Tillbaka i Cyberspejs

Okay. Nu har jag fått internet igen! Eller, i fredags fick vi det, men det har vart sjukt mycket denna helgen, inte hunnit eller orkat ta tag i någonting internetrelaterat, även fast det känns att jag ligger efter. Massa mail att svara på, bilder att redigera och lägga upp (bland annat på en växande mage), bloggar att läsa, och bloggar att skriva. Men kommer ju ha tid nu så orkar inte stressa. Har ju nämligen slutat jobba! Kommer vara ledig ända fram tills Myggan behagar födas, vilket förhoppningsvis blir i December/Januari. Helst inte då det är BF (beräknat födelsedatum) dock, eftersom det är på juldagen. Iförsej skulle det betyda att jag äntligen får något att se fram emot på julen, har ju hatat den i sisådär 11 år nu. Kan ju vara tid för en förändring.

Tror dock inte att jag kommer ha så mycket tid som jag skulle vilja, iallafall inte nu i början. Vi håller på och fixar i lägenheten nu när H's bror äntligen flyttat ut (ÄNTLIGEN! JIPPIE! Typ bästa som hänt). Vi ska till Ikea och storhandla på onsdag, bland annat ny säng, bebissäng, skötbord, mattor till alla rum (3 stycken), skrivbord, kontorsstolar, förvaring, bokhylla, tv-bänk, kuddar, muggar, burkar, gardiner, krokar och så vidare och så vidare... Det enda vi egentligen redan har är soffor, soffbord, köksgrejer, och badrumssaker. Tur att vi har lyckats skrapa ihop en ansenlig summa pengar under sommaren då vi bott i princip gratis och båda har jobbat heltid plus en heltidslön till för H i form av dricks. Sen har vi båda sparpengar också, så det känns inte jättehemskt att köpa upp de där pengarna heller, för vi står inte barskrapade efteråt.
Så, blir en del fix med det. Sen ska vi måla också. Alla rummen. Har i princip bestämt färger, ska bara fixa provfärger så vi kan kolla hur det ser ut på väggen, och inte bara på en liten töntig lapp.

OCH så har vi ju det "lilla" lass med saker som anlände igår också att ta hand om. Fick typ alla N och K's barnsaker som deras unge växt ur. Bland annat fyra stycken vagnar, pottor, sitsar och stolar av olika slag, massa leksaker för spädbarn upp till tre års ålder, kläder, skor, filtar... Ja, typ allt. Måste sortera ut det vi vill ha, och sen fick jag slänga/sälja resten. N och K ville bara bli av med grejerna så de fick plats i sitt förråd. En del är säkerligen skit, men det är helt klart värt tiden det tar att gå igenom, kommer spara hur mycket pengar som helst! Wiee.

För övrigt så är det fortfarande helt psyko att jag ska ha barn. Ehm. Liksom ofattbart. Även fast jag känner att han ligger därinne och sparkas, så fattar jag nog inte ändå. Kollar på alla saker, och försöker fatta att Myggan, MIN BEBIS, kommer ligga i den där vagnen. Leka med den där leksaken. Ha de där skorna på sig. Nä. Helt sjukt. Kommer leva i förnekelse ända tills jag har den där lilla parveln sugandes som en igel på mitt bröst tror jag. Haha! Iouw. Stackars mina bröstvårtor. Aj.

Okey. Slut på snabbuppdatering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback