Jäkligt Random

Har drömt så sjuka drömmar på sistone. Inte mardrömmar egentligen, utan mer hetsiga stress drömmar, som gör att jag vaknar upp och känner mig ännu tröttare än vad jag gjorde när jag gick och la mig. Jäkligt irriterande. Dessutom har jag asont i ryggen och nacken för att jag spänner mig som fan i sömnen. Får börja ta muskelavslappnande eller nåt. Ha!

Idag fyller min farmor år. Kommer inte ihåg hur många år dock, och det är lite halvt pinsamt. Men jag tror 72. Hon hade stor fest när hon fyllde 70, och jag tror att det kan ha vart för 2 år sen. Blandar ihop allting som hänt de här senaste 2 åren. Blir svårare att hålla isär saker när man bor på samma ställe, innan har jag alltid sorterat saker efter vart jag bodde under tiden som sakerna hände. Men I guess det kommer bli lättare snart. Ska iallafall dit och äta middag, måste hitta en present till henne. Hmm. Så damn svårt att hitta saker till gamlingar, de har ju haft hela livet på sig att hamstra på sig saker. Blir nog nån tråkig blomma eller nåt.

Tror stressdrömmarna kan ha med att göra att jag känner mig rätt stressad sådär rent allmänt. Har fortfarande en del som jag måste fixa, även om jag lyckats checka av en del av grejerna på min to do lista. Shoppa bikini är en av dom sakerna. Och lite sommarkläder. Eller, snarare Thailand kläder. Jag tycker det är så svårt. Här i Svedala så går jag ju runt i Sverige anpassade sommarkläder, dvs jeans och t-shirt, uppvikta om det är varmt typ, Det är ju liksom otänkbart där borta, skulle smälta bort. Så måste försöka hitta shorts. Helst korta sådana. Liksom... inte min stil. Alls. Man kan ju inte ha baggy korta brallor liksom. Åuuh. Jobbigt. Sen måste jag ta tag i att fixa min bil så jag kan sälja skiten. Hittade en hemsida med bildelar, så kanske kan beställa grejerna så jag slipper åka till skroten. Asså.... 600-1500 spänn för en backspegel? Jag behöver inte ens hela, bara skalet liksom. Och ett handtag, för nån idiot försökte bryta sig in i den... det verkade billigare av någon anledning. Skumt.

Jag tror jag stressar upp mig för för lite prylar (fan vad jag hatar när det blir två stycken av samma ord efter varann). Liksom, vad är det jag måste göra? Typ inget egentligen. Kanske är jag bara lite uppstressad för hela grejen... Börjar kännas så verkligt nu. Har skaffat laptop, min nya kamera har kommit med dykhus och allt, har sålt min lägenhet, gett bort nästan allt jag har till välgörenhet, införskaffat en stor backpacker väska osv... Läskigt. Ihh. Men är ändå stolt över mig själv att jag faktiskt gör det här, och inte bara snackar om det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback