Det Har Sina Ljusa Stunder

Ibland älskar jag mitt jobb. Som nu när jag är själv här, går runt i en halvmörk butik med lurar i öronen, småsjungandes på Interpols senaste (jag är beroende av den), och skruvar lite smått på verkstadsjobben. Känns mysigt på något sätt. Önskar att det var såhär hela tiden.

Förresten så är ju föregående inlägg en bild på min kaffemugg som jag har på jobbet. Om ni inte fattade det. Moaha.

Min Mugg

image165

Jag Och Mitt Apotek

Efter byggjobbargrejen så lyckades jag somna om i en timme. Var absoult tvungen att vara på jobbet klockan 10 eftersom vi skulle få Skeppshultcyklar då, så gick upp i tid för en gångs skull. Käkade frukost(!) och tryckte i mig följande piller
Jag tänker försöka utesluta fysiska aspekten till varför jag blir sådär nere ibland. Vem vet, jag kanske har brist på nånting som gör att jag iallafall blir lättare irriterad och down. Kändes som det funkade, har vart mycket gladare idag. Antagligen är det för att jag inte blev provocerad till att börja grina direkt på morgonen iförsej, men det spelar egentligen ingen roll för mig varför jag mår bra, huvudsaken är att jag gör det.

Efter jobbet drog jag hem till farmor på middag. Mamma, brorsan, hans tjej och farmors syster var också där. Är sjukt mätt nu, blev först itryckt massa mat (kyckling&ris, samt köttfärslimpa&potatis), efter det blev det cheesecake och efter det kaffe och kakor. Åuh. Min stackars mage. Men det var gott! Farmor pikade lite om att jag borde komma och hälsa på oftare... Suck. Jag vill ju, men det är så mycket man borde göra, många som man ska träffa. Vet att jag kan bli bättre, men efter jobbet vill jag oftast bara hem och ta det lugnt. Kanske råder mina magiska piller bot på det också. Bwaha.

Tack För Den

Men KOLLA KLOCKAN. Fan onormalt att vara uppe såhär tidigt. Gissa varför jag är det? Jo för att de gulliga små byggarbetarna som satte in fönster åt mig la en till lapp i min brevlåda där de stod att de skulle in här IGEN för att sätta in nån persienn. Grejen är bara att jag redan har alla mina persienner. Fattade ingenting. Men var ju fortfarande tvungen att vara redo om de skulle komma hit igen. Så klockan ringde för 10 minuter sen. Jippie! Fick dock snilleblixten att ringa till gubben med huvudansvaret och berätta för honom att de måste ha tänkt fel eftersom jag redan har persienner, så tog reda på nummret och ringde han. När han svarade svarade utspelades detta samtal:

- Hej, jag heter Jessica och ni har lagt en lapp i min brevlåda om att ni ska sätta in persienner.
- Ja, det stämmer.
- Grejen är bara att jag redan har persienner överallt.
- Jamen i dörren då?
- Jag har ingen dörr.
- Men balkongdörr har du väl ändå? *irriterad röst*
- Nej det har jag inte, enda lägenheten i huset som inte har det.
- Ehh. Oj. Ja då har Lennart(?) bara lagt lapparna i allas brevlådor, men du kan bortse från den.
- Okey... Hej då.
- Hej då.

MEN TACK! Svårt att kolla vilka lägenheter som ni skulle byta i eller? Fick lite smått panik igår när jag kom på att jag antagligen behövde flytta bort allting från fönstrena, flytta möbler, skruva ner fläkten, montera ner träpersiennen i köket.. IGEN. Som tur var gjorde jag inte det. Enda uppoffringen jag gjort idag är att gå upp kvart i 7. Men bara det är ju för fan illa nog.

Just Det

Förresten har jag lekt bilmekaniker idag och tankat bilen för första gången, fyllt på luft i däcken och satt i en lampa i strålkastaren. (Kanske inte det bilmekaniker gör, men what the hell) Var fel förut, så fick lämna tillbaka den och få en ny. Kändes helt stört att göra såna grejer, kan ju verkligen ingenting om bilar. Men kul när man känner att jag kan själv! 

En liten rolig parantes är att jag fortfarande är ovan med att det är jag som ska köra bilen och därmed går till passagerarsidan varje gång jag går till bilen. Måste verkligen aktivt tänka "gå till förarsidan" om jag inte vill att det ska bli fel. Pinsamt. Ha!

Från Buhu Till Wihoo

Sjukt trött är jag idag. Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Men ska försöka låta bli...

Dagen började inte särskilt bra, Nina kom förbi hemma hos mig och började snacka om farsan av nån anledning. Vi kom in på att hon ska vara hos honom på julafton och att hon ville att jag skulle vara där också. Jag sa att jag gillade inte julafton innan mina föräldrar skildes och jag gillar den inte direkt mer nu. Ännu en gång ska man välja bort någon över julen. Bara det att nu får jag välja bort två stycken, min biologiske pappa och antingen mamma eller pappa. Skoj. Verkligen. Jag sa att jag antagligen skulle vara hemma själv på julafton och glo på film eller nåt, och då tog hon helt illa vid sig. Började gnälla och säga att jag inte skulle gräva ner mig och bla bla. Det är väl upp till mig vad jag gör eller? Jag är ju vuxen. Fast det tog hon iförsej som ett av hennes argument, att jag faktiskt är vuxen och inte borde ta åt mig så mycket av att de skilt sig. Jag tyckte hon kunde återkomma när hennes föräldrar skilt sig, träffat nya och gift om sig, sen skilt sig igen och hittat nya. Jag blev iallafall ledsen och började grina, försökte förklara hur jag måde och så, men det går ju typ inte. Dessutom så säger folk bara fel saker när de försöker trösta, som att jag ska rycka upp mig och inte vara så negativ. Blir så trött på att folk ska komma och säga att jag ska rycka upp mig. Inte som att jag valt att må dåligt, om jag kunde så skulle jag ju självklart välja att må bra. Men om jag väljer det nu så låtsas jag bara, för jag mår inte bra innerst inne. Vet inte hur jag ska kunna göra det, men det hjälper iallafall inte att mina närmaste gör det till en bagatell, det får mig bara att må ännu sämre.

Åkte till jobbet efter seriöst övervägande att sjukanmäla mig, och då får G mig att börja grina också. Han säger också bara fel saker. As usual. Slutar med att han bara sitter tyst och är uppenbart besvärad tills klockan är 12 och vi måste öppna butiken. Gör det och sen får jag uppgiften att åka till Expert och köpa en kabel till den nya skrivaren som han köpt dagen innan. Åker dit och hittar rätt kabel, men medan jag letar så hittar jag ascoola koss-earplugs som jag kände mig tvungen att köpa. Går ju runt med orginal iPod hörlurarna, och de är ju inte så bra, eller sköna för den delen. Går till kassan och där står Ninas klasskamrat från 9:an. Hon jobbar tydligen där och känner igen mig, jag kände ju igen henne också, men vi umgicks liksom aldrig. Bara för det så gav hon mig 100 spänn rabatt på hörlurarna. Sweetah! Efter det blev min dag asbra. Har vart rätt glad sen dess. Dessutom fick jag mina rutiga converse skor som jag köpt på Tradera idag också, ännu mera sweet! Den som sa att man inte kan köpa lycka har fel. Moaha.

Det är nåt seriöst fel på mig. Såna här humörsvängningar bör man inte ha.

Idiotgubbjävel

Fan vad förbannad jag blir på alla jävla gubbar som är så förbannat fördomsfulla. Kom in en precis och frågade om praktikplats, och jag förklarade att vi bara har plats för två personer i verkstan, och om vi har en praktikant där så betyder det att jag inte får plats där. Då hade han mage att klämma ur sig "Jamen du kan ju göra nåt vettigare" och nickade mot kassan. Jävla mongoidiot. Precis som hans lilla fjortisunge ska kunna mer än mig om cyklar? Det var typ det han menade. Grejen är att folk tror att de kan mecka, men egentligen så förstör de bara sina cyklar. Som gubbar som kommer hit och säger till mig att "Jag har fixat punkor i 30 år" när jag påstår att de monterat däcket fel och att det inte alls är det att däcket är ovalt(!?). Synd men du har monterat fel i 30 år i sådana fall jävla pucko.

Så damn irriterad på det här jobbet nu så jag skulle kunna spy.

Im Bored

107336-164

1½ År För 10 Minuter

Var på sjukhuset idag, fick en remiss från Malmö när jag flyttade därifrån, och NU fick jag komma dit. Sisådär 1½ år senare. Gotta love svensk sjukvård. Dessutom så var det enda jag fick göra att ta av mig kläderna för en snubbe i min egen ålder och han konstaterade att det inte var någon fara. Jag fick argumentera för att, nej det är ingen fara nu, för det har vart sommar och det är bättre då, men det kommer en vinter i år också och jag behöver gå på ljusbehandlingar då. Motvilligt skrev han en remiss till hudkliniken i södertälje istället, vilket är något närmre. Grejen är att det inte är någon väntetid hit, så jag hade alltså i prinicip kunnat gå där från att jag flyttade upp. Hmm. Återigen, svensk sjukvård, wonderful!

Jag har fixat med min bil nu i helgen och nu är den väldans fin. Känner mig lite stolt nästan. Har tillochmed satt in en ny lampa (för halvljuset), kände mig värsta händig. Nu behöver jag dock tanka bilen och grejen är att jag inte har en aning om vilken bensin den ska ha... Vet att en är vanligare på nya bilar, men jag förtränger varje gång om det är -95 eller -98. Måste försöka komma ihåg nästa gång.

Jobbade över idag till klockan 20. Hur seriöst är inte det? Iförsej är det för att jag ska kunna komma lite senare imorrn, eftersom jag hade tänkt ha frukostdejt med Nina samt springa in på HM:s 10% rea. Fick ju lön för inte alltför länge sen, så ska ha mina spendingpants on om man säger så. På tal om byxor så köpte jag ett par på Tradera för 1 krona igår. Lätt värt.

En Helt Vanlig Dröm

Jag är min karaktär Engine i World of Warcraft och har på något sätt lyckats ta mig in i en slutkamp där asmånga Horde-anhängare försöker mosa en elite gubbe utan att lyckas, jag försöker hjälpa till men får ett eldklot kastat på mig så att jag dör. Jag springer tillbaka till platsen jag dog och återuppstår (så som det är i WoW) bara det att nu är alla andra döda också, bara jag där och han elite evil snubben. Jag förstör för honom genom att dyka upp och hans dörr som han försöker öppna stängs igen. Han blir svinarg och börjar jaga mig. Nu är jag inte längre Engine utan mig själv och vi befinner oss på en stor finlandsbåt, han jagar mig genom trapporna, de där vingliga på de lägsta våningarna på båten. Jag försöker hitta någonstans med mycket folk, för där kan han ju inte döda mig. Hittar nån slags middagssal och sätter mig och försöker act normal, men sen så måste jag dra igen och går nu ut på däck. Står och spanar efter den elake snubben genom fönster och glömmer därför att hålla utkik efter andra elite?? gubbar (jag vet, lite inblandat wow där också) och då kommer just en sådan och jag får panik och hoppar i vattnet för att slippa dö. Jag ligger i vattnet och håller i mig i en trekantig plastkudde typ som är assvår att hålla sig fast vid. Jag har bara linne och trosor på mig och det är askallt i vattnet, och dessutom har jag mina nycklar som jag håller på att tappa så samtidigt som jag ska hålla fast mig med ena armen på kudden så ska jag försöka hålla fast i mina nycklar. Ser båten försvinna och börjar gråta hysteriskt, andra båtar åker förbi, men kan inte skrika till dem eftersom jag gråter så himla hårt. Det går ett bra tag och jag åker med strömmen. Är livrädd för att det ska finnas hajar så försöker hålla upp benen så mycket jag kan. Efter ett tag ser jag folk som badar, typ precis brevid mig. Då har det vart jättegrunt vatten rätt länge, typ midjehöjd. Blir upptagen på land och insvept i en filt.

Vaknar till, somnar om.

Är på ett hotell, med temat djungel. Alla korridorer är sådana hängbroar i rep, och det är lianer och stora träd överallt. Jag har en cykel som jag ska försöka få ner till markplan, och till slut hittar jag en hiss mitt i allt, ställer ifrån mig cykeln för att trycka på knappen, hissen kommer och jag går in. Hinner bara få in framhjulet på cykeln så stängs hissdörrarna. Jag blir skitsur och försöker åka tillbaka upp till där jag hade cykeln, trycker på alla knapparna i hissen eftersom jag inte vet vilken våning det var på. Men den är inte på nån av våningarna. Hittar konstiga knappar som sitter längst taket, typ hemliga. Trycker på dem, åker aslångt upp och när jag inte går av så åker hissen assnabbt ner igen, eller, den faller. Väl nere så struntar jag i hissen och bestämmer mig för att gå dit samma väg som jag gick första gången. Det är världens omväg, men jag ser cykeln hela tiden. Dessutom ser jag 2 snorungar som tar min cykel! Stressar som fan för att hinna dit innan de försvinner och lyckas precis. Vet inte hur jag kom dit men plötsligt så är jag ute och cyklar på en väg i Vårsta (jag växte upp där). Ib sitter på pakethållaren och vi har rätt bråttom någonstans. Vi får punka på cykeln och i Vårsta finns bara Cykeltjänst och jag har inga verktyg med mig. Så får gå in dit iallafall (cykeltjänst är mitt jobbs konkurrenter). Det visar sig att de är 10kr billigare på att reparera punkor än vad vi är, och jag blir lite sur över det. Tror inte att någon känner igen mig och känner mig lite som en spion när en tjej som jobbar där kommer fram till mig och ger mig 600 spänn som muta. Jag fattar inte varför men tar pengarna och cykeln och går.

Svensson, That's Me

Ska hem till pappa efter jobbet idag och fixa med bilen. Den är lite skabbig, så ska dammsuga den, torka ytor och förstås tvätta den utvändigt också. En lampa är paj fram också, så ska byta den. Måste fixa det relativt snabbt dock, för typ vid 5-tiden så kommer hans nya brud Marita dit och jag har cirka noll lust att träffa henne. Vill inte veta nånting om henne någonsin. Fjortis jag vet, men det är så jag känner. Får hitta på nån anledning så jag kan ta mig därifrån i lämplig tid.

Jag har vart proppmätt från pizzan igår ända fram tills nu. Nu är jag ashungrig igen, och pizza låter inte som en alltför dum idé. Fast det är inte nåt jag är sugen på egentligen... Hmm. Tacos vore nice.

Ib ska antagligen dra till London i 3 månader snart. Tycker jag är förbannat taskigt mot mig. Kommer ju inte kunna ringa han när jag vill då längre, och framförallt kommer jag inte få träffa karln på hur länge som helst. Uäh. Men okey, jag kan väl sträcka mig till att säga att det är kul för honom, och att jag verkligen tror på idéen och sådär, men ur rent egoperspektiv så... Dessutom vill jag ju egentligen följa med, men det går ju liksom inte. Svenssonlivet i form av katter, bostadsrätt och bil, avbetalningar som kräver fast arbete hindrar mig. Bittert in deed.

Pizza Någon?

Seriöst. Jag kommer kräkas vilken sekund som helst. Käkade antagligen världens största pizza nyss, och den är helt enkelt för stor för min mage. Den ligger som en korv upp i strupen också. Uäh. Så går det när man käkar med sin brorsa och ska visa sig på styva linan och käka lika mycket som han... Jag som trodde jag saknade tävlingsgen, tji fick jag liksom. Det var en sån där amerikansk pizza med tjock botten, en large som jag och brorsan delade på. Synd bara att den egentligen var menad för 4 personer. Men jag är mätt iallafall och inte ett dugg sugen på pizza. Skulle kunna skriva att jag aldrig mer ska äta pizza i hela mitt liv, men då vet jag att jag ljuger. Inte på väldigt länge iallafall.

Blä. Ska jobba imorrn. Orkar banne mig inte. Alla andra får ju ledigt 2 dagar per vecka, tycker det är fruktansvärt orättvist att jag inte får det också. Ångest.

Nåt annat som är en aning ångestfyllt är premien på min trafikförsäkring som jag ska ha till bilen. Skickade in ägarbytespapper igår och var således tvungen att skaffa försäkringen idag. Ringde först till Länsförsäkringar och fick efter 15 minuters telefonkö veta att min premie skulle hamna på 6400kr nånting. Jag höll på att svimma när jag hörde det eftersom farsan betalar typ 1700 för sin försäkring. Anledningen till min höga premie var att jag bara haft körkort sen i november. De gick inte alls på ålder och sånt, utan bara på antal år man haft körkort. Det kan du glömma jävla mongoidiot sa jag (nä, det gjorde jag inte) och la på luren. Ringde TryggHansa och de hade den finfina premien på 6700 spänn. Likadant där, gick på hur länge man haft körkortet. Började bli en aning nedslagen om man säger så, men ringde iallafall till Folksam och de hade en för "bara" 3100kr. Just då kändes det som att vinna på lotto eller något, så jag sa ja mer eller mindre på en gång. Men alltså, det är ju helt galet, hur kan en vara mer än dubbelt så dyr som en annan? Fattar icket dealen med det. Mjaja. Nu har jag bil, försäkring och egen parkering både på jobbet och här hemma. Det är ju galet om något.

Go Nintendo, It's Your Birthday

Ett spontaninfall igår kväll ledde till en något överansträngd tumme idag. Mitt högra pekfinger är väl inte heller på topp direkt. Ja det handlar alltså om bland annat Track and Field, IceClimber och SuperMario, det vill säga Nintendo 8-bitars. Spelade även BackGammon, men det hade ingen större inverkan på mina fingrar. Kan skryta lite och säga att jag vann! Ja över lag alltså. Track and Field var dock C rätt så mycket bättre än mig på, förutom kanoterna och HighDive. Fattar inte hur hon kan trycka på knapparna så satans fort. Lite roligt att det liksom var det som tv-spel gick ut på förr i tiden. Att trycka så fort man bara kunde. Ergonomiska handkontroller har de ju inte heller, tror det kan förklara handvärken idag litegrann också. Men det får det vara värt, helt klart rolig kväll! Hawiee. Jag gillart. Kanske för att jag vann. Bwhaha. IceClimber är fan min grej. Borde satsa på nästa världsmästerskap.

Det blev lite försent igår, gick och la oss typ tidigast 2 och C:s äckliga mobil tutade klockan halv8 imorse. Uäh. Det gillade jag verkligen inte. Ingen idé att somna om heller eftersom jag börjar klockan 10, skulle antagligen bara bli tröttare av det. Hade funderingar på att sjukanmäla mig, men jag har gått och fått sån där arbetsmoral tror jag. Får helt dåligt samvete om jag inte går dit. Kanske för att det känns som att jag får 100ggr mer att göra när jag kommer tillbaka än om jag underhåller allting hela tiden. För det är nämligen ingen annan som gör mitt jobb om jag inte är där, det bara samlas på hög mer eller mindre. Bah.

Menar Du Mig?

Fick ett mail av en kompis som jag inte snackat med på ett tag (några veckor typ), hon frågade bland annat hur det går med ragg och dylikt, och la till att jag alltid hade något smaskigt att förtälja. Ehh... Va? Jag har typ det mest döda kärlekslivet som finns på denna jord just nu. Inte bara just nu heller för den delen, det har vart dött ett bra tag. Hm. Undrar om hon blandat ihop mig med någon annan. Haha.

Typiskt, Precis Som Vanligt

Igår fick jag en pik om att jag alltid kommer sisådär 10 minuter försent till jobbet, jag svarade "visst är det charmigt" och skrattade bort det, men det störde mig lite eftersom jag egentligen hatar att komma försent. Det är bara det att jag hatar att gå upp på morgonen lite mer. Så kämpade verkligen för att komma i tid idag, och vad upptäcker jag när jag kommer hit? Jo att G inte ens har kommit än. Så damn typiskt.

Iförsej så har det gått 25 minuter sen jag kom hit och det enda jag har gjort är att käka macka och dricka loka. Jag har dock kört AdAware samtidigt som jag skriver detta inlägg så lite nytta har jag ju gjort. Bwaha.

Skruva På

Tog mig samman och skruvade tillbaka persiennen och min köksfläkt. Kan ju inte laga mat annars... Käkade toast till middag pga det faktum att den inte var uppe. Kändes sådär att stå på en pall och skruva när svimfaktorn var hög, men jag klarade livhanken denna gången också. Nu har jag dock oerhört ont i armarna av allt skruvande. Att stå med armarna uppåt och ta i som attans i mer än 2 minuter är fan ansträngande. Pröva dessutom att försöka hålla upp en fläkt samtidigt som du skruvar så ska du få se på träningspass. Jag tror på träningsvärk imorrn och en del svårigheter med att utföra mitt jobb (som har en del med skruvande att göra...).

Förresten så har jag lyckats bli level 60 i WoW. Liksom finally. Rider till the dark portal, överlycklig för att jag ÄNTLIGEN ska få gå in. Och vad är det första jag ser när jag är där? Jo, några level 58-59. Bah! Man behövde liksom inte vara lvl60 för att få gå in där som jag trodde. Sicken liten n00b jag är.

Damn You Avocado

Jag har seriöst hållt på att svimma hela dagen. Förstår inte vad som är felet. Först och främst så sov jag i typ 12 timmar inatt, hann inte käka frukost så trodde först att det var därför jag kände mig lite konstig. Åkte till ICA och köpte mackor, yoghurt och banan, tryckte i mig det. Men det hjälpte inte ett skit! Blev typ bara värre. Ser prickar framför ögonen hela tiden och är helt kallsvettig. Var asmycket på jobbet så kunde inte gå hem, fick typ stå och luta mig mot saker så jag inte skulle ramla ihop. Kul i jul.

Verkar dessutom som jag är allergisk mot något, eftersom det kliar så jag håller på att bli galen över hela kroppen. Jag gissar på avocadoröran jag tryckte i mig på gårdagens restaurangbesök eller på mikroskopiska träflisor som ligger över hela lägenheten efter fönsterbytet igår. Vilket som så är det förbannat irriterande.

Nåt som är trevligt är iallafall att jag fått tag på värsta snygga coola retroryggsäcken på Tradera. Fick den idag och den är sjukt snygg. Tur att man kan köpa tillfällig lycka iallafall.

Nehe

Var på middag med mamma ikväll, hade ju lovat henne det eftersom hon passade mina katter när jag var utomlands. Jag kände mig inte alls på humör, var rätt deppig och framförallt trött efter den här dagen med fönsterbyten och skit, men var mer eller mindre tvungen kändes det som. Vi snackade som vanligt om pappa, och så frågade hon om hur jag mådde. Tänkte att jag för en gångs skull skulle berätta exakt hur jag mådde, så jag gjorde det. Berättade om mina konstiga tankar, om att jag inte tror på kärleken längre och att ingenting känns roligt. När jag gjort det så förstod jag varför jag inte sagt något innan. För hon missförstod precis allting och tog såklart åt sig precis som att allt detta var hennes fel. Jag blir så trött när jag verkligen försöker nå fram till människor och berätta men sen så lyssnar de ändå inte utan bara hör de som de vill höra.

Jag gav det en chans. Nu ska jag fortsätta med min taktik att låtsas som att allt är bra utåt men må skit egentligen. För allas trevnad vill säga.

Aldrig Får Man Som Man Vill

Inga byggjobbare har än så länge invaderat mitt hem. Gick upp halv7 imorse och förberedde, tog bort alla blommor och sånt samt tryckte in katterna i varsin bur. Klockan kvart över 7 hade de fortfarande inte kommit, så jag gick ut och frågade när de hade tänkt börja med min lägenhet (de hängde nämligen precis utanför och pratade högljutt). Svaret blev visserligen en aning svävande, men runt 1-2 kom de fram till. Hmkay. Lite onödigt att jag gick upp klockan halv7 då kanske. Släppte ut missarna och la mig på soffan och glodde på animal planet, lyckades självfallet somna och vaknade av att byggarbetarna hamrade på min fönsterkarm utifrån. Jäkligt högt hamrade dom. Fick världens nackspärr av att sova på soffan också... Åuh. Synd om mig.

Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra med katterna när de väl kommer in. Antingen så får de ju vara i burarna hemma, lägger en filt över eller så. Men det kommer bli rätt hög ljudvolym här inne gissar jag på, så det är nog rätt taskigt. Alternativ 2 och 3 är rätt lika varann, de innebär att jag släpar iväg katterna i bilen hem till min farsa eller till jobbet. Får inte ta ut katterna på endera ställena så de kommer behöva vara i burarna några timmar i vilket fall. Damnit. Önskar att jag hade en kattvakt som kunde ha dem inne hos sig liksom, inte bara komma hit och mata och sånt om jag är borta. Då skulle detta här problemet vara löst också. Men ja. Som tur är så händer ju inte detta scenario så ofta. De borde överleva.

FönsterByte På G

Jag har så mycket jag måste fixa idag... Imorrn kommer nämligen några byggjobbae in hit och ska fixa nya fönster till mig. Shysst med nya, men pissjobbigt att behöva plocka undan allting kring fönstrena. Särskilt jobbigt är det att jag måste demontera min köksfläkt eftersom den effektivt blockerar alla möjligheter att öppna fönstret i köket mer än sisådär 10cm. Ypperligt bra eftersom jag kan lämna det fönstret öppet när jag går hemifrån utan att oroa mig för inbrott (tjyvar) eller utbrott (katter). Däremot mindre bra när man måste byta fönster. Hm. Typiskt. Jag tog med verktyg från jobbet iallafall så förhoppningsvis går det utan problem.

Det som är ännu mer jobbigt än hela fläktissue är att jag faktiskt har 2 katter som inte kan vara hemma när jag inte har några fönster. Finns ju en rätt stor risk att de kan smita ut, och jag tror inte byggjobbarna har nån större lust att avsätta en som bara ska ha koll på att dem. Har fixat en till bur iallafall, men vet ju inte riktigt hur lång tid det tar. Kan ju inte ha dem i burarna hur länge som helst liksom. Känner ingen som kan ha kissarna över dagen heller. I värsta fall får jag åka ner till jobbet och ha dem i burarna där medans jag väntar. Så jäkla lång tid kan det ju inte ta. Detta måste vara enda gången när jag verkligen hoppas på att de kommer kl7 på morgonen och inte senare... Jaja, det löser sig väl på nåt sätt. Inte som att mina bebisar dör bara för att de måste tillbringa några timmar i en bur. Även om det förstås skär i hjärtat när jag tänker på det.

Pink Army

Åuh jag mår dåligt. Får skylla mig själv iförsej, så borde inte beklaga mig, men ändå. Igår var det nån slags tävling i Nykvarn, de skulle paddla kanot rätt långt och göra olika grenar emellanåt, bland annat äta upp en hel gurka och kasta bollar i lådor. Alla kanoterna välte typ, vilket gjorde att alla som var med var helt dyngsura efteråt. På ett ställe stod det tillomed barn med vattenpistoler och sköt på de stackarna. Jag skulle ha blivit så satans förbannad och slå ner dem eller nåt om jag var med. Tur att jag inte var det. Var iallafall rätt många lag med, men brorsans polare lyckades knipa förstaplatsen. Helt sjukt. Fattar inte att de pallade. Det blåste asmycket, var värsta vågorna och hela tävlingen tog typ 2 timmar. Jag skulle gett upp efter 10 minuter. Som sagt, tur att jag inte var med. De vann iallafall 3000 spänn och en 36-timmars kryssning samt en ful buckla. De blev glada eftersom de trodde att man bara skulle få äran om man vann.

Fast det var ännu mer imponerande att 3 brudar (2 var flickvänner till gänget som vann) som jag absolut inte trodde skulle palla att paddla sådär långt klarade hela rundan och dessutom inte kom sist. Låter skitelakt, men de är inte direkt atletiska om man säger så. Alla som hejade på brudarna skulle ha rosa på sig, eftersom deras lag hette Pink Army, så jag gled runt i rosa shorts hela dan. Alla andra hade typ en rosa t-shirt eller nåt rosa mönster i sin svarta jacka... Hm. Kanske tog det hela lite väl seriöst.

Efter det blev det grillfest hemma hos en av vinnarnas föräldrar. Rätt mycket folk, mestadels såna som jag kände också.. Ja förutom föräldrarna och deras polare då förstås. Satt och snackade och käkade massa, var faktiskt astrevligt. Deras hus låg skitnära folkets park i Nykvarn, så efter ett tag drog vi dit och kollade på bandet som spelade där. Eller, vi dansade snarare än kollade. Var förvånansvärt kul det också. Kändes som att alla var på bra humör liksom.

Parken stängde vid 12, så då drog vi tillbaka till huset och så skjutsade brorsans tjej tillbaka oss i MIN bil. Ja, min bil! Jag ska inte ha den lilla gröna längre, utan tar över Opeln istället, den är typ 100 miljarder gånger säkrare, drar visserligen aningen mer i bensin men fördelarna väger över för den bilen iallafall. Så now its mine. Moaha. Ska fixa parkering imorgon. Hawiee!

Iallafall. Jag mår dåligt för att jag drack. Drack inte så mycket, men det var blandningen rödvin till maten och öl i parken som gjorde det tror jag. Uäh. Har inte spytt iallafall, och det är jag oerhört tacksam för. Hatar att spy verkligen.

Magnus Uggla

Jag mår illa. Som fan. Tror att jag blivit matförgiftad (magförgiftad? jag har aldrig fått riktig koll på vilket som är den riktiga benämningen). Min bror ringde mig på jobbet och frågade om jag ville hänga med ut och käka middag och kanske ta nån öl. Jag sa ja mest för att han var så söt och frågade, kände mig som bekant rätt trött och sugen på sängen. Käkade vedungsbakad pizza och drack 2 öl. Nu mår jag skit. Skulle nog kunna spy om jag gick in för det. Men det tänker jag inte, ska försöka sova bort det istället.

Var dessutom nån slags festival nere vid station, massa band som spelade hårdrock. Stannade till där och kollade i typ en halvtimme och sen gick jag hem. Typ alla var där. Ja alla som jag känner i den här hålan alltså. Plus lite random människor som jag gick i gymnasiet med. Very weird.

Imorrn är det tydligen nån slags rodd-tävling, tjejerna mot killarna, och alla som hejar på tjejerna ska ha rosa kläder på sig. Tror att Nina lyckades tjata till sig att jag ska följa med, fast jag känner mig allt annat än sugen. Kan jag aldrig bara få vara hemma ifred liksom? Dessutom, rosa? Vad är det för en färg egentligen? Kunde de inte valt grönt eller nåt? Nä, för rosa är ju tydligen tjejfärgen nr1. Så fucking ugly. (Oftast.)

Svar.

Kör mitt svar i bloggform då, så är det liksom lika.

Vi är iallafall ense på en punkt, för jag fattar inte heller. Jag känner inte dig, inte alls faktiskt. Och du känner uppenbarligen inte mig heller. Jag har haft fullt upp med att försöka svara på mina vänners meddelanden och telefonsamtal, ofta har jag inte gjort det heller. Har mått kasst på sista tiden, och eftersom du läser min blogg så borde du vara medveten om det. Jag är nämligen så ibland, asocial och anti. Då prioriterar jag bort sådana människor som jag inte känner, inte utav elakhet utan för att jag helt enkelt inte pallar. Om en människa är för på och tjatar så blir jag ännu mer anti. Jag har iallafall inte insett att du vart intresserad på det sättet, trodde inte ens att det var möjligt med tanke på att vi setts en gång i typ 3 timmar och sen knappt pratat med varandra efter det.

Sorry om jag sårat dig eller något, men det var iallafall inte min mening.

Hibernation

Jag är officiellt redo att gå i ide. Vill bara sova hela tiden. Inatt sov jag cirka 12 timmar om inte mer. Nu går jag runt på jobbet och längtar efter att komma hem till min säng. Varför kan inte människor få gå i ide för? Vill bara vara inne i min lilla grotta till lägenhet och äta, sova och spela WoW. Är det för mycket begärt?

Klar!

Nu är bloggen klar. Typ. Den blev jättefin tycker jag. Hawiee! (fortfarande: tryck uppdatera)

Har vart på avskedsmiddag för min bror idag. Det var första gången jag var hemma hos min pappa G sen de skilde sig. Kändes konstigt att det bara var pappa som bodde där.. Men det märktes rätt tydligt, var liksom ungkarlslya som försökt klä ut sig till vuxenhem fast inte lyckats. Så jäkla omysigt. Kändes obehagligt på nåt sätt. Antagligen bara min fantasi.

Andra brorsan och hans tjej var där också, de berättade att bröllopet var asroligt. Kändes en aning bittert en stund tills jag kom på vad jag själv gjorde den dagen. Skulle inte byta bort paraden mot något överhuvudtaget. Eller, kanske en miljon eller två, men inte ett bröllop. Inte ens ett roligt bröllop. Tror förresten att min pappa K aldrig kommer förlåta mig för det där, att jag inte gick. Om jag ska analysera mitt eget beteende så tror jag att det var det jag ville, för då slipper jag höra av mig till honom, och han ringer inte mig och spelar martyr.

Jag äter dåligt när jag mår dåligt. Idag åt eller drack jag inget annat än kaffe förens kl19.30.  Eller så mår jag dåligt för att jag äter dåligt. Nånting är det iallafall. Blä.

Men bloggen är fin iallafall.

Tryck På Uppdatera

Damnit. Jag kan verkligen inte bestämma mig för hur bloggen ska se ut... Bannern ser helt konstig ut på datorn på jobbet också... Hm. Måste fixa till den. För många valmöjligheter gör mig helt snurrig i bollen.

Men nu måste jag byta en bromsvajer på en gammal skrothög. Skoj skoj.

Morgon Igen

NYVAKEN! Åuh... Jag vill sova mera. Måste gå och lägga mig tidigare om kvällarna.  Semestern har liksom fuckat upp min dygnsrytm. Nu så somnar jag tidigast 2 och så måste jag upp 9. Det kanske inte låter så farligt, men jag vill sova 9 timmar minst, annars är jag inte lika trevlig att ha att göra med. Känner mig iallafall piggare idag än igår. Då gick jag runt som en levande zombie. Kan ju bero på att jag hade sovit aslite, mina ögon hade fått allergichock under natten, det var asmycket på jobbet, sen fastnade jag i att fixa med bloggen direkt när jag kom hem, vilket innebar att jag inte åt mat förens efter 21. Hade käkat frukost kl9 på morgonen innan... Hmm. Inte okey så att säga.

För att inte upprepa gårdagen (det var ingen rolig dag) så kanske jag borde sluta sitta här och gå och fixa mig och käka frukost i lugn och ro istället för att stressa iväg som jag alltid brukar få göra. Men då måste jag sluta skriva typ... nu.

Jag Behöver Nog Bara Sova

Orkar inte fixa mer med bloggen idag. Alla valmöjligheter gör mig lite smått galen i skallen. Den funkar nu som den ska och man ser all text så det får duga så länge.

Jag mår inte så bra idag. Inte alls faktiskt. Jag undrar verkligen varför jag känner mig så otroligt nedstämd vissa dagar. Eller jag vet ju typ, det där med att förtränga saker brukar inte fungera sådär jättebra. Men ibland så önskar jag att något riktigt hemskt hände mig så jag fick rätten att vara ledsen på riktigt. Vet att det är hemskt att säga så, men just nu är det så jag känner. Fantiserar om bilolyckor, våldtäkter och annat hemskt. Tror inte jag borde skriva det här egentligen. Skit samma.

Under Konstruktion

Hej, jag leker att jag förstår html, så sidan kanske ser ut som skit ett tag. Men det är skoj! Hawiee. Goodbye.

CykelKungen


image163Okey. Det var inte så pjåkigt när jag väl kom till jobbet... Jag gillar det ju egentligen, oftast iallafall. Bara massa jobbiga omständigheter som gjort att det verkligen känts skit ett tag. 2 veckor ifrån det var verkligen en bra idé. Fastän det var okey på jobbet idag och jag tillomed var SNÄLL och skämtade med en av mina hatkunder Arbman så känner jag fortfarande ångest för att gå dit imorgon. Uäh. Jag vill inte.

Känns lite konstigt att inte ha något planerat nu.. Vart fullt upp innan och nu är det helt plötsligt slut på planerna. Hmm. Ska visserligen bli skönt att inte göra nånting, ja förutom att jobba dådå. Dessutom har jag lite folk som jag försummat under min semester som jag måste hänga lite med nu i veckan, senast nästa vecka.. Som min farmor exempelvis. Och så har jag lovat att bjuda mamma på middag för att hon passade mina katter. Och så är det avskedsmiddag för min bror som flyttar till Helsingborg på fredag... Hmm. Jag kanske har en del planer iallafall.

Idag köpte jag en vattenskål för 200 spänn. Och 2 matskålar för 100 spänn. Mina katter är fan bortskämda.

Måste Jag Verkligen?

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte!

Ja gå till jobbet alltså.

Ropa Hej Och Sånt

Bah. Det där med att ropa hej innan man kommit över ån (ehh.. går den så?) verkar vara rätt vettigt. Såklart var ju inte databyggandet så lätt som det verkade från början. Självklart skulle något börja strula. Detta något var i detta fall grafikkortet som helt plötsligt sa "Nä nu vill jag inte va me längre" i äkta 5-åringsstil. Det blev fina små psykadeliska gröna fyrkanter på all film som spelades upp samt i WoW. Tyckte inte att det var så fint, inte alls fint faktiskt. Svårt att veta exakt vad som var felet, så var tvugna att börja om med att installera Windows igen, installera alla program osv, bara för att upptäcka att det inte hjälpte ett smack. Massa tid kastad åt helvete, sen fick vi ändå åka och köpa ett nytt grafikkort. Får bara hoppas på att komplett köper tillbaka det andra defekta. NU funkar det iallafall efter mycket om och men... Men jag hoppas inte för mycket, nåt kanske börjar strula snart igen. Lika bra att vara förberedd på det värsta.

Vi har ändå haft skoj samtidigt som allt strul. Vi har liksom blivit tvugna att hitta på massa saker iomed strulet. Sen har vi ju såklart snackat massor och kört otaliga internskämt som dammats av. Rouligt minsann! Ikväll kommer det Swimfasterfolk hit och de ska sitta och plinka lite, jag klagar inte direkt för då får jag tillfälle att testspela WoW med riktigt fet upplösning, nu ser man tillochmed små fjöntiga grejer som sandtextur och sånt. Det ska bli ett sant nöje att spela upp Engine till level 70. Synd bara att min semester tar slut på söndag. Kanske ska sjukskriva mig lite. Bara lite. Ehh. Hur man nu gör det.

Ahh.. Gracias MACHEL!

Hawiee! Sitter framför min nya dator nu som är SÅ grym och SÅ snygg. Jag blir nästan lite kåt av den. Hmm. Kanske inte. Men ni fattar dealen.

Vi har fipplat med datorgrejer hela dan, först skulle vi åka upp till SthlmC och hämta den till att börja med. Det blev lite mer krångligt än vad vi kunnat förutse, eftersom bilen bestämde sig för att dö på motorvägen utanför Alby. Vi stod där ett tag, sen lekte vi bilmekaniker och lyckades hitta ett fel, fixade det, men då funkade inte biljäveln iallafall. Jag fick ringa min mamma och hon kom och hämtade oss, sen lånade vi hennes bil och åkte till stan med den istället. Lyckades krångla in oss i stan, fick ut datordelarna, åkte och käkade kinamat (inte ätit det på typ ett år) köpte en datakabel som fattades och sen hem för att bygga. Det har vi hållt på med hur länge som helst nu, eller själva byggandet gick ju iförsej fort, det är att installera alla program och sånt som tar tid.

Medan WoW installerades så klippte Ib mig. Hur jäkla mycket hår som helst låg på golvet när vi var klara, och i duschen kändes det ungefär som att jag var flintskallig. Men det ser skitballt ut, som en frisyr för en gångs skull och inte bara massa jäkla fluffigt hår. Alla frisörer jag går till vill aldrig tunna ur mitt hår så mycket som jag vill, och de klipper liksom för fint. Jag vill ha det lite rufsigt och hackigt och framförallt rejält urtunnat. Och det fick jag! Tror det kommer bli jäkligt nice när det inte är nytvättat och med lite vax i. Sweetah.

Förresten så har jag kollat på världens bästa avsnitt av Southpark. Galet bra. Fick fan ont i magen.

Soon My Friend

Idag gick jag hem i värsta ösregnet och blev sjöblöt. Dessutom fick jag tinnitus när blixten (antagligen) slog ner 2 meter ifrån mig och det åskade så damn högt att jag seriöst blev rädd. En upplevelse in deed.

Snart kommer Ibbsie hit, planen var att åka och hämta datordelarna redan idag, men tidsplanen har blivit en aning förskjuten, så det blir antagligen imorgon. Ska bli så himla skönt att slippa monstret jag har nu! Hawiee! Är det nån som ska ha bra dator så är det ju jag som är datanörden nr1. Eller kanske inte 1 förresten... Men kanske 1004? Det är ändå rätt högt upp på skalan.

Är det konstigt att jag känner mig typ nervös för att hänga med min bästa kompis i några dagar? Vi har inte setts på jättelänge, antar att det är därför... Jag oroar mig ju iförsej för allt. Borde sluta med det och bara vara glad istället. Men det är bara dumma människor som är glada, så jag tror jag skiter i det trots allt.

Idag Hatar Jag Människor

Bara sådär i allmänhet. Blir fan alltid besviken. Är det jag som tänker helt jävla annorlunda än resten av världen? Egentligen kanske jag är mest sur på mig själv. För att jag alltid tar fel beslut. Trodde seriöst att jag skulle hänga med D idag, men det var tydligen oerhört ansträngande att skicka ett sms. På grund av det så fick jag ställa in med mina kusiner och en dag på stranden för nada. Min tredje plan sprack också, för att jag somnade om i väntan på telefonljud som aldrig kom och sen när det väl kom ett så var det den tredje planen som meddelade att den redan hade dragit eftersom jag inte hört av mig. Mjahapp. Var det svårt att ringa då eller? Vet egentligen att jag verkligen inte är den som borde klaga eftersom jag är sämst på att höra av mig, men om jag bestämmer något så gör jag det, och om jag inte känner för det så hör jag iallafall alltid av mig i hyfsat god tid.

Nä, jag skiter i människor idag, skiter i att det är fantastiskt väder ute och stannar inne i min grotta med WoW, gryta, godis och katter. Katter som visserligen är opålitliga, men som aldrig påstått något annat heller.

Landet

Idag blev inte riktigt som planerat, men jag är ändå nöjd. Åkte hem till min mormor och morfar, de bor på landet och det är asmysigt att hänga där när det är fint väder. Vi gick till deras lilla badstrand, simmade lite och gick sen hem iklädd bikini och converse... Haha, det var damn hot! Sen grillade vi och efter det fika... Åuh, man blir alltid så damn mätt när man är hemma hos sina mor/farföräldrar. Vi snackade rätt mycket skit om pappa, fick nästan lite dåligt samvete... Men han har verkligen agerat som ett totalt ass på sistone. Han förtjänar det. Fick höra en del finska också, jag fattade verkligen ingenting. Det är precis som de glömmer bort att jag sitter med. Lite charmigt iförsej.

Åkte förbi hemma hos min moster innan vi åkte hem, jag ska kanske köpa deras bil. Den var söt och grön och jag är lite kär nu. Lilla Loppan heter den. Its gonna be mine.

Hawiie! Snart kommer Ibbolajnen hit i flera dagar! Happy days.

Its Over, Im Glad


image161Jahapp. Så var Pride slut för i år. Jag är både lättad och lite ledsen över det faktumet. Det blev liksom lite väl intensivt. Lite mycket intriger, flator, utekvällar och sociala aktiviteter, blev overdrive på min hårddisk. Men hade ändå för det mesta kul, torsdagen kunde jag kanske ha kunnat hoppa, samt lördagkvällen. Onsdag däremot var asrolig, dansade som aldrig förr. Bilden är därifrån, föreställer yours truly i lånade glasögon samt glansig jacka. Läckert I say.

Så. Bästa grejen på hela festivalen var ändå paraden. Jag hade verkligen så damn kul att det knappt kan ha vart verkligt. Fattar egentligen inte vad som var så kul, för när jag berättar om det så låter det liksom inte sådär übernice som jag upplevde det just då. Vi gick iallafall bakom Mer-vagnen av någon outgrundlig anledning. Antagligen för att vi letade efter en vagn som spelade musik och det var den som råkade vara närmst när vi hoppade in i tåget som inte var connectad med något politiskt parti. Anywho. Vi dansade oss fram längs stockholms gator och var bara så jävla glada rent ut sagt. Alla var helt pepp och stämningen var helt galen.



Eftersom vi gick bakom Mervagnen så blev det på nåt sätt att vi började skandera "Älska Mera", så idag är jag både hes och har träningsvärk i både armar (flaggviftande) och ben (dansande). Efter satt jag och Erica och pustade ut i parken lite, sen käka vi hamburgare och drog hem till henne och kollade på Eddie Izzard klipp på YouTube. Funderade länge och väl på att inte åka tillbaka till parken, för jag hade redan börjat bli rätt mätt på hela grejen... Men åkte dit iallafall med tanke på att det var "sista kvällen". Väl där så gjorde jag inte så mycket, satt mest och snackade med L och sen kom C och T förbi, lånade glasögonen förstås, sen kom Drömhus och snackade ett tag också, och även ett dussin andra flator som jag inte orkar räkna upp bokstäver på. Folk började iallafall droppa av efter ett tag, de skulle ut till olika klubbar men jag pallade verkligen inte, och det gjorde inte C heller. Lyckligtvis så bor vi typ på samma ställe, så vi tog nattbussen hem. Tycker det är helt fantastiskt att jag lyckats åka hem varje kväll på pride, inget sova över hos kompisar som det alltid brukar bli. Jag ångrar mig nämligen alltid på morgonen, det är ju typ en miljard gånger skönare att vakna upp hemma hos sig själv.

Nä, det är fasikens tur att pride bara är en gång per år. Skulle verkligen inte palla med det oftare. Är dessutom cirka noll procent sugen på att gå på flatklubb någonsin igen, iallafall just nu. Jag blir fan äcklad av hela alla känner alla grejen. Palla det liksom? Palla svartsjuka för ingenting, irriterade blickar och elaka kommentarer när man inte har gjort ett skit. Nä. Det gör jag fan inte. Jag ska seriöst bli nunna. Jag ska bara operera bort min klitoris först. Och bröstvårtorna. Och hälla saltsyra på resten av huden så jag tappar känseln. Eller så gör jag bara en enkel lobotomering helt enkelt, så försvinner alla känslor. Hepp hepp.

Parad!

Hjälp jag är galet stressad. Borde inte skriva, men jag måste bara få ur lite aggression innan paraden så jag kan försöka ha jävligt roligt där istället. Iallafall så har jag ju självklart fått mens. Jag brukar ligga utslagen hela dan första dagen, mina mediciner mot det funkar inte så bra och jag är för lat för att gå till doktorn och skaffa nya. Tji fick jag för det idag då då. Damnit! Mjaja... Har tagit lite fler än jag borde idag, så det hjälper förhoppningsvis...

Okey. Nu är det happy face som gäller!

Extra Het


image159
Alltså ibland så är man bara sådär extra snygg. Och ibland är ens lägenhet sådär extra fräsh också. Då känns det sådär riktigt bra i hela kroppen!

Fy fan. Idag är jag jäkligt bitter. Vet inte riktigt varför, men jag tror att det kan ha med att göra att jag borde få mens vilken sekund som helst, och mitt humör är inte direkt det bästa under den tidsperioden. Hoppas dock att det kommer att ordna upp sig tills imorgon, för då är det ju paraden! På ett sätt skulle jag bara vilja stå och kolla på den, så man fick se alla andra, men det känns ändå mer lockande att gå mitt i den. Eventuellt ska jag åka på en av lastbilarna, får se om det blir nåt av det. På ett sätt vill jag nästan hellre gå, då kan man stöta ihop med folk lite mer randomly och sådär. I will see.

Jag är sjukt sugen på godis, men orkar inte åka till affären. Istället så har jag käkat massor av mat. Funderar på att äta lite till. Mens var det ja.. Haha. Allting blir så mycket klarare när jag tar med den i ekvationen.

Undrar om jag orkar ställa mig och koka potatis, eller om jag ska köra latversionen och göra omelett? Hm, vem försöker jag lura.

Backbone Önskas

Varför skaffar jag mig inte bara lite råg i ryggen för? Var jag verkligen tvungen att åka upp till pride bara för att folk tjatar på mig, även fast jag egentligen inte känner för det särskilt mycket? Tydligen så måste jag det eftersom jag gjorde det. Totalt jäkla ovärt var det iallafall. Hängde i parken först, sen till tjejfesten, den där stora med 40 våningar med bara massa brudar överallt. Började rätt bra där med rolig musik, men sen gick det mest utför. Tappa bort alla och sprang i de jävla trapporna hela tiden. Försökte ringa men hade ingen täckning. Jag tröttnade och ville bara dra hem, skulle sova hos S egentligen men nä. Palla vakna upp någonannastans än hemma? Så tog nattbussen även denna natt, tjoho vad skoj.

Ikväll ska jag banne mig vara hemma om så självaste Gwen Stefani ringer och säger att hon vill att jag ska komma. Fuck you Gwen kommer jag säga då, jag ska spela WoW.

Vem Vann Egentligen?

Igår anlände jag till parken något förvirrad och med rätt stora inslag av torgskräck. För mycket folk på för liten yta och med väldigt stora chanser/risker att springa in i folk som man känner. När den känslan försvann så var det ändå rätt trevligt, alla är så glada på prajd. Eller, inte alla. Två stycken i mitt sällskap tyckte uppenbarligen att det var mycket roligare att bråka och leka svartsjuk än att prata och ha trevligt... Men ja. Förhållanden, vad ska man säga? Träffade iallafall på massa roliga människor igår, glada återseenden och glada första-gångs seenden. Ett litet missförstånd reddes ut också, skönt att ha det uppklarat. Hann även med en brottningsmatch som jag vann, eller, det kanske blev oavgjort eftersom jag har blåmärken på mitt bröstben av att L gnuggade knogen där kärleksfullt igår och befallde mig att ge upp. Det gjorde jag inte. Därav blåmärket.

Vid halv12 tiden funderade jag seriöst på att åka hem, folk delades upp, en del till Caliente, en del till nån teater, en del till MsGay. Kändes jobbigt eftersom jag kände folk som skulle till alla ställena, och vem ska man hänga med liksom? De jag kom med var ju rätt upptagna i gräl, så det kändes inte sådär jätteskoj, men jag hängde med där iallafall, för man ska ju stick to tha plan liksom. Lyckades sneaka in oss där gratis, sen ställde jag mig och kolla på MsGay intervjuerna och plötsligt så var mitt orginalenterage borta. Som tur var dök lite annat bekant folk upp som en skänk från ovan och resten av kvällen spenderades med att dansa till kass musik iförd ett par lånade glasögon. Det var skoj och jag har träningsvärk idag. Det som var mindre skoj var nattbussen jag tvingades åka hem, samt det faktum att vi missade den med 5 minuter och var tvugna att sitta och vänta på nästa i 55 minuter. Iförsej kanske det var bra eftersom vi därmed hann springa till McDonalds. Wohoo!

Inge bakis alls idag, kanske på grund av måttligt alkoholintag, tidigt slutande av alkoholintag, drickandes av vatten, samt nattmat och promenad hem. Jag är nöjd.

My Septum Is Back

107336-158Tjohej. Jag trodde fanimig aldrig att det skulle bli av. Sprang runt halva stan igår och letade, och alla piercare var på semester/sjuka/hade blivit bestulna på alla sina grejer. Bah! Men jag hade tur idag, och piercaren började sterlisera grejerna och förbereda. Jag sa från början att jag hade haft en där förut, men han kollade inte eller nånting innan han börja fixa, vilket han borde ha gjort. Det visa sig nämligen att det inte hade vuxit igen, inte så illa iallafall, så han kunde bara trycka igenom den med handkraft. Haha. Pinsamt värre. Jag har verkligen försökt få i den hemma, men det har inte gått... Hmm. Men jaja, han tog inte illa upp iallafall, trots att han fick slänga alla grejerna han gjort iordning. Fick betala en 100-ing, känns som han gick back på den affären, bara smycket kostar ju säkert så mycket. Heh. Men jag klagar icket.











Ikväll ska jag tydligen på Miss Gay.
See you there.

Blä

Liksom orka?