Kalas Planering

Är helt slut. Har bakat i fem timmar. Fattar inte riktigt hur det gick till. Skulle ju bara göra lite kanelbullar och kladdkaka. Blev en sockerkaka med saffransmak också. Och ganska så många kanelbullar. Och två kladdkakor istället för en. Borde ju räcka tills imorgon tycker jag. Orkar banne mig inte göra nåt mer iallafall. Så svårt att planera inför imorgon eftersom det kan komma allt mellan 17-27 pers. Nu tror jag inte att alla 27 kommer, det är säkert några som bangar. Men minst 17 blir vi, och då kanske alla vill ha två bullar var, bara det blir 34 stycken. Har gjort en hel ICA kasse full med bullar, men det är ändå bara typ 40 stycken. Så om alla kommer så blir det inga dubbelbullar till alla. Men nu har jag ju å andra sidan gjort en massa annat, så det borde funka iallafall. Men jag är en tönt som oroar mig för sådant. Har gjort två sorters småkakor sedan innan, och även kokosbollar. Sockerchock borde de ju få i vilket fall som helst.

Det jag borde oroa mig för är antalet sittplatser här hemma.. Haha. Shit, det kommer bli helt galet. Har soffplats till fem personer. Man kan säkerligen klämma in dubbelt så många på sofforna dock, eftersom de är enorma. Sen har vi fyra stycken köksstolar, och en pianopall. Det är 15 stycken. Och då blir det packat. Tror jag såg lite stolar stå nere i källaren, ska försöka kolla om jag kan låna dem eller nåt. Vore sweet. Annars får man väl sitta på golvet. Jag sa att folk får komma mellan 13-16, så att alla inte skulle komma samtidigt. Men alla verkar komma runt två nu iallafall, så det kommer bli packat.

Åuh. Varför ska jag ha världens största släkt för? Pinsammaste är att det inte ens är en bråkdel av släkten som kommer imorgon. Men men. Får väl hoppas det går bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback