Confused

Alltså. G måste fan skämta med mig. Min chef alltså. Han har vart så förbannat petig med att jag ska vara här klockan 10 varje morgon på sista tiden, och att han skulle säga till om jag mot förmodan kunde komma senare någon dag. Så jag var här klockan 10. Nu är den 11 och han är FAN INTE HÄR! Och vi har typ inget att göra här heller. Så förbannat irriterande. Har suttit och slösurfat på jobbets dator i en timme. Visserligen har jag hunnit läsa igenom lite bloggar och sånt, men skulle ju hellre ha tagit lite sovmorgon och spelat Lego Star Wars eller nåt.

Förresten så undrar jag verkligen hur människor tänker. Detta i sig är väl ingen direkt nyhet, men nu är jag fan förvirrad på riktigt. Ett gammalt spöke (visserligen yngre än mig... haha) som jag var galet kär i under en lång period har plötsligt visat mer intresse än vad hon gjort under de 4 år som vi känt varann. Detta skulle väl vara lite skoj om det inte vore för att människan har flickvän. Av ren princip vill jag inte flörta tillbaka, men denna brud har en konstig inverkan på mig, det bara går inte att låta bli. Hon ger så mixade signaler, snackar om sin brud, och i nästa sekund säger hon massa komplimanger till mig. Sist vi sågs flörtade hon öppet med mig inför sin polare, och satt och tittade på mig med såna där glittrande ögon som bara kan betyda en sak. När jag kom hem fick jag ett gulligt sms. Liksom, what's up with that? Jag vet dessutom att hon inte är en sån brud som ligger runt, så det handlar inte om det. Åuhh. Jag vet att jag bara borde tänka på vad jag vill och skita i vad hennes eventuella agenda är. Jag har ju kommit över henne. Eller så hade jag det. Så svårt när såna där människor visar intresse för en, såna som man vart så totalt inne i men blivit halvdissad av under lång tid. Så lätt att ens eget intresse får en nytändning. Svårt att veta om det är på riktigt eller bara av gammal vana... Hon är och kommer alltid förbli min idealbrud. Därför som jag övertänker detta antar jag.

Den andra personen säger ingenting alls, och jag borde väl försöka få till nåt slags snack om vad fan det är som pågår, men det är svårt med vissa personer. De verkar inte ha samma överanalyserande förmåga. Det bara stör mig när jag inte vet vart jag har människor. Om jag inte kan placera dem relativt snabbt så stöter jag ifrån mig dem. De är en för stor risk. Kanske dumt, men jag pallar inte umgås med människor som tror att jag kan läsa tankar. Eller folk som säger en sak och sen gör precis tvärtemot. Doesn't make sense och jag behöver inte sådana människor i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: NA

Jag tror att hon flirtar med dig för att hon vill ha tillbaks din uppmärksamhet. Hon trivs säkert med att känna att du har känslor för henne. Så superegoistiskt.. men.. känner ändå igen det där. Jag har nog också gjort så nån gång..

Postat av: mizaru

Du har säkert rätt... Störigt. Men men, ska sluta överanalysera och bara go with the flow. Pallar fan inte.

2008-03-19 @ 16:31:48
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Usch vad jag känner mig utanför informationskretsen.

2008-03-19 @ 22:04:09
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Johänes: Börja ringa lite oftare då.. ;P

2008-03-20 @ 17:02:38
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Vill ju inte störa i allt partaj, couchsurfande och andra aktiviteter.

2008-03-21 @ 19:25:09
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Du stör väl aldrig dummer. =)

2008-03-24 @ 10:17:12
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback