Jaha Ja.

Fick åka in till förlossningen på SöS i tisdags för ett close call... Fick dock åka hem utan bebis. Ja, det var falskt alarm alltså, det hände inget med Myggan. Efter det har jag egentligen inte gjort nånting över huvud taget. Har haft ganska ont och vart jättetrött och ganska upptagen med att känna efter om det är på gång eller inte. Nu kan det ju i princip sätta igång när som helst. Detta resulterar dock i ganska få inlägg i denna bloggen, och ganska många fler i min "gravidblogg".

Ganska jobbigt att ha två bloggar. Svårt att hålla isär saker ibland, vad jag ska skriva om vart. Kommer antagligen gå över till att bara skriva i denna sedan, kan lägga upp bilder och sånt här, vilket jag inte direkt kan i den andra. Eller så kanske jag startar en helt ny. Har ju ändå haft denna i flera år.

Sov skitdåligt igår natt. Typ 4 timmar. Känns sådär. Snart kommer Drömhus hit och vi ska baka lussebullar. Har vart sjukt sugen på det länge, och det är roligare att baka tillsammans med någon. Typiskt bara att jag ska vara så satans trött. Har sovit jättebra i veckan, men inte gjort något eller träffat någon, så det är lagen om allts jävlighet som självklart bestämde att jag skulle ligga och vända och vrida mig i 5 timmar just igår. Jaja. Förhoppningsvis blir det lättare att somna inatt nu när jag dels gör något och dels redan är astrött. Imorgon kommer E hit dessutom, så skulle vara trevligt att vara lite pigg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback