Bye Bye Qruiser

Precis avslutat mitt medlemsskap på qruiser. Känns som en oerhört stor lättnad, hatar verkligen det där stället. Bara fyllt med antingen perversa idioter eller uppmärksamhetskåta brudar med självkänsloproblem av massiva proportioner. Vill inte ha något att göra med nåndera. Har msn och telefon, det räcker för att hålla kontakten med de få vettiga människor som jag träffat där inne. Vissa ligger dock på blockera, eftersom de faller under kategori nummer 2. Så är jag aldrig online så vet du varför.

27 Nedrans År

Födelsedagen är över och nu är jag officiellt 27 år gammal. Känns helt sjukt, det var liksom 10 år sedan jag var 17, och det känns inte som att det var allt för länge sedan. Det är läskigt att märka såna där konstiga åldersrelaterade saker, såsom grå hårstrån i luggen, lite djupare rynkor kring ögonen och de där rynkorna i pannan vill inte riktigt försvinna nånsin. Typiskt mig att grimasera så jäkla mycket hela tiden, får skylla mig själv. Iförsej så har jag alltid haft annat pigment i lugg-håret än i resten, typ mörkare, och jag fick grå hårstrån där redan när jag var typ 20. Men iallafall.

Iförsej är det inte såna saker som stör mig med att bli äldre. Det är alla krav och förväntningar som gör det jobbigt. Att man ska ha fixat vissa saker i en viss ålder. Typ veta vart man är på väg åtminstone. Det vet inte jag, och det gör att jag nästan känner mig ovärdig att vara 27, som att jag är en besvikelse för alla andra 27-åringar runt om i världen. Som vanligt tänker jag för mycket och lägger ord i andras munnar om vad de tycker och inte tycker. Men hey, thats what I do best! Finns det inga jobb som går ut på det? Då ska jag plugga till det i så fall. Tips?

Oldie

Fyller år idag, it sucks big time. Som om det inte räckte med att man blir äldre, man ska fira det och vara glad också... Fixa 100 miljarder saker. Har vart fullt upp sen jag gick upp i morse, var tvungen att åka till affären igen eftersom mjölet tog slut igår när jag bakade muffins. Fick köpa mer mjöl och läsk, eftersom några kanske inte vill ha kaffe/te. Sen baka jag kladdkaka, har sprungit runt och städat (igen), gjort mig av med gamla TV:n, och så måste jag försöka ta tag i att fixa iordning mig själv också, och eventuellt hinna äta något också, eftersom att bara trycka i sig muffins och kladdkaka kan orsaka uppror i min mage...

Hela veckan har typ vart en enda lång förberedelse för idag. Känns inte riktigt värt.

IdiotParad

Jag blir fan hjärndöd av att jobba här. Iallafall på vintern. Finns inget att göra, har vart inne 4 pers på hela dan idag, varav den sista gick runt och såg förvirrad ut, och när jag frågade om han letade efter nåt särskilt så fråga han om vi inte hade några "vanliga" cyklar. Frågade vad han menade och då sa han att "ja ni har ju bara dyra cyklar, har ni inget under 2000". Idiot. Gå till Coop.

Igår var det en annan idiot som var inne i 1½ timme (observera att jag inte överdriver) och snackade om sin fula cykel som han köpt på cykelringen. Frågade 100 miljarder saker och sen när han inte hade nåt mer att säga så upprepade han allting. Jag bara kände hur mitt tålamod och mina hjärnceller bara dog. He sucked the lifeforce out of me.

Som sagt. Jag förstår mig inte på människor.

Bara För Att Det Var 100 År Sen

Liksom listor. Brukade vara helt beroende av dem. Lite nostalgi blir det nu allt.


1)VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? Skulle precis fylla 17 år, gick på gymnasiet, hängde med ett killgäng och Nina, skejtade och tyckte jag var cool. Var en rätt happy camper på den tiden.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN? Hade min uppkörning och klarade den! Annars typ samma som nu, samma jobb, bostad och vänner.
3) FEM SNASK DU GILLAR: Kinapuffar, Salt&Blandat, Lakrisal, Hockeypulver och CocaCola
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: Jag är ett freak och lär mig texten på typ 2 lyssningar på en låt.
5) VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: Resa, köpa ett hus, jobba max halvtid, göra värsta grymma stora tatueringen och eventuellt skaffa hus utomlands också.
6) TRE DÅLIGA VANOR: Överanalyserar allt, pillar för mycket på min näsring, skjuter upp saker.
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: Spela WoW (haha, tragiskt att det är det första), klättra, kolla på film, hänga med nära och kära, gå på picknick.
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA: Crocs! Bombarjacka, stråhatt, stilettklackade skor, trenchcoat.
9) FYRA FAVORITSAKER: Datorn, bilen, sängen, badkaret.
10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN: Ross, Rachel, Phoebe, Joey och Monica. Erkänn att det skulle vara kul att SE dem göra det. Moaha.

Psycho Me

Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kunde inte sova på typ hela natten, bara låg i någon slags halvdvala. Grubblade på allt och inget, fick ångest för att jag aldrig kan bestämma mig för något, för att jag inte förstår mig på hur andra människor funkar och för att jag knappt förstår hur jag själv fungerar. Jag är så bra på att ljuga för mig själv att jag inte vet längre om det jag tycker just nu egentligen är det jag tycker eller om det bara är jag själv som bestämt att det nog är bäst att tycka på det här sättet men att jag egentligen inte alls tycker så. Förvirrande? Ja. Ifrågasätter allt. Lurar jag mig själv? Jag vet inte. Om jag gör det så är det ju jag som är den största suckern i världshistorien, och det som suger mest med det är att jag inte har nån annan att skylla på än mig själv.

Behöver verkligen sova. När jag är trött så spinner mina tankar iväg i helt sjuka banor och då blir det bara en nedåtgående spiral, eftersom jag inte kan sova på grund av alla sjuka tankar.

Blir ingen fest/middag på lördag. Pallar inte. Det gör mig lite lugnare, då har jag hela lördagen på mig att baka och förbereda inför söndagen. Om det kommer någon vill säga. Det är ett litet fåtal som sagt att de kommer, de flesta har sagt att de kanske kommer... Om alla dyker upp blir det trångt, om ingen gör det blir det pinsamt och jag får helt plötsligt väldigt mycket muffins och kladdkaka för mig själv.

Cliiin

Fy satan vad jag HATAR att städa. Det tar alltid så damn lång tid när jag gör det. Blir alltid en lavineffekt, börjar med något litet som att plocka undan lite kläder, och vips så står jag och rensar ur garderoben, går ner med vissa grejer i källaren, slänger annat (en hel IKEA kasse med kläder). Rensa ut skor, gå ner i källaren igen, packa upp gamla resväskor (hitta massa kläder som jag undrat vart de tagit vägen) organisera gamla kartonger till moderkort, grafikkort, digitalkamera osv, gå ner i källaren. Sen råkade jag börja rensa i alla andra lådor. Sluta med att jag slängde 6 kassar med skräp som bara legat och tagit upp plats i lådorna... Bra där. Skulle säkert kunnat göra mer om jag öppnat min byrå i hallen, men även jag har en gräns. Garderoben och köket får räcka. Sen blev det vanlig städning, dvs dammtorka, dammsuga, torka golv. Dammsuga tar verkligen en evighet vilket är konstigt eftersom jag bor så litet, men det är så mycket hår från katterna, och jag måste dammsuga mattan 300ggr för att den ska bli ren, och soffan med sina 7 kuddar (som måste dammsugas för sig) tar ju sin tid också. Sen dammsuga sängen. Stolssitsarna. Och så golven då förstås. Jag har hållt på sen klockan 5 idag.Typ 7 timmar. Im beat. Men nu är det satans fint iallafall! Hawiee. Hoppas det håller i sig tills på söndag. Probably not... Suck.

Nu har jag bara kvar att baka (bullar och kladdkaka) samt att handla till baket. Sen kanske jag ska ha lite middag här på lördag för några vänner, måste komma på vad jag ska göra för mat. Hmm. Måste ju vara relativt enkelt när det är till en massa människor. I bästa (värsta?) fall så blir vi 10 pers. Tåls att tänka på.

Åh mat. Jag har inte hunnit äta på hela dan... Håller på och lagar nu. Inte så bra planering kanske, men vad gör man när man är inne i en städmani?

Nerd

Gillar min guild mer och mer. Kanske är farligt egentligen, men jag gillart just nu iallafall. Makin' friends så att säga. Lyckades bli attuned till Kara också, samt skaffa 2 andra nycklar, få upp cooking skill till 362 och fishing till 335. Rätt bra jobbat av mig tycker jag.

Imorrn ska jag till jobbet, det har jag bestämt. Även fast min röst är långt ifrån bra ATM. Men att vara hemma i över en vecka i sträck känns lite väl...

På söndag fyller jag år. Hatar att fylla år nu när man är vuxen. Man får bara en massa ansvar istället för presenter. Eller, man får presenter, men inte lika mycket som när man var liten. Istället måste man städa och bjucka på fika och vara social. Uäh. Kan man inte ha födelsedagskalas i WoW istället? Bwahaha.

It's Jessica Bitch

Fick lite flipp förut, blev bara så damn trött på allt. Dessutom så behövde jag nog ta en paus. Har inte vart mycket på internet alls faktiskt, och inte saknat det särskilt mycket heller. Har spelat WoW istället, och det är ju inte att vara på internet.... typ. Ha! Men jag har vart sjuk en hel vecka så har liksom inte haft så mycket annat som jag skulle kunnat göra. DagTV är ju så damn sugit.

Kommer nog inte skriva här så mycket som förut, men jag kom på att om jag känner för att skriva, så skriver jag. Helt enkelt. Och om jag inte vill skriva, så gör jag inte det. Varför ska jag hålla på med principsaker som jag bara satt upp för mig själv? Fast jag ska iallafall skaffa en dagbok i papper snart, för vissa saker måste komma ut någonstans och det kanske inte alltid är bra att de gör det på en sådan här offentlig plats. Synd bara att min handstil har blivit så gott som oläsbar på sista tiden. Hm. Fast gamla dagboksinlägg är ändå bara mest pinsamma iförsej.

Ska sova och så kanske jag orkar gå till jobbet imorrn. Får se.

Bye Bye

Im going cold turkey on the internet. Ni som har mitt nummer kan ju ringa om ni vill snacka.

See you in the real life.

Nackspärr

Det är snö ute. Mest bara irriterande eftersom jag inte hunnit sätta på mina dubbdäck på bilen ännu. Vilket betyder att jag inte kan köra med den nånstans. Känner mig handikappad.

Är typ ännu tröttare idag. Det är precis som att det är fysiskt omöjligt för mig att gå och lägga mig innan klockan 2. Det är inte bra när man måste gå upp 9. Ja jag vet att 7 timmars sömn är normalt för vissa och bla bla, men jag vill sova 9 timmar. Minst 8 iallafall.

Jag har nackspärr också. Kolla åt höger gör ont, åt vänster är typ omöjligt. Uäh.

Kaffe.

Båred

Åuh... Jag dör av utråkighet. Det enda jag har gjort idag är att sitta framför datorn och ehh... inte gjort något. Ingen är ens online. Jag har typ uppdaterat min couchsurfingsida, gjort fula test på facebook (typ vilken simpsonsfigur är du), kollat lite på Tradera och spelat spindelharpan. Fattar inte hur 4½ timme har kunnat gått. Har inte jobbat ett endaste dugg.  Har iförsej expedierat de få kunder som vart inne, men thats about it. Får nästan lite dåligt samvete... Men jag pallar fan inte. Är verkligen trött som ett as.

Kanske ska dricka lite mer kaffe och ta tag i att packa upp Shimano ordern, och eventuellt sätta ihop en enhjuling. Det kanske jag skulle kunna klara av. Kanske.

Brittan Spears

Jag trodde att jag skulle vara den siste som någonsin skulle skriva om Britney Spears, men jag kan tydligen överraska mig själv. När jag var i London visade nämligen Ib mig hennes framträdande på MTV Video Music Awards, och jag trodde typ inte att det var sant. Först blev jag nästan ledsen, man kan liksom se i hennes ögon att hon inte vill vara där. Sen började jag tycka att det var lite roligt. Vet inte varför, för det är ju tragiskt egentligen. Sen trodde jag att hon gjorde ett så uselt framträdande bara för att hon var obekväm med hela situationen, typ att hennes självförtroende inte riktigt var på topp (ehh.. undrar varför), men då sa Ib att hon antagligen bara är jävligt drogad. I såna fall tycker jag inte synd om henne längre. Moaha.

Shit, jag är verkligen uttråkad.

Om En Stund

Har jag sagt hur mycket jag hatar byggarbetare? Jag HATAR dem. Jävla idioter allihop. Antingen så kommer de hem till en i sina skitiga kläder klockan 6 på morgonen och förväntar sig att man bara ska försvinna från sin egen lägenhet "en stund" och menar egentligen 5 timmar. Har du katter? Dom får du ta med. Jamen vad bra att det är enkelt att få med sig 2 katter och förvara dem på jobbet. Ja, jag är fortfarande sur för att de gjorde så, och eftersom jag inte riktigt släppt den incidenten än så blev jag ju inte så jäkla glad imorse när några andra byggarbetare gjorde livet surt för mig.

Gick till bilen och skulle köra ner till jobbet. Var typ lite sen, hade 10 minuter på mig att åka ner. Skulle lätt ha hunnit dock, eftersom det bara tar 2 minuter att åka dit typ. Vad hade idioterna gjort? Jo, de hade grävt upp hela trottoaren vid utfarten från min parkering. Gick inte att komma ut därifrån. Det skulle väl vart okey om man hade velat köra runt på parkeringen och lekt radiobilar eller nåt, men det ville inte jag. Jag ville köra till jobbet från min parkering som jag betalar för att stå på, och då vill jag gärna tro att en utfart liksom ingår i dealen. Tydligen inte. Satt i bilen och försökte få ögonkontakt med någon av gubbarna, men de typ visslade och tittade bort, precis som att de inte märkt att jag stod där. Fick gå ur bilen, knacka en gubbe på axeln (de låtsades fortfarande som att de inte sett mig) och sa "jag kommer inte ut", han svarade typ "Nä" och skrattade. Jävla FUCKING idiot. Frågade hur länge de skulle ta innan jag fick köra ut min bil från min parkering, och då svarar han "Om en stund". Vafan. "En stund" kan ju betyda allt från 1 minut till 4 timmar. Försökte klämma han på en mer specifik tid och då började han dilla om vad de skulle göra, fylla i stenkross och bla bla. Liksom som att jag bryr mig?! Frågade igen om TIDEN, artikulerade eftersom han tydligen inte hade så många hjärnceller. Då sa han 10 minuter kanske. Jag sa surt att jag skulle vara på jobbet om 10 minuter, men han svara inte, bara gick därifrån. Mongo alltså, vill gräva ner honom i det där diket och slänga hans jävla stenkross i ögat på han.

Slutade med att jag argt fick backa tillbaka och parkera bilen igen och gå ner till jobbet. Kom försent såklart, och eftersom jag jobbar själv idag var det ju mindre bra. Kanske borde ha haft större tidsmarginaler, men trodde inte att man skulle behöva räkna med idioter till byggarbetare i sin morgonplanering.

Nighty Night

Spelade visst lite WoW ändå. Spenderade guld på gems och fick ångest så jag var tvungen att questa lite för att få in förlorad inkomst. Åh. Jag är så sniken ibland. Det är liksom låtsaspengar. Get a grip människa.

Gjort en sak till som behövdes göras, klippte klorna på mina 2 missar. Behövdes verkligen. Men Serlot hatar det verkligen. Var iförsej bättre på att göra det på Marsei redan när han var pytteliten kattbebis, så han är liksom van. Marsei är mer lätthanterlig överhuvudtaget, sådär dumsnäll. Som scoobydoo i kattformat. Åh, mina bebisar. Jag är verkligen en crazy catlady.

Tystnad är inte bra för min överanalyserande hjärna. Har typ sms:at 5 pers idag och inte fått ett endaste svar. Antingen så har jag inga vänner (eller föräldrar) eller så har min telefon fått fnatt och helt plötsligt bestämt sig för att den inte har särskilt stor lust att skicka sms:en som mobiloperatören tar betalt för. I vilket fall så är det hemskt irriterande. Och det sysselsätter min hjärna med massa dumma far out funderingar som inte kommer leda nån vart ändån. Blä.

Ska sova nu. På en madrass som man inte känner stålfjädrarna igenom, och med sängkamrater som kurrar så man blir alldeles varm i hjärtat. Dessutom så regnar det ute, och regnsmatter mot rutan är något av det bästa som finns när man ska sova. Längtar.

HouseWife

Har iallafall handlat idag. Mycket mer än så har inte blivit gjort. Har inte ens spelat WoW... Hmm. Handlade massa mat och dessutom både gardinstång och gardin, samt en ljusslinga, så nu har det blivit asmysigt här hemma. Letat efter en vanlig brun kappa (kan inte ha såna som hänger ner för katterna) som är färdigsydd (palla symaskin?) och på Coop så uppenbarade den sig helt plötsligt. Känns bra. Nu ser jag dessutom tangentbordet med hjälp av min tjusiga ljusslinga, och det känns också bra.

Vad som känns mindre bra är att jag börjar känna mig febrig igen. What the hell?! Jag får visst aldrig vara frisk.

Jag Är En Tönt

Skönt att vara hemma. Mindre skönt att behöva börja jobba på en gång. Fick dessutom komma hit tidigare idag bara för att vi skulle få cyklar, men tror du att de kom med cyklarna klockan 10 som de sa att de skulle göra? Icket. De kom klockan 14. Jäkligt nödvändigt att gå upp tidigt. NOT. Annoying.

Igår när jag flög hem så såg jag en brud som såg väldigt mycket ut som en flata på flygplatsen. Hon hade den stilen liksom. Sen hamnade hon vid samma gate, satte sig typ mittemot mig. Hon ställde sig dock upp mycket tidigare än mig i kön till planet, men tänkte inte så mycket på det, men ändå blev det så att jag hamnade precis brevid henne, var en av de få platserna som fanns kvar när jag väl kommit på planet. Bara det var lite lustigt tyckte jag, men sen såg jag att hon läste en bok av Sarah Waters (Tipping The Velvet) och pinsamt nog läste jag också en bok av henne (Nattvakten). Som att detta inte skulle vara nog så hade vi EXAKT likadana iPods, och det är den där röda limited edition som gav en del av inkomsten till välgörande ändamål. Liksom vad är oddsen? Hade nästan lust att säga nåt till henne, men liksom vad skulle jag ha sagt? Typiskt tråkiga svensson mig att inte säga nåt. Men det var lite sådär att jag inte visste om hon var svensk eller engelsk också... Men det är bara en undanflykt såklart. Ville inte att hon skulle tro att jag stötte på henne heller, det var bara såna där roliga sammanträffanden. Men det är ju en undanflykt också. Slår vad om att resan skulle vart roligare om man hade snackat med nån än att bara sitta där och försöka läsa i allt bebisskrik.

Anywho. N kan inte komma idag, hon är för sjuk. Är lite bummed out för det, men å andra sidan har jag 100 grejer som jag borde ta tag i istället för att sitta och mysa i soffan med en fin flicka. Typ som att städa, handla mat (har typ ingenting hemma), rensa kylskåpet (på sådana saker som jag önskar att jag inte hade hemma), tvätta, packa upp resväskan och diska. Ni kanske förstår att det där första alternativet lät rätt mycket mer lockande. Nu har jag ju inget val än att börja fixa med allt det dära. Kan spela WoW iförsej. Har ju faktiskt försummat mitt guild lite väl mycket på senaste tiden. Bwahaha.

4. London

Uäh.. Jag vill inte åka hem. Eller. Jo. Eller. Nej. Kanske. Hemma måste man ju jobba. Inte för att det är så fruktansvärt att göra det, men det finns ju roligare saker att göra om man säger så. Dessutom är det säkert askallt hemma nu. Hatar kyla. Jag hör hemma i något mycket varmare klimat. Synd bara att alla varma länder i Europa sucks ass. Skulle icket vilja bo i typ Frankrike/Italien/Spanien. Fy. Dessutom är de ju inte ens varma, inte på vintern iallafall.

Alltså, fattar inte varför min hjärna alltid kommer på sidetracks. En tanke leder till en annan och sen helt plötsligt är man way of. Kanske borde gå någon slags fokuseringskurs. Finns det sådana? Hmm.

Anyway. Ib har blivit sjuk, vet inte om han pallar åka in till stan idag. Men jag MÅSTE ha dom dära skorna, jag kommer avlida om jag inte får köpa dem idag. Kommer gräma mig så in åt helvete. Funderar starkt på att åka in själv, men det verkar lite läskigt. Tunnelbanan här är som värsta labyrinten, och dessutom håller de på och bygger om överallt så en del stationer är avstängda och vissa linjer stannar bara helt plötsligt så måste man ta bussen istället. Hmm. Men vafan. Jag är ju en independent woman (hahaha) borde ju klara av sånt själv. Största problemet blir nog att försöka ta sig till själva tunnelbanan i Leyton, alla små gator och hus ser exakt likadana ut här.... Damnit! Får se hur det blir.

WoW Humor

You know you played WoW to much...

- When your girlfried says she is going to leave you, you just reply: Relationships are temporary, epics are soulbound!

3. London

Mjahapp. Nu ska jag visst åka hem snart. Känns både som jag vart här aslänge och som att jag kom precis. Har inte riktigt hunnit göra allting som jag skulle vilja göra, men pallar liksom inte stressa runt bara för att liksom. London kommer ju ligga kvar på samma ställe, och jag tänker absolut åka hit snart igen. Ib verkar ju vilja bo kvar här, så Londonresor kommer nog bli standard för mig i framtiden.

Var i Camden idag iallafall, det var så mycket affärer, men de flesta sålde samma saker. Shoppade för första gången, köpte 2 shalar, 1 plånbok, en ful BigBen kylskåpsmagnet (bara för att liksom) och en present till N (få inga förhoppningar nu, det är en sån där töntig ful grej bara.. haha). Gillade Camden, var inte så mycket folk och rätt avslappnad stämning, även fast en del försäljare var sådär på och jobbiga. Men det är ju en marknad, så vad kan man förvänta sig.

Imorrn ska jag försöka åka in till stan en sista gång och köpa ett par assnygga skor som jag spanade in i förrgår. Irriterande att jag inte köpte dem när jag hittade dem. Så onödigt. Men jag måste få tänka på om jag vill ha nånting innan jag köper det, såna där impulsköp är inte min grej. Inte när sakerna kostar över 500 spänn iallafall.

Igår spelade
Swimfaster Godwhispers på ett ställe här i London, det var deras första spelning sen de flyttade hit. Tyckte det gick bra, även fast ljudteknikern fuckade upp en del grejer, blev rundgång och fantommatning till micken. Men det lät bra i övrigt och jag tror att det bara kommer bli bättre för varje gig de har nu. Är ju ny sättning med personer i bandet, och nya låtar. Var kul att vara där på premiären, även fast jag fick filma och inte kunde digga med musiken så mycket, blev så skakigt då. Hehe.

2. London

Okey. Nu har jag sett alla de där typiska Londongrejerna, det vill säga Big Ben, Picadelly Circus, London Eye, dubbeldäckarna, Oxford Street och åkt metro. "Mind the gap" så att säga. Känns skönt att liksom ha det avklarat, så att man bara kan vara nu. Imorgon ska vi iförsej antagligen dra till Camden Market och Soho, men det känns iallafall lite mindre turistigt.

Har helt ont i benen, har gått runt så mycket. Dessutom lätt huvudvärk av att åka metro, det finns typ noll syre där nere, känns som att man sakta men säkert kvävs till döds. Eller åtminstone förlorar en hel del vitala hjärnceller. Ikväll blir det nog bara slappa som gäller, kolla på film och käka godis. Känns som en lagom plan, är helt utmattad av alla nya intryck och av alla människor. Har en lätt touch av torgskräck, tycker inte om stora folksamlingar... Och folksamlingar fanns det gott om kan jag ju säga.

Längtar redan lite till min fjädriga säng.

1. London

Sitter hemma hos Ib i deras lilla typiskt engelska radhus och fördriver lite tid med att skriva blogg. Har inte hunnit hända så mycket än här, blev rätt sent igår, kom fram vid 12-tiden (1 hemma i Sverige) och sen vill man ju inte gärna gå och lägga sig direkt. Vi kollade på den där nya disneyfilmen om råttan som lagar mat (pallar inte försöka stava namnet ens) sen var jag så trött att jag låg och skakade så var tvungen att sova. Madrassen jag sover på kändes som rena himmelriket för att jag var så trött, och det förklarar rätt bra hur trött jag var eftersom den också är typiskt engelsk, det vill säga obekväm beyond alla gränser. Har garanterat redan fått några blåmärken av alla fjädrar som sticker upp lite hur som helst i den.

Anledningen till att jag sitter här och fördriver tid när jag är i London och egentligen borde göra typiska engelska saker (som att äta friterade hamburgare) är för att Arsenal spelar mot Manchester United just idag och det är heligt för Ib (och nästan alla andra Londonbor). Var på puben ett tag, men kände mig så jävla sliten och pallade inte stå upp i typ 2 timmar. Så laddar upp lite här, efteråt ska vi nog åka in till stan och kolla in lite turistgrejer, typ Big Ben och Camden Market. Bra att få det överstökat menar jag. Moaha.

Fick ett rätt gulligt samtal igår när jag var på flygplatsen. Brukar inte gilla att få samtal från folk som är fulla, särskilt när man själv är nykter, men detta var mest bara trevligt. Antar att det beror på vem som ringer de där samtalen, och denna vem gillar jag. Sen beror det ju på vad de säger också, och det hon sa gillade jag också (minus skrikandet till några fulla killar i bakgrunden... Haha).

Internationellt

Ihh. Jag är lite nervös. RyanAir är ju inte direkt känt för säkerhet och kvalitet om man säger så... Jag vill inte dö i en flygkrash. Jag gillar ju mitt liv rätt så bra just nu. Iförsej kanske man ska sluta på topp. Inte för att jag tycker att detta skulle vara höjdpunkten på mitt liv iförsej. Det skulle ju vara deprimerande om något. Hm.

Iallafall. London. Det känns jeflit kul. Komma ifrån vardagen lite, det behöver nog alla ibland. Bara att träffa Ib känns jättekul, var aslänge sen verkligen. Sen att det är i London gör ju det hela ännu mera sweet. Undrar vad vi ska göra. Vet att det är spelning på måndag kväll, men resten av tiden, no idea. Litar fullt på att Ib kommer leka tourguide. Om inte får han stryk. Moahaha!

Igår hade jag 2 couchsurfers hemma hos mig igen. Dessa 2 var också från Tyskland. De var astrevliga, lätt att snacka med dem och jag och snubben hade indiemusik som gemensamt intresse. Tyckte nästan lite synd om tjejen när vi började komma in i djupa diskussioner kring olika indieband som hon inte hade en aning om vilka de var... Heh. Mycket tyskar som åker hit tydligen. Kommer nämligen en till tysk tjej sen när jag är tillbaka från London. Jag har kommit på att detta här med couchsurfing är bra för mig. Det ger mig liksom hopp om mänskligheten. Jag blir så glad av att träffa alla trevliga och roliga personer, av att bli positivt överraskad. Är nämligen rätt skeptisk till folk som kommer till en början, men när de sen visar sig vara vettigt folk som inte våldtar/misshandlar/rånar mig så blir jag så damn happy. Iförsej så kanske jag har låga förväntningar. Haha. I vilket fall så är det bra för min bild av mänskligheten och det gör mig en aning mindre bitter.

Har fortfarande inte packat. Men det borde man väl hinna på 1½ timme. Det är nämligen så lång tid jag har på mig efter jobbet att äta, packa och fixa hemma innan brorsan kommer och hämtar mig. Måste ju funka.

Tajt Schema

Wiee! Imorgon åker jag till London. Det skall bli mycket rouligt. Känner mig aningen stressad dock, har liksom klämt ihop för mycket saker på för liten tid. "Det handlar om planering" sa G när jag ville ta ledig imorrn så jag kunde tvätta, gå till apoteket, packa och fixa inför resan. Behöver jag säga att jag inte fick ledigt? Så. Jag ska tvätta, städa och packa ikväll istället, sen kommer det 2 couchsurfers till mig vid typ 12-tiden. Får försöka köra ut dem rätt tidigt så jag hinner gå på stan på förmiddagen, sen fixa det sista efter jobbet och sen kommer brorsan och hämtar mig. Fullspäckat schema alltså.

Jag får skylla mig själv lite iomed det här med tidsbristen. Eller så kan jag skylla på N (men det vill jag inte). Hon var nämligen hemma hos mig i förrgår kväll också, så ägnade en kväll åt henne istället för att tvätta/städa/planera/spela/whatever som behövdes göras. Men det var det värt! Och nya kläder tror jag banne mig att de har i London ändå, om jag nu inte skulle hinna tvätta allting som behövs tvättas. Det löser sig.

En sak som måste lösa sig är att jag måste hitta någon som kan vara kattvakt... Hmm. Jag borde ha tagit tag i det för länge sen. Alltid är det nåt liks. Men det borde lösa sig det också. Får ringa runt lite och flörta in mig. Moaha.