Imorgon Imorgon

Jag åker liksom imorgon. Hur sjukt är inte det på en skala? Mycket enligt min iallafall. Har väntat så länge, och nu händer det liksom. Ofattbart typ.

Igår var jag hos Farmor igen. Hon kramade mig sjukt länge och jag började grina när jag gick därifrån... Usch. Känner mig så elak som lämnar alla. Så ego på något sätt. Men kan ju inte stanna här för någon annans skull än min egen.

D nere på Phi Phi verkar vara hur shysst som helst. Har snackat på msn en hel del nu, så känner mig rätt säker på att han är en bra kille. För övrigt så ska jag inte längre göra min DM på harlequin dykskola, utan på mosquito. Det är rätt så bra ändå, för det är en 5-stjärnig diveshop. Skitbra sen när man vill ha jobb någonannastans. Ägs av en svensk också.. Vet inte om det är så jättebra egentligen, vill undvika svenskar så mycket som möjligt där, annars skulle jag ju stannat hemma liksom. Ha. Nej men om han är shysst så är det väl lugnt I guess. Kommer ju vara så mycket svenska turister där iallafall.

Ska köpa med mig plockgodis, choklad, knäckebröd och räkost dit ner. Saltlakrits till mig själv, och lite plockgodis kanske. Blir ju så skabbigt av luftfuktigheten bara. Bättre med små påsar...

Kommer nog fortsätta skriva här, men mer om såna saker som jag inte vill att päronen ska läsa om och så. Är typ ingen som jag känner som vet om den här bloggen, vilket är rätt skönt, kan skriva lite mer fritt. Reseuppdateringar kommer att finnas på Resedagboken, eller närmare bestämt
HÄR. Om ni vill ha notifikation när jag uppdaterat så kan ni fylla i eran mailadress längst ner på sidan, så hamnar ni på min lista där.

Nu ska jag packa. Har nämligen inte börjat ännu.... Haha.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Alltså det är SJUKT! JAG blir typ nervös, haha!!

Allt lycka till, ska bli skitspännande att följa dig :)

Postat av: Duktiga Annika

Lycka till!!

Jag håller med föregående talare.:)

2008-10-01 @ 16:43:00
URL: http://duktigaannika.blogspot.com
Postat av: mizaru

Tack så mycket flickor. =)

Jag tror inte jag riktigt har förstått än. Eller så är jag bara för trött eller nåt. För känner mig inte ett dugg nervös... Weird.

2008-10-01 @ 17:17:55
URL: http://mizaru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback