulle helst bara vilja ligga i fosterställning och tycka synd om mig själv, men istället masar jag runt på jobbet och lyfter cyklar och kartonger. Gissar på att det kommer göra lika ont imorgon. Minst.

Spider Issues

Jag har ett litet dilemma. Igår natt så såg jag en STOR spindel på väggen hemma hos mig, och jag kunde definitivt inte gå och sova med vetskapen att den skulle kräla runt och eventuellt till och med kräla PÅ min säng. Så var tvungen att fånga in den. Kunde ju knappast mosa den eftersom den var alldeles för stor för det, blotta tanken ger mig rysningar i hela kroppen. Tyckte den var för stor för katterna att käka upp också, tänk om de skulle misslyckas! Och tänk om jag skulle höra krasandet när den blev mat? Nä fy fan. Infångandet i en plastburk gick bra. Men nu har jag en burk med en spindel i som jag inte vet vad jag ska göra med. Vill ju att den ska dö, för släpper jag ut den kommer den hitta ett sätt att kräla tillbaka in i min lägenhet. Men om den nu dör i burken, vad ska jag göra med burken? Känns lite jobbigt att slänga burken, slöseri och allt det dära, men vet inte om jag är så sugen på att förvara mat i en burk som tidigare innehållit en stor äcklig spindel heller... Hm. What to do? Så länge får burken stå där. Känns som den kommer stå där rätt så länge, antagligen tills jag glömmer bort vad som finns i och jag öppnar och får en svimattack.

Jag beställde faktiskt klipptid idag. Jag älskar när jag faktiskt gör de saker som jag planerat. Känns som en storvinst varje gång! Måsten är ju som sagt ett litet problem för mig. Jag borde komma på en synonym till måste som jag kan använda istället. Lura mig själv liksom. Jag tror det kan funka. Moaha. Iallafall så ryker fnaset på torsdag klockan 9 på morgonen. Jag skriver detta endast för att jag ska komma ihåg det själv, eftersom jag inte har en kalender. Min telefon har ingen heller. Allvarligt talat måste jag skaffa en ny mobil, eftersom denna varken har just kalender, eller än viktigare; snoozefunktion! Hur kunde de tillverka en mobil utan dessa vitala egenskaper I wonder?

Sleepytime.

Fräsh Skabbighet, Det Du

Jag hann inte städa. Damnit. Insåg att jag kollat på klockan på micron som går en timme fel. Det betyder att jag blev rätt så stressad när jag fick sms av B att hon skulle vara här om 45 minuter... Det blev panikstädning helt enkelt. Som tur var va det inte första gången hon var här, så det där med första intrycket var redan avklarat. Den plötsliga tidsbristen innebar även att jag inte hade hunnit handla, så vi körde på latversionen och köpte pizza. Sen blev det Disneyfilm i min nya übersköna soffa, konstig frågesport med små barn som blev helt ledsna när de inte kunde svaren och allmänt häng. Det var muchos gracias trevligt.

Jag är astrött egentligen, men om jag går och lägger mig så blir det måndag så mycket fortare, och det innebär 6 dagar arbete. Åuh. Orka? Nu har jag ju dels vart ledig och sen sjuk så 6 dagar i rad med jobb känns oöverstigligt mycket. Men jag vet ju att det kommer gå fort ändå när man väl är inne i det.

Imorrn är min plan att ringa och boka frisörtid. Mina toppar är alldeles för torra för att det ens ska vara roligt. Okey att jag gillar trollfrisyr, men jag gillar inte när det säger "fnas fnas" när man tar i håret längs ner. Det är en fin balansgång där mellan bara skabbig frisyr och en frisyr som ska se skabbig ut men som inte är det egentligen. En konstform kan man säga. Yeep... Såattheee.

Jag Tror Det Kallas Att Prioritera

Åuh. Jag är trött. Blev en aning senare än vad jag hade tänkt mig igår. Nu känner jag mig stressad eftersom jag måste hinna städa och laga mat innan B kommer hit. Borde ha börjat med det för länge sen, men jag är lite tidsoptimist ibland har jag insett. Särskilt när jag är trött och tänker att det där löser sig. Precis som att mina katter helt plötsligt skulle börja städa och diska till mig. Nja, inte så troligt kanske... Men men. Duscha skulle ju kunna vara en grej också. Hm. Vilket ska man börja med?

Im The Next Rapunzel

Håller på och färgar håret och inser plötsligt att mitt hår blivit långt. Färgen räckte egentligen inte till hela håret, skulle ha behövt 2 förpackningar egentligen. Fick strunta i att färga topparna, det är ändå utväxten som är värst, men jag gillar inte att behöva stå och skaka förpackningen i 100 år för att få ut de sista små dropparna. Helt plötsligt blev det inte lika smidigt att färga håret hemma längre. Damnit. Får väl bli en sån där som springer på salong och fixar sånt. Kanske ska börja gå på manikyr också när jag ändå är i farten. Moaha.

Ska snart iväg och träffa S, det kommer nog bli lattjolajban. Jag skulle vilja säga att det bästa med henne är att hon inte är en medlem av flatgänget som jag pratat om tidigare, men det skulle vara rätt taskigt sagt, så jag säger det inte. [oops]  Bwaha. Hon har dessutom massa andra fina kvalitéer som jag icket tänker avslöja här.

Imorrn ska de komma och hämta min moppe. Känns lite sorgligt, men mest ska det bli skönt att bli av med skiten. Orkar inte med den längre. Den har blivit jinxed. Sen ska jag städa och fixa hemma, handla mat (utan cykel, moppe eller bil.... hur ska det gå till?) och så laga maten eftersom jag ska bjuda en hungrig B på mat. Tänkte utmana på backgammon också, och den här gången tänker jag banne mig vinna! Så det så.

Livet Är En Byggarbetsplats

Precis insett att det är typ 100 flatfester runt ikring Sthlm ikväll, och att jag inte ska gå på någon utav dem. Känns rätt bra. Ska försöka hålla mig utanför det dära ett tag, alternativt hitta ett annat gäng flator som jag kan hänga med. Intriger passar mig inte alls. Funderar nästan på att försöka skaffa lite heteropolare istället. Var hittar man dem? Lunarstorm eller? Kanske i det så kallade verkliga livet också iförsej. Haha.

Har precis kommit hem från Nina och Krille. Har blivit bjuden på grillspett och klyftpotatis, hur gott som helst! Förutom att marinaden måste ha innehållit nåt som jag är allergisk emot, för det kliade som attans i munnen av det. Men det sa jag inte, ville inte verka otacksam. Efter maten blev det magnum glass och kaffe. Och innan var det vitlöksbröd och chips. Ja chipsen kanske inte ingick i bjudningen, men jag var hungrig! Nu är jag iallafall sepemätt. Och lite lurig. Ett glas vin räcker långt så att säga.

De bygger om i mitt hus nu, eller, de ska byta ut fönstrena. Jag har flyttat rätt mycket innan (17ggr för att vara exakt) och har redan vart med om 2 fönsterbyten i två av mina dåvarande bostäder. Fattar inte hur jag lyckas pricka in det. Så nu får jag vara extremt försiktig med att dra för persiennerna och inte dra upp dem iklädd endast trosor eller sådär... Skulle kanske vara mindre kul. Ninas hus ligger bara 2 hus bort, och de bytte där förra sommaren, och de hade stått och glott på henne när hon hade råkat somna i soffan i vardagsrummet en gång. Fatta creepy att vakna och se 3 män stå och glo på en? Det vill jag helst av allt undvika. En grej som är extra irriterande är att de bygger om på jobbet också. De ska bygga balkonger, så de kör med små truckar fram och tillbaka med grus och gräver och håller på. Så det är alltså byggarbetsplatser både hemma och på jobbet. Det är roligt nästan jämt.

Grotta någon?

Sweetah!

Är på jobbet och försöker göra så lite som möjligt... Det går ganska bra faktiskt. Att maska är lättare än vad man kan tro.

Jag är glad idag, nu när jag vart hemma och glott rätt mycket så har jag shoppat på Tradera. Fick 2 par jeans hemskickade idag, och båda sitter som en smäck! Tjohej! Fatta 2 par asgrymma jeans för 300 spänn inklusive frakt. Kan det bli bättre? I dont think so.

Ikväll ska jag hem till Nina och Krille på middag med vin, det kommer nog bli trääävlit. Vet icket vad för mat det kommer bli, men det borde ju gå att äta iallafall. Moahaha. Sen hur bra det är att dricka vin när man är lite sjuk går ju att diskutera. Men inte som att vi ska supa liksom. På lördag och söndag ska jag också träffa vänner, så det blir fullt upp. Hoppas mitt halvfebriga jag pallar.

Jaha Ja, Så Intressant

Hemma idag också. Känner mig bättre, men jag orkade bara inte gå dit. Hoppas på att vara helt frisk tills imorgon istället. Har inte hunnit bli sådär extremt uttråkad ännu... Har spelat WoW och så kollat på Leende Guldbruna Ögon, den där serien som gick på Svt för ett tag sedan. Den är rätt underhållande faktiskt.

Jag tänker alldeles för mycket när jag bara sitter hemma hela dagarna. Det är inte alls bra. Me dont like.

B.O.R.E.D

Jag är helt sjukt uttråkad. Hatar att vara hemma när jag måste vara hemma. Hatar allt som innehåller ordet måste, så det har nog med det att göra. Uähh. Undehåll mig. Ingen är online heller. Men det skulle ändå inte hjälpa eftersom jag inte pallar sitta framför datorn för länge i sträck, måste gå och lägga mig i soffan med jämna mellanrum. Önskar att jag hade nåt bra att kolla på. Kan iförsej ladda ner nåt, men då kräver det att jag ska veta vad jag vill se. Och det vet jag inte.

Idag har vart en rätt givande dag ändå. Jag har kommit på 2 saker som jag randomly har snubblat över på det stora internätet. Det går fan inte att hålla något hemligt, det kommer alltid komma fram. Tänk på det nästa gång så kanske ni är lite mer ärliga.

...

Jag skyller detta på febern, men jag är kärlekskrank. Jag är avundsjuk också. På alla små par som verkar ploppa upp överallt. Alla känner alla också, och det gör mig irriterad. Flatvärlden är så förbannat liten. Jag trodde jag knappt var involverad, eftersom tyckt att jag är rätt ny i detta gänget, men det har börjat slå mig att jag inte alls är ny längre. Jag känner igen typ alla. Vet vem som vart med vem och så vidare. Ser man bilder från ens fest är det folk med på bilderna som man inte visste kände den vars bilder det var. Åuh. Jag blir helt kräkfärdig av det. Jag vill inte vara med där. Jag vill inte vara med i intrigerna. Småstadskänsla liksom. Anledningarna till att bosätta sig i den där grottan blir mer och mer uppenbara.

Feber

Idag är det en aning misär. Jag har feber och får sitta hemma hela dan. Det känns lite B eftersom jag precis har vart ledig från jobbet och de ligger efter där på grund av det, och så ska jag vara borta ännu mer. Men jag pallar typ inte ens att stå upp, så det känns inte som att jag skulle göra så mycket nytta där ändå.

Jag pallrade mig iallafall ut för att hämta posten, och jag har fått mig högskoleprovsresultat hemskickat. Tjokoko. Jag fick det som jag trodde att jag skulle få, och känner mig rätt nöjd med det. Ska ju ändå inte plugga på överskådlig framtid, så egentligen spelar det ju ingen som helst roll. Men man vet ju aldrig, lika bra att ha det gjort.

Jag mår illa. Kanske måste lägga mig ner ett tag.

...And All I've Got Was This Lousy Lårkaka

Jag är galet trött, mina ögon går i kors. Klockan är ju inte så mycket så känns inte helt okey att sova. Men jag gick upp klockan 7 i morse så jag tycker nog att jag kan sova... kanske. Snart. Ska kolla på senaste avsnittet av Heroes och sen så blir det nog sleepytime for me.

Min bror fyllde år igår så det var kalas hemma hos mina päron idag. Kalas låter verkligen som att han fyllde 5 år, och om man plussar på 20 år på det så hamnar man rätt. Ja, 25 år. Känns lite halvskumt att ha en lillebror som är 25. Känner mig rätt gammal då. Heh. Iallafall så skulle vi ge honom fallskärmshopp i födelsedagspresent, jag tyckte det var den perfekta presenten, eftersom han gillar sånt och han aldrig önskar sig nåt. Var mycket nöjd med mig själv för att ha kommit på nåt så passande. Fram tills att jag fick reda på att hans flickvän köpt det till honom och gett det till han dessutom igår. Mjahapp. Så plötsligt var man utan present. Lite halvpinsamt sådär. Gick ju inte att handla nåt idag heller iomed att det är röd dag och allt det dära. Damn it. Men sa att jag skulle fixa nåt bra ändå, bara inte just idag. Heh.

Jag ska sälja min moppe by the way. Jag har haft den extremt länge måste jag säga. Haha. Inte för att jag tröttnat på den eller så, men det är en satans gnällgubbe och paragrafryttare som bor i mitt hus som tycker att det är himla kul att irritera alla andra med sin blotta existens. Han sa att jag absolut inte fick ha den i förrådet, och då sa jag att det finns ju ingenannanstans att ha den, och då sa han att jag borde ha den utanför på gräsmattan. Ehh.. Nä. Det går inte. Antingen så kommer den bli stulen på en sekund, och om inte det händer så kommer den bli sabbad på ett eller annat sätt av små huliganer som springer rundor här. Dessutom regnar det ju ute och så, kan ju lika gärna slänga ner den i sjön som att ha den stå utanför. Alternativet var att ha den på jobbet, men då försvinner ju liksom hela syftet med att jag skulle ha en moppe. Så nu är jag bara jävligt anti hela grejen. Känns inte ett dugg roligt längre. Därför ska jag göra mig av med den. Det enda som jag fått av det satans motorfordonet är en lårkaka och ett dåligt humör. Ska skaffa cykel igen och till hösten köper jag en sån dära automobil, eftersom de tydligen är 2-hjulingsrasister i min bostadsrättsförening.

Över Förväntan

Jahau. Jag måste skriva nu, för annars kommer jag glömma bort en massa saker som jag inte vill glömma bort. Men det har hänt så mycket, så det blir liksom lite jobbigt på nåt sätt. Kommer liksom inte göra det rättvisa. Laddade iallafall upp 90 bilder på bilddagboken precis, så känner mig en aning mer peppad nu än på länge. Så here goes;

Vi körde alltså 94 mil i onsdags upp till Luleå, det tog typ 13 timmar eftersom det var bilkö i sthlm och för att vi stannade rätt ofta och tankade, åt mat och köpte godis. Det låter som att det skulle vara helt olidligt, men det var det absolut inte. Vi hade askul i bilen mestadels av tiden, skämtade, lyssnade på musik, pratade. Tyckte inte alls att det var särskilt jobbigt. Dock märktes det när vi kom fram att man suttit i bilen länge, eftersom jag kände mig helt sjösjuk. Vi gjorde inte så mycket den kvällen, alla var helt trötta och det var bara rätt skönt att gå och lägga sig. Hotellet vi bodde på var asnice, fullt med snobbiga gubbar i kostym som kollade snett på oss i hotellhissen. Ja inte på natten när vi kom dårå, men på morgonen.

Käkade hotellfrukost och så drog vi ut på stan i Luleå, man måste ju se något om man nu ändå är där liksom. Det såg rätt mysigt ut, men det blåste så in i helvete, så vi var bara där i kanske en halvtimme. Sen drog vi till studion och började packa ur all utrustning och rigga upp. Hela dagen gick åt till att rigga med ljus, kameror och så soundchecka och sådär. Var inne i Piteå och käkade, och när vi ställde bilen utanför studion så måste vi ha råkat slå på ljuset eller så, för när vi skulle ut till bilen några timmar senare så var det på, vilket gjorde att batteriet hade dött i bilen. Tjohej! Det hade inte vart några problem iförsej, om det inte hade vart för att idioten som hade bilen innan hade limmat ihop rutorna och låsen så det gick inte att använda nyckeln till att öppna dörrarna, utan man var tvungen att använda sån där "blipp blipp" grej som man trycker på och så öppnar sig bilen. Om det finns batteri i bilen vill säga. Om det inte finns det är man fucked. Vilket vi var. Vi försökte med gamla hederliga trick med ståltråd för att försöka få upp dörren, men det gick inte så bra. Efter nån timme när jag var helt stelfrusen så gav jag upp. Några andra försökte ett tag till, sen så sket vi bara i det så länge eftersom vi var tvugna att fixa med annat inne i studion också. Vi hade väl nån slags förhoppning om att det skulle lösa sig automatiskt, men det gjorde det såklart inte. Så vi fick ringa en låssmed. Hon kom typ en timme senare med sin dotter på 9 år, som hon hade fått väcka för att åka iväg och hjälpa oss. Låssmeden kunde inte heller komma in i bilen.... De höll på och kämpade och till slut lyckades Henke få upp rutan bak, men den hade en sån plasthake så då fick smeden åka iväg och hämta en bågfil och såga upp rutan. Haha. Yeeep. Men till slut kom vi in iallafall. Silvertejpade igen fönstret och åkte tillbaka till hotellet. Såg norrsken på vägen hem, hur coolt är inte det?!

Gick upp i ottan på lördagen, käkade frukost och sen drog vi iväg igen till Piteå. Spelade in hela dagen, jag filmade med våran egen kamera, och fotade asmycket med Oskars digitala systemkamera. Tror jag tog runt 600 bilder på hela den här helgen, det är fan sjukt. Iförsej så fotade de andra lite också, så jag kanske fotade 500 bilder. Men ändå. Fota med min egen kamera också, de bilderna ligger i bilddagboken as we speak. Dock inga från själva inspelningen, eftersom min kamera avger ljus och låter när man tar bilder även utan blixt, och jag antog att det inte skulle vara så poppis.

Det var iallafall ascoolt att se hur de fixade med allt, ljusriggen var asball, videokamerorna hur coola som helst, bland annat en sån där steadycam som man har på magen och sånt. Det såg asbra ut, tror det kommer bli hur bra som helst den där dvd:en som de ska fixa.

Söndagen var det roadtrip igen, gick lite segare ner, eftersom det inte var nytt längre och man inte riktigt hade nåt att se fram emot och alla var trötta och lite slitna efter den intensiva helgen. Men det gick ändå rätt fort, inte som att det kändes jobbigt eller så.

Jag är asnöjd med resan. Har haft hur kul som helst, det har vart intressant och roligt, har skrattat läppen av mig rätt många gånger. Ib verkar också nöjd, och de andra killarna i bandet också. Över förväntan är väl slutsatsen helt enkelt. Och då hade jag ändå rätt höga förväntingar redan från början. Det ni.