Backbone Önskas

Varför skaffar jag mig inte bara lite råg i ryggen för? Var jag verkligen tvungen att åka upp till pride bara för att folk tjatar på mig, även fast jag egentligen inte känner för det särskilt mycket? Tydligen så måste jag det eftersom jag gjorde det. Totalt jäkla ovärt var det iallafall. Hängde i parken först, sen till tjejfesten, den där stora med 40 våningar med bara massa brudar överallt. Började rätt bra där med rolig musik, men sen gick det mest utför. Tappa bort alla och sprang i de jävla trapporna hela tiden. Försökte ringa men hade ingen täckning. Jag tröttnade och ville bara dra hem, skulle sova hos S egentligen men nä. Palla vakna upp någonannastans än hemma? Så tog nattbussen även denna natt, tjoho vad skoj.

Ikväll ska jag banne mig vara hemma om så självaste Gwen Stefani ringer och säger att hon vill att jag ska komma. Fuck you Gwen kommer jag säga då, jag ska spela WoW.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, mycket bra fråga. Nej men liksom om det är många som läser bloggen där så får man 3öre på sidvisning och det är väl i alla fall något, haha!

Postat av: mizaru

Jo, jag läste nåt om det, men då var man tvungen att komma upp i ett visst belopp för att få det utbetalat och då tog de ut en administrativ avgift plus att man ju måste betala skatt på det... Så känns som man måste ha otroligt många läsare för att man ska kunna tjäna på det där. ;P

2007-08-03 @ 21:13:48
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback