Svammel

Budet är uppe på 440.000 nu. Wooptidoo! Känns lite overkligt hela grejen. Att de där pengarna snart kommer sitta på mitt konto och tvinga mig att flytta från grottan. Kommer visserligen bli rätt skönt på ett sätt. Blir närmare stan och station, billigare och framförallt så slipper jag denna helvetes backen som jag måste gå varevigaste dag. Dessutom är det den värsta säsongen nu i min lägga. Den blir jättevarm och eftersom det är rabatter runt omkring den så är det 3 miljarder insekter här inne. Spindlar, myror, myggor, flugor och så vidare. Okey, kanske överdrev antalet en del, men det är iallafall betydligt mer här än vad det är i nån annan lägenhet jag bott i. Dessutom har jag ingen katt nu som kan hjälpa mig genom att käka upp dem. Fick döda en spindel som krälade runt på badrumsgolvet senast igår kväll. Så äckligt! Men måste väl vänja mig, insekter finns det gott om i Thailand.

Får lite ångest för allt som jag måste göra mig av med. Har svårt för att slänga saker och sådär... Mamma har redan en soffa i sin lägenhet som jag ska låna, måste ju göra mig av med min förr eller senare iallafall, så verkar bara onödigt att hon ska försöka förvara sin nånstans så länge. Så vill ni ha en tresits soffa, hojta till! Den är asbekväm, både att chilla och att sova i. Har några bra omdömen på den minsann. Moaha. Usch. Flytta är så jobbigt. Kom jag på. Vill icket tänka på det just nu.

Imorrn är det valborg och min bror fyller år. Samma dag som kungen och min bror heter också Gustav i andra namn. Och det är inte för att de har samma födelsedag som han blev döpt till det utan för att farsan heter det i andra namn också. Lite roligt tycker jag. Ska iallafall på grillpartaj efter jobbet och fira honom lite. Skulle köpa en GH3 gitarr till honom i födelsedagspresent, åkte till 4 butiker idag och letade efter en, men de var slutsålda överallt. Suger ass. Funderar på att slå in min egen gitarr och ge den till honom imorrn, som en gest liksom, att han får låna den tills det finns att köpa. Inte mitt fel att den är slutsåld ju! Lite roligare så än att han ska få ett presentkort eller nåt. Iförsej så kanske de skulle få in den på ett ställe, skulle ringa dem imorrn. Får hålla tummarna. Igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback