Ihh.... Sick.

Wohoo. Jag har typ fått jobb. Eller, jag har det, men inget skrivet kontrakt liksom så man kan ju aldrig veta förens man kommer ner liksom. Men det verkar bra och de som jag snackat med på stället verkar shyssta och bra. Dessutom får jag utbildningen gratis om jag stannar i 12 veckor och hjälper till. Och så får jag jobb sen när jag är klar. Skolan verkar seriös och har en shysst hemsida, och killen jag snackat med är svensk och verkar jätteseriös och bra. Harlequin heter skolan, och ni kan kolla in den här: http://www.harlequinscuba.com/

Så det känns ju bra. Behöver bara ha pengar till att överleva de där 12 veckorna med hyra och mat, och sen är det kirrat och klart. Wihoo.

Just nu så är W här, snubben som jag träffade i New Orleans. Han skulle egentligen bo hos sin kompis här i Stockholm, men tydligen så skulle han flytta till Danmark och ville ha lite alone time med sin familj och flickvän, så då kände han sig ivägen och fråga om han kunde vara här istället. Och det är klart han kan vara det... Blev bara lite oväntat liksom. Han sitter och pratar med sin syrra på skype just nu.

Bara en månad kvar i Sverige... Sjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback