Vandrande Skelett

Vaknade klockan 15 idag. Oops. Men jag är faktiskt sjuk, så då får man sova mycket. Man BÖR sova mycket till och med. Har bara 37.8 i feber idag, så känner mig nästan frisk. Känns som jag glömt bort hur det känns att vara frisk iförsej. Var ju typ 2½ vecka sedan.

Jag tror jag har gått ner i vikt. Känns som det. Äger ingen våg, men mina revben börjar synas lite väl mycket tycker jag. Kan ju bero på att jag inte har någon aptit alls, och på att de senaste 2 dagarna så har jag inte haft nån mat hemma och ingen energi till att ta mig till affären. När jag säger ingen mat så menar jag egentligen lite mat, typ ägg mackor yoghurt och sånt. Så det är sånt jag levt på i 2 dagar. Inte för att det vart så mycket bättre de andra dagarna. Ställa mig och göra storkok känns inte direkt lockande. Särskilt när man inte är hungrig för 5 öre. Men jag vet att jag måste äta för att bli frisk... Jag önskar bara att jag var sugen på något, vad som helst. För allt som jag äter nu får jag tugga i typ 3 år, känns som det växer i munnen på mig och sen så mår jag bara illa efteråt. Inte okey.

Mina små CS-flickor har skrivit referenser till mig nu. Hur gulliga som helst, jag tror dom är lite kära i mig. Haha. Nä. Det tror jag inte. Men jag skämdes nästan lite när jag läste dem, lite väl bra liksom. Jag var ju bara sjuk hela tiden, tråkig och ointressant. Och så lämnar de typ avgudande kommentarer... Weird. Jag kanske var jättetrevlig mitt i allt febersvammel då då. Kanske borde vara sjuk jämt. Heh.

Åuh. Måste åka till affären. Vad ska jag köpa? No clue... suck.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Vad tycker du om min nya blogg då?

hataemma.blogg.se

Startade den 20.50 och lyckades få Emma att bespara världen sitt tråkiga liv bara två timmar senare. Jag är tillgänglig för bröllop, barnkalas och möhippor.

Postat av: mizaru

Klassiskt! =D

2008-02-29 @ 23:39:40
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback