Skumt Indeed

De kom till slut. Efter 1½ timme. Då hade jag tröttnat och gått tillbaka till brorsan för länge sen. Som tur är så bor han ju bara cirka 5 minuter härifrån. Han insisterade på att följa med mig också, och först tyckte jag att det var onödigt, men när jag träffa dem så var jag ändå rätt tacksam att han va med. Något stod inte rätt till om man säger så. Vet inte om de var höga eller bara 2 centimeter efterblivna, men något fel var det. Sketchy people var det minsta man kan säga. Sen var ju klockan typ 10 på kvällen också. Inte direkt vid den tiden man brukar sköta såna affärer... De var iallafall tre personer, bruden som egentligen skulle ha soffan, men som inte sa ett ord under hela hämtningen. Hennes pojkvän och hans kompis. Polaren var den mest skumma, sa massa konstiga saker, verkade helt arg och vägrade hjälpa till. Skum situation. Anywho. Aldrig mer sälja nåt på Tradera som ska hämtas, det säger jag bara.

Annars var väl kvällen helt okey. Spelade TP och drack några öl. Blev rätt tidig hemgång, alla var jättetrötta. Ska ändå träffa dem på söndag igen, så var inte så jättepanik.

Idag ska jag till Gröna Lund! Gratis inträde och åkturer, kan det bli bättre?

Hatar Att Vänta

Gah. Jag är irriterad. Sitter hemma och väntar på männskorna som ska hämta min soffa. Istället för att vara hos min bror som jag hade planerat. Jag var där och så ringde de och frågade om de kunde komma och hämta den.... Det var antingen idag eller om 2½ vecka och jag är ju inte direkt i krokarna då längre. Så fick vackert gå hem. De sa att de skulle vara här snart, och det var för 35 minuter sedan.... IRRITERANDE. Han snubben är verkligen en stor fet idiot. Jag skrev adressen i mailet och föreslog att de skulle kolla eniro efter karta. Ändå ringde han och ville ha nån slags beskrivning. Jag sa Södertälje Central, och han svarade "Jaha typ vid Mc Donalds". Ehh. Nä. Vid Södertälje Central. Som jag sa. Även om man aldrig vart här så fattar man väl att det inte är vid Mc Donalds, då skulle jag väl för i helvete ha sagt att det ligger vid Mc Donalds.. Eller? Åargh. Ska bli så skönt när de hämtat den och försvunnit ur mitt liv för evigt. Vissa människor är verkligen så jävla dumma i huvudet att de borde bara selfdestruct både för deras egen skull, men framförallt för deras omgivning.

Har nåt i örat. Det är irriterande. Som fan. Måste försöka fixa innan jag drar till el Thailando. Dyka med problem i öronen är ingen höjdare.

Ice Ice Baby

Va på BANFF igår, det va rätt coolt, min favorit film var om isklättring i gruvor här i Sverige. Hur coolt som helst! Vill också! Kolla in här: Ice Mines

En annan rätt ball film var om en kvinna som var ute i vildmarken själv i 4 veckor och letade efter vilda vargar i Kanada. I slutet hittade hon en hel flock och de hängde runt henne i flera timmar och lekte och bara typ accepterade hennes existens i deras närhet. Jag vill också vara polare med ett gäng vargar... Ha!

Nu ska jag iväg och fika/äta lunch med N, ikväll blir det tv-spelskväll med brorsan... Löpande bandet någon?

Smiley

Känner mig ändå rätt glad idag... Saker rullar på och jag kan checka av grejer från min mentala lista varje dag. Tror det värsta har lagt sig. Var på väg hem från gynekologen i morse och bara bestämde mig. Tog ett djupt andetag och sa till mig själv att skärpa mig. Jag gör ju liksom vad jag VILL göra. Ingen som tvingar mig. Såklart det kommer bli grymt. Såklart jag kommer trivas. Hur länge är en annan sak, men att planera saker långsiktigt har aldrig vart min grej oavsett vart jag är i världen.

Jag är glad. Jag kommer förverkliga min dröm. Att vara något annat än glad skulle vara idiotiskt, och jag är ingen idiot.

Oftast.

Turn It Off Please

Ångest la la la.... Orkar inte. Det är det vanligaste orden som kommer ur min mun nu för tiden. Orkar inte. Orkar icket. Egentligen vet jag inte ritktigt vad det är jag inte orkar. Men det känns som allt. För det är så mycket. Så mycket tankar, så mycket praktiskt, så mycket människor som jag ska träffa. Så mycket krav. Från andra, men framförallt från mig själv. Jag vill att det ska vara perfekt. Det kommer det ju inte bli. Vad är perfekt liksom? Vet ju inte ens vad det innebär. Alla jag pratar med tycker jag har vart svinduktig och tänkt på allt. Förutsett minsta lilla grej och skaffat back up plan på det. Det kanske jag har gjort, jag vet inte, men det känns som att det är så mycket grejer som jag kan ha missat. Förbisett. Det ger mig ångest. ÅAARGH. Vet att det är för att jag har förberett detta så länge. Normalt sett när jag får en tanke i huvudet så gör jag det på en gång. Lite så jag funkar. Nu har det gått så lång tid och normalt så skulle jag ha gjort det och säkerligen blivit trött på det för länge sen. Lite sådär när det gått för lång tid och förväntningar och oro bara gör hela allting så stort, så oöverkomligt. Tid är inte min vän överhuvudaget just nu. Nu är det dessutom alldeles för kort tid kvar för att hinna göra saker. Hur gick det till liksom? Kan jag snälla få en av-knapp till min hjärna asap tack. Jag dör. ORKAR INTE.

Träffade A och E idag. Vi gjorde middag ihop och pratade en massa. Dock hade E bjudit in typ 3 brudar till som jag och A inte kände, lite störigt. Har inte träffat E på hur länge som helst, och är man för många så blir det liksom inte samma sak, går inte att umgås på samma sätt. Dessutom var alla dem überbrudiga. Pallade inte med dem efter ett tag så åkte hem rätt så tidigt. Skyllde på att jag ska till gyn tidigt imorgon. Ska visserligen dit, men inte särskilt tidigt... Klockan 10.40 för att vara exakt. Usch. Hatar att gå dit. Finns väl ingen som gillar det iförsej... Heh. Men tänkte att det ju kan vara bra nu innan jag åker. Bara skönt att veta att allting står rätt till liksom.

Sjukt trött. Febril hjärnaktivitet tar fan musten ur en.

Flitig Är Jag Minsann

Oj Oj. Idag har jag legat i må jag säga. Gick upp astidigt och åkte till Stockholm för att hämta ut mitt visum, har ju bara skjutit på det i en typ en vecka... Eh.. Som tur var så va det inget problem, bara att hämta ut. Så nu var det klart. Känns skönt som attans. Efter det gick jag och köpte biljetter till en filmfestival som är på torsdag i Stockholm, Banff Mountain Film Festival, om extremsport och annorlunda kulturer. Tror jag kommer bli mycket intressant! Efter den utflykten så gick jag till apoteket, inhandlade bra att ha grejer där, såsom solkräm, tigerbalsam och magproblemstabletter... Sen tillbaka hemåt, in på banken och fixa kreditkort som kan vara bra att ha utifall att mitt visa kort blir stulet/borttappat och jag står där utan pengar och utan nånting över huvud taget. Inte meningen att jag ska använda det, men OM något händer kan det vara rätt bra att ha. Sedan köpte jag en telefonbok så jag kan skriva ner allas kontaktuppgifter OM min telefon blir stulen/borttappad. Fixade även en fullmakt så att farsan kan fixa grejer åt mig medan jag är borta om det skulle behövas. Sen köpte jag 2 stycken bikini överdelar, som jag för en gångs skull gillade! Aslätt att hitta underdelar tycker jag, men upptill blir det svårare. En var iallafall mer dykvänlig och en mer att ha på stranden och glassa runt i. Wohoo. Sen gick jag och bokade bord på restaurang tills på onsdag kväll när jag ska ha lite avskedsmiddag med familjen, och efter det pallra jag mig till musikaffären och kollade om jag eventuellt skulle kunna få sälja min bas där. Det fick jag efter lite tjatande, egentligen tar de bara inbyte. Fick ju inte direkt några mängder med cash för den, men bättre än inget och en sak mindre som jag måste förvara någonstans och ha dåligt samvete över att jag inte använder.

Nu är jag hemma och väntar på att S ska dyka upp. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men skulle gissa på att det blir mest bara hänga och göra ingenting eftersom jag känner mig typ helt slut efter dagen, och hon hade jobbat över och vart uppe tidigt imorse också. Kanske lite guitar hero.... Hmm. Måste passa på nu, för på torsdag kommer det en tjej hit och hämtar min TV. Haha. Efter det får jag glo på datorn om jag vill kolla på nåt. Weird.

Männskan som vann soffan på Tradera verkar vara ett riktigt praktmongo för övrigt. Får se om personen i fråga kommer och hämtar den eller inte. Han försökte pruta ner priset via telefon och så gör man liksom bara inte. Jag får ju betala procent på försäljningspriset till Tradera. Och dessutom kanske det var någon annan som skulle kunnat betala det som de vann soffan för. Åuh jävla idiot. Försökte keep my cool dock, ville ju inte göra han alltför sur. Chansen finns ju att de kommer och hämtar den iallafall. De hade noll omdömen från Tradera innan, så de fattar väl inte riktigt hur sidan funkar. Annoying alltså, det här är exakt varför jag normalt föredrar Tradera framför Blocket, blir det ett pris så blir det. Inget jävla tjafs. Vette fan vad jag gör om de inte kommer dock... Hmm.

Som Super Mario, Fast Tråkigare

Har gjort massa saker i helgen. Bland annat plockat svamp(!), träffat min lillasyster & farsa, spelat GH3 tills jag fått kramp (spelar på Hard nu, finally!), vart och köpt en dataväska och en extern hårddisk (som fungerar... alltid ett plus) hängt med yngsta brorsan och hans flickvän och dansat fuldans så jag vred mig av skratt. Gäller ju att ligga i nu när jag drar snart... Usch. Vill knappt tänka på det. Så konstigt, jag är glad som fan för att jag ska åka eftersom det är det som jag längtat till i typ 8 månader. Samtidigt är jag ledsen för alla människor som jag lämnar... Nu när jag vart ledig har jag ju haft tid att umgås med dem, och det gör ju bara att jag inser hur mycket jag tycker om dem. Kommer verkligen sakna så många. Men iförsej så är det ju kanske inte så att vi aldrig mer kommer ses. Däremot så kommer det ju aldrig bli likadant som det är nu igen, om jag inte flyttar tillbaka till Sverige igen ganska snart. Det är ju inte min plan dock... Men jag ska aldrig säga aldrig. Om jag inte trivs tänker jag inte vara helt principfast och vägra åka hem. Är ju orolig som fan för det. Har satsat så mycket på det här nu, skulle vara så oerhört jobbigt och störigt om jag kommer dit och bara känner att jag hatar det. Åuh. Jag får helt enkelt låta bli att tänka på det. Ganska svårt dock. Gäller att hålla sig sysselsatt.



En snygg bild på mig i skogen, letade i typ en timme efter kantareller och hittade NOLL zero zipp stycken. Så fejkade en bild... Haha. Det är inga svampar där. Ha! Dock så hittade vi en massa typ en kvart senare när jag upptäckte att det visst var skogskantareller som växte där och inte trattkantareller... hade letat efter helt fel grej. Hittade asmycket sen! Jag äter inte svamp för övrigt, men att vara i skogen är rätt mysigt. Om man bortser från myggorna.

Åuh.

Pallar fan inte skriva. För mycket att skriva om. Jag har iallafall ångest och panik och ibland i en trevlig mix samtidigt. Känner mig handlingsförlamad, vilket är jobbigt eftersom jag har så mycket jag måste göra och folk jag måste träffa. Pallar inte med mig själv nu känner jag.

Picture Proof



Ursäkta skabbigheten på mig själv... Haha. Men ni fattar dealen.

Nyklippt Minsann

Jag har klippt mig. Eller, S har klippt mig om man nu ska var så himla petnoga. Är mycket nöjd med resultatet, det är en frisyr som jag aldrig haft förut kan jag ju säga... Haha. Bildbevis kommer väl vid ett senare tillfälle.

I lördags så tog jag mig samman och åkte till maskeradfesten som jag lovat att gå på. Grejen är att jag känner att jag inte kan banga på nånting nu när jag bara är hemma i typ 2 veckor till. Så tog lite värktabletter och drog in till el stockholmo. Vi skulle vara björnligan, så vi hade workshop innan vi gick till festen. Dock tog det lite lång tid att fixa allting, plus att det tog cirka 100 år att åka dit på grund av inställda tvärbanor, missöden med tappade hattar och annat, så vi kom typ 4 timmar efter att festen hade börjat. Haha. Mjaja. Va där i kanske 2 timmar och sen åkte vi hem igen. Jag gillar att klä ut mig, så det var väl värt det I guess, men skulle nog kunnat stannat hemma med mina 3 björnbröder och bara hängt istället.

Auktionerna är klara och jag får inkassera 1740kronor. Jag tror att det var värt det... Lite mycket med att skicka mail och packa och skit, men jaja. Ska nog inte ha så många auktioner ute på en och samma gång. Stoppade visserligen några eftersom jag ångrade mig, kändes inte rätt att sälja skor som jag fått av farmor till exempel...

Seriöst, Aj.

Helt seriöst. Min mage sprängs. Kan inte sluta äta heller... Gick och tvångs borstade tänderna nu iallafall, så att det blir svårare att fortsätta moffa i mig.

Har en lite jobbig period just nu. Börjar fundera alldeles för mycket och känner mig osäker på hela Thailand grejen. Så orolig för att något ska gå fel. Att det inte ska vara så smooth som jag tror att det kommer vara. Jag går liksom på principen "det löser sig" och det kanske inte är så jäkla smart egentligen. Ja om man nu räknar in att jag typ satsar ALLT på det här. Går det här åt helvete så är jag inte tillbaka på noll, jag kommer ligga minus. Men antar att man får satsa för att vinna. Har alltid hört det, men är ju inte direkt en gambler i vanliga fall så det här känns lite ovant.

Känner inte alls för att gå på CouchSurfing mötet imorgon. Vilket är ett problem eftersom det är jag som arrangerat det. Ehh. Lite konstigt om jag inte skulle dyka upp. Visserligen har jag en back up kille. Får se hur jag känner imorrn.

Aj.

Åuh. Mensvärk och halsont har förhindrat mig att göra något överhuvudtaget idag. Om man inte räknar att äta (våfflor, mozzarella pizza, choklad och plockgodis) och kolla på serier/film förstås. Skulle egentligen ha åkt till thai ambassaden och hämta mitt visa, och sen träffa lite folk, men det går liksom inte. Har tagit dubbelt så mycket värktabletter än vad jag borde, och har fortfarande ont. Ska fråga efter starkare grejer nu när jag går till gyn om nån vecka.

Igår käkade jag middag med mamma och hade deep talk. Inte ofta som jag pratar med min mor på det sättet, iallafall inte så det känns bekvämt. Men det gjorde det faktiskt igår. Hoppas bara att hon inte drar upp något som jag sagt inför en massa annat folk bara, det är en situation jag vart i många gånger förut, och helst skulle vilja undvika i framtiden. Iförsej så kommer jag ju dra snart så...

Jag är lite sur på Tradera. De tog bort en av mina auktioner bara för att jag skrivit "liknar Fjällräven" i objektsbeskrivningen. Det är ju liksom en anorak, och den ser precis ut som en från det märket. Men det var tydligen förbjudet. Bah. Och den auktionen var liksom uppe i 205 kronor sist jag kollade. Bara att sätta ut den igen... Utan ordet räv då då. Annoying. Måste vara en ny regel, för när jag va inne på att tjacka grejer där för typ ett år sen så stod det så på typ allt.

Sucks

Har precis kommit hem efter att ha tvättat bilen, vart på systemet och storhandlat på Coop. Tvätta bilen var ju kul. Inte. Började med att dammsuga skiten, och det är liksom fortfarande kvar hår från Nikita, mammas och pappas hund som dog för en sisådär 3 år sedan. Omöjligt att få bort. Men sket lite i det eftersom hon som ska ha bilen har hund också. Sen torka hela bilen invändigt, dörrarna och allting. Det gick väl ändå rätt smidigt invändigt, men sen när jag ska actually tvätta själva bilen så funkar inte vattenslangen... Ringer pappa, varpå han säger att den inte funkat på ett tag. Men tack för att du sa det liksom. AHH, vad är problemet i min familj med kommunikation? Så sluta med att jag fick ha en hink med rengöringsmedel och svamp, göra en sida i taget och sen springa ut och in ur huset och fylla på en hink med vatten så jag kunde skölja av den sidan jag precis gjort. Skitproffsigt. Men jag VÄGRAR betala för biltvätt när jag får så lite betalt för bilen som det är. Och jag tänker fan inte tanka den heller. Tankningslampan lyser inte iallafall, men det är fan inte långt ifrån.

Storhandla var också pain in the ass. Kassorna hade krångel så man fick vänta i typ 5 minuter på sitt kvitto... Så fick stå i kö hur länge som helst. Trots att jag har sån där töntig shop express så man INTE ska behöva stå i kö på vägen ut. Skitbra sista upplevelse av att storhandla. Kommer ju inte göra det mer nu på ett tag.

Om 40 minuter ska jag möta mamma på stan. Ska ut och käka middag... Så borde väl försöka fixa iordning mig lite, har skabbiga tvätta-bil kläder på mig. Såg typ ut som en hemlös när jag gick runt inne på Coop. Rätt kul med en hemlös person med Shop Express ändå. Ha.

Tradera auktioner: 862kronor.

Overload

Åh, det här suger så mycket. Som att jag inte hade tillräckligt mycket skit att tänka på redan innan? Rättegången för farsan kommer antagligen inte bli förens efter jag åkt. Så nu ska jag gå runt och oroa mig för det igen. För min syrra har ÄNTLIGEN börjat bli lite mer säker på sig själv, inte mått lika dåligt, faktiskt börja tycka att skolan är rolig (det är typ ett mirakel, jag skojar inte)... Ska farsan liksom komma in i det och bara fucka upp allt igen då? Fy fan. Det är inte rättvist alltså. Hur många gånger kan man liksom fucka upp sina barns liv? Jävligt många tydligen. Jävla fucking idiot jävel. Även om han nu inte gjort det, och han talar sanning, så liksom what the hell? Borde väl veta bättre än att sätta sig i den situationen? Jag blir så trött.

Och jag har så jäkla mycket grejer i huvudet hela tiden. Har minst 2 saker inbokade varenda dag den här veckan. Imorgon MÅSTE jag tvätta bilen, och på kvällen ska jag äta middag med mamma. Vet inte alls hur och när jag ska kunna göra det om det ska regna imorgon också. För på fredag är jag upptagen hela dagen. Ska hämta mitt visum på morgonen, sen träffa en CS-brud och visa henne stan (VARFÖR säger jag ja till sånt för? Jag har fan inte tid.), efter det ska jag träffa S, M, E och lite andra brudar och förbereda kostymer tills på lördag när det är maskerad. På lördag har jag arrangerat ett CS-möte, det första någonsin här (återigen, varför väljer jag att göra det just nu? jag flyttar ju för fasikens), på kvällen är det maskerad. På söndag ska jag ut till mormor och morfar och hjälpa till att röja undan, eftersom de ska sälja sitt hus. På kvällen ska jag lämna över bilen. Så. Det är imorgon eller aldrig. Och det skulle det vara om jag inte hade allt det här planerat också, för pappa (den bra versionen) åker iväg hela helgen, och det är hemma hos honom som jag måste göra det.

Åuh. Jag dör. Hatar att ha såhär mycket planerat. Måndagen får jag antagligen spendera med att förbereda paketen för mina Tradera auktioner. Måste ju försöka ta reda på fraktpriser också... Auktionerna är för övrigt uppe i totalt 768kr. 4 dagar kvar.

Ska sätta ut annonser på soffan och TV:n också. Några kronor borde man få, och dessutom så får den som köper den komma hit och hämta skiten. Min kobra telefon ska jag nog sälja också. Den har legat i en kartong hur länge som helst. Känns som att jag behöver dom pengarna mer än affektionsvärde (som jag inte har).

Märks det att jag försöker koncentrera mig på annat? Märks det att jag har börjat gnissla tänder när jag ska sova och spänna käkmusklerna så jag har helt ont i hela huvudet när jag vaknar?

Trodde väl det.

Oops He Did It Again

Jo. Förklaring till min weirdness då kanske... Träffade farsan igår. Idioten alltså, inte pappa, den snälla(re) versionen. Var på hans flashiga kontor i Älvsjö, gamla massiva ekmöbler och sekelskifts möbler... Kändes verkligen seriöst. Blev förvånad att hans företag var så pass stort ändå. Han jobbar som civilekonom, vilket han för övrigt utbildade sig till medan han satt av sina 10 år i fängelse (ok, 7½ eftersom man sitter 3/4 av utdömt straff). Så. Jag kände mig lite imponerad. Men ändå skeptisk. Liksom, jag vet hur lätt det är att förfalska papper. Jag vet hur jävla lent munläder min farsa har, han kan fan snacka sig in i fort knox om han skulle vilja. Anywho. Sitter och pratar om mina planer och vad som hänt sen sist, och eftersom vi inte setts sen i typ juni i några timmar hos farmor så var det en del... Och då så kryper det fram. Han har vart häktad. IGEN. I 4 veckor. UTAN ATT NÅGON HAR SAGT DET TILL MIG! Liksom... Hallå? Farmor visste. Min bror visste. Dom tyckte inte det var så viktigt eller? Ja tydligen så har han blivit anklagad för grov eko brottslighet, svindleri och grejer. Blev dömd som huvudman i första anhalten, i hovrätten så dömdes han till medhjälp och nu så väntat han på att HD ska ta upp fallet. SJÄLVKLART är han oskyldig enligt honom själv. Han har ju aldrig gjort nånting. Såklart. Nu denna gången så är det ju endast för att han redan har suttit en gång, och att de dömer honom på gamla meriter. Bah. Whatever säger jag. Litar inte ens 1% på den mannen alltså. Människan är ju mytoman, så han tror ju säkert själv att han är oskyldig även denna gången. Jag är dock inte alls övertygad.

Igår kändes det inte så farligt. Jag trodde nog till och med på honom. Så jag gick och hängde med mina kompisar i Stockholm, sov hemma hos M, åkte hem i morse, gick och fikade med min gamla sambo från universitetsstudierna i Norrland, kom hem, städade lite.... Och sen; PANG! Deprimerad beyond belief. Jävla ap helvete as farsa. Kan han bara sluta förstöra mitt liv?

I Feel Weird



Typ weird som den här videon.

P-stav?

Någon som använder p-stav som läser? Eller som har testat det? Jag funderar på att införskaffa mig en sådan nu när jag åker ner. Slippa ha mens i 3 år verkar ju grymt bra. Annars är det alltid such a pain in the ass att hålla på med tamponger och grejer i våtdräkt. Dessutom är det tydligen dyrt att köpa där nere. Verkar bara som ett smart alternativ. Undrar hur lång tid det tar innan man får en om man beställer tid... Och undrar om man bara kan ringa och säga att man vill ha en, eller om de ska göra "en utredning" först. Hmmmm.

Misslyckad Dag

Jajemen, det var en scam. Kollade upp direkt efter och skickade också brev till Tradera. Tur att jag inte är totalt pengakåt... 800 spänn för ett par skor som jag köpte för 450 skulle ju vara sweet. Förresten, tips till dom som har storlek 38 eller mindre, köp sneakers på barnavdelningen! Mycket billigare... Moaha.

Gick upp tidigt idag. Fan vad jobbigt det är. Känns som att jag ska avlida varje gång. Vaknade av att jag fick sms av N, hon fråga om jag ville hänga, och jag fråga om hon ville hänga med till Thailändska ambassaden. Det ville hon. Så fick iallafall sällskap upp dit. Men shit vad fel jag tolkade kartan som fanns på deras hemsida. Stod liksom J som i Järnväg precis brevid, så hoppade av i Karlberg vilket var HELT totalt fel. Irrade dock runt där i typ 30 minuter innan vi insåg att det var på helt andra sidan av Östermalm ön. Jag hänger ju aldrig där, så är helt lost. Hittade till slut, tog oss typ 75 minuter, eftersom vi tog fel tunnelbana också. Jag var nog en aningen virrig. Är ju det redan från början, plus att jag hade sovit lite, och inte ätit eller druckit nåt på hela dan. Kom dit 11.15, de stänger 12. Fick vänta typ en halvtimme tills det var min tur, och då så säger dom att dom måste ha en kopia på min flygbiljett/konfirmation... Ehhh. Det hade inte jag med mig. Och jag som trodde att jag verkligen lusläst på deras hemsida. Såg dock nu när jag kom hem att det stod där. Liksom hur i helvete kunde jag missa det? Så fruktansvärt irriterad på mig själv... Åkte liksom dit helt i onödan. Och värsta är att jag måste dit igen imorgon. Och på fredag för att hämta ut mitt visa. Jippie, så kul man kan ha här i livet. Men, som min pappa brukar säga, är huvudet dumt får kroppen lida. Bwaha.

Hade det åtminstone rätt trevligt med N, har inte träffat henne på aslänge verkligen. Hon ville att jag skulle komma och hänga hemma hos henne idag, men då kommer hennes unge vara där. Visserligen är det en gullig unge, men jag pallar fan inte med barn alltså. Så jäkla uppmärksamhetskåta och irriterande, snoriga och jävliga. Uäh. Får försöka smyga mig ur det på nåt sätt. Eller åka dit och plikta av lite tid och sen åka hem igen. Iförsej så kanske N kan klippa mig. Det skulle vara sweet. Egentligen skulle S göra det, men hon verkar ju ha försvunnit från jordens yta.

Status på Tradera: 18 sålda auktioner, total summa 495kr

Tradera Scam?

Fick precis ett lite udda mail... Har ett par sneakers ute på auktion som jag typ aldrig använt, de har redan säljande bud på sig (bara 55 kronor än så länge), men nu så fick jag ett erbjudande från en snubbe som vill köpa dem för 800 spänn plus frakt. Mailet var långt och på engelska, och han ville betala via paypal. Dessutom har han aldrig skrivit sneakers någonstans, utan det står bara att han är villig att betala "for the item", och att han är i desperat behov av "the item". Låter skumt va? Fattar bara inte hur man ska kunna fuska till sig saker genom paypal, trodde det var det säkraste sättet att betala för grejer via nätet.... Hmm. Något som hört nåt om sånt här?

Organisera?

Jag har faktiskt gjort det jag skulle i helgen! Okey, inte städat bilen, men det har ju vart skitväder, så det var inte så mycket att göra åt. Har fyllt i min visa ansökan enligt konstens alla regler, bokat hostel första natten i Phuket bara så att jag får en giltlig adress att fylla i visa papper med, tagit ett fult passfoto (varför VARFÖR ser man alltid helt hemsk ut på dem?), så nu är jag redo inför imorgon bitti. Ser inte fram emot att behöve gå upp klockan 8.30, men vad gör man? Behöver nog göra det på tisdag också, för jag måste städa bilen innan pappa åker till jobbet om jag ska göra det ute hos honom. 

Har fått bilen såld nu också! Wihoo! För lite mindre pengar än jag räknat med visserligen... Men den är rätt crappy alltså. Ska klaga till farsan, för det känns faktiskt som att han lurat mig. Den är ju i exakt samma skick nu som den var när jag köpte den av honom, har knappt kört något alls med den. Och nu får jag sälja den för 5000 mindre än jag köpte den för. Dålig stil tycker jag. 

Anywho. Jag känner mig så konstig. Det känns som jag har så mycket att göra, men samtidigt så har jag typ inga planer. Blir assvårt när någon frågar om vi ska hänga. För jag vet att jag har asmycket att ta tag i, men samtidigt är jag inte riktigt säker på vad det är. Förvirrad är nog rätta ordet. Borde skaffa nån slags kalender. Men skulle säkert glömma bort att skriva upp saker däri ändå. Moaha.

Status på Tradera: 17 auktioner med säljande bud, total summa 461kronor

....

iChat?

Bwahaha!

Okey, några timmar har gått och jag har redan fått säljande bud på 9 auktioner, och summan är nu REDAN uppe i 131kronor. Istället för 9 kronor som var utgångspriset alltså. 

Woptidoo!

Tradera, Wiee

Uääh. Usch. Jag har fixat med auktioner hela dagen... Tagit bilder, gjort ihopklipp i photoshop så många bilder blir till en, skrivit annonstexter och ahhh... Jag dör. Alla auktioner har jag 1 krona som utgångspris, men förhoppningsvis så kommer de ju att bli bjudna på och därmed trissa upp priset. Har redan säljande bud på 5 auktioner. Av 28 stycken. De ska var ute tills nästa söndag så jag har förhoppningar på att tjäna lite cash iallafall. Wohoo. Och i värsta fall så blir jag iallafall av med skiten. För en krona måste ju nån va beredd på att betala.

Tänker inte länka till mina auktioner här, för att
  1. Inte tillräckligt med folk som läser detta för att nån av er skulle vilja köpa nåt ändå
  2. Jag har satt på mig mycket av kläderna i försäljningssyfte. Inklusive kjolar. Och det vill jag icket att ni ska se.
Har iallafall lagt ut det som jag har haft i min lilla (stora) plastsäck i köket. Ska försöka gå igenom resten av min garderob och försöka rensa ut lite till som jag kan sälja. Men det beror lite på hur bra dessa auktionerna går, om jag tycker det är värt det eller inte. Annars ger jag nog bara bort det till välgörenhet.

Thai Thai

Har köpt en Thai phrase and word book också förresten. Verkar assvårt... Men jag ska försöka lära mig liiite iallafall innan jag drar. Tjipp Tjipp.

Ces't une petite fille.

Såu, nu har fransosen både anlänt och åkt hem. Hämtade henne från flygplatsen och lämnade henne också, vilket innebär att jag använt min bil mer än på flera månader på bara ett par dagar. Pissigast var det när jag lämna henne, för det var asmycket bilköer, det tog 3 timmar att åka fram och tillbaka till Arlanda. Kul. Inte. 

Iallafall. Jag lekte tour guide till henne i Stockholm i tisdags, gick runt hela stan och särskilt söder förstås. Finns ju verkligen så mycket fina utsiktsplatser och så där. Efter så gick vi hem till A och käkade ost och kex, fransosen fick träffa A:s pojkvän som också är från Paris, och fick prata lite franska med han. De är för övrigt aslika varann... Lätt att de skulle kunna vara syskon. Igår så hade jag Sverige dag med henne, och vi käkade glass vid maren, gjorde köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt, gick till systembolaget, och så gick vi till klubb kattis på kvällen. Var aslite folk där och rätt så trist, så stannade inte särskilt länge. Det sämsta var att tunnelbanan hade slutat gå precis när vi kom dit, så fick ta taxi hem... Vilket iförsej hon betalade. Jag försökte att betala halva, men det var omöjligt. Fast å andra sidan så är hon ju värsta hot shot i sitt yrke, så tror nog att hon hade råd... Men känns ändå alltid dumt att ta emot saker sådär. Hmm. Gillade att ha henne här, hon va en cool brutta. Och så fick jag chans att öva lite på min franska också. Haha. Imponerande många ord jag kom ihåg ändå. Lära henne svenska gick lite trögare, 1-5 var tydligen mycket svårt att komma ihåg. 

Hon verkade nöjd med sin minisemester iallafall... Så det var ju bra. Nu måste jag däremot börja ta tag i mitt eget liv. Började lite smått idag med att låta min mammas kompis provköra bilen. Förmodligen vill hon ha den. Det skulle vara sweet, slippa sätta ut annonser och sådär. Imorrn tänkte jag börja fota allt som jag ska sälja, och om jag hinner sätta ut grejerna på Tradera. I helgen måste jag fixa resten som jag inte hinner imorrn, städa bilen ordentligt och tvätta den utvändigt, ta passfoto för mitt visa. Måndag tänkte jag gå upp tidigt och åka till Thailändska ambassaden och fixa det. 

Shit. Tiden bara rusar iväg nu... Galet. Insane. Om PRICK 4 veckor åker jag. Det är en torsdag... Jag dör. Ihh. Måste försöka organisera nån slags avskedsmiddag också för familjen och sånt. Uäh. Too much to think about. Men. Fixa det där först som jag skrev... Borde göra en lista actually. 

AHHHH!

EN MÅNAD KVAR TILLS JAG FLYTTAR! SICK I TELL YOU, SICK!

Random Tankar...

Såg precis ett inslag på nyheterna om stormen, och tydligen så är faran mer eller mindre över. Phew säger jag bara!

Snart ska jag iväg och hämta fransyskan på Arlanda. Eller snart, typ om 2½ timme. Hennes plan kom in så sent så tyckte det var smartast att hämta henne, annars skulle hon typ få ta nattbussen ut hit eller nåt... Men hon får betala bensinpengar, så snäll är jag inte att jag dels kör och dessutom betalar för det.

Börjar tycka att det känns lite konstigt hela grejen nu. Liksom, men couchsurfing är det ju en grej. Men det här är nånting helt annat. Hmm. Vet liksom inte riktigt vad jag ska vänta mig. Dessutom så kommer hon snacka med fransk dialekt, så kommer säkerligen ha kommunikationsproblem.

Har städat hemma idag. Kom på att jag gjort det ordentligt en enda gång sen jag flyttade in... haha. Så nu blev det dammsuga, dammtorka, torka golv, rensa garderob, städa badrum, köket osv... Tog ett litet tag. Men nu så luktar det ajax minsann. Visserligen så tycker jag nästan att det är lite pinsamt när man får hem folk och det luktar nystädat. Vill liksom att det ska se städat ut, men att det alltid är så.... Men det är det ju inte så skulle ju vara en lögn förstås. Ha. Mjaja.

Har börjat lyssna på lite musik som jag haft länge på datorn, men som jag inte tagit mig för att lyssna på innan. Bland annat Modest Mouse, Mountain Goats och Blonde Redhead. Gillar dem allihop! Fattar inte varför jag inte lyssnat innan. Men det är förstås lättare att bara slänga på nåt som man vet vad det är, man får ju favoriter liksom. Men har börjat tröttna lite på en del grejer. Lyssnat för mycket, måste ta en paus.

Ska nog ta ett bad nu. Upptäckte igår att man faktiskt kan kolla på film på min macbook medans jag ligger i badkaret! Hur lyxigt är inte det? Bwaha.

TröjLös Tack


Fan vad jag önskar att jag var kille ibland. Det verkar så mycket enklare på alla sätt. Dessutom kan de gå runt utan kläder på överkroppen utan att det höjs några ögonbryn. Framförallt är det detta faktum som jag är efter. Liksom, en del snubbar har större bröst än jag har (man boobs någon?), men de kan springa runt utan tröja hur som helst. Orättvist. Jag gillar att gå runt hemma i bara mössa och mjukisbrallor. Skulle precis gå ut i trappen och slänga sopor och kom på mig själv i sista sekunden att det inte gick utan att ta på mig tröja. ANNOYING! Så sket i att slänga sopor. Så nu får jag sitta här i en sopstinkande lägenhet på grund av samhällsregler jag inte vill vara med på. Okey. Jag överdrev lite, soporna är fortfarande under diskhon, men ändå! Damn it.












....