Ointressant Inlägg, Var God Läs Ej Skiten

Vaknade klockan 14 idag. Helt sjukt. Gick och la mig innan 2 inatt, låg och lyssnade på musik och somnade väl ganska raskt. Sen så vaknade jag verkligen inte en endaste gång förens kl14. Helt jäkla sjukt. Hade visserligen inte sovit så bra natten innan, men iallafall. Blir ju kul ikväll... Hmm.

Har inte hunnit göra så mycket idag på grund av detta. Åkte till farmor vid halv4 tiden och käkade middag (frukost?) där. Sen kom brorsan och hans tjej dit och så fikade vi tillsammans. Jag älskar min farmor, men alltså... Gamla människor kan vara så tråkiga. Gaggiga. Och säga samma saker typ 3 miljarder gånger så man blir helt irriterad. Men det får man inte bli. Usch. Jag saknar min farmor. Eller, den hon brukade vara snarare.

Nu håller jag på och tvättar... Jippie. Egentligen är det någon annan som har tid nu, men jag väntade 45 minuter och det var fortfarande ingen som hade börjat. Då är det väl ändå okey att sno tiden tycker jag.

Sa inget till farmor om att jag ska flytta till Thailand. Hon kommer bli asledsen... Men kan ju inte stanna här bara för hennes skull. Det måste hon ju förstå. Dessutom tycker jag att hon kan komma och hälsa på mig istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback