Alone Time?

Jahapp tjihopp. Denna helgen har vart helt sjuk. Gjort så satans mycket grejer. Är nästan glad att jag fick mens igår så jag fick en ursäkt att vara hemma och vila upp mig. Illa då liksom, när man haft semester och är mer sliten efteråt. Har mest vart mycket på schemat hela tiden, för att vara mig iallafall... Jag kan typ göra en sak i veckan ungefär, annars blir jag stressad och tycker det är för mycket. Som i lördags, först jobba, sen upp till stan, sen pillow  fight (hur jobbigt som helst! men kul) sen "Väldigt många personer hejar på ett slumpvist utvalt knattelag i en match" (också askul, hur mycket folk som helst!), sen gå turistrundan runt Stockholm med Blessing (centralen - gamla stan - slussen - katarina hissen (utsikten är grym) - vita bergs parken) med stopp för fika på Chokladkoppen, sen öl på underbara bar och möta upp med M, sen vidare ut, sen kebab och jag och B kom inte hem förens klockan halv6 på morgonen. Tacka nattbussen för det. Fatta vad nice det var att ha de där kuddarna på bussen som vi släpat runt med hela dagen på stan? Vad som inte var nice var att gå runt på turistrundan när det var så satans kallt ute. Vart fan är våren, det undrar jag.

Har bara vart hemma de här sista 3 dagarna. Inte gjort nånting typ. Spelat lite tv-spel, lagat mat, bakat, ätit, sovit (haft magsmärtor). Rätt så skönt. Ja förutom magsmärtorna då då. Men de har jag drogat bort. Lite därför som jag sovit rätt mycket iförsej.

Idag skulle egentligen B ha dragit till Irland och vart där över helgen, men han har haft problem att hitta en host att couchsurfa hos, och hostel är asdyrt där. Mat är också asdyrt där. Så det blev typ billigare att skita i Irland och boka nya billiga biljetter med Ryan Air på söndag istället. Så han blir kvar ett tag till. På söndag kommer han definitivt dra dock, och typ vara borta forever. Lite sorgligt, har vant mig med att ha en liten dvärg i hälarna om dagarna. Men ska bli rätt skönt att få vara själv också... Saknar det, att kunna göra vad man vill hela tiden. Har nog blivit lite ego på gamla dar. Bwahaha.

Over and out.

Typ Bästa Dagen Ever [i fredags]

image190

image191

image192

image193

image194

image195



Pillow Fight


Heja Hässelby


Happenings

Guitar hero är grymt kul, men hur svårt som helst också. Fattar inte hur jag någonsin kommer kunna spela på expert nivå.. Verkar totalt omöjligt. Haha.

Min andra CS:are är här nu. Hon och B är typ tvillingsjälar eller nåt. Det är som att ha 2 stycken B hemma hos mig nu. De har typ samma åsikter, tycker om samma saker och har lika konstiga intressen. Lite roligt sammanträffande tycker jag. Och eftersom jag gillar B så gillar jag henne också. Hennes namn börjar också på B förresten. Haha. Störigt.

Det är ju sjukt mycket snö ute nu, så vi drog ut och åkte pulka igår. Det var första gången någonsin som B&B åkte pulka! De är båda från de södra delarna av USA, så de har ingen snö där... De gjorde snöänglar och vi hade snöbollskrig. Hade hur kul som helst! Sånt borde man göra oftare. På kvällen så lagade vi mat och spelade Guitar Hero. Grym dag helt klart.

Idag ska vi iväg upp till Sthlm, ska först på en flashmob Pillow Fight på plattan i Sthlm. Prick klockan 2 kommer en massa folk börja ha kuddkrig i typ en minut, och efter det ska alla bara låtsas som ingenting och gå därifrån. Haha! Efter det ska vi på "Väldigt många personer hejar på ett slumpvist utvalt knattelag i en match", det är över 800 personer som ska dit... Haha. Stackars små 10-åringar, snacka om förvånade de kommer bli. Inte som att det brukar komma en enda kotte för att kolla på de där matcherna normalt, och nu kommer det liksom komma hur många som helst som kommer skrika hejarramsor och grejer. Kommer bli grymt roligt! Sen ska vi väl leka sightseeing guider för B, hon har inte vart i Sthlm innan.

Kommer bli en bra dag, I can feel it.

Guitar Hero

Jag har köpt Guitar Hero 3! Såatte kommer nog bli ännu färre inlägg i bloggen närmaste dagarna. Dessutom kommer en till CouchSurfer ikväll. Tjokoko så att säga.

Confused

Alltså. G måste fan skämta med mig. Min chef alltså. Han har vart så förbannat petig med att jag ska vara här klockan 10 varje morgon på sista tiden, och att han skulle säga till om jag mot förmodan kunde komma senare någon dag. Så jag var här klockan 10. Nu är den 11 och han är FAN INTE HÄR! Och vi har typ inget att göra här heller. Så förbannat irriterande. Har suttit och slösurfat på jobbets dator i en timme. Visserligen har jag hunnit läsa igenom lite bloggar och sånt, men skulle ju hellre ha tagit lite sovmorgon och spelat Lego Star Wars eller nåt.

Förresten så undrar jag verkligen hur människor tänker. Detta i sig är väl ingen direkt nyhet, men nu är jag fan förvirrad på riktigt. Ett gammalt spöke (visserligen yngre än mig... haha) som jag var galet kär i under en lång period har plötsligt visat mer intresse än vad hon gjort under de 4 år som vi känt varann. Detta skulle väl vara lite skoj om det inte vore för att människan har flickvän. Av ren princip vill jag inte flörta tillbaka, men denna brud har en konstig inverkan på mig, det bara går inte att låta bli. Hon ger så mixade signaler, snackar om sin brud, och i nästa sekund säger hon massa komplimanger till mig. Sist vi sågs flörtade hon öppet med mig inför sin polare, och satt och tittade på mig med såna där glittrande ögon som bara kan betyda en sak. När jag kom hem fick jag ett gulligt sms. Liksom, what's up with that? Jag vet dessutom att hon inte är en sån brud som ligger runt, så det handlar inte om det. Åuhh. Jag vet att jag bara borde tänka på vad jag vill och skita i vad hennes eventuella agenda är. Jag har ju kommit över henne. Eller så hade jag det. Så svårt när såna där människor visar intresse för en, såna som man vart så totalt inne i men blivit halvdissad av under lång tid. Så lätt att ens eget intresse får en nytändning. Svårt att veta om det är på riktigt eller bara av gammal vana... Hon är och kommer alltid förbli min idealbrud. Därför som jag övertänker detta antar jag.

Den andra personen säger ingenting alls, och jag borde väl försöka få till nåt slags snack om vad fan det är som pågår, men det är svårt med vissa personer. De verkar inte ha samma överanalyserande förmåga. Det bara stör mig när jag inte vet vart jag har människor. Om jag inte kan placera dem relativt snabbt så stöter jag ifrån mig dem. De är en för stor risk. Kanske dumt, men jag pallar inte umgås med människor som tror att jag kan läsa tankar. Eller folk som säger en sak och sen gör precis tvärtemot. Doesn't make sense och jag behöver inte sådana människor i mitt liv.

Busy Bee

Åuh, det har vart så mycket på sista tiden. Hinner med mycket, men annat får jag prioritera bort. Sånt som bloggen och att läsa andras bloggar bland annat. Skittråkigt på ett sätt, men på ett annat så hinner jag ju knappt tänka på det så... Heh. Jobbar ju 6 dagar i veckan, 10-18 må-fre, 10-14 lördagar. Jag har B som bor hemma hos mig just nu och det kommer en till CS:are till mig på torsdag. Senaste dagarna har jag lekt KC (KommunikationsCentral) och träffat M på torsdag, en gammal klasskompis på fredag, A och min bror på lördag, A och M på söndag. Samt lagat lasagne och spelat Burnout igår. Helt sjukt. Idag ska jag och B bara ta det lugnt och spela tv-spel som vi var och köpte nu i morse. Hawiee! Star Wars Lego och Resident Evil 4.

Annat som jag måste göra är att gå och ta blodprov imorgon bitti, inför läkarbesöket på tisdag om en vecka, lämna bilen till verkstad eftersom den inte gick igenom besiktningen (sad smiley), och ringa runt till mäklare för att höra hur mycket procent de tar för att sälja min lägenhet. Måste också måla lite där katterna har fuckat upp tapeten. Fan. För mycket för min hjärna att hantera just nu.... UÄÄÄH

Lugnet Före Stormen?

Står på jobbet och inväntar anstormning av kunder.... Som eventuellt kommer. Trodde att det skulle vara fullt upp som just nu, men det är det uppenbarligen inte (eftersom jag skriver blogg istället för att jobba). Vi har en helsides annons i tidningen och förra året vi hade det så sålde vi för 170.000kr. Det kommer vi inte göra nu i helgen kan jag ju säga. Men det blir nog mer när folk har slutat jobbet.

Igår hängde jag med M och en av hennes polare. Lämnade B hemma, för pallade inte snacka engelska och dessutom så känns det som att han faktiskt inte behöver leka igel på mig hela tiden. Kom hem med sista tåget så känner mig lite trött och sådär nu, men mindre sliten än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Kanske klarar av mer än vad jag tror... Haha.

Pallar inte skriva mer, men ni kan få garva åt fotot som är taget till websajten för cykelaffären. Ha! Idioten som fotade lurade mig till att garva på bilden... Mjaja. Den ligger ju bara uppe för hela världen att se. Hrrmm.

image189

I Suck Ass

Ja jag vet. Jag suger på att uppdatera nu för tiden. Mestadels för att det vart fullt upp sen B kom hit. Datorn blir mest använd till att glo på film och serier på kvällstid och på dagarna så måste jag jobba som ett as. Vi ska ha reklamkampanj på fredag-lördag, så det har vart fullt upp med förberedelser inför det. G är helt sepe i huvudet för att han stressar runt så mycket, jag håller på att avlida av frustration på honom. Bråkar typ varje dag. Pallar inte med honom när han är sådär... Suck och pust. Sen så sover B typ hela dagarna och vill vara vaken hela nätterna och glo på grejer och umgås, vilket gör att jag sover typ aslite. Jag är ingen bra människa när jag sover för lite ska jag be att få tala om... Inte bra alls. Måste försöka få till det här på ett vettigt sätt. B ska nämligen stanna nu ända tills han drar tillbaka till USA den 26 mars. Han är trött på att resa runt, vilket jag kan förstå... Egentligen skulle han dragit hem redan i Januari, så resan är redan alldeles för lång liksom. Känns kul eftersom han är en av mina bättre vänner, men samtidigt så förhindrar han mig ju att träffa andra människor, om jag inte släpar med honom förstås. Har försummat många av mina kompisar på sistone iomed att jag vart sjuk och sådär, så det känns inte alltför bra, men men... Han kommer bara vara här ett tag till och sen vette fan när jag kommer träffa människan igen någonsin. Åker ju till Thailand i höst. Och vad han kommer göra vet man aldrig.

Besiktade min bil idag och fick 2 fel på den. Jippie. Ett varav var där när jag köpte den och som G lovade att han skulle fixa innan jag fick den. Lämnade in den på verkstad och allting, men verkstadsnissen fixade inte det problemet. Så jäkla irriterande. Nu säger G att jag ska betala det själv, men jag tycker han ska betala det eftersom han lovade att bilen skulle vara i bra skick och nyservad och grejer när jag tog över den. Åuh... Så onödigt också eftersom jag ändå måste sälja biljäveln snart. Suck och pust igen.

Tror jag behöver äta. Känner mig fruktansvärt lättirriterad just nu. Bläää.

Värdelöst

Laj laj laaaa... Har inget att göra. Vi har en liten extra jobbare här nu, han ska tydligen jobba fredagseftermiddagar och på lördagar. Han har snott min verkstadsplats, så nu har jag typ inget att göra. Visserligen är det skönt att slippa montera alla barncyklarna själv, så kanske inte ska klaga. Men å andra sidan så kan männskan ingenting så får ju lägga massa tid på att undervisa honom om de mest simpla saker. Men antar att jag också var lika värdelös en gång i tiden.

B har inte anlänt ännu, fanns inga tåg som han kunde ta som kom fram tills igår. Men han kommer fram nu ikväll, ska hämta han från station vid 11-tiden. Wiee, jag tycker det ska bli askul. Funderar på att köpa ballonger och anordna "välkomstfest", bara på skoj. Roligast vore det om jag hade en skylt. Men det tror jag inte jag pallar. Ha!

Bra Dag, Jippie (ej ironisk för en gångs skull)

Wohoo, idag har vart en bra dag, trots fortsatt illamående. Kommer det aldrig gå över eller? Har vart nära att spy så gott som hela dagen. Och det har inte berott på nervositet heller, något som jag misstänkt innan, eftersom jag idag tog mod till mig och berättade för G att jag ska sluta! Alltså. Fy fan precis innan jag sa det, det var icket roligt. Men när första chocken hade lagt sig så blev hans reaktion över förväntan. Han verkade glad för min skull. Han sa att han såklart var lite besviken och sådär, men att det nog var bäst så ändå. Att han trodde nog inte att jag skulle vilja ha det ansvaret som det innebär att ha butiken själv, vilket han ju har fullständigt rätt i. Vi diskuterade resan typ hela dagen, det och hur han ska lösa det med allting sen när jag lämnat. Det var fina samtal, jag känner mig jätteglad och lättad. Och dessutom sa han att jag kommer få en fin bonus om jag jobbar på bra tills dess att jag slutar också. Hawiee.

En annan kul sak är att B bestämt sig för att komma hit och hälsa på ett antal dagar. Var inte meningen först, han skulle tillbaka till New Orleans direkt efter resan och grejer, men så pratade vi på skype igår och skämtade lite om att han borde komma hit och hänga ett tag innan han fortsätter sin resa runt Europa med en av sina polare, som en liten minisemester i semestern så att säga. Och så har han tydligen tagit fasta på det, för jag fick ett meddelande på Facebook som basicly sa "Hej jag har bestämt mig för att hälsa på, kommer idag!" och inget mer. Haha. Han är ju rolig. Får väl se om han dyker upp, har inte fått nån tid eller nåt.

Uähh. Mår illa dock. Fan att det ska förstöra min annars så trevliga dag.

I Will Kill You

Okay. Jag har inte sagt det än. Men det kom nån försäljare direkt när vi öppnade, och var här i en timme, så det gick inte. Sen drog G iväg för att byta däck på sin bil, och då gick det ju inte heller att berätta. Hmm. Dåulit. Men när han kommer tillbaka, då jävlar.

Vad jag däremot har gjort idag är att finally ta nytt kort till mitt körkort och mitt dykcertifikat. Jag ser ut som en mördare på det, en mördare som inte sovit på 20 år ungefär. Men skit samma, jag ska ju bara glo på det i 10 år. Eh. Dessutom är det iallafall bättre än mitt förra kort. Inget kunde vara värre än det. Ha!

I Quit

Okey, jobbet var roligt i en dag. Nu vill jag bara därifrån. Bråkade med G idag, jag tror jag gör det bara för att jag egentligen har dåligt samvete för att jag ska sluta. Jag var på väg att säga det flera gånger idag, men blev liksom aldrig ett bra tillfälle. Haha. Usch, det låter som att jag ska göra slut eller nåt. Vilket jag ju ska på ett sätt. Jag vet att jag kommer såra honom, det är liksom inte bara företaget som kommer mista en anställd. Han tror liksom att att jag ska ta över företaget en vacker dag, att jag ska fortsätta jobba där för resten av mitt liv. Inte för att jag förstår hur han kan ha fått för sig det. Men nu känns det iallafall som bördan för hela företagets framtid ligger på mina axlar och även om det låter jävligt pretantiöst så är det sant. Just nu så är det så. Vilket suger eftersom jag aldrig velat ha så mycket ansvar för något någonsin. Om jag hade haft ett vanligt jobb hos nån som jag inte brydde mig ett skit om, vilket vart fallet med alla andra jobb jag någonsin haft, så skulle det vart 100 ggr lättare att bara packa ihop och dra. Önskar att så var fallet nu också.

 Men imorgon. Då ska jag säga det. Lika bra. Ska göra det snabbt, som ett plåster, bara att säga't . Ihh. Jag är nervös.

Sen måste jag bestämma mig om jag ska sälja lägenheten nu eller senare... Åuh. Så mycket beslut. Pallar inte.

Vampire Weekend



Dagens favorit.

Bada?

Åhkey. Jag är officiellt uttråkad så in åt helvete. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Idag kan jag nog inte göra så mycket, vaknade för sent och nu är klockan snart 7. Borde ju inte göra nåt heller iförsej, så lika bra. Imorgon är det tillbaka till jobbet. Känns som det var 100 år sedan jag var där. Vilket det nästan är också. Har vart sjuk och utomlands i 3 veckor. Och innan jag åkte till Amsterdam så var jag sjuk några dagar också. Hmm. Stackars G. Ska försöka jobba över lite om det behövs, montera och sådär. Eller, iallafall verkligen jobba när jag är där. På sista tiden har jag ju mest stått framför datorskärmen och lekt. Haha. Usch, jag är en så hemskt dålig arbetare. Jag hatar att jobba. Värsta jag vet. Jag hoppas att jag aldrig kommer känna såhär när jag är dykguide, men det vore himla naivt av mig att tro det. Jag vet att jag kommer tröttna. För jag tröttnar på allt. Men detta är iförsej första gången som jag kommer ha min hobby som jobb, så det kanske blir annorlunda denna gången. Jag hoppas verkligen det. Innerligt. Men om det inte blir det, så gör det inget. Jag är van att hoppa runt och göra lite vad som faller i knät. Jag gillar det också, man lär sig nya saker, och man lär sig om sig själv. Om inte annat om vad jag inte gillar att göra. Men nu går jag lite väl långt i förväg i tankarna, jag har inte ens blivit dykguide än. Ha! Typiskt mig att planera för saker som omöjligt går att planera inför.

Håller på och gör gryta nu. Den är klar om 4½ timme... Jag börjar bli hungrig nu. Va inte det när jag började, men det börjar ju lukta så satans gott i hela lägenheten direkt när den börjar puttra. Damnit. Så då är frågan om jag bör äta nåt annat nu, eller vänta på den wonderful grytan att bli klar. Hmm. Moment 22.

I Caught You a Delicious Bass

Kollade precis på Napoleon Dynamite. Garvade typ ihjäl mig. Hade glömt hur rolig den är. Har fått hem asmycket bra filmer, så har helgen räddad. Lost är bra, men det kan vara skönt att vila hjärnan från survivor-temat ibland.

A ringde mig för ett tag sedan, undrade om jag ville hänga med och dricka öl. På ett sätt så vill jag verkligen, var liksom 100 år sedan jag var ute och gjorde något, och typ 200 år sedan jag träffade A. Jag tror faktiskt att sist jag träffa henne var på nyår. Det är tamejtusan skandal. Iförsej så var det först Thailand, sen hemma ett par veckor och så Nederländerna, och sen sjuk 2 veckor. Så hade eg bara 2 veckor på mig att träffa henne. Men ändå. Tror dock inte att det är så satans smart att gå ut och supa när man precis legat hemma hur länge som helst, utan att äta ordentligt, spyendes och med hög feber. Så ska ringa och säga att jag inte kan. Sa det nästan när hon ringde också, men som sagt, jag VILL ju egentligen ses. Sucks.

Tror jag ska ägna resten av min helg till att laga all mat som jag köpte igår. Gryta och kyckling wok av olika slag. Mat, film och Lost. Japp.