Alone Time?

Jahapp tjihopp. Denna helgen har vart helt sjuk. Gjort så satans mycket grejer. Är nästan glad att jag fick mens igår så jag fick en ursäkt att vara hemma och vila upp mig. Illa då liksom, när man haft semester och är mer sliten efteråt. Har mest vart mycket på schemat hela tiden, för att vara mig iallafall... Jag kan typ göra en sak i veckan ungefär, annars blir jag stressad och tycker det är för mycket. Som i lördags, först jobba, sen upp till stan, sen pillow  fight (hur jobbigt som helst! men kul) sen "Väldigt många personer hejar på ett slumpvist utvalt knattelag i en match" (också askul, hur mycket folk som helst!), sen gå turistrundan runt Stockholm med Blessing (centralen - gamla stan - slussen - katarina hissen (utsikten är grym) - vita bergs parken) med stopp för fika på Chokladkoppen, sen öl på underbara bar och möta upp med M, sen vidare ut, sen kebab och jag och B kom inte hem förens klockan halv6 på morgonen. Tacka nattbussen för det. Fatta vad nice det var att ha de där kuddarna på bussen som vi släpat runt med hela dagen på stan? Vad som inte var nice var att gå runt på turistrundan när det var så satans kallt ute. Vart fan är våren, det undrar jag.

Har bara vart hemma de här sista 3 dagarna. Inte gjort nånting typ. Spelat lite tv-spel, lagat mat, bakat, ätit, sovit (haft magsmärtor). Rätt så skönt. Ja förutom magsmärtorna då då. Men de har jag drogat bort. Lite därför som jag sovit rätt mycket iförsej.

Idag skulle egentligen B ha dragit till Irland och vart där över helgen, men han har haft problem att hitta en host att couchsurfa hos, och hostel är asdyrt där. Mat är också asdyrt där. Så det blev typ billigare att skita i Irland och boka nya billiga biljetter med Ryan Air på söndag istället. Så han blir kvar ett tag till. På söndag kommer han definitivt dra dock, och typ vara borta forever. Lite sorgligt, har vant mig med att ha en liten dvärg i hälarna om dagarna. Men ska bli rätt skönt att få vara själv också... Saknar det, att kunna göra vad man vill hela tiden. Har nog blivit lite ego på gamla dar. Bwahaha.

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback