Mallorca

Hm. Har typ suttit och sorterat bilder och förminskat dem i photoshop och grejat hela kvällen. Tar ju ett tag när det är så många. Sen ladda upp dem på bilddagboken och skriva undertexter och grejer... Värsta projektet. Men nu är jag klar! Har inte fått bilderna som Rebecca tagit än, så det är mest en massa bilder på Fia och Rebecca, eftersom jag då är fotografen.. Såklart. Axplock bilder kommer här:

image151

Balkongutsikt

image152

Fia och Rebecca vid nån utkikspats.

image153

Jag och Rececca fånar oss

image154

Posers på Balkongen

image155

Fia och Rebecca leker utslagna

image156

Strandfötter


Jag fota typ 160 bilder och ungefär 110 ligger uppe på BD så kolla där den som är interested av att se fler pics. Pallar inte ha dem på fler ställen än ett.

Semestern var iallafall väldigt lugn, var i Puerto de Soler, som låg bland bergen så det var jättelummigt och fint själva miljön liksom. Turistigt, men inte sådär överdrivet som det kan vara. Fortfarande rätt litet och med noll uteliv. Vi bara solade och badade på dagarna, och gick promenader och satt på balkongen på kvällarna. Lugnt och mysigt. Fast vi hade askul ändå, mest för att det visade sig att vi alla hade samma humor. Skrattade som jag vet inte vad, kändes som jag var typ fjorton igen eller nåt. Tyskarna och ryssarna på stranden var rätt tacksamma att tracka och vi gav de återkommande folket små fina smeknamn. Under tiden när det var som varmast i solen så lekte vi stenleken i vattnet, eftersom vi var för snåla för att köpa en boll. Haha. Vad den gick ut på kan ni ju klura på. Bwahaha.

Det enda kassa med veckan var maten, vi hade halvpension vilket innebar att middag och frukost ingick. Frukosten var väl okey, inget wow men liksom ätbar. Värre var det med middagen. Asäckligt varenda dag. Var som att gå till skolbespisningen fast det var fullt med tyskar som glodde på en istället för skolkamrater (skolkamrater, hahahah). Jag åt mest bara bröd till middag. Tur att vi käka lunch, annars skulle jag nog gått under. Massa godis käka jag också förstås. Såklart.

Hm. Nu kommer jag inte ihåg mer. Det var liksom som att samma dag upprepade sig i 6 dagar, samma rutin liksom. Gå upp, smörja in sig, käka frukost, gå till stranden, ligga där till kl14, sen lunch, sen tillbaks till stranden, steka där till kl16-17, till hotellet, duscha, slappa, läsa, fixa iordning sig, äta middag, gå promenad runt stan, hänga på balkongen och snacka skit, sova och sen upprepas proceduren. Det var nice, men det räckte med en vecka. Fanns liksom inte så mycket annat att göra där, inga alternativ. Var skönt att åka hem, men nu längtar jag redan lite tillbaks. Lite. Haha.

Hemresan var som sagt helt sjuk. Gick upp halv4 på morgonen, vi skulle få frukost på hotellet, det hade dom lovat. Men det vi fick var typ några äckliga torra mackor och lite marmelad av en spansk&tysktalande receptonist. Jag blev assur. Skulle ju köpt nåt annat kvällen innan om de inte hade lovat liksom. Iallafall. Transfern kom klockan halv5 och vi var framme på flygplatsen 20 minuter senare eftersom han körde som en galning. Det tog 45 minuter att åka dit.... Fick sitta och vänta på en tom flygplats och var de första som checkade in. Allt gick bra tills vi kom till Hamburg och skulle byta flyg och flygplats. Hamnade på fel buss, trots att vi frågade både busschauffören och en tant i informationsdisken på flygplatsen. Hamnade mitt i Lübeck centrum, istället för på Lübecks flygplats. Fick ta en sketen lokalbuss dit och när vi var där var det bara 2 timmar till vårt flyg skulle lyfta och det skulle bara ta en timme att flyga till skavsta så vi käka bara en äcklig macka istället för riktig mat eftersom vi hellre ville äta hemma. Men sen när vi skulle boarda planet så blev det helt plötsligt försenat. Med hur mycket kunde ingen säga, och helt plötsligt var all personal helt försvunna. De gick väl och gömde sig eller nåt. Det som gjorde hela situationen så hemsk var att flygplatsen var ett sketet tält, med ingenting i. Aslitet och skabbigt och ingenting att titta runt i och ingenting att äta förutom skabbiga mackor. Jag trodde allvarligt att vi skulle få bosätta oss i Lübeck, eller iallafall att planet skulle bli försenat avsevärt mer, eller i värsta fall inställt. Men helt plötsligt efter 3 timmar så skulle vi boarda. Helt sjukt. Kunde de inte ge nån slags information? Tydligen var det jävligt svårt. Idiot Ryan Air. Idiot Tyskar. Vill aldrig mer åka till Tyskland eller ens se en tysk. Ha!

Annat som var kasst var att alla snacka tyska med oss, eller spanska. Okey spanska, det är ju det språk man talar i Spanien, men borde inte nästa språk vara engelska? Iallafall verkar det jävligt dumt att anta att alla kan tyska för så jävla stort är inte språket. Blev assur efter ett tag eftersom random folk sa saker på tyska och typ blev sura för att man inte svarade. Idiotjävlar. Pallar inte ta massa exempel, eftersom detta inlägget typ är det längsta i världshistorien, men ändå.

Nu får det vara nog. Skrivkramp.

Kommentarer
Postat av: finula

Nej hotell maten brukar nästan aldrig vara en höjdare direkt. Det lät som en väldigt jobbig hemresa, tur att ni tog er fram till Arlanda i varje fall. :) Bilderna var fina med.
//Finula


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback