Blä. Eller Nåt.

Alla dessa anonyma bloggar får mig bara att inse hur jävla fucked up alla människor egentligen är. Det är som att de i skydd av sin anonymitet kan vräka ur sig vad som helst, och berätta om hur de sårar andra lite hur som utan att ha det minsta dåligt samvete för det. Blir fan deprimerad på riktigt. Människor är fan idioter allihop. Inte för att jag själv är mycket bättre, men jag har iallafall vett att hålla saker och ting för mig själv. Typ varenda liten anonym blogg har ju en tendens att förr eller senare bli outad. Sug på den.

Jag är sjuk idag. Igen. Kan knappt prata. Tror att det är några av mina surfares fel, de var sjuka som attans när de var här. Har inte tid att vara sjuk, jag måste ju flytta. Och jobba. FAN fan fan också.

För övrigt så känner jag inte alls för att blogga längre. Så gör inte det helt enkelt. Men det kommer säkert tillbaka snart. Som allt annat när det gäller mig så går saker i vågor.

Fattar Inte Vad Jag Vill Ha Sagt Med Det Här Inlägget

Igår natt kunde jag inte sova. Så jag kollade på The Office UK, sista avsnittet, julspecialen. Och shit vad jag grinade på slutet! Helt sjukt. Antingen så var jag trött på riktigt, eller så är jag bara en softie när 2 stycken som så obviously är menade för varandra till slut får varann. Jag tror på det första. Får jag är ju en sån där tuff hård brud som skrattar åt det där som kallas kärlek. Haha. Nej jag vet inte. Vet bara att jag blev alldeles varm i hjärtat av det, vilket inte händer särskilt ofta. Synd att när det väl händer så är det för en serie och inte riktiga livet. Men antagligen så händer inte såna grejer IRL, folk bara stannar kvar i sina sugiga förhållanden, för man vet ju vad man har men inte vad man får. Eller så skiljer de sig efter 25 år och hittar nya efter 3 sekunder. Som antagligen de antagligen kommer skilja sig med 25 år framåt också, good luck att vara en 75-årig singel på jakt. Bwhaha! Okey. Nu är jag helt ute och cyklar känner jag. As usual.

Roligt Kontoutdrag

Tjoho. Jag är rik. Handpenningen på lägenheten har kommit in, plus att jag kunnat spara 3000 spänn denna månaden. Får in lönen imorrn också, och när som helst dimper skattepengarna in på kontot också. Känns sjukt att ha så mycket pengar på kontot, liksom overkligt. Inte van... Haha. Ska försöka låtsas som att jag inte har de där pengarna ändå, så kanske lika bra att det inte känns verkligt.

Bra grej med att ha surfare är att man får en massa gratis mat och disken diskad varevigaste dag. Inte så pjåkigt. Idag har jag dock "ledigt". Skönt att vara lite själv faktiskt. Imorrn kommer som sagt M och ska vara här tills den 26:e. Och idag fick jag ett till request av 2 stycken från Frankrike som vill vara här typ den 26:e till 28:e.. Hmm. Jag är så satans kass på att säga nej när de skickar så gulliga mail. Och dom här är verkligen inne på det där med CS också, har massa referenser och Vouches och grejer. Jag sa att jag nog kommer vara upptagen med att flytta och så, men att de fick komma hit om de ville. Så får väl se om de dyker upp.

Hade helt glömt bort att det är Mors dag på söndag... Mamma ringde och frågade om jag hade tänkt komma, och jag fattade först inte alls vad hon menade, inte som att jag kan tänkas komma dit utan att bli bjuden tyckte jag. Men sen klämde hon fram att det var Mors dag till slut, och jag kände mig som världens största as. Dessutom fyller mitt gudbarn år den dagen... Såatteh, jag kan ju glömma att försöka hinna flytta denna helgen. Får ta allt nästa vecka helt enkelt. Wohoo. Åh jag vill verkligen inte. Buhuu... synd om mig.

Känner mig lite sjuk. 2 av mina senaste surfare har vart sjuka, så får hålla tummarna att de inte smittat mig. Fast det skulle ju vara rätt nice att vara hemma ett par dagar och bara chilla... Åuh.

Hotell?

Nu har amerikanskorna åkt hem. Det var nice att ha dem här, men inte några som jag kände att jag kommer bli vän med för livet liksom. Tror det blir svårare att lära känna dem också när de kommer sådär många, och när de dessutom känner varann sen innan. Jag hade lite problem med att skriva deras referenser, fanns liksom inte så mycket att skriva... Hmm.

Jag borde öppna hotell förresten. Om jag tog betalt av alla som surfar här skulle jag vara RIK. Ikväll kommer nämligen en till, Sophie från Australien. Hon skrev ett asgulligt sista minuten request, och jag är så jäkla dålig på att säga nej. Fan också. Jag måste verkligen ta tag i det där med gamla lägenheten, städa ur den och rensa och sånt... Har inte tid att ha massa random folk här hela tiden egentligen. Men vafan, jag tycker det är kul. Det är nog något fel på mig, jag gillar nästan mer att hänga med folk jag inte känner än med mina riktiga vänner. Kanske för att jag inte behöver lägga ner något engagemang i dem. Att ha riktiga relationer till människor kräver ju en del, man måste ringa och skit. Haha. Fan vad dum i huvudet jag är. Nä. Men jag skulle faktiskt vilja hänga med en del människor mer än vad jag gör. Men pallar inte åka någonstans för att göra det. Folk får mer än gärna komma hem till mig och hänga, men jag bor ju lite off så att säga.

Iallafall. Hon Sophie kommer hit ikväll, är här 2 nätter, och efter det kommer M hit, snubben som jag surfade hos i Amsterdam. Han ska vara här ett par tre nätter också. Shit. När ska jag hinna flytta? Skit samma. Det löser sig.

Lövtunna Väggar

Igår var ju en ganska intressant dag. Först jobba och trots pissigt väder sälja för 39.000 på 4 timmar. Vadå oväntat? Sen blev det spontanmiddag hos min bror, käkade tacos och spelade guitar hero. Förvisso inte så oväntat förens vi började spela coop mode, och upptäckte att man fick helt nya låtar på encore! Blev värsta nytändningen för spelet nu när jag inser att det säkert finns andra roliga grejer som man får om man spelar mer. Det var så roligt att jag lite halvt glömde bort att jag var tvungen att åka och hämta mina couchsurfers på station. Så kom typ lite försent, och där satt dom 3 och såg lite halvt förvirrade ut när jag kom. De är från USA allihop, och känner varann sen innan. Verkar trevliga, även fast de var aströtta eftersom de sovit på en flygplats i Istanbul natten innan... Haha.

Väl hemma hos mig så satt vi och snacka till typ 12-tiden, och sen skulle vi sova. Allt var väl tills klockan blev 4. Och mina grannar kom hem från en utekväll. De satte igång typ Sing Star på högsta volym, så det kändes som att man var inne i deras vardagsrum med dem. Helt fucking omöjligt att sova. Men ville inte gå och klaga för tänkte att de väl slutar snart. Det gjorde dom inte. Jag låg och halvsov och drömde skumma drömmar om att jag gick dit och slog ner folk och grejer, tills jag vaknade klockan 5.14 till Britney Spears. Det bara slog slint, jag drog på mig mjukisbrallor och stegade mot deras dörr. Ringde på klockan. De sänkte och började prata tyst. Men de öppnade inte. Så jag ringde på en gång till. Jag var så förbannad så jag tänkte fan inte nöja mig med att de bara sänkte, jag ville skälla på dem. Haha. En snubbe kom och öppnade, sa "Godmorgon"  och flinade. Jag sa "Tja. Klockan är 5. Jag bor där borta. *peka*".  Så jävla trött och sur jag måste ha sett ut... haha. Han såg lite skamsen ut, och så sa jag att jag skulle uppskatta om de kunde sänka liiiiite. Med sarkastiskt tonfall såklart. Och han sa självklart och medan jag gick därifrån så hörde jag att han sa att det var bra att jag sa till. Precis som att inte fattade själv att alla som bor här hörde precis allt? Bara jag som vågade gå dit och säga till aset bara.

Undrar lite hur länge man får spela musik och sånt på nätterna egentligen. Är det andra regler för bostadsrätter än hyres? Kan man ringa störningsjouren även i bostadsrätter? Känns lite som att detta inte var sista gången nåt sånt här kommer hända nämligen...

Stora Tvätt Inlägget

Var nere i källaren idag och skulle försöka kolla vart tvättstugan var och eventuellt boka en tid. Får couchsurfers hit i helgen och de brukar ju aldrig ha med sig lakan och sånt, så då måste jag få tvättid efter att de dragit. Plus att det blir så mycket sånt när man flyttar av någon anledning. Tvättkorgen är iförsej kvar i gamla lägenheten, vilket jag upptäckte var aningen irriterande eftersom jag nu inte har nånstans att slänga använda kläder. Hmm.

Tappade tråden lite. Som vanligt. Iallafall. Hittade inte tvättstugan! Det var samma sak i förra huset. Liksom, varför ska de gömma den för? I mitt gamla hus så står det inget på dörren, och dessutom är tvättstugan en trappa upp. HUR skulle jag kunna veta det utan att fråga? Ska man verkligen behöva knacka på hos nån granne och be att få veta? Nu kan jag visserligen bara ringa till morsan och fråga, men ändå. Ha! Slutade med att jag sket i det. Källaren här var rätt läskig också, aslånga korridorer, och så har den sådana lampor som känner av rörelser.. Man behöver inte trycka på några knappar för att få igång lyset. De lät typ varje gång man gick förbi dem, kändes lite kusligt...

Åh, ett helt inlägg om tvätt. Så inspirerande.

Ny Blogg... Kanske

Jag borde åka och handla. För just nu så är detta allt jag har i min kyl:
  • 6 öl som blev kvarlämnade i min bil efter Sollefteå resan
  • Ost
  • Smör
Thats it. Inte särskilt inspirerande om man säger så. Hade ju inte så mycket kvar i kylen i förra lägenheten heller förvisso, det var lite på flit så jag skulle slippa flytta en massa sånt. Men känns lite jobbigt nu, för helst av allt skulle jag bara vilja ligga och dega hela kvällen, orkar verkligen inte göra något alls. Men en hemmakväll blir ju 100 ggr trevligare om man har något att knapra på. Sen tänkte jag att middag eventuellt kunde vara en bra idé också. Även fast jag käkade indiskt till lunch.

Usch. Får lite ångest när jag tänker på min gamla lägenhet nu. Den representerar verkligen bara massa otrevligheter just nu. Liksom, rensa garderoben, hur upphetsande är det? Och garderoben är ändå inte det värsta, det är alla lådor i köket och i byrån, och värst av allt är allt SKIT som finns nere i källaren. Egentligen borde jag verkligen bara slänga allt, för liksom, inte som jag saknat det på alla dessa år som det vart nedpackat? Ska försöka vara hård mot mig själv och göra mig av med det mesta, det som är crap slänger jag, resten ska jag försöka sälja på Tradera eller nåt i den stilen. Egentligen skulle jag klara mig alldeles ypperligt bara på det som finns här i lägenheten nu. Vafan ska man samla på sig så mycket crap för?

Funderar på att starta ny blogg. På engelska. Ha som en typ resedagbok för alla som jag känner. Och jag känner ju rätt mycket folk som inte kan svenska... Ibbsie, kan du fixa? Moaha. Vill typ ha undervattenstema på den. Kommer nog fortsätta skriva om vissa grejer i denna bloggen, sånt som jag inte vill att min familj ska läsa och sådär... Inte för att min blogg är särskilt avslöjande som det är. Haha. Men jag vill kunna snacka skit om dem utan att de ser det. Bwahaha.

Nehepp. Om man skulle slita sig från morsans fårskinnsfåtölj (som jag numera använder som datastol) och åka och handla lite stuff, så jag inte tynar bort. Mina revben har börjat synas lite för mycket nu igen, det blir lite så när jag är stressad, har inte tid att äta. Eller snarare så är min hjärna alltför upptagen med att tänka på annat, så hungern blir bortprioriterad.

Har bestämt mig för att skita i att köpa dykdator nu. Känns som att jag kommer få mer inblick i vilken man ska ha och så vidare när jag väl börjar dyka seriöst. Kommer säkert ångra mitt köp om jag impulshandlar någon nu. Måste ju anpassa den efter mina behov, och just nu är mina behov av en sådan lika med noll.

Handla.

Nyinflyttad

Sitter i min nya lägga nu och skriver... Känns lite stört må jag säga. Har typ hälften av mina grejer i gamla lägenheten, och hälften här. Flyttade aldrig igår, så allt blev idag. Har inga kläder här... Hmm. Egentligen borde jag åka upp och hämta lite mer grejer, för har inga handdukar här heller.

Har iallafall lyckats få igång internet (obviously) och TV:n här. Var astyst här innan. Creepy.

Hmm. Har inga glas här heller. Not good. Jag är törstig som fan.

Känner mig konstig. Det här känns konstigt..

Budget?

Inatt sov jag 4 timmar, sen jobbade jag 10 timmar. Man kan säga att jag är något sliten. Mest irriterande var att G inte dök upp på jobbet på morgonen, så klockan halv10 ringde jag till hans mobil och då så hör man en sån där nyvaken förvirrad röst "Vad är klockan". Hahaha. Aldrig vart med om att han försovit sig någonsin innan. Så även om det var annoying att jag fått stå och slita själv så var det nästan värt det, för nu kan jag mobba han i evighet för det. Plus att han inte kan gnälla lika mycket på mig när jag försöver mig. Även om jag gör det betydligt oftare än vad han gör. Bwaha.

Imorgon får jag "sovmorgon" till klockan 10 iallafall, eftersom vi jobbade undan rätt bra idag. Känns bra eftersom jag ska flytta imorrn efter jobbet. Det vill säga att jag ska flytta sängen, soffan, TV:n, datorn och alla andra såna stora nödvändiga grejer till nya lägenheten. Sen ska jag ta resten lite pö om pö (haha) samtidigt som jag rensar bort sånt som jag inte behöver. Pappa ska hjälpa mig att flytta de där stora grejerna, för även om jag är stark (hhwrrmw) så är det rätt svårt att lyfta allt sånt därnt själv.

Mäklaren ringde idag och bokade tid på måndag den 2/6 klockan 10 ute i Nykvarn, där köparen tydligen hade sin bankkontakt. Känns lite B att behöva åka ut dit för att skriva på lite papper, men jag kan väl offra mig för 98.000 kronor. Om de tjatar så. Moahaha.

Borde egentligen göra upp en budget för hur mycket pengar som kommer gå åt till hela den här grejen. Resan är ju redan betald. Sen är det ju lite grejer som jag behöver köpa. Typ:
  • Dykkurser ca 8.000kr
  • Laptop + tillbehör ca 11.000kr
  • Dykdator (ingen aning om pris, måste kolla upp)
  • Boende & käk 2 månader ca 5.000kr
  • Stor Ryggsäck (måste kolla pris på denna också)
  • Ny bikini och lite sommarkläder (palla ha thaibrallor varje dag?)
Hållt på att försöka kolla upp det här med dykdator, skulle helst vilja köpa den här i Svedala innan jag drar ner. Mest för att jag då kan kolla upp att den funkar som den ska ihop med laptopen, och så jag kan lära mig lite funktioner och sådär på den innan jag väl börjar dyka. Hittat rätt billiga begagnade, men tydligen är batterier asdyrt till dem, så vet inte om det är värt. Kan ju vara bra om den är ny så man vet att den funkar också liksom. Har iallafall postat en tråd om det på Flashback (där finns det svar på det mesta), så hoppas att någon vis människa svarar.

I'm Back

Shiit vad konstigt jag mår. Sjukt trött men ändå för uppspeedad för att kunna sova. Har kört hela vägen själv, både upp och ner. Lite roligt var det allt, men blev lite väl mycket när jag skulle lämna av en i Gävle och krångla mig in bland 40 rondeller, och sen en i en förort till Stockholm. Kunde typ ha vart hemma en timme tidigare om jag bara dumpat dem nånstans på vägen liksom. Men men, de hade ju packning och skit.

Det var skitmysigt igår iallafall. Så jäkla fint väder, var ute hela dagen, solade, spelade brännboll och kubb, grillade och gick en liten promenad genom Sollefteå. På kvällen blev det partaj såklart, gick till innestället Bowlinghallen (som för övrigt ligger i "Galleria Gallerian", de har så fyndiga namn där uppe i norr) och vi passade på att actually bowla när vi ändå var där. Jag slog 3 spärrar och en strike, men så missade jag totalt på vissa andra också. Så konstigt att det kan bli så. Bowlandet har dock resulterat i en konstig slags träningsvärk. Plus att jag tror jag fått lite överansträngning smärta i armen och knät av allt körande. Man kan ju liksom inte slappna av i benet, utan måste hålla det spänt hela tiden, så inte så konstigt att man kan få lite ont.

Vet inte riktigt om man kunde kalla detta för reunion dock, eftersom det bara var 7 pers från våran klass som kom dit. Haha. Det var iförsej dem som jag hängde med mest back in the days som kom, så det gjorde inte så mycket. Var lite roligt att träffa en del från klassen under och över också. Sen var det ju smockat med nya studenter som ockuperat vårat gamla hus. Kändes lite konstigt att se nån annan bo i MITT rum. Haha. Det hade till och med samma tapeter fortfarande, vit-rosa randiga med blommor på.... Så snygga! Not.

Har fotat en del, så kanske dyker upp några här... Mesta kommer väl på Fejjan och Bilddagboken om jag orkar.

Nu måste jag försöka sova.

Jo Men Visst

Så. Imorgon återvänder jag dit jag en gång svor att jag aldrig mer skulle sätta min fot. Till den lilla hålan Sollefteå, där jag tillbringade cirka 1½ år med att plugga Internationell Kris- och Konfliktkunskap. Usch vad jag hatade det stället alltså, så litet och isolerat. Fick lite panik nästan. Var roligt och mysigt första månaden när man lärde känna alla, men sen var man liksom fast med samma människor 24/7, och det tröttnade jag rätt snabbt på. Nu ska det dock bli roligt att träffa en massa från den tiden, eller, en del iallafall. Haha. Kommer nog inte ihåg namnet på allt för många om jag ska vara ärlig. Ser nog faktiskt mest fram emot själva roadtripen, och att (om det är fint väder) sitta ute på gräsmattan, glo på folk som spelar brännboll (aldrig att jag tänker spela) utanför Källstavägen och känna att man är ledig.

Har packat klart, och som vanligt så har jag svårt att fylla min väska. Blir alltid så mycket plats över. Men jag fyllde den med lite extra kläder, det kanske är kallt där uppe i norr? Borde väl kolla nån slags vädersajt. Har laddat iPoden med dängor från förr, och har fått låna en fm-sändare till den också. Verkar smart, man kopplar in själva grejen i iPoden och kopplar den till cigarettändaren i bilen (varför i helvete har de sånt i bilar fortfarande undrar jag?) och så sänder den det man spelar till en viss kanal på radion. Har inte testat om den funkar än, men det borde väl inte vara några problem.

Kommer nog bli dött här i helgen, vet inte om jag kommer komma åt en dator där uppe. Men I guess att ni överlever. Bwahaha.

Big Wheel Keep On Turning

Jahaooo... så har man flyttanmält nu också. Hjulen bara rullar fortare och fortare numera. Läskigt läskigt. Men oerhört skoj också. Fick adressändra till pappas adress, eftersom jag bara kommer bo i den andra lägenheten ett par månader. Pappa har lovat att hålla koll på min post nu när jag är borta också, han är bra snäll han. Ibland. Ha!

Jag har ju 2 veckors semester nu i sommar, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra de veckorna. Har lite för många planer och grejer som jag vill göra. Senaste idéen som jag fått i skallen är att jag ska åka och hälsa på B i New Orleans. Biljetter t/r kostar bara 6000kr, inte så farligt tycker jag! Har ju mer pengar än vad jag räknat med... Egentligen kanske jag borde spara, men liksom, nån slags semester måste jag ju få, och så mycket mer än biljetten kommer det inte kosta. Äta måste jag ju göra hemma också. Och bo får jag ju göra gratis hos B i så fall, eller om vi kanske kan åka på en liten roadtrip runt i södra USA och couchsurfa. De har ju såna där grayhound bussar, eller så om man kan lifta eller så. Fast ska jag lifta så måste B hänga med, vågar banne mig inte göra det själv.

Andra planer är att träffa lite CS folk i Berlin, det skulle också  vara skoj, och det är lite av budget alternativet. Billigare flyg dit liksom... Och tredje alternativet är att hälsa på K i Kanada, det vore också jävligt skoj. Biljetterna dit kostar lika mycket som till USA... Men det är billigare i US än i Kanada. Är det nån gång man ska åka dit är det ju nu egentligen eftersom dollarn är så damn låg jämfört med kronan.

Nu ska jag duscha, sen spela Lego Star Wars lite mer. Wohoo.

Den Morgontrötte Hämnerskan

Byggarbetare. HATA. Jag förstår verkligen inte varför de ska börja tidigare än alla andra människor, och sen endast jobba mellan klockan 6.30-8.30 och sen fika/busvissla på brudar i kort kjol resten av dagen. Ja för det är ju endast den tiden man ser/hör dem. Sen så försvinner de precis som att de vore vampyrer som inte tål dagsljuset eller något. Och ja. De jävlarna väckte mig i morse. Först trodde jag att det var någon granne som höll på att såga och renovera, men insåg rätt snabbt att det är nån jävel i blå kläder som står utanför och fixar med våran port. Hyvlar och raspar och allt vad det nu heter. Något enerverande om man räknat med att gå upp 1½ timme senare. Är det verkligen så svårt att ge dem sovmorgon och låta dem jobba lite senare istället? Annars kommer jag börja klä ut mig i nån superhjälte dräkt snart och åka runt Sverige och terrorisera dem klockan 4.30 på morgonen med att spela GH3 Raining Blood på högsta volym, om och om igen tills dess att de går till jobbet.

Keyword; Borde

De nya syskonen var trevliga. Eller, det lilla som jag märkte var trevligt iallafall. Killen var rätt tystlåten, såg lite halvnördig ut, lite sådär typiskt 16-års beteende, enda konversationen jag fick ur honom var när vi snackade WoW. Haha. Tjejen var lite mer snackig, såg ut som en typisk tonårstjej som bor i villa i ett finare område, med blont långt hår, tajts och lång hoodie-aktig sak. Hm ja. Typ det som fick bli första intrycket. Undrar vad de tyckte om mig och brorsan. Jag kan bli lite sådär översnackig när jag blir lite nervös, ska spela allan (om du har han på band! hahaha) och sådär. Bland annat kläckte jag ur mig att glassen som det var kolasmak på smakade kläder. Hmm. Undrar vad jag menade med det.

Känner mig astrött. Borde gå och lägga mig egentligen, men det känns fel att göra det innan 12 av någon anledning. Dålig vana I guess. Borde iförsej koka spaghetti till matlåda imorgon. Kanske kan göra det medans jag duschar.

Imorrn ska jag träffa E för första gången på 100 år. Nej, men sen i julas typ. Hon bor ju i Umeå så det är inte så ofta man kan ses då liksssom. Blev lite dumt när jag sa i förbifarten något om flytten per telefon häromdagen och sen insåg (när jag hörde hennes reaktion) att hon inte hade hört någonting alls om mina planer på att flytta till Thailand eller nånting... Inte ens att jag gett bort mina katter. Haha. Usch jag är så dålig på att höra av mig, jag borde skämmas. E är ju ändå en av mina bättre vänner. Konstigt att jag överhuvudtaget ens känner någon när jag beter mig på det här sättet.

Ska åka till Sollefteå på fredag. Bestämde det häromdagen. Blir att vi åker 4 stycken i min bil. ROADTRIP! Wohoo! Blir kul att använda bilen properly en gång innan jag säljer skiten. Hittills har jag ju bara använt den till att åka till Coop en gång i månaden och typ när jag vart lat och kört till jobbet (som ligger 5 minuters promenad från här... hahaha). Får bara hålla tummarna för att den inte krakelerar totalt på resan, för då kan jag ju inte sälja den för fem öre sen. Måste försöka få tag i nån slags grej så man kan spela upp innehållet i iPoden på min kassettbandspelare i bilen, annars kan det bli en rätt trist roadtrip. Hmm. Igen.

Familjen Växer

Idag ska jag träffa mina nya syskon. Ja alltså, morsans nya snubbes barn. Min släkt var redan stor från början, och inte blir den mindre med tiden heller eftersom ingen dör (peppar peppar) och massa nya föds eller ingifts i släkten. Inte för att de är gifta än, men det är väl bara en tidsfråga. Upplyste min bror om att hans eventuella telningar kommer ha 3 stycken farfar. Bara en morfar som tur är, men det är väl också bara en tidsfråga tills det blir fler på den sidan också. Känns lite konstigt att träffa dem, mamma bor ju med dem nu, hon är deras nya plastmorsa. Så då borde det ju innebära att vi blir syskon. Även om det inte känns så för fem öre. Kan liksom inte tänka mig att om vi någonsin har en officiell syskonträff att vi skulle bjuda in dem. Iförsej så kanske det kommer med tiden. Meeeen, nu går jag händelserna i förväg igen. Så typiskt mig.

För övrigt så vaknade jag upp med lockigt hår i morse. Hur konstigt är inte det?

Beroende. Igen.

Jahapp. Så var man fast. Igen. Jag tror jag har en släng av beroendepersonlighet, jag blir så totalt inne i något och så är ingenting intressant längre förutom just det som jag är inne på för tillfället. Tills jag tröttnar och det inte är ett dugg intressant längre förstås. Just nu pratar jag om Lego Star Wars. Spelade till klockan 4 igår natt, vaknade nyss (efter att ha drömt om LSW) och allt jag tänker på nu är om jag borde göra kaffe innan jag sätter igång mitt playstation, eftersom det finns en risk at det inte blir av på flera timmar om jag inte gör det. Men egentligen så ville jag gå direkt från sängen till soffan och spela.

Btw så gör min tumme ont från alltför mycket joystick användande. Illa.

B.O.R.E.D



Fortfarande sjuk, men inte lika illa som tidigare. Så nu är jag mestadels uttråkad. Har kollat på massa you tube klipp (shit va mycket crap det finns) och hittat lite roliga klipp. Denna som jag postade nu är typ så som jag själv skulle reagera om jag blev inlåst i en hiss... Haha. Kanske inte riktigt, men ändå.

Fick ställa in alla mina planer för helgen. Which sucks. Men istället har jag hunnit kolla på Lost säsong 4, alla 10 avsnitt, plus 2 stycken från säsong 3 för att catch up så att säga. Fast idag har jag mest spelat Lego Star Wars. Riktigt kul när man kommer in i det. Roligaste är att man verkligen spelar hela filmerna, nu senast var jag på Degobah system och lärde mig the ways of the force... Haha. Hade han lilla yoda på axlarna och allting. Har skapat en egen gubbe också, Gaylord Johnson. Han har rosa cape och stora solglasögon. Hahaha. Åuuh. Jag är så uttråkad.

Orkar Fan Inte Vara Sjuk. As.

Jag har så sjukt ont i hela kroppen, sån där febervärk ni vet? Åuuuhh. Så synd om mig. Ont i magen också. Och huvudet. Känner för att spy. Vad fan är det för fel på mig? Jag hade verkligen planerat att gå till jobbet idag, hade gjort matlåda och allting. Och jag gör verkligen aldrig matlåda. Hatar matlåda, men börjar bli så jäkla trött på indiska maten som är den enda restaurangen som ligger tillräckligt nära mitt jobb för att jag ska kunna springa ner och hämta lunch där. Dessutom kostar det minst 70 spänn. Och i den här takten som jag käkat där, typ minst 3 ggr per vecka så är jag ju uppe i 840 spänn i månaden. Minst. Känns inte helt okey.

Iallafall. Sjuk. Pallar inte. Har inte tid. Inte tid för att jobbet är så satans krävande atm, och inte tid för att ikväll ska jag ju träffa Ibbsie på första gången på jag vet inte how long, och imorrn ska jag ju ha tjejpartaj med GH3 och Nintendo! Liksom, noooo. Jävla mitt immunförsvar. Som det uppenbarligen inte är något fel på enligt min läkare. Vad fan är det då i så fall? Det undrar jag. Har dessutom vart sepenoga med alla mina mediciner sen jag fick dem, har tagit astmasprayen och nässprayen 2ggr per dag, och tagit det satans allergipillret varje morgon. Men ändå blir jag sjuk! Liksom som att det motiverar mig att fortsätta då eller? Nope, dont think so.

Sjuk?

Åuh. Jag är sjuk. Tror jag. Är astrött, känner mig lite febrig och har ont i halsen. Hoppas det går över tills imorgon, för annars kommer G att döda mig. Får inte vara sjuk i högsäsong, det har han sagt. Jippie för det.

Har kommit på att jag bara har 33 dagar kvar här i grottan. Sen kommer jag förmodligen aldrig mer se den. Usch, känns jätteledsamt när jag tänker på det... Har lite problem med att let go sometimes. Men jag har liksom aldrig bott såhär länge någonannanstans, och det är det första hemmet som jag bott i och bestämt över helt själv. Såklart att man fäster sig. Men ja.. Tror det kommer bli bra när jag väl flyttat ut alla mina grejer och så. Inget känns så främmande som en helt tom lägenhet som man bott i tidigare. Känns inte alls som att man någonsin ens vart där. LIte skumt, men det är verkligen möblerna och grejerna man har som gör hela skillnaden.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Orkar inte tvätta, även om jag verkligen skulle behöva. Känner inte för att sätta min fot utanför lägenhetens väggar idag överhuvudtaget. Funderar på att bara ligga i soffan och glo på naturprogram och/eller serier. Har laddat ner March of the Penguins som jag tänkte glo på nu. Har redan tittat på avsnitten Deserts och Ice Worlds av naturprograms serien Planet Earth. Så jäkla vackert att jag kände för att grina flera gånger. Jag började grina när jag såg en stackars isbjörn som efter att ha simmat ute på havet i 100 år (för att isen smält alldeles för tidigt thanks to us) blev skadad av en valross och dog. Usch. Fan vad jag hatar människosläktet alltså. Virus, det är vad vi är. Hoppas vi selfdestruct snart, det lär vi ju göra i den här takten som vi våldtar planeten på.

I'm Rich, Biatch

Lägenheten slutade på 455.000, vilket ger mig 98.000 i ren vinst efter skatt och mäklaravgifter. Plus att jag får 14.000 tillbaka på skatten. Totalt: 112.000 spänn. Dessutom kommer jag få heltidslön och bo gratis tills jag flyttar i Oktober. Kommer kunna spara en hel del. Känns lite som att jag har mitt på det torra. Wohoo.

Var kaos på jobbet, hur mycket som helst att göra, plus att jag var tvungen att sticka ifrån ett tag för att skriva papper på lägenheten. Blev årets kassarekord idag. Efter det var jag på brorsans grillfest, som trots regn blev en trevlig tillställning, då de hade satt upp ett grymt party tält. Jag hade dock asont i magen hela kvällen, så det blev lugnt med drickat ikväll. Nu är jag astrött och ser fram emot en ensam lugn hemmadag imorgon. Om jag har tur finns det tvättid.