Men Bla Bla Igen Då

Lalalla... Bara torsdag-fredag-lördag kvaaaar. Wiiiiee. Åh jag behöver semester badly. Måste kolla upp flygbussar och sånt inför söndagen, planet går ju 10.40, och så måste man väl checka in typ 2 timmar innan. Undrar om busstrejken är över? Haha, jag har verkligen noll koll. Jag har typ slutat läsa nyheter nu på sista tiden, de gör mig mest deprimerad och rädd för mänskligheten. Plus att det känns som att sensationsnyheterna tar över så jävla hårt, överdriver som fan allting. Vill inte höra om mer våldtäkter och våldsdåd, kommer ju dö i förbittring och knappt våga sätta foten utanför dörren i så fall. Och så kan jag ju inte ha det nu när jag ska flytta iväg sådär långt borta helt själv. Så jag är hellre lyckligt ovetande. Kanske dumt, men vafan. Skit samma. Men. Nu ska jag väl försöka googla fram information om strejken iallafall. Hörde nåt om att flygbussarna skulle va med i strejken om de inte hade kommit fram till nåt. Och då är jag typ fucked. Men tror att den är över.

Wohoo!
"Ett nytt kollektivavtal har tecknats mellan Kommunal och Bussarbetsgivarna vilket betyder att strejkvarslet är avblåst och alla Flygbusslinjerna fortsätter att trafikeras enligt tidtabell"

Så då var ju ovanstående text helt onödig helt plötsligt. Haha.

Var och tog min vaccinations spruta idag iallafall. Först åkte jag dit till klockan 2 och då hade de såklart ändrat tiden till klockan 4.... SUCK. Så fick åka fram och tillbaka igen vid halv 5... Tjohej. Men iförsej, mindre tid på jobbet iallafall. Haha. Vill vara där så kort tid som möjligt per dag. Så om jag kan sitta i ett rum med massa gråtande ungar på en vårdcentral så är det ändå bättre än att jobba. Bwahaha. Fixade en till del i B:s present, en Försvarets Hudsalva. 2 stycken 20-lappar ska han få också, choklad, en snusdosa och så den hemliga stora presenten... Haha. Så jävla bäst är den. Men vet inte om jag vågar skriva vad det är. Kanske sen.

Var hos E och fixade med bilderna och filmerna från i lördags. Fotade passfotot också, SÅ JÄVLA BRA! Snubbens min är ju helt obetalbar. Haha! Här är det:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback