Hurricane...

Alltså. Jag har en riktigt dålig känsla inför hela Orkanen Gustav grejen... Det är typ halva befolkningen som stannar, även fast de sagt att man verkligen bör evakuera. Jag är nervös. W:s rumskompisar har sagt att de ska stanna, och de bor rätt nära Mississippi river... Åuh. Känns så konstigt att jag precis var där. Och nu kanske allt jag sett där kommer bli förstört. Igen. Mår dåligt inför det här. Men samtidigt så oerhört tacksam för att mina två favoriter kommer vara i säkerhet, men liksom, deras hem kommer kanske bli förstörda. Usch. Kan inte ens försöka sätta mig in i deras situation. Känns verkligen som lugnet inför stormen. 

Nästan Klar...




...med att kolla klart på So You Think You Can Dance säsong 4. Den här dansen är en av mina favoriter än så länge, och lite (okey, kanske mycket) på grund av att jag har en liten love crush på Sonya Tayeh som är koreograf.. Så jäkla cool brud! Sen är hon ju typ nåt av det snyggaste jag sett också. Hjälper ju till en aning förstås. Moaha.

Lalala... Freedom

Jaha. Första dagen i frihet, och jag har gjort... Ingenting. Typ. Men det är söndag så tycker inte det räknas riktigt. Fast lite har jag ändå gjort. Har laddat ner alla säsonger av Arrested Development, och nu håller jag på med Peep Show och Californication. Har fått tips om de 2 senare, inte sett något av det. Men han som rekomenderade dem älskar Flight of the Concords och The Office, så hur dåliga kan de vara? Behöver massa serier som jag kan glo på borta i el Thailando. Fast risken finns ju att jag kommer kolla på allt nu den här månaden iförsej... Haha.

Och Ib... Varför du inte vara på iChat? 



Sista Sista

Precis kommit hem, följde med W när han skulle möta upp med sin svenske kompis och säga hej då.. Fick bli en liten gemensam hej då eftersom jag inte kommer träffa W något mer heller innan han åker hem. Det är det här som är det sämsta med CouchSurfing... Man träffar så mycket vänner som man tycker om en massa, och sen så lämnar de en typ forever. Man vet ju inte när man kan ses igen. Lite ledsamt, men samtidigt bra för det motiverar en att resa mer! Så man får träffa alla igen.

Förresten så har jag vart lite orolig iomed
Orkanen Gustav. Har iallafall fått tag på B och han är redan på väg att evakuera, till Austin Texas. Känns bra, så jag slipper vara orolig för honom. W har bokat om sitt flyg också, så han åker till Georgia hem till sin familj en vecka istället för att åka direkt tillbaka till New Orleans. Så sjukt att sånt händer... Känns så overkligt här i gamla Svedala liksom. Och tur att jag inte bestämde mig för att åka dit några veckor senare, då skulle jag vart fast där nere nu.

Nu ska jag sova. Är astrött verkligen... Gick och la mig vid 4-tiden igår och vaknade 8. Gick och jobbade klockan 10. MEN. Det var sista dagen på jobbet! FATTA! Sjukt bra. Vill aldrig sätta min fot där inne igen... Men antar att jag måste eftersom jag ska lämna tillbaka nyckeln och hämta ut lite pengar och så som jag har innestående. Men ska iallafall aldrig mer jobba där. Never ever. Eller... Kanske.. Typ sommarjobb i nödfall. Haha. Usch. Nej. Jag vill inte. Skit samma. Behöver ju inte bestämma det nu.

Ångest och Besök från Paris

Igår var ingen bra dag. Kände mig ledsen och irriterad, och när jag kom hem blev det inte bättre. Ingenting ville fungera som jag ville och till slut så bara kände jag att jag inte orkar längre. Hela grejen blev ju lite jobbigare iomed att W fortfarande är här. Visserligen så är han en vän till mig, men när jag mår sådär så är min instinkt att gå och gömma mig under en sten eller något. Att prata ut om mina problem har aldrig vart min grej, hej hej förträngning liksom. Men. Jag har mina anledningar till varför jag gör så. Så jag la mig i badkaret med Saybia på hög volym i hörlurarna, sjöng med i början (W satt framför datorn med hörlurar och gitarr, så det kändes safe), men efter ett tag började jag grina. Liksom inte sådär lite graceful, utan helt och fullt ut, hulkande ful jävla gråt. Och grejen är att jag inte ens vet varför. Satt där och hade ångest för typ allt, ville skrika men det kan man ju inte göra. Efter en timme i badkaret så hade jag slutat gråta, kändes lite bättre, även fast allt fortfarande kändes skit. Liksom, varför får jag sådana dagar? Jag har ju mina misstankar varifrån, men det var ju nästan 10 år sedan nu... Ska inte sån skit försvinna? Får ju såna där dagar lite då och då, och jag vet att det går över fort. Idag känner jag mig nästan back to normal. Men det är fortfarande irriterande, vill inte behöva må sådär. 

Imorgon är min sista dag på jobbet, känns oerhört skönt. Lite skrämmande också, för nu är det verkligen slutspurten inför flytten. Måste ta tag i grejer. MÅSTE. Finns inga ursäkter längre.

På måndag kommer det en tjej hit från Paris. Hon är ingen couchsurfer, men ska typ surfa här iallafall... Haha. Hon skrev till mig på msn för ett tag sedan, och sen har vi snackat fram och tillbaka. Vet inte riktigt hur det blev att hon skulle komma och hälsa på, men hon hade tydligen jobbat hårt med nån musikfestival och ville ha semester, och jag sa att hon kunde ju komma och hälsa på här. För mig är det ju ingen big deal direkt, har ju främlingar här stup i kvarten... Men är lite rädd att hon ska ta det som att jag är intresserad. Visserligen är hon ju söt och rolig och allt sånt... Hehe. MEN. Jag flyttar snart, och random förbindelser är inget för mig. Ska ta med henne till klubb Kattis på onsdag iallafall, så hon kanske kan ragga upp nån annan där. Haha.

Let Me Go

Sitter på jobbet och är B.O.R.E.D! Jag dör. Seriöst. Hatar när det är såhär lugnt när man har så mycket andra, mycket bättre saker som man skulle kunna ägna sin tid åt... Suck och pust och gnäll. Uäh.

Har snackat mer med D på dykskolan jag ska jobba på. Han har sagt nu att de inte ska anställa någon DM nu eftersom jag kommer ner, och så länger jag anstränger mig och blir en bra DM så får jag jobb där sen! Wihoo!

Ihh.... Sick.

Wohoo. Jag har typ fått jobb. Eller, jag har det, men inget skrivet kontrakt liksom så man kan ju aldrig veta förens man kommer ner liksom. Men det verkar bra och de som jag snackat med på stället verkar shyssta och bra. Dessutom får jag utbildningen gratis om jag stannar i 12 veckor och hjälper till. Och så får jag jobb sen när jag är klar. Skolan verkar seriös och har en shysst hemsida, och killen jag snackat med är svensk och verkar jätteseriös och bra. Harlequin heter skolan, och ni kan kolla in den här: http://www.harlequinscuba.com/

Så det känns ju bra. Behöver bara ha pengar till att överleva de där 12 veckorna med hyra och mat, och sen är det kirrat och klart. Wihoo.

Just nu så är W här, snubben som jag träffade i New Orleans. Han skulle egentligen bo hos sin kompis här i Stockholm, men tydligen så skulle han flytta till Danmark och ville ha lite alone time med sin familj och flickvän, så då kände han sig ivägen och fråga om han kunde vara här istället. Och det är klart han kan vara det... Blev bara lite oväntat liksom. Han sitter och pratar med sin syrra på skype just nu.

Bara en månad kvar i Sverige... Sjukt.

I Kissed a Girl - Texan Style



Okey. Jag gillar inte låten när Kate Perry sjunger den, av en massa olika anledningar som jag inte orkar dra här. MEN. Den blev helt plötsligt mycket roligare när det var 2 stycken håriga skäggiga medelålders Texas män som sjöng den. Inte för att man ser dem särskilt bra, men den får represent iallafall.

Godnatt.

Senaste Nytt

I övriga news så kan jag avslöja att jag börjat hänga med S igen nu när jag kom hem, vilket i sin tur har lett till att jag träffat fler flator den här veckan än vad jag gjort på det senaste halvåret. Lite blandade känslor där tycker jag. Har ju saknat några av mina vänner som finns där, men har inte saknat allt snack som går fram och tillbaka. Och jag har verkligen inte saknat alla dubbla signaler och förvirring som detta innebär för mig. Uäh. Men ska försöka undvika det värsta, bara umgås med dem som jag tycker om, och så åker jag ju snart ändå. Inte bli för involverad låter som en bra plan.

Bara en vecka kvar av jobb! Wihoo. Kan icket beskriva hur glad jag är över detta faktum. Fredag och lördag så jobbar jag själv, för det är mässor som jag obviously inte behöver gå på. Då kan man ju säga att jag tänker göra så lite som möjligt, typ dricka kaffe, vara dryg mot idioter och surfa på intranätet hela dan. Eller så kanske jag anstränger mig liiiiite så att PG inte ångrar sig om att jag ska få en bonus i år. Hah.

Börjat oroa mig en del inför allt med resan nu också. Liksom, det är verkligen SNART som jag kommer åka. Själv. Med typ en ryggsäck och inget annat. Ihh. Så mycket som måste fixas inför det också. Men ska försöka att inte tänka på det denna veckan iallafall, för när man jobbar 6 dagar i veckan så hinner man fan inte mycket annat alltså. Första jag ska göra i September är iallafall att fixa visa. Det tar bara 3 dagar enligt deras hemsida, men man kanske vill vara lite på den säkra sidan iallafall. 

Nä. Nu ska jag äta kakor till frukost (eftersom jag glömde osten framme igår kväll... suck), och kolla på So You Think You Can Dance säsong 4. Wiee!

Okey.

Jag suger på att uppdatera. Kan ju lägga upp några bilder så länge... Har inte gått igenom alla ännu, det är mina bilder på själva staden som jag måste ta itu med härnäst. Gick på otaliga promenader och bara fotade arkitektur och staden...

Men här dådå:





En park i New Orleans.



Brassband som spelade i NOLA.



Tubing i Texas.



Welcome to Texas baby!



Bästa leksaken någonsin!



"Lucy in disguise" i Austin Texas



Huge ass cars. Tänk på att jag är 180centimeter....



I träskmarkerna i New Orleans. Denna är 20 centimeter lång... Och de var överallt!



Swamps.. Såg alligatorer också!

Okey, så det får duga for now. Kunde inte välja ut färre bilder tyvärr... Haha. Har så satans många. Men de som känner mig på facebook kan ju kolla bilderna där istället. Och om ni inte känner mig så kan ni ju alltid testa att friend requesta. Jag kanske känner mig snäll och accepterar. Moahaha.

Back Home

Shiit vad trött jag är. Har rest i 24 timmar. Kul. Fick vänta i Newark i 9 timmar. Tack gud för iPod och böcker.

Har haft urinvägsinfektion sedan i söndags. Skitkul, jag lovar. Första jag gjorde när jag landade var att ringa till vårdcentralen och beställa tid, pallar inte kissa blod en gång till. Ville inte gå till doktorn i USA för då skulle jag väl bli utblottad på ett kick. Har haft ögoninflammation också, men den verkar ha gett med sig.

Pallar inte skriva mer nu, när jag kollar på skärmen så syns det massa mönster och konstiga prickar... Ha. Får bli uppdatering och eventuellt lite bilder senare.

New Orleans & Texas

Tjipp Tjohej. Har bokat biljett hem nu, pa torsdag fick det bli. B aker till Asheville pa tisdagen men sa att det var lugna puckar om jag ville stanna ett par dar till. Det var antingen da eller nu pa mandag eller nasta lordag som det fanns billiga biljetter, och pa mandag sa ar B ledig hela dan sa kandes lite onodigt att aka da. Har inte hort nat fran PG pa jobbet an, han lar ju vara assur. Ha. Men som sagt, inte som att han kan sparka mig iomed att jag redan slutat. Bwahah.

Anyways. Idag var jag ute i traskmarkerna har omkring, sag 2 alligatorer, och typ 20.000 asstora spindlar. Holl pa att ga in i deras nat flera ganger och hade gashud pa armarna under hela tiden vi gick runt dar. Men det var ratt coolt anda, sjukt att naturen kan skifta sa mycket fran plats till plats. Det var en av surfarna som jag umgatts med ratt mycket som gav en liten privat tour dar ute... Har jag namnt innan hur mycket jag alskar CouchSurfing?

Igar sa hookade jag upp med en annan CS:are, han tog mig till en ascool liten bar ute i ingenstans typ, sag bara en dorr men dar inne var det hur coolt och mysigt som helst! Sant stalle som man aldrig skulle hittat sjalv. De visade AnchorMan pa tv:n och det var hur avslappnat som helst. Sen drog vi vidare till nat annat hak som kallades the balcony, man kan ju gissa varfor... Typ, de hade en balkong. Haha. Som vi satt pa resten av kvallen tills vi drog hem till han och jag tvingade honom att lyssna pa stand up med Jim Gaffigan och Dave Attell. B jobbade den kvallen (som vanligt) sa surfade hemma hos W istallet. Har jag namnt innan hur mycket jag alskar CouchSurfing?

Texas var grymt ocksa. Att kora i 10 timmar dit var mindre roligt dock... Helt sjukt varmt var det ocksa, 40 grader i skuggan. Trodde jag skulle do. Har faktiskt vant mig med varmen nu, sa kommer val frysa ihjal nar jag kommer hem till Svedala igen. Surfade hemma C som var first timer med det dar med CS, och hon var hur grym som helst! Jag skulle latt bli bastis forever med henne om hon bodde narmre. Hon hangde med pa Tubing grejen, och vi var som tvillingar resten av helgen. Gjorde det mesta tillsammans. Sjalva tub akningen var kul, var lite rastlos till en borjan, men nar man val kom in i det sa var det jakligt avslappnande. I slutet sa hade vi lite fighter (typ herre pa tappan i varsin tube), och jag vann! Bwahaha. Tror att jag ar starkare an vad jag ser ut. Eller nat. C foljde md oss tillbaka till New Orleans sen, sa vi har hangt en del har ocksa. Hon akte tillbaka till Austin nu dock, for hennes katt blev sjuk... Typiskt. 

Annars vet jag inte riktigt... Tagit det ratt sa lugnt, inga crazy partykvallar nan gang egentligen. Vart ute och kollat pa lite band och sadar nagra kvallar, de har live musik typ overallt hela tiden. Inte vart sa mycket i de turistiga delarna, Bourbon Street ar helt klart overskattat. Gick dit, tog nagra bilder och sa kvickt darifran. Har mest hangt med B pa dagarna, akt pa scootern till olika cafeer pa mornarna och vandrat runt omradet han bor i. Haft nagra filmkvallar, spelat tv-spel och hangt. Orkar liksom inte gora nanting hela tiden all day i langden. Kanske borde fa arslet ur vagnen och typ kolla in nat museum eller sa, men de brukar inte intressera mig sa mycket. Sarskilt inte om man ska ga sjalv.

Imorgon ar det Red Dress Run har i New Orleans, sa ska in till French Quarter och glo pa alla i roda klanningar som springer runt och super sig fulla, allt till forman for Katrina offer... Lite konstigt satt att gora det pa, men har i NOLA sa har de typ parader varje helg. Minst en. Mardi Gras ar den som ar mest kand, den varar i en manad... Men sen har de hur manga andra grejer som helst som de klar ut sig och spexar med. Pa sondag ar det Fairy Run ocksa, dar man ska hylla farjorna som gar har genom att kla ut sig till alva... Haha. Skulle nog vart med pa det dar red dress grejen om det inte vore for att det kostar 50 dollar och for att man ska ha just... klanning. Alla har det iforsej, killarna ocksa. Men men, to late now. Har ingen rod klanning, och just nu kanner jag mig inte alls sugen pa att gora nat sant heller. Ar astrott. Ska sova snart tror jag... Klockan ar snart 10 har. 

Har vart skont att inte gora nat ikvall... Har vart sa mycket med folk hela tiden pa sistone, behover lite alone time. Okay. Chip out ohoy! 

I Think I'll Stay...

Jag trivs ratt sa bra har, sa jag bestamde mig for att missa mitt flyg lite sadar.... Jag ar inte direkt ledsen. Ha!