FotRelaterat

Huvudvärken och illamåendet är borta idag. Skönt! Har tagit tag i massa saker som jag skjutit upp. Är så satans lat med vissa saker... Jag har inte orkat leta fram min nagelklippare sen jag kom hem från Thailand till exempel. Så det gjorde jag idag. Ja. Det är min definition på att ta tag i saker. Ha ha! Shit vad är det för fel på mig? Men jag är glad över att ha nyklippta naglar nu. Tur att man är lättunderhålld. 

Har vart ute på promenad idag. Första gången på två dagar som jag satte foten utanför dörren. Jag vet att det vart sjukt fint väder och allting, men det där med sol känns inte så lockande just nu. Vill mycket hellre sitta inne och pula med datorn eller kolla på TV. Igår kunde jag dessutom inte göra nånting, mådde så jäkla kasst. En annan anledning är att mina fötter är helt avvanda från att gå med skor. Får skavsår och blåmärken på fötterna av alla mina skor. På olika ställen av de olika skorna. Ett par på lilltårna, det andra paret ger skavsår på hälen och det tredje paret ger mig blåmärken ovanpå foten. Kul. Har ju gått i flip flops i 7 månader så kanske inte så konstigt, men trodde ändå att det skulle ta längre tid att avvänja fötter från skor. Thailändare har ju världens bredaste tår typ, tror det är för att de aldrig har skor på sig. Eller, nu säger jag thailändare som en hel grupp, men så var det på Phi Phi iallafall. Bangkok är nog annorlunda.

Har vart skitsugen på kanelbullar ända sen jag kom hem, har köpt en hel del på diverse affärer och caféer, men det blir ju dyrt i längden, så jag har bestämt mig för att baka en massa själv! Åh, kommer bli så satans gott. Fast det blir ju aldrig samma sak när man gör själv... Typiskt.

Jag Vill Ha Kisse

Börjar känna mig mer hemma i lägenheten nu. Förut kändes det mer som att vi var inneboende, men sen de var borta ett par dagar så fick vi liksom lite tid att bo in oss. Har städat och fått någorlunda ordning på vårat rum också, så det hjälpte nog till också. Tror de märkte att stämningen har ändrats, att makten över lägenheten liksom förskjutits, för de beter sig lite annorlunda... H's brorsa och hans tjej alltså. Vill ju att det ska funka att vi bor ihop, men jag tror att det måste fixa sig med rangordning och grejer innan det funkar helt ut. Nu snackar jag om oss som djur, tror jag kollat för mycket på Animal Planet. Ha! Det är ju min favoritkanal ever. Särskilt Animal Cops. Jag är ju så galet blödig nu för tiden också, så jag börjar ju nästan grina bara jag ser en liten söt kattunge på TV. 

Nu kom jag ifrån ämnet lite (som vanligt). Men iallafall. Tror det kan lösa sig med lägenheten. Som det verkar nu så tror jag att H's brorsa kommer flytta ut i September och då flyttar istället H's syrra in. Hon är urgullig och verkar lugn och... nu låter detta elakt, men undergiven ville jag skriva. Men det måste nästan vara så om man ska bo ihop. En måste vara lite undergiven, om båda är starka blir det bara en massa tjafs. Och nej, jag kommer inte utnyttja det faktumet. Hoppas jag. Egentligen handlar det nog mer om att jag trivs bättre med A (som H's syrra kallas from now on) än med H's brorsa (M). Hon var hur gullig som helst och välkomnande och pratig. M sa typ knappt hej och verkar vilja undvika oss så mycket som möjligt. Dessutom verkar H och M ha lite unresolved issues som de inte vill prata om, och det blir ju lite dålig stämning då liksom. Mjaja. Det löser sig nog.

Förresten så vill jag ha katt igen. Jag saknar det! Hade ju Kito, den lilla katten i shopen när jag bodde på Phi Phi. Och så Marsei och Serlot innan såklart. Sitter och kollar på Blocket efter kissar. Men det är nog inte så bra idé egentligen, inte förens vi har löst allt med boende och så vidare. Sen skulle jag helst vilja ha tillbaka Marsei och Serlot. Har funderat på att höra av mig till kvinnan som jag gav bort dem till... Men vet inte om det är så snällt. Men jag saknar dem ju! Åuh. Typiskt. Får man göra det? Finns det regler för sådant? Jag har ju ändå haft dem längre än hon... Hmm.

Ska snart iväg till min moster, min guddotter fyller år så ska fira med kalas. Hela 5 år blir hon minsann. H ska följa med. Tycker lite synd om honom, min släkt är ju så enorm. Så många som måste träffas. Men försöker ta några i taget. Idag blir det två mostrar och fem kusiner som blir nya. Har ju redan träffat mamma och min bror, som också kommer vara där.

Svensson Livet Närmar Sig

Igår hade vi våran första middagsbjudning i lägenheten. H's brorsa var på landet så vi hade lägenheten all to ourselfs. Egentligen skulle bara brorsan (min) och hans tjej komma, men N lyckades på något sätt bjuda in sig själv och hennes snubbe också. Visserligen så är ju N av mina bästa vänner, och brorsan och N är också polare, så det var ju inga problem så. Det är bara det att N tar så satans mycket plats. Hann typ inte snacka nånting alls med min bror. Han märkte det också och skickade ett tack sms efteråt där han påpekade just det faktumet och att han ville ses bara vi fyra någon dag inte alltför långt fram. 

Men vi hade trevligt. Käkade tacos (för första gången på hmm... 8 månader ungefär), jag hade bakat muffins till efterrätt, sen spelade vi sällskapsspel som jag hade hittat i bakskåpet. Det hette Lika Par Leka Bäst. Jag vet. Oerhört... par-aktigt beteende! Men vafan. Inte jag som köpte spelet, och vi var ju tvugna att testa! N och hennes kille förlorade varje gång, trots att de vart tillsammans längst. Men de är ju å andra sidan oerhört omaka egentligen. Jag och H vann en gång, och brorsan och hans tjej den andra gången. N satt mest och tjafsa med hennes snubbe om att han svara fel på allting, och det inte alls var så som han svarat. Tror det blev nära skillsmässa där... Ha ha. Fast tror iförsej att det är lite så som deras förhållande fungerar. Hm. Jaja.

Idag måste jag åka till HM eller liknande och köpa present till min guddotter som fyller år. Ska dit imorgon på kalas. 5 år tror jag hon fyller. Hon har verkligen ALLT, så det blir svårt att köpa något. Men kläder funkar väl alltid I guess. Ska kolla om de har några långa linnen också, till mig själv alltså. Thailand tvätt har typ förstört alla kläder jag har. Krympt och missfärgat. Funkar väl om man är i ett u-land (bwhaha) men i Sverige ser man lätt ut som en uteliggare om man bär sådant på kroppen.

Ska även försöka få tag på A. Nu bor vi nästan grannar, men har inte setts en enda gång sen jag kom hem. Kan iförsej bero på att hon vart i Taiwan de senaste 10 dagarna och kom hem i.... förrgår. Men iallafall! Jag vill träffa'na! H har redan smitit iväg till sin polare för att spela nåt krigsspel. Bläu. Fast om jag skulle få välja skulle jag nog helst ha suttit hemma och spelat tv-spel hela dagen också. Ha!

Aj

Har haft sjukt ont i huvudet idag. Migrän typ... Går inte att göra någonting. Har blivit lite bättre nu, men är illamående och har svårt att äta och eftersom jag inte äter så får jag ännu mer ont i huvudet. Ond cirkel... Bläu.

Har bara vart hemma hela dagen, H har vart och träffat kompisar och sina föräldrar. Orkar inte göra någonting. Ha. Knappt skriva heller. Eller nä, jag orkar inte skriva heller.

Älska SL

Inlägget skrevs igår kväll, men det fuckade sig och såg bara helt vitt ut i bloggen, så fixar igen... Texten är fortfarande för stor och skit... Fattar nada. Men skit samma då.

 

Kom precis hem efter att ha vart hemma hos N och hennes familj. Planen var att vi skulle åka hem tidigt eftersom det blivit så satans sent varenda gång vi vart och hälsat på någon på sista tiden. Det startade bra, vi sa hej då klockan 20.15 så att vi skulle hinna med tåget som gick 20.32. Kom ner till stationen i tid efter en rask promenad, men upptäcker då att tåget blivit inställt. Jomen oj så skoj. Men vi tar det med ro och jag passar på att ge H en liten snabb tour av Slöddertälje. Kommer tillbaka till stationen i lagom tid till nästa tåg 21.02. Men då annonserar de att det visst blivit försenat och ska ankomma cirka fem minuter sent. De fem minuterna blev snart 10-15 minuter. Och efter en kvart så sa de inget mer, tåget kom bara inte. Klockan 21.25 skulle tåget som skulle gå 21.32 ankomma till stationen, men då annonserar de att även detta tåg är försenat. AAAHHHH! Jag ville seriöst döda någon. Och den enda som var i närheten var stackars H som jag tog ut min vrede på. Ville typ kasta hans iPhone i marken, eftersom han inte tycktes lida särskilt av förseningarna då hans mobil underhöll honom alldeles ypperligt. Jag gjorde det dock inte, men varnade honom genom att säga det, så han la undan den ett tag. Ha. Stackarn. 

 

Iallafall. Tågjäveln kom 21.35, men det tog inte slut där. Vi var även tvugna att byta tåg "på grund av vandalism" i Tumba. Kom fram 1 timme och 20 minuter senare än vad vi borde ha gjort, och således inte alls tidigt som planerat. Dessutom fick vi vänta 7 minuter på 4:an. Tjokoko vad skoj man kan ha en måndagskväll.

 

Middagen var trevlig iallafall, trots uppmärksamhetskåta barnet. Fick köttbullar tillverkade efter min farmors recept och jag fick tvinga mig själv att sluta äta... Ha ha. Skulle nog kunnat äta upp varenda en om jag hade gjort dem själv och inte känt av någon slags etikett press.

 

Förresten är jag lite sur för att alla bloggar som jag läser har mer eller mindre slutat blogga. Vad är det för stil liksom? Jag försöker hitta nya, men det går... sådär. Inte alls faktiskt. Okey, jag kanske inte har något att säga till om. Har ju inte vart världens bloggmästare senaste halvåret, men det var av legitima skäl tycker jag. Och dessutom blogga jag ju nästan på resdagboken.

 

Mjaja. Nog med gnäll för idag. Ska sova och imorrn tror jag det blir fika med N (igen) och eventuellt IKEA där vi ska kolla efter en rumsavdelare så vi kan få sova ifred när våra kära lägenhetskamrater ska in och duscha.


Speed Dating

Uääh. Jag är så satans trött hela jäkla tiden. Vill ta tupplur och helst gå och lägga mig senast 10 på kvällen. Håller på att bli pensionär eller något. Kul liv. Hoppas det går över.

Idag har jag vart och träffat H's föräldrar. Jag brukar inte vara någon hit hos föräldrar, vet inte riktigt varför. Antagligen för att jag inte är lika mycket människoälskare som deras ex har varit eller något. Orkar typ inte vara trevlig. Eller, jag är ju trevlig, men jag smörar inte. Och om jag inte har nåt att säga så säger jag inget. Tror det gick OK idag iallafall. Mest H som snackade... Ha ha. Innan den träffen så fick jag käka brunch med H's bästa vän och hans flickvän också. Så mycket nya bekantskaper idag. De verkade trevliga, om än en aning snobbiga. Bland hans hobbys fanns bland annat att samla cigarrer (på riktigt, i någon särskild låda) och att pröva en ny champagne varje vecka... Ehm.. Lite weird. Men ingen kan ju vara perfekt. Förutom jag såklart. Moahaha.

Imorgon blir det middag hemma hos Familjen N. H har ju träffat henne förut, så det är lugnt. Däremot har han inte träffat hennes dotter och snubbe. Men de är så snackiga av sig så det funkar nog alldeles utmärkt. 

Har blivit sjukt mycket middagar hemma hos folk, fikat hit och dit och gått en massa promenader denna veckan. Många att träffa helt enkelt. Men tror det lugnar ner sig. Känns som folk är så hetsiga, liksom, spela roll om det tar två extra dagar tills ni får träffa mig, jag har vart borta i 7 månader. Och jag kommer inte sticka iväg inom överskådlig framtid heller. Men ja. Får väl ta det som en komplimang eller nåt.

För övrigt ska jag börja jobba på cykelaffären igen. Jo. Jag vet att jag SVOR på att aldrig mer jobba där. MEN! Det är faktiskt bara i tre månader. Och jag får löneförhöjning. Och det ger mig tid att leta och fixa inför hösten. Så jag mår inte alltför dåligt. Det är bara en kort begränsad tid, så jag får stå ut helt enkelt. Jag kan jobbet och det kommer antagligen gå rätt fort eftersom det kommer vara så mycket att göra.

Som sagt. Saker förändras, och då får man ändra planer helt enkelt.

Sverjie

Så. Jag är tillbaka och kommer antagligen börja skriva här mycket mer igen. Kom hem för mindre än en vecka sen, och det har vart fullt upp. Man ska träffa alla, fixa en massa saker och samtidigt försöka komma i fas med sovandet och allt. Kul, men samtidigt väldigt jobbigt.

Det mest grundläggande har fixat sig iallafall. Tvungen att skaffa ny mobil, och därmed också nytt nummer. Vi har någonstans att bo, på Södermalm för att vara exakt. Det kunde vart sämre, men det kunde vart bättre också då vi just nu bor med H's brorsa och hans tjej. Visserligen är lägenheten en stor trea, som är snorbillig, men det blir alltid lite problematiskt förr eller senare när man bor ihop med en massa människor.

Pallar inte skriva så mycket just nu, ville egentligen bara komma igång med bloggen igen. Känns som att det finns en risk att det inte blir av annars nämligen. Ha.

Men ni får glo på en video jag gjort från all dykning som jag höll på med där nere i Thailand. Tog mest bilder, vilket jag ångrar lite i efterhand, men what can you do? Den här får representera iallafall. He he. (Och det är musik i videon, så ni vet)