Kontakter

Sitter och är lite smått hög på Singaporianska(?) droger. Eller, han påstod att det bara var aspirin, men man vet ju aldrig. Två stycken feta sådana tabletter, och en gigantisk c-vitamin tablett. Har haft huvudvärk hela dagen, och först nu börjar den gå över. Jag gillar hans droger. Ha!

För övrigt så är dom jättetrevliga, de små singaporianska (alltså, vad blir plural på singapore egentligen?) männskorna. I like them. De är lite sådär... trashiga på ett hippt sätt. Lite utstuderat liksom. Lite åt indie hållet. Jag tycker sånt är snyggt och roligt samtidigt som det är lite irriterande. Känns så främmande för mig att vara så utstuderad i sin stil, jag sätter mest bara på mig det jag hittar i garderoben. De är jättegulliga i sättet också, och det är grymt att de båda bor i Singapore eftersom jag antagligen kommer åka dit både en och två gånger under mina visa-runs var 60:e dag i Thailand. Bra med kontakter.. wihoo. Om nån vecka kommer en kille från Malaysia också, vilket är bra eftersom det är nära till Thailand också. Wooptidoo.

Nåt annat som är wooptidoo är att jag fick min Macbook idag. Den är nästan lite för fin och ny, vågar knappt peta på den. Haha, patetiskt, eftersom den kommer bli skrapad och så vidare förr eller senare. Men just nu så är den min precious, ska försöka hålla den tjusig så länge som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback