My Septum Is Back

107336-158Tjohej. Jag trodde fanimig aldrig att det skulle bli av. Sprang runt halva stan igår och letade, och alla piercare var på semester/sjuka/hade blivit bestulna på alla sina grejer. Bah! Men jag hade tur idag, och piercaren började sterlisera grejerna och förbereda. Jag sa från början att jag hade haft en där förut, men han kollade inte eller nånting innan han börja fixa, vilket han borde ha gjort. Det visa sig nämligen att det inte hade vuxit igen, inte så illa iallafall, så han kunde bara trycka igenom den med handkraft. Haha. Pinsamt värre. Jag har verkligen försökt få i den hemma, men det har inte gått... Hmm. Men jaja, han tog inte illa upp iallafall, trots att han fick slänga alla grejerna han gjort iordning. Fick betala en 100-ing, känns som han gick back på den affären, bara smycket kostar ju säkert så mycket. Heh. Men jag klagar icket.











Ikväll ska jag tydligen på Miss Gay.
See you there.

Kommentarer
Postat av: Malin

Nice, du passar verkligen i septum! det är så att jag vill göra det när jag ser den på dig, men, haha, det skulle jag nog aldrig passa i!

Postat av: mizaru

Malin: Åh, tack så mycket. Jag har verkligen saknat den.
Det är väl bara att pröva och se om du passar. Det som är bra är ju att man icket ser ärret när man väl tar ut den sen. :)

2007-08-03 @ 12:21:15
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback