God Natts Sömn, Jodå!

Idag är jag glad! Dexter sov skitbra inatt vilket betyder att det gjorde jag också! Han gick och la sig vid åtta, gnydde lite vid tio så man fick gå in och stoppa in nappen, sen vaknade han inte förens vid ett på natten och ville ha mat. Och efter det vaknade han inte förens halv sex! Inte ett knyst gjorde han. Där på morgonen så tog jag in han till vår säng och så låg vi och mys-sov till klockan åtta. Hur bra som helst.

Igår så åkte H iväg till IKEA med Dexter så jag fick lite ensamtid. Det var nice. Passade på att städa lite (jag måste vara dum i huvudet som gör det när jag får va ensam... men det går så mycket fortare då!) och sen tog jag ett långt skumbad. Mycket trefvligt må jag säga. Sen käka vi pizza och kollade på Mia och Klara. Jag har missat den serien, och den var faktiskt ganska så skoj. Har bara sett tre avsnitt än så länge, har båda säsongerna, så har lite att glo på när man får lite tid över. Wihoo.

Ikväll blir vi sofflösa. Min pappa kommer och hämtar de stora skinnåbäkena som vi fått låna. Ska bli skönt att bli av med dem. Så inte våran stil. Gigantiska puffiga bruna skinnmöbler är liksom inte riktigt jag. Dessutom tar de upp hela rummet och ändå får bara fem stycken plats att sitta i dem. Mest opraktiska möblerna någonsin. Det sämsta är ändå att man inte kan ligga i dem bekvämt. Man kan bara sitta rakt upp med benen neråt i äkta prinsesstyle för att de ska vara sköna. Inte okay. Så vi köpte en ny soffa. Den kommer på onsdag mellan 13-16. Den är stor och mörkbrun och man får plats massvis av folk och så är den jätteskön och man kan LÄTT ligga i den och mysa hela familjen. Hur bra som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback