P-stav?

Någon som använder p-stav som läser? Eller som har testat det? Jag funderar på att införskaffa mig en sådan nu när jag åker ner. Slippa ha mens i 3 år verkar ju grymt bra. Annars är det alltid such a pain in the ass att hålla på med tamponger och grejer i våtdräkt. Dessutom är det tydligen dyrt att köpa där nere. Verkar bara som ett smart alternativ. Undrar hur lång tid det tar innan man får en om man beställer tid... Och undrar om man bara kan ringa och säga att man vill ha en, eller om de ska göra "en utredning" först. Hmmmm.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har inte testat p-stav, men borde inte menskopp vara en bra idé? Jag har aldrig testat det själv, men efter vad jag har hört så är det jättebra, och inte särskilt dyrt heller..

Postat av: mizaru

Tänkt på det också, men tror inte den funkar så bra under vatten.... Hehe.

2008-09-08 @ 19:48:24
URL: http://mizaru.blogg.se/
Postat av: mady

jag har p-stav :) GRYMT skönt att ha mens typ 1-2 gånger om året. tänk på dock att det kan slå om så att man får mens konstant ett tag först.. men jag har iaf bara positiva saker att säga om den ^^ skönt att slippa tänka på att ta piller och grejs.

2008-09-09 @ 23:26:11
URL: http://kandykills.blogg.se/
Postat av: mady

btw så finns det en variant med 3 mindre p-stavar som varar i 5 år också :)

2008-09-10 @ 12:19:31
URL: http://kandykills.blogg.se/
Postat av: mizaru

Tack Mady för din input... =) Jag har dock bestämt mig för att inte göra det, skulle suga så hårt om jag var där nere och fick värsta biverkningarna, och inte kunde göra nåt åt saken. Så har faktiskt köpt en sån menskopp nu.. Haha. Så ugly ord. Men man kan dyka med den! Wihoo.

2008-09-10 @ 17:59:11
URL: http://mizaru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback