Jag Lever!

Hej jag har icket dött. Bara så ni vet. Har bara haft sjukt mycket att göra på sista tiden. Ikväll ska jag bara vara hemma och göra ingenting, det känns som det var en evighet sedan. Har vart grymt mycket på jobbet vilket resulterat i att jag börjat tidigare varje dag också.

Igår så började jag dagen med att gå upp klockan 7 och sätta igång torkrummet. Lyckades somna om med en kudde på huvudet (måste det vara så damn ljust?) och gick upp kl9. Jobbade 10-18 och sen fick jag sticka fast det fortfarande var kunder i butiken eftersom jag var tvungen att hinna med tåget så jag inte skulle komma försent till fikan med Ann. Hann alldeles utmärkt även fast jag var övertygad om att komma försent. En aning uppspeedad var jag dock eftersom en idiot tydligen trodde att alla andra i hela tågvagnen också ville höra på hans kassa trancemusik. Lyckades lugna mig när jag var på fiket dock, men då fick jag huvudvärk som satan istället. Trots det så var det trevligt som attans. Det är alltid kul när min överaktiva hjärna har fel. Haha. Åkte hem och missade tåget precis såklart, så fick sitta och vänta på station. Det bjöd dock på underhållning eftersom det låg 3 hemlösa på varsin bänk som ägnade sig åt lite roliga ljud, samt en tant och en man i 40-årsåldern som började bråka om något som jag inte riktigt förstod vad det var. Kom iallafall hem till slut med en då nästan outhärdlig huvudvärk, så fick bli värktablett och sen sängen på en gång.

Idag var det samma visa, upp klockan9 och jobba till halv7. Är svintrött och ashungrig. Ska bli SÅ skönt att bara typ kolla på nåt kasst tv-program och dega. Imorrn kan jag nämligen förvänta mig en ännu galnare dag på jobbet eftersom det kommer ut en helsidesannons i tidningen med en massa erbjudanden och billigare cyklar.... Tjokoko vad laddad jag känner mig.... NOT. Men jaja. Bara att bita ihop.

Skulle förresten byta slang på ett bakhjul idag, men det satt mer eller mindre fast, försökte vicka och slå med plasthammare och allt möjligt, men det funkade inte. Så då använde jag mig av G's motto "Funkar det inte med våld, använd mer våld" och karatesparkade av det. Hahaha. Usch. Tänker typ på om "Insider" skulle smygfilma eller nåt i våran verkstad så skulle det blir mycket skoj att kolla på. Moaha.

Nu ska jag hetsäta lite spaghetti och köttfärssås.

Kommentarer
Postat av: annie

haha satt du och höll inne med en huvudvärk? jag också :D

Postat av: mizaru

Bwahaha. Ville ju inte vara otrevlig. ;P

2007-03-16 @ 21:04:42
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback