Ordinary Onsdag. Typ.

Idag har vart en rätt shysst dag ändå... Fått massa gjort. Jobbet sög ju som vanligt, men jobbade med brorsan och det var ju lite halvskoj iallafall. Dessutom sneakade jag iväg till vaccinations mottagningen i en halvtimme och fixade första sprutan för hepatit. Skitbilligt var det... NOT. 460 bagis. Och ska ta 2 till som kommer kosta lika mycket. Värsta är ju att man inte vet om det är värt pengarna eller inte.... Hmm. 

Efter jobbet drog jag till min kusins födelsedagskalas (som jag för övrigt fick reda på typ 3 timmar innan... bra att släkten har framförhållning liksom). Hon fyllde 18... Så sjukt. Alla blir så gamla. Inklusive jag... Heh. Kommer ju ihåg när man själv fyllde 18 liksom, tyckte man var så damn mogen och smart. Usch. Don't want to go back there. Iallafall. Fick shysst pastasallad (lugna puckar, jag peta bort salladen förstås!) och tacopaj. Yammy in my tummy. Efter det drog jag direkt till min brorsa och spelade lite Guitar Hero - Rock the 80's. Helt okey, men GH3 är ändå roligare. Och efter det så hem och snacka med dels B ett tag på Skype, och så lite med K (bruden från Kanada) på Adium. Det var roligt... Hon var helt besviken för att jag inte skulle komma till Kanada och hälsa på nu i sommar. Men hon verkade aständ på att komma till Thailand och hälsa på. Skulle vara sweeeet. Gillade verkligen henne.

Nu kanske det är dags att sova... Min israeliske surfare har fortfarande inte kommit hem, hon skulle på Accelerator festivalen ikväll. Hon försökte få med mig, men tyckte inte det kändes värt att lägga dom pengarna. Särskilt inte eftersom Foals spelade igår.. 

Exempel

Jo, bara för att illustrera hur för jävligt mitt jobb är; Skulle byta slang på en liten barncykel som hade punka, och som såg ut att ha haft det rätt jävla länge också, för den var helt dammig och äcklig. Tog loss hjulet, stack in däckavtagaren och vad händer då? Jo, typ tre miljarder (okey, ta bort miljarder) tvestjärtar kryllar ut. Jag fick panik och skrek till, hade inte väntat mig det, även om döda tvestjärtar är ett rätt vanligt fenomen i däck. Men dessa levde. Och hade skapat sig ett litet trevligt bo därinne i däcket, det var helt fullt med tvestjärtar i alla olika storlekar. JÄTTEKUL att fixa, jag lovar. Ville fan kräkas. ÅAAHHRGGH. Jag hatar mitt jobb.

Vardag Schmardag

Pissig dag på jobbet. Tror egentligen alla dagar är likadana, det är bara mitt humör som pendlar. Iallafall så har nog mycket med det att göra. Ibland kan jag skämta med tanterna och skratta lite åt deras dåliga försök till humor (som oftast har nåt att göra med att jag är tjej och jobbar i en cykelbutik), och tillomed vara lite trevligare än nödvändigt. Men ibland (ehmm.. oftast numera) så blir jag bara så förbannat irriterad. Vill strypa alla och slänga deras äckliga cyklar åt helvete. Köp en ny! Eller fixa själva om det nu är så dyrt med 150 spänn för att fixa en punka. Alla bara klagar hela jävla tiden, blir fan för mycket efter ett tag. Vill helst inte snacka med några kunder alls nu, försöker sneaka undan in på toaletten om jag ser nån som jag vet är jobbig, eller som ser ut att kunna vara det. Men kan ju inte gömma mig därinne hela tiden. Tyvärr. Åuh. Jag pallar inte. Måste få ta en paus, ha semester. Jag dör. Seriöst. Mina hjärnceller dör iallafall. Och det räknas ju iallafall lite.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Snart kommer nog min israeliske surfare tillbaka hem, hon har vart i Stockholm och turistat. Hon boka tvättid, så jag hoppas hon kommer. Var tvungen att springa ner och slänga in en filt i tvättmaskinen så att ingen annan skulle sno tvättiden, hade inget annat, eftersom jag tvättade hela kvällen igår. Jippie liksom, tvättdag två dagar i rad. 

Åuh. Fan vad mitt liv suger just nu. Skjut mig. Eller mata mig med lyckopiller så jag står ut med denna monotona vardag. 

47 Dagar

Precis insett att jag har 5 veckor av rent jobb framför mig innan jag ÄNTLIGEN får semester. Innan har jag ändå fått lite småledigt iomed midsommar och nationaldagen och sådär.. Men nu är det sex dagar i veckan gånger fem tills friheten infinner sig igen. Något med ångest det ger mig... MEN. Efter två veckor ledighet så är det bara tre veckors jobb tills jag aldrig någonsin kommer vara tvungen att lägga mina händer på en skitig kedja igen! Wohoo! Fy fan vad jag ska fira. Hmm. Med lite lätt addition så borde det bli 48 dagar kvar. Minus idag, så 47 dagar totalt kvar på cykelaffären. Usch.. Låter rätt långt ändå. De här månaderna juni-oktober kan verkligen räknas som de värsta slänga - bort - mitt - liv månaderna någonsin. Bara gå och vänta på att dra... Känns lagom onödigt. Får lite ångest faktiskt.

Jäkligt Random

Har drömt så sjuka drömmar på sistone. Inte mardrömmar egentligen, utan mer hetsiga stress drömmar, som gör att jag vaknar upp och känner mig ännu tröttare än vad jag gjorde när jag gick och la mig. Jäkligt irriterande. Dessutom har jag asont i ryggen och nacken för att jag spänner mig som fan i sömnen. Får börja ta muskelavslappnande eller nåt. Ha!

Idag fyller min farmor år. Kommer inte ihåg hur många år dock, och det är lite halvt pinsamt. Men jag tror 72. Hon hade stor fest när hon fyllde 70, och jag tror att det kan ha vart för 2 år sen. Blandar ihop allting som hänt de här senaste 2 åren. Blir svårare att hålla isär saker när man bor på samma ställe, innan har jag alltid sorterat saker efter vart jag bodde under tiden som sakerna hände. Men I guess det kommer bli lättare snart. Ska iallafall dit och äta middag, måste hitta en present till henne. Hmm. Så damn svårt att hitta saker till gamlingar, de har ju haft hela livet på sig att hamstra på sig saker. Blir nog nån tråkig blomma eller nåt.

Tror stressdrömmarna kan ha med att göra att jag känner mig rätt stressad sådär rent allmänt. Har fortfarande en del som jag måste fixa, även om jag lyckats checka av en del av grejerna på min to do lista. Shoppa bikini är en av dom sakerna. Och lite sommarkläder. Eller, snarare Thailand kläder. Jag tycker det är så svårt. Här i Svedala så går jag ju runt i Sverige anpassade sommarkläder, dvs jeans och t-shirt, uppvikta om det är varmt typ, Det är ju liksom otänkbart där borta, skulle smälta bort. Så måste försöka hitta shorts. Helst korta sådana. Liksom... inte min stil. Alls. Man kan ju inte ha baggy korta brallor liksom. Åuuh. Jobbigt. Sen måste jag ta tag i att fixa min bil så jag kan sälja skiten. Hittade en hemsida med bildelar, så kanske kan beställa grejerna så jag slipper åka till skroten. Asså.... 600-1500 spänn för en backspegel? Jag behöver inte ens hela, bara skalet liksom. Och ett handtag, för nån idiot försökte bryta sig in i den... det verkade billigare av någon anledning. Skumt.

Jag tror jag stressar upp mig för för lite prylar (fan vad jag hatar när det blir två stycken av samma ord efter varann). Liksom, vad är det jag måste göra? Typ inget egentligen. Kanske är jag bara lite uppstressad för hela grejen... Börjar kännas så verkligt nu. Har skaffat laptop, min nya kamera har kommit med dykhus och allt, har sålt min lägenhet, gett bort nästan allt jag har till välgörenhet, införskaffat en stor backpacker väska osv... Läskigt. Ihh. Men är ändå stolt över mig själv att jag faktiskt gör det här, och inte bara snackar om det.

Midsommar... Usch [Part II]

Det är fan orättvist. Jag var hemma klockan 11 på kvällen igår, hade bara druckit cola från klockan 9 typ, och hade inte ens druckit särskilt mycket under dagen. Ändå vaknade jag klockan tre med migränen från helvetet, som fick mig att kräkas en sisådär 40 ggr under tre timmar. Försökte med allt. Drack vatten - kräktes. Drack cola - kräktes. Låg blick stilla på toalettgolvet - kräktes. Duschade - kräktes. Bäddade ner mig på soffkuddar inne i min garderob - kräktes. Och så vidare. Skitskoj, jag lovar. Det var alldeles för ljust för att jag skulle kunna sova ute i rummet, därför jag försökte sova inne i garderoben. Men det funkade som sagt inte. Till slut så var jag helt jävla förstörd, ville typ ta livet av mig. Enda gången jag spydde på riktigt var första gången, sen var det bara smärtsamma kramper som var dealen efteråt. Blir så sur, för brorsan ramlade in klockan halv 4 på morgonen, full som ett ägg och däckade på soffan, och så vaknade han nu i morse och var hur pigg som helst. Borde fan va han som spydde som en gris. Åh, och innan han däcka så skrek han genom toadörren att jag inte behövde spy, jag hade ju inte ens ätit något. I fyllan hade han fått för sig att jag hade anorexia. Smart kille. När jag sen kom ut och la mig på ena soffan i fosterställning, och han höll på och snacka om att spela GH3 ashögt, och jag bad han dämpa sig så skrek han "HÅLL KÄFTEN".. Trevlig kille. Han kom inte ihåg det nu i morse, men bad så himla mycket om ursäkt. Orättvist som sagt. Blä.

En annan störd grej som hände igår var att farsan kom förbi. Helt plötsligt blev jag omkramad bakifrån när jag satt på en av bänkarna och käkade. Försökte se vem det var, men kunde inte... Lite stört bara det. Men sen när jag väl såg att det var han var det helt sjukt. Liksom den sista personen som jag kunde imagine skulle vara där liksom. Han kom bara förbi och sa hej, skulle kolla på brorsans lägenhet och sådär. I förvirringen så verkade jag nog rätt glad... Tvingade till och med hans jobbarpolare som hade hängt med att ta kort på oss. Så here you go, jag och farsan... Visst är vi lika?


Midsommar... Usch

Blää. Har "firat" midsommar, och fy fan vad det suger. Blir mest irriterad på all hets med alla som ska dricka så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Har inte firat den på ett par år och nu inser jag varför. Liksom, börja supa klockan ett på dan, det kan ju inte sluta bra. Klockan är 11 nu och jag har vart av rätt så länge... Pallar fan inte. Är jag gammal eller? Samma sak hela tiden. Samma människor, samma allting.

Ska duscha och försöka få bort stanken av Svensson.

10-åriga Lungor

Var hos doktorn i morse, klockan 8 för att vara exakt. Fy vad jag hatar att gå upp tidigt. Finns fan inget värre. Iallafall. Var där i typ en halvtimme och testade mina lungor, spirometri tror jag det hette. Fick först blåsa i nån grej, hon sa att jag hade bra lungor. Sen fick jag blåsa i en annan grej 3 ggr, så det kom upp en graf på datorn, sen ta astma medicin och blåsa 3 ggr till. Min lungkapacitet gick upp 2 dl av astma medicinen. Lite kul jue. Fast hon sa att jag hade grymma lungor, de hade en ålder på 10 år... Haha! Fatta, mina invärtes organ har inte åldrats! Eller, min lever lär ju fått en del stryk av mina studentdagar, men lungorna är det inget fel på iallafall. Men hon tyckte ändå jag skulle ta medicinen, iomed att volymen gick upp utav det ändå. Plus att jag hostar mindre när jag tar den... 

Har inte kunnat somna om sen jag gick upp i morse, så kommer antagligen vara helt sepe trött hela dan. Vilket suger, för ikväll kommer Ibbsie förbi och vi ska köpa data tillbehör och fixa över massa grejer från min PC till min Mac, installera program och skit. Men det löser sig nog.. Får hinka kaffe på jobbet. 

Första Inlägget Från Min Mac!

Sneakar på någon annans trådlösa internet... Bwahaha, Måste fixa så mitt funkar. Har alla grejerna, men har inte orkat kolla upp det innan eftersom min stationära ändå inte har nån mottagare för sånt. Usch, skriver fel hela tiden, inte van med det är tangentbordet än. Sen tyckte jag att jag var smart och satte standardspråket som engelska, och nu så är det rött under typ varenda ord jag skriver, markerat som felstavat... Ha! Måste fixa lite mer med denna datorn tror jag. Har redan tagit några bilder i photobooth dock, så kan bjuda på en på min bror och mig. 



Kontakter

Sitter och är lite smått hög på Singaporianska(?) droger. Eller, han påstod att det bara var aspirin, men man vet ju aldrig. Två stycken feta sådana tabletter, och en gigantisk c-vitamin tablett. Har haft huvudvärk hela dagen, och först nu börjar den gå över. Jag gillar hans droger. Ha!

För övrigt så är dom jättetrevliga, de små singaporianska (alltså, vad blir plural på singapore egentligen?) männskorna. I like them. De är lite sådär... trashiga på ett hippt sätt. Lite utstuderat liksom. Lite åt indie hållet. Jag tycker sånt är snyggt och roligt samtidigt som det är lite irriterande. Känns så främmande för mig att vara så utstuderad i sin stil, jag sätter mest bara på mig det jag hittar i garderoben. De är jättegulliga i sättet också, och det är grymt att de båda bor i Singapore eftersom jag antagligen kommer åka dit både en och två gånger under mina visa-runs var 60:e dag i Thailand. Bra med kontakter.. wihoo. Om nån vecka kommer en kille från Malaysia också, vilket är bra eftersom det är nära till Thailand också. Wooptidoo.

Nåt annat som är wooptidoo är att jag fick min Macbook idag. Den är nästan lite för fin och ny, vågar knappt peta på den. Haha, patetiskt, eftersom den kommer bli skrapad och så vidare förr eller senare. Men just nu så är den min precious, ska försöka hålla den tjusig så länge som möjligt.

Beirut - Elephant Gun



Älskar dem. Även fast de sjunger om Berlin.... -host- [internskämt]

Smell Me!

Alltså. Jag luktar så sjukt gott just nu. Var och storhandlade efter jobbet och köpte då matchande balsam till mitt herbal essence schampoo, det med kokosnöt och hibiskus (blåa flaskan) och så köpte jag även ny duschcreme. Gjorde misstaget förut att köpa en med citron och olja, fattar INTE varför. Irriterade mig varje gång jag duschade att jag luktade rengöringsmedel. Allt med citrus luktar ajax. Tycker jag. Så köpte en med honung och vanilj istället. Så nu luktar jag en mix av alla de 4. Och det verkar ju lite udda blandning, men satan alltså. Orgasm i min näsa. Måste nog börja tvätta håret oftare nu. Haha.

Denna helgen kommer bli busy busy. Imorgon kommer en tjej från Schweiz, och en snubbe och en brud från Singapore hit. Egentligen skulle jag bara ha hosted Schweizerskan, men jag är en sucker och kan inte säga nej till desperata små couchsurfers. Så nu får vi trängas lite i 2 dagar. Tjejen stannar kvar tills den 17:e, och över helgen så är det stort CS-möte fullt med aktiviteter, såsom lekar på Djurgården, grillning i Skarpnäck och någon slags utgång på kvällen. På söndag så ska min farmor och farfar fira sin bröllopsdag, det är nån jämn stor sak.. Typ 40 år tillsammans eller nåt sånt. Känner icket för att gå, men kommer väl bli mördad om jag skiter i det. Är ju inte ens min släkt längre, men säger jag det så blir jag väl mördad ännu mer. Eller iallafall arvslös. Och med tanke på hur mycket de håller på med aktier och skit så kanske jag borde dra dit iallafall. Usch. Vilken hemsk människa jag är. Borde få en blixt i huvudet, precis NU. Nehepp. Ingen blixt. Känner mig nästan lite besviken.

Klättra Klättra


Spenderar Byxorna Måste Av

Usch. Nu har jag lite ångest. Jag är så jäkla impulsiv ibland. Snackade med B på msn och konfirmerade att det var okey om jag nu kände för att kommma, han hade skaffat egen lägenhet nu i New Orleans och sådär, och då kollade jag biljetter medans vi snackade och frågade en gång till att han var säker på det. Han sa ja, och jag tryckte confirm. Ha! Så ja. Nu är jag ännu lite fattigare, men jag tycker ändå jag har köpt rätt vettiga grejer för pengarna. Jag behövde ju en laptop till resan. Och fota under vatten är ju liksom något som jag verkligen älskade att göra. Och biljetten till Nola är ju för att hälsa på en av mina bästa vänner. Jag har ju fortfarande tillräckligt med pengar för att fixa min DM, och efter det så är det ju som sagt meningen att jag ska leva på dom pengarna jag tjänar. MEN. Jag får alltid ångest när jag spenderar pengar. Och såhär mycket cash har jag nog aldrig spenderat på så kort tid innan. Fast ska man se det postivt så har jag inte ens spenderat så mycket som jag kommer att tjäna på att sälja min bil. Så borde inte oroa mig. Borde tänka på hur jävla fucking roligt det kommer bli att hänga i Nola med B, hur damn nice det kommer vara att ha min mac, och på vilka shyssta bilder jag kommer kunna ta på söta fiskar. Åh. Jag vill att det ska bli Augusti nu. Eller, snarare 27 Juli, för det är då jag åker. Är tillbaka i Svedala den 6 Augusti, är ledig tills den 10:e, sen jobba tills den sista och så ledig hela September... Och sen.... Thailand! Wihoo! Måste bara stå ut liiiite till.

Det bästa är ändå att jag missar Euro Pride i år. Ville åka bort då, så jag slapp vara hemma och försöka undvika att gå. Känner mig trött på hela den svängen. Men men. Nu kommer jag vara far away från alla intriger. SÅ SKÖNT!

USA

Haha, jag ska åka till New Orleans. Wihoo. Har precis köpt flygbiljett dit. Sweetah!!

Materialist

Wooptidoo, idag har jag köpt en macbook! Som förhoppningsvis ankommer denna veckan. ÄNTLIGEN ska jag sluta tönta runt på min PC och gå över till Mac. Har ju försökt lura mig själv genom att pimpa om min PC så den ser ut som en Mac, men det är ju inte riktigt samma sak ändå.

Så. Jag kommer ha en sån här:



Och en sån här (Canon Ixus 960 IS):



Med ett sånt här:



SNART! Wooptidoo igen! Pengar kan fan köpa lycka. Iallafall tillfälligt. Bwahaha.

Strange.

Så. Min 19:e surfare åkte imorse klockan 7 på morgonen. Hon kom hit typ 8 på kvällen, så det kändes lite olönt att ha henne här. Man hinner ju liksom inte göra nånting om folk bara kommer och är här en kväll. Kändes lite konstigt att ha en svensk också som sagt... Vet inte varför egentligen. Men för mig så är det ju lite grejen att få kontakter med folk runt omkring i världen så det blir lättare (och roligare) att resa. Plus att man får utbyta lite kulturella differenser, och öva min engelska. Om det är en svensk som kommer så försvinner ju dom grejerna litegrann. Det är precis som att det blir mycket konstigare om jag har svenskar här, för då är det som att jag skulle kunnat hitta nån på tågstationen och bara släpat hem dem och låtit dem sova hos mig... Fast kanske inte, med tanke på referenser och sånt som man lämnar. Men iallafall. Kändes weird.

Börjar inte jobbet förens klockan 12 idag. Så sweet! Var länge sen jag började så sent. Hoppas det kommer fortsätta så framöver. Pallar inte jobba så mycket som jag gjort länge till. Blir så trött på det att jag vill spy. Ha.

Ikväll kommer det vara apple konvent, och då kanske de släpper en ny macbook. En sån ska jag köpa i så fall. Wiie!

Hund Fight

Igår var jag och grillade med min brorsas flickvän och lite annat folk på hennes baksida. Vi var 4 tjejer till en början, och vi grillade kyckling, drack rödvin, en av tjejerna målade naglarna och vi hade en liten bichon frise. Bordet längre bort satt det 3 snubbar som drack öl, grillade varsin köttbit och hade en mastiff. Lite väl stereotypt tyckte jag... Haha. De gick in efter ett tag och tänkte väl inte mer på det. Förens hunden helt plötsligt kom utspringande nån timme senare. Den såg helt glad ut så jag sa nåt i stil med "nu kommer den där hunden", och japp. Den kom. Och attackerade den lilla vita tönthunden vi hade med oss. Och då menar jag ATTACKERADE. Började bitas och morra och inte fan vet jag. Försökte greppa mastiffens nackskinn, men det var fan omöjligt. De var under ett bord också, så det gjorde det hela mer svåröverskådligt. Sen var jag asrädd att den skulle bita mig om jag tog tag i den också. Usch, så jävla panikartad situation. Och ägaren till den andra hunden var spårlöst borta. Kom väl utspringande ett tag senare, då hade E lyckats få upp tönthunden i famnen. Vet inte hur länge det hela varade, säkert inte alls så länge egentligen, men det kändes fan som en evighet. Sån jävla hjärtklappning jag hade efteråt har jag nog aldrig haft nånsin. Den lilla var helt blodig på halsen, men det såg nog värre ut än vad det var eftersom han hade vit päls. Men ändå. Så sjuk situation. Kolla:



Ägaren till den andra hunden bad så mycket om ursäkt och skulle betala veterinär räkningen, sen sa han att han skulle kastrera hunden snarast möjligt också. Hoppas verkligen det, för en sån där hund kan man ju fan inte ha. Som bara springer på en annan utan provokation och börjar bitas. Livsfarligt jue.

Idag kommer en ny soffsurfare. Hon ska bara vara här över natten. Svensk är hon dessutom. Lite konstigt tycker jag, aldrig haft nån från Sverige förut. Men det kanske kan bli kul ändå. Hon verkar shysst.

Nu ska jag dra ut i solskenet ett tag var planen.

BikiniÅngest

Var på stan en snabbis efter jobbet. Planen var att försöka hitta en bikini eftersom jag slängde bort mina gamla nu när jag flyttade. Kanske inte sådär jättesmart har jag kommit på såhär i efterhand. Men de hade ändå sett sina bästa dagar. MEN. Fy fan vilken ångest att prova bikini. Varför har alla så satans ful belysning i provrummen för? Hur kan man tycka om att shoppa? Finns fan inget tråkigare, och bikini är det värsta. För man måste klä av sig alla kläder och stå där naken i ful belysning (okey inte naken, men i trosor då) med speglar åt alla håll. Dessutom så finns det inte så många bikinis som jag kan ha. De med bygel funkar icket, har för små boobies. Trekantsmodellen är den jag brukar köra på, men det funkar inte att ha under våtdräkt. Så jag måste hitta nån sportigare variant. Som inte ser ut som att den är sportig. Haha. Det gick sådär. Testade typ 6-7 stycken olika innan jag gav upp. Måste åka till Stockholm eller nåt,  lilla slöddertälje har ju inte direkt världens största utbud. Åuuh. Måste få med mig nån som gillar att shoppa eller nåt. För jag har inte tålamod att gå runt i 100 affärer och testa och hålla på. Fy satan. Blir helt trött i hjärnan bara av att tänka på det.

Nörd?

I am nerdier than 56% of all people. Are you a nerd? Click here to find out!

Flyttat Bloggen Nu Också

När man ändå är i farten liksom...

Cheeses vad hungrig jag blev helt plötsligt. Hmm. Lite mer lasagne kanske? Gjorde en häromdagen, och den blev svingod. Lite väl mycket cayennepeppar egentligen, men jag gillar ju sånt såatteh. Fast jag är sugen på nudlar och kyckling också. Att jag inte börjat utveckla fjädrar än är ett mirakel, eftersom man ju blir vad man äter. Det har jag sett på TV så det så.

Funderar på att köpa en ny kamera när jag ändå måste köpa dykhus. Verkar lite svårt att hitta hus till gamla modeller på kameror, plus att mitt batteri på den gamla börjar ge upp, plus att den börjat ta lite sämre foton sen jag hade den ute och lekte i snön i vintras. Kanske inte det smartaste. Men det var kul! Kan ju ha den som lite slit och släng kamera, och så den jag dyker med som min "ta kvalitets kort" kamera. Ska nog inte köpa någon värsting ändå, vill inte behöva gråta blod om den blir förstörd/snodd.

Har börjat kolla lite på Visa regler och sånt för Thailand, och verkar som att man kan få ett 60-dagars visa x3 på en och samma gång. Då måste man bara åka ut och in ur Thailand var 60:e dag, behöver inte förlänga det eller nåt sånt. Verkar rätt bra tycker jag. Behöver inte ha retur biljett heller.

Imorrn ska jag antagligen hänga med Ibbsie. Vi ska åka på studieresa till Tantolunden. Ska bli mycket intressant. Måste komma ihåg att ta med block och penna för intensiva anteckningar.

Färdigflyttad. För Den Här Gången.

Wohoo. 12 timmar av städande, icket något att rekommendera till någon. FY FAN säger jag bara. Kändes något hopplöst när jag städat i 4 timmar och knappt blivit klar med köket. Känns som att när man väl börjar städa så blir det bara mer och mer hela tiden, inte tvärtom som jag tycker att det borde vara. Hoppas att han som flyttar in blir nöjd med min städning. Borde han fan bli. Förhoppningsvis så kommer han flytta själv också, inte dra med sig sin morsa eller nåt. Tror inte att en 20-årig snubbe bryr sig så jättemycket om petitesser, men en del kan ju vara riktigt nazi med det där. Vet inte vad hon ska klaga på iförsej. Har nog aldrig städat sådär noga någonsin annars.

Har dödat 4 feta spindlar idag, så om det regnar imorrn så är det mitt fel. Fattar inte vart dom kommer ifrån. Är det något som kommer bli skönt att slippa så är det just dom. Aldrig vart med om nåt liknande i någon annan lägenhet.

Undrar hur mycket jag har slängt under de här 2 dagarna. Fyllde nästan upp soprummet helt by myself. Tur att jag flyttar så de inte kan klaga på mig. Bwahaha. Fast jag har faktiskt gett bort det mesta. Känns bättre än att slänga saker tycker jag. Finska tanten sa till och med att hon skulle komma förbi på jobbet och ge mig pengar för alla saker hon fått. Ha! Sjukt bra jue. Får se om det är 10 spänn, men det är ändå bättre än inget, PLUS att jag slapp köra skiten till nåt annat ställe. Så sjukt glad att hon bodde i mitt hus. Vette fan om jag hade hunnit med allt annars.

Sjuk träningsvärk jag kommer ha imorrn. Hade redan ont idag, så imorrn lär det ju bli sju resor värre. Åuh. Ser icket fram emot det. Vad jag däremot ser jävligt mycket fram emot är alla stålar som kommer trilla in på kontot imorgon. Wooptidoo.

Nu ska jag fortsätta fixa i denna lägenheten, känns som att det aldrig tar slut detta fixande och flyttande. Blä.

Flytten Från Helvetet

Alltså jag är så satans dum i huvudet ibland så det finns inte. Jag har liksom sparat all flytt och städning till sista sekunden. Vilket jag iförsej insåg att jag antagligen skulle göra redan från början, men ändå. Så jag har idag på mig att flytta allt till denna lägenheten, och dessutom städa överallt. Själva städningen har jag nästan börjat se fram emot, eftersom röjningen och allt det har vart en riktigt stor pain in the ass. Fan vad mycket SKIT man kan samla på sig på 10 år. Och vilken stor fucking idiot jag är som aldrig rensat i lådorna på vinden/källaren på alla dom åren. Nej istället har jag bara knökat ner mer grejer. Smart. Så hela dagen igår gick åt till att rensa ut det jag inte ville ha, packa det som jag ville behålla på ett ställe och sen rensa det som jag inte ville ha i "sälja på Tradera" högen, "ge bort till välgörenhet" högen samt "slänga åt helvete" högen. Den som jag skulle ge bort var mest irriterande. För det var så mycket! 3 sopsäckar med kläder, flera kartonger med vaser och glas, massa skor, en papperskasse med böcker och en massa annat. Ställen som tar emot sånt har så konstiga öppettider och jag har ju en något tajt tidsbudget. Men när jag stod uppe på vinden och svettades och hade ångest så kom en räddande ängel! En finsk tant. Hon skulle hämta något och det slog mig att hon en gång lånade mitt förråd (och sen "glömde" att ge tillbaka det) för att hon samlade grejer till behövande.  Så jag frågade helt enkelt om hon skulle kunna tänka sig att ta allt mitt crap (jag sa inte crap såklart... haha) och hon blev seriöst asglad. Och jag blev asglad för att jag slipper köra allt runt halva stan, jag vill bara bli av med det. Har liksom inte använt mycket av det på 8-10 år, tror inte det är så stor risk att jag kommer sakna allt.

Fast en del guldkorn hittade jag allt! Bland annat min gamla röda kobra telefon som jag har sett att man kan få rätt mycket betalt för på Tradera. Hittade min gamla polaroid kamera också, så Nelli, om du fortfarande vill ha den så hojta okey? Sen en massa kläder och en del andra prylar. Gav bort en del som jag säkerligen skulle kunnat sälja också, men jag blev fan lat. Pallar inte hålla på med hur mycket som helst.

Nehepp, nu måste jag fan ta och komma igång igen. Som en liten present att hjälpa mig flytta så har moder natur slängt in lite (läs; mycket) mensvärk. Tack. Känns bra. Om inte finska tanten skulle ha hjälpt mig så skulle jag typ ligga i fosterställning nu och vara helt oförmögen att göra något på grund av alltför stor arbetsbörda på för kort tid. Har svårt för saker som jag måste göra som jag skrivit förut. Det slår slint i skallen på mig. Vet inte vad som händer om man inte flyttat ut i tid, men jag gissar på att det inte är särskilt skoj, så får suck it up helt enkelt.