Pizza Någon?

Seriöst. Jag kommer kräkas vilken sekund som helst. Käkade antagligen världens största pizza nyss, och den är helt enkelt för stor för min mage. Den ligger som en korv upp i strupen också. Uäh. Så går det när man käkar med sin brorsa och ska visa sig på styva linan och käka lika mycket som han... Jag som trodde jag saknade tävlingsgen, tji fick jag liksom. Det var en sån där amerikansk pizza med tjock botten, en large som jag och brorsan delade på. Synd bara att den egentligen var menad för 4 personer. Men jag är mätt iallafall och inte ett dugg sugen på pizza. Skulle kunna skriva att jag aldrig mer ska äta pizza i hela mitt liv, men då vet jag att jag ljuger. Inte på väldigt länge iallafall.

Blä. Ska jobba imorrn. Orkar banne mig inte. Alla andra får ju ledigt 2 dagar per vecka, tycker det är fruktansvärt orättvist att jag inte får det också. Ångest.

Nåt annat som är en aning ångestfyllt är premien på min trafikförsäkring som jag ska ha till bilen. Skickade in ägarbytespapper igår och var således tvungen att skaffa försäkringen idag. Ringde först till Länsförsäkringar och fick efter 15 minuters telefonkö veta att min premie skulle hamna på 6400kr nånting. Jag höll på att svimma när jag hörde det eftersom farsan betalar typ 1700 för sin försäkring. Anledningen till min höga premie var att jag bara haft körkort sen i november. De gick inte alls på ålder och sånt, utan bara på antal år man haft körkort. Det kan du glömma jävla mongoidiot sa jag (nä, det gjorde jag inte) och la på luren. Ringde TryggHansa och de hade den finfina premien på 6700 spänn. Likadant där, gick på hur länge man haft körkortet. Började bli en aning nedslagen om man säger så, men ringde iallafall till Folksam och de hade en för "bara" 3100kr. Just då kändes det som att vinna på lotto eller något, så jag sa ja mer eller mindre på en gång. Men alltså, det är ju helt galet, hur kan en vara mer än dubbelt så dyr som en annan? Fattar icket dealen med det. Mjaja. Nu har jag bil, försäkring och egen parkering både på jobbet och här hemma. Det är ju galet om något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback