Say What?

Kollade på lustgården, fattar inte ens varför jag gör det egentligen för det är verkligen ett uruselt program. Iförsej är Cissi med idag, så det ger mig iallafall en liten förklaring. Anyways, Tilde frågar om tjejerna i panelen skulle kunna tänka sig att ha sex för att få ett drömjobb, med bättre lön och bla bla. Och 45% svarar ja. Hallå!? Enligt mig är sex mot pengar/tjänster/jobb prostitution. Jag tappar tron på mänskligheten, allvarligt. Fy fan.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men hallå vad är Cissi om då? "Alla i flatvärlden har legat med varandra" Jasså minsann, inte jag i alla fall :)

Postat av: Patti

Håller med dig, sex är ju något vackert och att ha det mot pengar/jobb/tjänster är helt FEL för mig också. Men jag tror att människor är så giriga och är ute efter bättre lön och därför skulle de kunna gå med på en sådan sak. Men i min värld existerar inte den girigheten.

Jag trodde lustgården skulle vara som "Fråga Olle" fast enbart för tjejer, men jag tycker också programet är dåligt såg första avsnittet och aldrig mer igen.

2007-03-08 @ 07:02:50
URL: http://innerstahemlighet.blogg.se/
Postat av: mizaru

Hanna: Visserligen så är det ju lite inavel, finns ju bara ett begränsat antal. Men det är klart att vissa står utanför kartan. Bland annat jag, wohoo!

Patti: Folk får ha hur mycket sex de vill med vem de vill, så länge som de gör det för att de känner för det och inte för att få något i utbyte. Enligt mig alltså.

Jag kollade också bara på första halvan av första programmet, det sög verkligen, så kollade inte förens denn gången. Aldrig mer säger jag bara.

2007-03-08 @ 11:23:36
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: tess

men bläää. vad äckligt! vart är mänskligheten på väg???

2007-03-08 @ 15:41:11
URL: http://luggkomplex.blogspot.com
Postat av: mizaru

Tess: Vad kan man säga liksom? Äckligt är det verkligen. Värderar inte tjejer sig själva mer? Tragik.

2007-03-08 @ 18:33:23
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback