Färdigflyttad. För Den Här Gången.

Wohoo. 12 timmar av städande, icket något att rekommendera till någon. FY FAN säger jag bara. Kändes något hopplöst när jag städat i 4 timmar och knappt blivit klar med köket. Känns som att när man väl börjar städa så blir det bara mer och mer hela tiden, inte tvärtom som jag tycker att det borde vara. Hoppas att han som flyttar in blir nöjd med min städning. Borde han fan bli. Förhoppningsvis så kommer han flytta själv också, inte dra med sig sin morsa eller nåt. Tror inte att en 20-årig snubbe bryr sig så jättemycket om petitesser, men en del kan ju vara riktigt nazi med det där. Vet inte vad hon ska klaga på iförsej. Har nog aldrig städat sådär noga någonsin annars.

Har dödat 4 feta spindlar idag, så om det regnar imorrn så är det mitt fel. Fattar inte vart dom kommer ifrån. Är det något som kommer bli skönt att slippa så är det just dom. Aldrig vart med om nåt liknande i någon annan lägenhet.

Undrar hur mycket jag har slängt under de här 2 dagarna. Fyllde nästan upp soprummet helt by myself. Tur att jag flyttar så de inte kan klaga på mig. Bwahaha. Fast jag har faktiskt gett bort det mesta. Känns bättre än att slänga saker tycker jag. Finska tanten sa till och med att hon skulle komma förbi på jobbet och ge mig pengar för alla saker hon fått. Ha! Sjukt bra jue. Får se om det är 10 spänn, men det är ändå bättre än inget, PLUS att jag slapp köra skiten till nåt annat ställe. Så sjukt glad att hon bodde i mitt hus. Vette fan om jag hade hunnit med allt annars.

Sjuk träningsvärk jag kommer ha imorrn. Hade redan ont idag, så imorrn lär det ju bli sju resor värre. Åuh. Ser icket fram emot det. Vad jag däremot ser jävligt mycket fram emot är alla stålar som kommer trilla in på kontot imorgon. Wooptidoo.

Nu ska jag fortsätta fixa i denna lägenheten, känns som att det aldrig tar slut detta fixande och flyttande. Blä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback