Om Jag Var David Banner Så Skulle Jag Vara Grön Nu

Alltså, jag är så fruktansvärt irriterad och trött på typ allt. Jag pallar fan inte. HATAR mitt jobb så fruktansvärt mycket just nu. Jag är liksom färdig där på något sätt, i min hjärna har jag redan slutat. Därför känns det som tortyr vareviga dag som jag måste gå dit och umgås med G. Jag blir så jäkla irriterad på precis allt som han säger. Hatar att han ska bossa runt med mig och klaga och skit när jag liksom jobbar övertid och offrar mitt liv för hans jävla firma. Typ tycker att jag är lat och KLAGAR när jag kommer 10 minuter försent, när jag liksom kommer dit 4 timmar innan vi ens öppnar. Och själva jobbet suger också. Liksom allas cyklar är så förbannat skabbiga. Typ aldrig någon som tvättar sin cykel eller? Nä, de kommer in med sina äckliga skabbiga cyklar med spindelväv, damm, lera, gegga, olja och allmänt klet på. Och som om det inte vore nog så är de flesta cyklar rena rama zoo med alla spindlar, skalbaggar och tvestjärtar. Mina händer är alltid svarta, får tvätta dem 100 ggr per dag, vilket gör dem torra som fan, och jag skrapar i överallt och gör illa mig på ALLAS JÄVLA SKABBIGA CYKLAR HELA JÄVLA TIDEN! Trött på att få ärr överallt. Trött på att mina kläder blir förstörda av olja och SKIT. Vafan är det för fel på er? Allvarligt? Skulle ni gå till doktorn utan att duscha innan? Eller till tandläkaren utan att borsta tänderna först?

Pallar inte. Det är för mycket nu. Liksom jobba såhär mycket... Vill inte. Tänker fan inte göra det. Jag mår så jävla dåligt. Jag har alltid valt att ha jobb som jag får mycket fritid på, hellre det än att tjäna mycket pengar. Vad fan ska man med pengar till om man känner för att dränka sig i badkaret varje kväll när man kommer hem? Oktober känns så satans långt bort. Suck och pust. Ska iförsej sluta sista Augusti. Och jag har 2 veckors semester i Juli. Men hela maj och juni kommer vara outhärdliga. Vi behöver verkligen en till som jobbar. G jobbar liksom ännu mer än mig, men det är ju hans firma så jag tycker inte han kan ge mig dåligt samvete för att han är där mer än mig. Tycker det är jävligt pissig stil faktiskt. Bara för att han är stressad och skit så ska han inte ta ut det på mig.

Måste försöka komma på en plan så jag kan hålla ut. Typ ha delmål. Första delmålet får vara torsdag när jag är ledig. Tacka gudarna för röda dagar. Och nästa lördag har jag fått ledigt också, den 10:e alltså. Det är reunion partaj uppe i Sollefteå där jag pluggade förut, så ska antagligen åka upp. Har inte bestämt mig helt för om jag ska det eller inte. Kan ju vara skoj, men verkar lite jobbigt också. Iförsej är allt jobbigt idag.

Ännu jobbigare är att jag måste städa IDAG IGEN! Nån jäkla idiot som var på visningen i lördags, men vill se den igen imorrn kväll. Liksom. Jag bor i en etta. Bilderna ligger uppe på nätet. VAD är det hon måste se igen egentligen?! Så jäkla annoying att jag måste ställa undan allting IGEN vilket innebär att jag inte kan äta frukost imorgon IGEN. Efter imorgon så vill jag aldrig mer ha en visning. Aldrig. Om mäklaren ringer och frågar om det så blir det blankt nej. Förresten så ligger budet uppe i 420.000 nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback