Keyword; Borde

De nya syskonen var trevliga. Eller, det lilla som jag märkte var trevligt iallafall. Killen var rätt tystlåten, såg lite halvnördig ut, lite sådär typiskt 16-års beteende, enda konversationen jag fick ur honom var när vi snackade WoW. Haha. Tjejen var lite mer snackig, såg ut som en typisk tonårstjej som bor i villa i ett finare område, med blont långt hår, tajts och lång hoodie-aktig sak. Hm ja. Typ det som fick bli första intrycket. Undrar vad de tyckte om mig och brorsan. Jag kan bli lite sådär översnackig när jag blir lite nervös, ska spela allan (om du har han på band! hahaha) och sådär. Bland annat kläckte jag ur mig att glassen som det var kolasmak på smakade kläder. Hmm. Undrar vad jag menade med det.

Känner mig astrött. Borde gå och lägga mig egentligen, men det känns fel att göra det innan 12 av någon anledning. Dålig vana I guess. Borde iförsej koka spaghetti till matlåda imorgon. Kanske kan göra det medans jag duschar.

Imorrn ska jag träffa E för första gången på 100 år. Nej, men sen i julas typ. Hon bor ju i Umeå så det är inte så ofta man kan ses då liksssom. Blev lite dumt när jag sa i förbifarten något om flytten per telefon häromdagen och sen insåg (när jag hörde hennes reaktion) att hon inte hade hört någonting alls om mina planer på att flytta till Thailand eller nånting... Inte ens att jag gett bort mina katter. Haha. Usch jag är så dålig på att höra av mig, jag borde skämmas. E är ju ändå en av mina bättre vänner. Konstigt att jag överhuvudtaget ens känner någon när jag beter mig på det här sättet.

Ska åka till Sollefteå på fredag. Bestämde det häromdagen. Blir att vi åker 4 stycken i min bil. ROADTRIP! Wohoo! Blir kul att använda bilen properly en gång innan jag säljer skiten. Hittills har jag ju bara använt den till att åka till Coop en gång i månaden och typ när jag vart lat och kört till jobbet (som ligger 5 minuters promenad från här... hahaha). Får bara hålla tummarna för att den inte krakelerar totalt på resan, för då kan jag ju inte sälja den för fem öre sen. Måste försöka få tag i nån slags grej så man kan spela upp innehållet i iPoden på min kassettbandspelare i bilen, annars kan det bli en rätt trist roadtrip. Hmm. Igen.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Nu vill jag inte uppmuntra till drogfyllda aktiviteter, men:

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore.woa/wa/RSLID?mco=NzIyODY&fnode=home/shop_ipod/ipod_accessories/car_audio&nplm=TF077


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback