Its Over, Im Glad


image161Jahapp. Så var Pride slut för i år. Jag är både lättad och lite ledsen över det faktumet. Det blev liksom lite väl intensivt. Lite mycket intriger, flator, utekvällar och sociala aktiviteter, blev overdrive på min hårddisk. Men hade ändå för det mesta kul, torsdagen kunde jag kanske ha kunnat hoppa, samt lördagkvällen. Onsdag däremot var asrolig, dansade som aldrig förr. Bilden är därifrån, föreställer yours truly i lånade glasögon samt glansig jacka. Läckert I say.

Så. Bästa grejen på hela festivalen var ändå paraden. Jag hade verkligen så damn kul att det knappt kan ha vart verkligt. Fattar egentligen inte vad som var så kul, för när jag berättar om det så låter det liksom inte sådär übernice som jag upplevde det just då. Vi gick iallafall bakom Mer-vagnen av någon outgrundlig anledning. Antagligen för att vi letade efter en vagn som spelade musik och det var den som råkade vara närmst när vi hoppade in i tåget som inte var connectad med något politiskt parti. Anywho. Vi dansade oss fram längs stockholms gator och var bara så jävla glada rent ut sagt. Alla var helt pepp och stämningen var helt galen.



Eftersom vi gick bakom Mervagnen så blev det på nåt sätt att vi började skandera "Älska Mera", så idag är jag både hes och har träningsvärk i både armar (flaggviftande) och ben (dansande). Efter satt jag och Erica och pustade ut i parken lite, sen käka vi hamburgare och drog hem till henne och kollade på Eddie Izzard klipp på YouTube. Funderade länge och väl på att inte åka tillbaka till parken, för jag hade redan börjat bli rätt mätt på hela grejen... Men åkte dit iallafall med tanke på att det var "sista kvällen". Väl där så gjorde jag inte så mycket, satt mest och snackade med L och sen kom C och T förbi, lånade glasögonen förstås, sen kom Drömhus och snackade ett tag också, och även ett dussin andra flator som jag inte orkar räkna upp bokstäver på. Folk började iallafall droppa av efter ett tag, de skulle ut till olika klubbar men jag pallade verkligen inte, och det gjorde inte C heller. Lyckligtvis så bor vi typ på samma ställe, så vi tog nattbussen hem. Tycker det är helt fantastiskt att jag lyckats åka hem varje kväll på pride, inget sova över hos kompisar som det alltid brukar bli. Jag ångrar mig nämligen alltid på morgonen, det är ju typ en miljard gånger skönare att vakna upp hemma hos sig själv.

Nä, det är fasikens tur att pride bara är en gång per år. Skulle verkligen inte palla med det oftare. Är dessutom cirka noll procent sugen på att gå på flatklubb någonsin igen, iallafall just nu. Jag blir fan äcklad av hela alla känner alla grejen. Palla det liksom? Palla svartsjuka för ingenting, irriterade blickar och elaka kommentarer när man inte har gjort ett skit. Nä. Det gör jag fan inte. Jag ska seriöst bli nunna. Jag ska bara operera bort min klitoris först. Och bröstvårtorna. Och hälla saltsyra på resten av huden så jag tappar känseln. Eller så gör jag bara en enkel lobotomering helt enkelt, så försvinner alla känslor. Hepp hepp.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Sverigedemokraterna gillar inte dig och din livsstil:
?Däremot kanske man kan säga att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i naturen, men med det resonemanget skulle även pedofili vara naturligt, vilket jag knappast håller med om?
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1134496,00.html
Bahahaha.

Postat av: mizaru

Tur att jag inte gillar deras livsstil då. Jävla mongon.

2007-08-06 @ 21:49:43
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback